Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld neemt afscheid van bassist Fons Sijmons

Muziekwereld neemt afscheid van bassist Fons Sijmons

http://oi40.tinypic.com/mt8pl1.jpg

In het crematorium van Lochristi hebben zowat duizend vrienden, familie en collega's uit de muziekwereld afscheid genomen van The Scabs-bassist Fons Sijmons.


Fons Sijmons, voormalig bassist van onder meer The Scabs en K13, overleed vorige week donderdag in het Gentse Jan Palfijn-ziekenhuis op 58-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

"Bassman is gone, but he's not forgotten"
In een bomvol crematorium namen vannamiddag zowat duizend mensen afscheid van de bassist. Onder de aanwezigen waren heel wat collega-muzikanten. "Zoals hij het wilde, ging dat gepaard met een lach en een traan", aldus Guy Van Handenhove, manager van Reena Riot, de band van zijn dochter. "We hebben afscheid genomen van een fijn man." Er werd tijdens de plechtigheid muziek gespeeld en er zijn toespraken gehouden. Op het afscheidskaartje staat "Bassman is gone, but he's not forgotten".

The Scabs, de groep rond Guy Swinnen, werd eind jaren zeventig opgericht. Sijmons voegde zich in 1989 bij de band om Berre Bergen te vervangen. Hij was in de jaren tachtig onder meer ook bassist bij K13, waar Patrick Riguelle gitaar en zang voor zijn rekening nam.

Sijmons is ook vader van Naomi Sijmons, frontvrouw van Reena Riot. Zij speelde zondag op de Gentse Feesten en droeg een nummer aan haar vader op.

Op de website van The Scabs tekenden al ruim vierhonderd mensen een online-rouwregister.

24-07-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bandlid Pussy Riot blijft in de cel

Bandlid Pussy Riot blijft in de cel

http://oi43.tinypic.com/zj89w2.jpg

Bandlid Maria Aljochina van de Russische punkband Pussy Riot blijft toch vastzitten. Een verzoek om vervroegd te worden vrijgelaten, is in hoger beroep verworpen door een Russisch hof, meldt Amnesty International.


De 24-jarige Aljochina zit een straf uit van twee jaar, omdat ze met haar band in februari 2012 een mis verstoorde en een protestlied zong dat gericht was tegen de huidige Russische president Vladimir Poetin. Ook twee anderen werden veroordeeld, van wie er één vorig jaar werd vrijgelaten. Aljochina probeerde eerder dit jaar al vervroegd vrij te komen en ging nog in hongerstaking. Tegen de veroordeling van de vrouwen bestaat internationaal veel protest.

24-07-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solange Knowles gelast Europese tournee af

Solange Knowles gelast Europese tournee af

http://oi40.tinypic.com/11cgytw.jpg

"Ik moest de beste beslissing maken voor mijn mentale en fysieke gezondheid", getuigde Solange Knowles toen ze bekendmaakte dat ze niet zal touren in Europa. Het zusje van Beyoncé gaat zich toeleggen op haar derde plaat en tijd vrijmaken voor familie.


Solange Knowles laat een heleboel festivals in onder meer Denemarken, België, finland en Portugal links liggen. Ze is naar eigen zeggen kapot van de beslissing, maar wil zich nu focussen op haar mentale en lichamelijke gezondheid, haar zoontje Julez (8) én haar derde album.

"Ik zou willen dat ik kan omschrijven hoe moeilijk het was om deze beslissing te maken. Maar ik moest ze maken voor mijn gezondheid en voor wat stabiliteit in mijn gezin. Het spijt me zo als ik iemand hiermee teleurstel en ik hoop al die steden binnenkort te bezoeken", klinkt het.

Een paar weken geleden bouwde Solange nog een feestje op Glastonbury, maar voor de shows in Londen en Yorkshire liet ze het ook afweten. "Mijn zoontje gaat binnenkort naar een nieuwe school die onverwachts een paar weken vroeger start dan zijn vorige. Het is belangrijk dat ik er ben voor deze grote verandering. Ik reken op jullie begrip en hoop zo spoedig mogelijk de schade te herstellen", deelde de alleenstaande moeder toen.

Ze verhuisde recent van New York naar Brooklyn om aan het isolement in Los Angeles te ontsnappen. "We waren volledig geïsoleerd in LA. We hadden er geen familie of echte vrienden in de buurt", stelt Knowles.

24-07-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlevenden bomaanslag Boston backstage bij Beyoncé

Overlevenden bomaanslag Boston backstage bij Beyoncé

http://oi42.tinypic.com/14jc51e.jpg

Enkele dagen na haar deelname aan de protestmars voor rechtvaardigheid in de zaak van de doodgeschoten tiener Trayvon Martin steekt Beyoncé opnieuw heel wat mensen een hart onder de riem. Zo nam de popster de tijd om enkele overlevenden van de bomaanslag in Boston te ontmoeten na een concert in de TD Garden in Boston, Massachusetts.


Beyoncé verwelkomde Mery Daniel, Adrianne Haslet en Heather Abbott backstage, drie dames die elk een been verloren tijdens de aanslag in Boston. Ze beschreven hoe ze met dank aan een prothese ondertussen opnieuw leerden stappen. Voor Beyoncé zelf bleek het een inspirerende ontmoeting te zijn. We weten allemaal dat deze 'Survivor'-zangeres veel respect heeft voor sterke vrouwen die volharden in moeilijke tijden.

Beyoncé's wereldtournee houdt halt in meer dan 20 landen over een tijdspanne van ruim 8 maanden. Manlief Jay-Z is samen met Justin Timberlake echter ook aan een tourneetje van een maand begonnen, waardoor dochter Blue Ivy wellicht bij mama zal verblijven. Ze is amper 18 maanden oud, maar heeft al meer stempeltjes op haar paspoort dan veel mensen in hun hele leven kunnen verzamelen.

24-07-2013 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enge oude kerel wint meet & greet met Taylor Swift: wedstrijd afgelast

Enge oude kerel wint meet & greet met Taylor Swift: wedstrijd afgelast

http://oi40.tinypic.com/2s96895.jpg

Backstage op de foto met Taylor Swift na haar concert: klinkt als een leuke prijs, maar daar hebben gebruikers van internetfora een stokje voor gestoken. Door hun toedoen kwam uiteindelijk een "dikke oude kerel" met de naam Charles als winnaar uit de bus. De wedstrijd, die georganiseerd werd door een radiozender in Boston, werd prompt afgelast.


Aan de basis lag een korte boodschap van een anonieme grappenmaker op 4chan. "Mijn enge vriend Charles zou graag de dromen van al die jonge meisjes verbrijzelen (en dan aan haar haar snuiven, want dat doet hij graag). Geef hem de kans om zich compleet belachelijk te maken terwijl de camera's draaien."

Het resultaat bleef niet uit: Charles schoot -mede dankzij de hulp van spambots- met stip naar de koppositie. Of de kerel echt bestaat is niet duidelijk, al heeft hij wel een eigen profiel. "Ik ben 39 jaar en ik hou enorm van Taylor. Dat ik kritiek krijg van zowel volwassenen als kinderen kan me niet schelen", staat daar te lezen.

Dovenschool
Gisteren besliste de radiozender dan maar om de boel af te blazen. "De integriteit van de wedstrijd is in het gedrang gekomen. We verontschuldigen ons bij onze trouwe luisteraars die deelgenomen hebben", klonk het in een persbericht.

Dit is niet de eerste keer dat internettrollen het leven van Swift zuur maken. Vorig jaar was het de bedoeling dat de zangeres één school zou opvrolijken met een optreden. 4Chan zorgde er toen ook voor dat uiteindelijk een... dovenschool aan het langste eind trok.

24-07-2013 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Alexander Louis is naam 'Royal Baby Boy'

George Alexander Louis is naam 'Royal Baby Boy'

http://oi41.tinypic.com/2cem3k7.jpg

De hertog en hertogin van Cambridge, William en Kate voor de vrienden, hebben hun twee dagen oude zoontje George Alexander Louis genoemd. Dat meldt de BBC.

George was de favoriete naam bij de bookmakers. Het kind zal bekendstaan als His Royal Highness Prince George of Cambridge, George voor de vrienden.

George is momenteel met zijn mama en papa bij de ouders van zijn mama in Berkeshire.

24-07-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey twijfelt over toekomst na alweer een afgeblazen tournee

Morrissey twijfelt over toekomst na alweer een afgeblazen tournee

http://oi44.tinypic.com/2zevzo3.jpg

Hoewel concertpromotoren het tegendeel beweerden, heeft de Britse zanger Morrissey bevestigd dat zijn Zuid-Amerikaanse tournee wordt geschrapt wegens financiële kopzorgen. Het is al de tweede tournee van Morrissey die dit jaar in het water valt. "De enige verstandige oplossing lijkt de kunst van het nietsdoen", zucht de zanger op zijn blog True to You.


"Het is redelijk makkelijk om tickets te verkopen, maar onmogelijk om de band en de crew van F naar G te vervoeren", foetert Morrissey. "In een jaar waarin veel te veel ontgoochelingen begraven liggen is dit echt de laatste van vele laatste druppels."

Eerder dit jaar moest Morrissey concerten schrappen door een bloedende maagzweer en later een Amerikaanse tournee afbreken omwille van een longontsteking en 'medische blunders'. Hij twijfelde er toen aan of hij ooit nog zou optreden. Toch volgde een nieuwe tournee in Zuid-Amerika, maar kort na aankomst in Peru werd de hele crew getroffen door voedselvergiftiging. Morrissey vloog naar Los Angeles om zich te laten behandelen, maar daar werd dus eind vorige week beslist om de geplande concerten af te lassen omwille van financiële moeilijkheden. Veel meer details worden daarover niet meegegeven, wat in de Britse pers leidt tot speculatie over problemen met de verzekering.

"Annuleringen en ziekte hebben ons allemaal leeggezogen en de enige verstandige oplossing lijkt de kunst van het nietsdoen", stelt Morrissey. Het is niet duidelijk of hij daarmee bedoelt dat hij definitief stopt met toeren. Volgende maand komt er nog een concertfilm uit over Morrissey, '25: Live'. Fans wachten ook al twee jaar op een aangekondigde autobiografie.

23-07-2013 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop versterkt veiligheid met centrale post

Pukkelpop versterkt veiligheid met centrale post

http://oi43.tinypic.com/2wpi7tu.jpg

Het muziekfestival Pukkelpop wil waar mogelijk nog ieder jaar de veiligheidsvoorzieningen versterken en uitbreiden. In samenspraak met de politiezone Hazodi, de burgemeester en de hulpdiensten is beslist om een centrale commandopost in te richten van waaruit zo'n 1.000 veiligheidsmensen zullen worden aangestuurd.


Na de vreselijke storm van 2011 werden de veiligheidsdiensten tijdens Pukkelpop vorig jaar al uitgebreid. Op een nieuw overlegmoment deze week, is beslist om ook voor de volgende editie van 15, 16 en 17 augustus de inspanningen verder op te drijven.

Vanuit een centrale commandopost zullen de veiligheidsdiensten en hulpverleners worden aangestuurd om zowel preventief als in geval van ongevallen of andere calamiteiten direct in te grijpen. Deze commandopost zal permanent worden bemand door de brandweer, politie, interne veiligheid van de organisatie, extern aangestelde securitymensen en het Vlaamse Kruis. Organisator Chokri Mahassine, burgemeester Hilde Claes en de hulpdiensten vinden dat dit systeem de meeste garanties biedt om accuraat en efficiënt te reageren.

In totaal zullen er zo'n 1.000 mensen actief betrokken zijn bij de veiligheid, hulpverlening en ordehandhaving tijdens het driedaagse muziekfestival. Daarvan zijn er zo'n 200 politie-agenten die vooral het verkeer rondom het terrein in goede banen moeten leiden.

23-07-2013 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien dingen die je nog niet wist over Tiesto

Tien dingen die je nog niet wist over Tiesto

http://oi41.tinypic.com/120npj5.jpg

Over Tiesto valt veel te zeggen, maar één ding staat als een paal boven water: Tijs Verwest draait al bijna twintig jaar lang mee aan de top. Kende zijn eerste grote successen halfweg de jaren '90 als trance-dj en producer en maakte enkele jaren geleden de overstap naar house/electro, om de Amerikaanse wereld van de Electronic Dance Music helemaal te domineren. Drie jaar op rij verkozen tot nummer één in de DJ Mag Top 100 en ook buiten de dancewereld bekend dankzij samenwerkingen met grote artiesten, labels en ook merknamen zoals Heineken en GUESS. Tiesto moet een van de meest hectische toerschema's aller dj's hebben en is al haast overal te zien geweest, maar wij doken even in de carrière van de Nederlander en zochten naar tien dingen die je eventueel nog niet wist over de 'superstar dj'.

Tiesto sluit vrijdag de Mainstage af op Tomorrowland.


1. Tiesto is een filantroop

Akkoord: Tiesto staat helemaal bovenaan het lijstje van bestverdienende dj's, maar de man gebruikt zijn wereldfaam als dj ook voor het goed doel. Tiesto zet zich in voor verschillende fondsen wereldwijd, waaronder 'Dance4Life' en 'Schools4Life'. Vorig jaar presenteerde hij de 'Dance (RED) Save Lives compilation', met daarbij acts als Diplo, Hardwell, Dada Life, Clockwork en 'Pride (In The Name Of)', een samenwerking tussen U2 en Tiesto.

2. Stond voor 26.000 fans voor eigen show in LA

Zijn set in 2011 in het Home Depot Center in Los Angeles staat geboekstaafd als 'the largest single headline DJ show in US history'.

3. Maakte een track voor 'Three 6 Mafia'

In 2009, zorgde Tiesto samen met DJ Frank E voor de productie van 'Feel It' van Three 6 Mafia. De video, die op YouTube al meer dan 45 miljoen keer bekeken is, werd in première gelanceerd op Tiesto's YouTube-kanaal en kwam als nummer 78 binnen in de 'Billboard Hot 100'.

4. Bant glowsticks tijdens zijn show

In een poging om zich niet te associëren met het stereotype van de raver 'die aan drugs zit en met een glowstick zwaait', gaat de Nederlander zo ver dat hij glowsticks bande tijdens zijn 'Elements of Life'-toer. "Natuurlijk zullen er altijd zijn die met die sticks zwaaien, maar het imago van die glowsticks op feestjes was op een gegeven moment erg slecht, zeker in Europa", zou Tiesto daarover zeggen. "Dan zag je in films een traditionele raver die dan altijd onder drugs zat en met zo'n stick in zijn handen of in zijn mond. Ik vind dat we beter verdienen dan dit imago."

5. Gebruikte enkel beelden uit game voor 'Speed Rail'

Tiesto leverde zijn bijdrage voor de muziek van de games DJ Hero en DJ Hero 2, waarin hij ook een personage was. Hij gebruikte die gamebeelden uit DJ Hero 2 ook om de video van 'Speed Rail' te maken, de eerste muziekvideo ooit die volledig bestond uit beelden van een videogame.

6. Enige dj in Madame Tussaud

Volledig met een draaitafel die bezoekers in Amsterdam toelaat meteen enkele platen te mixen naast (een wassen beeld van) Tiesto. Een mooi eerbetoon aan dance van de Nederlanders, die absoluut van hun Tiesto houden.

7. Eerste dj die live speelde op Olympische Spelen

Tiesto speelde als eerste dj op de Olympische Spelen van 2004 in Athene. Tijdens de openingsceremonie luisterde hij de 'Parade der Naties' op, voor Bjork haar 'Oceania' ten berde bracht. Speciaal voor die gelegenheid maakte hij acht nieuwe tracks en pakte hij uit met enkele trance-klassiekers als 'Adagio for Strings'. Tracks die later uitgebracht werden op zijn 'Parade of the Atheletes'. Tijdens zijn set zetten de Nederlandse atleten het op een dansen voor zijn podium, tot hen vriendelijk gevraagd werd plaats te ruimen voor de atleten van het volgende land.

8. Was onlangs te zien in Acer-reclame

Dit recente reclamefilmpje voor de nieuwste dj-laptop van Acer mag dan wel meer gaan rond hoe de Acer Aspire P3 Ultrabook de assistente van Tiesto kan helpen dan Tiesto zelf, het lijkt er toch op dat de Nederlander zich tijdens de opnames ervan best geamuseerd heeft.

9. Disco is niet meteen zijn ding

In een interview met Billboard over zijn nieuwe single, 'Take Me', geeft Tiesto toe dat hij "niet in die hele disco vibe zit, ondanks de kwaliteit van Daft Punk's sound".

10. Niet áltijd even geliefd

Ongetwijfeld omwille van zijn jarenlange nummer één-status, wekt Tiesto het nodige afprijzen bij sommige collega's of mensen uit de scène. Zo troffen we deze bijgewerkte pancarte aan backstage op het 'Ultra Music Festival' in Miami dit jaar.

23-07-2013 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Rumst legt dresscode op aan Tomorrowland

Politie Rumst legt dresscode op aan Tomorrowland

http://oi40.tinypic.com/34zg6bs.jpg

De gemeentes Boom en Rumst nemen rigoureuze maatregelen om heibel op Tomorrowland te voorkomen. Zo verbieden ze op en rond het recreatiedomein 'De Schorre' alle uiterlijke kenmerken die een politieke of ideologische overtuiging uitstralen. "Uit veiligheidsoverwegingen", zegt burgemeester Wendy Weckhuysen (CD&V) aan 'De Morgen'.


De burgemeester van Rumst somt op: geen uiterlijke kenmerken die wijzen op een politieke of ideologische overtuiging, geen gedrag in groepsverband dat bedreigend kan overkomen en wie een stadionverbod heeft, moet thuisblijven. "De regels gelden op en rond de festivalcamping, die in onze gemeente ligt, en waar we 30.000 kampeerders verwachten. Maar ook in Boom en op het festivalterrein zijn de regels van kracht."

Oppositielid Louis Schoofs (Groen) vindt het verbod alvast een brug te ver. Hij verwijst onder meer naar de vrijheid van meningsuiting. De organisatie van Tomorrowland reageert verbaasd.

23-07-2013 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is er nu, maar welke naam krijgt de Royal Baby Boy?

Hij is er nu, maar welke naam krijgt de Royal Baby Boy?

http://oi40.tinypic.com/2lbdq93.jpg

Er werd natuurlijk al duchtig gegokt op het tijdstip der geboorte van de spruit én op zijn geslacht. Nu beide bekend zijn, rest er nog de naam van de Britse Royal Baby Boy...


De meerderheid heeft niet altijd gelijk: zestig procent van de gokkers ging immers voor de vrouwelijke kunne en het werd een jongetje. Wat de mogelijke namen betreft, is dé favoriet George (6/4), gevolgd door James (11/4), Alexander (7/2) en Louis (8/1). Allemaal eerder klassieke namen.

James is ook de naam van Kates broer en ook daarom een favoriete gok bij de bookmakers. Maar ook Henry, de naam van Williams broer, ging inmiddels van 50/1 naar 5/1.

Bij de Ierse bookmaker Paddy Power hebben ze het over "zotte toeren". "Alleen vandaag al kregen we voor meer dan 58.000 euro aan gokken binnen", aldus Rory Scott van Paddy Power. "Ik denk dat iedereen last van een zonneslag heeft."

De minderheid die gokte op het mannelijke geslacht, ging in totaal met 116.500 euro naar huis.

De naam Wayne zou ook veel geld kunnen opbrengen: die staat 250 tegen 1. Al werd er ook ingezet op Kai, de naam van Wayne Rooneys zoon, die 1.000 tegen 1 staat. Niet voor niks zo laag, want koninklijke namen worden verondersteld een zekere geschiedenis met zich mee te dragen.

Nog dit: George betekent, net als het Russische Joeri, zoveel als 'landbouwer', volgens de Kidspot Baby Name Finder. Mensen met die naam hebben de neiging creatief te zijn en zich degelijk uit te drukken. Ze hebben een voorliefde voor kunst en genieten meestal ten volle van het leven. Ze staan vaak in de belangstelling en hebben opvallende carrières. Ze ondernemen verscheidene activiteiten en gaan soms roekeloos om met hun energie én hun geld.

Dan toch maar Philippe?

23-07-2013 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Royal Baby' goed voor meer dan 25.300 tweets per minuut

'Royal Baby' goed voor meer dan 25.300 tweets per minuut

http://oi43.tinypic.com/fmnfhk.jpg

De geboorte van het zoontje van de Britse prins William en zijn echtgenote Kate kon op heel wat interesse rekenen op Twitter. De activiteit op de sociaalnetwerksite bereikte vlak na de aankondiging een piek met meer dan 25.300 tweets per minuut.


"Sinds de opname van de hertogin in het ziekenhuis is de hashtag #RoyalBaby alleen al meer dan 900.000 keer gebruikt", klink het. Sinds de aankondiging van de geboorte is het nieuws al meer dan twee miljoen maal vermeld op de sociaalnetwerksite. In de minuten na de aankondiging bereikte de conversatie over de nieuwste koninklijke telg een piek van meer dan 25.300 tweets per minuut.

Kate bracht gisteren om 17.24 uur Belgische tijd haar zoon ter wereld. De jongen is de derde in lijn voor de troonopvolging na zijn grootvader prins Charles en vader prins William. Het nieuws werd op Twitter wereldkundig gemaakt door Clarence House, het secretariaat van de prins. De tweet met het nieuws werd maar liefst 15.085 maal gedeeld.

23-07-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate laten baby zien

William en Kate laten baby zien

http://oi42.tinypic.com/i2ons8.jpg

Prins William en hertogin Kate hebben vanavond voor het ziekenhuis in Londen hun zoontje voor de eerste keer aan de wereld laten zien. Het kersverse ouderpaar stapte vanavond om 20.00 uur Belgische tijd met de kleine prins buiten uit het ziekenhuis, waar de baby gisteren het levenslicht zag.


Honderden kijklustigen juichten hen toe, onder hen ook het ziekenhuispersoneel dat speciale plaatsen aan de hekken had gekregen. Sinds weken kampeerden cameramensen en fotografen voor de deur om de eerste foto van de derde in rij voor de Britse troonopvolging te kunnen maken. Ze spraken twee minuutjes met de wachtende reporters.

De bevalling van haar eerste kindje was heel emotioneel voor Kate. "Het was heel emotioneel. Iedere ouder kent dit gevoel."

"Gelukkig lijkt hij op haar"
Aanvankelijk hield Kate de baby vast, maar dan legde ze hem in de armen van William. "Het is een grote jongen en redelijk zwaar", zei William. "We zoeken nog steeds naar een naam". Beiden benadrukten steeds opnieuw hoe bijzonder het voor hen is om ouder te zijn. William liet tevens lachend weten dat zijn zoon "goede longen'' heeft. Kate stond glimlachend naast hem. De baby was gewikkeld in een witte deken. Het prinsje was rustig en bewoog zijn handjes. "Gelukkig lijkt hij op haar". Daarop moest Kate lachen.

Na het korte optreden verdwenen de drie terug in het ziekenhuis om de baby in een autozitje te plaatsen. Niet veel later reed William met zijn familie weg naar Kensington Palace.

23-07-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het goede te veel? Baby Kourtney Kardashian gespot in luipaardbikini

Van het goede te veel? Baby Kourtney Kardashian gespot in luipaardbikini

http://oi42.tinypic.com/zmzl2o.jpg

De Kardashians zijn overduidelijk fan van de dierenprint. Ook het dochterje van Kourtney werd in de favoriete kledingstijl van de familie gespot. Al leek de gewaagde bikini in luipaardmotief toch niet echt geschikt voor de éénjarige spruit.


Gisteren genoot Kourtney Kardashian samen met haar gezin van het heerlijke weer in Miami. De familie vermaakte zich opperbest bij het hotelzwembad. Opvallend was echter de gewaagde outfit van zowel moeder als dochter.

Kourtney kwam voor de dag in een sexy zwart badpak, die haar rondingen in de verf zette. Baby Penelope van haar kant plonsde in het zwembad in een opvallende bikini. Van een 'zwemluier' was er echter geen spoor.

22-07-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het van Sylvie afhangt, krijgen we ook hete kerst

Als het van Sylvie afhangt, krijgen we ook hete kerst

http://oi39.tinypic.com/2a4yaf.jpg

Terwijl de temperaturen buiten de pan uitswingen, baadt Sylvie van der Vaart helemaal in de kerstsfeer. De Nederlandse schone poseert in speciale lingerie voor de eindejaarsfeesten.

Foto's van de shoot hebben al hun weg naar het publiek gevonden via Twitter. Strapless beha's en jarretelles passeren de revue.

"Het is 34 graden en wij zijn al bezig met kerst, luidt het onderschrift bij de foto's van Hunkemöller. De blondine fungeert al enkele jaren als het uithangbord van het merk.

22-07-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena viert verjaardag zonder Justin Bieber

Selena viert verjaardag zonder Justin Bieber

http://oi42.tinypic.com/abmexy.jpg

Selena Gomez is vandaag 21 jaar oud geworden. De actrice en zangeres vierde haar verjaardag gisteren al. Ze feestte met heel wat vrienden, maar Justin Bieber was nergens te bekennen. Maar toch ontbrak hij niet dankzij twee foto's van het tieneridool op de verjaardagstaart van Selena.


Alhoewel Selena's vrienden niet bepaald blij zijn met Justin, wilden ze de actrice blij maken op haar verjaardag. ''Ze houdt van hem, dus hij mocht hij schitteren op de taart'', zegt een bron tegen HollywoodLife. Na haar stukje taart ging Selena met een grote groep vriendinnen op stap in Los Angeles, in een zwart jurkje en met duivelshoorntjes op haar hoofd.

Justin en Selena waren twee jaar samen voordat hun veelbesproken relatie in de herfst van vorig jaar na een aantal conflicten op de klippen liep. De geruchten over een nieuwe romance blijven de roddelpers sindsdien in hun greep houden. Helemaal nadat er een foto opdook waarop Selena haar ex kuste.

22-07-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld wacht met spanning op bevalling Kate Middleton

Wereld wacht met spanning op bevalling Kate Middleton

http://oi41.tinypic.com/xdimc4.jpg

De bevalling van het jaar is ingezet. Kate Middleton is rond 6 uur plaatselijke tijd opgenomen in het St Mary-ziekenhuis in Londen. Het Britse koningshuis liet onmiddellijk weten dat ze zich in de vroege stadia van het bevallen bevond. Ondertussen blijkt alles normaal en voorspoedig te verlopen. Vreemd is evenwel dat de familieleden van Kate en William nog niet in de buurt van het ziekenhuis gezien zijn. Volgens de BBC is de bevalling ingezet een week nadat Kate was uitgerekend. Het koppel kent het geslacht van hun eerste kind nog niet. Het kind wordt de derde in rij voor de troonsopvolging, na prins Charles en prins William.


Naast 250 reporters en cameraploegen van over de hele wereld wachten ook honderden 'gewone' mensen wachten inmiddels voor de privévleugel van het St Mary's Hospital in Paddington, in het westen van Londen.

"De hertogin kwam met de auto van Kensington Palace naar de Lindovleugel van St Mary's met de hertog van Cambridge", zo meldde het persbericht vanochtend. Daar nam ze een van de drie zij-ingangen om aan de pers te ontsnappen, wat maar gedeeltelijk lukte.  Over de bevalling zal niet meer worden gecommuniceerd tot de baby geboren is.

Prins William is dus bij haar en zal naar verwachting niet van haar zijde wijken. Ook van zus Pippa en moeder Carole wordt verwacht dat ze bij de bevalling aanwezig zullen zijn, al is na een halve dag nog niet duidelijk waar ze zijn.

Prinses Diana
Kate bevalt in dezelfde privé-afdeling als prinses Diana, de moeder van William, heeft gedaan. Ze zal één van de zes luxesuites bezetten, met een pittig prijskaartje van 6.900 euro per dag, oftewel de kostprijs van een bevalling met 5 dagen ziekenhuis in ons land. Voor die prijs krijg je wel rust, privacy én staat de champagne koud.

Naar verluidt zou het belangrijk geweest zijn voor William dat die traditie werd voortgezet, al waren ook maatregelen getroffen in andere ziekenhuizen voor wanneer Kate weeën had gekregen bij een bezoek aan haar ouders, bijvoorbeeld.

Ondertussen is de beveiliging rond het ziekenhuis verscherpt. Er staan nu twee agenten voor de ingang en er zijn extra dranghekken geplaatst. De pers en kijklustigen worden zo aan de overkant van de straat gehouden.

Natuurlijke traditie
Kate heeft altijd gezegd natuurlijk te willen bevallen, zoals ook de traditie is aan het Brits koningshuis. Ze lijkt nu haar wens te krijgen, al bestaat er nog een kans dat ze is opgenomen voor een geplande keizersnede.

Het koppel kent zelf het geslacht van de baby nog niet. De Britten hopen massaal op een meisje, al liet prins Harry zich al ontvallen dat het een jongen zou zijn.

22-07-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian denkt aan stoppen met realityshow"

"Kim Kardashian denkt aan stoppen met realityshow"

http://oi43.tinypic.com/rb9nvb.jpg

Kim Kardashian en haar moeder Kris Jenner denken erover na om te stoppen met hun realityshow 'Keeping Up With The Kardashians'. "Kim en Kris willen allebei graag stoppen op hun hoogtepunt", verklapt een bron aan Naughty But Nice Rob.


"Ze willen graag dat hun fans nog geen genoeg van ze hebben als ze stoppen in plaats van dat ze nog een paar seizoenen doorgaan en het dood laten bloeden."

Maar dat is niet de enige reden. "Kim wil graag bij haar dochter en Kanye zijn. En Kris wil zich concentreren op haar carrière als talkshowhost." En daar houdt het nog niet op met de ambities van Kris. "Ze wil misschien beginnen met het produceren van films. Ze vertelt iedereen dat ze ooit een Oscar zal winnen."

Ondanks deze geruchten heeft de Kardashian-familie een contract getekend dat ze nog tot 2015 doorgaan met de serie. Daar kregen ze 40 miljoen dollar voor.

22-07-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Liam Gallagher draagt trouwring niet meer

Vrouw van Liam Gallagher draagt trouwring niet meer

http://oi42.tinypic.com/31293lw.jpg

Nicole Appleton werd voor het eerst in het openbaar gezien sinds de Britse media ontdekten dat haar man Liam Gallagher een kind heeft met een minnares. Volgens de krant The Mirror was het duidelijk dat ze haar trouwring niet droeg. Daarnaast zou Nicole er heel mager uit hebben gezien.


De krant meldt dat de rockster zijn vrouw zelf heeft ingelicht over het kind dat hij heeft met een voor haar onbekende vrouw. Vlak daarvoor had ze het er nog met haar zus over gehad. Toen was namelijk alleen bekend dat een bekende rockartiest een buitenechtelijk kind had verwekt. "Het is Liam. Het is Liam", riep ze nadat hij het nieuws vertelde terwijl ze op haar knieën zakte. "Nikki is er helemaal kapot van", laat haar moeder weten.

Nadat Liam zijn affaire had opgebiecht, heeft hij geen contact meer opgenomen met zijn vrouw. "Ze zei tegen mij dat hij niet eens heeft gebeld om te vragen hoe het met de kinderen gaat", vertelt de moeder van Nicole. De blonde zangeres zag het helemaal niet aankomen. "Er waren geen tekens. Dit was het laatste wat ze verwachtte."

Nicole en Liam zijn sinds 2008 met elkaar getrouwd. Een week geleden werd bekend dat Liam een kind heeft met een Amerikaanse journaliste. Hun affaire zou vlak na de geboorte zijn geëindigd. De rocker probeerde zijn naam uit de pers te houden. Daarvoor zou hij de vrouw hebben betaald. Tijdens zijn eerdere huwelijk met Patsy Kensit verwekte Liam ook een kind bij een minnares.

22-07-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels krijgt versterking in 'Slimste Mens'

Philippe Geubels krijgt versterking in 'Slimste Mens'

http://oi41.tinypic.com/epq695.jpg

Philippe Geubels moet het vanaf september niet meer alleen doen als jurylid van 'De Slimste Mens ter Wereld'. De vaste waarde van het succesvolle programma krijgt de steun van twee andere, vaste juryleden: acteur Bruno Vanden Broecke en wetenschapsfreak Lieven Scheire. Dat meldt VIER.

De drie vaste juryleden -elke dag ziet de kijker één van hen aan de jurydesk- worden telkens vergezeld door een gastjurylid. Onder meer Clara Cleymans, Natalia, Astrid Bryan, Johan Boskamp, Jonas Geirnaert, Jan Hoet, Wouter Deprez, Jani Kazaltzis, Guga Baúl, Piet Huysentruyt, Bart Cannaerts en Frank Focketyn hebben al toegezegd. Het tiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' loopt vanaf september op VIER.

22-07-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!