Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandy vernielde ook appartement Meryl Streep

Sandy vernielde ook appartement Meryl Streep

http://oi49.tinypic.com/348hsm9.jpg

Orkaan Sandy heeft ook het peperdure appartement van Meryl Streep (63) zwaar getroffen. De actrice heeft haar woning van 10 miljoen dollar niet meer kunnen betreden sinds de storm, schrijft De Telegraaf.

Streep, die momenteel op zoek is naar een nieuwe woning, zou volgens een insider de komende vier maanden niet in haar appartement kunnen wonen. Eerder raakte al bekend dat Sandy ook het huis van modeontwerper Marc Jacobs verwoestte.

Verschillende artiesten schoten de slachtoffers van de orkaan te hulp. Popdiva Lady Gaga schreef vorige maand een miljoen dollar over naar de stad New York en het Rode Kruis.

20-11-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson slaat Franse journalist aan de haak

Scarlett Johansson slaat Franse journalist aan de haak

http://oi46.tinypic.com/zvojmr.jpg

De nieuwe vlam van Scarlett Johansson is niet langer onbekend. De actrice, die vorige maand brak met haar vriend Nate Taylor, werd tijdens een etentje in New York gespot met de Franse journalist Romain Dauriac. De 27-jarige Scarlett heeft ontzettend veel moeite gedaan om haar prille relatie met de 30-jarige Romain stil te houden, maar nu is de mysterieuze man toch ontmaskerd.


Het koppel werd aan elkaar voorgesteld via gemeenschappelijke vrienden. Zowel Scarlett als Romain zijn goede vrienden van de Franse artiest Fuzi, die de actrice eerder deze maand nog voorzag van een nieuwe tatoeage. Het kersverse paar werd al verschillende keren gespot in restaurants in Parijs en eerder deze week konden ze naar verluidt niet van elkaar afblijven tijdens een etentje in New York.
 
"Ze zagen er ontzettend verliefd uit", aldus een ooggetuige. "Ze hielden de hele tijd elkaars hand vast en knuffelden terwijl ze buiten een sigaret gingen roken. De man had donker haar en was iets groter dan Scarlett. Ik denk dat hij op een bepaald moment zelfs Frans aan het spreken was."

Scarlett dumpte haar vriend Nate vorige maand nadat ze werd gespot terwijl ze aan het flirten was met één van Lindsay Lohans beste vrienden. "Het koppel woonde officieel niet samen, maar Nate heeft al zijn spullen opnieuw naar zijn appartement verhuisd", aldus een insider. "De relatie is wel degelijk gedaan."

Scarlett en Nate begonnen een relatie in januari dit jaar nadat ze hem leerde kennen in New York kort nadat haar romance met Sean Penn op de klippen liep. Nu zou de actrice dus een nieuwe man in haar leven hebben.

20-11-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron laat geschoren hoofd zien

Charlize Theron laat geschoren hoofd zien

http://oi46.tinypic.com/10sbvis.jpg

Charlize Theron heeft eindelijk geposeerd met haar nieuwe look: een kaalgeschoren hoofd. Het haar ging er in juni al af voor haar rol in de nieuwe Mad Max-film, maar sindsdien ging ze bijna alleen met een hoedje de straat op.


Hello! Magazine zette de actrice op de foto in thuisland Zuid-Afrika. In Kaapstad poseerde ze met enkele van haar fans. Volgens het blad zag Charlize er gewoon en ontspannen uit. Alleen uit de dure fles champagne die ze bestelde op een terras kon je opmaken dat het om een A-list ster ging.

Volgens de persoonlijke kapper van de actrice neemt Charlize haar vak extreem serieus: "Ze is niet bang om haar uiterlijk compleet te veranderen voor een rol. En laten we eerlijk zijn: ze is zo mooi."

Charlize zal de rol van Furiosa vertolken in 'Mad Max 4: Fury Road', waarvan de opnames staan gepland voor komende zomer, na een vertraging van twee jaar. De actrice is al sinds 2009 betrokken bij het project en kon niet wachten om te beginnen.

20-11-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo: "Ik heb nooit ware liefde gekend"

LiLo: "Ik heb nooit ware liefde gekend"

http://oi46.tinypic.com/20p2z5.jpg

Lindsay Lohan beweert dat ze nooit echt de ware liefde heeft gekend, maar dat ze er wel naar uitkijkt. Dat onthult de 26-jarige actrice in het Amerikaanse tijdschrift Hello!

Lohan, die eerder relaties had met de Britse dj Samantha Ronson en acteur James Franco, zegt in het blad dat ze dolgraag verliefd zou worden, maar dat het nog niet is gebeurd.

"Het lijkt me geweldig om verliefd te zijn, om echt van iemand te houden, maar ik heb ware liefde nog niet ontdekt. Het lijkt me een geweldige ervaring om al die heerlijke gevoelens te hebben. Ik kijk er echt naar uit", aldus Lindsay.

20-11-2012 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede vriendin weet het zeker: "Kate is zwanger"

Goede vriendin weet het zeker: "Kate is zwanger"

http://oi45.tinypic.com/4ub606.jpg

Kate Middleton en prins William zouden in verwachting zijn van hun eerste baby. Althans dat meldt Jessica Hay, een goede vriendin van de 30-jarige Kate, in een interview met het Australische New Idea Magazine. "Ze willen het nieuws van de zwangerschap in december bekendmaken."


Hay, die vorig jaar ook bij het huwelijk van de twee aanwezig was, kent Kate al vanaf haar 14e jaar. Ze zegt: "Ze bereiden zich momenteel voor op hun gezinsuitbreiding. Kate wil het liefst eerst een jongetje en dan een meisje. Meer dan twee kinderen wil het stel echter niet."

Carole Middleton, de moeder van Kate, sprak een halfjaar geleden al over de eventuele gezinsuitbreiding van William en Kate. "Carole heeft gezegd dat Kate nog niet zwanger is, maar dat ze dit wel snel van plan is", zei een insider destijds.

20-11-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd zijn
Verliefd zijn

http://oi47.tinypic.com/if49yt.jpg

een hart dat huilt van verdriet
het is het hart van mij
want jij lieve schat bent het
die ik zal wensen aan mijn zij

ik wil jou beschermen tegen alle zorgen
je laten voelen dat jij het allemaal waard bent
dat je gelukkig waker wordt elke morgen
en dat je trots kunt zijn op je eigen vent

ik wil je vasthouden heel stevig tegen me aan
mijn hand door je haar en je kussen teder en zacht
en je vertellen dat ik jou nooit meer laat gaan
want jij schat bent het waar ik mijn leven op heb gewacht

ik ben verliefd en daar kan ik niks aan doen
wil bij jou zijn het liefst elke dag en nacht
zodat als ik thuis kom, ik jou kan geven een zoen
omdat jij het bent die liefdevol op mij wacht

wil met jou lopen langs de zee hand in hand
terwijl een koel briesje waait in ons gezicht
schrijven jij en ik voor altijd samen in het warme zand
dan knus tegen elkaar aan genieten van het ondergaande zonslicht

dit mijn lieve schat en nog zoveel moois meer
daar zal ik elke nacht zeker over blijven gaan dromen
al doen die dromen me nu echt wel even heel zeer
ik wacht net zolang op jou, totdat we ze samen kunnen laten uitkomen

want er is niemand waar ik zoveel om geef
en niemand waar ik zoveel van hou
niemand anders die mij laat voelen dat ik leef
ik ben verliefd, verliefd op niemand anders dan op jou


20-11-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35.225 euro voor strip Kuifje

35.225 euro voor strip Kuifje

http://oi47.tinypic.com/kmh5l.jpg

Een exemplaar van het Kuifje-avontuur 'Raket naar de Maan', gesigneerd door Hergé en het team van Apollo XI (Neil Armstrong, Buzz Aldrin, Michael Collins), is op een veiling in Hôtel Drouot in Parijs geveild voor 35.225 euro. De strip had een geschatte waarde van 10.000 tot 12.000 euro, meldt veilinghuis Piasa.


Twee albums van het eerste Kuifje-album 'Tintin au pays des Soviets' gingen voor respectievelijk 21.605 euro en 12.115 euro onder de hamer. Voorts werd een oorspronkelijke uitgave van 'Le Lotus bleu' ('De Blauwe Lotus') uit 1936 verkocht voor 14.665 euro.

Een eerste druk van 'L'Etoile mystérieuse' (1942, 'De geheimzinnige Ster'), met een opdracht van Hergé voor de toekomstige koning Boudewijn, vond voor 11.730 euro een koper.

De veiling, door Piasa georganiseerd in samenwerking met Moulinsart (Molensloot), de exclusieve beheerder van de Hergé-nalatenschap, leverde in totaal 274.250 euro op.

19-11-2012 om 08:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip onwel in Australië

Prins Filip onwel in Australië

http://oi47.tinypic.com/bdo7r5.jpg

Prins Filip is gisteren ziek aan zijn missie naar Australië begonnen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Bij aankomst in Perth bleek de prins onwel te zijn geworden, mogelijk als gevolg van de lange en vermoeiende vliegreis. De geplande fotoshoot werd afgelast, maar na enkele uren platte rust was Filip voldoende hersteld om de handelsmissie verder te zetten.

En er staan hem nog zware dagen te wachten. Omdat Australië zo uitgestrekt is, neemt hij in de komende 11 dagen liefst 13 keer het vliegtuig.

19-11-2012 om 08:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse Miss laat uit voorzorg borsten weghalen

Amerikaanse Miss laat uit voorzorg borsten weghalen

http://oi47.tinypic.com/2hga4cl.jpg

Allyn Rose, die in januari Washington vertegenwoordigt tijdens de Miss America-verkiezing, wacht na de show een ingrijpende operatie. Dan laat de schoonheidskoningin uit voorzorg beide borsten verwijderen.  De moedige dame stelt dat ze "het leven verkiest boven schoonheid".


De 24-jarige Amerikaanse blijkt drager te zijn van een zeldzame chromosale afwijking. Hierdoor heeft ze maar liefst 75 procent kans op borstkanker. Toen Allyn 16 was, overleed haar moeder op haar 51ste aan de ziekte. Ook andere familieleden stierven er al aan.

"Mijn moeder liet haar rechterborst verwijderen toen ze 27 was maar op haar 48ste kwam de kanker in alle hevigheid terug in haar linkerborst", getuigt de Miss. Volgens Allyn probeerde haar vader jarenlang tevergeefs om zijn echtgenote ervan te overtuigen ook die borst uit voorzorg te laten amputeren maar ze weigerde. Dat werd haar uiteindelijk fataal.

"Ik wil mijn kinderen later zien opgroeien, borsten bepalen mijn leven niet", aldus Allyn Rose. "Het is wel een enge gedachte dat ik op een dag zal wakker met een ander lichaam maar ik neem geen enkel risico."

Mocht ze de missverkiezing winnen, dan zou ze haar moeders droom verwezelijken en stelt ze de operatie uit tot ze al haar verplichtingen is nagekomen. In het andere geval gaat ze in juni onder het mes.

19-11-2012 om 08:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo wil niets met halfzus te maken hebben

LiLo wil niets met halfzus te maken hebben

http://oi49.tinypic.com/uvk2q.jpg

Uit DNA-onderzoek blijkt dat Lindsay Lohan een halfzusje heeft. Vader Lohan heeft in 1995 klaarblijkelijk een minnares zwanger gemaakt, waaruit de inmiddels 17-jarige Ashley Horn werd geboren. Lindsay wil echter niets met Ashley te maken hebben. Van haar kant staat Ashley ook niet te springen om haar beroemde bloedverwant te ontmoeten.

Lindsay heeft geen enkele interesse om Ashley te ontmoeten, meldt TMZ. Tegen vrienden zou de actrice verteld hebben "helemaal klaar te zijn" met pa Michael. Sinds hij vorige maand opnames lekte van telefoontjes van Lindsay -waarop te horen is hoe Lilo ruzie maakt met moeder Dina- zou ze zelfs niet meer met hem hebben gesproken.

In se heeft Lindsay niets tegen haar halfzusje. De situatie zelf vindt ze echter "walgelijk" omdat Ashley geboren werd terwijl Michael en Dina nog getrouwd waren. Zelfde teneur bij Ashley overigens. "Ik wil sowieso geen deel uitmaken van de ontspoorde Lohan-familie", klinkt het daar.

19-11-2012 om 08:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis: "Jammer dat Annemie zo snel afhaakt"

Woestijnvis: "Jammer dat Annemie zo snel afhaakt"

http://oi46.tinypic.com/dcrj1i.jpg

Productiehuis Woestijnvis betreurt het vertrek van Annemie Struyf naar de VRT en de timing ervan. Dat zegt programmadirecteur Olivier Goris. "Het is jammer dat Annemie zo snel afhaakt, maar het is haar keuze en die moeten we respecteren."


Het nieuws over het vertrek van Struyf kwam als een donderslag bij heldere hemel. "We zijn nog maar net bezig aan een nieuw project en we zoeken nog volop onze weg", omschrijft Goris zijn teleurstelling.

Hij vindt dat de chemie tussen Woestijnvis en Annemie Struyf prachtige programma's heeft opgeleverd. "We hadden nog lang en goed kunnen samenwerken, voor Vier of voor andere zenders", klonk het. Woestijnvis maakt op dit ogenblik enkel voor Vier programma's.

"Momenteel werken we met Annemie aan een nieuwe docureeks rond De Bleekweide en we gaan er alles aan doen om daar een prachtige reeks van te maken", zegt Goris nog. "Voor de rest gaat al onze aandacht naar de vele nieuwe Woestijnvis-programma's die deze winter en in het voorjaar op Vier zullen uitgezonden worden."

19-11-2012 om 08:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verliefde dwaas

Een verliefde dwaas

http://oi47.tinypic.com/15zpmyv.jpg

Als ik haar zie, lijkt het leven zich te vertragen tot een soort trage cadans.
Zij beweegt zich zo langzaam en gracieus, als in een vloeiend dans.
Ik kan niet anders dan met verliefde ogen blijven staren, als was ik in trance.

En het is een onmogelijke verboden liefde, dat weten wij allebei.
Maar als ze ineens dan toch naar me lacht, is ze voor.dat moment van mij.


Het gevoel van leegte dient zich nu al aan.
Eigenlijk is ze nooit aangekomen, maar moet toch zeer spoedig gaan.

Er zullen tranen komen, woede en jalozie.
Waar is ze nu? en met wie?



19-11-2012 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Chris Brown wordt model

Rapper Chris Brown wordt model

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.


.

Chris Brown heeft een modellencontract getekend, weet de Britse website Daily Mail. De Amerikaanse R&B-ster zou zo zijn imago willen oppoetsen.

Toegegeven, naar de rapper wordt dikwijls verwezen als 'de ex van Rihanna die gearresteerd werd omdat hij haar bont en blauw sloeg'.

Brown heeft nu een contract getekend bij Wilhelmina International Inc. De zanger sierde reeds de cover van een aantal magazines, maar is voorts een onbekende in het wereldje. Het is niet gezegd dat dat zal veranderen, al gelooft het mode-agentschap dat het Browns gedeukte imago zal kunnen opsmukken.

De Amerikaan is alvast in de wolken met zijn contract. "Stijl en kunst zijn altijd belangrijk geweest in m'n leven. Ik ben dan ook heel blij dat ik deel mag uitmaken van het succesvolle Wilhelmina-team", aldus Brown. "Chris Brown is een veelzijdige artiest met een unieke kijk op stijl", klonk het bij het mode-agentschap.

18-11-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gejoel voor erotische film die twee prijzen wint in Rome

Gejoel voor erotische film die twee prijzen wint in Rome

http://oi45.tinypic.com/2ijn8np.jpg

De zevende editie van het filmfestival van Rome is gewonnen door de Amerikaanse cineast Larry Clark, die met 'Marfa girl' zijn vaste thematiek -jeugd, seks, drugs, rock, geweld en racisme- getrouw bleef. Maar ondanks Clarks reputatie als 'schandaalfilmer' ging alle aandacht zaterdagavond naar de Italiaanse erotische prent 'E la chiamano estate' (Ze noemden dat zomer), die met twee Marcus Aurelius-awards werd onderscheiden, zeer tot onvrede van (een deel van) het publiek. Uit onderstaande trailer blijkt inderdaad dat het om een controversiële film gaat.


De Italiaanse film bevat namelijk meer dan een handvol erotische scènes die een resem cinefielen absoluut niet konden pruimen. De film werd bekroond met de prijs voor de regie (Paolo Franchi) en beste actrice (Isabella Ferrari), wat telkens voor boegeroep zorgde.

Hoeren
'E la chiamano estate' wordt door sommigen als "de Italiaanse Shame" omschreven ('Shame' is de controversiële prent van de Britse kunstenaar-filmer Steve McQueen, nvdr). De film gaat over een liefdesstel, waarbij de mannelijke partner (Jean-Marc Barr) weigert de liefde te bedrijven met zijn vriendin, en seksueel soelaas zoekt bij de hoeren.

Jeff Nichols
Volgens de Australische regisseur P.J. Hogan, een van de juryleden, is de gelauwerde prent nu eenmaal een film die "door de enen gehaat, door anderen bewierookt" zal worden. Juryvoorzitter in Rome was de Amerikaanse cineast Jeff Nichols.

18-11-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Kim Kardashian moet op blote voeten door de douane

Ook Kim Kardashian moet op blote voeten door de douane

http://oi45.tinypic.com/3492cd2.jpg

Kim Kardashian reist de hele wereld rond. De afgelopen weken dook ze al op in Engeland, Duitsland en Miami. Toch moet ze net als ieder ander door de douane op de luchthaven. En dat betekent onder andere schoenen uit.

De tv-ster lijkt er geen moeite mee te hebben om haar hakjes uit te doen en op haar blote voeten rond te lopen.

Voordat ze door de security is, trekt ze haar pumps al uit. De celebrity vervoert haar bagage in een Louis Vuitton koffer en heeft een Hermès Birkin tas aan haar arm hangen.

18-11-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk vermagerde Matthew McConaughey: "Ook mijn organen zijn gekrompen"

Sterk vermagerde Matthew McConaughey: "Ook mijn organen zijn gekrompen"

http://oi46.tinypic.com/2sabe5v.jpg

Matthew McConaughey is magerder dan ooit. Dat hebben we dit weekend kunnen vaststellen want de opnames van 'The Dallas Buyer's Club' zijn van start gegaan. Voor deze filmrol is hij maar liefst veertien kilo afgevallen. De 43-jarige acteur die enorm snakt naar een cheeseburger, heeft zich laten ontvallen dat ook zijn organen gekrompen zijn door dat enorme gewichtsverlies.


"Matthew is dit weekend begonnen met opnames, dus hij zit nu op zijn laagste gewicht", vertelt een bron aan het Amerikaanse blad People. "Over een maand begint hij langzaam weer met aankomen."

Drie uur smullen
McConaughey heeft al een tipje van de sluier gelicht hoe hij dat gaat aanpakken. Een gigantische cheesburger met rundvlees, gehakt en verschillende soorten kaas staat met het stip genoteerd op zijn verlanglijstje. "Ik zal hem zelf klaarmaken en ga er vervolgens drie uur over doen om hem op te eten", aldus de acteur.

Maag
Het valt nog af te wachten of de Hollywoodster zijn hamburger dan wel helemaal zal kunnen verorberen want de gevolgen van zijn gewichtsverlies zijn immers niet min. "Je organen en je spieren krimpen en je maag wordt kleiner", doet de acteur uit de doeken.

In de film gebaseerd op waargebeurde feiten speelt McConaughey de rol van Ron Woodruff, een man die besmet raakt met het hiv-virus en zijn medicijnen vanuit Mexico naar de VS moet smokkelen

18-11-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Elmo betaalde 100.000 euro om van pedofilieklacht af te raken"

"Elmo betaalde 100.000 euro om van pedofilieklacht af te raken"

http://oi46.tinypic.com/2yyxlq0.jpg

Kevin Clash heeft 125.000 dollar (100.000 euro) betaald om van een pedofilieklacht af te raken. Dat weet althans showbizzsite TMZ. U kent deze 42-jarige Amerikaanse poppenspeler beter als de stem van Elmo uit Sesamstraat.

Sheldon Stephens beweert dat hij slechts zestien jaar was toen de seksuele relatie begon. Clash gaf toe dat er wel degelijk gefoefeld geweest is, maar zweert dat Stephens volwassen was op het moment van de feiten.

 Volgens verschillende bronnen zou het nu 23-jarige slachtoffer onder druk gezet zijn om zijn verklaring aan te passen. Een kleine week geleden beweerde Stephens inderdaad ineens dat alles volgens de wettelijke regels gebeurd is. In ruil zou hij dan de forse geldsom ontvangen hebben. Tijdens de onderhandelingen was Stephens naar verluidt aan het wenen en bleef hij herhalen dat hij niet wilde tekenen.

18-11-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Britney afgeblazen

Huwelijk Britney afgeblazen

http://oi50.tinypic.com/2hz1wg3.jpg

Britney Spears en Jason Trawick hadden een romantisch huwelijk in de winter gepland, maar dat sprookje gaat niet meer door. Het koppel- dat de laatste tijd niet veel anders meer doet dan ruzie maken- heeft het intieme feest afgeblazen, weet RadarOnline.


"Britney en Jason zouden normaal eind december in het huwelijksbootje stappen, maar door constant geruzie gaat dat niet meer door", aldus een insider. "Het koppel zegt dat het huwelijk enkel is uitgesteld, maar ik geloof niet dat ze elkaar ooit nog het jawoord zullen geven. Britney verwijt Jason dat hij zich meer als een tweede vader gedraagt dan als haar partner."

Het koppel slaapt naar verluidt al lange tijd in aparte kamers. Britney verbleef tijdens de week op hotel door de liveshow van X Factor en hoewel Jason in hetzelfde hotel logeerde, hield het koppel er aparte kamers op na. "Jason heeft het gevoel dat hij constant op Britney moet babysitten en de laatste tijd is er niet veel meer dan een zakelijke verstandhouding tussen de twee", verduidelijkt de bron.

"Jason houdt echt van Britney en haar twee zonen, maar hij ziet zich niet zijn hele leven met haar doorbrengen." De ouders van de zangeres zijn helemaal in shock dat het huwelijk niet doorgaat. Lynne heeft een ontzettend goede band met Jason en beschouwt hem als één van haar eigen kinderen. Papa Jamie vindt dan weer dat Jason Britney niet ten huwelijk had moeten vragen als hij niet zeker was van zijn stuk. Hij voelt zich bedrogen door zijn toekomstige schoonzoon.

17-11-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij met Erasmus ontdekt in Doornik

Schilderij met Erasmus ontdekt in Doornik

http://oi47.tinypic.com/axcsi.jpg

Een schilderij dat de Nederlandse humanist Erasmus (1469-1536) afbeeldt, is begin deze week ontdekt in het justitiepaleis van Doornik. Het werk werd overgebracht naar het Museum voor Schone Kunsten in de stad.


Volgens Jean-Pierre De Rycke, conservator van het museum, kan het gaan om een werk van Hans Holbein de Oude en niet van zijn zoon Hans Holbein de Jonge, van wie een bekend Erasmusportret in het Parijse Louvre hangt. "Het werk kan tijdens het leven van Erasmus gemaakt zijn", bevestigt de conservator.

Het schilderij was uitgeleend aan het justitiepaleis van Doornik, maar daar werd het niet meer tentoongesteld. Het lijkt erop dat het werk in een lade in het kantoor van een magistraat lag. Het werd deze week teruggevonden en aan het Museum voor Schone Kunsten bezorgd, net als een werk van Théo Van Rysselberghe dat zich in het kantoor van de schepen voor Cultuur bevond.

17-11-2012 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono wil samen met Vaticaan armoede aanpakken

Bono wil samen met Vaticaan armoede aanpakken

Om U2 te beluisteren druk op de foto.


.

Zanger Bono van de Ierse rockband U2 wil samen met het Vaticaan de strijd aanbinden tegen de armoede. Hij pleegde vandaag in dit verband overleg met kardinaal Peter Turkson, voorzitter van de pauselijke raad voor gerechtigheid en vrede.

De 52-jarige Bono bedankte de kardinaal voor de ondersteuning van zijn campagne voor schuldverlichting van de ontwikkelingslanden door de katholieke kerk in 2000.

"De kerk verdient enorme erkenning voor haar armoedebestrijding. Priesters en nonnen stonden tijdens de campagne zij aan zij met punkrockers en atleten", aldus Bono. "De kerk moet de gewone mensen wel nog duidelijker maken welk effect hun protest kan hebben", voegt hij daar aan toe.

In een gesprek met Radio Vaticaan zei de zanger ook dat hij het zilveren kruis, dat hij in 1999 van paus Johannes Paulus II kreeg, nog steeds rond de hals draagt.

17-11-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!