Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Michael Jackson wordt vervroegd vrijgelaten

Lijfarts Michael Jackson wordt vervroegd vrijgelaten

http://oi44.tinypic.com/14cxu9x.jpg

Dokter Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson die wegens onopzettelijke doodslag tot vier jaar cel werd veroordeeld, mag op 28 oktober de gevangenis verlaten. Hij zal dan minder dan de helft van zijn straf hebben uitgezeten.


Murray diende de zanger in juni 2009 een dodelijke dosis van het verdovingsmiddel Propofol toe. In november 2011 werd hij tot vier jaar cel veroordeeld, een deel daarvan bracht hij in de isoleercel door met evenwel televisie en gsm.

Goed gedrag
Murray dankt zijn vervroegde vrijlating aan zijn goed gedrag en de overbevolking van de gevangenssen in Californië.

"Moordenaar"
De familie van Jackson is niet te spreken over de beslissing. "Het is niet eerlijk. Ik zal mijn zoon nooit meer zien, zijn moeder kan hem wel zien", reageerde Katherine Jackson.

"Murray is in de ogen van de Jacksons de moordenaar van Michael. Hij heeft hun zoon, hun vader weggenomen. Ze ervaren het als een belediging dat hij na twee jaar al vrijkoomt. Ze vinden nog altijd dat hij voor moord had moeten berecht worden".

Murray klaagde de voorbije jaren herhaaldelijk over het gevangenisregime, dat zijn gezondheid zou ondermijnen.

Proces tegen concertpromotor
Momenteel loopt nog een proces waarmee de familie Jackson een gigantische schadevergoeding eist van concertpromotor AEG. Dat bedrijf had een reeks comebackconcerten van Michael Jackson in Londen gepland, vlak voor zijn overlijden. De Jacksons klagen AEG aan wegens nalatigheid omdat ze Murray inhuurden als lijfarts van de zanger.

27-07-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden singer-songwriter J.J. Cale (74) bevestigd

Overlijden singer-songwriter J.J. Cale (74) bevestigd

http://oi39.tinypic.com/23r1gtc.jpg


Na een dag vol verwarring omtrent de vraag of het overlijdensbericht van singer-songwriter J.J. Cale al dan niet een hoax of internetgrap was, is het overlijden van de zanger helaas bevestigd. Cale, die onder meer de hits 'After Midnight' en 'Cocaine' schreef, overleed gisteren in het ziekenhuis van het Californische La Jolla aan de gevolgen van een hartaanval.

Mike Kappus, de oprichter van Cale's management- en boekingsbureau Rosebud Agency, heeft per e-mail bevestigd dat de dood van de singer-songwriter geen hoax is. Ook aan CNN bevestigde Kappus in een mail het overlijden.

De website van J.J. Cale meldde sinds vanochtend het overlijden. Daar luidt het dat de muzikant gisteren om 20 uur in het Californische La Jolla aan een hartaanval is bezweken. Er wordt aan toegevoegd dat hij een grote dierenvriend was en dat rouwende fans worden verzocht een schenking aan hun lokaal dierenasiel over te maken.

De website Mediamass.net zorgde echter voor verwarring door te stellen dat het overlijdensbericht een hoax of internetgrap was. Mediamass citeerde een woordvoerder van Cale die stelde dat de man levend en wel was en dat "je niet alles moet geloven wat je op het internet leest". De grote nieuwsbronnen inzake muziek deden er de hele dag het zwijgen toe. Het bericht dat het een hoax was, bleek op zich een hoax te zijn.

Cale debuteerde in 1972 met het album 'Naturally' en zou in de decennia daarna nog vele platen maken. Neil Young noemt Cale, samen met Jimi Hendrix, de beste gitarist die hij ooit hoorde. Toen aan Clapton enkele jaren geleden werd gevraagd voor welke levende persoon hij de meeste bewondering had, antwoordde hij J.J. Cale.

Cale werd bekend om zijn 'laidback' muziekstijl, zijn platen klonken alsof hij ze met enkele vrienden op de veranda had opgenomen. Zijn fluisterende zangstem en loepzuivere minimale gitaarspel inspireerden artiesten als Mark Knopfler. In 2008 ontving Cale een Grammy Award voor het album 'The Road to Escondido', dat hij samen met Eric Clapton opnam.

Ook Tom Barman van dEUS is grote fan van Cale. In zijn film 'Any Way The Wind Blows' gebruikte Barman het nummer 'Magnolia' van Cale.

Cale, geboren als John Weldon Cale in Oklahoma City, groeide op in Tulsa, Oklahoma. In het begin van de jaren zestig verhuisde hij, onder aansporing van Leon Russell en andere muzikanten uit Tulsa, naar Los Angeles. Het succes bleef echter uit en Cale trok terug naar Tulsa. Hij overwoog zelfs voorgoed uit de muziekbusiness te stappen, tot Eric Clapton in 1970 zijn 'After Midnight' opnam. Cale was één van de grondleggers van wat 'The Tulsa Sound' zou gaan heten.

Met zijn eerste album, 'Naturally', vestigde Cale meteen zijn geheel eigen stijl, een unieke slome mengeling van blues, folk, country en jazz.

Zijn grootste hit in de VS was vreemd genoeg 'Crazy Mama' uit 1972, dat slechts de 22ste plaats in de hitlijst haalde. Hij kreeg de kans om het nummer in het populaire tv-programma 'American Bandstand' te promoten, maar toen hij vernam dat hij zijn band niet mocht meebrengen en het nummer moest lippen, weigerde hij. In 2008 ontving J.J. Cale een Grammy Award voor het album 'The Road to Escondido', dat hij in 2006 met Eric Clapton opnam. (br.hln)


27-07-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.J. Cale doodverklaard door flauwe grappenmakers

J.J. Cale doodverklaard door flauwe grappenmakers

http://oi39.tinypic.com/23r1gtc.jpg


Het bericht dat de Amerikaanse singer-songwriter J.J. Cale op 74-jarige leeftijd zou zijn overleden, is een 'hoax' die door flauwe grappenmakers op het internet werd verspreid en door fans wereldwijd opgepikt. Die reageren woedend op het valse overlijdensbericht.

De Facebookpagina 'R.I.P. J.J. Cale' lokte meteen een miljoen 'likes'. Daar werd een geloofwaardig overlijdensbericht geplaatst als zou de man die hits als 'After Midnight' en 'Cocaine' schreef gisteren aan een hartaanval zijn overleden.

Ontelbare fans begonnen op Facebook hulde te brengen aan Cale, ook Twitter werd met spijtbetuigingen overspoeld.

Inmiddels hebben woordvoerders van Cale laten weten dat de man levend en wel is. "Hij vervoegt de lange lijst van celebrities die het slachtoffer werden van deze hoax. Hij is levend en wel, geloof niet alles wat je op het internet leest".

De stroom aan reacties toont alvast aan dat J.J. Cale wereldwijd nog razend populair is. Wie de muziek van de man nog niet kende, kan dat hieronder goedmaken. (br.hln)


27-07-2013 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singer-songwriter J.J. Cale (74) overleden

Singer-songwriter J.J. Cale (74) overleden

Klik op de foto om 'I Got The Same Old Blues' te beluisteren





De Amerikaanse singer-songwriter en gitarist J. J. Cale is gisteren in een ziekenhuis in het Californische La Jolla op 74-jarige overleden aan een hartaanval. Dat meldt zijn officiële website vanochtend. Cale, architect van de 'Tulsa Sound', werd vooral bekend door de nummers 'After Midnight' en het door Eric Clapton gecoverde 'Cocaine'.

Cale debuteerde in 1972 met het album 'Naturally' en zou in de decennia daarna nog vele platen maken. Neil Young noemt Cale, samen met Jimi Hendrix, de beste gitarist die hij ooit hoorde. Toen aan Clapton enkele jaren geleden werd gevraagd voor welke levende persoon hij de meeste bewondering had, antwoordde hij J.J. Cale.

Cale werd bekend om zijn zijn fluisterende zangstem en zijn loepzuivere gitaarspel, dat artiesten als Mark Knopfler inspireerde. (br.hln)




27-07-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Gent boeren goed tijdens Gentse Feesten

Hotels in Gent boeren goed tijdens Gentse Feesten

http://oi42.tinypic.com/25tudtz.jpg

De Gentse hotels boeken tijdens de Gentse Feesten twintig procent meer overnachtingen dan de afgelopen twee, meer regenachtige, edities. Dat meldt Kurt Neyrynck, ondervoorzitter van Horeca Vlaanderen.


Zowel tijdens het eerste als het tweede weekend zijn op vrijdag- en zaterdagavond de ongeveer 2.000 hotelkamers volzet. Over het algemeen boekt de sector zowat twintig procent meer overnachtingen. De hotels in de rand zijn voor 60 tot 70 procent bezet, wat minder is dan de afgelopen jaren.

Ruimer aanbod
"Het aanbod is ook breder geworden, er zijn jeugdhotels en B&B's in het centrum bijgekomen en er is ook het systeem van couchsurfen", merkt Neyrynck op. "De voorbije jaren merkten we een duidelijke overflow van het centrum naar de rand, maar de toerist is ook prijsbewuster door de economische crisis." De Gentse hotelsector wil volgend jaar meer inspanningen leveren om buitenlandse toeristen te trekken, in de hoop tien dagen lang alle bedden vol te krijgen

Feestenburgemeester Christophe Peeters merkt op dat ook de camping op de Blaarmeersen elke middag volzet is, maar dat er op de tentenweide in de namiddag altijd enkele plaatsen bijkomen.

Drukst bezochte dag
Gisteren was de op één na drukste dag op deze Gentse Feesten, met 145.000 bezoekers. De nacht van woensdag op donderdag verliep "opmerkelijk rustiger qua agressie" dan de nacht daarvoor. "We hebben wel verschillende vechtpartijen kunnen voorkomen dankzij onze camera's en het personeel op straat", aldus politiewoordvoerder Gonzalez.

27-07-2013 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienen maakt zich op voor weekend Suikerrock

Tienen maakt zich op voor weekend Suikerrock

http://oi41.tinypic.com/6gcy6h.jpg

Op de Grote Markt van Tienen heeft omstreeks 18 uur de Vlaamse metalband Spoil Engine het startschot gegeven van de 27ste editie van Suikerrock. Within Temptation is de headliner van vandaag. Golden Earring moet morgen volk trekken. Sting, The Kaiser Chiefs, James Morrison en The Opposites zijn de publiekstrekkers van zaterdag en op zondag is het de beurt aan onder andere Joe Cocker, Katie Melua en Gabrielle Aplin.


Na Spoil Engine treden vandaag op het hoofdpodium nog Vista Chino, Bush en tot slot de Nederlandse symphonic gothic metalgroep Within Temptation op. De Amerikaanse rockgroep Bush kende zijn grootste successen in de jaren 90 met 'Everything Zen', 'Glycerine' en 'Machine Head'. In 2002 splitte de groep, maar eind 2011 werd een nieuw album uitgebracht. Vista Chino bestaat uit John Garcia en enkele andere leden van de vroegere Amerikaanse stonerockband Kyuss die in het begin van de jaren 90 vijf albums uitbracht

Bobsleeparcours
Naast de betalende optredens op de Grote Markt, die de eerste drie avonden overigens worden afgesloten met een dj-set (De Afrekening, Discobar Galaxie en Dirk Stoops), biedt Suikerrock in het Tiense stadscentrum ook weer heel wat gratis randanimatie. Nieuw dit jaar is een 70 meter lange bobsleeparcours op de Wolmarkt. Op de Veemarkt staat een tweede podium waarop een aantal beginnende groepen optreden.

Organisator Walter Kestens verwacht ook dit jaar meer dan 100.000 bezoekers.

26-07-2013 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga treedt op bij MTV Awards

Lady Gaga treedt op bij MTV Awards

http://oi40.tinypic.com/x6ln3t.jpg

Lady Gaga zal op 25 augustus optreden tijdens de MTV Video Music Awards (VMA) in Brooklyn. Het wordt haar eerste concert sinds ze begin dit jaar aan haar heup werd geopereerd, laat MTV weten.


In februari brak de popster haar tournee af wegens heupklachten. Ze onderging een operatie en moest een tijd herstellen. Na de operatie kwam werd ze zichtbaar zwaarder, waarop veel kritiek kwam. Nu is ze weer fit genoeg voor een optreden.

Gaga (27) zal op de VMA een nummer zingen van haar nieuwe album 'ARTPOP', dat in november uitkomt. De eerste single daarvan verschijnt op 19 augustus. In 2010 zorgde Gaga voor veel opschudding door tijdens de uitreiking van de awards op te treden in een jurk gemaakt van echt vlees.

26-07-2013 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gezonde 'goesting' van de zwangere Dani Jonas

De gezonde 'goesting' van de zwangere Dani Jonas

http://oi43.tinypic.com/xpc86h.jpg

Danielle Jonas, de vrouw van oudste Jonas-broer Kevin, heeft één zwangerschapszonde: druiven. "Ze kan niet stoppen met ze te eten, echt, het is non-stop", verklapte Kevin tijdens een interview naar aanleiding van de nieuwe Jonas-single 'Fist time'.


Het is het eerste kindje voor het koppel dat trouwde in 2009. De eerste maanden waren niet gemakkelijk voor Danielle: ze was heel misselijk.

"Gelukkig voelt ze zich veel beter de laatste dagen, de misselijkheid begint eindelijk te verdwijnen. Een grote verbetering voor haar", vertelt Kevin nog.

Twitter
Hij deelde zijn vreugde over de zwangerschap op Twitter: "Het is waar, Danielle is zwanger. Je kan je niet voorstellen hoe spannend we het vinden. Ik kan niet wachten om dit te delen met mijn beste vriend. Ik hou van je baby."

Het nieuws is ondertussen een beetje meer reëel geworden: "Eens je die hartslag hebt gehoord, wordt het echt."

26-07-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdredacteur opgepakt vanwege foto's topless Kate

Hoofdredacteur opgepakt vanwege foto's topless Kate

http://oi42.tinypic.com/2l97fjn.jpg

De Franse hoofdredacteur die vakantiefoto's van een topless Kate Middleton publiceerde is deze maand gearresteerd en officieel in staat van beschuldiging gesteld, schrijven diverse media. Ook twee fotografen die de hertogin tijdens haar vakantie kiekten, zitten in de problemen.


Closer-hoofdredacteur Laurence Pieau wordt beschuldigd van de vermeende schending van de strenge Franse privacywetgeving.

Het Franse blad publiceerde in september vakantiefoto's waarop de hertogin zonder topje aan te zien was. De foto's werden met een telelens gemaakt, terwijl de twee in de tuin van een privévertrek aan het zonnebaden waren. Closer was de eerste die de foto's publiceerde. Media in Italië, Ierland, Zweden en Denemarken volgden rap. Het prinselijk koppel klaagde het blad aan.

De uitgever van het blad, Ernesto Mauri, en twee fotografen werden eerder ook al opgepakt en in staat van beschuldiging gesteld vanwege privacyschending. Een van hen is fotografe Valerie Suau. Zij geeft toe dat ook zij foto's heeft gemaakt van Kate tijdens haar vakantie in Zuid-Frankrijk. Die foto's, van Kate in bikini, werden gepubliceerd in de regionale krant La Provence. Suau noemt de afdrukken tegenover The Mirror "fatsoenlijk".

26-07-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj via MTV ten huwelijk gevraagd

Nicki Minaj via MTV ten huwelijk gevraagd

http://oi43.tinypic.com/21l1r82.jpg

DJ Khaled heeft Nicki Minaj ten huwelijk gevraagd. Dat deed de rapper via MTV News. Khaled leek serieus te zijn in het filmpje. Hij haalde er zelfs een 10-karaats gouden ring bij ter waarde van zo'n 500.000 dollar die uitgebreid in beeld kwam.


"Nicki Minaj, Ik ben op MTV", begon de rapper. "Ik hou van je. Ik vind je leuk. Ik wil dat je de mijne wordt", zei hij vervolgens. "Ik ben op MTV omdat het een wereldwijd netwerk is. Ik vertel je dit niet persoonlijk omdat je zo druk bent. Ik ben eerlijk. Ik wil met je trouwen."

Volgens Khaled vormen de twee het ideale koppel. "We hebben dezelfde symptomen. We lijden allebei aan succes. Jij bent aan het touren. Je maakt muziek en je bent aan het winnen. En dat snap ik. Daarom denk ik dat je een man nodig hebt in je leven die voor je zorgt en jou respecteert." Wat de rapster heeft geantwoord, is niet duidelijk. Het is stil aan het Minaj-front. Ze retweette wel de link met het filmpje.

26-07-2013 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsey Vonn laat Tiger Woods liever niet bij zijn ex

Lindsey Vonn laat Tiger Woods liever niet bij zijn ex

http://oi43.tinypic.com/2rp8jg1.jpg

Lindsey Vonn, de huidige vriendin van Tiger Woods, is bang dat hij vreemd zal gaan met zijn ex-vrouw Elin Nordegren. Tiger was volgens The National Enquirer van plan om Elin en hun twee kinderen - dochter Sam (6) en zoon Charlie (4) - op te zoeken tijdens hun zomervakantie in Zweden.


Maar Vonn was bang dat de golfer haar zou bedriegen met zijn ex en ze eiste dan ook dat Tiger haar mee zou nemen.

"Elin kwam erachter wat haar ex-man van plan was en zei hem dat hij naar Zweden kon komen. Maar niet met Lindsey. En ondertussen is Lindsey bang dat Tiger nog steeds gevoelens voor Elin heeft", vertelt een insider.

De opmerking van Elin dat ze Lindsey niet bij háár kinderen wilde hebben, zou het begin zijn geweest van een grote ruzie tussen de vrouwen.

26-07-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienen maakt zich op voor weekend Suikerrock

Tienen maakt zich op voor weekend Suikerrock

http://oi43.tinypic.com/syt2yc.jpg

Op de Grote Markt van Tienen heeft omstreeks 18 uur de Vlaamse metalband Spoil Engine het startschot gegeven van de 27ste editie van Suikerrock. Within Temptation is de headliner van vandaag. Golden Earring moet morgen volk trekken. Sting, The Kaiser Chiefs, James Morrison en The Opposites zijn de publiekstrekkers van zaterdag en op zondag is het de beurt aan onder andere Joe Cocker, Katie Melua en Gabrielle Aplin.


Na Spoil Engine treden vandaag op het hoofdpodium nog Vista Chino, Bush en tot slot de Nederlandse symphonic gothic metalgroep Within Temptation op. De Amerikaanse rockgroep Bush kende zijn grootste successen in de jaren 90 met 'Everything Zen', 'Glycerine' en 'Machine Head'. In 2002 splitte de groep, maar eind 2011 werd een nieuw album uitgebracht. Vista Chino bestaat uit John Garcia en enkele andere leden van de vroegere Amerikaanse stonerockband Kyuss die in het begin van de jaren 90 vijf albums uitbracht

Bobsleeparcours
Naast de betalende optredens op de Grote Markt, die de eerste drie avonden overigens worden afgesloten met een dj-set (De Afrekening, Discobar Galaxie en Dirk Stoops), biedt Suikerrock in het Tiense stadscentrum ook weer heel wat gratis randanimatie. Nieuw dit jaar is een 70 meter lange bobsleeparcours op de Wolmarkt. Op de Veemarkt staat een tweede podium waarop een aantal beginnende groepen optreden.

Organisator Walter Kestens verwacht ook dit jaar meer dan 100.000 bezoekers.

26-07-2013 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga treedt op bij MTV Awards

Lady Gaga treedt op bij MTV Awards

http://oi43.tinypic.com/1z541lg.jpg

Lady Gaga zal op 25 augustus optreden tijdens de MTV Video Music Awards (VMA) in Brooklyn. Het wordt haar eerste concert sinds ze begin dit jaar aan haar heup werd geopereerd, laat MTV weten.


In februari brak de popster haar tournee af wegens heupklachten. Ze onderging een operatie en moest een tijd herstellen. Na de operatie kwam werd ze zichtbaar zwaarder, waarop veel kritiek kwam. Nu is ze weer fit genoeg voor een optreden.

Gaga (27) zal op de VMA een nummer zingen van haar nieuwe album 'ARTPOP', dat in november uitkomt. De eerste single daarvan verschijnt op 19 augustus. In 2010 zorgde Gaga voor veel opschudding door tijdens de uitreiking van de awards op te treden in een jurk gemaakt van echt vlees.

25-07-2013 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervalste biljetten van 50 euro op de Gentse Feesten

Vervalste biljetten van 50 euro op de Gentse Feesten

http://oi42.tinypic.com/t5hgn9.jpg

De politie van Gent waarschuwt dat er op de Gentse Feesten vervalste biljetten van 50 euro in omloop zijn. Op haar site geeft de politie enkele tips om de vervalste biljetten te herkennen.


Vooreerst moet je de reliëfdruk kunnen voelen. Door het drukproces voelen de briefjes van 50 bijzonder aan. Vervolgens kan je het biljet tegen het licht houden. Dan moeten het watermerk (1), de veiligheidsdraad (2) en het doorzichtcijfer net onder het hologram zichtbaar worden. Deze drie kenmerken zijn aan de voor- én achterzijde van een echt bankbiljet te zien.

Wanneer je het bankbiljet kantelt, moet je aan de voorzijde de verspringende afbeelding in het hologram zien (3-5). Aan de achterzijde zie je de glanzende band (op de biljetten van € 5, € 10 en € 20) (4) of het van kleur veranderende waardecijfer (op de biljetten van € 50, € 100, € 200 en € 500) (6).

Om zeker te zijn of een bankbiljet echt is of niet, kan je het laten controleren bij de dichtstbijzijnde bank. Alle banken hebben speciale geldverwerkingsapparatuur waarmee de echtheid van een eurobankbiljet kan worden gecontroleerd.

De politie wijst er ook op dat het een misdrijf is een bankbiljet waarvan je vermoedt of weet dat het een vervalsing is, door te geven. Aangezien vervalste bankbiljetten van nul en generlei waarde zijn, is waakzaamheid geboden. Je ontvangt voor een vervalsing geen vergoeding.

Als je een vervalst biljet in handen denkt te hebben, dien je onmiddellijk de politie in te lichten. Probeer te onthouden waar, wanneer en van wie je het biljet hebt gekregen. Deze informatie kan van grote waarde zijn bij het opsporen van valsemunters.

25-07-2013 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man gearresteerd die iPad van Brangelina wilde stelen

Man gearresteerd die iPad van Brangelina wilde stelen

http://oi44.tinypic.com/2ueif10.jpg

Een man is op heterdaad betrapt toen hij in de wagen van Brad Pitt en Angelina Jolie zat en probeerde de iPad van het gezin te stelen. Dat gebeurde eerder deze week, terwijl zoon Maddox met een bodyguard aan het paintballen was in het Californische Bellflower. De man werd meteen gearresteerd.


Brad (48) en Angelina (38) hebben nooit eerder problemen inzake veiligheid gekend. In mei probeerde een koppel adt als Brangelina was verkleed echter in te breken in hun landgoed in Zuid-Frankrijk. Het bleek echter om een televisiegrap te gaan.

Het koppel, dat naar alle verwachtingen nog dit jaar zou trouwen, is naar verluidt gelukkiger dan ooit na de dubbele borstamputatie die Angelina vorige maand onderging. "Ze hebben veel obstakels overwonnen en de levensreddende operatie die Angelina onderging, heeft ervoor gezorgd dat ze hun gezinsleven nog meer zijn gaan appreciëren", aldus een insider.

Inmiddels raakte bekend dat Brad, met het oog op een nieuwe filmrol, met een tank leert rijden. In het oorlogsdrama 'Fury' speelt hij een Amerikaanse soldaat en samen met andere castleden leert hij een Sherman-tank besturen opdat de actiescènes zo realistisch mogelijk zouden zijn.

"De producers haalden het idee bij Steven Spielberg, die zijn acteurs ook een keiharde opleiding liet volgen voor de opnames van 'Saving Private Ryan'", aldus een bron in The Sun. Het 'boot camp' vond plaats in Engeland en Duitsland.

Pitt speelt in 'Fury' de commandant van een Sherman-tank die op het einde van de oorlog, in april 1945, met zijn eenheid achter de vijandelijke linies in Duitsland belandt. De opnames beginnen in september, de film komt in november volgend jaar in de zalen.

25-07-2013 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder bevallen van dochter Jeanne

Lien Van de Kelder bevallen van dochter Jeanne

http://oi39.tinypic.com/2s98v28.jpg

Actrice en presentatrice Lien Van de Kelder is op vrijdag 19 juli bevallen van haar eerste kindje. Het is een dochter geworden en het kleine meisje kreeg de naam Jeanne. Dat meldt Het Nieuwsblad.


Lien en haar partner, regisseur Hans Herbots, zijn in de wolken met hun kindje: "Jeanne kwam tien dagen te vroeg, waardoor ze niet in Deurne is geboren, maar in Veurne. We willen het personeel van het plaatselijke AZ Sint Augustinus dan ook bedanken voor de flexibele en professionele begeleiding en zullen nu samen met Jeanne en haar twee grote zussen met volle teugen verder genieten van de gezonde zeebries".

25-07-2013 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende acteur wordt nieuwe Batman

Onbekende acteur wordt nieuwe Batman

http://oi40.tinypic.com/161dr3m.jpg

Aanschouw de man die volgens hardnekkige geruchten Christian Bale zal vervangen als Batman. De relatief onbekende Tyler Hoechlin prijkt bovenaan de shortlist van acteurs die in aanmerking komen om Batman te spelen in de sequel van 'Man of Steel', waarin Batman én Superman zullen aantreden. Superman zal gespeeld worden door Henry Cavill.


De 25-jarige Hoechlin, bekend uit de Amerikaanse series 'Teen Wolf' en '7th Heaven', doet binnenkort screentests voor de rol, zo meldt Comic Book News.

Zack Snyder, regisseur van 'Man of Steel', kondigde vorige week aan dat de grootste striphelden ooit, Superman en Batman, samen in zijn nieuwe film zouden spelen. Die wordt verwacht in 2015.

Christian Bale was de eerste keuze van de regisseur. Bale speelde Batman in 'Batman Begins', 'The Dark Knight' en 'The Dark Knight Rises', maar de Brit liet vorig jaar weten dat hij zijn cape voorgoed aan de wilgen hangt.

Hij verklaarde toen dat de rol "als een fakkel is die van de ene acteur aan de andere moet worden doorgegeven". Hij voegde er aan toe dat hij benieuws is naar wat zijn opvolger ervan zal bakken.

25-07-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna barst in tranen uit tijdens optreden

Rihanna barst in tranen uit tijdens optreden

http://oi42.tinypic.com/2mcx37k.jpg

Rihanna een 'bad girl'? Dan toch niet in Lille. Toen ze daar vijf dagen geleden optrad, werd ze plots overmand door emotie. "Ik weet niet waarom ik aan het huilen ben", stamelde ze tussen de traantjes door. De zangeres had net tevoren haar ballade Stay gebracht en benadrukt hoe graag ze haar Franse fans ziet.


"Ik kan dit niet geloven", lachte ze vervolgens. "Jullie maken me allemaal zo gelukkig. Om hier te staan en de liefde te voelen. Mijn tournee is nu bijna gedaan, maar ik haat het om afscheid te nemen." Waarop het voetbalstadion nogmaals uit z'n dak ging.

Heel andere taferelen dan in Manchester dus, waar ze zowaar bekogeld werd met chips. Hoewel 'Riri' een uur te laat op het podium verscheen, weigerde ze de hand in eigen boezem te steken. "Stop daarmee, dit is zo hard falen. En dan nog met chips? Is dat echt zo belangrijk?", berispte Rihanna haar eigen fans.

Intussen vertoeft de 25-jarige wereldster alweer in Noorwegen, waar ze enkele uren na haar aankomst al cocktails aan het verzetten was op een chique partyboot. Na Oslo en Bergen staat volgende week het Duitse Mannheim op het programma.

25-07-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Festivals werken illegaal downloaden in de hand"

"Festivals werken illegaal downloaden in de hand"

http://oi39.tinypic.com/3329t3m.jpg

Festivals doen de interesse voor muziek toenemen, maar het publiek haalt het werk van de artiesten wel illegaal in huis. Dat blijkt uit een onderzoek van muziekstreamingdienst Spotify waarover het Britse magazine NME bericht.


Spotify ging het verkeer op torrentsites na, dat zijn de vaakst gebruikte sites voor het verspreiden en downloaden van - onder meer illegale - muziekbestanden. Het onderzoek wijst uit dat de bestanden van artiesten die op een festival speelden, meteen na het concert veel vaker worden gedownload.

"Er moet verder onderzoek worden verricht, maar instante behoeftebevrediging is één intuïtieve drijfveer voor dit fenomeen", zegt Spotify. "Academici en beleidsmakers die dit onderwerp onderzoeken, kunnen mogelijk ook aandacht besteden aan andere evenementen - zoals awardshows en talentenjachten - om te zien of daar gelijkaardige verhogingen opduiken."

Spotify stelt bovendien dat artiesten van wie de muziek pas na de albumrelease op streamingdiensten wordt aangeboden, vaker het slachtoffer worden van internetpiraterij dan artiesten bij wie de album- en stramingrelease tegelijk gebeurt. Al is Spotify in die discussie uiteraard geen neutrale partij.

24-07-2013 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld neemt afscheid van bassist Fons Sijmons

Muziekwereld neemt afscheid van bassist Fons Sijmons

http://oi40.tinypic.com/mt8pl1.jpg

In het crematorium van Lochristi hebben zowat duizend vrienden, familie en collega's uit de muziekwereld afscheid genomen van The Scabs-bassist Fons Sijmons.


Fons Sijmons, voormalig bassist van onder meer The Scabs en K13, overleed vorige week donderdag in het Gentse Jan Palfijn-ziekenhuis op 58-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

"Bassman is gone, but he's not forgotten"
In een bomvol crematorium namen vannamiddag zowat duizend mensen afscheid van de bassist. Onder de aanwezigen waren heel wat collega-muzikanten. "Zoals hij het wilde, ging dat gepaard met een lach en een traan", aldus Guy Van Handenhove, manager van Reena Riot, de band van zijn dochter. "We hebben afscheid genomen van een fijn man." Er werd tijdens de plechtigheid muziek gespeeld en er zijn toespraken gehouden. Op het afscheidskaartje staat "Bassman is gone, but he's not forgotten".

The Scabs, de groep rond Guy Swinnen, werd eind jaren zeventig opgericht. Sijmons voegde zich in 1989 bij de band om Berre Bergen te vervangen. Hij was in de jaren tachtig onder meer ook bassist bij K13, waar Patrick Riguelle gitaar en zang voor zijn rekening nam.

Sijmons is ook vader van Naomi Sijmons, frontvrouw van Reena Riot. Zij speelde zondag op de Gentse Feesten en droeg een nummer aan haar vader op.

Op de website van The Scabs tekenden al ruim vierhonderd mensen een online-rouwregister.

24-07-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!