Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna showt blote borsten op Instagram

Rihanna showt blote borsten op Instagram

http://oi42.tinypic.com/dzxmpc.jpg

Zangeres Rihanna heeft haar fans geprikkeld door een uitdagende foto van een stukje van haar blote borsten op Instagram te plaatsen. Op het pikante beeld poseert ze tijdens het uittrekken van haar trui met kap en zo showt ze haar vleugeltattoo net onder haar boezem.

De foto werd genomen net nadat de jonge zangeres in Polen arriveerde voor haar optreden op een festival. Ze deelde het beeld onder de hashtag #Blurredlines met haar volgers op Instagram en maakt duidelijk dat het een tribuut is aan de sexy video van het gelijknamige nummer Robin Thicke.

07-07-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-kok Nigella Lawson gaat scheiden

Tv-kok Nigella Lawson gaat scheiden

http://oi40.tinypic.com/kcac4.jpg

Nigella Lawson en Charles Saatchi gaan scheiden. Dat heeft de rijke kunsthandelaar gisteravond in een verklaring laten weten, is te lezen op de website van The Sun. "Ik vind het heel erg om te zeggen, maar Nigella en ik hebben besloten om te gaan scheiden. Het is voor ons allebei een lastige situatie, want onze liefde was heel groot", aldus Saatchi.


Volgens de toekomstige ex-man van Nigella zijn de twee in het laatste jaar erg uit elkaar gegroeid. "Ik voel ook dat ik haar in het afgelopen jaar heb teleurgesteld." Maar hier blijft het niet bij. Hij vindt het namelijk heel erg dat zijn vrouw geen publieke reactie heeft gegeven op de commotie in de media over de foto's waarop te zien was dat hij zijn vrouw bij de keel greep. "Ik verafschuw geweld tegen vrouwen en ik heb haar nooit mishandeld."

De 70-jarige Saatchi wenst zijn vrouw volgens de Engelse krant heel veel succes in haar leven en met haar carrière. "Ze blijft de meest geweldige vrouw in de wereld. Ik voel me bevoorrecht dat ik zolang zo'n prachtige vrouw in mijn leven heb gehad." De twee trouwden in 2003.

De scheiding komt niet als een verrassing. Na de publicatie van de foto's waarop duidelijk te zien is dat de twee ruzie maken, vertrok Nigella (53) uit hun gezamenlijke woning. Vervolgens werd ze een aantal keer zonder trouwring gespot. Bronnen fluisterden daarop al dat een scheiding nabij zou zijn.

07-07-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé krijgt stiefmoeder

Beyoncé krijgt stiefmoeder

http://oi43.tinypic.com/2eyg7rd.jpg

Beyoncé is een stiefmoeder rijker. Haar vader en voormalig manager, Mathew Knowles, is in Texas getrouwd met voormalig model Gena Charmaine Avery (48). Het stel was anderhalf jaar verloofd.


De 61-jarige Knowles begeleidde zijn dochter toen ze nog deel uitmaakte van de groep Destiny's Child. Ook was hij later betrokken bij haar solocarrière. In 2011 kwam er een einde aan die verbintenis.

De ouders van Beyoncé gingen in 2011 uit elkaar na een huwelijk van 31 jaar.

07-07-2013 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Anthony opnieuw samen met 22 jaar jongere ex

Marc Anthony opnieuw samen met 22 jaar jongere ex

http://oi39.tinypic.com/2lx82mu.jpg

Marc Anthony (44) en de 22-jarige Chloe Green zijn, drie maanden nadat ze een punt zetten achter hun relatie, opnieuw samen. De tortelduifjes werden gisteren hand in hand in Saint Tropez gespot waar ze met volle teugen van hun vakantie genieten. Ook sir Philip Green, de vader van Chloe en eigenaar van de Britse kledingketen Topshop, is van de partij.


Marc Anthony was zeven jaar getrouwd met Jennifer Lopez, maar aan dat sprookje kwam in de zomer van 2011 een einde. J.Lo knoopte kort daarna een relatie aan met haar 18 jaar jongere achtergronddanser Casper Smart, met wie ze nog steeds samen is.

06-07-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga stopt met tweeten

Lady Gaga stopt met tweeten

http://oi40.tinypic.com/1y0d1t.jpg

Lady Gaga zit niet langer op Twitter. De popster verwijderde eerst haar profielfoto en zette bij haar bio dat haar pagina tijdelijk niet meer beschikbaar is. Bovendien vraagt ze haar fans om snel terug te komen voor nieuwe updates.


De account werd niet definitief verwijderd waardoor de zangeres haar 2600 tweets en bijna 39 miljoen volgers blijft behouden.

Het is voorlopig niet helemaal duidelijk waarom ze besloot om te stoppen met tweeten, maar ondertussen wordt er volop gespeculeerd dat de keuze deel uitmaakt van Gaga's nieuwste ARTPOP-project.

06-07-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip wordt koning Philippe

Prins Filip wordt koning Philippe

http://oi40.tinypic.com/axg1ep.jpg

Nog voor hij daadwerkelijk koning is, heeft Filip al een opvallende knoop doorgehakt. Als Belgisch staatshoofd zal hij elke wet ondertekenen met Philippe, vernam de krant Het Laatste Nieuws. Als de regering daar tenminste mee akkoord gaat.

In politieke kringen wordt gevreesd dat dit slecht zal vallen bij de Vlamingen. "Maar dit is geen statement. Hij moest een naam kiezen en op zijn geboorteakte staat nu eenmaal 'Philippe'", zegt een bron.

Ook ten tijde van koning Boudewijn/ Baudouin stelde zich in theorie dit probleem. Hoe hij ondertekende, blijft echter tot op vandaag een raadsel. "Elke handtekening was immers zodanig neergekrabbeld dat alleen de B leesbaar was," luidt het.

06-07-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

http://oi40.tinypic.com/zwnk09.jpg

Disney/Pixar heeft een aantal portretten vrijgegeven van hun nieuwste film 'Monsters University' waarin een heleboel studentenverenigingen de revue passeren. De animatiefilm vertelt het verhaal over hoe Mike (Billy Crystal) en Sulley (John Goodman) elkaar op de universiteit leerden kennen. Maak hier kennis met Roar Omega Roar (ROR), Jaws Theta Chi (JOX), Slugma Slugma Kappa (EEK), Eta Hiss Hiss (HSS), Python Nu Kappa (PNK) en Oozma Kappa (OK), de groep waar Mike en Sulley lid van zijn.


Oozma Kappa (OK)

De leden van Oozma Kappa zijn de buitenbeentjes op de universiteit. De Siamese tweeling Terri en Terry, Squishy, Art en Don zijn er nooit in geslaagd om hun diploma te behalen voor het 'Scaring Program', waardoor hun dromen genadeloos aan diggelen werden geslagen. Met slechts vier leden in de studentenvereniging, hebben ze zelfs niet eens genoeg leden om mee te mogen doen aan de 'Scare Games'. Ze mogen dan wel allesbehalve goede verschrikkers zijn en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, deze studenten hebben stuk voor stuk een hart van goud.

Wie: Mike Wazowski, James P. Sullivan 'Sulley', Terri en Terry Perry, Scott 'Squishy' Squibbles, Art en Don Carlton.

Roar Omega Roar (ROR)

In Roar Omega Roar, geleid door Johnny Worthington, zitten de beste studenten van Monsters University. Zij zijn de slimste, de beste en de engste monsters op de campus. Net zoals hun bekende voorvaderen zijn ze op weg om het helemaal te maken in de 'scare business'. In ROR kom je niet zomaar binnen, een plaatsje in de vereniging is enkel voor de elite weggelegd.

Wie: Johnny Worthington III, Chet Alexander, Randall 'Randy' Boggs, Javier Rios, Reggie Jacobs en Chip Goff.

Slugma Slugma Kappa (EEK)

De atletische dames van Slugma Slugma Kappa (EEK) brengen het overgrote deel van de dag al sportend door. Fitness en hun verschrikkunsten op punt stellen, daar draait het allemaal om. Ze nemen deel aan triathlons en trainen 24/7 met elkaar. Hun gedeelde passie voor sport heeft van hen zo'n hechte groep gemaakt, dat ze barsten van het zelfvertrouwen.

Wie: Violet Steslicki, Donna Soohoo, Brynn Larson, Maria Garcia, Carla Delgado en Debbie Gabler.

Eta Hiss Hiss (HSS)

Dit mysterieuze groepje bestaat uit zes Goth-meiden die al even mysterieus als angstaanjagend zijn. De HSS-leden zijn bleek, nors, intimiderend en laten zich niet doen. Het is niet toevallig dat Dean Hardscrabble, één van de machtigste en engste monsters op de campus, een oud-student is. Het mag dan ook niet verbazen dat Hardscrabble hun grote voorbeeld is.

Wie: Rosie Levin, Nadya Petrov, Sonia Lewis, Susan Jensen, Rhonda Boyd en Nancy Kim.

Jaws Theta Chi (JOX)

De JOX zijn de patsers van de campus. Ze zijn zelden niét in de sportclub en doen er alles aan om hun vijanden te verslaan, ook al betekent dit dat ze regels moeten breken. De JOX laten graag zien wat ze in hun mars hebben, maar hun hersenen laten te wensen over. Deze spierbundels zijn het levende bewijs dat groter niet altijd beter is wanneer het op verschrikken aankomt.

Wie: Baboso Goretega, Dirk Pratt, Roy 'Big Red' O'Growlahan, Omar Harris, George Sanderson en Percy Boleslaw.

Python Nu Kappa (PNK)

De zusters van Python Nu Kappa zijn 'pretty in pink', maar je mag ze absoluut niet onderschatten. Aan het hoofd staat queen bee Carrie, die een pienter groepje studenten onder zich heeft die voor niemand wil onderdoen. Ze mogen er in hun outfits dan wel superschattig uitzien, Crystal, Britney, Taylor, Naomi, Carrie en Heather gaan over lijken. Dat merk je wel wanneer de Scare Games beginnen.

Wie: Naomi Jackson, Carrie Williams, Heather Olson, Crystal Du Bois, Britney Davis en Taylor Holbrook.

06-07-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria samen met deelnemer datingprogramma

Eva Longoria samen met deelnemer datingprogramma

http://oi39.tinypic.com/2hp3klz.jpg

Eva Longoria is samen met Ernesto Arguello. De voormalige 'Desperate Housewives'-ster en de Amerikaanse zakenman leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens de opnames van 'Ready For Love', een datingprogramma waar Longoria de producer van is. De actrice laat nu weten dat hun vriendschap is uitgegroeid tot een relatie.


"Ik denk dat dit de reden is waarom onze relatie zo speciaal is: omdat het met een vriendschap is begonnen", vertelt Longoria aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Hoewel het koppel na hun ontmoeting meteen aan elkaar gelinkt werd, grapte Eva: "Ik denk dat we dit aan de pers hebben te danken, zij hebben ons iets doen inzien dat we op het eerste gezicht niet zagen."

Ook de vrienden van het koppel zijn blij dat de twee eindelijk een relatie hebben aangeknoopt. "Eva en Ernesto zijn het perfecte koppel. Ze spreken allebei Spaans, ze geloven in dezelfde godsdienst en ze hebben dezelfde culturele achtergrond", aldus een bron dicht bij het paar.

Eva (38), die in het verleden getrouwd was met basketter Tony Parker, zette vorig jaar een punt achter haar relatie met NFL-speler Mark Sanchez. De woordvoerder van de sportman vertelde destijds dat de twee als vrienden uit elkaar waren gegaan: "Mark is dol op Eva en hij heeft heel veel respect voor haar. Hun drukke agenda's liggen aan de basis van de breuk. Ze zullen goede vrienden blijven. Er is geen ruzie. Ze hebben gewoon twee heel verschillende agenda's en levens."

06-07-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droog: zo kondigt Busy geboorte van kindje aan

Droog: zo kondigt Busy geboorte van kindje aan

http://oi42.tinypic.com/2zjbdaq.jpg

Dat actrice Busy Philipps ingewijd is in de wereld van de droge humor bewees ze nog maar eens op Twitter. Zo stuurde zo een foto van haar pasgeboren dochtertje de wereld in met als bijhorende tweet: "So this happened". Ook de positieve zwangerschapstest werd in december vorig jaar op een gelijkaardige manier aangekondigd.

Naamloos
Het is al het tweede kindje voor Busy en scenarioschrijver Marc Silverstein, die in 2007 trouwden. Hun eerste dochter Birdie Leigh is bijna vijf jaar. Voorlopig blijft het kleintje echter anoniem. De 'Cougar Town'-actrice liet in een tweet naar een vriend weten dat er nog geen naam is omdat ze er verschillende aan het uitproberen zijn.

06-07-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate inspireert ook haar eigen moeder

Kate inspireert ook haar eigen moeder

http://oi44.tinypic.com/20jjktv.jpg

Kate, de vrouw van prins William, is een inspiratiebron voor veel modebewuste vrouwen. Maar volgens Hello Magazine laat ook haar eigen moeder Carole zich door haar inspireren. Gisteren werd ze bij Wimbledon gespot in een outfit die erg leek op de setjes die haar dochter draagt.


De 58-jarige moeder van Kate droeg een jurk met een luipaardprintje en een blauw colbertje. Ze combineerde haar outfit met crèmekleurige pumps die ook vaak worden gezien aan de voeten van Kate. Op de website staat ook een foto van de hertogin van Cambridge in een zwart-witte jurk met hetzelfde printje.

Carole zat samen met haar man Michael op de tribune bij de tenniswedstrijd. Pippa en haar broer James bezochten ook al een partij op Wimbledon.

06-07-2013 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone zonder bh aan het shoppen in Parijs

Sharon Stone zonder bh aan het shoppen in Parijs

http://oi44.tinypic.com/2ypntdh.jpg

Een vergetelheid? Een modegril? Of wilde Sharon Stone toch nog eens gewoon tegen enkele schenen schoppen? Feit is dat de 55-jarige actrice op haar dooie gemakje zonder bh ging shoppen in Parijs. Haar topje combineerde ze stijlvol met een turquoise broek en bijhorende cardigan. De teenslippers vielen dan weer genadeloos uit de toon.

Tijdens het uitje werd Stone vergezeld door een knappe man in pak. Lunchen deed het stel met nog een heleboel andere leden uit haar entourage. En ook haar geadopteerde zoon Roan was van de partij: de dertienjarige jongen had de avond tevoren nog samen met zijn moeder de opening van een nieuwe Fendi-winkel bijgewoond. Een toppubliek overigens, want ook actrice Naomie Harris en topontwerper Karl Lagerfeld tekenden present.

Roan leeft samen met zijn vader, maar Sharon mag hem bezoeken wanneer ze maar wil. Na haar scheiding adopteerde ze nog twee kinderen, Laird in 2005 en Quinn in 2006. Na een aantal miskramen restte de actrice geen andere keuze meer... "De laatste keer dat ik de baby verloor, heb ik 36 uur zitten persen", verklaarde Stone vorig jaar. "Toen we in het hospitaal waren, kregen we een telefoontje van onze advocaat die zich met adoptie bezighield. Voor mij was dat een teken van God, het voelde echt juist aan."

05-07-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z schrijft nummer over modeontwerper Tom Ford

Jay-Z schrijft nummer over modeontwerper Tom Ford

http://oi40.tinypic.com/2h68tmq.jpg

Rappers vermelden wel vaker modeontwerpers - denk maar aan "What's that jacket, Margiela" uit 'Niggas in Paris', maar deze keer gaat Jay-Z nog een stap verder door een heel nummer aan designer Tom Ford te wijden.


Het nummer 'Tom Ford' is nummer vier op de tracklist van het langverwachte album 'Magna Carta Holy Grail' van de Amerikaanse rapper. Het album is sinds gisteren al beschikbaar voor Samsung Galaxy klanten en vanaf zondag voor de rest van de wereld.

De rapper gebruikte 'Tom Ford' niet enkel als titel van het nummer maar het refrein bestaat ook enkel uit de naam van de ontwerper. "I don't pop Molly/ I rock Tom Ford" rapt Jay-Z, wat volgens Urban Dictionary betekent: "Ik neem geen ecstasy, ik draag liever Tom Ford".

Het is niet de eerste keer dat de artiest samenwerkt met Tom Ford. In de videoclip voor zijn nummer met Justin Timberlake, 'Suit & Tie', was Jay-Z al volledig gekleed in een ontwerp van Ford.

Zijn vrouw Beyoncé plaatste onlangs ook een foto van haar voet in piepkleine schoenen van de ontwerper, die gedacht worden van hun dochter Blue Ivy te zijn.

05-07-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa Middleton met liefje op Wimbledon

Pippa Middleton met liefje op Wimbledon

http://oi40.tinypic.com/2hntgev.jpg

Pippa Middlleton heeft vandaag genoten van een potje tennis op Wimbledon. De zus van Kate bezocht samen met haar vriend Nico Jackson de partij tussen Novak Djokovic en Juan Martin Del Potro.


Met haar broer James was Pippa op de eerste toernooidag ook al toeschouwer van het grastoernooi in Londen. Pippa is al lange tijd groot fan van Wimbledon, weet Hello magazine. Voor het blad Vanity Fair schrijft ze een column, Pippa Middleton's Inside Guide to Wimbledon.

Pippa en de 35-jarige Jackson worden sinds januari aan elkaar gelinkt.

05-07-2013 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franky en Tibo verdwijnen uit 'Thuis'

Franky en Tibo verdwijnen uit 'Thuis'

http://oi40.tinypic.com/2qx5iee.jpg

Jef Hoogmartens en Maxime De Winne nemen afscheid van de VRT-soap "Thuis". De acteurs, die een getrouwd homoseksueel paar spelen in de populaire reeks op Eén, hebben vlak voor de zomervakantie hun laatste scènes voor de reeks ingeblikt, zo heeft de tv-zender vrijdag meegedeeld.


De personages Franky en Tibo zijn nog tot eind oktober 2013 te zien in "Thuis". Dan zullen ze voor onbepaalde tijd uit de reeks verdwijnen. Hoogmartens (Franky) wil meer tijd vrijmaken voor andere projecten. "Over enkele weken starten de opnames van de reeks 'Amateurs' en het wordt steeds moeilijker om dat te combineren met mijn werk bij 'Thuis'", zegt hij in de mededeling. 'Amateurs' is een fictiereeks over een amateur-toneelgezelschap die op vtm zal worden uitgezonden.

CirQ
De Winne (Tibo) zou naar eigen zeggen maar twee jaar in 'Thuis' meespelen. Hij schuimt deze zomer met cirQ alle grote festivals af en toert in het najaar in Nederland en Vlaanderen rond met dit rariteitenkabinet. Bovendien wordt hij aan het einde van de zomer voor een tweede keer vader en wil hij "genoeg tijd" bij zijn gezin doorbrengen. Beide acteurs kijken met een positief gevoel terug op de samenwerking met de cast en crew van "Thuis".

Niet-stereotiep
Wel Jong Niet Hetero vindt het "natuurlijk jammer" dat het homoseksuele echtpaar uit de soap verdwijnt. Voor de organisatie was het mooi meegenomen "dat een kijkcijferkanon een homopaar op zo'n normale en niet-stereotiepe manier weergeeft", zei woordvoerder Michiel Vanackere aan Belga. Hij hoopt dat de VRT het thema verder aan bod laat komen.

05-07-2013 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 dingen die we te weten kwamen op de set van 'Monsters University'

20 dingen die we te weten kwamen op de set van 'Monsters University'

http://oi42.tinypic.com/s44doo.jpg

HLN.be had in april het genoegen om een kijkje te nemen op de campus van Pixar in San Francisco, waar de prequel 'Monsters University' werd gemaakt. We kregen niet alleen de eerste veertig minuten van de film te zien, maar we mochten ook een kijkje achter de schermen van de animatiestudio nemen. En dit is wat we tijdens ons bezoek allemaal te weten zijn gekomen!


1)    'Monsters University' is de eerste prequel van Pixar.

2)    Dit is Dan Scanlons regiedebuut.

3)    De prequel zet in de eerste plaats Mike in de kijker, maar we komen tijdens de film ook meer te weten over zijn vriendschap met Sully.

4)    Mike doet heel erg zijn best op school, terwijl Sulley veel minder zin heeft om met zijn neus in de boeken te zitten. Logisch ook, Sulley is een geboren verschrikker.

5)    De filmmakers zijn er zich van bewust dat in 'Monsters Inc.' werd vermeld dat Mike en Sulley elkaar al sinds de basisschool kennen. Ze probeerden oorspronkelijk om daarop verder te bouwen, maar ze besloten uiteindelijk om hen pas op de unief kennis met elkaar te laten maken.

6)    Er zijn een aantal personages uit 'Monsters Inc.' die ook in de prequel te zien zijn, waaronder Randall (Steve Buscemi).

7)    De filmmakers zijn er zich van bewust dat in 'Monsters Inc.' werd vermeld dat Mike en Sulley elkaar al sinds de basisschool kennen. Ze probeerden oorspronkelijk om daarop verder te bouwen, maar ze besloten uiteindelijk om hen pas op de unief kennis met elkaar te laten maken.

8)    Het verhaal van 'Monsters University' vindt ongeveer tien tot vijftien jaar voor het verhaal van 'Monsters Inc.' plaats.

9)    Pels en kledij waren voor 'Monsters Inc.' de grootste technische uitdagingen, in 'Monsters University' waren dat verrassend genoeg rugzakken.

10)    Omdat heel wat iconische 'college movies' zich in de jaren '80 afspeelden, hebben de animators een aantal eighties-kapsels en -outfits in de film verwerkt.

11)    De filmmakers wilden Sulley oorspronkelijk verlegen maken, maar kozen uiteindelijk voor een jonge, zelfzekere, geboren verschrikker.

12)    Eén van de meest indrukwekkende nieuwe personages, Dean Hardscrabble, was oorspronkelijk een man. De filmmakers zijn van dat idee afgestapt omdat ze beseften dat er geen enkele vrouwelijke verschrikkers in de eerste film zaten en omdat ze daar graag verandering in wilden brengen. Helen Mirren verzorgt de stem van Dean Hardscrabble.

13)    De filmmakers baseerden zich voor het uiterlijk van Dean Hardscrabble op de Chinese duizendpoot Scolopendra. 14)    De jongens uit de studentenvereniging Oozma Kappa zijn de buitenbeentjes op school. De club telt de volgende leden: Don Carlson, Scott 'Squishy' Squibbles, de Siamese tweeling Terri en Terry en Art.

15)    Scanlons favoriete personage is Don, die hem doet denken aan "elke vader uit het Middenwesten die hij ooit heeft ontmoet".

16)    De animators brachten maar liefst 300 achtergrondpersonages tot leven.

17)    Zowel Mike als Sulley werden dunner en zachter gemaakt om hen er jonger te doen uitzien.

18)    Noah Johnson verzorgt de stem van de jonge Mike. De producers zijn lang op zoek geweest naar de juiste stem die bij perfect bij Billy Crystals stem aansloot.

19)    Het hele 'Monsters University'-team moest oude klasfoto's naar het werk nemen om hun jongere versies met hun huidige versies te vergelijken... en om eens goed te lachen, uiteraard.

20)    Regisseur, animator en storyboard artist Peter Sohn sprak de stem van Squishy in. Sohn is, samen met Bob Peterson, de co-regisseur van 'The Good Dinosaur'. De film komt in 2014 in de zalen.

05-07-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter-reclame als handige bijverdienste voor celebs

Twitter-reclame als handige bijverdienste voor celebs

http://oi44.tinypic.com/a1u6tc.jpg

Dat celebrities dol zijn op Twitter weten we allemaal, maar in tegenstelling tot gewone mensen kunnen zij grof geld verdienen aan het 'toevallig' vermelden van een bepaald merk of product. Een ster als Kim Kardashian, die zo'n 18 miljoen Twitter-volgers heeft, kan volgens de Britse krant The Daily Mail tot 8000 euro verdienen met één simpele tweet.


Engelse voetbalster Wayne Rooney werd al berispt door de reclamewaakhond ASA voor het versturen van berichten met links die door zijn Nike sponsors werden geschreven.

Andere sterren zijn subtieler als ze aan twitter-reclame doen. Een Tv-presentatrice die 'terloops' vertelt dat ze dol is haar nieuwe designerkleren of een sporter die tweet over zijn nieuwe auto, allemaal vergeten ze erbij te vermelden dat hun nieuwe goodies afkomstig zijn van een sponsor.

Tot 116.000 euro
Het wordt met andere woorden steeds duidelijker dat Twitter, wat ooit een platform was voor sterren om gemakkelijk hun echte gedachten te delen met de wereld, steeds vaker voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Volgens The Daily Mail kunnen sterren door het versturen van gesponsorde tweets tot 116.000 euro bijverdienen per jaar.

Enkele fervente reclame-twitteraars:

Victoria Beckham

De jetsettende ex-Spice Girl tweet maar al te vaak over hoe knap haar man David Beckham wel is, maar vindt toch nog tijd om ook regelmatig te tweeten over haar eigen kledinglijn of enkele designeritems die ze gratis kreeg.

Kim Kardashian
De realityster doet niets liever dan al haar 'tips' om er net zo geweldig uit te zien als zijzelf te delen met haar 18 miljoen volgers. Het gaat van zonnelotion tot kledij en zelfs lippenbalsem.

Justin Bieber
De door menig tiener aanboden 19-jarige popster heeft maar liefst 41 miljoen volgers. Hij tweet zijn volgers die aan zijn lippen hangen vooral over zijn dagelijkse bezigheden terwijl hij op tour is, maar vermeldt ook regelmatig zijn sponsor Addidas of zijn lijn van gsm-hoesjes.

Katie Price
Ook glamourmodel Katie price aka Jordan tweet regelmatig over bedrijven die haar betalen of gratis spullen opsturen. Deze berichten worden gelezen door haar 1,8 miljoen Twitter-volgers.

05-07-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Documentaire over Sergio Herman op komst

Documentaire over Sergio Herman op komst

http://oi39.tinypic.com/2gwdytj.jpg

Wie altijd al wilde weten hoe het er achter de schermen aan toegaat in het leven van Sergio Herman heeft geluk, want er komt een documentaire over de sterrenchef. Voor de film, die 'Fucking Perfect' zal heten, wordt de topchef een jaar lang gevolgd. Dat meldt het Laatste Nieuws vandaag.


'Fucking Perfect' zal ongeveer 1,5 uur duren en wordt uitgezonden op de Nederlandse tv in het najaar van 2014. Ook zal de film in verschillende bioscopen draaien. Vorderingen zijn via Facebook te volgen.

Sergio Herman maakte onlangs bekend dat hij zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis op 22 december sluit. De komende jaren wil Herman zich vooral richten op zijn twee andere restaurants: Pure C in Cadzand-Bad en het nog te openen La Chapelle in Antwerpen.

05-07-2013 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

http://oi43.tinypic.com/2r7338j.jpg

Disney/Pixar heeft een aantal portretten vrijgegeven van hun nieuwste film 'Monsters University' waarin een heleboel studentenverenigingen de revue passeren. De animatiefilm vertelt het verhaal over hoe Mike (Billy Crystal) en Sulley (John Goodman) elkaar op de universiteit leerden kennen. Maak hier kennis met Roar Omega Roar (ROR), Jaws Theta Chi (JOX), Slugma Slugma Kappa (EEK), Eta Hiss Hiss (HSS), Python Nu Kappa (PNK) en Oozma Kappa (OK), de groep waar Mike en Sulley lid van zijn.


Oozma Kappa (OK)

De leden van Oozma Kappa zijn de buitenbeentjes op de universiteit. De Siamese tweeling Terri en Terry, Squishy, Art en Don zijn er nooit in geslaagd om hun diploma te behalen voor het 'Scaring Program', waardoor hun dromen genadeloos aan diggelen werden geslagen. Met slechts vier leden in de studentenvereniging, hebben ze zelfs niet eens genoeg leden om mee te mogen doen aan de 'Scare Games'. Ze mogen dan wel allesbehalve goede verschrikkers zijn en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, deze studenten hebben stuk voor stuk een hart van goud.

Wie: Mike Wazowski, James P. Sullivan 'Sulley', Terri en Terry Perry, Scott 'Squishy' Squibbles, Art en Don Carlton.

05-07-2013 om 02:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum is thuis nudist

Channing Tatum is thuis nudist

http://oi39.tinypic.com/6sgv89.jpg

Channing Tatum loopt thuis graag naakt rond. De acteur onthult in de nieuwste editie van de Amerikaanse Elle dat hij zijn kleding uittrekt zodra hij de deur achter zich dicht heeft gedaan.


"Ik weet niet waarom", zegt de filmster, die getrouwd is met collega Jenna Dewan en onlangs een dochter met haar kreeg. "Ik heb een fijne veranda achter mijn huis en daar is ook het zwembad. Als mijn schoenen uit zijn, gaan mijn sokken ook meteen en de rest volgt niet lang daarna."

Dat Channing er geen moeite mee heeft zijn kleren uit te trekken, is algemeen bekend. Hij heeft als stripper gewerkt en in de film Magic Mike speelde hij een stripper. De acteur werd eind vorig jaar uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld door tijdschrift People.

05-07-2013 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Filip kan veel leren van Willem-Alexander"

http://oi41.tinypic.com/2zsn288.jpg

Filip heeft volgens Nederlands imagodeskundige Zabeth Van Veen nog wel wat te leren. Hij zou daarvoor eens goed moeten kijken naar de evolutie van de Nederlandse koning, Willem-Alexander. Willem-Alexander, die eerder dit jaar na het aftreden van zijn moeder koning van Nederland werd, kampte net als onze prins lange tijd met een imagoprobleem maar wist het tij te keren.


Filip staat niet bekend als grote mediavriend en ook Willem-Alexander had van kind af aan een moeizame relatie met de pers. "Je ziet dat aan non-verbaal gedrag", vertelt Van Veen. "De hele mimiek verandert als er een in hun ogen rare vraag wordt gesteld. Ze raken geïrriteerd en verstarren. Het is belangrijk dat ze het als een voorrecht zien dat mensen interesse in hen hebben en dat ze vragen beantwoorden met een warm hart. Willem-Alexander (46) is wat dat betreft heel erg gegroeid. Zeker nu hij koning is, reageert hij relaxter en spontaner."

De omslag voor Willem-Alexander kwam toen zijn spontane latina Máxima Zorreguieta op het toneel verscheen. "Haar glans straalt op hem af", zegt Van Veen. Mathilde d'Udekem d'Acoz deed hetzelfde voor de 53-jarige Filip, al zou de imagodeskundige de aanstaande koning der Belgen adviseren om zijn echtgenote "meer in te zetten". "Mathilde zou zijn menselijke kant meer aan het licht kunnen brengen, subtiel het beeld van een warme echtgenoot kunnen schetsen."

Spontaan knuffelen
Filip kan daar zelf ook een rol in spelen. "De beeldvorming is vaak belangrijker dan de inhoud, daar vergist men zich nog weleens in. Een volk wil zelfvertrouwen zien, maar wel met een zekere mildheid en warmte. Willem-Alexander is ook daarin echt gegroeid. Filip zou zijn kinderen bijvoorbeeld best eens kunnen knuffelen in het openbaar. Wel spontaan, het moet echt zijn."

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het uiten van zijn gevoel valt voor Filip de meeste winst te behalen, denkt Van Veen. Al is dat voor onze aanstaande koning wellicht iets lastiger dan voor de Nederlandse vorst, die 'wat vrijer' is opgevoed. "Belgen zijn sowieso iets gereserveerder. Dan kun je niet ineens een wilde, spontane man verwachten. Maar hij zou er goed aan doen zijn hart wat meer te openen. Hoe dichter hij bij zijn eigen gevoel komt, hoe mooier hij kan performen" vindt Van Veen.

Een grote overeenkomst tussen Willem-Alexander en Filip: beiden hebben een modieuze, mediagenieke en fotogenieke koningin aan hun zijde. Van Veen noemt Mathilde een vrouw met een "lieve, zachte uitstraling". Maar ze vindt ook dat ze een steek heeft laten vallen. De toekomstige koningin lijkt slechter Nederlands te spreken dan Máxima, die van oorsprong Argentijnse is. "Ik vind het eerlijk gezegd niet kunnen dat je op haar leeftijd en dat niveau niet goed de officiële taal van je land spreekt", zegt Van Veen. "Als je je een taal niet eigen hebt gemaakt, verlies je een stukje spontaniteit. Het is lastiger om een grapje te maken, en je hebt eerder versprekingen. Het is absoluut een must dat ze snel goed Nederlands leert spreken."

05-07-2013 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!