Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William over vaderschap: "Ik dacht dat reddingswerk zwaar was"

Prins William over vaderschap: "Ik dacht dat reddingswerk zwaar was"

http://oi43.tinypic.com/15hfvx4.jpg

Het vaderschap valt prins William nog niet helemaal mee. De kleine George wordt net als heel veel jonge baby's meermaals wakker 's nachts en dat eist zijn tol.


De jonge vader is doodop. "Ik dacht dat reddingswerk voor het leger in de bergen van Snowdonia zwaar werk was, maar het omgaan met een drie weken oude baby komt in de buurt", zei hij gisteren bij het openen van een show op het eiland Anglesey. "De baby is heel mooi natuurlijk, maar ook zeer luidruchtig. Hij slaapt goed, maar ik hoop toch echt dat hij binnenkort de hele nacht doorslaapt", deelde de kersverse vader William.

Mee naar Afrika?
Tijdens een gesprek met CNN sprak William vol trots over George. Als het aan hem zou liggen, nam hij het kleintje zo mee naar Afrika. Het interview was onderdeel van een uur durende special, getiteld: 'Prince William's Passion: New Father, New Hope', die CNN op 15 september uitzendt. De documentaire gaat over Williams passie voor Afrika, waar hij Kate in 2010 ten huwelijk vroeg, en zijn droom om 's werelds meest bedreigde diersoorten te redden.

In de film zegt William dat hij hoopt dat zijn drie weken oude zoontje ooit hetzelfde Afrika zal ervaren als hij en Harry toen zij kleine jongens waren. De kersverse vader kijkt ook terug op de afgelopen weken en vertelt hoe het vaderschap hem heeft veranderd.

15-08-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga onder de smurrie in bijna naakte fotoshoot

Lady Gaga onder de smurrie in bijna naakte fotoshoot

http://oi40.tinypic.com/nz0uh0.jpg

Na de kunstzinnige video is er nu de kunstzinnige fotoshoot. Lady Gaga trok eens te meer zowat al haar kleren uit om in 'V Magazine' te pronken. Wie haar quasi naakt en onder de smurrie wil zien, moet hier klikken.


Het blad pakt uit met vier verschillende covers, waarbij de foto telkens een andere periode uit haar leven symboliseert. Deze hierboven met het Saint Laurent-jasje verwijst naar haar wilde jaren. "Zo zag ik eruit toen ik tussen 19 en 21 jaar was", klinkt het. "Best moeilijk om mezelf zo te zien, want in die periode zijn de pijnlijkste dingen in mijn leven gebeurd." Een subtiele verwijzing is dat naar haar eetstoornis en drugsprobleem.

"Ik versta de kunst om lang pijn te lijden, of het nu mentaal of fysiek is", gaat de 27-jarige zangeres verder. "Volgens mij komt dat omdat ik als kind zo gedisciplineerd was. Eerst leerde ik piano, daarna volgden nog theater en dans. Ik kan dus lang afzien, maar net om die reden raakte ik ook niet weg uit de neerwaartse spiraal. Beseffen de mensen wel wat ik moeten doorstaan heb om zover te raken? Gelukkig vond ik mijn bevrijding in kunst."

Tijdens een avondje uit in Hollywood koos de excentrieke duizendpoot dan weer voor een doorzichtige bodysuit. Arm in arm met haar vriend Taylor Kinney trok ze de hotspot Chateau Marmont binnen.

15-08-2013 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop

Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop

http://oi39.tinypic.com/2z3whux.jpg

De organisatie van Pukkelpop heeft een vervanger gevonden voor Neil Young. De dance-act Major Lazer wordt in de vooravond tussen het programma geschoven, zodat de andere bands een plaatsje omhoog kunnen.


De Canadese rockster Neil Young liet eind vorige week weten verstek te moeten laten gaan voor het festival in Kiewit nadat een van zijn bandleden betrokken was geraakt in een ongeval. De Pukkelpop-organisatie bood iedereen met een vrijdagticket de kans zijn geld terug te vragen, maar ging ook op zoek naar een vervanger.

In een persbericht maakt de organisatie nu een einde aan de geruchtenmolen. Geen Nick Cave, dEUS of Netsky op de affiche, maar Major Lazer. De band rond dj Diplo scoorde deze zomer een hit met 'Bubble Butt' en speelde vorige maand al op Rock Werchter.

De invaller speelt als vierde act op de Main Stage, van 16.40 uur tot 17.40 uur. Daardoor schuiven Fun., Skunk Anansie en Eels een plaatsje hoger op de affiche. Ook in het uurschema van de Club werden enkele wijziging doorgevoerd. Meer info vind je hier.

14-08-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner en Halle Berry strijden voor wet tegen paparazzi

Jennifer Garner en Halle Berry strijden voor wet tegen paparazzi

http://oi44.tinypic.com/beubkg.jpg

Halle Berry en Jennifer Garner gaan samen de strijd aan tegen paparazzi. De actrices ijveren voor een wet die het verbiedt kinderen te fotograferen zonder de toestemming van hun ouders.


Gisteren legde Garner een getuigenis af aan de commissie van publieke veiligheid in de staat Californië. "Ik hou van mijn kinderen. Ze zijn mooi, lief en onschuldig en ik wil niet dat een groep schreeuwende fotografen mijn kinderen traumatiseert."

Berry was ook aanwezig en disselde een anekdote op. "De fotografen vroegen aan mijn vijfjarige dochtertje: 'Hoe gaat het met je, Nahla? Misschien zie je je vader niet meer. Hoe voel je je hierover?'"

Naar verwachting zal de commissie het wetsvoorstel in behandeling nemen. Kranten zien de wet niet zitten omdat ze dan belemmerd zouden worden in hun werk.

14-08-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-reeks over Lernout & Hauspie in de maak

Tv-reeks over Lernout & Hauspie in de maak

http://oi41.tinypic.com/n3oi0j.jpg

Het Antwerpse productiehuis Geronimo werkt aan een fictiereeks over Lernout & Hauspie. Dat staat te lezen op de website van de krant De Tijd. Of en wanneer de reeks er komt, is onduidelijk, maar het productiehuis legde al contacten met de VRT en met regisseur Jan Matthys, bekend van 'Katarakt' en 'De Smaak van de Keyser'.


''De serie focust niet op wat zich heeft afgespeeld in de wandelgangen van het bedrijf, noch op Jo Lernout en Pol Hauspie zelf, maar wel op de impact van de opkomst en de val van het bedrijf op de levens van gewone mensen'', verklapt filmmaakster Isabelle Tollenaere aan De Tijd.

Lernout & Hauspie was een spraaktechnologiebedrijf dat in 1987 in Ieper opgericht werd en pionierde met software en oplossingen voor spraakherkenning en transcriptie. Half jaren negentig ging L&H als eerste Belgische bedrijf op de Amerikaanse beurs Nasdaq.

In 2000 onthulde de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal dat het bedrijf de resultaten kunstmatig opgevoerd had. In 2001 werd L&H failliet verklaard en in 2010 werden acht topmensen veroordeeld. Duizenden gedupeerden wachten nog altijd op de afhandeling van de burgerlijke procedure.

14-08-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber slaat bikinimodel aan de haak"

"Justin Bieber slaat bikinimodel aan de haak"

http://oi44.tinypic.com/10zbvrr.jpg

Justin Bieber heeft een bikinimodel aan de haak geslagen, meldt Daily Mail. Het zou gaan om de 20-jarige Ashley Moore. Het tweetal werd dinsdag gespot in een restaurant in Beverly Hills.


Volgens Daily Mail kennen de twee elkaar al langer, maar zou Justin eerder nog te veel met zijn hoofd bij zijn ex Selena Gomez hebben gezeten. Gomez gaf onlangs in het programma Good Morning America nog toe dat ze altijd om Justin zal blijven geven. De twee hebben al jaren een knipperlichtrelatie.

14-08-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi en Bent Van Looy in jury 'The Voice'

Regi en Bent Van Looy in jury 'The Voice'

http://oi44.tinypic.com/vsowmw.jpg

'The Voice van Vlaanderen' krijgt nieuwe coaches. Regi Penxten en Bent Van Looy gaan plaatsnemen in de bekende rode zetels, weet Het Laatste Nieuws. Alex Callier haakt immers af. Hij moet dus al zeker vervangen worden. Ook over de deelname van Jasper Steverlinck zijn er twijfels terwijl Koen Wauters en Natalia - die mikt op een internationale doorbraak - het mogelijk te druk zullen hebben met hun eigen muzikale carrière.


De handtekeningen onder de contracten van de twee nieuwe 'The Voice van Vlaanderen'-juryleden moeten nog gezet worden, maar dat is slechts een formaliteit voor Regi Penxten en Bent Van Looy, allebei 37 jaar jong. Penxten en Van Looy - de eerste bekend van zijn stomende Milk Inc.-platen en -optredens, de tweede van zijn lichtvoetig popwerk - gaan 'The Voice' zonder enige twijfel een wat vrolijkere en meer populaire koers laten varen.

14-08-2013 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer verzet vlucht om niet bij Angelina te moeten zitten

Jennifer verzet vlucht om niet bij Angelina te moeten zitten

http://oi40.tinypic.com/2vbapp1.jpg

Jennifer Aniston heeft vorige zondag op het nippertje een confrontatie met haar grote rivale kunnen vermijden. Toen ze te weten kwam dat Angelina Jolie op hetzelfde vliegtuig richting Londen zou zitten, herboekte ze meteen haar vlucht. Naar verluidt had een alerte medewerker van British Airways het gevaar opgemerkt en vervolgens haar entourage verwittigd.

Volgens E! News is Aniston dan maar een dag later naar de Britse hoofdstad gevlogen om daar de première van haar nieuwe film 'We're the Millers' bij te wonen. Het botert niet tussen beide actrices sinds Jolie met Brad Pitt aan de haal gegaan is. "Dat Angelina nadien verkondigde dat ze elke dag stond te trappelen om met hem op de set van 'Mr and Mrs. Smith' te staan, was echt niet leuk", gaf Aniston in het verleden al toe. Tegenwoordig is zij verloofd met acteur Justin Theroux.

Jennifer heeft het momenteel ook bijzonder druk met zwangerschapsgeruchten de kop in te drukken. "Het is allemaal wat uit de hand gelopen", klonk het tijdens een gesprek met Australische radiopresentatoren. "Waarom kan de pers niet wachten tot we zo'n prettig nieuws zelf aankondigen? Als ik er op foto's dikker uitzie, wil dat enkel zeggen dat ik wat kilo's bijgekomen ben."

14-08-2013 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher vloekt zich te pletter omdat nieuwe hit gelekt werd

Cher vloekt zich te pletter omdat nieuwe hit gelekt werd

http://oi40.tinypic.com/14kkymd.jpg

Cher mag dan al 67 jaar zijn, vloeken kan ze nog als de beste. En als ze de verrader in handen krijgt die haar nieuwe single liet lekken, zal ze die met huid en haar verscheuren. Althans, zo fel klinkt haar tirade op Twitter toch. "Heb net 'The Greatest Thing gehoord! Fuck! Het is verdomme niet eens de juiste versie. Waarom denken mensen dat dit allemaal zomaar mag? Ik ben zo teleurgesteld", klinkt het. De extra krachttermen mag u er zelf bijvoegen.


Een uur later bleek de kranige zangeres nog niet uitgeraasd. "Teleurgesteld, meer dan een jaar heb ik aan dat verdomde nummer gewerkt. En nu lekt een of andere klootzak de verkeerde versie. De single van Gaga is geweldig, en dat is het enige wat telt."

Het nummer in kwestie werd inderdaad geschreven door Lady Gaga. Ironisch genoeg kreeg ook zij af te rekenen met een lek, waardoor haar gloednieuwe single 'Applause' een week eerder dan gepland voor de leeuwen gegooid werd.

Cher legt de lat hoog, wat haar nieuwe album betreft. "Ik ben niet zo'n grote fan van mezelf, maar volgens mij is dit het beste album dat ik ooit gemaakt heb. De liedjes zijn simpelweg briljant. Het werk dat het dichtst in de buurt komt, moet 'Believe' (uit 1998; nvdr) zijn."

14-08-2013 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares van 'den John':

Minnares van 'den John': "Ik was 17 toen affaire begon"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zps360c7ff0.jpg

De 22-jarige Filipijnse Ancy Dieto onthulde enkele maanden geleden tegenover Astrid Bryan dat ze een relatie had met Astrids man, 'den John'. De vrouw beweert dat ze op haar zeventiende al een affaire met hem had.


Telkens John op de Filipijnen was voor zaken, had hij contact met de jonge vrouw. Hij beloofde haar dat hij met haar zou trouwen en een huis voor haar en haar familie zou kopen.

Beschuldigd van afpersing
Toen Ancy op het internet ontdekte dat John al getrouwd was, met een bekende vrouw nog wel, besloot Ancy wraak te nemen. In 2011 al werd Ancy gearresteerd in een hotel op de Filipijnen nadat ze John 35.500 euro had proberen aftroggelen. In ruil voor dat geld zou ze er van afzien naaktfoto's van hen beiden op het internet te zetten. John had haar samen met de autoriteiten in de val gelokt, maar Dieto ontkende elke beschuldiging van afpersing.

Bewijzen
Schuldeisers van een kopermijn die door Johns bedrijf was overgenomen, brachten de zaak echter naar buiten. Ook Astrid kreeg lucht van het verhaal, maar 'den John' bleef alles ontkennen. Tot Ancy eind maart zelf contact opnam met Astrid en bewijzen van haar affaire met John voorlegde: foto's, mails en chatgesprekken.

Alimentatie
Astrid liet al weten dat ze geen cent wil van John en dat ze een vechtscheiding op zijn Amerikaans niet ziet zitten. Toch zal ze de villa waar de twee samen woonden mogen houden en moet hij haar de komende drieënhalf jaar 6.000 euro alimentatie per maand betalen. In de staat Californië krijgt een gescheiden vrouw immers alimentatie voor de helft van het aantal jaren dat ze getrouwd was.

13-08-2013 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga onthult comebacksingle week eerder dan gepland

Lady Gaga onthult comebacksingle week eerder dan gepland

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7_zpsa337ae4f.jpg

Lady Gaga heeft haar gloednieuwe single 'Applause' een week eerder dan gepland onthuld. Dat deed ze nadat de single afgelopen weekend gelekt was, zo staat te lezen op de muzieksite NME. 'Applause' komt uit haar derde studioalbum 'ARTPOP', dat op 11 november in de winkelrekken zal liggen.

Afgelopen weekend pakte Gaga de onbekende daders achter het lek van 'Applause' (virtueel) stevig aan. Gaga stuurde woedende tweets de wereld in en vroeg Katy Perry, wier nieuwe single 'Roar' ook gelekt werd, om haar te helpen 'to fuck up some hackers'.

Gaga zal het nummer voor het eerst live brengen tijdens de MTV Video Music Awards op 25 augustus.

13-08-2013 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart gaat terug naar de schoolbanken

Kristen Stewart gaat terug naar de schoolbanken

http://oi40.tinypic.com/1zpleo1.jpg

Kristen Stewart keert terug naar de schoolbanken. Robert Pattinson's ex mag zich tegenwoordig studente noemen aan Amerika's prestigieuze University of California.


Kristen gaat Engelse literatuur studeren. De 23-jarige actrice werkt op dit moment aan haar nieuwe film Camp X-Ray, ze is een van de hardst werkende actrices in Hollywood. "Ja, Kristin is miljoenen waard, maar ze denkt nu al na over een leven na haar filmcarrière", zegt een bron tegen Daily Mirror. "Ze heeft nooit de kans gekregen om haar school af te maken en ze wil een goede opleiding."

Kristen, verzot op lezen, is niet de enige ster die terug naar school gaat. Harry Potter-ster Emma Watson en model Lily Cole studeerden allebei af aan de Britse universiteit van Cambridge.

13-08-2013 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Friso wordt vrijdag in besloten kring begraven

Prins Friso wordt vrijdag in besloten kring begraven

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zps5ca45da6.jpg

Prins Friso wordt vrijdagmiddag in besloten kring begraven in Lage Vuursche, gemeente Baarn. Dat gaat gebeuren in de Stulpkerk. De kerk ligt pal naast kasteel Drakensteyn, waar Beatrix zal komen te wonen. Daarna wordt prins Friso begraven op de daarbij gelegen begraafplaats.

Dat Beatrix vlakbij de kerk in Lage Vuursche komt te wonen, lijkt de reden van de keuze van een begrafenis in dezelfde plaats te zijn. "Zijn moeder wil hem dichtbij zich hebben, dat kan bijna niet anders", aldus deskundige Cees van Raak aan RTL Boulevard.

Halfstok
Minister-president Mark Rutte heeft besloten dat de vlaggen op gebouwen van de rijksoverheid, provincies en gemeenten vrijdag halfstok gaan, aldus de RVD. In de zogeheten vlaginstructie wordt ook Caribisch Nederland gevraagd om de vlag halfstok te hangen, net als de diplomatieke posten in het buitenland.

Prins Friso overleed maandag op 44-jarige leeftijd aan de gevolgen van het ski-ongeluk dat hij in februari 2012 had in het Oostenrijkse Lech. Sinds dat ongeluk lag hij in coma.

13-08-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lore wil niet meer trouwen met Tom Boonen

Lore wil niet meer trouwen met Tom Boonen

http://oi42.tinypic.com/2cc7eg.jpg

Tom Boonen (32) en zijn Lore (29) zijn tien jaar samen, maar een huwelijk zit er niet in. Nochtans deed de wielrenner zijn vriendin een huwelijksaanzoek. Maar zijn 'koudwatervrees' telkens zij over hun grote dag begon gooide roet in het eten. Resultaat? Nu wil Lore niet meer met Tom trouwen, zo meldt Dag Allemaal.


"Ik heb haar lang geleden ten huwelijk gevraagd", aldus Tom. "Maar telkens zij over 'de grote dag' begon, kreeg ik een soort van koudwatervrees. Tot ze me vlakaf vroeg: 'Waarom wil jij dit eigenlijk?' Ik antwoordde haar heel eerlijk: 'Voor jou, want voor mij hoeft het eigenlijk niet". Blijkbaar was dat geen goed antwoord, want toen wilde zij ook niet meer. Geen bruidsklokken, dus".

13-08-2013 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Lesley-Ann Poppe: "Meer kans op verzoening dan op scheiding"

Manager Lesley-Ann Poppe: "Meer kans op verzoening dan op scheiding"

http://oi44.tinypic.com/2hrlnjo.jpg

Haar man Benjamin bezocht een prostituee die hem vervolgens afperste, maar toch gelooft de manager van Lesley-Ann Poppe niet dat Benjamin voor altijd zijn koffers zal moeten pakken. "Ik hoor bij haar eerder een toon van verzoening dan van echtscheiding", zegt haar manager in Dag Allemaal.


Op Twitter leek Lesley-Ann Poppe zich vorige week prima te vermaken, maar volgens manager Gino Laureyssen is haar wereld flink door elkaar geschud.

"Wat haar man heeft gedaan, is niet goed te praten, verre van. Maar Lesley-Ann heeft zoiets van: 'Ik moet hier doorheen, punt'. De storm is nu al wat gaan liggen, gelukkig".

Volgens Laureyssen is het niet zeker dat het dan tot een scheiding komt. "Dat is een brug te ver. Lesley-Ann heeft beslist een pauze in haar huwelijk in te lassen, ja. Om alles tot rust te laten komen. Ik hoor bij haar eerder een toon van verzoening dan van echtscheiding".

13-08-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Saunaproef van Wauters en Waes was onverantwoord"

"Saunaproef van Wauters en Waes was onverantwoord"

http://oi39.tinypic.com/bhio94.jpg

In het nieuwe programma 'Wauters vs. Waes' dagen Koen Wauters en Tom Waes elkaar uit om na te gaan wie van hen nu eigenlijk de strafste is. Om te bepalen wiens familienaam er eerst mocht staan in de programmanaam ging het er stevig aan toe: ze gingen om ter langst in een sauna zitten. Hoewel de proef onder medische begeleiding gebeurde, is de Sauna Vereniging België formeel: de proef was onverantwoord en had niet mogen doorgaan.
 
De Sauna Vereniging België is de officiële beroepsorganisatie die nauw samenwerkt met de FOD Volkgezondheid en op die manier uitgroeide tot het kwaliteitskeurmerk voor sauna's. "Mensen functioneren optimaal bij een omgevingstemperatuur van 21 graden", klinkt het. "Een bezoek aan de sauna, waar het al snel 90 graden kan worden, is wel degelijk goed om afvalstoffen uit te zweten en een ontspannend gevoel te creëren. Als je het saunabezoek echter te lang maakt, kunnen er uitdrogingsverschijnselen optreden. Iets wat Tom Waes als fervente saunaliefhebber eigenlijk zou moeten weten. Het is dus belangrijk om zeker niet langer dan aangegeven in de sauna te blijven zitten. De zandloper hangt er immers niet zomaar."
 
Gisteren raakte bekend dat Wauters en Waes al meer dan één blessure hebben opgelopen bij de opnames van hun programma. Zo scheurde Waes zijn buikspieren en loopt Wauters met barstende hoofdpijn rond na een valpartij. "Tja, als Koen Wauters en Tom Waes na hun opnames willen bekomen van hun uitdagingen, dan nodigen wij ze met veel plezier uit voor een saunabezoek in één van onze filialen. Maar dan wel een bezoek van beperkte duur", besluit de Sauna Vereniging België met een knipoog. Het nieuwe programma zal in het voorjaar van 2014 afwisselend op vtm en Eén uitgezonden worden.

13-08-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsoorzaak drummer Channel Zero nog altijd niet bekend

Doodsoorzaak drummer Channel Zero nog altijd niet bekend

http://oi42.tinypic.com/vyv0n9.jpg

De oorzaak van de plotse dood van drummer Phil Baheux (45) van de Belgische metalband Channel Zero is nog altijd niet bekend. "We gaan uit van een natuurlijke doodsoorzaak, maar kunnen ze nog niet benoemen, omdat we zelf nog in het ongewisse zijn", zegt Marlon Waghemans, manager van Channel Zero.


"Vrijdag heeft de groep nog gerepeteerd voor de komende festivaloptredens met Phil erbij, en alles verliep perfect normaal", zegt Marlon Waghemans. "In de nacht van vrijdag op zaterdag heb ik om 2 uur 's nachts nog een mail van Phil gekregen in verband met de gastenlijst op het festival Alcatraz."

Zaterdag werd Phil Baheux, 45 jaar jong, dood in zijn bed aangetroffen. "We kennen de doodsoorzaak nog altijd niet, maar die kan alleen van natuurlijke aard zijn", zegt Billy Torney van platenmaatschappij CNR.

Levensgenieter
Een wanhoopsdaad is uitgesloten? "Dat sluit ik voor meer dan honderd procent uit", zegt Billy Torney. "Phil was een echte levensgenieter." Manager Marlon Waghemans kan dat alleen maar beamen.

Intussen bevestigt de manager van de groep dat het optreden van Channel Zero op het Brussels Summer Festival komende woensdag een officieel afscheidsmoment wordt.

Intieme kring
"De familie van Phil wil de uitvaart uitdrukkelijk in intieme kring houden. Daarom treedt Channel Zero op het Brussels Summer Festival op met een ingetogen, akoestische set, zonder drums, maar met foto's en videobeelden van Phil. Fans, crew en dierbaren kunnen daar afscheid nemen van Phil", besluit Marlon Waghemans. "Alle verdere geplande optredens van de band na 14 augustus zijn gecanceld."

12-08-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prins Johan Friso (44) overleden

Nederlandse prins Johan Friso (44) overleden

http://oi39.tinypic.com/fjm5xv.jpg

De Nederlandse prins Johan Friso is vanochtend op 44-jarige leeftijd overleden in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Dat heeft de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst vanmiddag bekendgemaakt. Friso overleed aan complicaties die optraden na de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.


De Nederlandse koning Willem-Alexander en zijn gezin zijn momenteel met vakantie in Griekenland. Zij komen zo snel mogelijk naar Nederland terug.

Mabel vierde gisteren 45ste verjaardag
Prinses Mabel, echtgenote van Friso, vierde gisteren nog haar 45-jarige verjaardag in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, waar haar man sinds begin vorige maand werd verzorgd. Mabel en haar dochters Luana en Zaria logeren in het woonverblijf van prinses Beatrix, de moeder van Friso en Willem-Alexander.

Na behandeling op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck werd Friso begin maart 2012 overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Sinds november 2012 vertoonde Prins Friso tekenen van zeer gering bewustzijn ('minimal consciousness'), een toestand waarin zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan. Begin juli werd hij overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch. Daar is hij deze voormiddag overleden.

Geen lid meer van Koninklijk Huis
Friso was de tweede zoon van prinses Beatrix en prins Claus en de jongere broer van koning Willem-Alexander. Sinds zijn huwelijk op 24 april 2004 met Mabel Wisse Smit was hij geen lid meer van het Koninklijk Huis. De prins werd sindsdien officieel aangeduid als 'Zijne Koninklijke Hoogheid prins Friso van Oranje-Nassau', met 'prins van Oranje-Nassau' als persoonlijke titel.

Na een skiongeval op 17 februari 2012 in Oostenrijk verkeerde de prins een tijdlang in coma. Dit coma ging over in een toestand van minimaal bewustzijn.

"Niet homoseksueel"
Jarenlang werd over Johan Friso beweerd dat hij homoseksueel was, en in Eindhoven werd een maandelijks homofeest naar hem genoemd (Friso-feest). Op 14 februari 2001 liet hij de Rijksvoorlichtingsdienst verklaren dat hij "niet homoseksueel, maar heteroseksueel is".

Op 7 juli 2002 meldde de Rijksvoorlichtingsdienst dat Mabel Wisse Smit "tot de nauwe vriendenkring van de prins" behoorde. Een jaar later, op 30 juni 2003 verloofden ze zich met elkaar.

Verhouding met topcrimineel
Mabel Wisse Smit raakte in het najaar van 2003 ernstig in opspraak nadat werd onthuld dat ze een verhouding had gehad met de in 1991 doodgeschoten topcrimineel Klaas Bruinsma. Als gevolg hiervan verzocht Johan Friso premier Balkenende per brief van 9 oktober 2003 de Toestemmingswet niet aan de Staten-Generaal voor te leggen.

"We zijn naïef geweest"
Johan Friso verklaarde dat zijn aanstaande vrouw en hij naïef waren geweest toen zij hadden besloten niet alle informatie over de relatie tussen Wisse Smit en Bruinsma te openbaren aan de premier en het staatshoofd.

Op 10 oktober 2003 gaf premier Balkenende een persconferentie. Hij deelde mee dat de regering geen Toestemmingswet aan de Staten-Generaal zou voorleggen. Johan Friso moest van de premier de consequenties aanvaarden. Hierdoor zou Johan Friso zijn eventuele rechten op de troon verliezen op het moment dat zijn huwelijk met Wisse Smit zou worden voltrokken. De brief van Johan Friso werd ook vrijgegeven.

Op 19 april 2004 gaf het paar een televisie-interview, waarbij het herhaalde naïef te zijn geweest.

Onder lawine bedolven
Tijdens een vakantie in het Oostenrijkse Lech raakte Johan Friso op 17 februari 2012 samen met een vriend onder een lawine bedolven. Zijn vriend wist zich uit de sneeuw te bevrijden, mede doordat hij een lawine-airbag droeg. Na vijfentwintig minuten werd Johan Friso in kritieke toestand onder de sneeuw vandaan gehaald.

Hij werd ter plekke vijftig minuten gereanimeerd en vervolgens naar de afdeling intensieve zorgen van het Landeskrankenhaus in Innsbruck gebracht. Johan Friso bevond zich ten tijde van het ongeval in het zogenaamde vrije skigebied, buiten de piste. Het lawinegevaar was die dag 4 op een schaal van 5.

Ernstig hersenletsel
Hij werd gedurende de eerste dagen na het ongeval bij een lage temperatuur in kunstmatig coma gehouden. De artsen hoopten hiermee de schade aan de hersenen te kunnen beperken. Ondanks deze poging bleek later uit MRI-onderzoek dat Johan Friso ernstig hersenletsel had  overgehouden aan het zuurstofgebrek. Hij bevond zich daarna in comateuze toestand.

In de zomer werd de prins naar Paleis Huis ten Bosch gebracht, aangezien verdere behandeling in het ziekenhuis "niet nodig was".

Prins Friso en Mabel Wisse Smit hebben twee dochters, Zaria en Luana.

Filip en Mathilde betuigen medeleven
Het Belgische vorstenpaar Filip en Mathilde hebben telefonisch hun medeleven overgemaakt aan de Nederlandse koninklijke familie, zo is bij de woordvoerder van het koninklijk paleis vernomen.

"De koningin heeft gebeld met de Nederlandse koningin Maxima. En de koning heeft telefonisch contact gehad met koning Willem-Alexander en prinses Beatrix", zegt de paleiswoordvoerder.

12-08-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger The Scene heeft keelkanker

Zanger The Scene heeft keelkanker

http://oi39.tinypic.com/s2s7t5.jpg

Thé Lau, zanger en frontman van de Nederlandse groep The Scene, heeft keelkaker. Dat schrijft Het Nieuwsblad. "Zolang het gaat, blijft hij optreden", zegt zijn vrouw Marijke aan de krant.


"Het wordt een zware behandeling maar hij gaat ervoor en ziet het positief tegemoet", zegt ze nog. De behandeling tegen de ziekte wordt binnenkort opgestart, eind augustus of begin september.

"Gelukkig was er een theatertournee gepland, waardoor er niet veel moet afgezegd worden. We zien wel tot wanneer het gaat."

Voor de rest gaan Thé en Marijke vooral blijven genieten van het leven. "We genieten nu van wat witte wijn en kreeft, samen met vier vrienden. Het mooie leven gaat gewoon door."

Thé Lau is 61 en met zijn groep vooral bekend van songs als 'Blauw', 'Rigoreus' en 'Iedereen is van de wereld'. We hopen voor hem dat het mooie leven nog lang mag blijven duren.

12-08-2013 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie showt groeiend buikje op babyborrel voor familie

Fergie showt groeiend buikje op babyborrel voor familie

http://oi42.tinypic.com/9gjx47.jpg

Fergie kijkt vol ongeduld uit naar de geboorte van haar eerste kindje, en dat zal iedereen geweten hebben. Enkele weken geleden hield ze al een babyborrel voor haar (bekende) vrienden, inclusief burleske dragqueens en cocktails, maar daar bleef het niet bij. Gisteren was er nog een tweede, traditionelere en intiemere babyborrel met familie en enkele vrienden. Op de foto's daarvan kregen we Fergie's groeiende buik goed te zien.


De zangeres deelde zelf enkele foto's van het feestje op Twitter. Ze poseerde onder andere met haar 'Black Eyed Peas'-collega's will.i.am en apl.de.ap, met de hashtag #UncleLove erbij.

Babybuik
Fergie koos alweer voor een strak mini-jurkje. Het kleedje was bovenaan zwart, maar zette de babybuik in de verf met een felroze kleur. Pumps met een hoge naaldhak en een metalen tip werkten de outfit van de zangeres af.

Familie
Op een andere foto poseerde de 38-jarige vrouw van Josh Duhamel met een bord vol lekkers en een zekere Pam, die ze bedankte voor de geweldige babyborrel met de familie.

Het contrast met Fergie's eerste babyborrel van enkele weken geleden was erg groot. Op die 'gayby shower' kwamen bekende sterren zoals Kelly Osbourne, Molly Sims, Julianne Hough en celebrityblogger Perez Hilton meefeesten met de burlesk dansende dragqueens.

12-08-2013 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!