Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Katie Price opgenomen in ziekenhuis

Zwangere Katie Price opgenomen in ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/2dsitzm.jpg

Het Britse naaktmodel Katie Price is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt onder andere De Telegraaf. De vruchtzak van 'Jordan', die zeven maanden zwanger is, zou zijn gescheurd.


Volgens The Sun was het glamourmodel op vakantie toen de complicaties optraden. Price werd meteen naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar de artsen de gescheurde vruchtzak opmerkten.

De zwangerschap duurt normaal nog tien weken. Door de complicaties bestaat de kans echter dat de baby nog deze week het levenslicht zal zien. Om infecties te voorkomen, verblijft Price nog even in het ziekenhuis.

De Britse heeft al drie kinderen. Met voetballer Dwight Yorke kreeg ze Harvey (10). Junior (7) en Tiaamii (5) zijn kinderen uit haar eerste huwelijk met zanger Peter Andre.

11-08-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes

"Charles Saatchi dreigt met zelfmoord om Nigella Lawson terug te winnen"

http://oi40.tinypic.com/2lbdvsn.jpg

De scheiding tussen tv-kok Nigella Lawson (53) en miljonair Charles Saatchi (70) verloopt toch niet zo vlot als eerdere berichten lieten uitschijnen. Saatchi zou zijn ex-vrouw nu onder druk zetten hem terug te nemen door te dreigen zichzelf van het leven te beroven, melden Britse media.


De kunstverzamelaar zou Lawson via een reeks sms-berichten en telefoontjes hebben gesmeekt contact met hem op te nemen. Ze zou zijn smeekbedes aanvankelijk genegeerd hebben, maar toch toegegeven hebben toen hij dreigde met zelfmoord.

"Charles heeft Nigella eindeloos zitten sms'en en bellen," zegt een vriendin van Lawson aan Britse media. "Het ene moment zit hij te smeken, het volgende is hij boertig. Haar stilzwijgen maakt hem gek."

Dochter
Volgens de bron zou Saatchi zijn 18-jarige dochter Phoebe ook hebben ingeschakeld om Lawson te overhalen met hem te praten. Ze zou haar dan gezegd hebben dat ze ongerust was over zijn gemoedstoestand.

Saatchi liet zijn dochter ook een mededeling doen dat Lawson haar in de steek had gelaten. "Nigella heeft me niet gesproken sinds ze ons huis heeft verlaten op die zondag toen het krantenverhaal verscheen." Vorige maand publiceerde een zondagskrant foto's van het koppel waarop Saatchi Nigella bij de keel grijpt op het terras van een restaurant in Londen.

"Ze heeft zich erg kil tegenover me gedragen", ging Phoebe verder. "Ze is mijn moeder geweest sinds ik zeven of acht was, en heeft me nu verlaten." Phoebe zou aan een krant ook hebben gezegd dat haar stiefmoeder zich waagde aan gedrag dat potentieel illegaal was. Het is echter niet duidelijk waarover dat precies gaat, meldt de Mirror Online.

Reputatie
Een vriend van Saatchi zou aan de krant hebben bevestigd dat de kunstverzamelaar inderdaad dacht aan zelfmoord, omdat hij worstelde met het verlies van zijn vrouw en zijn reputatie na het incident in het restaurant.

"Hij voelt zich erg verraden door het gebrek aan steun van Nigella en het feit dat ze niet aan zijn zijde is blijven staan, en het niet in het openbaar voor hem heeft opgenomen. Hoe moeilijk zou het geweest zijn om een verklaring de wereld in te sturen? Het dreef Charles naar zelfmoordgedachten. Ze hadden wel een paar gesprekken maar Charles zegt dat ze het over niets eens werden."

11-08-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassingsconcerten Prince razendsnel uitverkocht

Verrassingsconcerten Prince razendsnel uitverkocht

http://oi43.tinypic.com/2qa2vzs.jpg

De Amerikaanse zanger Prince geeft zondagavond onverwacht twee optredens in het Amsterdamse Paradiso. Dat heeft een woordvoerster van de concertzaal meegedeeld. De optredens staan ook aangekondigd op de website van Paradiso. Ze waren op amper zeven minuten tijd uitverkocht. Het ging om twee keer 1.500 kaartjes.

Het eerste optreden van Prince Rogers Nelson begint om 19.30 uur, om middernacht geeft hij zijn tweede concert. De kaarten kostten 100 euro.

Amper een maand geleden gaf Prince al een verrassingsoptreden in Nederland. Tijdens North Sea Jazz in Rotterdam dook hij onverwacht op tijdens een optreden van Larry Graham. Het laatste optreden van Prince in België dateert van juli 2011, toen 'His Purple Highness' twee dagen op rij optrad op het Gentse Sint-Pietersplein.

10-08-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes herenigd met haar hondje (dat bijna in brand vloog)

Amanda Bynes herenigd met haar hondje (dat bijna in brand vloog)

http://oi40.tinypic.com/16lwmr5.jpg

Amanda Bynes heeft in de psychiatrische afdeling bezoek gekregen van haar hondje. Ze werd vorige maand opgenomen nadat ze een vuurtje probeerde te stoken op iemands oprit in Los Angeles. Het hondje was bijna mee in brand gevlogen. Via een rechtszaak hebben Amanda's ouders nu beslissigsrecht in plaats van hun dochter.


Terwijl ze brand stichtte, hield ze haar dwergkeeshond Sherbert op de arm. Daarbij raakte de viervoeter overgoten met benzine. Als het vuurtje-stook was gelukt, dan was de hond waarschijnlijk ook slachtoffer geweest.

Na dat incident werd de voormale kindster opgenomen omdat ze een gevaar zou zijn voor zichzelf. Sindsdien heeft ze herhaaldelijk gevraagd om de hond, die haar ouders na de bezoektijd hebben meegebracht.

Van haar doktoren mocht Amanda een half uur met haar hondje doorbrengen, wat de voormalige Nickelodeon-ster geweldig vond.

Ondertussen is Amanda onder voogdij van haar moeder geplaatst, zo besliste een rechter gisteren. Ze mag nu alle financiële en medische beslissingen nemen. "Het komt er op neer dat je de baas bent", verwoorrdde de rechter het.

10-08-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Papa William drinkt erop los tijdens vrijgezellenweekend"

"Papa William drinkt erop los tijdens vrijgezellenweekend"

http://oi42.tinypic.com/25qrolw.jpg

Drie weken na de geboorte van zoon George trekt nieuwe papa William er een heel weekend op uit. Bestemming: Devon. Reden: een vrijgezellenfeest. Of dat zegt 'een passagier' toch aan de tabloid The Sun.


Volgens de loslippige treinreiziger zaten William en veertien van zijn vrienden in een privéwagon van de trein tussen London Paddington en Exeter St Davids.

"Ik passeerde er op weg naar het buffet en ik zag dat William en zijn vrienden bier zaten te hijsen alsof het de laatste keer was. De tafel lag bezaaid met bierblikjes, kleine flesjes gin en één gast leek wel gouden shorts te dragen."

De vrijgezel van dienst misschien, Guy Pelly?

"De mensen op de trein hadden niet door dat prins William zo dicht bij hen zat. Een oudere man zei tegen mij: daar zit een bende mannen die veel plezier hebben. Hij wist niet dat William één van hen was."

Of misschien was het prins William ook wel niet? Een paar details uit het verhaal doen immers de wenkbrauwen fronsen. Een privéwagon is niet erg privé als iedereen er door mag passeren. Bovendien zou je verwachten dat de prins minstens omringd is door enkele veiligheidsmensen.

William gaat ook zeer zorgvuldig met zijn imago om (in tegenstelling tot broer Harry), wat het onwaarschijnlijk maakt dat hij (extreem) veel bier aan het hijsen was in het openbaar.

10-08-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom was Matt Damon slecht gezind bij de opnames van 'Elysium'

Daarom was Matt Damon slecht gezind bij de opnames van 'Elysium'

http://oi42.tinypic.com/zwi2cj.jpg

Matt Damon had (naar eigen zeggen) een pesthumeur bij de opnames van de film 'Elysium'. "Mijn slecht humeur was te wijten aan het strenge dieet dat ik de hele tijd moest volgen", vertelt hij aan Us Weekly. Resultaat: Matt trok zich vaak in zichzelf terug.


Volgens Matt, nu 42, is het allemaal te wijten aan het ouder worden. "Het was niet eens het extreemste dieet dat ik gevolgd heb voor een film. Maar met mijn leeftijd wil ik alles eten dat me passeert. Het volhouden was echt moeilijk omdat ik dol ben op eten en drinken. Ik ben een echte veelvraat!"

Naast het dieet, moest Matt ook veel sporten om aan het strakke lijf met sixpack te raken dat nodig was voor zijn rol. Of er nog iets overschiet van het supergespierde lichaam, verklapte Matt niet.


10-08-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher wint rechtszaak tegen ex na zwemongeval zoontje

Usher wint rechtszaak tegen ex na zwemongeval zoontje

http://oi44.tinypic.com/24697vq.jpg

Usher kan opgelucht ademhalen, hij behoudt de voogdij over zijn zoon. De zanger was in de rechtszaal in een zaak rond zijn 5-jarige zoontje Usher Raymond V, die maandag bijna verdronk in een zwembad tijdens toezicht van een van zijn mensen. Zijn ex-vrouw Tameka wilde vervolgens de volledige voogdij over het kind, maar verloor de zaak van Usher.


De R&B-zanger toonde zich vervolgens een groot man, door Tameka na de uitspraak te omhelzen. Dat terwijl zijn ex-vrouw in de hoorzitting Usher een niet attente vader noemde, en een sneer gaf aan zijn niet capabele verzorgers, onder meer zijn tante Rena, die op het moment van het ongeluk oppaste op de kleine.

Ushers advocaat sloeg terug door te zeggen dat hij juist een geweldige vader is en dat de kids met hem weglopen, ondanks het recente ongeluk. Volgens Usher had dit iedereen kunnen overkomen.

Permanente hersenschade
Tijdens de hoorzitting brak Tameka in tranen uit over de gesteldheid van haar zoon, want het kind zou wellicht permanente hersen- of hartbeschadiging hebben opgelopen. Het kind ligt nog in het ziekenhuis, volgens Tameka omdat er complicaties zijn. De zanger beweert dat hij niet wil dat zijn zoon ontslagen wordt uit het ziekenhuis voordat de dokters zeker weten dat hij 100 procent oké is.

10-08-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn gaat trouwen

Sam De Bruyn gaat trouwen

http://oi39.tinypic.com/vzab20.jpg

Mediafiguur en Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn gaat trouwen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.


De 26-jarige radioman heeft zich vorige maand verloofd met zijn vriend Wannes Libbrecht op het party-eiland Ibiza, waar hij toen verbleef met zijn 'Studio Ibiza'. De Bruyn vormt al vijf jaar een koppel met Libbrecht.

Wanneer ze in het huwelijksbootje treden is nog niet duidelijk. Enkele vrienden - onder wie Eva Daeleman - trakteerden het koppel alvast op een verzamel-cd openingsdansen.

10-08-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus in Leuven getrouwd met Stéphanie

Jeroen Meus in Leuven getrouwd met Stéphanie

http://oi43.tinypic.com/f2kajp.jpg

Jeroen Meus is vandaag in Leuven in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Stéphanie. Voor zijn trouwste Twittervolgers had de chefkok een verrassing in petto: een foto van de trouwringen én de schoenen van zijn aanstaande. Wie weet wat er nog volgt...


De gegraveerde ringen zijn een klassieke band voor meneer Meus, mevrouw krijgt er een met diamantjes. Hij kondigde de foto aan met een toepasselijk 'Lord of the rings'.

Een tweet over de schoenen van Stéphanie was dan weer om iedereen op het verkeerde been te zetten: de geposte schoenen zijn van clownformaat én in felle kleurtjes.

De trouwpartij ging door in Leuven en wordt ingehuldigd door burgemeester Tobback zelf. Extra politiebewaking wordt niet (echt) voorzien.

Jeroen en Stéphanie zijn tien jaar samen en verloofd sinds 2011. Samen hebben ze één zoontje, Georges.

10-08-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop betaalt tickets Neil Young-fans terug

Pukkelpop betaalt tickets Neil Young-fans terug

http://oi39.tinypic.com/14me541.jpg

Pukkelpop geeft festivalgangers die hun ticket enkel voor Neil Young kochten de mogelijkheid hun ticket van de hand te doen. Het muziekfestival zal de tickets terugbetalen.


De teleurstelling was bij heel wat Neil Young-fans erg groot gisteren, toen die aankondigde dat hij zijn Europese tour annuleert. Young zou op vrijdag optreden op het Limburgse muziekfestival met zijn bekende begeleidingsband Crazy Horse.

Omdat het wellicht moeilijk wordt een waardige vervanger te vinden, kondigt het festival nu aan dat fans hun ticket tot 9u op maandag 12 augustus kunnen annuleren. Via een link op de website kan een speciaal formulier aangevraagd worden, terugbetaling gebeurt na het festival. Andere tickets kunnen via de normale procedure omgeruild worden.

Pukkelpop vindt volgende week plaats van 15 tot en met 17 augustus in het Limburgse Kiewit.

09-08-2013 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auteur Tavares Rodrigues overleden

Auteur Tavares Rodrigues overleden

http://oi41.tinypic.com/2nklk8.jpg

In Portugal is schrijver Urbano Tavares Rodrigues op 89-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in een ziekenhuis in Lissabon, zo deelde zijn dochter, de schrijfster Isabel Braga, mee. Tavares Rodrigues was een van de belangrijkste figuren van de twintigste eeuw in Portugal en stond bekend als een fervent voorvechter van de democratie.


"Mijn vader is van ons heengegaan. Hij lag al drie dagen in Capuchos. Ik heb geen verdere informatie", schreef Isabel Braga op de Facebookpagina van Tavares Rodrigues.

Tavares Rodrigues werd op 8 december 1923 in Lissabon geboren als zoon van de journalist Urbano Rodrigues en behoorde tot een familie van grootgrondbezitters. Als journalist en professor aan de universiteit klaagde hij al op vrij jonge leeftijd de sociale en politieke misstanden in zijn land aan. Zijn engagement tegen de dictatuur van António Salazar maakte hem tot een van de beroemdste intellectuelen in Portugal in de jaren 50, 60 en 70. Urbano Tavares Rodrigues leidde als overtuigd communist onder meer studentenprotesten en werd meermaals bedreigd met een beroepsverbod. Ook ging hij in ballingschap in Frankrijk en keerde pas na de Anjerrevolutie van 25 april 1974 naar zijn vaderland terug.

De Portugees schreef onder andere tientallen romans, essays, kortverhalen en reisverhalen, waaronder het in 1959 verschenen boek "Bastardos de Sol", één van zijn bekendste werken.

09-08-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cory Monteith kocht vlak voor zijn dood verlovingsring voor Lea

Cory Monteith kocht vlak voor zijn dood verlovingsring voor Lea

http://oi44.tinypic.com/16i7ghv.jpg

Cory Monteith had vlak voor zijn dood een verlovingsring gekocht voor zijn vriendin Lea Michelle. Hij had volgens ShowbizSpy het plan om het sieraad op 29 augustus aan Lea te geven, voor haar verjaardag.


"Hij heeft ons verteld dat hij van plan was een aanzoek te doen, maar hij heeft die kans nooit gekregen", vertelt een insider. Lea had Cory wel gewaarschuwd dat hij zijn verslaving onder controle moest krijgen voordat ze met hem zou willen trouwen. Monteith (31), bekend van zijn rol als Finn Hudson in de serie Glee, overleed in juli aan een overdosis alcohol en cocaïne. Hij werd dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Vancouver.

De avond voor zijn dood had hij samen met goede vrienden doorgebracht. Zijn acteercoach en goede vriend Andrew McIlroy heeft aan People laten weten dat er niemand met een mogelijk slechte invloed in zijn buurt was die avond. "Het waren geen vreemdelingen, geen slechte jongens. Het waren zijn goede, nuchtere vrienden. Cory kende hen al tien jaar. En ze hebben die avond niets gebruikt met hem."

09-08-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell best verdienende tv-ster

Simon Cowell best verdienende tv-ster

http://oi39.tinypic.com/20joco0.jpg

Simon Cowell was volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes afgelopen jaar de best verdienende tv-persoonlijkheid in de Verenigde Staten. De Brit had tussen juni 2012 en juni 2013 een geschat inkomen van 95 miljoen dollar, zo'n 71 miljoen euro.


Het jurylid van de Amerikaanse versie van The X Factor moet de eerste plaats wel delen met collega-jurylid van de talentenshow America's Got Talent, Howard Stern. Beide heren bleven onder andere Glenn Beck (90 miljoen dollar) en Oprah Winfrey (77 miljoen) voor.

Oprahs protégé Dr. Phil McGraw completeert de top 5 van de lijst van Forbes met 72 miljoen dollar. In de top 10 vinden we verder Rush Limbaugh, Donald Trump, Ryan Seacrest, Ellen DeGeneres en Judy Sheindlin terug.

09-08-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeldame tegen Oprah: "Deze tas is vast te duur voor u"

Winkeldame tegen Oprah: "Deze tas is vast te duur voor u"

http://oi41.tinypic.com/zl5ixi.jpg

Oprah Winfrey is tijdens een recent bezoek aan Zwitserland naar eigen zeggen het slachtoffer geworden van racisme. Een verkoopster weigerde de talkshowhost, een van de rijkste vrouwen ter wereld, te helpen in een tassenzaak in Zurich. De tassen zouden "te duur" zijn voor de presentatrice.

Winfrey, die in Zwitserland was voor de bruiloft van Tina Turner, besloot de winkel zonder veel ophef te verlaten. "Ik had er op twee manieren mee om kunnen gaan", vertelt ze Entertainment Tonight. "Ik had heel kwaad kunnen worden... maar wat heeft dat voor zin?"

De Oprah Winfrey Show wordt in Zwitserland niet uitgezonden.

09-08-2013 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zorgt voor hetze op Twitter met kusfoto

Justin Bieber zorgt voor hetze op Twitter met kusfoto

http://oi44.tinypic.com/b824k8.jpg

Justin Bieber zette een foto online waarin hij Ariana Grande, een oude vriendin van de zanger, kust. Dat was duidelijk niet naar de zin van zijn trouwste fans.


Zeker wanneer bleek dat hij al tijd doorbracht met de familie van Grande gingen velen door het lint. Haar grootmoeder is namelijk dol op Bieber, dat beweerde Ariana op Twitter. De twee zijn al jaren vrienden, ze werden drie jaar geleden al op de rode loper in Hollywood gespot. Toen de foto online kwam, werden verschillende fans al gek. Er werden intussen op YouTube ook al heel wat parodieën op gemaakt, waarbij zogenaamde fans flauwvallen.

Nieuwe versiertruc
De Canadese zanger heeft ook een nieuwe manier gevonden om meisjes te versieren in discotheken. Hij gebruikt een zaklamp om op hun gezichten te schijnen en zo te beslissen met wie hij die avond zal doorbrengen. Hij gebruikte deze methode om twee serveuses mee naar huis in een club nabij New York.  De twee meisjes, Diana Bhokasub (24) en Sophia Rayo (32) mochten hem na het avondje stappen naar zijn vakantiehuisje vergezellen. Een insider getuigt: "Overal waar Bieber komt, wordt hij bestormd door meisjes. Die zaklamp is een goede manier om er de knappe exemplaren uit te halen. Zijn entourage weet dan met wie hij naar huis wil gaan en vragen hen dan of ze hem willen vergezellen in het VIP-gedeelde van de discotheek."

09-08-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan duikt meteen weer in nachtleven na rehab

Lindsay Lohan duikt meteen weer in nachtleven na rehab

http://oi40.tinypic.com/2qjacn9.jpg

Ze heeft nog geen tien dagen geleden rehab verlaten of Lindsay Lohan is al opnieuw aan het feesten geslagen. Ze zou in LA de hele nacht op stap zijn gegaan met de boysband The Wanted.


Op 30 juli had LiLo haar verplichte ontwenningskuur van 90 dagen afgerond, slechts enkele dagen later bouwde ze met de Britse jongens op een feestje in Los Angeles. Een bron vertelde aan de krant New York Post: "De band The Wanted verbleef enkele dagen in het hotel Mondrian. Lindsay, die kort een flirt heeft gehad met het lid Max George, ging er uit de bol met de mannen tot 's ochtends vroeg. Er was zo veel lawaai dat het personeel het feestje moest stopzetten, Lindsay moest worden buitengezet door de security om 7 uur 's ochtends, ze was er met haar zus."

Haar vertegenwoordiger bevestigde dat ze een bezoekje aan Max had gebracht, maar beweerde wel dat ze geen druppel alcohol heeft  aangeraakt. De actrice is nu verhuisd naar New York City, ze zou de raad van presentatrice Oprah opvolgen. Die zei na haar diepte-interview dat de losbol nu erg goed bezig is. "Ik geloof dat Lindsay klaar is voor een beter leven. Voorheen deed ze alsof en was ze nooit echt zeker. Na ons gesprek werd duidelijk dat rehab haar deze keer goed heeft gedaan."

09-08-2013 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé showt kort kopje

Beyoncé showt kort kopje

http://oi39.tinypic.com/fubcwj.jpg

Ze is bijna 'onherkenbaar', met die nieuwe look. Beyoncé knipte haar beroemde lange lokken af en plaatste foto's van zichzelf met een kort koppie op Instagram.

Aan de foto's te zien is de zangeres zelf erg blij met de opfrisbeurt. Op Twitter wordt er heftig gediscussieerd over haar korte haren. Sommige fans vinden het niets, anderen zijn juist enthousiast. Geopperd wordt dat haar haarstijl binnen de kortste keren door veel vrouwen zal gekopieerd worden. Sommige mannen vragen aan de dames om dit alstublieft niet te doen. In de reacties mag u laten weten wat u van het nieuwe kapsel vindt.

Eerder deze week zette de zangeres een punt achter het Amerikaanse luik van haar 'Mrs. Carter Tour'. Eind deze maand geeft ze enkele optredens in Engeland, in september staat Zuid-Amerika op de agenda.

09-08-2013 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende oude Dylan-song opgedoken op YouTube

Onbekende oude Dylan-song opgedoken op YouTube

http://oi40.tinypic.com/1z6s6cn.jpg

Een onbekend nummer van Bob Dylan is op internet opgedoken. Het gaat om 'Pretty Saro', een achttiende eeuws Engels folkliedje. De zanger nam het op voor zijn dubbelalbum 'Self Portrait' uit 1970, maar het nummer haalde de uiteindelijke versie van die plaat niet. Het op YouTube verschenen liedje is een voorproefje van de dubbel-cd 'Another Self Portrait' die op 27 augustus verschijnt als tiende deel in Bob Dylans 'Bootleg Series'.

'Another Self Portrait' bevat vijfendertig niet eerder uitgebrachte tracks van de zanger uit de periode 1969 tot 1971, toen hij zijn albums 'Self Portrait' en 'New Morning' maakte. Het zeer eigenzinnige 'Self Portrait' werd destijds een commercieel fiasco, waarna Dylan met dezelfde groep musici snel het veel toegankelijker 'New Morning' maakte. Die plaat werd wel weer goed ontvangen en als een hoogtepunt in Dylans oeuvre beschouwd. Met de jaren is echter ook de waardering voor 'Self Portrait' weer gegroeid.

Het nu voor het eerst verschenen 'Pretty Saro' is een melodieus oud volksliedje met alleen akoestische gitaarbegeleiding. De videoclip is van producente en documentairemaakster Jennifer Lebeau, die onder meer verantwoordelijk was voor de veel geprezen docu 'The Harmony Game: The Making of Bridge Over Troubled Water' uit 2011. De clip is een collage van foto's van het Amerikaanse platteland die Lebeau selecteerde uit een totaal van meer dan twaalfhonderd beelden uit de Library of Congress in Washingon DC.

09-08-2013 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselmans draait Heleen van Royen door de gehaktmolen

Brusselmans draait Heleen van Royen door de gehaktmolen

http://oi42.tinypic.com/ivv679.jpg

Dat Herman Brusselmans graag Heleen van Royen achterwaarts in de poes zou willen naaien? Nee, dat is geen nieuws. "Enfin, toch nog gedurende een jaar of drie, want tegen die tijd is ze een behoorlijk oud mokkel", voegt de schrijver er meteen aan toe. "En ik zeg altijd: je kunt maar beter jonge grietjes achterwaarts in de poes naaien dan van die bejaarde lijken."


Qua start van een recensie kan voorgaande uitspraak wel tellen. En ook al is het in 'Playboy', de 'lezer' komt haarfijn te weten hoe hij over het talent van de Nederlandse auteur denkt. "Kan Heleen van Royen prima schrijven? Nee, dat kan ze niet, en derhalve is 'De Hartsvriendin' een volslagen flutroman die je in de modder moet gooien en vertrappen." De cijfers lijken hem gelijk te geven: ondanks de hype ging de roman slechts één week als best verkochte over de Nederlandse toonbank. Inmiddels is haar werk al uit de top veertig gedonderd.

Nu is die Van Royen ook niet bepaald de eerste de beste. De Amsterdamse debuteerde in 2000 met 'De gelukkige huisvrouw', een boek dat meteen vertaald werd in elf landen. Haar strafste stoot presteerde ze echter in 2004, toen ze in een column Rob Oudkerk beschuldigde van pornosurfen op het werk en veelvuldige bezoekjes aan de rosse buurt. Vermits hij als wethouder onder meer prostitutiebeleid in zijn portefeuille had, zag het PvdA-lid zich genoodzaakt terug te treden.

Twee jaar later poseerde hitsige Heleen samen met haar toenmalige echtgenoot voor 'Playboy'. Hardnekkige kriebels blijkbaar, want een jaar geleden verwende ze haar volgers op Twitter met een topless foto. "Schatjes, ik ga op vakantie naar Thailand. Opdat jullie me niet zouden vergeten", luidde het bijschrift toen. In het geval van Herman is dat alvast gelukt...

09-08-2013 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj maakt fans blij met topless foto

Nicki Minaj maakt fans blij met topless foto

http://oi39.tinypic.com/15g86tj.jpg

De outfits van Nicki Minaj hebben nooit veel om het lijf, maar met dit topless plaatje weet Nicki Minaj toch nog haar eigen grenzen te verleggen. Op Instagram geeft de 30-jarige zangeres net niet alles prijs, met dank aan haar lange lokken.

De excentrieke wereldster schrok zich twee weken geleden een aap toen rapper DJ Khaled haar in een MTV-filmpje ten huwelijk vroeg. Uiteraard ging het om een stunt voor zijn nieuwe single, maar zijzelf was vooraf niet op de hoogte gebracht. "Ik was in shock, net als de rest van de wereld", verklaarde ze bij een radiozender. "In mijn omgeving wist iedereen gelukkig hoe laat het was. Khaled meende dat helemaal niet, het was maar een grapje. Hij ziet me niet eens zitten, we zijn broer en zus."

Al bleek Khaled wel van het volhardende type. "Ja, het was een publiciteitsstunt, maar ik was ook eerlijk. Ik wil met haar trouwen! Ze mag haar tijd nemen en erover nadenken, nu weet ze tenminste hoe ik me voel."

09-08-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!