Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vicky en Holly van MTV's Geordie Shore gearresteerd

Vicky en Holly van MTV's Geordie Shore gearresteerd

http://oi41.tinypic.com/2igionr.jpg

De opnames van het zevende seizoen van realityprogramma 'Geordie Shore' werden vorige week stilgelegd omdat twee leden van de cast werden gearresteerd na een caféruzie. Het programma kan het best omschreven worden als de Britse versie van 'Oh oh Cherso' of 'Jersey Shore'.


Vicky Pattison (25) en Holly Hagan (20) werden afgelopen week tijdens de opnames van Geordie Shore in Newcastle opgepakt voor ondervraging omdat ze verdacht werden van het aanvallen van een tienermeisje. De politie van Northumbria zei dat het 18-jarige meisje behandeld werd in het ziekenhuis en nadien naar huis mocht vertrekken.

De programmamakers legden de opnames na het incident tijdelijk stil. Een woordvoerder voor de show zei "Na een incident tijdens de opnames dat heeft geleid tot een politieonderzoek naar een mogelijke overtreding door een lid van de cast hebben Lime Pictures en MTV besloten om de opnames tijdelijk stil te leggen". "Terwijl het onderzoek loopt worden bepaalde leden van de cast uit het productieproces gezet" vertelde de woordvoerder.

08-07-2013 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ke$ha doet niets liever dan naaktzwemmen na een concert

Ke$ha doet niets liever dan naaktzwemmen na een concert

http://oi40.tinypic.com/v5vjh5.jpg

Ke$ha zegt niets liever te doen dan naakt te gaan zwemmen of 'skinny dippen' na een concert. De Amerikaanse 'Die Young'-zangeres zou zelfs in de zee geëindigd zijn met een beroemde 'zwempartner'.


De Amerikaanse dartelde samen met een mysterieuze beroemdheid naakt door het zeewater in Florida. Ke$ha zegt niet te begrijpen wat daar zo bijzonder aan is, aangezien zij en haar team regelmatig genieten van een nachtelijke zwempartij na een concert. Ze vertelde aan de krant Metro: "ik ben in Miami in de oceaan terecht gekomen met een man die we allemaal kennen".

"Soms liggen we met 20 mensen naakt in de zee. We zijn allemaal een soort van hippies en eens je samen aan het touren en het reizen bent, ben je al snel niet meer beschaamd voor elkaar. Het kan niemand een reet schelen" vertelt de zangeres over de nachtelijke naakte escapades van haar en haar team. "We zijn als een luidruchtige bende beesten, mijn team en ik. We spelen een show en gaan nadien compleet los en we weten nooit waar we terecht zullen komen."

Ke$ha is allesbehalve cameraschuw, maar haar broer die haar MTV reality show 'My Crazy Beautiful Life' draait is een stuk preutser. Daarom gebruikt ze codewoorden om haar broer tegen haar grote mond te beschermen.

08-07-2013 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."50 Cent bedreigde ook 16-jarige zoon"

"50 Cent bedreigde ook 16-jarige zoon"

http://oi43.tinypic.com/ip2kgm.jpg

50 Cent heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. Vorige week werd hij aangeklaagd voor onder meer huiselijk geweld en vandalisme. Maar volgens RadarOnline houdt het hier niet op. De Amerikaanse rapper heeft in voorgaande maanden behoorlijke heftige berichten naar zijn zoon Marquise (16) gestuurd.


"Stop met berichtjes naar mij sturen", is te lezen in een van de smsjes. Ook heeft hij zijn zoon laten weten dat hij een DNA-test wil doen om na te gaan of hij wel echt zijn zoon is. "Ik wil een bloedtest, want die trut die jij je moeder noemt, was de hele tijd met andere mannen bezig", stuurde 50 Cent hem op 5 januari. Hij stond op dat moment bij zijn zoon voor de deur, maar die wilde niet opendoen.

Marquise stuurde hem dat hij een slechte vader voor hem is geweest. Ook schreef hij dat de rapper hem niet heeft gebeld om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Daarop antwoordde 50 Cent: "Rot op, je wil alleen maar een cadeau. Net als je moeder en je ondankbare zus."

De website heeft contact gezocht met de advocaten van Curtis Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet. Maar daar is geen reactie op gekomen. Jackson riskeert volgens RadarOnline een celstraf van vijf jaar wegens de aanklachten voor onder meer huiselijk geweld. Hij zou zijn vriendin, die momenteel zwanger van hem is, hebben geschopt. De rapper ontkende daarop dat dit was voorgevallen. "Het is belangrijk te weten dat hij niet is gearresteerd. Wij zijn nu een eigen onderzoek gestart naar deze beschuldigingen", is te lezen in een verklaring daarover.

08-07-2013 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Andy Murray toont dat 'WAGs' wél stijlvol kunnen zijn

Vriendin Andy Murray toont dat 'WAGs' wél stijlvol kunnen zijn

http://oi40.tinypic.com/apjo5f.jpg

Kim Sears, de 25-jaar-oude vriendin van Andy Murray, toonde de afgelopen twee weken tijdens het tennistoernooi in Wimbledon aan dat een WAG zich wel degelijk stijlvol kan kleden. Sears wisselt designeritems zoals haar tas van Mulberry af met minder dure stukken van Zara en co.


De blonde schone wist de afgelopen twee weken de aandacht te trekken van modeliefhebbers met de stijlvolle outfits die ze droeg op de tribunes tijdens de wedstrijden van 'haar' Andy Murray.

Hoewel haar vriendjes fortuin op meer dan 25 miljoen pond wordt geschat (wat na de winst in Wimbledon ongetwijfeld nog een pak meer zal zijn dankzij nieuwe sponsordeals) bleef het vertoon van dure designerstukken tot een minimum beperkt.

Kleedjes van Zara
Actrice en kunstenares Sears droeg hetzelfde paar sandalen van Aldo naar 5 van Murray's 7 wedstrijden en werd vorig jaar ook al met dezelfde schoenen gespot. Haar tas van Mulberry, die toch wel een pak meer heeft gekost, droeg ze al zo vaak dat het de investering zeker waard was. Verder shopt ze bij goedkopere ketens zoals Zara en Ted Baker voor haar kleurrijke jurken. Dergelijke spaarzaamheid zie je bij WAG's als Coleen Rooney, die ook aanwezig was om Murray aan te moedigen, heel wat minder.

08-07-2013 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nigella Lawson verrast door scheidingsaanvraag man"

"Nigella Lawson verrast door scheidingsaanvraag man"

http://oi41.tinypic.com/o8c3yf.jpg

Nigella Lawson was zondag compleet verrast toen haar ex-man via een verklaring aan een krant bekendmaakte dat het tweetal gaat scheiden. Vrienden van de bekende tv-kok zijn er zeker van dat Nigella ervan overtuigd was dat het weer goed kon komen tussen haar en Charles Saatchi. "Ze had geen idee dat hij de scheiding al zou aanvragen."


"Ze probeert hem te bellen, maar ze krijgt hem niet te pakken", aldus een vriend aan The Sun. Dit zou nooit haar bedoeling zijn geweest. "Ze hoopte oprecht dat ze het weer goed konden maken als ze binnenkort terug zou komen van een werktripje naar Amerika." Volgens de Engelse krant leek het de chef een goed idee om eerst wat tijd alleen door te brengen voordat ze het weer zouden gaan proberen. "Dit gaat nu niet meer lukken."

De bron benadrukt dat Nigella het vreselijk vindt om te gaan scheiden. "Het is een traditionele vrouw, dus dit is een drama voor haar." Saatchi meldde gister dat hij en Nigella de laatste tijd uit elkaar waren gegroeid. Dat was een van de redenen voor de breuk.

Een andere ingewijde meldt dat de twee het al langere tijd niet eens kunnen worden over de drukke baan van Nigella. "Haar vele werken irriteerde Charles. Hij wilde dat zij hem meer steunde." De twee trouwden in 2003. Onlangs kwamen er foto's naar buiten waarop te zien was dat Charles zijn vrouw naar de keel greep tijdens een ruzie. Hier ontstond veel ophef over.

08-07-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Miley Cyrus willen 'Party in the USA' als nieuw volkslied

Fans Miley Cyrus willen 'Party in the USA' als nieuw volkslied

http://oi42.tinypic.com/ery53q.jpg

De fans van de Amerikaanse popster Miley Cyrus, of 'smilers' zoals ze zichzelf noemen, willen het Amerikaanse volkslied 'Star-Spangled Banner' vervangen door de hit 'Party in the USA'. Hun boodschap voor president Obama luidt: "Obama, maak alstublieft van 'Party in the USA' het nieuwe volkslied. Dit is wat het beste zou zijn voor het land".


Wanneer de petitie 100.000 handtekeningen telt, moet de vraag effectief behandeld worden door politici in Washington. Zo ver is het echter nog lang niet, voorlopig hebben slechts 350 'smilers' hun handtekening onder het verzoek gezet.

'We the People' is een initiatief van de Amerikaanse overheid dat mensen toelaat om online petities op te starten. Vorig jaar verzamelde een petitie van 'Star Wars'-fans om tegen 2016 een echte 'Death Star' te bouwen zo'n 30.000 handtekeningen. Om maar even te illustreren hoe serieus het concept genomen wordt.

08-07-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie weer aan het werk na borstamputatie

Angelina Jolie weer aan het werk na borstamputatie

http://oi41.tinypic.com/k47ztd.jpg

Angelina Jolie is zondag met haar twee oudste zoons Maddox (11) en Pax (9) aangekomen op Hawaï. De actrice/regisseur gaat voor het eerst sinds haar dubbele borstamputatie weer aan het werk.


Jolie zal de komende acht weken op het eiland wonen om de film Unbroken te regisseren. Naar verluidt komen manlief Brad en de overige vier kinderen later ook over, schrijft Daily Mail.

Babbel met fans
Jolie, die wel gewoon is om omringd te zijn door een mensenmassa begroette haar fans uitgebreid en ontspannen nadat ze geland was in Oahu, Hawaii. De actrice nam gisteren de tijd om een praatje te slaan met de fans die haar waren komen verwelkomen op het eiland.

Het gezin heeft de afgelopen tijd al de nodige airmiles achter de rug. Voor Brads film World War Z was het gezin recent in Londen, Parijs en Berlijn.

Unbroken is de verfilming van het boek van Laura Hillenbrand over Louis Zamperini, een olympisch atleet die vecht tijdens de Tweede Wereldoorlog en twee jaar marteling in een jappenkamp overleeft. Het is de tweede film, na In the Land of Blood and Honey, die Jolie regisseert.

08-07-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift waarschuwt stalkers met speciale bordjes

Taylor Swift waarschuwt stalkers met speciale bordjes

http://oi42.tinypic.com/2qtedti.jpg

Taylor Swift heeft een aantal bijdehante bordjes geplaatst bij haar huis in Rhode Island. De zangeres probeert hiermee potentiële stalkers te waarschuwen.


'I knew you were trouble when you walked in. GEEN TOEGANG', staat er op de bordjes. De tekst verwijst naar één van haar nummers van haar laatste album.

Volgens Daily Star heeft Taylor de waarschuwingsbordjes laten neerzetten nadat een gestoorde fan twee maanden geleden iets te dicht bij haar villa kwam.

08-07-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson van ziekenhuis naar kostschool

"Paris Jackson van ziekenhuis naar kostschool"

http://oi44.tinypic.com/4p1rp.jpg

Paris Jackson zal na haar ziekenhuisopname niet direct naar huis gaan. Haar biologische moeder Debbie Rowe en haar oma Katherine hebben besloten dat het beter is om de tiener voorlopig naar een kostschool voor moeilijke kinderen te sturen.


Volgens The Sun vinden de twee dat Paris er nog niet aan toe is om naar huis te komen. "Ze heeft geprobeerd zelfmoord te plegen en dat was heel serieus. Ze voelde zich toen vreselijk en haar familie denkt dat er niet veel voor nodig is om haar weer zo te laten voelen", aldus een insider. Debbie en Katherine willen haar ook graag weghouden van het internet en sociale media. Het lezen van de reacties op haar wanhoopsdaad en het laatste nieuws over haar vader kan volgens hen zorgen voor een terugval.

Debbie en Katherine hebben gekeken wat de beste plek is voor de 15-jarige tiener. "Ze hebben besloten dat de Diamond Ranch Academy in Utah de juiste locatie is. Het behandelcentrum ligt op een afgelegen plek en ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van depressieve tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar", vervolgt de bron. De dochter van Michael Jackson zou daar de tijd kunnen nemen om weer tot zichzelf te komen. "Het enige probleem is de beveiliging. Er zal namelijk veel aandacht zijn voor Paris en de kans is aanwezig dat fans haar daar willen opzoeken."

Paris zal waarschijnlijk in de kliniek blijven totdat de rechtszaak die de familie heeft aangespannen tegen concertorganisator AEG Live is afgerond, schrijft de Engelse krant. Het meisje werd vorige maand opgenomen in het ziekenhuis nadat ze geprobeerd had haar polsen door te snijden.

08-07-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
07-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer maakt liefde voor Katy Perry officieel

John Mayer maakt liefde voor Katy Perry officieel

http://oi39.tinypic.com/35mi16c.jpg

John Mayer heeft publiekelijk zijn liefde voor Katy Perry laten blijken. Tijdens een optreden van John gisteren in de Amerikaanse stad Milwaukee droeg de zanger een nummer op aan zijn vriendin.


Mayer droeg het laatste nummer van de avond, A Face to Call Home, op aan Perry. ''Dit is voor Katy, bij wie ik me thuis voel'', zei John erbij. Tijdens het concert bedankte Mayer zijn liefje ook voor de steun die hij van haar kreeg vlak na de operatie aan zijn stembanden. ''Ze was zo geduldig'', zei de zanger hierover. John vertelde vervolgens zijn publiek hoe Katy eten voor hem bestelde toen hij niet kon praten.

Het lijkt erop dat Mayer en Perry weer een stelletje zijn. In het verleden gingen de twee meerdere keren uiteen, maar ze lijken elkaar niet met rust te kunnen laten. Sinds de meest recente breuk in maart zijn John en Katy alweer verschillende keren samen gespot.

07-07-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum laat spierwitte kontje spreken

Heidi Klum laat spierwitte kontje spreken

http://oi44.tinypic.com/346sw9e.jpg

Of je nu een ex-topmodel bent of een gewone sterveling, de krachtige UV-stralen van de zon hebben met niemand medelijden. Zo weet nu ook Heidi Klum die via een foto van haar halfbloot kontje toont hoe hard ze is verbrand na een dagje bakken op de Bahama's.


Veel meer dan het woord "Ouch!" heeft Klum niet nodig om haar Twittervolgers te laten weten hoeveel pijn ze heeft. Om het contrast te tonen tussen het vel dat verstopt zat onder het bikinislipje en haar rug, laat de blondine haar broekje voor de helft zakken. En inderdaad, terwijl haar poep spierwit ziet, lijken haar rug en billen eerder naar de rode kant. Mooi meegenomen: ondertussen ziet iedereen nog maar eens hoe strak Klums kontje nog altijd is.

Het 40-jarige jurylid van 'America's Got Talent' geniet momenteel met haar zoontjes Henry (7) en Jonah (6) en haar dochters Leni (9) en Lou (3) van een vakantie op de Bahama's wat ze omschrijft als een waar "paradijs". Ondertussen gedraagt Klum zich als een echte toeriste. Zo plaatste ze eerder al een foto van haar nieuwe vlechtjeskapsel met de woorden "Bahama Mama".

07-07-2013 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss geeft beste vriendin ring van 30.000 euro

Kate Moss geeft beste vriendin ring van 30.000 euro

http://oi40.tinypic.com/2m2gzmx.jpg

Kate Moss heeft kwaad bloed gezet door haar beste vriendin Sadie Frost voor haar verjaardag ring van tientallen duizenden euro's te geven. Sadie's vriend James Gooding denkt dat het supermodel hem op die manier belachelijk probeert te maken.


Kate kwam voor Sadie's 48ste verjaardag op de proppen met een gouden ring met daarop een grote saffier omringd door kleine diamantjes. Het juweel zou bijna 30.000 euro waard zijn.

James en Kate zijn niet bepaald de beste vrienden. Moss vindt Gooding niet goed genoeg voor Sadie en zou hem dit door middel van het dure cadeau nog eens duidelijk hebben gemaakt. ''James voelt zich op zijn tenen getrapt'', zegt een insider tegen Daily Star. ''Hij denkt dat Kate hem met het decadente cadeau op zijn plaats wil zetten en Sadie duidelijk wil maken dat haar band met haar vrienden wel echt is.''

Gooding was dan ook ontstemd toen hij de nieuwe accessoire van zijn vriendin zag. ''Hij vindt het opzichtig en een ongepast cadeau'', aldus de ingewijde.

07-07-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna showt blote borsten op Instagram

Rihanna showt blote borsten op Instagram

http://oi42.tinypic.com/dzxmpc.jpg

Zangeres Rihanna heeft haar fans geprikkeld door een uitdagende foto van een stukje van haar blote borsten op Instagram te plaatsen. Op het pikante beeld poseert ze tijdens het uittrekken van haar trui met kap en zo showt ze haar vleugeltattoo net onder haar boezem.

De foto werd genomen net nadat de jonge zangeres in Polen arriveerde voor haar optreden op een festival. Ze deelde het beeld onder de hashtag #Blurredlines met haar volgers op Instagram en maakt duidelijk dat het een tribuut is aan de sexy video van het gelijknamige nummer Robin Thicke.

07-07-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-kok Nigella Lawson gaat scheiden

Tv-kok Nigella Lawson gaat scheiden

http://oi40.tinypic.com/kcac4.jpg

Nigella Lawson en Charles Saatchi gaan scheiden. Dat heeft de rijke kunsthandelaar gisteravond in een verklaring laten weten, is te lezen op de website van The Sun. "Ik vind het heel erg om te zeggen, maar Nigella en ik hebben besloten om te gaan scheiden. Het is voor ons allebei een lastige situatie, want onze liefde was heel groot", aldus Saatchi.


Volgens de toekomstige ex-man van Nigella zijn de twee in het laatste jaar erg uit elkaar gegroeid. "Ik voel ook dat ik haar in het afgelopen jaar heb teleurgesteld." Maar hier blijft het niet bij. Hij vindt het namelijk heel erg dat zijn vrouw geen publieke reactie heeft gegeven op de commotie in de media over de foto's waarop te zien was dat hij zijn vrouw bij de keel greep. "Ik verafschuw geweld tegen vrouwen en ik heb haar nooit mishandeld."

De 70-jarige Saatchi wenst zijn vrouw volgens de Engelse krant heel veel succes in haar leven en met haar carrière. "Ze blijft de meest geweldige vrouw in de wereld. Ik voel me bevoorrecht dat ik zolang zo'n prachtige vrouw in mijn leven heb gehad." De twee trouwden in 2003.

De scheiding komt niet als een verrassing. Na de publicatie van de foto's waarop duidelijk te zien is dat de twee ruzie maken, vertrok Nigella (53) uit hun gezamenlijke woning. Vervolgens werd ze een aantal keer zonder trouwring gespot. Bronnen fluisterden daarop al dat een scheiding nabij zou zijn.

07-07-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé krijgt stiefmoeder

Beyoncé krijgt stiefmoeder

http://oi43.tinypic.com/2eyg7rd.jpg

Beyoncé is een stiefmoeder rijker. Haar vader en voormalig manager, Mathew Knowles, is in Texas getrouwd met voormalig model Gena Charmaine Avery (48). Het stel was anderhalf jaar verloofd.


De 61-jarige Knowles begeleidde zijn dochter toen ze nog deel uitmaakte van de groep Destiny's Child. Ook was hij later betrokken bij haar solocarrière. In 2011 kwam er een einde aan die verbintenis.

De ouders van Beyoncé gingen in 2011 uit elkaar na een huwelijk van 31 jaar.

07-07-2013 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Anthony opnieuw samen met 22 jaar jongere ex

Marc Anthony opnieuw samen met 22 jaar jongere ex

http://oi39.tinypic.com/2lx82mu.jpg

Marc Anthony (44) en de 22-jarige Chloe Green zijn, drie maanden nadat ze een punt zetten achter hun relatie, opnieuw samen. De tortelduifjes werden gisteren hand in hand in Saint Tropez gespot waar ze met volle teugen van hun vakantie genieten. Ook sir Philip Green, de vader van Chloe en eigenaar van de Britse kledingketen Topshop, is van de partij.


Marc Anthony was zeven jaar getrouwd met Jennifer Lopez, maar aan dat sprookje kwam in de zomer van 2011 een einde. J.Lo knoopte kort daarna een relatie aan met haar 18 jaar jongere achtergronddanser Casper Smart, met wie ze nog steeds samen is.

06-07-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga stopt met tweeten

Lady Gaga stopt met tweeten

http://oi40.tinypic.com/1y0d1t.jpg

Lady Gaga zit niet langer op Twitter. De popster verwijderde eerst haar profielfoto en zette bij haar bio dat haar pagina tijdelijk niet meer beschikbaar is. Bovendien vraagt ze haar fans om snel terug te komen voor nieuwe updates.


De account werd niet definitief verwijderd waardoor de zangeres haar 2600 tweets en bijna 39 miljoen volgers blijft behouden.

Het is voorlopig niet helemaal duidelijk waarom ze besloot om te stoppen met tweeten, maar ondertussen wordt er volop gespeculeerd dat de keuze deel uitmaakt van Gaga's nieuwste ARTPOP-project.

06-07-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip wordt koning Philippe

Prins Filip wordt koning Philippe

http://oi40.tinypic.com/axg1ep.jpg

Nog voor hij daadwerkelijk koning is, heeft Filip al een opvallende knoop doorgehakt. Als Belgisch staatshoofd zal hij elke wet ondertekenen met Philippe, vernam de krant Het Laatste Nieuws. Als de regering daar tenminste mee akkoord gaat.

In politieke kringen wordt gevreesd dat dit slecht zal vallen bij de Vlamingen. "Maar dit is geen statement. Hij moest een naam kiezen en op zijn geboorteakte staat nu eenmaal 'Philippe'", zegt een bron.

Ook ten tijde van koning Boudewijn/ Baudouin stelde zich in theorie dit probleem. Hoe hij ondertekende, blijft echter tot op vandaag een raadsel. "Elke handtekening was immers zodanig neergekrabbeld dat alleen de B leesbaar was," luidt het.

06-07-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

Maak kennis met de studentenclubs van 'Monsters University'

http://oi40.tinypic.com/zwnk09.jpg

Disney/Pixar heeft een aantal portretten vrijgegeven van hun nieuwste film 'Monsters University' waarin een heleboel studentenverenigingen de revue passeren. De animatiefilm vertelt het verhaal over hoe Mike (Billy Crystal) en Sulley (John Goodman) elkaar op de universiteit leerden kennen. Maak hier kennis met Roar Omega Roar (ROR), Jaws Theta Chi (JOX), Slugma Slugma Kappa (EEK), Eta Hiss Hiss (HSS), Python Nu Kappa (PNK) en Oozma Kappa (OK), de groep waar Mike en Sulley lid van zijn.


Oozma Kappa (OK)

De leden van Oozma Kappa zijn de buitenbeentjes op de universiteit. De Siamese tweeling Terri en Terry, Squishy, Art en Don zijn er nooit in geslaagd om hun diploma te behalen voor het 'Scaring Program', waardoor hun dromen genadeloos aan diggelen werden geslagen. Met slechts vier leden in de studentenvereniging, hebben ze zelfs niet eens genoeg leden om mee te mogen doen aan de 'Scare Games'. Ze mogen dan wel allesbehalve goede verschrikkers zijn en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, deze studenten hebben stuk voor stuk een hart van goud.

Wie: Mike Wazowski, James P. Sullivan 'Sulley', Terri en Terry Perry, Scott 'Squishy' Squibbles, Art en Don Carlton.

Roar Omega Roar (ROR)

In Roar Omega Roar, geleid door Johnny Worthington, zitten de beste studenten van Monsters University. Zij zijn de slimste, de beste en de engste monsters op de campus. Net zoals hun bekende voorvaderen zijn ze op weg om het helemaal te maken in de 'scare business'. In ROR kom je niet zomaar binnen, een plaatsje in de vereniging is enkel voor de elite weggelegd.

Wie: Johnny Worthington III, Chet Alexander, Randall 'Randy' Boggs, Javier Rios, Reggie Jacobs en Chip Goff.

Slugma Slugma Kappa (EEK)

De atletische dames van Slugma Slugma Kappa (EEK) brengen het overgrote deel van de dag al sportend door. Fitness en hun verschrikkunsten op punt stellen, daar draait het allemaal om. Ze nemen deel aan triathlons en trainen 24/7 met elkaar. Hun gedeelde passie voor sport heeft van hen zo'n hechte groep gemaakt, dat ze barsten van het zelfvertrouwen.

Wie: Violet Steslicki, Donna Soohoo, Brynn Larson, Maria Garcia, Carla Delgado en Debbie Gabler.

Eta Hiss Hiss (HSS)

Dit mysterieuze groepje bestaat uit zes Goth-meiden die al even mysterieus als angstaanjagend zijn. De HSS-leden zijn bleek, nors, intimiderend en laten zich niet doen. Het is niet toevallig dat Dean Hardscrabble, één van de machtigste en engste monsters op de campus, een oud-student is. Het mag dan ook niet verbazen dat Hardscrabble hun grote voorbeeld is.

Wie: Rosie Levin, Nadya Petrov, Sonia Lewis, Susan Jensen, Rhonda Boyd en Nancy Kim.

Jaws Theta Chi (JOX)

De JOX zijn de patsers van de campus. Ze zijn zelden niét in de sportclub en doen er alles aan om hun vijanden te verslaan, ook al betekent dit dat ze regels moeten breken. De JOX laten graag zien wat ze in hun mars hebben, maar hun hersenen laten te wensen over. Deze spierbundels zijn het levende bewijs dat groter niet altijd beter is wanneer het op verschrikken aankomt.

Wie: Baboso Goretega, Dirk Pratt, Roy 'Big Red' O'Growlahan, Omar Harris, George Sanderson en Percy Boleslaw.

Python Nu Kappa (PNK)

De zusters van Python Nu Kappa zijn 'pretty in pink', maar je mag ze absoluut niet onderschatten. Aan het hoofd staat queen bee Carrie, die een pienter groepje studenten onder zich heeft die voor niemand wil onderdoen. Ze mogen er in hun outfits dan wel superschattig uitzien, Crystal, Britney, Taylor, Naomi, Carrie en Heather gaan over lijken. Dat merk je wel wanneer de Scare Games beginnen.

Wie: Naomi Jackson, Carrie Williams, Heather Olson, Crystal Du Bois, Britney Davis en Taylor Holbrook.

06-07-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria samen met deelnemer datingprogramma

Eva Longoria samen met deelnemer datingprogramma

http://oi39.tinypic.com/2hp3klz.jpg

Eva Longoria is samen met Ernesto Arguello. De voormalige 'Desperate Housewives'-ster en de Amerikaanse zakenman leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens de opnames van 'Ready For Love', een datingprogramma waar Longoria de producer van is. De actrice laat nu weten dat hun vriendschap is uitgegroeid tot een relatie.


"Ik denk dat dit de reden is waarom onze relatie zo speciaal is: omdat het met een vriendschap is begonnen", vertelt Longoria aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Hoewel het koppel na hun ontmoeting meteen aan elkaar gelinkt werd, grapte Eva: "Ik denk dat we dit aan de pers hebben te danken, zij hebben ons iets doen inzien dat we op het eerste gezicht niet zagen."

Ook de vrienden van het koppel zijn blij dat de twee eindelijk een relatie hebben aangeknoopt. "Eva en Ernesto zijn het perfecte koppel. Ze spreken allebei Spaans, ze geloven in dezelfde godsdienst en ze hebben dezelfde culturele achtergrond", aldus een bron dicht bij het paar.

Eva (38), die in het verleden getrouwd was met basketter Tony Parker, zette vorig jaar een punt achter haar relatie met NFL-speler Mark Sanchez. De woordvoerder van de sportman vertelde destijds dat de twee als vrienden uit elkaar waren gegaan: "Mark is dol op Eva en hij heeft heel veel respect voor haar. Hun drukke agenda's liggen aan de basis van de breuk. Ze zullen goede vrienden blijven. Er is geen ruzie. Ze hebben gewoon twee heel verschillende agenda's en levens."

06-07-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!