Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling wil Eva Mendes ten huwelijk vragen

Ryan Gosling wil Eva Mendes ten huwelijk vragen

http://oi44.tinypic.com/2n21a3m.jpg

Ryan Gosling zou van plan zijn om zijn huidige vriendin, Eva Mendes, ten huwelijk te vragen. Eva (39) heeft tegen Gosling gezegd dat ze verloofd wil zijn vooraleer ze 40 wordt. Het lijkt er op dat de 32-jarige acteur goed geluisterd heeft aangezien hij druk bezig is om het aanzoek te plannen.


Een bron vertelt aan het Amerikaanse magazine Star: "Eva zei tegen Ryan dat ze verloofd wou zijn voor ze 40 is, maar Ryan was zijn aanzoek toen al aan het plannen. Hij is in het geheim aan het overleggen met ringontwerper Neil Lane".

Ryan is op dit moment bezig met zijn eerste project als regisseur 'How to catch a monster', maar heeft een mini-vakantie geregeld voor hemzelf en Eva. Hij is van plan om haar dan ten huwelijk te vragen. De bron voegt er nog aan toe: "hij heeft deze vakantie gepland zogezegd als beloning voor het afronden van zijn film en Eva heeft nog helemaal niets door".

Eva speelt ook mee in 'How to catch a monster' en het koppel is niet bang om affectie te tonen op de set. Ze zouden hun handen niet van elkaar kunnen afhouden. Een insider onthult: "het ene moment is Ryan in diepe concentratie en het volgende is hij volledig afgeleid omdat Eva hem weer een uitdagende blik toewerpt".

03-07-2013 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat:

Advocaat: "Michael Jackson betaalde geen zwijggeld aan jongetjes"

http://oi44.tinypic.com/fy07cn.jpg

Het verhaal dat Michael Jackson bijna 27 miljoen aan zwijggeld heeft betaald aan een aantal jongetjes die hij zou hebben misbruikt, is niet waar. Dat zegt Tom Mesereau, de advocaat die Michael in 2005 verdedigde in een soortgelijke zaak.


De advocaat noemt het misselijkmakend dat mensen na zijn dood nog steeds van hem proberen te profiteren. "De FBI heeft helemaal geen documenten waaruit zou blijken dat Michael Jackson 24 jonge jongens heeft misbruikt. Want het is namelijk nooit gebeurd", zegt Mesereau tegen de entertainmentsite RadarOnline. "In 2009 heeft de FBI documenten vrijgegeven over Jackson, daarin was wel wat weggelaten. Maar dit soort beschuldigingen stonden er absoluut in."

De advocaat is ervan overtuigd dat het tijdens de rechtszaak in 2005 naar voren zou zijn gekomen als er wel aanwijzingen voor misbruik waren geweest. Een andere bron laat aan de website weten dat Michael altijd heeft meegewerkt aan onderzoeken. "Hij werd uren ondervraagd, ook zonder zijn advocaat. Hij heeft toen niks achtergehouden. Michael kon niet begrijpen waarom hij hiervan werd beschuldigd."

Afgelopen zondag werd gemeld dat de King of Pop 24 jongetjes geld zou hebben gegeven zodat ze zouden zwijgen over het misbruik. Dat zou zijn gebleken uit FBI-documenten die de Britse krant The Mirror had ingezien.

03-07-2013 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot kind Justin Bieber wil 'jong' aan kinderen beginnen

Groot kind Justin Bieber wil 'jong' aan kinderen beginnen

http://oi43.tinypic.com/1gnm88.jpg

Hij is zelf nauwelijks de luiers ontgroeid, of hij wil er zich terug mee omringen: Justin Bieber wil graag 'snel' een gezin stichten. Gelukkig voor het kind (en onze gemoedsrust) is er geen vaste vriendin om dat mee te doen.


Justin zegt in US Weekly: "Ik geloof in de ware liefde, ik wil trouwen en een gezin stichten nu ik nog jong ben."

Hij kijkt daarvoor naar het voorbeeld van zijn grootouders. "Mijn grootouders Bruce en Diane zijn mijn relatierolmodellen. Ze zien elkaar nog steeds graag, na zoveel jaren. Als ik zo oud ben als zij wil ik even verliefd zijn op mijn vrouw als mijn opa is met mijn oma."

Schattig, maar de 20-jarige zanger moet zijn mevrouw Bieber nog wel vinden. Jarenlang had hij een relatie met Selena Gomez. In november vorig jaar zetten ze een punt achter de relatie en ondanks enkele verzoeningen, is het ondertussen definitief voorbij. Ze blijven wel vrienden.

02-07-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nicole en Lewis hielden breuk maand lang stil"

"Nicole en Lewis hielden breuk maand lang stil"

http://oi43.tinypic.com/2rx8my9.jpg

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zijn al een maand geen koppel meer. Dat vertelt een bron aan de tabloid The Sun. "Ze zijn al ongeveer een maand uit elkaar. Maar ze hebben het stilgehouden. Alleen een paar goede vrienden en familieleden waren van de breuk op de hoogte", aldus de insider over de breuk die gisteren bekend werd.


Volgens de bron is de zangeres er helemaal kapot van. "Ze dacht dat hij de ware was, maar dat mag dus niet zo zijn." Nicole gaf gisteren een optreden in Sardinië. "Ze stort zich nu even op haar werk. Dan hoeft ze minder aan haar relatiebreuk te denken."

Lewis en Nicole hadden vijf jaar een relatie. De reden van de breuk zou te maken hebben met hun drukke werkschema's. In 2010 en 2011 gingen ze ook al eens uit elkaar.

02-07-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Jackson geweigerd door kliniek"

"Paris Jackson geweigerd door kliniek"

http://oi39.tinypic.com/ixw07r.jpg

Paris Jackson, de depressieve dochter van de King of Pop, zou geweigerd zijn door een eersteklas kliniek omdat ze daar bang zijn voor de massale komst van paparazzi.


De dochter van de overleden King of Pop wilde het UCLA Medical Center inruilen voor een andere faciliteit. Daarom heeft de biologische moeder van de tiener, Debbie Rowe, gezocht naar geschikte klinieken. Ze vond er één in Utah die haar perfect leek, maar daar is haar dochter helaas niet welkom. Toch hoopt ze dat Paris er uiteindelijk wordt opgenomen. Rowe vertelt ondertussen aan vrienden: "Het is erg treurig. Dit meisje heeft echt hulp nodig."

Momenteel schijnt Paris te verblijven op de afdeling waar patiënten worden behandeld voor eetstoornissen. Een probleem waar Jackson geen last van heeft. Maar UCLA laat Paris nog niet naar huis gaan omdat ze denken dat ze nog steeds een gevaar is voor zichzelf, ondanks het feit dat ze professionele hulp krijgt.

02-07-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Celebs die sekstape lekken zijn zielig"

Paris Hilton: "Celebs die sekstape lekken zijn zielig"

http://oi39.tinypic.com/kccfis.jpg

Socialite Paris Hilton richt zich tegenwoordig op haar werk en probeert het imago van feestbeest achter zich te laten. Dat was vroeger wel anders, ze dook haast dagelijks in de roddelbladen op met een nieuw vriendje of haar feest- en roekeloze rijgedrag. Het dieptepunt was het vrijkomen van haar sekstape '1 night in Paris', aldus Paris zelf.


"Het verschijnen van die video was mijn pijnlijkste ervaring tot nu toe", zegt Paris Hilton in een interview met de Britse krant The Mirror. Haar toenmalige vriendje Rick Salomon nam hun vrijpartij in 2001 op. In 2004 verschenen de beelden op band en het internet. "Het was niet zomaar een persoon die dat deed, het was mijn vriend, de jongen met wie ik al een aantal jaar samen was, van wie ik hield en die ik vertrouwde. Hij deed me zo veel pijn."

"Het is een van de ergste dingen die je iemand anders aan kan doen. Sindsdien vind ik het moeilijk anderen nog echt te vertrouwen." Het openbaar worden van de intieme beelden was voor Paris een persoonlijk dieptepunt in de stroom aan berichten die over haar verscheen. De hotelerfgename zegt: "Ik was nog volop volwassen aan het worden worden. Ik leerde mezelf toen nog kennen, maar ben nu verstandiger."

Over mensen die bewust hun seksvideo lekken om zo in de aandacht te komen en hun carrière een impuls te geven, zegt ze: "Dat is toch bizar. Ik vind het eigenlijk ook een beetje zielig en walgelijk." Paris gaat minder uit en probeert uit de problemen te blijven. Ze werkt hard aan haar kleding- en parfumlijn en tekende ook nog een platencontract. "Ik ben blij als  zakenvrouw en richt me op de belangrijke dingen in het leven." Sinds eind 2012 is ze gelukkig in de liefde met River Viiperi.

02-07-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles met model gespot

Harry Styles met model gespot

http://oi41.tinypic.com/2lidcew.jpg

One Direction-hunk Harry Styles heeft mogelijk een nieuwe vriendin. De 19-jarige popster werd met model Kara Rose Marshall gespot toen ze samen tijd doorbrachten in New York.


Volgens Heatworld gingen de twee dit weekend samen winkelen bij de Apple Store in de Big Apple, in het gezelschap van zijn kapper Lou Teasdale. Zondagavond zaten ze met vrienden in een bar in een wolkenkrabber. Het koppeltje is ook al gefotografeerd terwijl ze hetzelfde T-shirt droegen, met een print van de band The Who.

De twee hebben elkaar mogelijk leren kennen op de set van de laatste videoclip van de jongens, deze gaat binnenkort in première. Volgens muziektalentscout Simon Cowell gaat het een enorme hit worden en is de clip geweldig, zo liet hij weten via Twitter.

02-07-2013 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams sleept Will.i.am voor de rechter

Pharrell Williams sleept Will.i.am voor de rechter

http://oi43.tinypic.com/fvlgmt.jpg

Rapper Pharrell Williams heeft een rechtszaak aangespannen tegen Will.i.am. Hij wil hiermee bewijzen dat hij de wet niet heeft overtreden door 'I Am' uit de merknaam 'I Am Other' te gebruiken voor zijn kledinglijn.


In de aanklacht staat dat Pharrell brieven van Will.i.am heeft ontvangen waarin hij vraagt de merknaam niet meer te gebruiken, omdat het te veel lijkt op zijn eigen artiestennaam. Op de website van BBC valt te lezen dat er geen puntjes zitten in de merknaam van Williams en die gebruikt de zanger van de Black Eyed Peas wel. Daarnaast is Pharrell van mening dat de naam wordt gebruikt voor een heel ander 'product'. Bij hem gaat het om een kledinglijn en die is volgens hem niet eens heel bekend.

Pharrell hoopt van de rechtbank te horen dat 'I am Other', die hij gebruikt voor zijn kleding, geen concurrentie is voor de zanger. Eerder verschenen er nog berichten dat Will een aanklacht had ingediend tegen Pharrell. Maar hij ontkende dit later via Twitter. Zijn advocaat heeft nog niet gereageerd op het bericht van Pharrell.

02-07-2013 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry en Kate Moss samen aan het feest

Prins Harry en Kate Moss samen aan het feest

http://oi41.tinypic.com/zmcxft.jpg

Ambiance verzekerd met prins Harry en Kate Moss in de buurt. Beide beroemdheden bouwden een feestje na het optreden van de Rolling Stones in Glastonbury. "Harry zag het helemaal zitten", aldus een bron in 'The Sun'. "Hij danste in wit T-shirt en met grijze hoed, terwijl twee bodyguards een oogje in het zeil hielden. En Moss stond intussen naast hem te shaken."

Het duo werd gespot in nachtclub Rabbit Hole, waar ook Harry's vriendin Cressida Bonas van de partij was. Een ideetje van de grote baas van Glastonbury zelf, zo bleek. "Prins Harry was geweldig", aldus Michael Eavis. "Ik gaf hem de tip om ook van het nachtleven te proeven, dat is waar het hier allemaal om draait. Als je hier enkel in de namiddag bent, mis je wel iets. Voor de grap zei ik dat zijn chauffeur hem hier om 5 uur 's morgens nog eens zou moeten afzetten, en weet je wat? Hij is hier toch tot 4 uur gebleven. Zijn vrienden beleefden een geweldige tijd en hijzelf wilde van geen protocol weten."

01-07-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lewis Hamilton en Nicole opnieuw uit elkaar"

"Lewis Hamilton en Nicole opnieuw uit elkaar"

http://oi42.tinypic.com/2jebwix.jpg

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zijn uit elkaar. De twee zouden door hun drukke werkschema's niet genoeg tijd voor elkaar hebben, weet The Sun.


De 28-jarige Lewis woont in Zwitserland en Nicole (35) in de VS. Dit zou ervoor zorgen dat ze elkaar maar weinig zien. "Het is moeilijk om een relatie goed te houden als je bijna nooit in hetzelfde land bent", vertelt een bron aan de krant. "Ze hebben elkaar gesteund in hun werk en dat zullen ze blijven doen. Maar hun werk is wel de reden van de breuk", gaat de insider verder.

Ongeveer een week geleden liet de Formule 1-rijder nog weten dat hij erover dacht om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. "Ik denk dat we snel gaan trouwen. Misschien wel voordat we zes jaar samen zijn." De twee kennen elkaar sinds 2007. Sinds die tijd kende hun relatie al de nodige ups en downs. In 2010 en 2011 gingen ze ook al eens uit elkaar.

01-07-2013 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als... alle celebs het voorbeeld van Kim & Kanye zouden volgen?

Wat als... alle celebs het voorbeeld van Kim & Kanye zouden volgen?

http://oi40.tinypic.com/1268keq.jpg

Kim en Kanye hebben hun dochter North West genaamd, toevallig (of niet?) ook de naam van een luchtvaartmaatschappij. Wat als... alle celebs hun voorbeeld zouden volgen en hun kinderen de naam van een al bestaand merk zouden geven? 10 voorbeelden:


Emma Stone kan zoon of dochter gewoonweg 'Bridge' noemen, zoals bandenmerk Bridgestone. Als vriend Andrew Garfield maar akkoord gaat...

Megan Fox noemde haar zoon Noah, maar 'Fire' was misschien een beter idee geweest als de kleine haar achternaam had gekregen, naar de internetbrowser Firefox. Gelukkig (of niet?) voor Noah kreeg hij de achternaam van zijn papa, Brian Austin Green. Misschien kan de volgende 'Peace' gedoopt worden?

Als Tom Cruise nog een kind wil, kan hij het misschien Carnival noemen? Tom heeft al drie kinderen, een adoptiedochter Isabella, een adoptiezoon Connor en een biologische dochter Suri.

Een naam suggestie voor Halle Berry: na dochter Nahla, een zoon of dochter 'Bur'? Het Britse merk Burberry geeft de baby onmiddellijk een leven lang gratis kleren, ongetwijfeld.


Kristen Bell kan haar gezin aanvullen met 'Taco'.

Als Larry King zou besluiten zich nogmaals voort te planten, is 'Burger' een suggestie. Naast Chaia, Chance, Cannon, Andy en Larry Jr niet zo'n buitenbeentje, eigenlijk...

John Mayer is voorlopig nog te druk bezig met het fladderen van celeb naar celeb, maar als hij ooit beslist een nakomeling te maken, is de naam 'Kimye-style' gemakkelijk gekozen: Oscar, net als het Amerikaanse vleesmerk Oscar Mayer.

Jane Lynch kan voor de ongewone naam Merrill kiezen, Merrill Lynch is een Amerikaans financieel consultancybedrijf.

Tim Robbins' kind Baskin wint misschien wel een jaar gratis ijsjes.

Amy Adams heeft geluk: haar zoon kan gemakkelijk zorgeloos door het leven als Samuel... tot iemand de link legt met het bier.

01-07-2013 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan in 'boerka'

Kate Ryan in 'boerka'

http://oi43.tinypic.com/2lctpi1.jpg

En of het plezant was daar op het exclusieve 1001 Nacht-feestje in Knokke: Kate Ryan trok speciaal voor de gelegenheid zelfs een "zelfgemaakte boerka van gordijnen" aan.

De vermomming diende in ieder geval niét om zich te verschuilen voor Slongs Dievanongs. De Antwerpse rapster nam in een zogenaamde diss -een publieke belediging in rapvorm- haar uitgedoofde carrière en eetstoornissen op de korrel. De Kempische reageerde waardig, met een publieke biecht over haar moeilijke verleden.

01-07-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kreeg Adolf Hitler helpende hand van Hollywood?

Kreeg Adolf Hitler helpende hand van Hollywood?

http://oi40.tinypic.com/vpfcr9.jpg

Hollywood is in de ban van een boek. Of het snel verfilmd zal worden, is een andere zaak: de auteur beweert dat de grote Amerikaanse filmstudio's in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog "collaboreerden" met de Nazi's door onder meer (zelf)censuur toe te passen.


Harvard-docent Ben Urwand snuffelde gedurende een decennium in Amerikaanse en Duitse archieven. Hij wil in zijn boek 'The Collaboration: Hollywood's Pact with Hitler' naar eigen zeggen een verborgen episode in de Hollywoodgeschiedenis blootleggen.

Volgens Urwand werkten de studiobonzen in Hollywood - onder hen verscheidene Joodse vluchtelingen uit Oost-Europa - enthousiast mee met Hitlers censors om films aan te passen of zelfs volledig naar de prullenbak te verwijzen om op die manier de toegang tot de Duitse markt niet in het gedrang te brengen. "In de jaren dertig hielp Hollywood de Nazi's niet alleen door geen anti-Nazifilms te maken, maar ook door bijvoorbeeld het onderwerp van de jodenvervolging te mijden", aldus Urwand.

Al in 1930
De eerste inmenging van de Nazi's ziet 'Urwand' al in 1930, bij de premiere van de WOI-film 'All Quiet on the Western Front': baas Carl Laemmle van Universal gaat akkoord met het wegknippen van substantiële scènes nadat bij de Duitse premiere rellen zijn uitgebroken. Later blijken die rellen door de Nazipartij veroorzaakt te zijn.

Het gaat nog veel verder, volgens Urwand: "Er was toentertijd een wet in Duitsland die buitenlandse bedrijven verbood valuta te exporteren. Er werd een uitzondering gemaakt voor MGM omdat die de productie van de Duitse wapens financierden".

Scènes wegknippen
Nadat Hitler aan de macht kwam, bezochten Nazi-kopstukken regelmatig filmstudio's in Hollywood. Een van hen, Georg Gyssling, kwam regelmatig films bekijken en dicteerde vervolgens scène-per-scène welke stukken hij wilde weggeknipt zien. MGM, Paramount en 20th Century Fox bleven tot midden jaren veertig in Duitsland aanwezig.

Ondanks wenkbrauwengefrons bij collega's is Urwand onwrikbaar: "Collaboratie is waarmee ze bezig waren en zo beschrijven ze het zelf ook. Ik heb dat woord niet zelf uitgevonden, ik heb het gelezen in materiaal van beide zijden. Het is een woord dat regelmatig terugkomt om hun relatie te beschrijven".

01-07-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naturelle Lady Gaga legt focus op haar boezem

Naturelle Lady Gaga legt focus op haar boezem

http://oi39.tinypic.com/2lw86bq.jpg

New York kreeg zaterdag een minimalistische Lady Gaga te zien. Zo weinig mogelijk omhulsels en nog minder make-up, leek wel het devies. Bijna normaal dus, al gingen toch verdacht veel blikken naar haar boezem.

De excentrieke zangeres stak vrijdag met een emotionele speech nog de holebi's op de Gay Pride een hart onder de riem. Voor Lady Gaga was het haar eerste publieke optreden sinds ze in februari haar heup had laten opereren.

"Wij zetten de geest van de eerste homorally in 1970 in New York verder", sprak ze strijdvaardig. "Ik ben een burger van New York en ik vraag het recht op veilige straten. Het geweld tegen holebi's mag niet aanvaard worden, niet enkel hier maar overal. Genoeg is genoeg. Vannacht wordt onze nacht, we mogen trouwen als we willen! We hebben gewonnen, voelt dat niet lekker?"

01-07-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey alweer beschuldigd van playback

Mariah Carey alweer beschuldigd van playback

http://oi39.tinypic.com/2hx3m3d.jpg

Het playbackspook blijft Mariah Carey achtervolgen. Nadat ze in 'American Idol' al eens de wind van voren kreeg, was het nu weer prijs op de BET Awards in Los Angeles.


De 43-jarige zangeres bracht er haar nieuwste hit 'Beautiful', maar een weergaloze prestatie bleef uit. Op een bepaald moment bleven haar lippen zelfs bewegen terwijl dat allerminst de bedoeling was. Op Twitter werd ze dan ook neergesabeld voor haar belabberde prestatie. "Zo pover. De stem van Mariah is in de jaren negentig heengegaan. Al dat geplayback, ze stelt me enorm teleur", klonk het onder meer.

Wat Carey vocaal tekortkwam, maakte ze echter nog goed met podiumprésence. De witte jurk met de nodige tierlantijntjes zat haar als gegoten en ook de liefhebbers van 'blingbling' kwamen ruimschoots aan hun trekken.

01-07-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

http://oi41.tinypic.com/v3d4qx.jpg

De stijl van Kate Middleton wordt wereldwijd door heel wat vrouwen geapprecieerd en gevolgd, maar toch is ze volgens een peiling niet de meest modieuze royal. Met 68 procent van de stemmen haalde kroonprinses Mary van Denemarken het voor Kate, die het moest stellen met één procentje minder.


De gegevens komen nochtans uit een rondvraag van MyVoucherCodes bij 2.318 vrouwen in Groot-Brittannië, het thuisland van Kate. Het was dan ook een verrassing dat Mary, die geboren werd in Australië, won.

Mary, mama van vier kinderen, wordt wel al lang geprezen voor haar aangeboren stijlgevoel en haar elegante outfits. Ook Kate zelf zocht al inspiratie bij Mary. Kort na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen de hertogin van Cambridge in een blauwe jas die eerder door Mary werd gedragen. Sindsdien worden ze dikwijls met elkaar vergeleken.

Volgens 68 procent van de ondervraagde vrouwen heeft Mary de grootste invloed op de modewereld. Ze werd wel op de voeten gevolgd door Kate, die 67 procent van de stemmen haalde. De derde plaats ging naar Koninging Rania van Jordanië, die 61 procent van de stemmen kreeg. Onze prinses Mathilde haalde de top tien niet, maar haalde wel 22 procent van de stemmen.

Er werd ook gepeild naar wie de meest stijlvolle royal ooit was. Daarbij haalde de betreurde prinses Diana het, met een overweldigende 82 procent van de stemmen.

30-06-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor LUX Prijs van Europees Parlement

'Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor LUX Prijs van Europees Parlement

http://oi44.tinypic.com/qy9yyv.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen is één van de tien genomineerde films voor de LUX Prijs van het Europees Parlement. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens het Karlovy Vary Film Festival. Met de prijs belicht het Parlement Europese films met een maatschappelijk relevant onderwerp. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


Als onderdeel van de officiële selectie voor de LUX Prijs kan van Groeningens vierde film hierdoor rekenen op extra promotionele aandacht via onder meer de officiële websites van het Europees Parlement, Cineuropa en Festivalscope. Eind juli worden uit de 10 genomineerden drie finalisten gekozen, die vervolgens tijdens de LUX Film Days in alle 27 lidstaten van de Europese Unie vertoond worden. De officiële uitreiking van de prijs vindt plaats in Straatsburg in december.

Vertaald in 23 talen
De film die de LUX Prijs wint, wordt vertaald in de 23 officiële talen van de EU, terwijl er eveneens een aangepaste versie voor kijkers met een visuele en/of auditieve beperking aangemaakt wordt. Elke lidstaat krijgt ook een 35mm-kopij van de film.

Sinds 2007 rijkt het Europees Parlement jaarlijks de LUX Prijs uit aan een film die tot de kern van Europese sociale en maatschappelijke vraagstukken doordringt. Eerdere winnaars waren onder meer 'Les neiges du Kilimandjaro', 'Die Fremde', 'Auf der anderen Seite' en 'Le silence de Lorna' van de gebroeders Dardenne.

De film ging vorig jaar in première tijdens het filmfestival van Berlijn.

30-06-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervangster Indra Dewitte bij 'De Zevende Dag' bekend

Vervangster Indra Dewitte bij 'De Zevende Dag' bekend

http://oi43.tinypic.com/s4o1v7.jpg

Vanaf 1 september presenteert Ihsane Chioua Lekhli samen met Ivan De Vadder 'De Zevende Dag' op Eén. Voor Chioua Lekhli, die achter de schermen haar sporen verdiende bij 'Volt' en 'Vlaanderen Vakantieland', wordt het haar presentatiedebuut. Dat staat te lezen op de website van de VRT.


Ihsane Chioua Lekhli volgt Indra Dewitte op, die op 30 juni haar laatste uitzending presenteerde en nadien adjunct-hoofdredacteur wordt bij de krant Het Belang van Limburg.

De 27-jarige Ihsane Chioua Lekhli is naar eigen zeggen erg blij met deze kans. "Het is een uitdaging waar ik erg veel zin in heb. De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar ik kijk al uit naar 1 september, de dag van mijn eerste uitzending."

Carl Voet, de hoofdredacteur tv-weeknieuws bij VRT Nieuws, leerde haar kennen op de redactie van 'Volt'. "Ze is een gedreven, kritische en onafhankelijke collega met veel potentieel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een sterke tandem zal vormen met Ivan De Vadder."

Ihsane Chioua Lekhli, geboren in augustus 1985, studeerde Germaanse talen (Nederlands-Engels) aan de Katholieke Universiteit Leuven en volgde een lerarenopleiding. In 2008 ging ze bij de openbare omroep aan de slag als redacteur voor 'Vlaanderen Vakantieland' en van september 2009 tot maart 2013 werkte ze op de 'Volt-redactie. Sinds april van dit jaar werkt ze achter de schermen bij 'De Zevende Dag'.

30-06-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bey en Jay-Z doen het ook muzikaal nog eens samen

Bey en Jay-Z doen het ook muzikaal nog eens samen

http://oi43.tinypic.com/nevrlc.jpg

Beyoncé en haar man Jay-Z vormen niet alleen op amoureus vlak een topstel, ook op muzikaal vlak gaan de twee tortelduifjes nog eens de 'stemmen in elkaar slaan'. Het showbizzkoppel heeft immers een gloednieuwe song opgenomen die op het nieuwe album van Jay-Z zal staan.


De nieuwe samenwerking tussen Bey en Jay-Z zou een vervolg zijn op hun eerste gemeenschappelijke song uit 2003, Bonnie & Clyde. Het liedje kreeg de naam 'Part II (On The Run) en gaat over de kritiek die ze kregen op hun relatie toen ze voor het eerst naar buitenkwamen als koppel.

De lyrics spreken alvast klare taal: "She fell in love with the bad guy. The bad guy. What you doing with them rap guys. Them rap guys. They ain't see potential in me girl. But you see it if it's you and me against the world. Then so be it."

Crazy in love
Wie met zijn partner kan samenwerken aan een professioneel project kan niet anders dan nog steeds 'crazy in love zijn', toch? En zo krijgen we meteen weer hoop dat er binnenkort dan toch eindelijk een broertje of zusje komt voor kleine Blue Ivy...

Het nieuwe album van Jay-Z, Magna Carta Holy Grail, komt uit op 4 juli op de mobiele app van de rapper. De algemene release volgt op 7 juli.

30-06-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum barstte in tranen uit bij geboorte van dochter

Channing Tatum barstte in tranen uit bij geboorte van dochter

http://oi43.tinypic.com/or1ana.jpg

Hoewel we Channing Tatum in films vaak zien als een stoere kerel, is hij in het echte leven veel zachter en emotioneler. Zo bekende de 33-jarige acteur dat hij heel wat traantjes gelaten heeft bij de geboorte van dochter Everly. "Ik barstte minstens vier keer in tranen uit", bekende hij in het programma 'Chelsea Lately'.


"Ik ben minstens vier keer naar de badkamer gestormd voor een huilbui", vertelde hij aan Chelsea Handler. "Ik had zoiets van: ik weet niet wat ik moet doen", bekende hij.

Respect
Na het zien van de bevalling, kreeg de acteur nog meer respect voor zijn Jenna en voor vrouwen in het algemeen. "Er is een goede reden waarom God mannen geen kinderen laat krijgen. We zouden er niet toe in staat zijn. Ik weet niet hoe jullie het doen. Het is iets echts. Het is zoals National Geographic bij dieren, maar dan in het echt. Ik snap er echt niets van", bekende de kersverse papa.

Pijn
Channing vond het vooral erg om te zien dat vrouwlief Jenna zoveel pijn had, maar dat hij haar niet kon helpen. "Iemand van wie je houdt heeft pijn, maar je kan er niets aan doen. Je kan fysiek niet helpen", legde hij uit.

"Al help ik nu nog altijd niet, hoewel de baby er wel al is", grapte hij. "Mannen zijn nutteloos, maar het is nog erger tijdens de bevalling. De baby komt toch, of wij er nu zijn of niet."

Everly Tatum kwam exact een maand geleden, op 30 mei, ter wereld.

30-06-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!