Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man en lief 'Laurie' uit That 70s Show ruziën over wie schuldig is aan haar dood

Man en lief 'Laurie' uit That 70s Show ruziën over wie schuldig is aan haar dood

http://oi41.tinypic.com/s3is06.jpg

De plotse dood van actrice Lisa Robin Kelly, Laurie uit That '70s Show krijgt een lelijk staartje. Haar man, van wie ze gescheiden leefde, en haar nieuwe vriend maken ruzie over wie de schuldige is in het verhaal. De vriend wees met een beschuldigende vinger naar haar man, Robert Gilliam, die alle verantwoordelijkheid afwees. "Niks mee te maken", zegt hij aan tmz.com.


De vriend beweerde eerder tegenover TMZ dat Lisa's problemen ontstonden dankzij de fysieke en emotionele mishandeling door Robert, die in mei werd veroordeeld voor het slaan van de actrice.

Robert Gilliam, die officieel nog is getrouwd met Lisa, zegt dat de vriend van zijn vrouw hem als schuldige aanwijst omdat de man zijn eigen hachje probeert te redden.

"In de twee weken voor haar dood belde ze me wel 22 keer op omdat ze van hem af wilde", vertelt Robert aan TMZ.

Hij zegt dat hij heeft aangeboden haar te helpen, op voorwaarde dat ze zichzelf zou aanmelden bij een afkickkliniek in de buurt van North Carolina, waar ze samen leefden.

Volgens Robert ging ze akkoord, en hij zette een aantal zaken in gang, maar ze overleed voor ze naar de andere afkickkliniek kon verhuizen.

Mysterieuze dood
Lisa Robin Kelly stierf woensdag op 43-jarige leeftijd in haar slaap in een afkickkliniek waar ze drie dagen eerder werd opgenomen voor alcoholisme. Bij haar opname had ze 0,34 procent alcohol in haar bloed, zowat een dodelijk niveau.

Naar de doodsoorzaak is het voorlopig gissen: de afkickkliniek spreekt van een mysterie. In haar kamer zijn geen drugs of alcohol teruggevonden, ze nam ook geen pillen tegen afkickverschijnselen.

17-08-2013 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem wil geen vrouwen of oudere mannen als security op Pukkelpop

Eminem wil geen vrouwen of oudere mannen als security op Pukkelpop

http://oi39.tinypic.com/2hzr52u.jpg

Voor zijn show op Pukkelpop heeft Eminem het securityteam gisteren zwaar geschoffeerd. De rapper wilde geen vrouwelijke veiligheidsagenten zien voor het podium en dreigde alles stil te leggen als ze toch opdoken. De reden? Die doen hem denken aan zijn exen. Ook oudere mannen werden geweerd: daarbij denkt hij aan zijn vader, die hij haat. Te jonge medewerkers wilde hij ook niet zien: die zouden hem herinneren aan zijn eigen kinderen.

Inbreuk
"In geen twintig jaar meegemaakt dat een artiest zulke absurde eisen stelt", aldus de security. De eis is bovendien een mogelijke inbreuk op de antidiscriminatiewet.

"Er zat voor ons dus niks anders op dan tijdens het optreden vanop de zijkanten toe te kijken, uit het zicht van de rapper, want anders zou hij meteen stoppen met optreden", hekelde een andere vrijwilligster, die nog het liefst van al gehad zou hebben dat alle vrouwen in het publiek het bij wijze van protest zouden afbollen. "Dat de rapper op zijn verlanglijstje heeft staan dat hij alleen maar blauwe M&M's wil hebben, tot daar. Maar oude mannen, vrouwen en jongeren weren? Dat is toch ongelooflijk discriminerend?"

17-08-2013 om 10:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Roemeense prinses organiseerde hanengevechten"

"Roemeense prinses organiseerde hanengevechten"

http://oi42.tinypic.com/t4wcqx.jpg

De politie in de Amerikaanse staat Oregon heeft prinses Irina van Roemenië en haar Amerikaanse echtgenoot John Walker gearresteerd. De twee worden verdacht van het organiseren van hanengevechten op hun boerderij. Daarbij zouden ze ook de wet op kansspelen overtreden hebben.


Prinses Irina (60) is de derde dochter van Mihai. De koning werd in 1947 afgezet door het toenmalige communistische regime. Mihai -91 jaar inmiddels- leeft nog en woont weer een deel van het jaar in Roemenië. Hij geldt als moreel kompas in een land waar politici vooral geassocieerd worden met zelfverrijking en corruptie.

Volgens de aanklacht zouden de prinses en haar tweede echtgenoot -een voormalige hulpsheriff- met nog twaalf andere mensen tussen 1 april 2012 en 19 mei 2013 tenminste tien hanengevechten hebben gehouden. Deze gevechten zijn illegaal. De openbare aanklager noemde ze zelfs "barbaars". Per gevecht verdiende het paar 2.000 dollar.

Daarnaast liet het echtpaar ook een gokje toe op de uitkomst van de gevechten, een overtreding is dat op de wet van de kansspelen. Ze riskeren vijf jaar cel en een boete die kan oplopen tot 250.000 dollar. Mihai reageerde al met droefenis op de feiten en hoopt op een snel en rechtvaardig vonnis.

16-08-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Oh verlaat 'Grey's Anatomy'

Sandra Oh verlaat 'Grey's Anatomy'

http://oi44.tinypic.com/2yploxi.jpg

Fans van 'Grey's Anatomy' zullen het na het volgende seizoen moeten stellen zonder de prikkelbare dokter Cristina Yang. Na het tiende seizoen, dat vanaf september wordt uitgezonden in de Verenigde Staten, hangt vertolkster Sandra Oh haar tv-stethoscoop aan de wilgen.


Sandra vertelde haar collega's over haar beslissing tijdens de repetities voor de 200ste aflevering van de populaire ziekenhuisreeks. "Het voelt nog niet helemaal echt", vertelt de actrice aan The Hollywood Reporter.

De beslissing was geen opwelling. "Ik denk al na over het einde sinds we met de 'basis zes' een tweejarig contract tekenden in mei 2012. Ik moest er wel over nadenken om me voor te bereiden op het einde. Ik gaf mezelf twee jaar om emotioneel afscheid te nemen."

Aan het einde van seizoen 9 werd Sandra gevraagd wat haar toekomstplannen waren. "Ik heb gezegd dat ik klaar was om te vertrekken."

16-08-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodellen vieren 50ste verjaardag Pirellikalender

Topmodellen vieren 50ste verjaardag Pirellikalender

http://oi43.tinypic.com/2rhxnog.jpg

De jaarlijkse Pirellikalender staat berucht voor het verzamelen van de mooiste vrouwen uit mode-industrie op een ietwat provocerende manier. Samen met gerenommeerde fotografen en stylisten zetten ze de schoonheid van het vrouwelijk lichaam in de verf. Om de 50ste verjaardag te vieren, laten ze de expliciet naakte concepten helemaal links liggen en mikken ze op stijl en elegantie, samen met topmodellen als Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio en Helena Christensen.


Eenvoud siert, dat maken deze voorproevertjes van de 50ste Pirellikalender duidelijk. Fotografen Patrick Demarchelier en Peter Lindbergh mochten zich uitleven in een eenvoudige studio met topmodellen Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Karolina Kurkova, Alek Wek, Miranda Kerr en Isabeli Fontana.

De foto's nemen je mee naar iconische beelden uit de jaren 90, toen Cindy Crawford, Linda Evangelista en Naomi Campbell het nog voor het zeggen hadden in modeland. Sexy lingerie zonder een hint van vulgariteit, loshangende, witte hemden met bijpassend slipje en pluizige, zwarte rolkraagtruien geven een heel ander de beeld dan de expliciet naakte foto's die Pirelli zo berucht maakten.

De volwaardige fotoshoot zal op 21 november onthuld worden in Milaan.

16-08-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DNA-test bewijst wie vader is van zoontje Kourtney Kardashian

DNA-test bewijst wie vader is van zoontje Kourtney Kardashian

http://oi44.tinypic.com/148hs2.jpg

Na de vaderschapsclaim van een mannelijk model, lieten Kourtney Kardashian en Scott ('Lord') Disick een DNA-test uitvoeren die bewijst dat Scott wel degelijk de vader is van hun zoontje, Mason. Het model trekt de test meteen in twijfel: "De resultaten zijn afgekocht."


Model Michael Girgenti beweert dat hij met Kourtney in bed is gedoken in maart 2009, toen zij en Scott (tijdelijk en voor de zoveelste keer) uit elkaar waren. 9 maanden later brengt Kourtney een zoon ter wereld: Mason Dash Disick. 'Mijn zoon', beweert Michael en hij stapte met een vraag tot voogdij naar de rechtbank.

DNA-test
Om te bewijzen dat Scott wel degelijk de vader is van Mason (voor wie blind is voor de fysieke overeenkomsten), lieten Kourtney en Scott DNA-test afnemen. Op 12 augustus werden de resultaten bekend gemaakt: Scott is Masons vader.

Case closed? Niet bepaald. Michael trekt de resultaten van de test in twijfel en weigert zijn rechtszaak te verzaken. "De resultaten kunnen gemakkelijk gekocht zijn", zegt zijn woordvoerder aan de onbetrouwbare roddelsite Radar.

16-08-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessandra Ambrosio: "Naakt poseren voelt niet goed"

Alessandra Ambrosio: "Naakt poseren voelt niet goed"

http://oi41.tinypic.com/2gwb0c7.jpg

Ze is een ondergoedmodel en heeft een lichaam om u tegen te zeggen. Alessandra Ambrosio heeft niets om zich over te schamen, maar dat betekent niet dat ze zomaar alles zal laten zien: "Ik heb nog nooit een naaktshoot gedaan", vertelt ze aan The Cut naar aanleiding van de Pirellikalender. "Dat voelt gewoon niet goed". Of hoe bloedmooie modellen ook maar gewone mensen zijn.


Het is niet omdat ze vaak halfnaakt gefotografeerd wordt, dat Alessandra zich comfortabel genoeg voelt om ook de beha en het slipje uit te trekken.

Het model heeft zo haar eigen manieren om de onzekerheid te verstoppen: 'Ik draag altijd een string, of hou mijn armen voor mijn borsten zodat het lijkt alsof ik naakt ben."

Back-up
Alessandra is niet de enige: Isabeli Fontana gaat ook niet graag poedelnaakt. "Dat is niet comfortabel", zegt ze. "Je zal het niet geloven, maar bij Pirelli hebben ze dat altijd gerespecteerd." Van de zes shoots die ze deed voor Pirelli waren er twee topless.

Al kan je Alessandra en Isabeli niet van preutsheid betichten: beiden poseren vaak halfnaakt in lingerie, badkledij of in suggestieve poses.

Coco Rocha gaat nog een stap verder: zij heeft een strikt 'geen naakt'-clausule in haar contract. Toen Elle Brazil haar na een shoot photoshopte om haar naakter te doen lijken was ze furieus: "Dat is tegen mijn verbale en geschreven wensen die ik aan het hele team heb duidelijk gemaakt."

16-08-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatrix en Mabel nemen afscheid van prins Friso

Beatrix en Mabel nemen afscheid van prins Friso

http://oi39.tinypic.com/vy5x6c.jpg

De Nederlandse prins Friso is vanmiddag begraven op het kerkhof bij de Stulpkerk in Lage Vuursche, vlak bij kasteel Drakensteyn. Prinses Beatrix verhuist over een paar maanden naar het kasteel.


De uitvaart van prins Friso is rond 16.30 uur afgelopen. Na de dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche werd Friso begraven op het naastgelegen kerkhof. De kist met zijn lichaam werd vanmiddag door onder meer zijn broers koning Willem-Alexander en prins Constantijn van de Stulpkerk naar het graf gedragen. Vier vrienden van Friso waren ook drager. Daarna liep de koninklijke familie terug naar kasteel Drakensteyn.

Voor de dienst in de kerk en de aansluitende begrafenis waren alleen familie en vrienden uitgenodigd. Zo waren onder meer de getuigen van het huwelijk van Friso met Mabel aanwezig. Bij aankomst liep prinses Beatrix voorop, samen met Mabel en haar twee dochters Luana en Zaria. Daarachter volgden koning Willem-Alexander en koningin Máxima en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane. Naar schatting woonden honderd genodigden de dienst bij.

16-08-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van School is Cool tot Eminem: eerste dag Pukkelpop van start

Van School is Cool tot Eminem: eerste dag Pukkelpop van start

http://oi39.tinypic.com/2j3301v.jpg

De Antwerpse band School is Cool mocht de 28ste editie van het driedaagse festival Pukkelpop aftrappen. De festivalgangers stromen momenteel massaal toe. De start van het festival verliep rustig, zo laten zowel de organisatoren als de ordehandhaving op en rond het festival weten. Wel kreeg het binnenstromende publiek intussen al een regenbui over zich heen.


Officieus startte Pukkelpop gisteren al, met een feestje voor de kampeerders in de Boiler Room. "Vuurwerk, confetti, 3.264 LED tubes, 352.512 pixels en 35.000 kampeerders maakten van deze openingsavond een spektakel", meldt de festivalorganisatie.

Tot 4 uur 's nachts werd er een gezellig feest gebouwd in de Boiler Room. Rond 5 uur hadden alle festivalgangers de weide verlaten en was de rust in Kiewit helemaal weergekeerd.

De lokale politie Hazodi, die op het terrein een commandopost bemant, ontving van buurtbewoners een aantal klachten over geluidsoverlast, "maar niet meer dan gebruikelijk", aldus de politie. De ordediensten communiceren de hele dag door via Twitter en Facebook.

Eminem
Vandaag is dan met School is Cool rond 11u30 de officiële aftrap gegeven van het festival. Hoewel begonnen met een plensbui, is het inmiddels weer droog op de festivalweide. Voor de namiddag wordt beter weer voorspeld. Tegen dat de grote namen eraan komen, zal het ook met de sfeer crescendo gaan, zo wordt verwacht.

Onder meer Deftones, Fall Out Boy, Miles Kane, Baauer, Savages, Meuris, Nine Inch Nails en Eminem staan vandaag nog op het programma. Die laatste namen verklaren waarom deze Pukkelpopdonderdag zo snel was uitverkocht.

Openbaar vervoer
"Al meer dan 13.000 festivalgangers namen gisteren al de trein naar Pukkelpop", liet de NMBS aan de VRT weten. Met festivalticket heb je recht op een gratis e-treinbiljet. Gisteren legde de NMBS 14 extra treinen in voor Pukkelpop.

Volgens De Lijn namen er gisteren ruim 25.000 festivalgangers de bus naar Kiewit. Sinds 9 uur vanmorgen rijden de pendelbussen weer uit. Tijdens het festival zet De Lijn 112 extra chauffeurs in en 22 controleurs.

16-08-2013 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber zorgt voor spanning tussen Taylor en Selena

Bieber zorgt voor spanning tussen Taylor en Selena

http://oi40.tinypic.com/208k8s4.jpg

De knipperlichtrelatie van Selena Gomez met Justin Bieber zorgt voor spanningen tussen de zangeres en haar beste vriendin Taylor Swift. Volgens Us Weekly drijft de relatie hen uit elkaar.


"Taylor haat hem. Ze denkt dat Selena een grote fout maakt, iedere keer dat ze zich weer met hem verzoent", vertelt een bron aan Us Weekly.

"Bieber staat echt tussen de meiden in". Swift mag Justin dan niet, maar het gevoel is wederzijds. "Hij klaagt dat Taylor Selena altijd vertelt dat ze beter verdient", zegt een andere insider.

Swift was niet bij het feestje voor de 21ste verjaardag van Selena, waar Justin wel aanwezig was. Maar een paar dagen eerder twitterde ze dat Gomez als een zus voor haar is. Een woordvoerder van Taylor verzekerde dat de 'Come and Get it'-zangeres en Taylor goede vrienden zijn die elkaar bijna dagelijks spreken.

15-08-2013 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfel over 'inbraak' bij Famke Janssen

Twijfel over 'inbraak' bij Famke Janssen

http://oi44.tinypic.com/2nbwzrn.jpg

Na het bekijken van de bewakingsvideo's die in en rond het huis van actrice Famke Janssen hangen, moet de politie concluderen dat er niks verdachts is te zien. Janssen deed eerder aangifte van inbraak, maar er is nu twijfel of dat inderdaad het geval is geweest.


"Er is niemand verdachts gezien en alle mensen die te zien zijn, zijn te herleiden", liet een bron weten aan de New York Post. Er werden geen sporen van braak gevonden.

Kinderboek
De Nederlandse die schitterde in de 'The X-Men'-films en momenteel te zien is in 'Wolverine' concludeerde dat er iemand bij haar moest hebben ingebroken toen ze het kinderboek 'The Lonely Doll' op een plank in haar slaapkamer vond. Er werden geen vingerafdrukken op het boek gevonden.

Eerder werd bekend dat de politie in New York nog wel op zoek is naar een man die Famke Janssen ooit gestalkt zou hebben. Agenten willen hem verhoren na het vreemde incident in het huis van de actrice afgelopen weekend, meldde NY Daily News.

15-08-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris verslaat Tiësto als 's werelds bestbetaalde dj

Calvin Harris verslaat Tiësto als 's werelds bestbetaalde dj

http://oi39.tinypic.com/wbjb.jpg

Tiësto voert niet langer de Forbes-lijst van bestbetaalde dj's ter wereld aan. Met een salaris van 32 miljoen dollar in 2012 moet de Nederlandse dj genoegen nemen met een tweede plek. Op nummer een staat dit jaar de Schot Calvin Harris.


Harris haalde naar schatting zo'n 46 miljoen dollar binnen het afgelopen jaar. "De vlucht die de dancemuziek de afgelopen drie jaar heeft genomen was astronomisch", reageert hij tegenover het Amerikaanse zakenblad. "Ik was toevallig op de goede plek op het juiste moment". Harris wist vorig jaar nog niet eens een plek in de Top 10 te bemachtigen.

Forbes heeft David Guetta op drie gezet. De 45-jarige Fransman die onder meer samenwerkte met Black Eyed Peas en Usher, bracht 30 miljoen dollar in het laatje. Op vier staat Swedish House Mafia, op vijf DeadMau5, op zes Avicii en op zeven Afrojack met 19 miljoen dollar. Vlak daaronder staat Armin van Buuren met een jaarinkomen van 17 miljoen dollar. Plekken negen en tien worden door respectievelijk Skrillex (tie met Kaskade) en Steve Aoki ingenomen.

15-08-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksdrive vrouw neemt af, Goedele bepleit 'sukkelseks'

Seksdrive vrouw neemt af, Goedele bepleit 'sukkelseks'

http://oi41.tinypic.com/v6stht.jpg

Vrouwen die beweren meerdere malen per week actief te zijn tussen de lakens, spreken niet altijd de waarheid. Ten opzichte van 20 jaar geleden is het seksgedrag van de Nederlandse vrouw veranderd. Nog maar 19 procent heeft meer dan een keer per week seks, in 1993 was dat nog 46 procent. Dat blijkt uit de Grote Seks-enquête van het Nederlandse vrouwenblad Margriet. Goedele Liekens houdt een pleidooi voor 'sukkelseks'.


"Een beetje aanprutsen en aansukkelen in de slaapkamer; het hoeft heus niet allemaal perfect te gaan", aldus de voormalige Miss België en seksuologe. "Seks is geen Olympische Spelen".

Nooit seks
Een opvallend resultaat uit de enquête is het aantal vrijpartijen dat per week plaatsvindt. In 1993 zei 46 procent van de ondervraagde vrouwen méér dan een keer per week seks te hebben, dit jaar is dat nog maar 19 procent van de vrouwen in de leeftijdscategorie 25 tot en met 50 jaar. Bij de 50-plussers is slechts 7 procent meer dan eens per week 'actief'. De helft van de vrouwen boven de 50 zegt nooit seks te hebben of daar geen antwoord op te willen geven.

Orgasme verliest belang
Ook het vrouwelijke hoogtepunt blijkt in de slaapkamer steeds minder van belang. Vond 57 procent het in 1993 nog belangrijk, in 2004 was dat percentage gezakt naar 53 procent om in 2013 op 51 procent uit te komen. Meer dan de helft van de vrouwen komt niet altijd klaar en 17 procent zegt zelden tot nooit een orgasme te beleven.

Langere relatie nefast voor seksdrive
Hoe kan het toch dat er steeds minder nummertjes worden gemaakt? Volgens Liekens is de enorme hype rondom seks, die ontstond tijdens de seksuele revolutie in de jaren '60, aan het verdwijnen in de slaapkamer. Dat staat lijnrecht tegenover de seksualisering van de samenleving, meent relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven: "Je hoeft maar broodbeleg te kopen en de halfblote vrouwen lachen je van de verpakking tegemoet. Seks is gewoon geworden, maar daar is in bed wel minder van te merken. Uit onderzoek blijkt dat de seksdrive van vrouwen afneemt naarmate ze een langere relatie hebben".

15-08-2013 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-geheim opgelost door narwal?

Harry Potter-geheim opgelost door narwal?

http://oi41.tinypic.com/vj3m0.jpg

Schrijfster JK Rowling heeft nog veel geheimen over Harry Potter, de boekenreeks waarmee ze wereldberoemd werd. Maar één geheim is misschien opgelost. Hoe een narwal de naam van het personage Cornelius Fudge, hoofd van het ministerie van Magie, verklaart.


De narwal onderscheidt zich van andere walvissen en dolfijnen door een enorme slagtand. Op een 130 jaar oud exemplaar van zo'n slagtand blijkt nu de naam Cornelius Fudge te staan. Het enorme stuk ivoor werd in 1881 aan een man met die naam geschonken. Fudge was actief in de marine en kreeg het aandenken van zijn collega's als een teken van respect toen hij de H.M.S. London verliet om van zijn pensioen te genieten.

Over enkele maanden wordt de slagtand op een veiling verkocht door John Jeffries. Hij schreef een brief naar JK Rowling om te vragen of er een link bestaat tussen de naam van de marinier en die van het fictieve personage, maar hij wacht nog steeds op een antwoord. Het zou best kunnen dat de schrijfster de naam oppikte toen ze in geschiedenisboeken aan het rondneuzen was. "Het lijkt een beetje toevallig", zegt Jeffries. "Narwallen werden vroeger als mythische wezens beschouwd tot ze ontdekt werden door de vikings. Het past dus wel in het thema van Harry Potter."

Jeffries kocht de slagtand toen hij 21 jaar was en zou er nu enkele tienduizenden euro's mee kunnen verdienen. Indien er een verband zou zijn tussen de slagtand en Harry Potter, zou het object waarschijnlijk nog meer waard worden. "Ik wil een mooie erfenis bij elkaar sprokkelen voor mijn kinderen en kleinkinderen", zegt hij.

15-08-2013 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William over vaderschap: "Ik dacht dat reddingswerk zwaar was"

Prins William over vaderschap: "Ik dacht dat reddingswerk zwaar was"

http://oi43.tinypic.com/15hfvx4.jpg

Het vaderschap valt prins William nog niet helemaal mee. De kleine George wordt net als heel veel jonge baby's meermaals wakker 's nachts en dat eist zijn tol.


De jonge vader is doodop. "Ik dacht dat reddingswerk voor het leger in de bergen van Snowdonia zwaar werk was, maar het omgaan met een drie weken oude baby komt in de buurt", zei hij gisteren bij het openen van een show op het eiland Anglesey. "De baby is heel mooi natuurlijk, maar ook zeer luidruchtig. Hij slaapt goed, maar ik hoop toch echt dat hij binnenkort de hele nacht doorslaapt", deelde de kersverse vader William.

Mee naar Afrika?
Tijdens een gesprek met CNN sprak William vol trots over George. Als het aan hem zou liggen, nam hij het kleintje zo mee naar Afrika. Het interview was onderdeel van een uur durende special, getiteld: 'Prince William's Passion: New Father, New Hope', die CNN op 15 september uitzendt. De documentaire gaat over Williams passie voor Afrika, waar hij Kate in 2010 ten huwelijk vroeg, en zijn droom om 's werelds meest bedreigde diersoorten te redden.

In de film zegt William dat hij hoopt dat zijn drie weken oude zoontje ooit hetzelfde Afrika zal ervaren als hij en Harry toen zij kleine jongens waren. De kersverse vader kijkt ook terug op de afgelopen weken en vertelt hoe het vaderschap hem heeft veranderd.

15-08-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga onder de smurrie in bijna naakte fotoshoot

Lady Gaga onder de smurrie in bijna naakte fotoshoot

http://oi40.tinypic.com/nz0uh0.jpg

Na de kunstzinnige video is er nu de kunstzinnige fotoshoot. Lady Gaga trok eens te meer zowat al haar kleren uit om in 'V Magazine' te pronken. Wie haar quasi naakt en onder de smurrie wil zien, moet hier klikken.


Het blad pakt uit met vier verschillende covers, waarbij de foto telkens een andere periode uit haar leven symboliseert. Deze hierboven met het Saint Laurent-jasje verwijst naar haar wilde jaren. "Zo zag ik eruit toen ik tussen 19 en 21 jaar was", klinkt het. "Best moeilijk om mezelf zo te zien, want in die periode zijn de pijnlijkste dingen in mijn leven gebeurd." Een subtiele verwijzing is dat naar haar eetstoornis en drugsprobleem.

"Ik versta de kunst om lang pijn te lijden, of het nu mentaal of fysiek is", gaat de 27-jarige zangeres verder. "Volgens mij komt dat omdat ik als kind zo gedisciplineerd was. Eerst leerde ik piano, daarna volgden nog theater en dans. Ik kan dus lang afzien, maar net om die reden raakte ik ook niet weg uit de neerwaartse spiraal. Beseffen de mensen wel wat ik moeten doorstaan heb om zover te raken? Gelukkig vond ik mijn bevrijding in kunst."

Tijdens een avondje uit in Hollywood koos de excentrieke duizendpoot dan weer voor een doorzichtige bodysuit. Arm in arm met haar vriend Taylor Kinney trok ze de hotspot Chateau Marmont binnen.

15-08-2013 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop

Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop

http://oi39.tinypic.com/2z3whux.jpg

De organisatie van Pukkelpop heeft een vervanger gevonden voor Neil Young. De dance-act Major Lazer wordt in de vooravond tussen het programma geschoven, zodat de andere bands een plaatsje omhoog kunnen.


De Canadese rockster Neil Young liet eind vorige week weten verstek te moeten laten gaan voor het festival in Kiewit nadat een van zijn bandleden betrokken was geraakt in een ongeval. De Pukkelpop-organisatie bood iedereen met een vrijdagticket de kans zijn geld terug te vragen, maar ging ook op zoek naar een vervanger.

In een persbericht maakt de organisatie nu een einde aan de geruchtenmolen. Geen Nick Cave, dEUS of Netsky op de affiche, maar Major Lazer. De band rond dj Diplo scoorde deze zomer een hit met 'Bubble Butt' en speelde vorige maand al op Rock Werchter.

De invaller speelt als vierde act op de Main Stage, van 16.40 uur tot 17.40 uur. Daardoor schuiven Fun., Skunk Anansie en Eels een plaatsje hoger op de affiche. Ook in het uurschema van de Club werden enkele wijziging doorgevoerd. Meer info vind je hier.

14-08-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner en Halle Berry strijden voor wet tegen paparazzi

Jennifer Garner en Halle Berry strijden voor wet tegen paparazzi

http://oi44.tinypic.com/beubkg.jpg

Halle Berry en Jennifer Garner gaan samen de strijd aan tegen paparazzi. De actrices ijveren voor een wet die het verbiedt kinderen te fotograferen zonder de toestemming van hun ouders.


Gisteren legde Garner een getuigenis af aan de commissie van publieke veiligheid in de staat Californië. "Ik hou van mijn kinderen. Ze zijn mooi, lief en onschuldig en ik wil niet dat een groep schreeuwende fotografen mijn kinderen traumatiseert."

Berry was ook aanwezig en disselde een anekdote op. "De fotografen vroegen aan mijn vijfjarige dochtertje: 'Hoe gaat het met je, Nahla? Misschien zie je je vader niet meer. Hoe voel je je hierover?'"

Naar verwachting zal de commissie het wetsvoorstel in behandeling nemen. Kranten zien de wet niet zitten omdat ze dan belemmerd zouden worden in hun werk.

14-08-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-reeks over Lernout & Hauspie in de maak

Tv-reeks over Lernout & Hauspie in de maak

http://oi41.tinypic.com/n3oi0j.jpg

Het Antwerpse productiehuis Geronimo werkt aan een fictiereeks over Lernout & Hauspie. Dat staat te lezen op de website van de krant De Tijd. Of en wanneer de reeks er komt, is onduidelijk, maar het productiehuis legde al contacten met de VRT en met regisseur Jan Matthys, bekend van 'Katarakt' en 'De Smaak van de Keyser'.


''De serie focust niet op wat zich heeft afgespeeld in de wandelgangen van het bedrijf, noch op Jo Lernout en Pol Hauspie zelf, maar wel op de impact van de opkomst en de val van het bedrijf op de levens van gewone mensen'', verklapt filmmaakster Isabelle Tollenaere aan De Tijd.

Lernout & Hauspie was een spraaktechnologiebedrijf dat in 1987 in Ieper opgericht werd en pionierde met software en oplossingen voor spraakherkenning en transcriptie. Half jaren negentig ging L&H als eerste Belgische bedrijf op de Amerikaanse beurs Nasdaq.

In 2000 onthulde de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal dat het bedrijf de resultaten kunstmatig opgevoerd had. In 2001 werd L&H failliet verklaard en in 2010 werden acht topmensen veroordeeld. Duizenden gedupeerden wachten nog altijd op de afhandeling van de burgerlijke procedure.

14-08-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber slaat bikinimodel aan de haak"

"Justin Bieber slaat bikinimodel aan de haak"

http://oi44.tinypic.com/10zbvrr.jpg

Justin Bieber heeft een bikinimodel aan de haak geslagen, meldt Daily Mail. Het zou gaan om de 20-jarige Ashley Moore. Het tweetal werd dinsdag gespot in een restaurant in Beverly Hills.


Volgens Daily Mail kennen de twee elkaar al langer, maar zou Justin eerder nog te veel met zijn hoofd bij zijn ex Selena Gomez hebben gezeten. Gomez gaf onlangs in het programma Good Morning America nog toe dat ze altijd om Justin zal blijven geven. De twee hebben al jaren een knipperlichtrelatie.

14-08-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!