Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Jen Aniston (nog) niet wil trouwen met Justin

Waarom Jen Aniston (nog) niet wil trouwen met Justin

http://oi40.tinypic.com/2604ggk.jpg

Hoewel Jennifer Aniston en Justin Theroux in augustus al een jaar verloofd zijn, hebben de huwelijksklokken nog altijd niet geluid. Volgens Aniston ligt er zelfs nog niet eens een datum vast. Tijdens een persmeeting in New York voor haar recentste film 'We're the Millers' legde de 44-jarige actrice eindelijk uit waarom de bruiloft zo lang op zich laat wachten.


"We willen het gewoon doen op het perfecte moment. We zijn niet gehaast. Eigenlijk voelen we ons al een getrouwd stel", aldus een openhartige Aniston. "We moeten trouwens nog altijd een datum vastleggen."

Intussen is het al bijna een jaar geleden dat Jen voluit "ja" zei tegen haar Justin op de vraag om 'voor altijd' zijn vrouw te worden. Geen wonder dat de stemmen over mogelijke liefdesperikelen steeds luider klonken. Geruchten die Jennifer nu eindelijk de kop indrukt: "Er is geen huwelijk geannuleerd of uitgesteld. En nee, er zijn ook geen meningsverschillen geweest over waar we zouden trouwen. Laten we dat even verduidelijken."

Gebroken teen
Jennifer is duidelijk gelukkig met Justin, al is hun relatie niet volledig pijnloos. Zo loopt de actrice momenteel rond met een gebroken teen nadat haar liefje per ongeluk op haar voet was gaan staan. "Ik wil niets onthullen over mijn liefste verloofde, maar hij heeft zo'n ongelofelijk grote voeten en draagt zo van die laarzen. Hij trapte ermee op mijn teen en ik voelde het gewoon breken", legde Jen eerder uit aan E!News.

29-07-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergies ongewone babyborrel: burleske dansers & cocktails

Fergies ongewone babyborrel: burleske dansers & cocktails

http://oi40.tinypic.com/1zzq07a.jpg

Hét toonbeeld van een babyborrel is een rustige samenkomst van vrienden in een omgeving gedomineerd door pasteltinten. Fergie zag dat enigszins anders: haar 'gayby shower' was een echt feestje, met burleske drag queens en cocktails.


"Woohoo, het eerste feestje van mijn zoon", zei de aanstaande moeder toen ze de micro nam en speechte op het feestje. Zelf was ze actief en onvermoeibaar op het feestje: de babybuik vertraagt Fergie voor geen meter.

Ze droeg een strakke jurk met felle, geografische print en ze liep rond met een tekstballon met de tekst 'Say my name' die ze naar haar buik liet wijzen. Geen inspiratie voor de babynaam misschien? Ofwel mochten de gasten meeraden naar de naam die de kleine meekrijgt.

29-07-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams steunt benefietactie van Unicef België

Robbie Williams steunt benefietactie van Unicef België

http://oi39.tinypic.com/2niw3f9.jpg

Robbie Williams zal op 3 augustus 2013 niet alleen optreden in het Koning Boudewijnstadion, hij zal er ook een speciale oproep doen aan zijn fans. De Britse zanger is al lange tijd vrijwillig Unicef-ambassadeur en gaat zijn fans vragen om tijdens het concert een steun-sms te sturen naar een speciaal nummer. De opbrengst gaat volledig naar de strijd tegen mazelen in ontwikkelingslanden.


Williams komt naar Brussel in het kader van zijn Europese 'Take the Crown Stadium Tour 2013'. De zanger zal een videoboodschap laten afspelen op twee grote schermen in het Koning Boudewijnstadion. Daarin vraagt hij om een sms te versturen met de boodschap "Robbie" naar het nummer 4666.

Een sms kost 1 euro. Het bedrag gaat integraal naar het goede doel dankzij de steun van Base, Mobistar, Proximus en Mobileweb. Volgens Unicef is één sms goed om 5 kinderen te beschermen tegen mazelen. Dat is nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen in ontwikkelingslanden.

29-07-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney met zoontjes naar De Smurfen 2

Britney met zoontjes naar De Smurfen 2

http://oi40.tinypic.com/14ccfax.jpg

Britney Spears bracht haar twee zoontjes mee naar de première van 'De Smurfen 2'. Schattig, maar ook een handvol!


De zangeres kijkt af en toe half angstig, half verontschuldigend naar de camera's. Het is de eerste keer dat Britney met Sean Preston (7) en Jayden James (6) een publiek uitje maakt.

De jongste zoon was het moeilijkst in het gareel te houden: hij maakt er een spelletje van zijn mond wijd open te sperren. Mama nam hem apart om te poseren, en legde hem vanalles uit, maar dat veranderde niets aan zijn geliefde pose. Alleen een 'smurfenbril' kon zijn aandacht trekken.

Britney leverde de song 'Ooh la la' voor de film en bracht vriend Dave Locardo mee naar de première.

29-07-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verschil: het zoontje van Snooki elf maanden later

Wat een verschil: het zoontje van Snooki elf maanden later

http://oi42.tinypic.com/2dikp3q.jpg

Elf maanden, zo oud is Lorenzo nu. Het verschil met de pasgeboren baby, kleiner dan zijn teddybeer, is groot.


Eind augustus 2012 kwam Lorenzo ter wereld. Een kleine maand later postte zijn moeder een foto van zichzelf, Lorenzo op de ene arm en een teddybeer op de andere arm op Twitter.

Lorenzo was toen nog een kleine, hulpeloze baby. Elf maanden later is hij dat niet meer: hij zich zelfverzekerd op de arm van zijn oma Helen en kijkt met grote, bruine ogen de wereld in.

29-07-2013 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber geeft zijn Selena het perfecte verjaardagscadeau

Justin Bieber geeft zijn Selena het perfecte verjaardagscadeau

http://oi42.tinypic.com/so4wvl.jpg

Het lijkt wel een verhaaltje zonder einde, dat van Justin Bieber en Selena Gomez. Na een hele aan/uit-periode leek het definitief voorbij en achter de rug. Tot Selena's verjaardagsfeestje afgelopen zaterdag.


De zangeres werd vorige week maandag 21, afgelopen zaterdag vierde ze dat met een feestje in zigeunerthema. Samen met onder meer Julianne Hough, Jaden Smith, Nina Dobrev en Ashley Benson danste ze, dronk ze, at ze van de Mediterraanse hapjes en had ze een geweldige tijd.

"Toen haar liedje 'Birthday' speelde, kwam iedereen samen op de dansvloer om shots VeeV (een CO2-neutrale drank) naar binnen te gieten", vertelt een ooggetuige. Haar taart was minder volwassen: een olifant op een hoofdkussen en een grote 21 aan de top.

Het feest werd opgeluisterd door buikdanseressen, henna-artiesten, zeemeerminnen en slangen. Maar de grootste verrassing moest nog komen.

Rond 21 uur arriveerde deze jongen: Justin Bieber. En hij deed dat niet stiekem: met zijn Audi R8 in luipaardprint (!) is het onmogelijk om niet op te vallen.

Hij was niet verkleed, kwam onverwacht (en onuitgenodigd?), maar wel mét het perfecte verjaardagscadeau: één enkele rode roos.

Tranen van geluk
Volgens ooggetuigen begon Selena te huilen. Tranen van frustratie, omdat hij maar niet uit haar leven wil verdwijnen? Nee, tranen van geluk. De ex-geliefden praatten bij en verlieten samen, ongemerkt het feest met de hulp van wat assistenten, een laken en een paraplu. Ze zouden elkaars handje hebben vastgehouden. De bronnen bij People weten  het zeker: ze zijn weer samen.

Algemene stilte
Eerder deze maand verliet Selena nog een interview voortijdig na een vraag over Justin Bieber: "Is er iets over hem dat we niet begrijpen? Ik bedoel maar: het ene na het andere verhaal over zijn zottigheden komt bovendrijven. Wat missen we? Of welke boodschap kan hij niet overbrengen?"

Ondanks alle achterpoortjes met gemakkelijke excuses voor Justin, besloot Selena niet in te gaan op de vragen. Ze liet een ongemakkelijke stilte vallen en stond vervolgens gewoon op.

29-07-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan op vakantie in Europa na rehab

Lindsay Lohan op vakantie in Europa na rehab

http://oi44.tinypic.com/feibfq.jpg

Lindsay Lohan is van plan vakantie te vieren in Europa zodra ze rehab mag verlaten. Bronnen vertellen entertainmentwebsite TMZ dat de actrice na haar verplichte 90 dagen in de kliniek allereerst naar Londen afreist om wat uit te rusten. Het ticket, een enkele reis, zou al zijn geboekt.

Een vriendin van Lindsay zou bij wijze van cadeau aangeboden hebben haar mee te nemen aangezien ze het zo goed doet in rehab. Wanneer de actrice weer van plan is terug te reizen is niet bekend. Hopelijk is dat voor de opnames van haar televisie-interview met Oprah Winfrey beginnen, merkt de website op.

28-07-2013 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NBC maakt miniserie over Hillary Clinton

NBC maakt miniserie over Hillary Clinton

http://oi39.tinypic.com/sz7nug.jpg

De Amerikaanse tv-zender NBC gaat een miniserie uitzenden over de voormalige First Lady en mogelijk toekomstige president Hillary Clinton. In de serie, die bij elkaar vier uur zal bestrijken, speelt Diane Lane de hoofdrol. Het is nog niet bekend wie de rol van Bill Clinton gaat spelen, Hillary's echtgenoot, de Amerikaanse president van 1993 tot 2001.


De serie gaat 'Hillary' heten. Volgens NBC zal Hillary Rodham Clinton naar voren komen als presidentskandidaat, politicus, minister van Buitenlandse Zaken, echtgenote en moeder. De serie begint in het Witte Huis, in de periode dat Bill Clinton bezig is aan zijn tweede termijn als president.

Het is de bedoeling dat de serie op de buis komt ruim voordat in de zomer van 2015 de verkiezingsrace voor het volgende presidentsschap begint. Mogelijk dat Hillary Clinton zich kandidaat stelt bij de Democraten.

Clinton zelf is niet betrokken bij de serie. Een woordvoerder van haar wil geen commentaar geven op de plannen van NBC.

28-07-2013 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox gaat grappen maken over zijn ziekte

Michael J. Fox gaat grappen maken over zijn ziekte

http://oi40.tinypic.com/xf2crq.jpg

Michael J. Fox komt terug in een comedy. De nieuwe serie van de zender NBC, die 'The Michael J. Fox Show' gaat heten, is losjes gebaseerd op zijn eigen leven. Ook zijn ziekte, Parkinson, komt erin voor. De acteur (52) zegt het leven van Parkinsonpatiënten met wat humor en realiteit te willen verlichten.


Het wordt de eerste hoofdrol voor Fox in 13 jaar. Vanwege de ziekte van Parkinson, een hersenziekte die vooral zenuwcellen langzaam doet afsterven, moest hij een stap terug doen. Zijn laatste grote rol was die in de comedy 'Spin City', waarin hij Mike Flaherty speelde, de spindoctor van de burgemeester van New York. Hij werd opgevolgd in die rol door Charlie Sheen.

In 'The Michael J. Fox Show' speelt Fox een vader met Parkinson, die besluit opnieuw aan het werk te gaan. Hij heet Mike Henry. Hij is nieuwslezer op een tv-station van NBC in New York. Tot zijn grote verbazing is de (fictieve) familie blij dat hij weer de deur uitgaat.

De acteur wil in de comedy het dagelijkse leven van een Parkinsonpatiënt en zijn omgeving laten zien. ''Soms is het frustrerend, maar soms is het ook grappig'', aldus Fox. In een van de scènes is te zien dat plotseling bewapende politieagenten op de stoep staan, omdat Mike al trillend per ongeluk het noodnummer 911 heeft gebeld.

Alex P. Keaton
Michael J. Fox, een Canadees, had behalve met 'Spin City' ook groot succes met de comedy 'Family Ties', in de jaren tachtig. Daarin speelde hij Alex P. Keaton, een conservatieve jongen met grote ambities. Hij speelde ook de hoofdrol in de filmreeks 'Back to the Future'.

Bij Fox werd in 1990 de ziekte van Parkinson vastgesteld. Hij wachtte tot 1998 met de bekendmaking. In 2000 moest hij stoppen met grote rollen omdat de symptomen van de ziekte verergerden. Hij heeft nog wel wat gastrollen gespeeld.

NBC zendt in de VS de eerste aflevering uit op 26 september. Er staan voorlopig 22 afleveringen gepland. Fox benadrukt dat de serie niet compleet in het teken van de ziekte zal staan; vooral in het begin zal het een onderwerp zijn.

28-07-2013 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijgelovige Rihanna schakelt helderziende in

Bijgelovige Rihanna schakelt helderziende in

http://oi40.tinypic.com/11ajrj5.jpg

Rihanna heeft de hulp van een paragnost ingeschakeld om grip te krijgen op haar chaotisch leven. De wereldster wordt steeds bijgeloviger en is daarnaast bang om haar roem kwijt te spelen. Naast de helderziende heeft ze ook een boeddhistische waarzegger bezocht.


"Rihanna is uitgeput en voelt zich eenzaam. Ze maakt zich zorgen dat haar fans haar in de steek laten en ze is ervan overtuigd dat ze haar bekendheid zal verliezen. Het heeft haar heel bijgelovig gemaakt. Ze ziet voortekenen in normale gebeurtenissen. Rihanna heeft daarom zowel een paragnost als waarzegger bezocht, en heeft hen gevraagd om naar haar toekomst te kijken", vertelt een insider aan The Sun.

28-07-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubbelgangster Kate gespot met 'royal baby' aan de borst

Dubbelgangster Kate gespot met 'royal baby' aan de borst

http://oi43.tinypic.com/15frhn4.jpg

De lookalike van Kate Middleton die recent ook zelf een kindje kreeg, werd gespot in Bucklebury, de geboortestad van de hertogin, met een opmerkelijk T-shirt om het lijf. De 'Madame Allsorts Royal Baby Shirt' toont de kleine George die borstvoeding krijgt. Op zijn rechterbeentje staat de leuze 'God Save The Queen' als tatoeage, terwijl op zijn hoofd een piepklein kroontje pronkt.

Het "controversiële" kledingstuk werd deze week gelanceerd door zangeres en ontwerpster Madame Allsorts. Ze liet zich naar eigen zeggen inspireren door de massale media-aandacht die het koninklijke koppel in afwachting van de geboorte kreeg. "Iedereen melkt de koninklijke geboorte op één of andere manier uit, dus besloot ik een T-shirt te ontwerpen dat het hele circus goed verbeeldt", klinkt het.

28-07-2013 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow verhuist naar de VS

Gwyneth Paltrow verhuist naar de VS

http://oi44.tinypic.com/29bornl.jpg

Gwyneth Paltrow verhuist met haar gezin terug naar de VS. De actrice zou, tien jaar na de dood van haar vader, dichter bij haar bij haar familie willen zijn. Dat meldt het tijdschrift Hello!.

De 'Shakespeare in Love'-ster, die met man Chris Martin twee kinderen heeft, wil in ieder geval twee jaar in de VS blijven, tot de kinderen de middelbare schoolleeftijd hebben bereikt. "Ze mist haar familie heel erg en denkt dat nu de tijd rijp is om te verhuizen" vertelt een ingewijde.

Gwyneth (40) groeide op in Los Angeles. Haar moeder, actrice Blythe Danner, en broer wonen daar nog.

28-07-2013 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry plant groots feest om geboorte neefje George te vieren

Harry plant groots feest om geboorte neefje George te vieren

http://oi44.tinypic.com/24zcgeu.jpg

Prins Harry is superblij en trots dat hij nonkel is geworden, en dat wil hij vieren. Harry zou Harry niet zijn als het geen onvergetelijk en groots feest zal worden.


Harry werd voor het eerst nonkel nadat zijn schoonzus Kate het leven schonk aan een zoontje George. Een gebeurtenis die volgens de trotse Harry moet gevierd worden.

Hij heeft zijn broer, kroonprins William, al gebeld om zijn ideeën voor te leggen. William is akkoord en ook Kate vindt het prima.

Prins Harry ging afgelopen woensdag op kraamvisite. "Ik word een toffe nonkel. Ik zal ervoor zorgen dat hij een goede opvoeding krijgt, dat hem niets overkomt en dat hij véél plezier beleeft. De rest laat ik over aan zijn ouders", verklapte hij. Hij grapte ook nog dat hij zijn broer nog moet inlichten over zijn 'duur' uurtarief als babysitter.

Prins George werd op 22 juli geboren in het St. Mary's Ziekenhuis in Londen. Eén dag later namen zijn ouders, de hertog en hertogin van Cambrigde, hem mee naar Kensington Palace. Nog een dag later vertrok het gezin naar Kate's ouders in Bucklebury, in het zuidoosten van Engeland. De naam van de baby werd pas na drie dagen bekendgemaakt.

28-07-2013 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting zet optreden op Suikerrock stop door onweer

Sting zet optreden op Suikerrock stop door onweer


http://oi41.tinypic.com/6gcy6h.jpg


Op de derde dag van het Tiense stadsfestival Suikerrock is tijdens het slotconcert van Sting gisterenavond boven Tienen een onweer losgebarsten, wat gepaard ging met felle stortregens en wind. Sting diende even voor middernacht - een twintigtal minuten vroeger dan voorzien - zijn optreden noodgedwongen te staken. De festivalinfrastructuur liep volgens organisator Walter Kestens nauwelijks schade op. Er vielen ook geen gewonden.

Het leek de perfecte avond te worden met optredens voor een nagenoeg volledig volgelopen Grote Markt van achtereenvolgens Opposites, James Morrison, Kaiser Chiefs en tot slot Sting die stevig opende met 'If I ever lose my faith in you' en Police-songs zoals 'Every little thing she does is magic'.

Toen na een vijftal nummers de eerste druppels vielen probeerde Sting tevergeefs het onheil nog te pareren met 'Heavy cloud no rain', 'Message in a bottle' en andere nummers die ondanks de regen voor veel ambiance bleven zorgen. Na 'Roxanne' gaf Sting er omwille van de felle regen en wind echter noodgedwongen de brui aan. Vele toeschouwers hadden op dat ogenblik zelf ook reeds voor zichzelf een onderdak gezocht.

Ook The Kaiser Chiefs zorgde net voor Sting voor een fel gesmaakt optreden. Hits als 'Never miss a beat' en 'Ruby' werden luidkeels meegebruld. Zanger Ricky Wilson zorgde tijdens het slotnummer 'Oh my God' voor een bijzonder moment toen hij ineens van het podium wegliep en aan de zijkant van het festivalterrein bovenop een drie meter hoge verkoopstand klom van waaruit hij de top vijf van zijn favoriete bands opsomde met van 5 naar 1 Pink Floyd, Oasis, The Beatles, Sting - hij riep hierbij iedereen op de naam van Sting te scanderen die in de coulissen op zijn optreden wachtte - en tot slot vanzelfsprekend de Kaiser Chiefs. (br.hln)



28-07-2013 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad koopt privéjet voor Angelina

Brad koopt privéjet voor Angelina

http://oi40.tinypic.com/1zgdgeo.jpg

Al sinds 2004 heeft Angelina Jolie een vliegbrevet en dankzij haar verloofde kan ze daar nu ook iets mee doen. Brad Pitt kocht haar immers een privéjet. Dat is net zo handig, nu hij in Londen de oorlogsfilm 'Fury' opneemt en zij op Hawaï 'Unbroken' regisseert, ook een oorlogsfilm.


Volgens het magazine Heat mag Angelina een vliegtuig kiezen en zal Brad betalen. "Ze heeft altijd al over de oceaan willen vliegen", aldus de bron.

Naar verluidt leerde Angelina vliegen opdat haar oudste zoon Maddox (11) haar écht als een superheldin zou zien. "Telkens Mad een vliegtuig ziet, is hij verbaasd. Mocht ik kunnen vliegen, zou ik voor hem als Superman zijn", verklaarde ze destijds.

27-07-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele huurt megajacht voor familievakantie

Adele huurt megajacht voor familievakantie

http://oi44.tinypic.com/16awbco.jpg

Adele heeft diep in de buidel getast om haar familie te trakteren op een privévakantie op een gigantisch jacht in de Middellandse Zee. Ze zou bijna 200.000 pond, omgerekend ruim 230.000 euro, hebben uitgegeven aan de huur van het luxueuze schip dat van alle gemakken is voorzien.


"Adele is dol op geld uitgeven voor haar naasten. Ze huurde een superjacht dat niet van deze wereld is", vertelt een ingewijde aan Daily Star. "Aan boord is Adele's oma Doreen, evenals tantes en neven en nichten".

Het gezelschap beschikt tijdens de vaarvakantie over jetski's, een marmeren cocktailbar, een bubbelbad, een plasma-tv met full surroundgeluid en vier badkamers. Adele (25) en haar man Simon Konecki (39) en hun zoontje zullen zich op een gegeven moment ook bij het gezelschap voegen.

Eerder dit jaar deed Adele haar oma een luxe caravan cadeau en ook kocht ze al appartementen voor familieleden.

27-07-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RiRi doet een 'LiLo': 47.000 dollar boete

RiRi doet een 'LiLo': 47.000 dollar boete

http://oi43.tinypic.com/2ry4oir.jpg

Rihanna heeft haar lesje geleerd. Je gedragen als een onverantwoordelijke Lindsay Lohan kan je heel veel geld kosten, weet TMZ. In dit geval ruim 47.000 dollar.


De ex-accountants van de superster willen Rihanna laten boeten voor het verdoen van hun tijd in de voortdurende juridische strijd tussen de twee partijen. De Stay-zangeres sleepte haar voormalige boekhouders voor de rechter. Zij zouden hun ex-cliënte nog miljoenen verschuldigd zijn.

Volgens de ex-accountants echter komt RiRi keer op keer niet opdagen in de rechtszaal en dat zorgt weer voor torenhoge juridische rekeningen. En de rechter heeft er nu ook genoeg van. Rihanna moet een boete van 47.050 euro betalen.

27-07-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: geen K in naam om link Ku Klux Klan

Kim Kardashian: geen K in naam om link Ku Klux Klan

http://oi44.tinypic.com/2h7j6ns.jpg

Kanye West en Kim Kardashian hebben hun kind geen naam beginnend met de letter K gegeven, omdat het stel bang was dat er een link zou worden gelegd met de Ku Klux Klan (KKK). Dat schrijft NY Daily News


Het is een traditie in de familie Kardashian dat alle vrouwen een naam met een K hebben, getuige de namen van zussen Khloe, Kourtney, Kendall en Kylie en moeder Kris. Het was de verwachting dat ook Kim daaraan een vervolg zou geven. Maar omdat de naam van de vader van North ook met een K begint, zouden Kim en Kanye daar van af hebben gezien.

'Als wij ons kind een naam met een K geven, gaan ze ons vast KKK noemen', zou Kim tegen haar stiefbroer Brody Jenner en zus Kourtney hebben gezegd.

27-07-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminale bedenker The Simpsons schenkt hele fortuin aan goede doelen

Terminale bedenker The Simpsons schenkt hele fortuin aan goede doelen

http://oi42.tinypic.com/bfqu0n.jpg

Sam Simon is op amper 58-jarige leeftijd terminaal ziek. Hij lijdt aan een ongeneeslijke darmkanker. Dankzij The Simpsons, dat hij samen met Matt Groening bedacht, is hij schatrijk. Hij staat in Hollywood bekend als weldoener en wil nu zelfs zijn hele fortuin vanop zijn sterfbed wegschenken aan goede doelen.


Sam Simon deed al heel wat gulle giften aan onder meer dierenactivisten als PETA, aan Save The Children en aan het Australische Sea Shepherd, dat opkomt voor de bedreigde walvissen. Er is sinds vorig jaar zelfs een Sea Shepherd-schip dat de naam Sam Simon draagt.

Vijf maanden geleden kreeg de creatieveling het harde verdict te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. In een interview met de Hollywood Reporter zegt hij dat hij al zijn geld wil wegschenken aan de liefdadigheidsinstellingen die hem na aan het hart liggen.

Sam Simon verliet in 1993 al de razend populaire tv-show The Simpsons, maar jaarlijks vangt hij naar eigen zeggen nog "tientallen miljoenen dollars" aan royalty's. "Het geld werd alsmaar meer en meer. Toen ik The Simpsons achter mij liet, kon niemand vermoeden dat het ding nog altijd stand zou houden. Maar het heeft een cumulatief effect. 25 jaar later stroomt het geld nog altijd binnen." Simon mocht dan ook de lucratieve titel van 'executive producer' behouden na zijn vertrek.

Die andere bedenker van het topprogramma, Matt Groening, zei in het verleden over Sam Simon dat hij zowel "briljant grappig" als "mentaal gestoord" is.

27-07-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Michael Jackson wordt vervroegd vrijgelaten

Lijfarts Michael Jackson wordt vervroegd vrijgelaten

http://oi44.tinypic.com/14cxu9x.jpg

Dokter Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson die wegens onopzettelijke doodslag tot vier jaar cel werd veroordeeld, mag op 28 oktober de gevangenis verlaten. Hij zal dan minder dan de helft van zijn straf hebben uitgezeten.


Murray diende de zanger in juni 2009 een dodelijke dosis van het verdovingsmiddel Propofol toe. In november 2011 werd hij tot vier jaar cel veroordeeld, een deel daarvan bracht hij in de isoleercel door met evenwel televisie en gsm.

Goed gedrag
Murray dankt zijn vervroegde vrijlating aan zijn goed gedrag en de overbevolking van de gevangenssen in Californië.

"Moordenaar"
De familie van Jackson is niet te spreken over de beslissing. "Het is niet eerlijk. Ik zal mijn zoon nooit meer zien, zijn moeder kan hem wel zien", reageerde Katherine Jackson.

"Murray is in de ogen van de Jacksons de moordenaar van Michael. Hij heeft hun zoon, hun vader weggenomen. Ze ervaren het als een belediging dat hij na twee jaar al vrijkoomt. Ze vinden nog altijd dat hij voor moord had moeten berecht worden".

Murray klaagde de voorbije jaren herhaaldelijk over het gevangenisregime, dat zijn gezondheid zou ondermijnen.

Proces tegen concertpromotor
Momenteel loopt nog een proces waarmee de familie Jackson een gigantische schadevergoeding eist van concertpromotor AEG. Dat bedrijf had een reeks comebackconcerten van Michael Jackson in Londen gepland, vlak voor zijn overlijden. De Jacksons klagen AEG aan wegens nalatigheid omdat ze Murray inhuurden als lijfarts van de zanger.

27-07-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!