Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegende Rihanna moet reis accountants vergoeden

Liegende Rihanna moet reis accountants vergoeden

http://oi42.tinypic.com/zn20qr.jpg

Rihanna moet haar voormalige accountants 100.000 dollar (zo'n 76.600 euro) betalen als vergoeding voor hun reiskosten nadat de zangeres op het laatste moment een afspraak afzegde. Dat heeft een rechter in New York vrijdag bepaald.


De 25-jarige popster sleepte vorige maand het New Yorkse accountantskantoor Berdon Llp voor de rechter wegens wanbeheer van haar financiën en met de claim dat het een te hoge commissie rekende. Enkele bazen van het kantoor vlogen op 19 juni naar Londen, waar Rihanna's advocaten zetelen, om de zangeres in de zaak te ondervragen, maar deze zegde de afspraak op het laatste moment af wegens ziekte.

Gelogen
De delegatie vloog vervolgens onverrichterzake terug naar New York. Afgelopen week diende Berdon Llp een claim in dat Rihanna zou hebben gelogen over haar gezondheidstoestand en eiste een onkostenvergoeding. Het kantoor schoof enkele Twitter-berichten naar voren als bewijs dat de zangeres de avond voor de getuigenverklaring helemaal niet ziek was, maar tot in de late uurtjes aanwezig bij een basketbalwedstrijd.

De New York Post kreeg een uittreksel van de claim in handen. Deze luidde: 'Er is geen enkele reden te geloven dat Rihanna ziek was. Uit onderzoek blijkt dat ze om 5 uur 's ochtends nog een tweet verstuurde. De enige conclusies die hieruit zijn te trekken, zijn of (a) Rihanna was de volgende dag te moe of (b) ze vindt de zaak niet belangrijk genoeg.'

Reiskosten
De rechter in New York was het daarmee eens en gaf Rihanna het bevel de door het team gemaakte reiskosten en de gemiste werkuren van alle aanwezige accountants te vergoeden. Daarnaast werd haar opgedragen bij de volgende getuigenverklaring in augustus aanwezig te zijn om te voorkomen dat de zaak wordt geseponeerd.

16-07-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goe Gebakken-chef is rijbewijs kwijt

Goe Gebakken-chef is rijbewijs kwijt

http://oi40.tinypic.com/2rcv7v8.jpg

Wim Ballieu, beter bekend als het gezicht van het kookprogramma Goe Gebakken, werd betrapt op te snel rijden. Omdat hij 120 km/u haalde waar hij maar 70km/u mocht doen, is hij rijbewijs gedurende 30 dagen kwijt.


Ondertussen leeft de chef al 20 dagen zonder zijn wagen. "Ik had net een kookworkshop in Charleroi gegeven en reed om 2 uur 's nachts naar huis. Omdat ik een verkeersbord met snelheidsbeperking van 70 km/u had gemist, reed ik dus nog altijd 120km/u", aldus de chef aan het magazine Story. "Ook de boete is niet min. Toch zou ik mezelf als een rustige chauffeur omschrijven. Zeker overdag rijd ik nooit te snel, maar 's nachts gaat het soms kriebelen omdat ik snel thuis wil zijn."

Toch laat de chef die autoloze maand niet aan zijn hart komen. Op de sociaalnetwerksite Twitter getuigt Ballieu dat hij best zonder auto kan, maar oppert wel om 's avonds laat meer trams in te lassen in zijn thuisstad Gent.

16-07-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior tweet foto van campagne Robert Pattinson

Dior tweet foto van campagne Robert Pattinson

http://oi43.tinypic.com/lzgi9.jpg

Dior voert de spanning in verband met de campagne voor het parfum Dior Homme, waarvan Robert Pattinson het gezicht zal zijn, op door een eerste beeld te tweeten. In de foto zien we een lachende Pattinson in een badkuip en de benen van een onbekend model.

Het lijkt in de beautyindustrie steeds meer de gewoonte om de interesse aan te wakkeren door af en toe wat informatie te 'lekken'. Zo begonnen de geruchten over de Dior-campagne van de 'Twilight'-acteur in maart en werden in juni door het Franse modehuis bevestigd met een eerste foto.

Later werden er door een ietwat overenthousiaste journaliste enkele foto's voor schema op instagram gegooid. Dior was hier allesbehalve blij mee. Gepland of niet, de instagram blunder zorgde er wel voor dat dit een van de meest besproken beautycampagnes van het jaar is.

16-07-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ben en Jennifer krijgen vierde kindje"

"Ben en Jennifer krijgen vierde kindje"

http://oi44.tinypic.com/2i6ce21.jpg

Het lijkt erop dat Jennifer Garner zwanger is van haar vierde kindje. Daily Mail spotte de vrouw van Ben Affleck met een duidelijk zichtbaar buikje, terwijl ze normaal gesproken superslank en afgetraind is.


De 41-jarige Jennifer beviel vorig jaar september nog van zoontje Samuel. Binnen een mum van tijd was ze de overtollige zwangerschapskilo's alweer kwijt. Het kan dus haast niet anders, dan dat Garner en Affleck binnenkort weer een baby verwelkomen in hun gezin.

Naast Samuel zijn Jennifer en Ben ook de trotse ouders van dochters Violet (7) en Seraphina (4). Garner gaf vorig jaar nog aan wel klaar te zijn met het baren van kinderen, maar de actrice lijkt toch overstag te zijn gegaan om de wens van Affleck voor een groot gezin in vervulling te laten gaan.

16-07-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."John Bryan afgeperst door jonge Filipijnse"

"John Bryan afgeperst door jonge Filipijnse"

http://oi41.tinypic.com/2nia8tf.jpg

De nasleep van wat we nu al ongetwijfeld dé scheiding van 2013 kunnen noemen, blijft intrigeren. Vooral omdat beide partijen geen reden voor de breuk opgaven, graven 'de boekskes' dieper. De geruchten van vermeende ontrouw binnen de relatie, worden alvast hardnekkiger. Dag Allemaal weet via bronnen uit zowel de entourage van Astrid en John dat die eerste echt wel een romance beleeft met de in Los Angeles wonende cameraman Bram Coppens.


Vorige week nog, vlak voor Astrid op pad vertrok voor 'Astrid In Wonderland'-opnamen, maakten zij en Bram- samen een romantische zeiltocht. Dat werd Dag Allemaal door diverse ooggetuigen bevestigd. En verschillende bronnen binnen de Vlaamse community van LA zijn volstrekt op de hoogte van Astrids nieuwe romance. Er wordt alleen nog getwijfeld of Astrid Bram als dé grote liefde beschouwt. Ook op financieel vlak hoeft Astrid zich niet meteen zorgen te maken. Ze heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat het ook zónder 'den John' goed draait: het boek, schoenen, de kledinglijn, de nagellak, de webshop en natuurlijk de realityreeks: Astrid (30) lijkt niet meteen te gaan omkomen van de honger.

Den John (57) van zijn kant zou het een pak moeilijker hebben. Naast een nieuwe tegenslag op liefdesvlak wordt hij ook geconfronteerd met een gênante afpersingszaak. De schuldeisers van een kopermijn die John overnam, vrezen dat ze geen cent zullen zien en doen er alles aan om aan te tonen dat John Bryan niet te vertrouwen is. Zo verwijzen ze naar een bericht uit een Filipijnse krant. "Het Nationale Onderzoeksbureauvan Cebu en Manilla heeft een vrouw opgepakt omdat ze twee miljoen pesos (35.000 euro, nvdr) eiste van een Amerikaanse staatsburger die zijn belofte brak om met haar te  trouwen", staat te lezen in die krant en op een website die de politieverslagen van het stadje Cebu verzamelt.

16-07-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit vertoonde foto's: Diana danst met Clint Eastwood

Nooit vertoonde foto's: Diana danst met Clint Eastwood

http://oi44.tinypic.com/29w5tn5.jpg

De beroemde foto's van prinses Diana terwijl ze danst met acteur John Travolta zijn niet de enige plaatjes die op de avond in september 1985 zijn gemaakt. Op de website van Daily Mail zijn nog nooit vertoonde foto's van Diana op dezelfde avond te bewonderen. Daarop is te zien dat ze ook met acteurs Tom Selleck en Clint Eastwood en met president Reagan op de dansvloer stond.


De krant schrijft dat het erop lijkt alsof Diana, toen 24 jaar oud, onzeker overkomt tijdens het feest in het Witte Huis in Washington. De kiekjes zijn afkomstig uit een nieuwe documentaire van Channel 4 over de jurken van de moeder van prins William en prins Harry. Deze wordt op 16 juli uitgezonden door de zender.

De jurk van Victor Edelstein die Diana tijdens het feestje droeg, werd in maart geveild voor een bedrag van 277.177 euro.

16-07-2013 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lopez vermaakt schurken puur voor het geld"

"Jennifer Lopez vermaakt schurken puur voor het geld"

http://oi42.tinypic.com/9zxffd.jpg

Jennifer Lopez heeft zich de woede van de Human Rights Foundation op de hals gehaald. De zangeres zou miljoenen verdiend hebben door op te treden voor schurken en dictators uit Oost-Europa en Rusland.


Zo trad Lopez volgens de organisatie onder meer op tijdens de bruiloft van de zoon van een corrupte Oezbekistaanse industrieel. Daarnaast zong ze ook de pannen van het dak op de verjaardag van een Russische bureaucraat die van corruptie beschuldigd werd.

Human Rights Foundation onderzocht de concerten van Lopez nadat ze eind vorige maand een controversieel optreden gaf voor de leider van Turkmenistan. Gurbanguly Berdymukhamedov voert een repressief en autoritar bewind in zijn land. Haar woordvoerder verklaarde dat ze "nooit zou opgetreden hebben als ze had geweten dat er op grote schaal mensenrechten geschonden worden in het land".

Voor de overige optredens gaat die verklaring echter niet op, denkt de organisatie. "J-Lo en haar management hebben het publiek misleid", stelt directeur Thor Halvorssen. "Ze vermaakte een aantal van de ergste wreedaards en hun vriendjes. De reden is niet onwetendheid, maar hebzucht."

15-07-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seth Rogen laat de wereld vergaan in 'This Is The End'

Seth Rogen laat de wereld vergaan in 'This Is The End'

http://oi39.tinypic.com/2cpye5l.jpg

We hadden het zelf op voorhand ook wel kunnen raden, maar de Maya's zaten er compleet naast toen ze voorspelden dat de wereld op 21 december zou vergaan. Nu, een half jaar later, komen Seth Rogen en Evan Goldberg met hun eigen apocalyptisch verhaal op de proppen. In de komedie 'This Is The End' zien we hoe een groepje feestende acteurs in het huis van James Franco belanden wanneer het einde nabij is. Wij zaten in april in Cancun samen met Rogen en Goldberg om er over hun nieuwste film te praten. Een interview.


Een zoveelste apocalyptische film, zitten we hier écht op te wachten, denkt u? Regisseur Seth Rogen weet maar al te goed dat hij in de voetsporen treedt van tig 'einde van de wereld'-filmmakers, maar dat motiveerde hem des te meer: "Er zijn de voorbije jaren een heleboel films de revue gepasseerd die over het einde van de wereld gaan, maar het is juist door dat hele 'Mayagedoe' dat de mensen zich hiermee echt zijn gaan bezighouden. Ik groeide op met 'Omega Man' en 'Independence Day', maar ze maken al sinds 'The Twilight Zone' apocalyptische films. Wij hebben zeven jaar lang met dit idee in ons hoofd gezeten, dus het is eigenlijk toeval dat we de film eindelijk zijn gaan maken rond dezelfde tijd dat de wereld zogezegd zou vergaan."

"Nooit eerder gezien"
Dat er zoveel voorgangers zijn, speelde volgens Rogen juist in zijn voordeel: "Hoe meer films hier al over gemaakt werden, hoe gemakkelijker het voor ons werd om er een komedie van te maken." Waarom dat dan wel is? "Omdat dit veruit het meest originele concept is waar we ooit mee op de proppen zijn gekomen. Het apocalyptische thema gecombineerd met het feit dat elke acteur zichzelf speelt, is iets dat nog nooit eerder werd gedaan. We zijn er van overtuigd dat we iets gemaakt hebben dat heel origineel en tegelijkertijd ook heel grappig is. Dat hopen we toch, tenminste."

Je mag dan nog wel het beste script ooit hebben, zonder de juiste acteurs staat het project uiteraard nergens. De filmmakers zeggen dat ze van geluk mogen spreken dat hun acteursvrienden aan de film wilden meewerken. Het duo slaagde er in om dezelfde acteurs te casten die ze zeven jaar geleden in gedachten hadden. "Het was nooit een optie om het met iemand te doen met wie we niét bevriend waren, want niemand anders zou hierin geïnteresseerd zijn!", lacht Goldberg.

Filmen in New Orleans
Of er dan iemand was die ze echt doodgraag wilden, maar die ze om de één of andere reden toch niet hebben kunnen strikken? "Sommige acteurs konden niet vanwege hun drukke agenda's", aldus Goldberg. "We wilden Edward Norton en Liz Banks, maar zij waren niet beschikbaar." Ook het feit dat de opnames plaatsvonden in New Orleans, was logistiek gezien misschien niet meteen de beste keuze: "Het is niet gemakkelijk om daar zomaar eventjes naartoe te gaan voor opnames", legt Rogen uit. "Maar we hebben uiteindelijk een heleboel acteurs aan boord gehaald, en dat is toch echt wel te gek voor woorden."

Eén van de grote namen uit de 'This Is The End' is de Britse 'Harry Potter'-actrice Emma Watson, een keuze die - gezien de absurde gebeurtenissen die zich in de film afspelen - op het eerste gezicht niet meteen voor de hand ligt. En dat is nu net de reactie die Goldberg wilde uitlokken: "Je zou voor een film zoals deze eerder iemand zoals Mila Kunis verwachten, daarom wilden we iemand waar je in eerste instantie totaal niet aan gedacht zou hebben." "Dat verrassingseffect leek ons grappiger", gaat Rogen verder. "Wanneer je naar zulke feestjes gaat (de wereld vergaat wanneer James Franco bij zijn thuis een feestje geeft, nvdr.), dan zijn er altijd vreemde mensen die eigenlijk helemaal niet op zo'n bedoening thuishoren."

Een film over het einde van de wereld: daar moeten ongetwijfeld doden in vallen, toch? Goldberg en Rogen legden vanaf het prille begin al vast wie er allemaal 'moest' sterven: "De acteurs wisten op voorhand dat ze niet lang meer op deze aardbol gingen rondlopen. Als je erover nadenkt, is het maar een macaber mailtje dat je naar je vrienden moet sturen: 'Wil je voor een dag naar New Orleans vliegen om een vreselijke versie van jezelf te spelen en om dan te sterven?', lacht Rogen.

Peperdure special effects
De volgende uitdaging was om met behulp van peperdure special effects de wereld te laten vergaan. Rogen en Goldberg waren bovendien onervaren, want ze hadden voor 'This Is The End' nog nooit een film met al te veel visuele effecten gemaakt.  "We hadden als regisseurs nooit verwacht dat we zo veel tijd in een donkere kamer zouden doorbrengen, waar we met laserpennetjes op schermen moesten schijnen en waar we moesten uitvissen hoe licht invalt op objecten die er helemaal niet zijn", legt Rogen uit. "Daar zijn we urenlang mee bezig geweest, maar dat was ook heel plezant om te doen. Ik was als kind zot van films die bulkten van de special effects. Dit waren het soort films die mij uit de bioscoop deden rennen. We wilden koste wat kost een film van hetzelfde kaliber maken, maar dan moesten we het uiteraard van de eerste keer goed doen. Het zou maar teleurstellend zijn wanneer je film 'This Is The End' heet en over het einde van de wereld gaat en je daar uiteindelijk helemaal niks van te zien krijgt."

Op de vraag waarom het zo lang duurde om deze film te maken, krijgen we een zo eerlijk mogelijk antwoord: "Omdat het supermoeilijk was om te verkopen", bekent Goldberg. "Het heeft bovendien ook een tijdje geduurd om het verhaal volledig uit te werken en om uit te maken welke richting we uit wilden gaan", gaat Rogen verder. "Ook de planning was een hele uitdaging, het is echt niet gemakkelijk om zoveel acteurs op hetzelfde moment in dezelfde ruimte te krijgen. Tot slot moesten we nog iemand vinden die ons de film wou laten maken, ook dat was geen sinecure. Maar Sony, en ik meen dat echt, heeft ons vanaf het begin ontzettend veel vrijheid gegeven. Het is zalig dat ze ons met zoveel dingen laten wegkomen. Er waren aanvankelijk heel wat dingen die erop wezen dat de film totaal niet zou marcheren, maar het werkte wél, vooral omdat dit nooit eerder op zulke schaal is gedaan. Petje af voor Sony, die ons deze kans gegeven heeft."

15-07-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles werkt samen met frontman Snow Patrol

Harry Styles werkt samen met frontman Snow Patrol

http://oi39.tinypic.com/29ypjb5.jpg

One Direction-lid Harry Styles heeft samen met frontman Gary Lightbody van Snow Patrol enkele nummers geschreven. Styles werkte onlangs nog samen met de zanger van indieband Burning Beaches, Sam McCarthy. One Direction-fans moeten zich echter geen zorgen maken: volgens het management is hun idool niet van plan om solo te gaan.


Snow Patrol-zanger Gary Lightbody zegt over de samenwerking: "we hebben enkele nummers geschreven met Harry, het was erg leuk. We hebben wel nog geen idee of er ook iets zal gebeuren met die songs". "Het is een lang proces, maar het is goed om af en toe samen te werken met andere artiesten" vertelt Lightbody nog.

De vorige samenwerking van Styles met Sam McCarthy bezorgde One Direction-fans bijna een zenuwinzinking. Talloze paniekerige meisjes schreven dat de band op splitten stond in online berichten. Er is echter geen reden tot paniek volgens een One Direction-insider. "1D-leden werken altijd solo samen met andere artiesten voor hun nummers, dat is voor het nieuwe album ook zo" vertelt de bron. "Zo sparen de bandleden, die onder een enorme druk staan, tijd. De nummers die Harry en Gary hebben geschreven zijn voor 100% bedoeld voor een One Direction album en niet voor een soloplaat".

15-07-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt mag gaan 'zuipen' na stressvolle maanden

Brad Pitt mag gaan 'zuipen' na stressvolle maanden

http://oi40.tinypic.com/2iovoj.jpg

Dat Brad Pitt de laatste maanden heel wat stress gehad heeft, moet niet verbazen. De 49-jarige verloofde van Angelina Jolie heeft zijn toekomstige zo goed mogelijk gesteund na haar dubbele borstamputatie en moest daarnaast ook zijn promotionele verplichtingen nakomen voor zijn nieuwe film 'World War Z'.


Angelina vond het dan ook broodnodig dat haar wederhelft zich even kon ontspannen en stuurde hem een week op vakantie met enkele vrienden. "Brad heeft ervoor gekozen om naar Frankrijk en Italië te gaan en zich eens goed uit te leven", aldus een insider. "Angie vond het nodig dat hij zich eens kon ontspannen en ze heeft hem dan ook aangeraden om het eens op een drinken te zetten zodat alles uit zijn systeem kon."

De acteur trok naar het zuiden van Frankrijk en bracht enkele dagen door in de luxevilla van Paul Allen. Hij ging ook een avondje stappen met Bono en Larry Mullen. In Italië mocht de acteur gebruik maken van George Clooney zijn villa in Como.

Zijn weekje met vrienden zou wel eens de laatste uitspatting geweest kunnen zijn voor hij later dit jaar met Angelina in het huwelijksbootje stapt. Het koppel, dat samen zes kinderen heeft, zou naar verluidt nog deze zomer trouwen op hun Franse eigendom Château Miraval.

15-07-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole wil Simon Cowell als getuige in rechtszaak X Factor

Cheryl Cole wil Simon Cowell als getuige in rechtszaak X Factor

http://oi41.tinypic.com/35d50n4.jpg

Cheryl Cole onderneemt nieuwe stappen in haar rechtszaak tegen de makers van de Amerikaanse versie van het programma 'X Factor'. Ze wil dat haar advocaten Simon Cowell eens aan de tand voelen over wat hij verdient. Ook het loon van andere juryleden Paula Abdul en LA Reid zal bekeken worden. Cheryl eist 3,5 miljoen pond (4 miljoen euro) van Blue Orbit, het productiebedrijf achter X Factor, en weigerde eerder al een schikking buiten de rechtzaal.


Ambraham Klein, een rechter uit LA, heeft Cheryls advocaten de toestemming gegeven om de contracten in te kijken. Wie ook wel eens zou willen wat Simon Cowell verdient zal op zijn honger blijven, de informatie uit de documenten moet strikt geheim blijven.

Ruime compensatie
Een insider vertelt aan de krant The Mirror: "de aanvraag voor dit papierwerk is het bewijs dat Cheryl zich aan het voorbereiden is voor haar moment in de rechtbank. Ze wil een ruime compensatie... 2 miljoen pond, gerechtskosten en een bonus. Dit zou in totaal kunnen oplopen tot 3,5 miljoen pond". "Die papieren zouden het bewijs kunnen zijn van hoe de rest van de jury een andere behandeling kreeg dan Cheryl" legt de bron uit.

Al 1,2 miljoen pond uitbetaald
Ondanks het feit dat Cheryl maar heel even te zien was in 'The X Factor USA' kreeg de Britse toch haar volledig loon van 1,2 miljoen pond uitbetaald. De zangeres beweert dat ze nog 1,5 miljoen pond meer was beloofd voor een tweede seizoen, ongeacht de uitkomst van het eerste seizoen. De makers van de show, Blue Orbit, houden vol dat ze Cheryl Cole fair behandeld hebben. Als Cole verliest gaat haar dat 1 miljoen pond plus gerechtsuitgaven kosten.

15-07-2013 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroning prins Filip leidt tot vertragingen op Brussels Airport

Kroning prins Filip leidt tot vertragingen op Brussels Airport

http://oi43.tinypic.com/et9t9d.jpg

Op zondag 21 juli zullen tussen 17 en 18 uur geen vliegtuigen landen op Brussels Airport omwille van het vliegverkeer dat deelneemt aan de parade ter ere van de nationale feestdag en de kroning van prins Filip. Op basis van de beschikbare informatie op dit moment en de voorziene weersomstandigheden zullen de voorziene vertragingen minimum een uur bedragen. Als de wind nog in ongunstige richting evolueert, kunnen de vertragingen oplopen. Ook na 18 uur kan er hierdoor nog hinder zijn op de luchthavenoperaties.

Morgen zal tussen 15 en 16 uur dezelfde procedure van kracht zijn omdat er dan een repetitie zal plaatsvinden voor het défilé. Dat scenario geldt ook op donderdag tussen 15 en 16 uur als blijkt dat een tweede repetitie nodig is.

Passagiers op vluchten die normaal gezien zouden landen op bovenvermelde tijdstippen, kunnen bij hun luchtvaartmaatschappij terecht voor meer informatie. Mensen die passagiers komen ophalen, worden verzocht de dag zelf de website van Brussels Airport te raadplegen. De impact op de vertrekkende vluchten zou beperkt zijn.

15-07-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin De Bruyne en Astrid Bryan samen in muziekclip

Kevin De Bruyne en Astrid Bryan samen in muziekclip

http://oi40.tinypic.com/2m4umhu.jpg

Kenneth Staelens, voetballer van Hasselt en beste vriend van Kevin De Bruyne, heeft de clip van zijn nummer 'Don't stop now' op YouTube gezet. In het filmpje is te zien dat De Bruyne en Astrid Bryan een rolletje hebben in de clip van Kenny G, die werd opgenomen in Los Angeles en Las Vegas. Ook 'de Lau' en 'den John' verlenen hun medewerking, net als Arne Nilis.

14-07-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewonde Mariah Carey toch present bij Sandy-benefiet

Gewonde Mariah Carey toch present bij Sandy-benefiet

http://oi44.tinypic.com/29c8g89.jpg

Zangeres Mariah Carey, die vorig weekend gewond raakte tijdens de opnamen van een videoclip, heeft zich door haar ontwrichte schouder niet laten weerhouden van deelname aan een benefietconcert in New York.


Ze trad op het podium in Central Park tweemaal aan, waarbij ze begeleid door het orkest van de New York Philharmonic vier liedjes ten gehore bracht. Zowel in een lichte als in een donkere outfit had ze daarbij een elegante oplossing getroffen voor de mal die haar rechterarm en -schouder op zijn plaats moest houden.

Ze vroeg de dolenthousiaste toeschouwers of ze het leuk vonden. Carey zei dat ze 'een klein beetje pijn' had, maar verder in orde was.

De opbrengst van de show in Central Park, georganiseerd door de profhonkbalorganisatie Major League Baseball, komt ten goede aan slachtoffers van superstorm Sandy, die het oosten van de Verenigde Staten vorig najaar trof.

14-07-2013 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JK Rowling bracht detective uit onder pseudoniem

JK Rowling bracht detective uit onder pseudoniem

http://oi44.tinypic.com/29pvwvp.jpg

Een detectiveroman van de volkomen onbekende Robert Galbraith die in april verscheen, blijkt in werkelijkheid te zijn geschreven door 'Harry Potter'-auteur JK Rowling. De roman werd in het voorjaar toegejuicht door de recensenten, die dachten dat de schrijver een voormalige militair was. Dat heet de Britse krant Sunday Times ontdekt.


'The Cuckoo's Calling' vertelt het verhaal van Cormoran Strike, een soldaat die gewond raakte in de oorlog in Afghanistan, privédetective is geworden en een onderzoek voert naar de zelfmoord van een model.Het werk, in realiteit geschreven door Rowling, werd door de critici onthaald als een "opmerkelijk debuut", schrijft de Sunday Times, en vergeleken met werk van Ruth Rendell en PD James.

Sunday Times ontdekte een en ander door zich af te vragen hoe een voormalig soldaat "een eerste danig volledige roman" kon produceren. Rowling vindt het jammer dat ze zich niet meer achter het pseudoniem kan verschuilen. "Het was zo'n bevrijdende ervaring om Robert Galbraith te zijn. Het was heerlijk om te publiceren zonder hype en zonder verwachtingen en puur genot om reacties te krijgen onder een andere naam."

Volgens de Sunday Times gingen van "The Cuckoo's Calling" 1.500 exemplaren over de toonbank. Sphere publiceerde het boek.

14-07-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."K-Stew heeft geheime dates met collega Michael Pitt"

"K-Stew heeft geheime dates met collega Michael Pitt"

http://oi42.tinypic.com/34ougqg.jpg

Kristen Stewart moet tegen wil en dank verder met haar leven nu de breuk met Robert Pattinson definitief is, en dat doet ze met een nieuwe man aan haar zijde. Het Britse boulevardblad The Sun heeft een foto van de actrice met collega Michael Pitt. De twee zouden sinds kort in het geheim afspraakjes hebben.


Kristen ontmoette de 'Boardwalk Empire'-acteur tijdens de Fashion Week in Parijs. "Kristen is nog niet over Rob heen, maar het gaat steeds beter. En Michael helpt haar erdoorheen", weet een insider.

Single blijven
"Ze had zichzelf beloofd dat ze zich deze zomer op haar werk zou storten en single zou blijven. Maar toen ze Michael vorige week ontmoette, was het meteen raak. Ze haten allebei de schijnwerpers en zijn slimme boekenwurmen."

De actrice bedroog Robert vorig jaar met regisseur Rupert Sanders. Toen de foto's van hun intieme onderonsje naar buiten kwamen, was het over en uit voor het 'Twilight'-koppel. Maar Robert en Kristen kwamen weer bij elkaar. Nu lijkt de relatie echter definitief voorbij.

14-07-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten wachten vol spanning op koninklijke geboorte

Britten wachten vol spanning op koninklijke geboorte

http://oi44.tinypic.com/o5u6tx.jpg

Midden juli wordt de koninklijke Britse baby geboren, zo vertelden de Britse prins William en zijn vrouw Kate bij de bekendmaking van de zwangerschap. En dus volgen de Britse media iedere stap die het koppel dezer dagen maakt, in de hoop als eerste te kunnen melden dat Kate is vertrokken naar het ziekenhuis St Mary's om te bevallen.


De media wachten al dagen bij de ingang van het ziekenhuis, compleet met afgeplakte stukjes stoep en keukentrapjes voor het beste beeld. Uit het feit dat William gisterenochtend nog ontspannen meedeed aan een partij polo (en won) en Kate dit weekend bij haar ouders in Bucklebury doorbrengt, constateren ze dat de geboorte kennelijk nog op zich laat wachten.

De bedoeling is dat Kate via de natuurlijke weg bevalt in het St Mary's ziekenhuis, zoals Williams moeder Diana dat ook heeft gedaan.

Veiligheid
De media weten dat het eerste teken dat Kate onderweg is, bestaat uit een gewapende agent die op de stoep van het ziekenhuis zal postvatten. De veiligheidsmaatregelen in het ziekenhuis zijn nu al aangescherpt, weet People. "Op de vleugel waar Kate zal bevallen, is de beveiliging heel streng", vertelt een medewerkster van het ziekenhuis. "We moeten onze namen opschrijven wanneer we op de vleugel komen en wanneer we weggaan." Ook heeft ze een geheimhoudingsovereenkomst moeten tekenen.

Het 25-jarige personeelslid kan niet wachten tot Kate de koninklijke baby in 'haar ziekenhuis' ter wereld brengt. "Bij elke theepauze vraag ik: "Is ze er al?" Het is al een week het gesprek van de dag. Maar we weten dat het een koninklijke baby is, dus privacy is heel belangrijk."

Victoria of James?
Niets menselijks is het ziekenhuispersoneel vreemd, dus er zijn weddenschappen gesloten over de naam van de baby, en of het een jongen of een meisje is.

Dat niet alleen de boulevardkranten zich met de koninklijke spruit bezig houden, bleek vandaag uit een peiling van The Sunday Times. De kwaliteitskrant had laten onderzoeken welke naam de baby volgens de Britten moet krijgen. Victoria of James, luidde het antwoord, naar roemruchte eerdere vorsten van het Britse rijk.

14-07-2013 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw chanteert getrouwde Britse rocker met liefdesbaby

Vrouw chanteert getrouwde Britse rocker met liefdesbaby

http://oi41.tinypic.com/r77x1y.jpg

Aan de andere kant van het Kanaal bericht The Sun over een getrouwde Britse rocker die een kind zou hebben verwekt bij een andere vrouw. Ze eist volgens de tabloid 2,3 miljoen euro van de muzikant. Als hij niet betaalt, stapt de Amerikaanse minnares naar de echtgenote van de artiest, luidt het.


De Britse krant kan de zanger niet bij naam noemen, omdat dat juridisch niet is toegestaan. Maar in het artikel staan wel de pikante details. Hij zou een onenightstand met de dame in kwestie hebben gehad, waarna zij zwanger raakte.

Ze is intussen bevallen van een dochter, van wie de muzikant het bestaan het liefst wil ontkennen. Maar daar denkt de moeder van de baby anders over. Tenminste, als ze geen geld krijgt. En tot nu toe weigert hij het verzoek van de moeder om tot hun dochters achttiende verjaardag alimentatie te betalen.

Grote rockband
De zanger maakt deel uit van een grote, succesvolle rockband, heeft een gezin en staat bekend als verantwoordelijke vader. Hij is over de hele wereld beroemd, heeft overal opgetreden en zijn hits zijn regelmatig te horen op de radio.

Hij heeft zijn vrouw volgens The Sun niets verteld over zijn dochter, maar geeft wel bakken geld uit aan advocaten om met de moeder te onderhandelen over het stilhouden van de affaire.

DNA-test
De moeder is een knappe schrijfster van ergens in de 30 uit New York. Een jaar geleden zou ze seks met de Brit hebben gehad in haar woonplaats. Nadat ze ontdekte dat ze zwanger was, nam ze contact met hem op.

Ze wil niet met de media praten nu ze nog een financiële regeling probeert af te dwingen. Ze zou al wel overwegen een DNA-test aan te vragen om aan te tonen dat de muzikant de vader is van haar kind.

Onder de pet
Een vriend van de moeder zegt dat de vrouw recht heeft op een flinke som geld. "Deze man doet er alles aan om dit onder de mat te houden. Hij wil niets met het kind te maken hebben en is bereid grof geld te betalen om dit geheim te houden."

De manager van de artiest wilde niet reageren op de kwestie, schrijft The Sun. Volgens vrienden is het huwelijk van de rocker voorbij als het nieuws bekend wordt. "Hij weet dat zijn vrouw gek wordt als ze dit hoort en hem eruit zal gooien. Hij zal zijn kleding van de straat moeten rapen", zegt een vriend die anoniem wil blijven.

14-07-2013 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Glee'-acteur Cory Monteith (31) dood aangetroffen

'Glee'-acteur Cory Monteith (31) dood aangetroffen

http://oi41.tinypic.com/qz54bl.jpg

De Canadese 'Glee'-acteur Cory Monteith is dood aangetroffen in een hotel in Vancouver. Dat berichten Canadese en Amerikaanse media, ze citeren de politie. Het lichaam van de 31-jarige Glee-ster lag in een kamer in een hotel in het centrum van de stad. Over de oorzaak van zijn dood heerst nog onduidelijkheid.


"We zijn droevig dat we moeten melden dat de berichten over de dood van Cory Monteith kloppen", aldus een nieuwslezeres van USAToday.

Volgens de politie is het nog onduidelijk wat de doodsoorzaak is, maar zijn er geen aanwijzingen dat de 31-jarige acteur door geweld om het leven is gekomen. Verschillende media melden dat hij aan een overdosis zou zijn overleden. Monteith, die in Los Angeles woonde, kampte in het verleden al met verslavingsproblemen. Waar hij aan verslaafd was, is onbekend. Morgen is een autopsie gepland.

De acteur checkte in op 6 juli en was niet samen met zijn vriendin en 'Glee'-collega Lea Michele. Op het moment van zijn overlijden zou hij alleen zijn geweest, dat bewijzen beveiligingsopnames en gegevens op de sleutelkaart van de hotelkamer. Hij werd gevonden door het hotelpersoneel omdat hij de kamer niet had verlaten op het uur van check-out.

Acteur
In 'Glee' speelde Monteith de rol van scholier en footballspeler Finn Hudson. Daarvoor speelde hij onder meer in een aflevering van 'Stargate Atlantis' en in de tv-serie 'Kyle XY'. Hij was ook te zien in de film 'Final Destination 3' (2006).

Monteith woonde de laatste jaren in Los Angeles, maar was afkomstig van Canada. Hij werd geboren in Calgary en groeide op in Victoria.

14-07-2013 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry getrouwd met Olivier Martinez

"Halle Berry getrouwd met Olivier Martinez"


http://oi43.tinypic.com/rqzpmx.jpg


Halle Berry heeft voor de derde keer haar jawoord gegeven en dit keer is Olivier Martinez de gelukkige. De acteurs zouden gisteren in een kasteel in het Franse Vallery zijn getrouwd. Dat meldt de Franse website Pure People.

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het kasteel en de religieuze ceremonie in de kapel in het dorp. Zo'n zestig mensen, voornamelijk familie en goede vrienden, waren uitgenodigd. Afgelopen week vertrok het acteurspaar samen met Halle's dochter Nahla (5) per vliegtuig naar Parijs. Olivier is Fransman.

Halle (46) en Olivier (47) leerden elkaar kennen in 2010, op de set van de film Dark Tide. Twee jaar later vroeg hij haar ten huwelijk. Intussen is Halle zes maanden zwanger van hun zoon.

De actrice was eerder getrouwd met honkbalspeler David Justice en met muzikant Eric Benét. Zes jaar geleden verklaarde de Oscarwinnares nog dat ze 'nooit meer' zou trouwen. Met de vader van dochter Nahla, Gabriel Aubry, stapte ze niet in het huwelijksbootje. Olivier was eerder geruime tijd samen met actrice Mira Sorvino en zangeres Kylie Minogue.  (br.hln)


14-07-2013 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!