Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het goede te veel? Baby Kourtney Kardashian gespot in luipaardbikini

Van het goede te veel? Baby Kourtney Kardashian gespot in luipaardbikini

http://oi42.tinypic.com/zmzl2o.jpg

De Kardashians zijn overduidelijk fan van de dierenprint. Ook het dochterje van Kourtney werd in de favoriete kledingstijl van de familie gespot. Al leek de gewaagde bikini in luipaardmotief toch niet echt geschikt voor de éénjarige spruit.


Gisteren genoot Kourtney Kardashian samen met haar gezin van het heerlijke weer in Miami. De familie vermaakte zich opperbest bij het hotelzwembad. Opvallend was echter de gewaagde outfit van zowel moeder als dochter.

Kourtney kwam voor de dag in een sexy zwart badpak, die haar rondingen in de verf zette. Baby Penelope van haar kant plonsde in het zwembad in een opvallende bikini. Van een 'zwemluier' was er echter geen spoor.

22-07-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het van Sylvie afhangt, krijgen we ook hete kerst

Als het van Sylvie afhangt, krijgen we ook hete kerst

http://oi39.tinypic.com/2a4yaf.jpg

Terwijl de temperaturen buiten de pan uitswingen, baadt Sylvie van der Vaart helemaal in de kerstsfeer. De Nederlandse schone poseert in speciale lingerie voor de eindejaarsfeesten.

Foto's van de shoot hebben al hun weg naar het publiek gevonden via Twitter. Strapless beha's en jarretelles passeren de revue.

"Het is 34 graden en wij zijn al bezig met kerst, luidt het onderschrift bij de foto's van Hunkemöller. De blondine fungeert al enkele jaren als het uithangbord van het merk.

22-07-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena viert verjaardag zonder Justin Bieber

Selena viert verjaardag zonder Justin Bieber

http://oi42.tinypic.com/abmexy.jpg

Selena Gomez is vandaag 21 jaar oud geworden. De actrice en zangeres vierde haar verjaardag gisteren al. Ze feestte met heel wat vrienden, maar Justin Bieber was nergens te bekennen. Maar toch ontbrak hij niet dankzij twee foto's van het tieneridool op de verjaardagstaart van Selena.


Alhoewel Selena's vrienden niet bepaald blij zijn met Justin, wilden ze de actrice blij maken op haar verjaardag. ''Ze houdt van hem, dus hij mocht hij schitteren op de taart'', zegt een bron tegen HollywoodLife. Na haar stukje taart ging Selena met een grote groep vriendinnen op stap in Los Angeles, in een zwart jurkje en met duivelshoorntjes op haar hoofd.

Justin en Selena waren twee jaar samen voordat hun veelbesproken relatie in de herfst van vorig jaar na een aantal conflicten op de klippen liep. De geruchten over een nieuwe romance blijven de roddelpers sindsdien in hun greep houden. Helemaal nadat er een foto opdook waarop Selena haar ex kuste.

22-07-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld wacht met spanning op bevalling Kate Middleton

Wereld wacht met spanning op bevalling Kate Middleton

http://oi41.tinypic.com/xdimc4.jpg

De bevalling van het jaar is ingezet. Kate Middleton is rond 6 uur plaatselijke tijd opgenomen in het St Mary-ziekenhuis in Londen. Het Britse koningshuis liet onmiddellijk weten dat ze zich in de vroege stadia van het bevallen bevond. Ondertussen blijkt alles normaal en voorspoedig te verlopen. Vreemd is evenwel dat de familieleden van Kate en William nog niet in de buurt van het ziekenhuis gezien zijn. Volgens de BBC is de bevalling ingezet een week nadat Kate was uitgerekend. Het koppel kent het geslacht van hun eerste kind nog niet. Het kind wordt de derde in rij voor de troonsopvolging, na prins Charles en prins William.


Naast 250 reporters en cameraploegen van over de hele wereld wachten ook honderden 'gewone' mensen wachten inmiddels voor de privévleugel van het St Mary's Hospital in Paddington, in het westen van Londen.

"De hertogin kwam met de auto van Kensington Palace naar de Lindovleugel van St Mary's met de hertog van Cambridge", zo meldde het persbericht vanochtend. Daar nam ze een van de drie zij-ingangen om aan de pers te ontsnappen, wat maar gedeeltelijk lukte.  Over de bevalling zal niet meer worden gecommuniceerd tot de baby geboren is.

Prins William is dus bij haar en zal naar verwachting niet van haar zijde wijken. Ook van zus Pippa en moeder Carole wordt verwacht dat ze bij de bevalling aanwezig zullen zijn, al is na een halve dag nog niet duidelijk waar ze zijn.

Prinses Diana
Kate bevalt in dezelfde privé-afdeling als prinses Diana, de moeder van William, heeft gedaan. Ze zal één van de zes luxesuites bezetten, met een pittig prijskaartje van 6.900 euro per dag, oftewel de kostprijs van een bevalling met 5 dagen ziekenhuis in ons land. Voor die prijs krijg je wel rust, privacy én staat de champagne koud.

Naar verluidt zou het belangrijk geweest zijn voor William dat die traditie werd voortgezet, al waren ook maatregelen getroffen in andere ziekenhuizen voor wanneer Kate weeën had gekregen bij een bezoek aan haar ouders, bijvoorbeeld.

Ondertussen is de beveiliging rond het ziekenhuis verscherpt. Er staan nu twee agenten voor de ingang en er zijn extra dranghekken geplaatst. De pers en kijklustigen worden zo aan de overkant van de straat gehouden.

Natuurlijke traditie
Kate heeft altijd gezegd natuurlijk te willen bevallen, zoals ook de traditie is aan het Brits koningshuis. Ze lijkt nu haar wens te krijgen, al bestaat er nog een kans dat ze is opgenomen voor een geplande keizersnede.

Het koppel kent zelf het geslacht van de baby nog niet. De Britten hopen massaal op een meisje, al liet prins Harry zich al ontvallen dat het een jongen zou zijn.

22-07-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian denkt aan stoppen met realityshow"

"Kim Kardashian denkt aan stoppen met realityshow"

http://oi43.tinypic.com/rb9nvb.jpg

Kim Kardashian en haar moeder Kris Jenner denken erover na om te stoppen met hun realityshow 'Keeping Up With The Kardashians'. "Kim en Kris willen allebei graag stoppen op hun hoogtepunt", verklapt een bron aan Naughty But Nice Rob.


"Ze willen graag dat hun fans nog geen genoeg van ze hebben als ze stoppen in plaats van dat ze nog een paar seizoenen doorgaan en het dood laten bloeden."

Maar dat is niet de enige reden. "Kim wil graag bij haar dochter en Kanye zijn. En Kris wil zich concentreren op haar carrière als talkshowhost." En daar houdt het nog niet op met de ambities van Kris. "Ze wil misschien beginnen met het produceren van films. Ze vertelt iedereen dat ze ooit een Oscar zal winnen."

Ondanks deze geruchten heeft de Kardashian-familie een contract getekend dat ze nog tot 2015 doorgaan met de serie. Daar kregen ze 40 miljoen dollar voor.

22-07-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Liam Gallagher draagt trouwring niet meer

Vrouw van Liam Gallagher draagt trouwring niet meer

http://oi42.tinypic.com/31293lw.jpg

Nicole Appleton werd voor het eerst in het openbaar gezien sinds de Britse media ontdekten dat haar man Liam Gallagher een kind heeft met een minnares. Volgens de krant The Mirror was het duidelijk dat ze haar trouwring niet droeg. Daarnaast zou Nicole er heel mager uit hebben gezien.


De krant meldt dat de rockster zijn vrouw zelf heeft ingelicht over het kind dat hij heeft met een voor haar onbekende vrouw. Vlak daarvoor had ze het er nog met haar zus over gehad. Toen was namelijk alleen bekend dat een bekende rockartiest een buitenechtelijk kind had verwekt. "Het is Liam. Het is Liam", riep ze nadat hij het nieuws vertelde terwijl ze op haar knieën zakte. "Nikki is er helemaal kapot van", laat haar moeder weten.

Nadat Liam zijn affaire had opgebiecht, heeft hij geen contact meer opgenomen met zijn vrouw. "Ze zei tegen mij dat hij niet eens heeft gebeld om te vragen hoe het met de kinderen gaat", vertelt de moeder van Nicole. De blonde zangeres zag het helemaal niet aankomen. "Er waren geen tekens. Dit was het laatste wat ze verwachtte."

Nicole en Liam zijn sinds 2008 met elkaar getrouwd. Een week geleden werd bekend dat Liam een kind heeft met een Amerikaanse journaliste. Hun affaire zou vlak na de geboorte zijn geëindigd. De rocker probeerde zijn naam uit de pers te houden. Daarvoor zou hij de vrouw hebben betaald. Tijdens zijn eerdere huwelijk met Patsy Kensit verwekte Liam ook een kind bij een minnares.

22-07-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels krijgt versterking in 'Slimste Mens'

Philippe Geubels krijgt versterking in 'Slimste Mens'

http://oi41.tinypic.com/epq695.jpg

Philippe Geubels moet het vanaf september niet meer alleen doen als jurylid van 'De Slimste Mens ter Wereld'. De vaste waarde van het succesvolle programma krijgt de steun van twee andere, vaste juryleden: acteur Bruno Vanden Broecke en wetenschapsfreak Lieven Scheire. Dat meldt VIER.

De drie vaste juryleden -elke dag ziet de kijker één van hen aan de jurydesk- worden telkens vergezeld door een gastjurylid. Onder meer Clara Cleymans, Natalia, Astrid Bryan, Johan Boskamp, Jonas Geirnaert, Jan Hoet, Wouter Deprez, Jani Kazaltzis, Guga Baúl, Piet Huysentruyt, Bart Cannaerts en Frank Focketyn hebben al toegezegd. Het tiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' loopt vanaf september op VIER.

22-07-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger missen elkaar

Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger missen elkaar

http://oi39.tinypic.com/max6d3.jpg

Het lijkt erop dat Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger spijt hebben van hun breuk. De F1-coureur maakte in een bericht op Twitter duidelijk dat hij zijn ex mist.


''Wanneer je die speciale persoon vindt, wat er ook gebeurt, laat diegene NOOIT gaan!! Niets is belangrijker'', twitterde Lewis, twee dagen nadat Nicole had toegegeven eenzaam te zijn zonder Hamilton.

Nicole, die een woning heeft in Los Angeles, verblijft in Engeland omdat ze één van de juryleden is van de Britse X-Factor. "Ik heb hier niemand, ik heb mijn familie niet en heb hier zelfs geen vrienden", zei ze tegen de Britse tabloid The Sun. Voorheen kon ze nog het gezelschap opzoeken van Hamilton en zijn familie.

Lewis en Nicole hadden vijf jaar een relatie. De reden van de breuk zou te maken hebben met hun drukke werkschema's. In 2010 en 2011 gingen ze ook al eens uit elkaar.

21-07-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Oprah zal redding van Lindsay Lohan zijn"

"Oprah zal redding van Lindsay Lohan zijn"

http://oi42.tinypic.com/vdh9ic.jpg

Het interview dat Lindsay Lohan binnenkort geeft aan Oprah, is het beste wat de actrice kan overkomen. Dat denkt haar vader Michael Lohan alvast.


Entertainmentsite TMZ kwam Michael tegen op het vliegveld van Los Angeles en vroeg hem wat hij vindt van de deal die Lindsay sloot met Oprah. De vader van de ontspoorde actrice geeft aan dat hij verwacht dat het interview ervoor zal zorgen dat Lindsay uit de problemen blijft en dat het haar er weer bovenop zal helpen.

Verder wilde papa Lohan nog kwijt dat LiLo het goed doet in de afkickkliniek en dat hij absoluut niet van plan is om in de interviews te verschijnen.

Lindsay krijgt ongeveer 2 miljoen dollar voor haar interview met Oprah. In ruil daarvoor wordt een achtdelige serie over de problemen, carrière en de toekomst van Lohan gemaakt. Oprah heeft daarmee de primeur te pakken. De talkshowhost mag het eerste interview doen met LiLo als de actrice de kliniek heeft verlaten.

21-07-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Glee' eert Cory Monteith in nieuw seizoen

'Glee' eert Cory Monteith in nieuw seizoen

http://oi39.tinypic.com/2q39d9c.jpg

Een aflevering in het nieuwe seizoen van de tv-serie 'Glee' zal een eerbetoon zijn aan de onlangs overleden acteur Cory Monteith. In de aflevering zal het in feite gaan over de dood van Finn Hudson, het personage dat Monteith speelde in de muzikale high school-serie.


Uitvoerend producent Ryan Murphy heeft dit gezegd tegen Amerikaanse media.

Het stoffelijk overschot van Monteith (31) werd vorig weekeinde aangetroffen in een hotel in Vancouver. Onderzoek wees uit dat hij is overleden aan een overdosis van alcohol en heroïne.

Het eerbetoon aan de acteur zal vallen in aflevering drie, aldus de producent. Het seizoen begint met twee afleveringen die al waren geschreven.

Het nieuwe seizoen, het vijfde, zal in de VS vanaf 26 september worden uitgezonden, een week later dan was gepland.

21-07-2013 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anastacia overwint voor tweede keer kanker

Anastacia overwint voor tweede keer kanker

http://oi44.tinypic.com/jijlno.jpg

Anastacia heeft voor de tweede keer in haar leven kanker overwonnen. Bij de zangeres werd afgelopen februari wederom borstkanker geconstateerd, maar de blondine schrijft nu op Twitter dat ze officieel kankervrij is.


Anastacia liet haar fans vrijdag weten dat ze weer aan het werk is en "kankervrij voor altijd". De zangeres is na haar genezing gelijk weer de studio ingedoken en schrijft ook weer muziek.

De 44-jarige Anastacia moest door de ziekte haar Europese tournee afzeggen. Toch was ze vastbesloten om de kanker te verslaan, net zoals ze al een keer in 2003 deed.

21-07-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne krijgt waarschuwing van politie

Sharon Osbourne krijgt waarschuwing van politie

http://oi42.tinypic.com/j7dwlg.jpg

De politie heeft een boze brief geschreven naar Sharon Osbourne en de producenten van de Britse X Factor. De vrouw van Ozzy werd gewaarschuwd zich professioneler te gedragen, na een klacht van een deelnemer van de talentenjacht.


De 73-jarige Jonnie Rocco liet zijn kunsten zien aan de jury van de Britse X Factor, maar die wezen hem genadeloos af. Jonnie kon blijkbaar niet omgaan met de afwijzing en de kritiek en begon Sharons man Ozzy af te kraken. ''Denk je dat Ozzy wel kan zingen'', vroeg de venijnige Rocco aan Sharon, waarop ze uit haar dak ging.

''Praat godverdomme niet over mijn man'', schreeuwde Sharon. Ze droeg de beveiliging op de man te verwijderen en gooide een pen naar Jonnie terwijl hij werd afgevoerd. Rocco stapte vervolgens naar de politie om te klagen over Sharons gemene gedrag en het feit dat de pen wel eens zijn oog had kunnen raken.

De politie van Manchester liet aan de Britse krant The Sun weten dat Sharon een brief kan verwachten, maar dat er verder geen actie wordt ondernomen.

21-07-2013 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love is fiscus nog 200.000 euro verschuldigd

Courtney Love is fiscus nog 200.000 euro verschuldigd

http://oi40.tinypic.com/fwpoxx.jpg

Rockster Courtney Love moet de Amerikaanse fiscus nog meer dan 200.000 euro betalen.


Love moet nog sommen betalen voor de jaren 2009 en 2011, weet entertainmentsite TMZ. Voor 2009 zou ze nog zo'n 3.000 euro schuldig zijn aan de fiscus en zo'n 200.000 euro voor 2011.

Het is niet de eerste keer dat de belastingdienst aanklopt bij Courtney. In 2009 kreeg de weduwe van Kurt Cobain ook al een flinke rekening in de brievenbus. Love kreeg toen te horen dat ze nog bijna 250.000 euro moest neertellen voor het jaar 2007. Die schuld is inmiddels afbetaald.

21-07-2013 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus maakt zich niet druk om ophef rond video

Miley Cyrus maakt zich niet druk om ophef rond video

http://oi41.tinypic.com/nnmqs3.jpg

Het kan Miley Cyrus helemaal niet schelen dat de clip van haar laatste single, 'We Can't Stop', voor nogal wat ophef heeft gezorgd. "Het laatste waar we ons in deze wereld druk om moeten maken is mijn schattige video", zegt ze in een interview met de Britse tabloid The Sun.


"Hier in Engeland hebben ze de clip trouwens gecensureerd. Ze hebben verschillende scènes geknipt. Ik dacht dat de video best goed was, totdat MTV Engeland mij vroeg om 18 elementen uit de clip aan te passen", gaat Miley verder.

In de video maakt de zangeres nogal wat seksuele bewegingen en ook is ze te zien in erg weinig kleding. "Mensen vergeten hoe Britney Spears in haar clips was, zij deed hetzelfde. Britney en Madonna speelden ook niet op veilig", benadrukt Miley. De videoclip werd heel vaak bekeken. In de eerste 24 uur na de lancering van de video werd er 10,7 miljoen keer naar gekeken.

21-07-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse bloemen op bruiloft Tina Turner

Nederlandse bloemen op bruiloft Tina Turner


http://oi44.tinypic.com/28a3rde.jpg


Het huwelijksfeestje van de pasgetrouwde Tina Turner en haar man Erwin Bach krijgt een Nederlands tintje, schrijft persbureau DPA. Vrachtwagens vol Hollandse gele en rode rozen zijn afgereisd naar Zwitserland.

Het koppel geeft vandaag een feest voor 120 gasten, onder wie Oprah Winfrey en Eros Ramazotti. Zij worden verwacht in Turners kasteelachtige woning in een chique plaats aan het meer van Zürich. Daar wordt het eerder deze week voltrokken burgerlijk huwelijk met een boeddhistische ceremonie bezegeld.

De 73-jarige ster en de 57-jarige Duitse platenbaas kennen elkaar al sinds de jaren 80. Tina ging in 1978 weg bij haar eerste man Ike nadat ze jarenlang was mishandeld.



21-07-2013 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kick-Ass 2': nog duisterder dan zijn voorganger

'Kick-Ass 2': nog duisterder dan zijn voorganger

http://oi41.tinypic.com/9i46yr.jpg

Universal Studios zakte vandaag met 'Kick-Ass 2' af naar Comic-Con, waar regisseur Jeff Wadlow en de cast hun nieuwe film kwamen voorstellen.


"Het voelt alsof ik de fanboy loterij heb gewonnen", vertelt Jeff Wadlow wanneer hij het podium in Hall H opgaat, gevolgd door Mark Millar en John Romita Jr. Naast de regisseur en de schrijvers waren ook Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse en nieuwkomers Lindy Booth, Donald Faison en John Leguizamo van de partij. Het publiek kreeg nooit eerder vertoonde beelden te zien, gevolgd door een panel met de acteurs en filmmakers.

Johnson vertelt na het zien van de beelden dat hij erg trots is op de push-ups die hij met één arm deed. Wat hij heeft moeten doen om staalharde spieren te kweken? "Ik heb veel met Hit-Girl getraind", klinkt het. Mintz-Plasse laat weten dat deze scènes echt waren en dat hij bewondering heeft voor Aarons uithoudingsvermogen.

"Het is nu al vier jaar geleden sinds we de eerste ('Kick-Ass') hebben opgenomen", vertelt Johnson. "Chloe's uiterlijk is doorheen de jaren erg veranderd. Wat zo leuk is aan mijn personage is dat hij er nog steeds hetzelfde uitziet."

20-07-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Momoa bestormt 'Game Of Thrones'-panel

Jason Momoa bestormt 'Game Of Thrones'-panel

http://oi44.tinypic.com/2m44vmr.jpg

'Game Of Thrones' was vorig jaar één van de minder voor de hand liggende keuzes op Comic-Con, grotendeels omdat de serie op dat moment geen nieuw beeldmateriaal had om aan het publiek te tonen omdat de opnames van het nieuwe seizoen nog niet waren begonnen. De immens populaire HBO-serie was ook dit jaar van de partij, deze keer wél in aanwezigheid van seriemakers D.B. Weiss en David Benioff én met beelden: een 'In Memoriam'-stukje om de personages die we uit de serie zagen vertrekken in de schijnwerpers te zetten. Als dat nog niet genoeg is, dan kwam Jason Momoa ook nog eens het podium bestormen om Emilia Clarke vol op de mond te kussen


Na de 'In Memoriam'-video, kwamen Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), John Bradley (Samwell Tarly), Kit Harington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte), Richard Madden (Robb Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en schrijver George R.R. Martin het podium op, vergezeld door schrijvers Weiss en Benioff. De moderator vraagt meteen waarom de seriemakers besloten om zoveel personages te laten sterven, waarop Martin grapt dat er op deze manier plaats is gemaakt voor nieuwe rollen. Benioff en Weiss lieten in de serie zelfs personages verdwijnen die in de gelijknamige boekenreeks springlevend zijn.

De makers geven toe dat 'Red Wedding' een moeilijke aflevering was om aan te werken. De hele crew pinkte naar eigen zeggen een traantje weg, ook al spreekt het voor zich dat de sterfgevallen fictief waren en dat ze in het script stonden. Madden zegt dat hij meteen op het vliegtuig is gestapt en is beginnen huilen, maar dat "het de moeite waard was om er om te wenen", niet alleen omdat de personages voorgoed zijn verdwenen, maar ook omdat hij de vrienden die hij op de set heeft gemaakt nu een veel minder zal kunnen zien.

Michelle Fairley zegt dat in haar contract stond hoe lang ze deel zou mogen uitmaken van 'Game Of Thrones', dus dat ze zich op voorhand goed had kunnen voorbereiden op wat er zou komen. De seriemakers blijven grotendeels trouw aan de boeken, maar veranderen hier en daar iets aan het script wanneer ze dat nodig vinden. Ze laten de acteurs bovendien zelf beslissen of ze de boeken willen lezen of dat ze zich gewoon aan het script willen houden. Peter Dinklage zegt dat hij de boeken niet heeft gelezen omdat - hoewel hij graag wil weten wat er te gebeuren staat - hij niet weet wat zijn personage te wachten staat.

Wanneer de moderator overgaat naar de relatie tussen Ygritte en Jon Snow, bedankt Kit Harington de seriemakers voor de dialogen die voor een ijzersterke afscheidsscène hebben gezorgd. Rose Leslie zegt dat ze enorm onder de indruk was van de emotionele impact van Jons bedrog.

Nadat Emilia Clarke werd gefeliciteerd voor haar Emmy-nominatie, vraagt de moderator om een eerste reactie. Clarke laat weten dat ze heel graag wilde dat de serie erkenning kreeg, maar dat ze nooit had gedacht dat ze hier deel van kon of mocht uitmaken. Nadat haar alarm was afgegaan, besefte ze dat ze een aantal gemiste oproepen van HBO op haar telefoon had staan en dat ze genomineerd was.

20-07-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Glee' stelt start vijfde seizoen uit na dood Cory Monteith

'Glee' stelt start vijfde seizoen uit na dood Cory Monteith

http://oi42.tinypic.com/se3q1c.jpg

Het vijfde seizoen van 'Glee' wordt later uitgezonden dan aangekondigd. Dat heeft producent Fox besloten na de dood van acteur Cory Monteith. Het nieuwe seizoen zou op 19 september van start gaan, maar is uitgesteld naar 26 september, melden Amerikaanse media.

De Canadese Monteith speelde Finn Hudson in de muzikale tv-serie. De 31-jarige acteur werd deze week gecremeerd. Hij overleed zaterdag in een hotelkamer aan een overdosis heroïne en alcohol.

20-07-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna stelt Katy Perry teleur

Rihanna stelt Katy Perry teleur

http://oi39.tinypic.com/2hz7mus.jpg

De koek lijkt op tussen Katy Perry en Rihanna. RiRi heeft een nieuwe BFF, meldt Daily Star. De I Kissed A Girl-zangeres blijft bedrukt achter.


Rihanna stuurde tientallen foto's de wereld in waarop zij te zien is met model Cara Delevingne. Samen gingen ze uit hun dak op een jacht in Zuid-Frankrijk. Katy liet haar vrienden weten dat ze jaloers is en niet te spreken is over het feit dat ze is buitengesloten. "Om eerlijk te zijn vraagt Katy zich af waar haar uitnodiging bleef", laat een van hen weten.

"Katy heeft Cara een paar keer ontmoet en vindt haar een heel cool meisje, maar ze realiseerde zich niet hoe close Rihanna en Cara zijn geworden." Katy zou momenteel verveeld thuis zitten.

De zangeressen zijn al jaren vriendinnen. Daar kwam een einde aan toen Rihanna terugging naar Chris Brown, maar de vriendschap is inmiddels hersteld. Onlangs besloten de twee samen naar Afrika te gaan.

20-07-2013 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams zoekt zoenende meisjes

Robbie Williams zoekt zoenende meisjes

http://oi40.tinypic.com/28jk7yh.jpg

Nu Robbie Williams een keurig getrouwde vader is, grijpt hij het maken van zijn videoclips aan om zijn wildste fantasieën op te botvieren. Dit keer zoekt hij meisjes die voor de camera met elkaar willen kussen.


De oproep van de Britse zanger luidt volgens The Sun: "Twee meisjes die bereid zijn om heftig te zoenen voor één scène. Moeten lang haar hebben." Lengte maakt niet uit, als de dames maar tussen de 18 en 30 jaar oud zijn. De uitverkorenen krijgen 50 pond per persoon voor hun sexy optreden.

De 38-jarige entertainer doet wel vaker opvallende dingen in zijn video's. Zo sloeg hij voor zijn comebacksingle Candy een oudere dame in het gezicht en wordt hij aangereden en overreden door auto's.

20-07-2013 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!