Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijheidsbeeld Warhol geveild voor 43,7 miljoen dollar

Vrijheidsbeeld Warhol geveild voor 43,7 miljoen dollar

http://oi46.tinypic.com/21pvuu.jpg

Een veiling van moderne kunst bij Christie's in New York heeft 412 miljoen dollar (323 miljoen euro) opgeleverd. Het was de succesvolste veiling van kunstwerken van na de Tweede Wereldoorlog in de geschiedenis van het veilinghuis.

Zeven werken brachten meer dan 20 miljoen dollar op. Het meest werd betaald voor 'Vrijheidsbeeld' van de Amerikaanse popartkunstenaar Andy Warhol. De zijdezeefdruk met verscheidene voorstellingen van het beroemde beeld bij New York bracht 43,7 miljoen dollar op. Dat is ruim boven de 35 miljoen dollar die het veilinghuis had geraamd.

15-11-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro veegt Jay-Z de mantel uit

Robert De Niro veegt Jay-Z de mantel uit

http://oi45.tinypic.com/295ed08.jpg

Hij is 69, maar dat wil nog niet zeggen dat Robert De Niro met zich laat sollen. Dat mocht rapper Jay-Z ondervinden toen hij door De Niro de les gespeld werd tijdens het verjaardagsfeest van Leonardo DiCaprio. Aanleiding? Een reeks onbeantwoorde telefoontjes van De Niro aan de wederhelft van Beyoncé.


De Niro vond Jay-Z getuigen van een gebrek aan respect en dat liet hij ook blijken in het bijzijn van sterren als Martin Scorsese en Cameron Diaz

"Toen Jay-Z aan de tafel van Robert kwam, wreef die hem meteen onder de neus dat hij zijn telefoons niet had beantwoord. 'Als iemand je zes keer belt, bel je die persoon terug. Het maakt niet uit wie je bent, als je niet terugbelt ben je ronduit onbeleefd', zei Robert", aldus een bron in de New York Post.

Jay-Z had beloofd een song op te nemen voor het Tribeca Film Festival, maar liet niets meer van zich horen.

"Jay-Z probeerde er zich nog al grappend uit te praten, en zei dat hij niet graag telefoneert. Zelfs Beyoncé kon de zaak niet ontmijnen. Iedereen praatte over het incident, men was het erover eens dat slechts één iemand in New York groter en stoerder is dan Jay-Z: Robert De Niro. Als die boos is, maakt iedereen zich uit de voeten".

15-11-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleindochter Eddy Wally: "Pépé krijgt hartinfarct als hij optreedt"

Kleindochter Eddy Wally: "Pépé krijgt hartinfarct als hij optreedt"

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.

Kleindochter Vanessa vreest voor het leven van haar opa. Over een maand wordt de 80-jarige schlagerzanger, die al enige tijd deels verlamd is, op het podium in Kortrijk verwacht om er de fakkel door te geven aan zijn dochter Marina. Vanessa vreest echter dat 'pépé' de stress van de twee optredens niet aankan en dat hij een hartaanval zal krijgen. Dat vertelt ze deze week in Tv-Familie.

Vijf weken geleden overleed Mariëtte, de vrouw van Eddy Wally. De zanger was kapot van haar dood en daar zijn de gevolgen van te merken. De 55-jarige dochter van Eddy Wally brengt een nieuwe cd uit en zal ook de hits van haar vader zingen. Om dat luister bij te zetten, staan twee optredens op stapel met Eddy Wally als speciale gast.

Te zwak
Maar of die zullen plaatsgrijpen, is twijfelachtig. Vanessa: "Pépé is heel zwak. Hij is mentaal en fysiek niet in staat om op te treden. Af en toe is hij verward en weet hij niet eens meer dat mémé overleden is. Dan vraagt hij wanneer ze hem komt bezoeken in het rusthuis."

Stembanden verlamd
Vanessa meent dat haar opa niet meer kan zingen omdat zijn stembanden zijn aangetast door de verlamming die hij na een beroerte opliep. "Ik ben ervan overtuigd dat hij een hartaanval gaat krijgen door alles stress die gepaard gaat met die optredens."

Rust en kalmte
Vanessa wil die ook niet bijwonen. "Ik wil er geen getuige van zijn als pépé bezwijkt onder de druk en onwel wordt op het podium. Het enige wat hij echt nodig heeft, is rust en kalmte. Al dat gedoe over optredens kan hij missen als kiespijn", verzucht Vanessa.

15-11-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna komt op 5 juni naar Sportpaleis

Rihanna komt op 5 juni naar Sportpaleis

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.

Superster Rihanna komt op 5 juni weer naar het Antwerpse Sportpaleis. Volgende week woensdag start de ticketverkoop.

De nummer 1 op Facebook - met meer dan 62,5 miljoen likes, alstublief! - is de meest succesvolle zangeres van het moment op aarde. Ze is de trotse eigenares van 6 Grammy Awards en 7 Billboard Music Awards. Ze verkocht ook meer dan 37 miljoen albums en 146 miljoen digitale nummers wereldwijd, en is daarmee de best verkopende digitale artieste ooit. 11 van haar singles behalen een nummer 1 positie in de Hot 100, 22 songs bereiken de top 10.

Met 'Diamonds', de eerste single van 'Unapologetic' dat vanaf 19 november in de rekken ligt, breekt Rihanna zelfs haar eigen records. De song is de snelst verkopende hit in haar carrière tot nu toe en kwam in 27 landen binnen op de eerste plaats in iTunes.

En net zij daalt dus op 5 juni 2013 opnieuw neder in het Sportpaleis in Antwerpen, in het kader van haar Diamonds World Tour. De zangeres uit Barbados gaf vorig jaar nog het beste van zichzelf in twee tot de nok gevulde Sportpaleizen.

Praktisch: de ticketverkoop start op woensdag 21 november om 10 uur. Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 (0.5euro/min, incl btw) of www.proximusgoformusic.be.

Ticketprijzen:
75 euro - 60 euro - 40 euro - 35 euro (excl. servicekosten)

14-11-2012 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse talentenjacht op zoek naar nieuwe André Hazes

Nederlandse talentenjacht op zoek naar nieuwe André Hazes

Om André Hazes te beluisteren druk op de foto.


.

Volkszangers van Nederland krijgen hun eigen talentenjacht. De commerciële zender SBS6 heeft de kinderen van wijlen André Hazes gestrikt als juryleden voor het 'oer-Hollandse' programma dat volgend voorjaar te zien zal zijn.

André jr. en Roxeanne Hazes gaan in 'Bloed, Zweet en Tranen' met elkaar de strijd aan in deze zoektocht naar een nieuwe volkszanger. Ze worden daarin ondersteund door ervaren Nederlandse artiesten. In de finale zal volgens SBS de kijker bepalen "wie gekroond wordt tot dé nieuwe zanger van het Nederlandse volkslied".

Groot podium
SBS6 zegt met de nieuwe show het Nederlandse lied weer een groot podium te willen geven. "André Hazes is ongetwijfeld de meest ultieme volkszanger die ons land ooit heeft gekend. Zijn kinderen, André jr. en Roxeanne, bij wie het nationale volkslied letterlijk in het bloed zit, zijn dan ook de ideale juryleden voor de keuze van dit nieuwe talent."

De kandidaten vertolken niet alleen liedjes van Hazes zelf. Ook hits van bijvoorbeeld Frans Bauer, Jan Smit, Guus Meeuwis, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zullen ten gehore worden gebracht.

Musical
Het succes van André Hazes kent tien jaar na zijn dood geen grenzen. Na diverse cd's, een standbeeld, het boek en de deze week begonnen musical is er nu dus een tv-programma waarin gezocht wordt naar 'de nieuwe Hazes'. De show wordt gemaakt door Talpa, mede-eigenaar van SBS6.

14-11-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Estelle Cruijff drie maanden in cel

Vriend Estelle Cruijff drie maanden in cel

http://oi46.tinypic.com/r91lcw.jpg

Kickbokser Badr Hari, de vriend van Estelle Cruijff, zit de komende drie maanden vast. Dat heeft de raadkamer gisteren besloten. Volgens de advocate van Badr had de kickbokser gehoopt dat de rechter anders zou beslissen en is hij nu "erg down". Hari werd schuldig bevonden aan het mishandelen van vijf personen.


Hari werd maandag opnieuw opgepakt, nog geen drie dagen nadat hij onder voorwaarden was vrijgelaten.

Tegen die voorwaarden in is hij in die periode in ten minste twee horecagelegenheden geweest. Ook heeft hij contact gezocht met twee getuigen. Zijn mentor Yves Gijrath sprak gisteren tegen De Telegraaf van een triest persoonlijk drama. "Hij was oprecht van plan zijn leven te beteren en uit de gevangenis te blijven", aldus Gijrath.

"Het vervolg van de rechtszaak zal nog zeker tweeënhalve maand duren", stelt advocate Benedict Ficq.

De beslissing van de rechter is een zware dobber voor zowel Badr als zijn vriendin Estelle Cruijf. "Badr is erg down dat het zo gelopen is. Hij had gehoopt dat de rechter anders zou beslissen. Ook Estelle is er helemaal kapot van. Ze vindt het verschrikkelijk", tekent Ficq op volgens dagblad Metro.

Lak aan gestelde regels
Badr zou zich van geen kwaad bewust zijn geweest toen hij zondag en maandag horecagelegenheden in Amsterdam bezocht. De kickbokser werd dit verboden, in afwachting van zijn proces. "Daarmee toonde verdachte aan lak te hebben aan de gestelde regels en voorwaarden", oordeelde persofficier Alexandra Oswald.

Badr sprak zondagmorgen vrienden van Estelle, de ex van Ruud Gullit, die eveneens als getuigen in het dossier voorkomen.

14-11-2012 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario Balotelli breekt met zwangere vriendin

Mario Balotelli breekt met zwangere vriendin

http://oi47.tinypic.com/rms46a.jpg

Mario Balotelli (22) en Raffaella Fico (24) hebben definitief een punt achter hun knipperlichtrelatie gezet. Dat meldt de Daily Mail.


'Super Mario' en de moeder van zijn nog ongeboren kind gaven hun problematische relatie een maand geleden nog een tweede kans, maar dat heeft niet mogen baten.

Mario heeft het contact met Raffaela, die over een maand zal bevallen van zijn kind, verbroken omdat ze het niet met elkaar eens konden zijn over waar hun kind moet opgroeien. Mario wil het kind opvoeden in Manchester, terwijl zij haar geboorteland Italië ziet als ideale woonplaats.
 
Raffaela vertelt in de Britse krant: "Hij zou hier moeten zijn en zich bekommeren om ons. Hij is gewoon weggegaan. Hij heeft weinig zin om een echte vader te zijn".

14-11-2012 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."The Rolling Stones gaan door tot de dood"

"The Rolling Stones gaan door tot de dood"

Om The Rolling Stones te beluisteren druk op de foto.


.

The Rolling Stones gaan net zo lang door tot Mick Jagger of Keith Richards overlijdt. Dat is de verwachting van de Engelse schrijver Philip Norman, die onlangs een biografie over Mick Jagger uitbracht. 'Sommige mensen zeggen dat ze toegang hebben tot de grootste pinautomaat ter wereld. Ze komen altijd terug met muziek een tour om extra geld op te nemen.'

Norman, die eerder al vier boeken over The Rolling Stones schreef, vergelijkt ze met hun eigen blueshelden: Muddy Waters en Willie Dixon. 'Die waren oud, maar cool. Dat geldt ook voor The Stones.'

Toch is hij ook behoorlijk kritisch als het bijvoorbeeld gaat over de nieuwe single Doom And Gloom die op het deze week verschenen compilatiealbum GRRR! staat. 'Het klinkt als The Stones en dat is wat mensen willen. Door de jaren heen hebben ze zich amper ontwikkeld. Dit geluid is er al vanaf eind jaren '60. Het komt gewoon van de lopende band gerold', aldus Norman.

In zijn ogen maakten de twee liedjesschrijvers van de band, Mick Jagger en Keith Richards, in hun twintiger jaren de beste muziek. Norman: 'Je kan ook niet verwachten dat mannen van bijna zeventig nog popmuziek maken zoals toen ze twintig waren.'

'Het mooie van rockster zijn is dat je niet hoeft op te groeien, dat is zeker van toepassing op die twee. Maar als het gaat om muzikale spontaniteit, dan kan niks tegen die vroegere Stones-tracks op.'

14-11-2012 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen beroepsverbod voor Claudio Dell'Anno

Geen beroepsverbod voor Claudio Dell'Anno

http://oi50.tinypic.com/34t4gbc.jpg

Claudio Dell'Anno is door de strafrechter in Kortrijk veroordeeld tot vier maanden cel met uitstel en een geldboete van 500 euro omdat hij geld verduisterde. Een beroepsverbod kreeg de winnaar van het populaire vtm-programma 'Mijn restaurant' niet.


Samen met zijn toenmalige zakenpartner Xavier P. werd Claudio Dell'Anno ervan beschuldigd vlak voor het faillissement van het Kortrijkse restaurant Dell'Anno geld te hebben verduisterd. Uit de gecontroleerde bankverrichtingen bleek dat er op 28 april 2012 5.000 euro werd overgeschreven naar een privérekening van de vurige Italiaan. Twee dagen later werd ook nog een som geld van de rekening gehaald.

Voor de ene transactie werd Dell'Anno vrijgesproken maar de rechter veroordeelde de man wel voor de geldafhaling in een ING-kantoor op de Lippenslaan in Knokke-Heist waar hij op dat moment verbleef. "Ik ben ontgoocheld omdat mijn cliënt over de totale lijn moest vrijgesproken worden", sprak zijn raadsman. "Hij haalde dat geld af in opdracht van Xavier P. Ogenblikken na de geldafhaling was er contact tussen de twee voormalige zakenpartners."

Xavier P. werd bij verstek veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van zeven maanden en een geldboete. De rechter legde hem ook een beroepsverbod op van drie jaar. Wellicht tekent meester Kristof Van Den Heuvel, die de belangen van Claudio Dell'Anno verdedigt, beroep aan tegen het vonnis.

14-11-2012 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson is papa van Troy

Pat Krimson is papa van Troy

Om 2 Fabiola te beluisteren druk op de foto.


.

Eind juni maakte Patrick Claesen alias Pat Krimson, frontman van 2 Fabiola, bekend dat hij papa ging worden. Gisteren maakte Claesen bekend dat hij een dochtertje kreeg.

"Troy is vanmorgen om 10.30 uur geboren! Mama en ons dochtertje stellen het zeer goed... Pff amai dat geeft nog een ander gevoel dan een hitje scoren -) It's Amazing !!!!!!!!!!! x"

Patrick werd op zijn 47ste voor het eerst vader. Mama is de 32-jarige Jolijn Steegen, met wie Claesen al jaren een relatie heeft. Troy kwam met een keizersnede op de wereld, vertelt Claesen aan het weekblad Story. "Ze is zo mooi. Ze heeft de look van haar mama".

14-11-2012 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euvgenia (41) wil kind met nieuwe vriend

Euvgenia (41) wil kind met nieuwe vriend

http://oi50.tinypic.com/rsvtyc.jpg

Het jurylid van 'So You Think You Can Dance' en 'Sterren op de dansvloer' heeft een nieuwe liefde en wil, ondanks haar 41 jaar, een kind.


Op de uitreiking van de Gouden Telvizier-Ring toonde de Russische haar nieuwe liefde voor het eerst. Haar vorige relatie, met danspartner Peter Bosveld, liep op de klippen. Toch bleven de twee professioneel samenwerken. Na de breuk was Euvgenia Parakhina een tijd single.

De nieuwe vriend van Euvgenia is Jeroen Horna, een programmamaker en eindredacteur voor het Nederlandse productiehuis Blue Circle. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het succes van 'Holland's Got Talent' en 'Help, mijn man is een klusser'. Momenteel werkt hij voor de zender RTL.

Het koppel oppert al een kinderwens. Euvgenia, ondertussen 41, vindt haar leeftijd geen probleem om nog een kind te krijgen.

14-11-2012 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand wil tatoeage op gezicht Rihanna zetten

Niemand wil tatoeage op gezicht Rihanna zetten

http://oi48.tinypic.com/2q8rhuh.jpg

Rihanna is dol op tatoeages. Dat kunnen we onder meer afleiden  uit een foto die de cover van mannenblad GQ siert en waarop de zangeres in vol ornaat pronkt. Haar lichaam telt ondertussen al minstens veertien stuks maar er kan er nog altijd eentje bij. Probleem: niemand wil een tatoeage zetten op Rihanna's mooie snoetje.

Onder meer de Egyptische godin Isis kreeg een plaatsje tussen en onder haar borsten en op haar heup vinden we een gedicht terug in het Sanskriet. Maar haar gezicht is nog een onbeschreven blad en het ziet er naar uit dat dit nog een tijdje zo zal blijven.

"De tatoeëerder zei dat hij het niet wilde doen", onthult de 24-jarige schoonheid in GQ. "Als je naar je gezicht kijkt, zal de tattoo je immers altijd aanstaren en dat kunnen we echt niet maken, verduidelijkte hij me."

14-11-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry verstopt zich onder tafel voor Russel Brand

Katy Perry verstopt zich onder tafel voor Russel Brand

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.

Katy Perry was in The Polo Launch in Beverly Hills aan het lunchen met John Mayer toen Russel Brand binnenkwam. Vermits ze geen zin had in een babbel met haar ex, koos ze wel voor een heel drastische oplossing. De popster dook als een speer onder de tafel in de hoop dat Brand haar niet zou opmerken.

"Van zodra Katy haar ex zag, kroop ze onder de tafel", vertelde een bron aan de Sun. "Toen bleek dat hij naar een tafel ergens achteraan het restaurant werd geleid, kwam ze weer tevoorschijn".

"John Mayer smeet wat geld op tafel en ze verlieten ijlings het restaurant langs een achterdeur waar er een auto op hen stond te wachten", aldus de getuige. "Russel heeft het wellicht niet gezien maar heel wat restaurantgasten merkten het bizarre tafereel op."

13-11-2012 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeiljacht James Bond te koop voor 11 miljoen euro

Zeiljacht James Bond te koop voor 11 miljoen euro

http://oi46.tinypic.com/2cz26me.jpg

Het jacht waarop James Bond het mooie weer maakt in de nieuwste 007-film 'Skyfall' staat te koop. Voor 11 miljoen euro kan je net zoals de filmheld de oceanen gaan afvaren met de 'Regina'. In tegenstelling tot Daniel Craig zal je het dan wel zonder Bond Girl Severine oftewel actrice Berenice Marlohe moeten stellen.

Maar toch zullen gasten zich allesbehalve vervelen. Aan boord is voldoende entertainment. Het 56 meter lange schip beschikt over zes slaapkamers, drie kajuiten voor gasten, een magnifiek dek en afgescheiden cabines voor het personeel. Voor wat meer actie kan men zijn toevlucht zoeken tot jetski's of een speedboot.

Is kopen toch wat te hoog gegrepen, dan is huren ook een mogelijkheid. Vanaf 90.000 euro kan je een weekje met de 'Regina' de Turkse kust afvaren. Een koopje...

13-11-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret heeft spijt van gebruik indianenoutfit

Victoria's Secret heeft spijt van gebruik indianenoutfit

http://oi47.tinypic.com/2exbko2.jpg

Vanwege het gebruik van een indianenoutfit bij zijn jaarlijkse modeshow heeft het gerenommeerde lingeriemerk Victoria's Secret zich verontschuldigd bij de oorspronkelijke inwoners van Amerika. Tijdens de show, vorige woensdag in New York, droeg een van de modellen een tot op de grond reikende verentooi.


Dat lokte kritiek uit van talrijke 'Native Americans' die het gebruik van een symbool van moed, buiten de juiste context niet op prijs stellen. Zo worden tooien in de indianencultuur niet door vrouwen gedragen.

Geschrapt
Het model dat de tooi droeg, Karlie Kloss, heeft intussen excuses aangeboden. Victoria's Secret kreeg op zijn Facebookpagina duizenden reacties binnen nadat het daar had laten weten niemand te hebben willen beledigen. Het lingeriemerk laat weten dat de tooi zal worden geschrapt uit de televisieopnames die van de show zijn gemaakt.

Eerder dit jaar kregen ontwerper Paul Frank en de popgroep No Doubt te maken met soortgelijke kritiek na het gebruik van indianentooien.

13-11-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deborah Ostrega zoekt heil bij het OCMW

Deborah Ostrega zoekt heil bij het OCMW

http://oi46.tinypic.com/2nw3dk5.jpg

Voor Deborah Ostrega heeft 2012 nog maar weinig leuks gebracht. Door werkloosheid en het faillissement van haar vriend, chef-kok Carlo Didden, zag ze zich genoodzaakt aan te kloppen bij het OCMW, zo weet Story. Drie jaar geleden werd Didden persoonlijk failliet verklaard nadat hij zijn rekeningen niet meer kon betalen. "Dat was de zwaarste stap ooit in mijn leven. Moeten zeggen: Ik heb geld nodig. Nu," aldus Ostrega in het weekblad. "Ik kreeg geen werkloosheidsuitkering omdat een of andere leuke ambtenaar dat geweigerd had. Het OCMW heeft een onderzoek gestart om te zien of de situatie wel echt waar was. Ze kwamen bij mij thuis kijken en ik moest alle rekeningen voorleggen." Ostrega heeft nu nieuw werk gevonden als verkoopster van huishoudhulp.

13-11-2012 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Elton John (65) wordt opnieuw vader"

"Elton John (65) wordt opnieuw vader"

Om Elton John te beluisteren druk op de foto.


.

Elton John wordt opnieuw vader. Dat meldt The Sun. Voor de 65-jarige zanger en zijn vriend David Furnish (50) wordt het hun tweede kind. Het duo doet beroep op dezelfde draagmoeder die hen bijna twee jaar geleden Zachary schonk. "Elton en David beschouwen die vrouw als een zus aan wie ze heel veel verschuldigd zijn. Natuurlijk werd ze er wel goed voor beloond. Haar identiteit zal echter nooit prijsgegeven worden."

De dame in kwestie zou al verschillende maanden zwanger zijn. Het beroemde koppel gaat alvast op zoek naar een extra kinderoppas.

"Geen eenzame jeugd"
Enkele maanden geleden verklaarde Elton John nog dat hij graag zou hebben dat Zachary een broer of zus krijgt. "Ik wil niet dat hij een eenzame jeugd krijgt", klonk het.

De zanger zit momenteel in Australië, waar hij in uitverkochte stadions zal spelen. Furnish presenteert vanavond samen met Kevin Spacey Winter Ball, de benefiet in Londen die geld in het laatje brengt voor Eltons aidsstichting.

13-11-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Elmo' verlaat Sesamstraat na pedofiliegeruchten

'Elmo' verlaat Sesamstraat na pedofiliegeruchten

http://oi46.tinypic.com/zn5vk0.jpg

Kevin Clash wordt beschuldigd van onwelvoeglijk gedrag met een minderjarige. Kevin wie, zegt u? U kent deze Amerikaanse poppenspeler beter als de kerel die de stem van het kleine, rode monster Elmo voor zijn rekening nam in Sesamstraat. De nu 52-jarige Amerikaan heeft op eigen initiatief zichzelf op non-actief gezet om zijn onschuld hard te maken.


Volgens Sesame Workshop beweert een nu 23-jarige man dat hij als 16-jarige een relatie met Clash was begonnen. De beweringen zijn echter onderzocht en vals gebleken, stelt de productiefirma. Toch is onduidelijk of Clash nog naar de kinderserie terugkeert. Elmo is al sinds de jaren '80 één van de spilfiguren van Sesamstraat.

"Ik ben homo en heb me daar nooit voor geschaamd", aldus Clash. "Ik heb dat nooit proberen verbergen, maar riep het anderzijds ook niet van de daken. Ja, ik had een relatie met hem, maar we waren toen allebei volwassen en we stemden er allebei mee in. Ik ben dan ook diep bedroefd dat hij het nu anders wil voorstellen dan het was."

Gescheiden
Clash is gescheiden en heeft één dochter. Dit jaar sleepte hij al zijn 21ste Emmy-trofee in de wacht. "Elmo is groter dan om het even welke persoon. Hij zal blijven deel uitmaken van Sesamstraat en zo kinderen van over de hele wereld blijven inspireren", aldus nog Sesame Workshop.

Het poppenspel van Clash werd belicht in de documentaire 'Being Elmo'. In 2009 kreeg hij ook daar een Emmy-trofee voor, als beste acteur in een kinderreeks.

13-11-2012 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga bedankt 'little monsters' met tattoo op schedel

Lady Gaga bedankt 'little monsters' met tattoo op schedel

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.

Lady Gaga gaat ver voor haar fans, heel ver: zelfs een tatoeage op haar schedel schrikt haar duidelijk niet af. De letters 'R¿O' verwijzen allicht naar Rio de Janeiro, de stad waar ze de tijd van haar leven beleefde. Denk maar aan de hamburgers en frieten die ze gratis uitdeelde aan de honderden 'little monsters' die aan haar hotel kampeerden. Enkele maanden geleden liet ze in diezelfde afgeschoren zone ook al een engel plaatsen.

Elke tattoo heeft een diepe betekenis voor Gaga, en deze vormt daar geen uitzondering op. "Het lettertype is een samenraapsel van het handschrift van drie fans, van verschillende leeftijden en afkomst. Dat toont hoe muziek ons tezamen brengt", twitterde ze. "R¿O. Monsters van over de hele wereld, jullie blijven me elke dag inspireren, jullie zijn een eindeloze oceaan van mogelijkheden." Intussen is ze doorgereisd naar Sao Paulo, waar ze gisteren moest optreden. De volgende stop van haar Monster Ball-tournee wordt Argentinië op 16 november.

13-11-2012 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Rihanna wil graag gedomineerd worden

Naakte Rihanna wil graag gedomineerd worden

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.

Met enkel een stoere leren vest losjes om de schouders siert Rihanna de cover van mannenblad GQ. Een strategisch geplaatste arm beschermt haar 'eerbaarheid' maar de 24-jarige zangeres laat nog altijd meer dan voldoende zien, zoals haar indrukwekkende collectie tatoeages.

Het was misschien meer een shock geweest indien de schoonheid uit Barbados voor een keer al haar kleren had aangehouden maar met zo'n lichaam kan je het haar niet kwalijk nemen dat ze bij elke opportuniteit haar troeven uitspeelt.

Rihanna verklapte aan het magazine dat ze valt op dominante mannen. "Hij moet de leiding nemen binnen onze relatie", aldus de ster. "Ik wil ieder ander aspect van mijn leven controleren maar in een relatie zet ik graag een stap achteruit." De zangeres is momenteel single, dus wie voelt zich geroepen?

13-11-2012 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!