Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa Middleton met liefje op Wimbledon

Pippa Middleton met liefje op Wimbledon

http://oi40.tinypic.com/2hntgev.jpg

Pippa Middlleton heeft vandaag genoten van een potje tennis op Wimbledon. De zus van Kate bezocht samen met haar vriend Nico Jackson de partij tussen Novak Djokovic en Juan Martin Del Potro.


Met haar broer James was Pippa op de eerste toernooidag ook al toeschouwer van het grastoernooi in Londen. Pippa is al lange tijd groot fan van Wimbledon, weet Hello magazine. Voor het blad Vanity Fair schrijft ze een column, Pippa Middleton's Inside Guide to Wimbledon.

Pippa en de 35-jarige Jackson worden sinds januari aan elkaar gelinkt.

05-07-2013 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franky en Tibo verdwijnen uit 'Thuis'

Franky en Tibo verdwijnen uit 'Thuis'

http://oi40.tinypic.com/2qx5iee.jpg

Jef Hoogmartens en Maxime De Winne nemen afscheid van de VRT-soap "Thuis". De acteurs, die een getrouwd homoseksueel paar spelen in de populaire reeks op Eén, hebben vlak voor de zomervakantie hun laatste scènes voor de reeks ingeblikt, zo heeft de tv-zender vrijdag meegedeeld.


De personages Franky en Tibo zijn nog tot eind oktober 2013 te zien in "Thuis". Dan zullen ze voor onbepaalde tijd uit de reeks verdwijnen. Hoogmartens (Franky) wil meer tijd vrijmaken voor andere projecten. "Over enkele weken starten de opnames van de reeks 'Amateurs' en het wordt steeds moeilijker om dat te combineren met mijn werk bij 'Thuis'", zegt hij in de mededeling. 'Amateurs' is een fictiereeks over een amateur-toneelgezelschap die op vtm zal worden uitgezonden.

CirQ
De Winne (Tibo) zou naar eigen zeggen maar twee jaar in 'Thuis' meespelen. Hij schuimt deze zomer met cirQ alle grote festivals af en toert in het najaar in Nederland en Vlaanderen rond met dit rariteitenkabinet. Bovendien wordt hij aan het einde van de zomer voor een tweede keer vader en wil hij "genoeg tijd" bij zijn gezin doorbrengen. Beide acteurs kijken met een positief gevoel terug op de samenwerking met de cast en crew van "Thuis".

Niet-stereotiep
Wel Jong Niet Hetero vindt het "natuurlijk jammer" dat het homoseksuele echtpaar uit de soap verdwijnt. Voor de organisatie was het mooi meegenomen "dat een kijkcijferkanon een homopaar op zo'n normale en niet-stereotiepe manier weergeeft", zei woordvoerder Michiel Vanackere aan Belga. Hij hoopt dat de VRT het thema verder aan bod laat komen.

05-07-2013 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 dingen die we te weten kwamen op de set van 'Monsters University'

20 dingen die we te weten kwamen op de set van 'Monsters University'

http://oi42.tinypic.com/s44doo.jpg

HLN.be had in april het genoegen om een kijkje te nemen op de campus van Pixar in San Francisco, waar de prequel 'Monsters University' werd gemaakt. We kregen niet alleen de eerste veertig minuten van de film te zien, maar we mochten ook een kijkje achter de schermen van de animatiestudio nemen. En dit is wat we tijdens ons bezoek allemaal te weten zijn gekomen!


1)    'Monsters University' is de eerste prequel van Pixar.

2)    Dit is Dan Scanlons regiedebuut.

3)    De prequel zet in de eerste plaats Mike in de kijker, maar we komen tijdens de film ook meer te weten over zijn vriendschap met Sully.

4)    Mike doet heel erg zijn best op school, terwijl Sulley veel minder zin heeft om met zijn neus in de boeken te zitten. Logisch ook, Sulley is een geboren verschrikker.

5)    De filmmakers zijn er zich van bewust dat in 'Monsters Inc.' werd vermeld dat Mike en Sulley elkaar al sinds de basisschool kennen. Ze probeerden oorspronkelijk om daarop verder te bouwen, maar ze besloten uiteindelijk om hen pas op de unief kennis met elkaar te laten maken.

6)    Er zijn een aantal personages uit 'Monsters Inc.' die ook in de prequel te zien zijn, waaronder Randall (Steve Buscemi).

7)    De filmmakers zijn er zich van bewust dat in 'Monsters Inc.' werd vermeld dat Mike en Sulley elkaar al sinds de basisschool kennen. Ze probeerden oorspronkelijk om daarop verder te bouwen, maar ze besloten uiteindelijk om hen pas op de unief kennis met elkaar te laten maken.

8)    Het verhaal van 'Monsters University' vindt ongeveer tien tot vijftien jaar voor het verhaal van 'Monsters Inc.' plaats.

9)    Pels en kledij waren voor 'Monsters Inc.' de grootste technische uitdagingen, in 'Monsters University' waren dat verrassend genoeg rugzakken.

10)    Omdat heel wat iconische 'college movies' zich in de jaren '80 afspeelden, hebben de animators een aantal eighties-kapsels en -outfits in de film verwerkt.

11)    De filmmakers wilden Sulley oorspronkelijk verlegen maken, maar kozen uiteindelijk voor een jonge, zelfzekere, geboren verschrikker.

12)    Eén van de meest indrukwekkende nieuwe personages, Dean Hardscrabble, was oorspronkelijk een man. De filmmakers zijn van dat idee afgestapt omdat ze beseften dat er geen enkele vrouwelijke verschrikkers in de eerste film zaten en omdat ze daar graag verandering in wilden brengen. Helen Mirren verzorgt de stem van Dean Hardscrabble.

13)    De filmmakers baseerden zich voor het uiterlijk van Dean Hardscrabble op de Chinese duizendpoot Scolopendra. 14)    De jongens uit de studentenvereniging Oozma Kappa zijn de buitenbeentjes op school. De club telt de volgende leden: Don Carlson, Scott 'Squishy' Squibbles, de Siamese tweeling Terri en Terry en Art.

15)    Scanlons favoriete personage is Don, die hem doet denken aan "elke vader uit het Middenwesten die hij ooit heeft ontmoet".

16)    De animators brachten maar liefst 300 achtergrondpersonages tot leven.

17)    Zowel Mike als Sulley werden dunner en zachter gemaakt om hen er jonger te doen uitzien.

18)    Noah Johnson verzorgt de stem van de jonge Mike. De producers zijn lang op zoek geweest naar de juiste stem die bij perfect bij Billy Crystals stem aansloot.

19)    Het hele 'Monsters University'-team moest oude klasfoto's naar het werk nemen om hun jongere versies met hun huidige versies te vergelijken... en om eens goed te lachen, uiteraard.

20)    Regisseur, animator en storyboard artist Peter Sohn sprak de stem van Squishy in. Sohn is, samen met Bob Peterson, de co-regisseur van 'The Good Dinosaur'. De film komt in 2014 in de zalen.

05-07-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter-reclame als handige bijverdienste voor celebs

Twitter-reclame als handige bijverdienste voor celebs

http://oi44.tinypic.com/a1u6tc.jpg

Dat celebrities dol zijn op Twitter weten we allemaal, maar in tegenstelling tot gewone mensen kunnen zij grof geld verdienen aan het 'toevallig' vermelden van een bepaald merk of product. Een ster als Kim Kardashian, die zo'n 18 miljoen Twitter-volgers heeft, kan volgens de Britse krant The Daily Mail tot 8000 euro verdienen met één simpele tweet.


Engelse voetbalster Wayne Rooney werd al berispt door de reclamewaakhond ASA voor het versturen van berichten met links die door zijn Nike sponsors werden geschreven.

Andere sterren zijn subtieler als ze aan twitter-reclame doen. Een Tv-presentatrice die 'terloops' vertelt dat ze dol is haar nieuwe designerkleren of een sporter die tweet over zijn nieuwe auto, allemaal vergeten ze erbij te vermelden dat hun nieuwe goodies afkomstig zijn van een sponsor.

Tot 116.000 euro
Het wordt met andere woorden steeds duidelijker dat Twitter, wat ooit een platform was voor sterren om gemakkelijk hun echte gedachten te delen met de wereld, steeds vaker voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Volgens The Daily Mail kunnen sterren door het versturen van gesponsorde tweets tot 116.000 euro bijverdienen per jaar.

Enkele fervente reclame-twitteraars:

Victoria Beckham

De jetsettende ex-Spice Girl tweet maar al te vaak over hoe knap haar man David Beckham wel is, maar vindt toch nog tijd om ook regelmatig te tweeten over haar eigen kledinglijn of enkele designeritems die ze gratis kreeg.

Kim Kardashian
De realityster doet niets liever dan al haar 'tips' om er net zo geweldig uit te zien als zijzelf te delen met haar 18 miljoen volgers. Het gaat van zonnelotion tot kledij en zelfs lippenbalsem.

Justin Bieber
De door menig tiener aanboden 19-jarige popster heeft maar liefst 41 miljoen volgers. Hij tweet zijn volgers die aan zijn lippen hangen vooral over zijn dagelijkse bezigheden terwijl hij op tour is, maar vermeldt ook regelmatig zijn sponsor Addidas of zijn lijn van gsm-hoesjes.

Katie Price
Ook glamourmodel Katie price aka Jordan tweet regelmatig over bedrijven die haar betalen of gratis spullen opsturen. Deze berichten worden gelezen door haar 1,8 miljoen Twitter-volgers.

05-07-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Documentaire over Sergio Herman op komst

Documentaire over Sergio Herman op komst

http://oi39.tinypic.com/2gwdytj.jpg

Wie altijd al wilde weten hoe het er achter de schermen aan toegaat in het leven van Sergio Herman heeft geluk, want er komt een documentaire over de sterrenchef. Voor de film, die 'Fucking Perfect' zal heten, wordt de topchef een jaar lang gevolgd. Dat meldt het Laatste Nieuws vandaag.


'Fucking Perfect' zal ongeveer 1,5 uur duren en wordt uitgezonden op de Nederlandse tv in het najaar van 2014. Ook zal de film in verschillende bioscopen draaien. Vorderingen zijn via Facebook te volgen.

Sergio Herman maakte onlangs bekend dat hij zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis op 22 december sluit. De komende jaren wil Herman zich vooral richten op zijn twee andere restaurants: Pure C in Cadzand-Bad en het nog te openen La Chapelle in Antwerpen.

05-07-2013 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

http://oi43.tinypic.com/2r7338j.jpg

Disney/Pixar heeft een aantal portretten vrijgegeven van hun nieuwste film 'Monsters University' waarin een heleboel studentenverenigingen de revue passeren. De animatiefilm vertelt het verhaal over hoe Mike (Billy Crystal) en Sulley (John Goodman) elkaar op de universiteit leerden kennen. Maak hier kennis met Roar Omega Roar (ROR), Jaws Theta Chi (JOX), Slugma Slugma Kappa (EEK), Eta Hiss Hiss (HSS), Python Nu Kappa (PNK) en Oozma Kappa (OK), de groep waar Mike en Sulley lid van zijn.


Oozma Kappa (OK)

De leden van Oozma Kappa zijn de buitenbeentjes op de universiteit. De Siamese tweeling Terri en Terry, Squishy, Art en Don zijn er nooit in geslaagd om hun diploma te behalen voor het 'Scaring Program', waardoor hun dromen genadeloos aan diggelen werden geslagen. Met slechts vier leden in de studentenvereniging, hebben ze zelfs niet eens genoeg leden om mee te mogen doen aan de 'Scare Games'. Ze mogen dan wel allesbehalve goede verschrikkers zijn en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, deze studenten hebben stuk voor stuk een hart van goud.

Wie: Mike Wazowski, James P. Sullivan 'Sulley', Terri en Terry Perry, Scott 'Squishy' Squibbles, Art en Don Carlton.

05-07-2013 om 02:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum is thuis nudist

Channing Tatum is thuis nudist

http://oi39.tinypic.com/6sgv89.jpg

Channing Tatum loopt thuis graag naakt rond. De acteur onthult in de nieuwste editie van de Amerikaanse Elle dat hij zijn kleding uittrekt zodra hij de deur achter zich dicht heeft gedaan.


"Ik weet niet waarom", zegt de filmster, die getrouwd is met collega Jenna Dewan en onlangs een dochter met haar kreeg. "Ik heb een fijne veranda achter mijn huis en daar is ook het zwembad. Als mijn schoenen uit zijn, gaan mijn sokken ook meteen en de rest volgt niet lang daarna."

Dat Channing er geen moeite mee heeft zijn kleren uit te trekken, is algemeen bekend. Hij heeft als stripper gewerkt en in de film Magic Mike speelde hij een stripper. De acteur werd eind vorig jaar uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld door tijdschrift People.

05-07-2013 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Filip kan veel leren van Willem-Alexander"

http://oi41.tinypic.com/2zsn288.jpg

Filip heeft volgens Nederlands imagodeskundige Zabeth Van Veen nog wel wat te leren. Hij zou daarvoor eens goed moeten kijken naar de evolutie van de Nederlandse koning, Willem-Alexander. Willem-Alexander, die eerder dit jaar na het aftreden van zijn moeder koning van Nederland werd, kampte net als onze prins lange tijd met een imagoprobleem maar wist het tij te keren.


Filip staat niet bekend als grote mediavriend en ook Willem-Alexander had van kind af aan een moeizame relatie met de pers. "Je ziet dat aan non-verbaal gedrag", vertelt Van Veen. "De hele mimiek verandert als er een in hun ogen rare vraag wordt gesteld. Ze raken geïrriteerd en verstarren. Het is belangrijk dat ze het als een voorrecht zien dat mensen interesse in hen hebben en dat ze vragen beantwoorden met een warm hart. Willem-Alexander (46) is wat dat betreft heel erg gegroeid. Zeker nu hij koning is, reageert hij relaxter en spontaner."

De omslag voor Willem-Alexander kwam toen zijn spontane latina Máxima Zorreguieta op het toneel verscheen. "Haar glans straalt op hem af", zegt Van Veen. Mathilde d'Udekem d'Acoz deed hetzelfde voor de 53-jarige Filip, al zou de imagodeskundige de aanstaande koning der Belgen adviseren om zijn echtgenote "meer in te zetten". "Mathilde zou zijn menselijke kant meer aan het licht kunnen brengen, subtiel het beeld van een warme echtgenoot kunnen schetsen."

Spontaan knuffelen
Filip kan daar zelf ook een rol in spelen. "De beeldvorming is vaak belangrijker dan de inhoud, daar vergist men zich nog weleens in. Een volk wil zelfvertrouwen zien, maar wel met een zekere mildheid en warmte. Willem-Alexander is ook daarin echt gegroeid. Filip zou zijn kinderen bijvoorbeeld best eens kunnen knuffelen in het openbaar. Wel spontaan, het moet echt zijn."

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het uiten van zijn gevoel valt voor Filip de meeste winst te behalen, denkt Van Veen. Al is dat voor onze aanstaande koning wellicht iets lastiger dan voor de Nederlandse vorst, die 'wat vrijer' is opgevoed. "Belgen zijn sowieso iets gereserveerder. Dan kun je niet ineens een wilde, spontane man verwachten. Maar hij zou er goed aan doen zijn hart wat meer te openen. Hoe dichter hij bij zijn eigen gevoel komt, hoe mooier hij kan performen" vindt Van Veen.

Een grote overeenkomst tussen Willem-Alexander en Filip: beiden hebben een modieuze, mediagenieke en fotogenieke koningin aan hun zijde. Van Veen noemt Mathilde een vrouw met een "lieve, zachte uitstraling". Maar ze vindt ook dat ze een steek heeft laten vallen. De toekomstige koningin lijkt slechter Nederlands te spreken dan Máxima, die van oorsprong Argentijnse is. "Ik vind het eerlijk gezegd niet kunnen dat je op haar leeftijd en dat niveau niet goed de officiële taal van je land spreekt", zegt Van Veen. "Als je je een taal niet eigen hebt gemaakt, verlies je een stukje spontaniteit. Het is lastiger om een grapje te maken, en je hebt eerder versprekingen. Het is absoluut een must dat ze snel goed Nederlands leert spreken."

05-07-2013 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless modellen van Timberlake te pikant voor YouTube

Topless modellen van Timberlake te pikant voor YouTube

http://oi39.tinypic.com/10r6yxc.jpg

De topless modellen van Justin Timberlake hebben de censuurpolitie van YouTube niet overleefd. De zanger had eerder via een tweet zelf al gewezen op het expliciete karakter van zijn nieuwe hit Tunnel Vision.

In het filmpje lonken Timberlake en 'partner in crime' Timbaland naar drie topless meiden in huidkleurige string. Op een bepaald moment werd Justins hoofd zelfs even Salvador Dali-gewijs geprojecteerd op hun lichaam.

De video werd ingeblikt door onder meer Jonathan Craven, de zoon van de beroemde regisseur Wes Craven. In het liedje bezingt Timberlake zijn romantische tunnelvisie voor één welbepaalde liefde. Vorige maand was een clip van R&B-zanger Robin Thicke hetzelfde lot beschoren omdat ook hij drie topless modellen van stal gehaald had.

05-07-2013 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rugzak van 43.000 euro als verjaardagscadeau voor vriendje Lady Gaga

Rugzak van 43.000 euro als verjaardagscadeau voor vriendje Lady Gaga

http://oi44.tinypic.com/fn5p54.jpg

Lady Gaga heeft haar vriendje, Taylor Kinney, wel een héél bijzondere rugzak als cadeau gegeven voor zijn verjaardag. De tas, met een prijskaartje van om en bij de 43.000 euro, is volledig gemaakt uit krokodillenleer en werd ontworpen door Britse kunstenaar Damien Hirst voor The Row, het modemerk van de Olsen tweeling.


De unieke rugzak is bedekt met gekleurde bollen uit een van de bekendste schilderijen van kunstenaar Damien Hirst. De luxetas kan neergezet worden op een verguld voetstuk dat erbij geleverd wordt.

Een bron vertelt aan de Britse krant The Sun: "Taylor is dol op rugzakken, dus ze wou voor hem een extra speciaal exemplaar kopen. Van het bewuste ontwerp werden maar 12 stuks geproduceerd".

Gaga organiseerde ook nog een reisje naar Chicago met een privévliegtuig zodat Taylor zijn familie kon bezoeken. Taylor had al hints gegeven aan Gaga dat hij een nieuwe rugzak nodig had, aangezien hij de laatste 3 exemplaren die hij van haar kreeg kwijt deed...

05-07-2013 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry waarschuwt Ronnie: "Blijf van m'n liefje!"

Prins Harry waarschuwt Ronnie: "Blijf van m'n liefje!"

http://oi42.tinypic.com/2q833pc.jpg

Prins Harry is erg gek op zijn vriendin Cressida Bonas. Zo zeer zelfs dat hij op Glastonbury de oude rocker Ronnie Wood waarschuwde bij Cressida uit de buurt te blijven. De prins deed dat wel met een glimlach, zo onthult Rolling Stones-bandlid Wood tegen Hello Magazine.


De gitarist vertelt: "Hij stelde zijn liefje aan me voor. Ik gaf haar een knuffel en toen zei hij dat ik mijn handen thuis moest houden. Het was geweldig om te zien!" Wood staat bekend om zijn voorliefde voor jongere vrouwen. De 65-jarige muzikant is momenteel getrouwd met de 34-jarige Sally.

Harry en 'Cressie' brachten het weekend samen door bij het wereldberoemde muziekfestival Glastonbury, waar de Stones ook optraden terwijl het vorstelijke gezelschap langs de kant toekeek. Later maakten de prins en zijn vrienden het nachtleven tijdens het festival onveilig.

De twee doen wel vaker 'normale' dingen die het volk ook doet. Vorige week gingen ze nog met de trein naar een bruiloft van vrienden.

05-07-2013 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon trots op avontuurtje in VRT-studio

Jacky Lafon trots op avontuurtje in VRT-studio

http://oi42.tinypic.com/2zy9buh.jpg

In een interview met Story heeft 'Familie'-actrice Jacky Lafon zich van haar meest openhartige kant laten zien. Op de vraag wat de meest avontuurlijke plaats was waar ze ooit seks had, schaterde 66-jarige soapactrice: "In de studio van de VRT! Dat was nog met mijn ex-man, Nest. We hadden een papiertje aan de deur gehangen waarop stond dat ze ons niet mochten storen, maar we konden de deur natuurlijk niet op slot doen. Het was ongelooflijk spannend."

03-07-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles krijgt muziektips van Gary Barlow

Harry Styles krijgt muziektips van Gary Barlow

http://oi42.tinypic.com/10h693o.jpg

One Direction-zanger Harry Styles heeft het druk gehad in New York. Naast het verkennen van de stad en enkele romantische uitstapjes met model Kara Rose Marshall, heeft hij ook een ontmoeting gehad met Gary Barlow.


Volgens The Sun heeft Harry advies gekregen van de voormalig Take That-zanger. Barlow zou hem tips hebben gegeven over het schrijven van liedjes en over de volgende stappen in zijn carrière. Gary werkt momenteel in New York aan muziek voor de Broadwaymusical Finding Neverland.

Toen hij hoorde dat Harry in de stad was, heeft hij een afspraak gemaakt. Een bron vertelt: "Ze hebben gesproken over Gary's tijd met Take That, maar ook over zijn leven van nu. Harry is erg geïnteresseerd en hij luisterde goed. Hij vindt ouder gezelschap fijn en probeert zoveel mogelijk advies in te winnen."

03-07-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christie's veilt foto's Kate Moss ter waarde van 1 miljoen pond

Christie's veilt foto's Kate Moss ter waarde van 1 miljoen pond

http://oi43.tinypic.com/2ibmeio.jpg

Enkele van de meest bekende foto's van het Britse fotomodel Kate Moss zullen in september te koop aangeboden worden in het veilinghuis Christie's in Londen. De foto's waren tot nu toe in de handen van een Duitse verzamelaar.


De foto's van bekende fotografen als Mario Sorrenti, Annie Leibovitz, Bruce Weber, Mario Testino, Sam Taylor-Wood en Irving Penn worden gedacht zo'n 1 miljoen pond of 1,17 miljoen euro op te gaan brengen. Een naaktfoto van Moss op de sofa door Mario Sorrenti dat geschat wordt op 30.000 tot 50.000 pond en een 3-D hologram op een lichtbak door Chris Levine geschat op 100.000 tot 150.000 pond behoren tot het lot dat te koop zal aangeboden worden.

Naast de foto's zal er ook een collage van Peter Blake, een wandtapijt van Chuck Rose en een 18 karaats gouden beeld van Moss als een naakte engel door Nick Knight geveild worden. Phillippe Garner, de directeur van fotografie bij Christie's noemt Kate Moss "het grootste stijlicoon van de moderne tijd".

03-07-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling Amy Winehouse geopend

Tentoonstelling Amy Winehouse geopend

http://oi43.tinypic.com/2ql63ko.jpg

In het Joods museum in Londen is de expositie Amy Winehouse: A Family Portrait geopend. Fans van de overleden zangeres kunnen daar nog nooit eerder vertoonde foto's van Winehouse bewonderen, net als persoonlijke eigendommen.


De tentoonstelling is het resultaat van een samenwerking tussen de broer van Amy en zijn vrouw, die conservator is bij het museum. Bij veel van de voorwerpen zijn stukjes geschreven door Alex, de broer van de zangeres.

Volgens zijn vrouw zorgt dat voor een intense beleving. "Je ziet dat ze een sterke broer-zus relatie hadden", vertelt ze aan The Guardian. Met de tentoonstelling wil de familie onder meer aantonen dat Amy meer was dan een tragedie. "We wilden een andere kant van haar laten zien dan door de media werd geschetst", vervolgt de conservator.

Je kan de expositie bezoeken tot 15 september.

03-07-2013 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wassen evenbeeld Adele onthuld in Amsterdam

Wassen evenbeeld Adele onthuld in Amsterdam

http://oi44.tinypic.com/sxhqoj.jpg

Adele is de komende tijd te bewonderen in Amsterdam. Het wassen evenbeeld van de Britse zangeres is sinds woensdag te zien in Madame Tussauds Amsterdam. Angela Groothuizen onthulde het beeld van haar collega. Adele (25) heeft zelfs twee lookalikes, want in Madame Tussauds in Londen staat eveneens een wassen beeld van de zangeres. Adele draagt een zwart jurk, geïnspireerd op het exemplaar dat ze droeg tijdens haar optreden bij de uitreiking van de Grammy's in 2012.

03-07-2013 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finland geeft Kate en William condooms cadeau

Finland geeft Kate en William condooms cadeau

http://oi39.tinypic.com/b3weg7.jpg

Kate Middleton kreeg deze week een doos met cadeautjes van de sociale dienst van Finland. Maar tussen de kruippakjes, broekjes en crèmes zat wel een heel opmerkelijk pakje: condooms.


Een woordvoerder van Kensington Palace heeft laten weten dat de hertog en hertogin van Cambridge toch blij zijn met het pakket: "We waren verrast met het aardige cadeau van de Finse regering. Het is een attent gebaar en daar zijn we hen dankbaar voor."

Cadeautjes van bedrijven en kledingmerken zullen overigens niet worden aangenomen door het Britse koninklijk huis. Maar presentjes van personen en landen mogen wel, weet The Mirror. In de box zaten ook zoogcompressen, een prentenboek, een doek om het kindje in te wikkelen, een borstel voor het haar van het kindje en wat speelgoed. De mand wordt in Finland aan alle aanstaande moeders gegeven.

03-07-2013 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling wil Eva Mendes ten huwelijk vragen

Ryan Gosling wil Eva Mendes ten huwelijk vragen

http://oi44.tinypic.com/2n21a3m.jpg

Ryan Gosling zou van plan zijn om zijn huidige vriendin, Eva Mendes, ten huwelijk te vragen. Eva (39) heeft tegen Gosling gezegd dat ze verloofd wil zijn vooraleer ze 40 wordt. Het lijkt er op dat de 32-jarige acteur goed geluisterd heeft aangezien hij druk bezig is om het aanzoek te plannen.


Een bron vertelt aan het Amerikaanse magazine Star: "Eva zei tegen Ryan dat ze verloofd wou zijn voor ze 40 is, maar Ryan was zijn aanzoek toen al aan het plannen. Hij is in het geheim aan het overleggen met ringontwerper Neil Lane".

Ryan is op dit moment bezig met zijn eerste project als regisseur 'How to catch a monster', maar heeft een mini-vakantie geregeld voor hemzelf en Eva. Hij is van plan om haar dan ten huwelijk te vragen. De bron voegt er nog aan toe: "hij heeft deze vakantie gepland zogezegd als beloning voor het afronden van zijn film en Eva heeft nog helemaal niets door".

Eva speelt ook mee in 'How to catch a monster' en het koppel is niet bang om affectie te tonen op de set. Ze zouden hun handen niet van elkaar kunnen afhouden. Een insider onthult: "het ene moment is Ryan in diepe concentratie en het volgende is hij volledig afgeleid omdat Eva hem weer een uitdagende blik toewerpt".

03-07-2013 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat:

Advocaat: "Michael Jackson betaalde geen zwijggeld aan jongetjes"

http://oi44.tinypic.com/fy07cn.jpg

Het verhaal dat Michael Jackson bijna 27 miljoen aan zwijggeld heeft betaald aan een aantal jongetjes die hij zou hebben misbruikt, is niet waar. Dat zegt Tom Mesereau, de advocaat die Michael in 2005 verdedigde in een soortgelijke zaak.


De advocaat noemt het misselijkmakend dat mensen na zijn dood nog steeds van hem proberen te profiteren. "De FBI heeft helemaal geen documenten waaruit zou blijken dat Michael Jackson 24 jonge jongens heeft misbruikt. Want het is namelijk nooit gebeurd", zegt Mesereau tegen de entertainmentsite RadarOnline. "In 2009 heeft de FBI documenten vrijgegeven over Jackson, daarin was wel wat weggelaten. Maar dit soort beschuldigingen stonden er absoluut in."

De advocaat is ervan overtuigd dat het tijdens de rechtszaak in 2005 naar voren zou zijn gekomen als er wel aanwijzingen voor misbruik waren geweest. Een andere bron laat aan de website weten dat Michael altijd heeft meegewerkt aan onderzoeken. "Hij werd uren ondervraagd, ook zonder zijn advocaat. Hij heeft toen niks achtergehouden. Michael kon niet begrijpen waarom hij hiervan werd beschuldigd."

Afgelopen zondag werd gemeld dat de King of Pop 24 jongetjes geld zou hebben gegeven zodat ze zouden zwijgen over het misbruik. Dat zou zijn gebleken uit FBI-documenten die de Britse krant The Mirror had ingezien.

03-07-2013 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot kind Justin Bieber wil 'jong' aan kinderen beginnen

Groot kind Justin Bieber wil 'jong' aan kinderen beginnen

http://oi43.tinypic.com/1gnm88.jpg

Hij is zelf nauwelijks de luiers ontgroeid, of hij wil er zich terug mee omringen: Justin Bieber wil graag 'snel' een gezin stichten. Gelukkig voor het kind (en onze gemoedsrust) is er geen vaste vriendin om dat mee te doen.


Justin zegt in US Weekly: "Ik geloof in de ware liefde, ik wil trouwen en een gezin stichten nu ik nog jong ben."

Hij kijkt daarvoor naar het voorbeeld van zijn grootouders. "Mijn grootouders Bruce en Diane zijn mijn relatierolmodellen. Ze zien elkaar nog steeds graag, na zoveel jaren. Als ik zo oud ben als zij wil ik even verliefd zijn op mijn vrouw als mijn opa is met mijn oma."

Schattig, maar de 20-jarige zanger moet zijn mevrouw Bieber nog wel vinden. Jarenlang had hij een relatie met Selena Gomez. In november vorig jaar zetten ze een punt achter de relatie en ondanks enkele verzoeningen, is het ondertussen definitief voorbij. Ze blijven wel vrienden.

02-07-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!