Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste officiële foto's prins George vrijgegeven

Eerste officiële foto's prins George vrijgegeven

http://oi44.tinypic.com/iw4u2c.jpg

Het Britse koningshuis heeft, een maand na diens geboorte, de eerste officiële foto's van prins George vrijgegeven. Anders dan gebruikelijk heeft niet een bekende fotograaf de foto's gemaakt, maar de vader van Kate, Michael Middleton.


Prins William, Kate en hun zoon zijn te zien in de tuin van de Middletons in het plaatsje Bucklebury bij Londen. Daar verblijven Kate en George sinds zij uit het ziekenhuis zijn ontslagen. George is, na zijn grootvader prins Charles en zijn vader prins William, de derde in de lijn van troonopvolging. De twee vrijgegeven foto's werden begin augustus gemaakt.

20-08-2013 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Filip wil halfzus Delphine de hand reiken"

"Koning Filip wil halfzus Delphine de hand reiken"

http://oi43.tinypic.com/se86l1.jpg

Koning Filip (53) bereidt volgens Dag Allemaal in het grootste geheim een charmeoffensief voor: Delphine Boël (45) ten overstaan van het hele land als z'n halfzus de hand reiken.


Dag Allemaal beweert "uit bijzonder goede bron" te hebben vernomen dat koning Filip de band met zijn halfzus Delphine wil normaliseren.

"Filip wil zijn prille koningschap niet laten ondermijnen door een probleem dat hij van zijn vader heeft geërfd", vertelt een insider aan het hof. "Hij heeft een vertrouwensman de opdracht gegeven om in het grootste geheim de erkenning van Delphine Boël als zijn halfzus voor te bereiden". Aan het hof zouden slechts heel weinig mensen op de hoogte zijn van het plan.

20-08-2013 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Kevin Janssens smoorverliefd op Pukkelpop

Josje en Kevin Janssens smoorverliefd op Pukkelpop

http://oi40.tinypic.com/hs84mf.jpg

K3-zangeres Josje Huisman (27) en de Vlaamse acteur Kevin Janssens (33) werden hand in hand op het festival Pukkelpop gespot. Dit doet na hun gezellig samenzijn op Rock Werchter de geruchten groeien dat de twee een koppel zijn.

Josje probeerde op het festival in Kiewit de fotografen om de tuin te leiden door zich te vermommen met een roze pruik, maar toch werd het koppel op de gevoelige plaat vastgelegd. Volgens aanwezige journalisten sprak hun lichaamstaal boekdelen: ze hielden elkaars hand vast en waren lief voor elkaar. Begin juli verklaarden Josje en Kevin enkel vrienden te zijn.

20-08-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhinderde The Prodigy dat Prince vervanger voor Neil Young werd op Pukkelpop?

Verhinderde The Prodigy dat Prince vervanger voor Neil Young werd op Pukkelpop?


http://oi39.tinypic.com/20hos3d.jpg


Er is al flink wat gepalaverd over de 'vervanging' van rocklegende Neil Young & Crazy Horse door de dancehall dj-act Major Lazer op Pukkelpop. De jonge meute was wild van de weinig subtiele Major Lazer, de wat oudere rockliefhebber zag lijdzaam toe hoe het ooit zo alternatieve festival steeds meer de blik richting elektronische dansmuziek wendt. Nochtans zou de organisatie op het punt hebben gestaan Prince naar Kiewit te halen ter vervanging van Neil Young. Dat lezen we in De Tijd.

Door het wegvallen van Neil Young zag The Prodigy hun status van headliner vrijdag op de Main Stage verstevigd. "Het zijn has-beens. Maar has-beens die grote massa's in beweging kunnen zetten, zijn de helden van de natie op hedendaagse muziekfestivals", schrijft Thomas Peeters in De Tijd.

"En zij wijken voor niemand. Zelfs niet voor Prince. Volgens een hardnekkig maar schier onmogelijk te checken gerucht - organisator Chokri Mahassine nam letterlijk de benen toen we hem ernaar vroegen - was de organisatie bijna rond met Prince als vervanger van Neil Young, maar wilde The Prodigy zijn positie als afsluiter van de Main Stage niet afgeven aan de Minneapolis Midget", stelt Peeters. (br.hln)


20-08-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topeditie van Pukkelpop sluit af met grandioos dansfeest

Topeditie van Pukkelpop sluit af met grandioos dansfeest

http://oi43.tinypic.com/264mbu8.jpg

De ideale weersomstandigheden en de keuze voor meer dans- en beatmuziek hebben voor ongekende hoogtepunten gezorgd op het jaarlijkse muziekspektakel Pukkelpop in Kiewit. Bovendien bleven incidenten uit, waardoor ook de organisatie van een topjaar mag spreken. Naar schatting 20.000 late festivalgangers bouwden nog tot 4 uur vaoochtend een afsluitend feestje in de Boiler Room.


Met een programmatie die meer dan vroeger naar dance, beats en hip hop was gericht, wou organisator Chokri Mahassine een nichepubliek aanspreken dat voorheen misschien onvoldoende aan zijn trekken kwam op Pukkelpop. Een schot in de roos, want vooral deze acts werden door de festivalgangers bijzonder gesmaakt. Ook op de laatste dag was er veel belangstelling voor bands als Knife Party, Mr. Oizo en afsluitend ook Michael Midnight. De afzeggingen die het oorspronkelijke programma in de war hadden gestuurd, waren snel vergeten.

Triggerfinger en Goose
Tot 4 uur in de ochtend bouwden naar schatting 20.000 overgebleven bezoekers een feestje in de Boiler Room, waar Pukkelpop 2013 woensdag was begonnen en nu dus ook ten einde kwam. Eerder op zaterdag hadden de Belgische bands Triggerfinger en Goose vanop het hoofdpodium de mensenzee perfect weten te bespelen. In ogenschouw genomen dat er nauwelijks incidenten te melden waren, mag deze editie van Pukkelpop zeker al één van de topjaren worden bestempeld. Het wordt nu alvast uitkijken naar 2014.


18-08-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Serra wint Gouden Luipaard op filmfestival Locarno

Albert Serra wint Gouden Luipaard op filmfestival Locarno

http://oi41.tinypic.com/2r4pzxk.jpg

De Spaanse cineast Albert Serra heeft met zijn film 'Historia de la meva mort' (De geschiendenis van mijn dood) het Gouden Luipaard gewonnen op het Filmfestival van Locarno. Dat is de hoofdprijs op het Zwitserse filmfestival.


De film van Serra is een dromerige interpretatie van het verhaal van de Venetiaan Giacomo Casanova. In de film ontmoet Casanova onder meer Dracula. Het is de eerste Spaanse film ooit die een award wint op het festival van Locarno.

Het Zilveren Luipaard was voor de Zuid-Koreaan Hong Sangsoo met 'U ri sunhi'. De Portugese film 'E agora? Lembra-me' kreeg zowel de speciale prijs van de jury als de prijs van de jongerenjury. Die film is van de hand van de Portugese cineast Joaquim Pinto, die daarmee het verhaal vertelt van zijn strijd tegen HIV en hepatitis C.

Het Filmfestival van Locarno was al zijn 66ste editie toe en vond plaats van 7 tot 17 augustus.

18-08-2013 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam Gallagher klaar voor vechtscheiding"

"Liam Gallagher klaar voor vechtscheiding"

http://oi44.tinypic.com/2cy3yhz.jpg

Liam Gallagher is er helemaal klaar voor: de vechtscheiding met Nicole Appleton kan beginnen. Daily Star schrijft dat de zanger sterrenadvocaat Fiona Shackleton om advies heeft gevraagd. Fiona is de bekendste echtscheidingsadvocate van Groot-Brittannië. Eerder stond ze prins Charles, Sir Paul McCartney en Madonna bij.


Liam (40) zou de raadsvrouw willen inschakelen om zijn fortuin van 41 miljoen euro te beschermen voor het geval Nicole wil scheiden vanwege zijn overspel. Sinds de geruchten op gang kwamen dat de Brit een kind zou hebben verwekt bij de Amerikaanse journaliste Liza Ghorbani zijn Liam en Nicole, die twee kinderen hebben, niet meer samen gezien.

De voormalig All Saints-zangeres (38) zou ook al naar advocaten zijn gestapt om advies in te winnen en haar opties te bespreken. Een bron laat aan Daily Star weten dat Liam niet wil scheiden, maar "zich voorbereidt voor het geval Nicole de scheiding aanvraagt". Het voormalig paar zou in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, waardoor de zangeres de helft van het fortuin van haar man kan opeisen.

Een woordvoerder van de voormalig Oasis-zanger wilde niet reageren op de verhalen over een eventuele juridische strijd die hij zou willen voeren over zijn geld.


18-08-2013 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson geeft beveiliger een duw

Robert Pattinson geeft beveiliger een duw

http://oi39.tinypic.com/qq8ldi.jpg

Robert Pattinson heeft een beveiliger een agressieve duw gegeven toen hij een nachtclub verliet. De acteur werd omringd door druk fotograferende paparazzi terwijl hij naar een auto liep, en zag de man voor een fotograaf aan, weet entertainmentwebsite TMZ.


De website heeft een filmpje van het incident online gezet. "Gast, wat is je probleem? Waarom sla je de beveiliging?", vraagt een paparazzo, zo is te zien in de video. Het slachtoffer bleek bij de club te werken. "Hij pakte mijn gezicht vast", zegt de geschrokken beveiliger, nadat hij zijn bril van de grond heeft opgeraapt.

Uiteindelijk rijdt de auto met Pattinson, die met zijn hand zijn gezicht verbergt, weg.

18-08-2013 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George moet wachten op slaapliedje

Prins George moet wachten op slaapliedje

http://oi42.tinypic.com/2aj6tg2.jpg

Sir Peter Maxwell Davies heeft het te druk om een liedje voor prins George te componeren. De componist vertoont zich later deze week weer in het openbaar, nadat hij maandenlang is behandeld voor kanker en zijn ex-vriend overleed. Maar hij keert niet terug op het toneel met een slaapliedje, omdat hij hard moet werken aan zijn tiende symfonie.


"Het zijn moeilijke maanden geweest, maar ik kijk positief naar de toekomst", vertelt Davies aan The Telegraph. Toch heeft het liedje voor het prinsje geen prioriteit. "Ik ben er nog niet aan toegekomen."

Davies is zeer koningsgezind. Hij droeg zijn negende symfonie op aan koningin Elizabeth en schrijft elk jaar een kerstliedje voor de Queen. Zijn muziek werd ook gespeeld op het huwelijk van William en Kate.

18-08-2013 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derrière floept pardoes uit gescheurde jurk Toni Braxton

Derrière floept pardoes uit gescheurde jurk Toni Braxton

http://oi44.tinypic.com/23si69j.jpg

Het optreden van Toni Braxton in New Jersey liep vrijdagavond niet op wieltjes. Na enkele danspasjes scheurde de jurk van de 45-jarige zangeres. Braxton stond zowaar met haar billen bloot, alleen had ze het zelf niet door.


De outfit van de zangeres was blijkbaar niet goed aan elkaar genaaid want op het podium scheurde de achterkant van de blauwe glitterjurk. Het publiek kon minutenlang genieten van de half ontblote derrière. Gelukkig droeg Braxton nog een huidkleurige body.

Ondanks het gejoel van de toeschouwers had de zangeres pas na een enkele minuten in de gaten wat er aan de hand was. Braxton trok de jurk uiteindelijk uit en zette het optreden verder in een oversized kostuumvest.

18-08-2013 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price bevalt 8 weken te vroeg van zoon

Katie Price bevalt 8 weken te vroeg van zoon

http://oi42.tinypic.com/15f24w5.jpg

De vierde bevalling van Katie Price is anders gelopen dan ze waarschijnlijk had gehoopt. De Britse realityster, die ook bekendstaat als Jordan, is acht weken te vroeg bevallen van zoon Jett Riviera. Ze kreeg een spoedkeizersnee in een ziekenhuis in het buitenland en haar man Kieran Hayler mocht er niet bij zijn in de operatiekamer.


"Het was een nachtmerrie", vertelt glamourmodel Katie aan The Mirror. "De hartslag van de baby was heel laag. Plotseling stond er een verpleegkundige in mijn ziekenhuiskamer die zei dat de baby eruit moest." Katie mocht haar kindje na de keizersnee nog snel een kus geven voordat het naar de couveuse-afdeling werd gebracht.

Het gaat goed met de kleine Jett, maar hij moet voorlopig nog in het ziekenhuis blijven. Zijn moeder is dagelijks bij hem, maar overnacht in een villa in de buurt. Een week geleden werd al bekend dat Katie tijdens haar vakantie in het ziekenhuis was opgenomen vanwege complicaties tijdens de zwangerschap.

De 35-jarige realityster heeft uit eerdere relaties al drie kinderen: Harvey (11), Junior (8) en Princess (6). Het is haar eerste kind met haar 26-jarige echtgenoot, met wie ze in januari trouwde.

18-08-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher sluit Oasis-reünie uit... in 2014

Noel Gallagher sluit Oasis-reünie uit... in 2014

http://oi39.tinypic.com/dmemib.jpg

Wat Noel Gallagher betreft, komt er definitief géén Oasis-reünie. Of toch niet in 2014. Hij deed die uitspraak in een sportprogramma op de Engelse radio. In juni liet Noels broer Liam aan het Britse muziekblad NME nog weten dat de twee ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van het debuutalbum Definitely Maybe (1994) de strijdbijl wellicht zouden begraven. Het werk van Oasis was volgens hem nog niet af.


In de zomer van 2009 stapte gitarist en liedjesschrijver Noel Gallagher, na voortdurende conflicten met zijn jongere broer Liam, uit Oasis, één van de succesvolste rockbands die Engeland heeft voortgebracht. Alle zeven albums van de groep behaalden de eerste plaats van de hitlijst in Groot-Brittannië.

Niet zo succesvol
Kort na het vertrek van Noel hief Liam Oasis op en ging met hij enkele van de andere muzikanten verder als Beady Eye. Noel begon een solocarrière onder de naam 'Noel Gallagher's High Flying Birds'. Zo succesvol als met Oasis werden de heren apart (voorlopig) niet.


Vanaf het uiteengaan van de twee broers - die elkaar ook na Oasis via de media bleven bevechten - zijn er geruchten over een mogelijke reünie. Het jubileum van Definitely Maybe leek voor velen het geschikte moment - zeker toen Liam, de meest wispelturige van de twee broers, zich eerder dit voorjaar nog positief uitliet over de mogelijkheid.

Niet definitief 'nee'
Noel heeft die hoop nu duidelijk de bodem ingeslagen. "Het gaat zeker weten niet nu gebeuren", aldus de zanger. Hij voegde eraan toe dat hij een hereniging van Oasis niet definitief uitsluit, maar dat dat wat hem betreft nog wel een jaar of twintig kan duren.

Op de vraag van de verslaggever wat ervoor nodig is om de broers weer bij elkaar te brengen, antwoordde Noel: "Dat het goed voelt".

Het is niet de eerste keer dat Noel een reünie uitsluit: dat deed hij vorig jaar ook al.

17-08-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Chris Brown krijgt nog eens 1.000 uur werkstraf

Rapper Chris Brown krijgt nog eens 1.000 uur werkstraf

http://oi42.tinypic.com/2djb8s0.jpg

R&B-zanger Chris Brown is veroordeeld tot een nieuwe werkstraf van 1.000 uur. De proeftijd waarin hij zat, is ingetrokken omdat hij betrokken is geraakt bij diverse incidenten. Brown moet bijvoorbeeld wegwerkzaamheden uitvoeren of graffiti verwijderen.


Brown (24) was eerder veroordeeld tot een werkstraf van 1.440 uur voor het aanvallen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Hij hoeft nu niet de cel in op voorwaarde dat hij de extra uren werkstaf uitvoert.

Rapporten
Volgens de aanklager heeft Brown geknoeid met zijn rapporten met werkuren. Hij werd betrapt toen hij in een privévliegtuig naar Cancun zat, terwijl hij op papier afval aan het verzamelen was in Virginia. De rechter heeft nu bepaald dat Brown het werk moet uitvoeren onder toezicht van vertegenwoordigers van L.A. County.

Ongeval
De aanklacht tegen Brown voor het doorrijden na een ongeval, de aanleiding voor de nieuwe rechtszaak, is komen te vervallen. Dat waren de partijen eerder overeengekomen. Brown reed in mei in op de Mercedes van Olga Gure-Kovalenko. Na een kort gesprek besloot Brown door te rijden zonder de verzekeringspapieren in te vullen. Ook had hij geen geldige autopapieren en rijbewijs bij zich. De vrouw deed aangifte.

17-08-2013 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R&B-zanger Raz-B in coma na aanval met fles

R&B-zanger Raz-B in coma na aanval met fles

http://oi39.tinypic.com/14vl6l2.jpg

R&B-zanger Raz-B ligt aan de beademing op de intensive care van een ziekenhuis in China, nadat hij tijdens een optreden was aangevallen met een fles. Dat vertelt zijn pr-agent tegen TMZ. "Hij ligt in coma en het is hard nodig dat mensen voor hem bidden."


De 28-jarige artiest trad donderdag op in een club in China. Toen hij een ruzie tussen concertbezoekers wilden sussen, werd hij in zijn gezicht geslagen met een fles. Raz-B werd meteen behandeld en onderging een kleine ingreep om zijn lip te herstellen.

Nadat hij naar bed was gegaan, werd hij de volgende ochtend echter niet wakker, hebben insiders aan TMZ laten weten. Een van zijn achtergronddansers bracht hem in allerijl naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Artsen zouden allerlei tests naar de hersenactiviteit van Raz-B hebben uitgevoerd en de resultaten stemmen niet hoopvol.

Raz-B zat vanaf eind jaren negentig tot 2003 in de groep B2K, samen met onder anderen Omarion.

17-08-2013 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.000 Spanjaarden willen figureren in nieuwe Ridley Scott

15.000 Spanjaarden willen figureren in nieuwe Ridley Scott

http://oi40.tinypic.com/2gwhyc5.jpg

Duizenden Spanjaarden hebben de jongste dagen urenlang aangeschoven in de hoop op een figurantenrolletje in 'Exodus', de nieuwe film van Ridley Scott. Het aanbod van 80 euro per dag lokte 15.000 mensen naar de audities in de provincie Almeria, waar het werkloosheidscijfer de jongste tijd opklom tot 35 procent.


De maanlandschappen rond Almeria vormden reeds het decor voor menig spaghettiwestern. Regisseur Ridley Scott wil er nu zijn nieuwe film draaien, geïnspireerd op het verhaal van Mozes en de exodus van de joden naar het beloofde land. "Half Almeria is komen opdagen", aldus een verbaasde Nerea Herrero, die de castings organiseert. "Tienduizend mensen zijn naar Almeria gekomen, vijfduizend naar Pechina."

De makers van de nieuwe film zijn op zoek naar zo'n 3.000 à 4.000 erg magere figuranten, aangezien ze slaven moeten voorstellen. Het draaien start in oktober.

17-08-2013 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma Carole volgt Kate en George naar Wales

Oma Carole volgt Kate en George naar Wales

http://oi41.tinypic.com/flx06d.jpg

Tien dagen nadat prins William zijn job als reddingspiloot bij de RAF weer opnam, verhuisden ook Kate en zoon George terug naar Anglesey in het noorden van Wales. Oma Carole, Kates moeder, ging mee om te helpen. Ondertussen is ook bekend wanneer Kate terug aan het werk gaat.


De relatie tussen Kate en haar moeder is heel sterk. Carole was de eerste om haar dochter te bezoeken in het ziekenhuis na de geboorte van George op 22 juli. Toen ze na een dag het ziekenhuis verlieten, trokken ze bijna onmiddellijk naar de Middletons in Berkshire, waar het jonge koppel assistentie kreeg bij de zorgen voor de baby.

William en de vaatwas
Het dagschema was simpel: "Opstaan, voor George zorgen, eten en herhalen." Geen royale behandeling voor William: "Hij moest ook meehelpen de vaatwas in- en uitladen. Hetzelfde zal gelden voor George als hij groot wordt."

Toen William na tien dagen vaderschapsverlof terug aan het werk ging, bleven Kate en George nog even onder (groot)moeders vleugels. "Kate voelt zich het best en het veiligst met haar familie in de buurt, zeker toen haar man weer terug aan het werk ging."

Logisch ook: de zorg voor een pasgeboren baby is overweldigend, vermoeiend en tijdrovend. Iemand die je eten voorzet en de tafel afruimt is altijd meegenomen.

Een kleine week later volgde Kate, George en Carole William naar de gehuurde boerderij in Wales. Nog eens vijf dagen later zagen inwoners hoe William Carole afzette aan het treinstation in Bangor, waar ze de trein naar huis nam.

Zoveel mogelijk zelf
Nu is Kate dus alleen met George, want de hulp van een nanny wilde ze niet. "Ze vond dat ze het meest kon leren van haar moeder, die zelf drie kinderen heeft grootgebracht." Huishoudster Antonella Fresolone, die nog voor de Queen in Buckingham Palace gewerkt heeft, is er ook. Behalve licht huishoudelijk werk, kookt ze ook voor het koppel.

"Ze biedt weleens een helpende hand aan, maar Kate en William proberen zoveel mogelijk zelf te doen. George is altijd bij een van hen, als hij niet slaapt." William heeft geen schrik om de handjes vuil te maken en pakt ook de luiers aan.

Tot half september heeft William zijn plicht te vervullen voor de RAF, daarna trekt het koppel naar hun gerenoveerde woning in Kensington Palace. Dat is vlak voor of vlak na Kate haar taken als Duchess of Cambridge terug opneemt: op 12 september gaat ze terug aan het werk. Ze zal dan drie maanden 'vrijaf' genomen hebben: sinds midden juni focuste ze zich op de zwangerschap en de bevalling. George zal dan  7,5 week oud zijn.

17-08-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian zet overspelige man (niet) uit huis

Khloé Kardashian zet overspelige man (niet) uit huis

http://oi44.tinypic.com/28jigbp.jpg

"Khloé Kardashian heeft haar man het huis uitgezet, na geruchten over ontrouw. Lamar Odom is inmiddels verhuisd naar een hotel", weet X17online. "Niks van", reageert moeder Kris Jenner aan E! Online: "Khloé en Lamar gaan niét scheiden."


Twee vrouwen beweren een romance te hebben gehad met de man van Khloé. Na enkele weken zou de realityster zijn bezweken onder de druk.

Volgens de roddelsite bezocht Khloé Lamar in zijn hotel, waarna ze naar het huis van haar moeder Kris Jenner ging. Vervolgens ging ze opnieuw naar het hotel, waar ze 20 minuten bleef. Toen ze daarna naar huis reed, zag ze er depressief uit.

"Ziek en moe"
"Khloé zag er overstuur uit toen ze uit het hotel kwam nadat ze met Lamar had gepraat. Ze zag eruit als een vrouw met een missie. Ze zag er niet gelukkig uit, maar ziek en moe van alles", vertelt een fotograaf.

"Er wordt niet gepraat over scheiden", zegt mama Kris Jenner aan E! Online, de website van de zender die alle Kardashianreeksen uitzendt.

Al het hele jaar moet Khloé haar huwelijk verdedigen. Zo is het koppel nog altijd niet zwanger, ondanks herhaaldelijk proberen. In januari doken al geruchten op dat het huwelijksbootje in zwaar water was terecht gekomen.

Verdediging
"Alles gaat goed met Lamar", zei Khloé toen, al voegde ze eraan toe dat hij heel gevoelig reageert op de negatieve roddels over hun huwelijk.

Even later verscheen een uitgebreide blogpost waarin ze de tabloids hard aanpakte over de onophoudelijke berichtgeving over haar en haar relatie. "Het is tijdverlies om op al die onzinnige roddels te blijven reageren. Ik ben getrouwd met een pracht van een man, die ik elke dag liever zie. We zullen een baby krijgen als God het wil en we er klaar voor zijn."

Ook vorige maand nog verdedigde Khloé haar man tegenover paparazzi. Vervolgens prees ze hem om midden alle commotie nog tijd te maken voor zijn fans.

Khloé en Lamar zijn bijna vier jaar getrouwd.

17-08-2013 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man en lief 'Laurie' uit That 70s Show ruziën over wie schuldig is aan haar dood

Man en lief 'Laurie' uit That 70s Show ruziën over wie schuldig is aan haar dood

http://oi41.tinypic.com/s3is06.jpg

De plotse dood van actrice Lisa Robin Kelly, Laurie uit That '70s Show krijgt een lelijk staartje. Haar man, van wie ze gescheiden leefde, en haar nieuwe vriend maken ruzie over wie de schuldige is in het verhaal. De vriend wees met een beschuldigende vinger naar haar man, Robert Gilliam, die alle verantwoordelijkheid afwees. "Niks mee te maken", zegt hij aan tmz.com.


De vriend beweerde eerder tegenover TMZ dat Lisa's problemen ontstonden dankzij de fysieke en emotionele mishandeling door Robert, die in mei werd veroordeeld voor het slaan van de actrice.

Robert Gilliam, die officieel nog is getrouwd met Lisa, zegt dat de vriend van zijn vrouw hem als schuldige aanwijst omdat de man zijn eigen hachje probeert te redden.

"In de twee weken voor haar dood belde ze me wel 22 keer op omdat ze van hem af wilde", vertelt Robert aan TMZ.

Hij zegt dat hij heeft aangeboden haar te helpen, op voorwaarde dat ze zichzelf zou aanmelden bij een afkickkliniek in de buurt van North Carolina, waar ze samen leefden.

Volgens Robert ging ze akkoord, en hij zette een aantal zaken in gang, maar ze overleed voor ze naar de andere afkickkliniek kon verhuizen.

Mysterieuze dood
Lisa Robin Kelly stierf woensdag op 43-jarige leeftijd in haar slaap in een afkickkliniek waar ze drie dagen eerder werd opgenomen voor alcoholisme. Bij haar opname had ze 0,34 procent alcohol in haar bloed, zowat een dodelijk niveau.

Naar de doodsoorzaak is het voorlopig gissen: de afkickkliniek spreekt van een mysterie. In haar kamer zijn geen drugs of alcohol teruggevonden, ze nam ook geen pillen tegen afkickverschijnselen.

17-08-2013 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem wil geen vrouwen of oudere mannen als security op Pukkelpop

Eminem wil geen vrouwen of oudere mannen als security op Pukkelpop

http://oi39.tinypic.com/2hzr52u.jpg

Voor zijn show op Pukkelpop heeft Eminem het securityteam gisteren zwaar geschoffeerd. De rapper wilde geen vrouwelijke veiligheidsagenten zien voor het podium en dreigde alles stil te leggen als ze toch opdoken. De reden? Die doen hem denken aan zijn exen. Ook oudere mannen werden geweerd: daarbij denkt hij aan zijn vader, die hij haat. Te jonge medewerkers wilde hij ook niet zien: die zouden hem herinneren aan zijn eigen kinderen.

Inbreuk
"In geen twintig jaar meegemaakt dat een artiest zulke absurde eisen stelt", aldus de security. De eis is bovendien een mogelijke inbreuk op de antidiscriminatiewet.

"Er zat voor ons dus niks anders op dan tijdens het optreden vanop de zijkanten toe te kijken, uit het zicht van de rapper, want anders zou hij meteen stoppen met optreden", hekelde een andere vrijwilligster, die nog het liefst van al gehad zou hebben dat alle vrouwen in het publiek het bij wijze van protest zouden afbollen. "Dat de rapper op zijn verlanglijstje heeft staan dat hij alleen maar blauwe M&M's wil hebben, tot daar. Maar oude mannen, vrouwen en jongeren weren? Dat is toch ongelooflijk discriminerend?"

17-08-2013 om 10:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Roemeense prinses organiseerde hanengevechten"

"Roemeense prinses organiseerde hanengevechten"

http://oi42.tinypic.com/t4wcqx.jpg

De politie in de Amerikaanse staat Oregon heeft prinses Irina van Roemenië en haar Amerikaanse echtgenoot John Walker gearresteerd. De twee worden verdacht van het organiseren van hanengevechten op hun boerderij. Daarbij zouden ze ook de wet op kansspelen overtreden hebben.


Prinses Irina (60) is de derde dochter van Mihai. De koning werd in 1947 afgezet door het toenmalige communistische regime. Mihai -91 jaar inmiddels- leeft nog en woont weer een deel van het jaar in Roemenië. Hij geldt als moreel kompas in een land waar politici vooral geassocieerd worden met zelfverrijking en corruptie.

Volgens de aanklacht zouden de prinses en haar tweede echtgenoot -een voormalige hulpsheriff- met nog twaalf andere mensen tussen 1 april 2012 en 19 mei 2013 tenminste tien hanengevechten hebben gehouden. Deze gevechten zijn illegaal. De openbare aanklager noemde ze zelfs "barbaars". Per gevecht verdiende het paar 2.000 dollar.

Daarnaast liet het echtpaar ook een gokje toe op de uitkomst van de gevechten, een overtreding is dat op de wet van de kansspelen. Ze riskeren vijf jaar cel en een boete die kan oplopen tot 250.000 dollar. Mihai reageerde al met droefenis op de feiten en hoopt op een snel en rechtvaardig vonnis.

16-08-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!