Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Friso wordt vrijdag in besloten kring begraven

Prins Friso wordt vrijdag in besloten kring begraven

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zps5ca45da6.jpg

Prins Friso wordt vrijdagmiddag in besloten kring begraven in Lage Vuursche, gemeente Baarn. Dat gaat gebeuren in de Stulpkerk. De kerk ligt pal naast kasteel Drakensteyn, waar Beatrix zal komen te wonen. Daarna wordt prins Friso begraven op de daarbij gelegen begraafplaats.

Dat Beatrix vlakbij de kerk in Lage Vuursche komt te wonen, lijkt de reden van de keuze van een begrafenis in dezelfde plaats te zijn. "Zijn moeder wil hem dichtbij zich hebben, dat kan bijna niet anders", aldus deskundige Cees van Raak aan RTL Boulevard.

Halfstok
Minister-president Mark Rutte heeft besloten dat de vlaggen op gebouwen van de rijksoverheid, provincies en gemeenten vrijdag halfstok gaan, aldus de RVD. In de zogeheten vlaginstructie wordt ook Caribisch Nederland gevraagd om de vlag halfstok te hangen, net als de diplomatieke posten in het buitenland.

Prins Friso overleed maandag op 44-jarige leeftijd aan de gevolgen van het ski-ongeluk dat hij in februari 2012 had in het Oostenrijkse Lech. Sinds dat ongeluk lag hij in coma.

13-08-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lore wil niet meer trouwen met Tom Boonen

Lore wil niet meer trouwen met Tom Boonen

http://oi42.tinypic.com/2cc7eg.jpg

Tom Boonen (32) en zijn Lore (29) zijn tien jaar samen, maar een huwelijk zit er niet in. Nochtans deed de wielrenner zijn vriendin een huwelijksaanzoek. Maar zijn 'koudwatervrees' telkens zij over hun grote dag begon gooide roet in het eten. Resultaat? Nu wil Lore niet meer met Tom trouwen, zo meldt Dag Allemaal.


"Ik heb haar lang geleden ten huwelijk gevraagd", aldus Tom. "Maar telkens zij over 'de grote dag' begon, kreeg ik een soort van koudwatervrees. Tot ze me vlakaf vroeg: 'Waarom wil jij dit eigenlijk?' Ik antwoordde haar heel eerlijk: 'Voor jou, want voor mij hoeft het eigenlijk niet". Blijkbaar was dat geen goed antwoord, want toen wilde zij ook niet meer. Geen bruidsklokken, dus".

13-08-2013 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Lesley-Ann Poppe: "Meer kans op verzoening dan op scheiding"

Manager Lesley-Ann Poppe: "Meer kans op verzoening dan op scheiding"

http://oi44.tinypic.com/2hrlnjo.jpg

Haar man Benjamin bezocht een prostituee die hem vervolgens afperste, maar toch gelooft de manager van Lesley-Ann Poppe niet dat Benjamin voor altijd zijn koffers zal moeten pakken. "Ik hoor bij haar eerder een toon van verzoening dan van echtscheiding", zegt haar manager in Dag Allemaal.


Op Twitter leek Lesley-Ann Poppe zich vorige week prima te vermaken, maar volgens manager Gino Laureyssen is haar wereld flink door elkaar geschud.

"Wat haar man heeft gedaan, is niet goed te praten, verre van. Maar Lesley-Ann heeft zoiets van: 'Ik moet hier doorheen, punt'. De storm is nu al wat gaan liggen, gelukkig".

Volgens Laureyssen is het niet zeker dat het dan tot een scheiding komt. "Dat is een brug te ver. Lesley-Ann heeft beslist een pauze in haar huwelijk in te lassen, ja. Om alles tot rust te laten komen. Ik hoor bij haar eerder een toon van verzoening dan van echtscheiding".

13-08-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Saunaproef van Wauters en Waes was onverantwoord"

"Saunaproef van Wauters en Waes was onverantwoord"

http://oi39.tinypic.com/bhio94.jpg

In het nieuwe programma 'Wauters vs. Waes' dagen Koen Wauters en Tom Waes elkaar uit om na te gaan wie van hen nu eigenlijk de strafste is. Om te bepalen wiens familienaam er eerst mocht staan in de programmanaam ging het er stevig aan toe: ze gingen om ter langst in een sauna zitten. Hoewel de proef onder medische begeleiding gebeurde, is de Sauna Vereniging België formeel: de proef was onverantwoord en had niet mogen doorgaan.
 
De Sauna Vereniging België is de officiële beroepsorganisatie die nauw samenwerkt met de FOD Volkgezondheid en op die manier uitgroeide tot het kwaliteitskeurmerk voor sauna's. "Mensen functioneren optimaal bij een omgevingstemperatuur van 21 graden", klinkt het. "Een bezoek aan de sauna, waar het al snel 90 graden kan worden, is wel degelijk goed om afvalstoffen uit te zweten en een ontspannend gevoel te creëren. Als je het saunabezoek echter te lang maakt, kunnen er uitdrogingsverschijnselen optreden. Iets wat Tom Waes als fervente saunaliefhebber eigenlijk zou moeten weten. Het is dus belangrijk om zeker niet langer dan aangegeven in de sauna te blijven zitten. De zandloper hangt er immers niet zomaar."
 
Gisteren raakte bekend dat Wauters en Waes al meer dan één blessure hebben opgelopen bij de opnames van hun programma. Zo scheurde Waes zijn buikspieren en loopt Wauters met barstende hoofdpijn rond na een valpartij. "Tja, als Koen Wauters en Tom Waes na hun opnames willen bekomen van hun uitdagingen, dan nodigen wij ze met veel plezier uit voor een saunabezoek in één van onze filialen. Maar dan wel een bezoek van beperkte duur", besluit de Sauna Vereniging België met een knipoog. Het nieuwe programma zal in het voorjaar van 2014 afwisselend op vtm en Eén uitgezonden worden.

13-08-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsoorzaak drummer Channel Zero nog altijd niet bekend

Doodsoorzaak drummer Channel Zero nog altijd niet bekend

http://oi42.tinypic.com/vyv0n9.jpg

De oorzaak van de plotse dood van drummer Phil Baheux (45) van de Belgische metalband Channel Zero is nog altijd niet bekend. "We gaan uit van een natuurlijke doodsoorzaak, maar kunnen ze nog niet benoemen, omdat we zelf nog in het ongewisse zijn", zegt Marlon Waghemans, manager van Channel Zero.


"Vrijdag heeft de groep nog gerepeteerd voor de komende festivaloptredens met Phil erbij, en alles verliep perfect normaal", zegt Marlon Waghemans. "In de nacht van vrijdag op zaterdag heb ik om 2 uur 's nachts nog een mail van Phil gekregen in verband met de gastenlijst op het festival Alcatraz."

Zaterdag werd Phil Baheux, 45 jaar jong, dood in zijn bed aangetroffen. "We kennen de doodsoorzaak nog altijd niet, maar die kan alleen van natuurlijke aard zijn", zegt Billy Torney van platenmaatschappij CNR.

Levensgenieter
Een wanhoopsdaad is uitgesloten? "Dat sluit ik voor meer dan honderd procent uit", zegt Billy Torney. "Phil was een echte levensgenieter." Manager Marlon Waghemans kan dat alleen maar beamen.

Intussen bevestigt de manager van de groep dat het optreden van Channel Zero op het Brussels Summer Festival komende woensdag een officieel afscheidsmoment wordt.

Intieme kring
"De familie van Phil wil de uitvaart uitdrukkelijk in intieme kring houden. Daarom treedt Channel Zero op het Brussels Summer Festival op met een ingetogen, akoestische set, zonder drums, maar met foto's en videobeelden van Phil. Fans, crew en dierbaren kunnen daar afscheid nemen van Phil", besluit Marlon Waghemans. "Alle verdere geplande optredens van de band na 14 augustus zijn gecanceld."

12-08-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prins Johan Friso (44) overleden

Nederlandse prins Johan Friso (44) overleden

http://oi39.tinypic.com/fjm5xv.jpg

De Nederlandse prins Johan Friso is vanochtend op 44-jarige leeftijd overleden in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Dat heeft de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst vanmiddag bekendgemaakt. Friso overleed aan complicaties die optraden na de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.


De Nederlandse koning Willem-Alexander en zijn gezin zijn momenteel met vakantie in Griekenland. Zij komen zo snel mogelijk naar Nederland terug.

Mabel vierde gisteren 45ste verjaardag
Prinses Mabel, echtgenote van Friso, vierde gisteren nog haar 45-jarige verjaardag in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, waar haar man sinds begin vorige maand werd verzorgd. Mabel en haar dochters Luana en Zaria logeren in het woonverblijf van prinses Beatrix, de moeder van Friso en Willem-Alexander.

Na behandeling op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck werd Friso begin maart 2012 overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Sinds november 2012 vertoonde Prins Friso tekenen van zeer gering bewustzijn ('minimal consciousness'), een toestand waarin zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan. Begin juli werd hij overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch. Daar is hij deze voormiddag overleden.

Geen lid meer van Koninklijk Huis
Friso was de tweede zoon van prinses Beatrix en prins Claus en de jongere broer van koning Willem-Alexander. Sinds zijn huwelijk op 24 april 2004 met Mabel Wisse Smit was hij geen lid meer van het Koninklijk Huis. De prins werd sindsdien officieel aangeduid als 'Zijne Koninklijke Hoogheid prins Friso van Oranje-Nassau', met 'prins van Oranje-Nassau' als persoonlijke titel.

Na een skiongeval op 17 februari 2012 in Oostenrijk verkeerde de prins een tijdlang in coma. Dit coma ging over in een toestand van minimaal bewustzijn.

"Niet homoseksueel"
Jarenlang werd over Johan Friso beweerd dat hij homoseksueel was, en in Eindhoven werd een maandelijks homofeest naar hem genoemd (Friso-feest). Op 14 februari 2001 liet hij de Rijksvoorlichtingsdienst verklaren dat hij "niet homoseksueel, maar heteroseksueel is".

Op 7 juli 2002 meldde de Rijksvoorlichtingsdienst dat Mabel Wisse Smit "tot de nauwe vriendenkring van de prins" behoorde. Een jaar later, op 30 juni 2003 verloofden ze zich met elkaar.

Verhouding met topcrimineel
Mabel Wisse Smit raakte in het najaar van 2003 ernstig in opspraak nadat werd onthuld dat ze een verhouding had gehad met de in 1991 doodgeschoten topcrimineel Klaas Bruinsma. Als gevolg hiervan verzocht Johan Friso premier Balkenende per brief van 9 oktober 2003 de Toestemmingswet niet aan de Staten-Generaal voor te leggen.

"We zijn naïef geweest"
Johan Friso verklaarde dat zijn aanstaande vrouw en hij naïef waren geweest toen zij hadden besloten niet alle informatie over de relatie tussen Wisse Smit en Bruinsma te openbaren aan de premier en het staatshoofd.

Op 10 oktober 2003 gaf premier Balkenende een persconferentie. Hij deelde mee dat de regering geen Toestemmingswet aan de Staten-Generaal zou voorleggen. Johan Friso moest van de premier de consequenties aanvaarden. Hierdoor zou Johan Friso zijn eventuele rechten op de troon verliezen op het moment dat zijn huwelijk met Wisse Smit zou worden voltrokken. De brief van Johan Friso werd ook vrijgegeven.

Op 19 april 2004 gaf het paar een televisie-interview, waarbij het herhaalde naïef te zijn geweest.

Onder lawine bedolven
Tijdens een vakantie in het Oostenrijkse Lech raakte Johan Friso op 17 februari 2012 samen met een vriend onder een lawine bedolven. Zijn vriend wist zich uit de sneeuw te bevrijden, mede doordat hij een lawine-airbag droeg. Na vijfentwintig minuten werd Johan Friso in kritieke toestand onder de sneeuw vandaan gehaald.

Hij werd ter plekke vijftig minuten gereanimeerd en vervolgens naar de afdeling intensieve zorgen van het Landeskrankenhaus in Innsbruck gebracht. Johan Friso bevond zich ten tijde van het ongeval in het zogenaamde vrije skigebied, buiten de piste. Het lawinegevaar was die dag 4 op een schaal van 5.

Ernstig hersenletsel
Hij werd gedurende de eerste dagen na het ongeval bij een lage temperatuur in kunstmatig coma gehouden. De artsen hoopten hiermee de schade aan de hersenen te kunnen beperken. Ondanks deze poging bleek later uit MRI-onderzoek dat Johan Friso ernstig hersenletsel had  overgehouden aan het zuurstofgebrek. Hij bevond zich daarna in comateuze toestand.

In de zomer werd de prins naar Paleis Huis ten Bosch gebracht, aangezien verdere behandeling in het ziekenhuis "niet nodig was".

Prins Friso en Mabel Wisse Smit hebben twee dochters, Zaria en Luana.

Filip en Mathilde betuigen medeleven
Het Belgische vorstenpaar Filip en Mathilde hebben telefonisch hun medeleven overgemaakt aan de Nederlandse koninklijke familie, zo is bij de woordvoerder van het koninklijk paleis vernomen.

"De koningin heeft gebeld met de Nederlandse koningin Maxima. En de koning heeft telefonisch contact gehad met koning Willem-Alexander en prinses Beatrix", zegt de paleiswoordvoerder.

12-08-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger The Scene heeft keelkanker

Zanger The Scene heeft keelkanker

http://oi39.tinypic.com/s2s7t5.jpg

Thé Lau, zanger en frontman van de Nederlandse groep The Scene, heeft keelkaker. Dat schrijft Het Nieuwsblad. "Zolang het gaat, blijft hij optreden", zegt zijn vrouw Marijke aan de krant.


"Het wordt een zware behandeling maar hij gaat ervoor en ziet het positief tegemoet", zegt ze nog. De behandeling tegen de ziekte wordt binnenkort opgestart, eind augustus of begin september.

"Gelukkig was er een theatertournee gepland, waardoor er niet veel moet afgezegd worden. We zien wel tot wanneer het gaat."

Voor de rest gaan Thé en Marijke vooral blijven genieten van het leven. "We genieten nu van wat witte wijn en kreeft, samen met vier vrienden. Het mooie leven gaat gewoon door."

Thé Lau is 61 en met zijn groep vooral bekend van songs als 'Blauw', 'Rigoreus' en 'Iedereen is van de wereld'. We hopen voor hem dat het mooie leven nog lang mag blijven duren.

12-08-2013 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie showt groeiend buikje op babyborrel voor familie

Fergie showt groeiend buikje op babyborrel voor familie

http://oi42.tinypic.com/9gjx47.jpg

Fergie kijkt vol ongeduld uit naar de geboorte van haar eerste kindje, en dat zal iedereen geweten hebben. Enkele weken geleden hield ze al een babyborrel voor haar (bekende) vrienden, inclusief burleske dragqueens en cocktails, maar daar bleef het niet bij. Gisteren was er nog een tweede, traditionelere en intiemere babyborrel met familie en enkele vrienden. Op de foto's daarvan kregen we Fergie's groeiende buik goed te zien.


De zangeres deelde zelf enkele foto's van het feestje op Twitter. Ze poseerde onder andere met haar 'Black Eyed Peas'-collega's will.i.am en apl.de.ap, met de hashtag #UncleLove erbij.

Babybuik
Fergie koos alweer voor een strak mini-jurkje. Het kleedje was bovenaan zwart, maar zette de babybuik in de verf met een felroze kleur. Pumps met een hoge naaldhak en een metalen tip werkten de outfit van de zangeres af.

Familie
Op een andere foto poseerde de 38-jarige vrouw van Josh Duhamel met een bord vol lekkers en een zekere Pam, die ze bedankte voor de geweldige babyborrel met de familie.

Het contrast met Fergie's eerste babyborrel van enkele weken geleden was erg groot. Op die 'gayby shower' kwamen bekende sterren zoals Kelly Osbourne, Molly Sims, Julianne Hough en celebrityblogger Perez Hilton meefeesten met de burlesk dansende dragqueens.

12-08-2013 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Van Sande en Willy Sommers in 'De Slimste Mens'

Guy Van Sande en Willy Sommers in 'De Slimste Mens'

http://oi41.tinypic.com/5kn2aq.jpg

Televisiezender Vier heeft de namen onthuld van alle dertig deelnemers aan de 'De Slimste Mens ter Wereld'. Opvallende namen zijn die van Guy Van Sande, onlangs ontslagen uit de VTM-serie 'Zone Stad', Willy Sommers en NMBS-baas Marc Descheemaecker.


Andere bekende deelnemers zijn onder andere Lesley-Ann Poppe, Jelle Cleymans, Inge Paulussen, Evy Gruyaert en Michaël Pas. Opvallend is ook de deelname van Eén-gezicht Eva Daeleman. "Wij beschouwen haar deelname als een mooi gebaar van VRT en hopen dat hiermee een grote stap wordt gezet naar een meer genormaliseerde verhouding tussen Woestijnvis en VRT", aldus Sam De Graeve, eindredacteur van De Slimste Mens ter Wereld.

Er doen ook opnieuw enkele politici mee aan de populaire quiz: Gwendolyn Rutten, Ingried Lieten, Ben Weyts en Wouter Van Besien zegden toe. Daarnaast zijn er ook weer enkele sporters van de partij: voetballer Wesley Sonck en de Belgische zwemrevelatie Pieter Timmers.

Op maandag 2 september wordt het nieuwe seizoen op gang getrapt op Vier. Gedurende negen weken is Erik van Looy nog altijd de vragensteller van dienst. Eerder raakte al bekend dat Philippe Geubels in de jury versterking krijgt van Lieven Scheire en Bruno Vanden Broecke. Deze drie juryleden krijgen elke aflevering een ander gastjurylid naast zich.

12-08-2013 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Matt Damon per ongeluk uitwerpselen at tijdens de opnames van 'Elysium'

Hoe Matt Damon per ongeluk uitwerpselen at tijdens de opnames van 'Elysium'

http://oi40.tinypic.com/16gx5w8.jpg

Het leven van een Hollywoodster is niet altijd even glamoureus als je op het eerste zicht zou denken. Daar kan ook Matt Damon over meespreken. Toen de acteur voor 'Elysium' opnames moest doen op een vuilnisbelt, ontdekte hij al snel dat het 'stof' dat kwam opwaaien voornamelijk uit uitwerpselen bestond. Damon werkte naar eigen zeggen een flinke portie naarbinnen toen een helikopter laag boven de grond kwam vliegen en stof deed opwaaien. "Ik heb letterlijk stront gegeten", vertelt hij tijdens de persconferentie van zijn nieuwste film in Cancun.


12-08-2013 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes en Koen Wauters geblesseerd bij opnames show

Tom Waes en Koen Wauters geblesseerd bij opnames show

http://oi42.tinypic.com/1z3xzd0.jpg

'Wauters versus Waes', het nieuwe programma van de twee populaire Vlaamse tv-presentatoren dat volgend jaar op VTM en Eén zal worden uitgezonden, vergt veel van de twee protagonisten. Meer nog: de geplande pauze in de 'duels' voor het programma is een noodzakelijke geworden door de blessures van Tom Waes en Koen Wauters. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.


Koen Wauters en Tom Waes zijn de voorbije weken in de ziekenboeg beland. Waes scheurde de buikspieren bij de voorbereidingen van een uitdaging. "Het is een vervelende blessure", zegt Tom Waes, die op dit moment van vakantie geniet. "Ik kan 's morgens amper uit bed, en uit de auto stappen is ook heel pijnlijk. Gelukkig kwam die spierscheur net voor een geplande pauze. Ik moet het immers vier tot zes weken rustig aan doen en dat is niks voor mij."

Ook Wauters werd al een paar keer door het noodlot getroffen. Eerst was er een domme, maar pijnlijke val, waarbij een paar ribben werden gekneusd. "Dat was het begin van alle ellende", zegt Wauters in Het Laatste Nieuws. "Bij één van de uitdagingen ben ik pas echt goed op mijn bek gegaan en heb ik mijn schouder behoorlijk hard ontwricht. Geen complete ontwrichting, wel de ligamenten verrokken. Genoeg ellende die er ook voor zorgde dat ik eind juni niet kon of mocht racen."

"Loodrecht op mijn hoofd gevallen"
Nadien liep het nog eens serieus mis tijdens een oefensessie trampolinespringen, een onderdeel van een uitdaging. "Ik moest tijdens het springen in de lucht draaien. Dat mislukte echter, waardoor ik loodrecht op mijn hoofd ben gevallen. Naast de pijn die ik onmiddellijk voelde, heb ik sindsdien last van hoofdpijn. Erger is dat ik bovendien voortdurend het gevoel heb dat iemand mijn nek met een ijzeren greep vastheeft."

Kinesist Lieven Maesschalk zal zijn werk hebben om Wauters klaar te stomen voor de volgende uitdagingen, die september starten. Wauters zelf kan al die fysieke miserie gelukkig relativeren. "Het is het risico van 'Wauters versus Waes'. Dat hebben we onszelf op de hals gehaald. We willen allebei graag winnen en gaan er vol voor. Dan moet je kunnen en willen afzien."

12-08-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg maar 'Sir' Paul

Zeg maar 'Sir' Paul

http://oi42.tinypic.com/euok6f.jpg

We dachten even dat de kerel zich enkel nog liet inkopen voor kaderfeestjes van bedrijven als HP, maar Paul McCartney tourt op zijn 71ste met zijn eigen band nog altijd gezwind de wereld rond. En dat het geen vergane muzikale glorie betreft, mochten we - eindelijk - zelf eens live meemaken. In San Francisco op het Outside Lands Festival, waar 'sir' Paul de eerste avond afsloot. Sen-sa-ti-o-neel!


Eens de veertig gepasseerd wordt een melomane mens niet snel meer van zijn sokken geblazen: been there, seen that, zoiets. Het moet dus allemaal al redelijk straf zijn om de superlatieven nog uit ons krakende lijf geperst te krijgen. En ook al staat Paul McCartney als belangrijkste overlevende Beatle al jaren op ons concertverlanglijstje, de vraag is toch: 'wat vermag dit supertalent nog op zijn gezegende leeftijd?' Voor Neil Young, een andere held/legende, beginnen de jaren nu toch stilaan te wegen, zo ervoeren we enkele weken geleden nog met hartpijn in Vorst. Maar we hadden het over McCartney... Vorig jaar in Antwerpen nog gemist, maar nu goedgemaakt in het Golden Gate Park, op het hoofdpodium, dat spreekt. Mét een fantastische set van bijna drie uur, netjes afgewerkt binnen het tijdsschema, en geen valse noot de lucht ingestuurd. Klasse!

Grateful Dead
We hadden aanvankelijk de indruk dat er dit jaar een pak minder volk rondliep op de uitgestrekte weides van het Golden Gate Park en dat dat aan de minder sterke affiche van het nog altijd erg jonge OLF (zesde editie) te wijten was. Zelfs toen The National mocht opwarmen voor Paul McCartney, kreeg de Amerikaanse band uit Ohio inderdaad niet bepaald een vol huis voor zich. Bariton Matt Berninger en de zijnen deden het nochtans behoorlijk keurig en strak, in hun gekende stijl dus, met een erg gevarieerde liedjesselectie uit zowat al hun zes albums. Voor Terrible Love - uit hun meesterwerk High Violet - haalden ze ook nog eens Bob Weir van de Grateful Dead - hun eigen 'local hero' - op het podium. En toch konden ze niet ieders toegewijde aandacht vasthouden. Onterecht: wie een ticket voor hun show op 16 november in Vorst heeft, is een lucky bastard, zeker weten.

Maar dan was het dus tijd voor The Beatles- en Wings-man Sir Paul McCartney. En de massa stroomde plots in groten getale toe, op zoek naar een ideaal plekje vóór de Lands End Stage op het Polo Field. Sir Paul had er duidelijk zin in tijdens deze Out There!-tour en nam de wei met 'Eight Days a Week' meteen krachtig mee op een indrukwekkende tocht door wat essentiële muziekgeschiedenis. Sla er uw eigen digitale cataloog maar op na: er zijn er nu ook weer niet zó veel die bijna drie uur kunnen jammen zonder dieptepunt(jes). Paul McCartney kan het moeiteloos én langer, met dank ook uiteraard aan The Beatles. Dat weet hij zelf ook wel en hij brengt tijdens zijn concerten steeds hulde aan de overleden John Lennon en George Harrison. Liefdevol, niet klef.

Shaken
En de mayo pakt nog altijd. Allemaal shakende konten om je heen, van jong tot wie de Beatles nog live aan het werk zag en al wat daar tussen ligt. Climaxen, roept u? Te veel om op te noemen. Evergreens als Hey Jude, Let It Be en Yesterday zetten het kot op stelten, net als Back In The USSR, Live and Let Die en Helter Skelter. En zo kunnen we nog wel even doorgaan... Eén lange roes in een muzisch lustoord.

11-08-2013 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne boos op Britse tabloid

Sharon Osbourne boos op Britse tabloid

http://oi44.tinypic.com/2z7n5td.jpg

Sharon Osbourne is niet te spreken over de werkwijze van een Britse tabloid. Daily Star zou onzin verspreiden over haar rol als jurylid bij X Factor.


De krant schreef gisteren dat de vrouw van rocker Ozzy Osbourne ontevreden was over de categorie talenten die ze begeleidt. Sharon zou "woedend" zijn dat ze was ingedeeld bij de deelnemers boven de 25 jaar oud, omdat de uiteindelijke winnaar zelden uit die groep komt.

"Ze heeft X Factor in de afgelopen vier jaar niet gewonnen en het ziet er dit jaar ook niet goed uit voor haar", zei een bron.

Via Twitter reageert Sharon fel op het gerucht. "Ik vind mijn categorie geweldig, ik hou van mijn deelnemers en ik ben gek op @TheXFactor", schrijft ze. "@Daily_Star stop met onzin afdrukken over mij. Waarom bellen jullie niet even, dan kunnen jullie me gewoon vragen hoe ik me voel."

11-08-2013 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffer dreigt crew Bieber aan te klagen

Slachtoffer dreigt crew Bieber aan te klagen

http://oi43.tinypic.com/2mds0gx.jpg

De crew van Justin Bieber mag zich zorgen maken. Wayne Rennalls overweegt een aanklacht in te dienen omdat hij door securitypersoneel van het Canadese popidool zou zijn mishandeld.


Het gewelddadige incident zou zich afgelopen zondag hebben afgespeeld in een nachtclub in het Amerikaanse Southhampton. Het gezicht van de 22-jarige man is flink gehavend, valt te zien op entertainmentsite TMZ.

Rennalls beweert dat hij ruzie kreeg nadat hij een strikje had uitgeleend aan een serveerster. Hij ging het strikje naar eigen zeggen terughalen terwijl Justin met haar aan het flirten was. Dat viel niet goed bij zijn bodyguards.

De beveiligers van Bieber bevestigen het conflict, maar ze leggen de schuld bij Rennalls. Hij zou zich agressief hebben gedragen. Het politieonderzoek loopt nog.

11-08-2013 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zien de 'Belgische Simpsons' eruit

Zo zien de 'Belgische Simpsons' eruit

http://oi41.tinypic.com/21cdt2d.jpg

Een halfuurtje. Meer heeft Adrien Noterdaem (36) niet nodig om premier Elio Di Rupo om te toveren tot een hilarisch geel figuurtje uit 'The Simpsons', de gigantisch populaire tekenfilmserie uit de VS. De Brusselaar 'simpsoniseert' sinds drie maanden dagelijks beroemdheden en geeft ze een plaatsje op z'n webstek.

Noterdaems oeuvre gaat inmiddels de wereld rond. "Ik hoop stilletjes op een telefoontje uit Los Angeles", zegt de beroepstekenaar. "Als de makers me willen, pak ik metéén m'n koffers. En als hun advocaat aan de lijn hangt? Dan hoop ik dat hij gevoel voor humor heeft."

11-08-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa van Tiger Woods is aan het wegzakken

Villa van Tiger Woods is aan het wegzakken

http://oi39.tinypic.com/21b8ym9.jpg

Het lijkt er sterk op dat de Amerikaanse golfer Tiger Woods opnieuw in de problemen zit. Geen relationele problemen deze keer of tegenslagen op sportgebied, al kunnen ze 'huislijk' worden genoemd, letterlijk dan. De woning van de golfer op Jupiter Island, in Florida, is namelijk aan het 'zinken', meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Het euvel kwam aan het licht nadat Woods en zijn huidige vriendin Lindsey Vonn scheuren ontdekten in de muren en deuren opmerkten die over de vloer schraapten. Aannemers proberen de villa aan de kust nu te stabiliseren met spiraalvormige palen. Een hele klus, gezien de woning van de topgolfer ruim 900 vierkante meter groot is.

11-08-2013 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Katie Price opgenomen in ziekenhuis

Zwangere Katie Price opgenomen in ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/2dsitzm.jpg

Het Britse naaktmodel Katie Price is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt onder andere De Telegraaf. De vruchtzak van 'Jordan', die zeven maanden zwanger is, zou zijn gescheurd.


Volgens The Sun was het glamourmodel op vakantie toen de complicaties optraden. Price werd meteen naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar de artsen de gescheurde vruchtzak opmerkten.

De zwangerschap duurt normaal nog tien weken. Door de complicaties bestaat de kans echter dat de baby nog deze week het levenslicht zal zien. Om infecties te voorkomen, verblijft Price nog even in het ziekenhuis.

De Britse heeft al drie kinderen. Met voetballer Dwight Yorke kreeg ze Harvey (10). Junior (7) en Tiaamii (5) zijn kinderen uit haar eerste huwelijk met zanger Peter Andre.

11-08-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes

"Charles Saatchi dreigt met zelfmoord om Nigella Lawson terug te winnen"

http://oi40.tinypic.com/2lbdvsn.jpg

De scheiding tussen tv-kok Nigella Lawson (53) en miljonair Charles Saatchi (70) verloopt toch niet zo vlot als eerdere berichten lieten uitschijnen. Saatchi zou zijn ex-vrouw nu onder druk zetten hem terug te nemen door te dreigen zichzelf van het leven te beroven, melden Britse media.


De kunstverzamelaar zou Lawson via een reeks sms-berichten en telefoontjes hebben gesmeekt contact met hem op te nemen. Ze zou zijn smeekbedes aanvankelijk genegeerd hebben, maar toch toegegeven hebben toen hij dreigde met zelfmoord.

"Charles heeft Nigella eindeloos zitten sms'en en bellen," zegt een vriendin van Lawson aan Britse media. "Het ene moment zit hij te smeken, het volgende is hij boertig. Haar stilzwijgen maakt hem gek."

Dochter
Volgens de bron zou Saatchi zijn 18-jarige dochter Phoebe ook hebben ingeschakeld om Lawson te overhalen met hem te praten. Ze zou haar dan gezegd hebben dat ze ongerust was over zijn gemoedstoestand.

Saatchi liet zijn dochter ook een mededeling doen dat Lawson haar in de steek had gelaten. "Nigella heeft me niet gesproken sinds ze ons huis heeft verlaten op die zondag toen het krantenverhaal verscheen." Vorige maand publiceerde een zondagskrant foto's van het koppel waarop Saatchi Nigella bij de keel grijpt op het terras van een restaurant in Londen.

"Ze heeft zich erg kil tegenover me gedragen", ging Phoebe verder. "Ze is mijn moeder geweest sinds ik zeven of acht was, en heeft me nu verlaten." Phoebe zou aan een krant ook hebben gezegd dat haar stiefmoeder zich waagde aan gedrag dat potentieel illegaal was. Het is echter niet duidelijk waarover dat precies gaat, meldt de Mirror Online.

Reputatie
Een vriend van Saatchi zou aan de krant hebben bevestigd dat de kunstverzamelaar inderdaad dacht aan zelfmoord, omdat hij worstelde met het verlies van zijn vrouw en zijn reputatie na het incident in het restaurant.

"Hij voelt zich erg verraden door het gebrek aan steun van Nigella en het feit dat ze niet aan zijn zijde is blijven staan, en het niet in het openbaar voor hem heeft opgenomen. Hoe moeilijk zou het geweest zijn om een verklaring de wereld in te sturen? Het dreef Charles naar zelfmoordgedachten. Ze hadden wel een paar gesprekken maar Charles zegt dat ze het over niets eens werden."

11-08-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassingsconcerten Prince razendsnel uitverkocht

Verrassingsconcerten Prince razendsnel uitverkocht

http://oi43.tinypic.com/2qa2vzs.jpg

De Amerikaanse zanger Prince geeft zondagavond onverwacht twee optredens in het Amsterdamse Paradiso. Dat heeft een woordvoerster van de concertzaal meegedeeld. De optredens staan ook aangekondigd op de website van Paradiso. Ze waren op amper zeven minuten tijd uitverkocht. Het ging om twee keer 1.500 kaartjes.

Het eerste optreden van Prince Rogers Nelson begint om 19.30 uur, om middernacht geeft hij zijn tweede concert. De kaarten kostten 100 euro.

Amper een maand geleden gaf Prince al een verrassingsoptreden in Nederland. Tijdens North Sea Jazz in Rotterdam dook hij onverwacht op tijdens een optreden van Larry Graham. Het laatste optreden van Prince in België dateert van juli 2011, toen 'His Purple Highness' twee dagen op rij optrad op het Gentse Sint-Pietersplein.

10-08-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes herenigd met haar hondje (dat bijna in brand vloog)

Amanda Bynes herenigd met haar hondje (dat bijna in brand vloog)

http://oi40.tinypic.com/16lwmr5.jpg

Amanda Bynes heeft in de psychiatrische afdeling bezoek gekregen van haar hondje. Ze werd vorige maand opgenomen nadat ze een vuurtje probeerde te stoken op iemands oprit in Los Angeles. Het hondje was bijna mee in brand gevlogen. Via een rechtszaak hebben Amanda's ouders nu beslissigsrecht in plaats van hun dochter.


Terwijl ze brand stichtte, hield ze haar dwergkeeshond Sherbert op de arm. Daarbij raakte de viervoeter overgoten met benzine. Als het vuurtje-stook was gelukt, dan was de hond waarschijnlijk ook slachtoffer geweest.

Na dat incident werd de voormale kindster opgenomen omdat ze een gevaar zou zijn voor zichzelf. Sindsdien heeft ze herhaaldelijk gevraagd om de hond, die haar ouders na de bezoektijd hebben meegebracht.

Van haar doktoren mocht Amanda een half uur met haar hondje doorbrengen, wat de voormalige Nickelodeon-ster geweldig vond.

Ondertussen is Amanda onder voogdij van haar moeder geplaatst, zo besliste een rechter gisteren. Ze mag nu alle financiële en medische beslissingen nemen. "Het komt er op neer dat je de baas bent", verwoorrdde de rechter het.

10-08-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!