Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley krijgt steun en klappen uit onverwachte hoek

Miley krijgt steun en klappen uit onverwachte hoek

http://oi39.tinypic.com/2nu5bb4.jpg

Justin Timberlake vond het optreden van Miley Cyrus tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen zondag helemaal niet over de top. "Wat hadden jullie dan van haar verwacht? Het zijn de VMA's", zei de 'Mirrors'-zanger tegen radiozender Fresh. Kelly Osbourne ergert zich dan weer te pletter aan het gedrag, en vooral de tong, van haar maatje.


Miley droeg tijdens het felbesrpoken optreden niet meer dan een vleeskleurig lingeriesetje. Ondertussen maakte ze een hoop vulgaire bewegingen waar ze achteraf veel kritiek op kreeg. Verschillende sterren in de zaal, waaronder Rihanna en Taylor Swift, lieten bovendien zichtbaar merken dat ze haar optreden maar niks vonden.

Maar Miley krijgt ook steun uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Justin Timberlake trekt immers haar kaart. "Ik vind Miley heel leuk", sprak hij in het radio-interview. "Ze is jong en ze laat iedereen weten dat ze volwassen wordt. En het zijn de VMA's, niet de Grammy's."

Timberlake benadrukte verder nog dat Miley niet de eerste artieste is die een provocerend optreden gaf tijdens de awardshow. Hij verwijst onder andere naar Madonna en Britney Spears. "Zij gaf een striptease. Dus het optreden van Miley is niets ongewoons."

Tong
Kelly Osbourne was dan weer een pak minder mals voor haar 'goede maatje'. "Ik zag het optreden en ik dacht inderdaad hetzelfde als de meeste gasten. Miley is mijn vriendin en ik zie haar heel graag. Ik zal er ook altijd voor haar zijn, wat er ook gebeurt. Maar als haar vriendin ga ik toch zeggen: 'Hou die verdomde tong in je mond!'", aldus Kelly maandagavond in Fashion Police.

28-08-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koninklijke familie zal wellicht not amused zijn met tv-reeks 'Albert II'"

"Koninklijke familie zal wellicht not amused zijn met tv-reeks 'Albert II'"

http://oi43.tinypic.com/dfv91z.jpg

Op Eén start zondag 8 september 'Albert II', een vijfdelige "fictiereeks binnen historische krijtlijnen", zoals dat heet aan de Reyerslaan. Volgens historicus Mark Van den Wijngaert zal de reeks zonder twijfel bekeken worden in Laken. "En ze zullen wellicht not amused zijn", zegt de professor emeritus.


'Albert II' vertelt het verhaal van de zesde koning der Belgen, van het overlijden van zijn broer Boudewijn tot nu. Lucas Van den Eynde zat 55 draaidagen lang elke ochtend drie uur in de make-upstoel om geloofwaardig gestalte te geven aan de voormalige koning. Zijn echtgenote Paola wordt gespeeld door Veerle Eyckermans, en als prinsen en prinsessen zijn onder meer Stefaan Degand, Ruth Becquart en Mathijs Scheepers te zien.

Filip
In de eerste aflevering zien we hoe Albert II het overlijden van Boudewijn verneemt en wordt voorbereid op zijn eigen eedaflegging. Meest opvallende passages zijn de woedeaanvallen van Filip als hij verneemt dat hij niet de nieuwe koning wordt.

"Grotendeels waarheidsgetrouw", zegt Van den Wijngaert, die meewerkte aan de scenario's. "Filip was uitermate teleurgesteld dat hij Boudewijn niet mocht opvolgen. Hij heeft het ook van vrienden moeten vernemen, men heeft nagelaten hem officieel op de hoogte te stellen."

Geen familierelatie
De koninklijke familie wordt in de reeks voorgesteld als een nauwelijks functionerend gezin, met een wild om zich heen schoppende Laurent en een wereldvreemde Filip. "Ze hebben dan ook geen familierelatie", stelt Van den Wijngaert duidelijk. "De vader was er nooit, Filip is sinds zijn zes jaar opgevoed door anderen."

Volgens de professor zal de reeks aandachtig worden gevolgd in Laken. "Ze bekijken alles wat over hen op televisie komt, dat is voor hen een manier om te weten te komen hoe ze gepercipieerd worden. Maar ze zullen wellicht not amused zijn met deze reeks, daarvoor worden er te veel minder positieve elementen uitvergroot."

28-08-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Kriegeltjes' van Marc De Bel wagen hun kans in China

'De Kriegeltjes' van Marc De Bel wagen hun kans in China

http://oi40.tinypic.com/16iclz6.jpg

'De Kriegeltjes' van jeugdauteur Marc De Bel trekken naar het verre oosten. Uitgeverij Abimo heeft op de boekenbeurs van Peking een contract getekend voor een Chinese vertaling van de eerste drie boeken uit de reeks. Na 'Spik en Spek' is het al het tweede Chinese contract voor de schrijver.


De Bel en Abimo zijn in China niet aan hun proefstuk toe. Toch zijn ze "ontzettend blij" dat naast boeken vol illustraties nu ook leesboeken er voet aan grond lijken te krijgen.

Opbrengst
Of het nieuwe contract hen ook veel zal opleveren, valt nog af te wachten. Waar de boeken hier voor vijftien à twintig euro over de toonbank gaan, is dat in China slechts twee euro. Bovendien krijgt de originele uitgeverij bij dergelijke contracten gemiddeld slechts zeven à acht procent, waarvan dan nog eens een deel naar de auteur gaat.

"We zullen het dus vooral in de oplage moeten gaan zoeken", beseft uitgever Koen David. 'De Kriegeltjes' starten in eerste druk met 8.000 exemplaren, "maar als de boeken scoren, praten we al snel over 50.000 exemplaren en meer".

Erg uitzonderlijk
Dat het contract meteen getekend werd op de eerste dag van de Beijing Book Fair, volgens Abimo de grootste boekenbeurs van Azië, noemt de uitgeverij alvast "erg uitzonderlijk". Rond de jaarwisseling zouden de eerste Chinese exemplaren doorheen heel China in de rekken moeten verschijnen.

De eerste drie titels uit de vijfdelige Kriegeltjes-reeks zijn 'De Miss Griezelverkiezing', 'Aardbijen met slagroom' en 'Z-duiveltjes'. Ze mikken op lezertjes vanaf acht jaar.

28-08-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley bepotelt Robin Thicke, zijn vrouw vindt dat cool

Miley bepotelt Robin Thicke, zijn vrouw vindt dat cool

http://oi42.tinypic.com/sm3ux3.jpg

Robin Thicke liet Miley Cyrus zijn kruis betasten en zijn hals kussen tijdens hun gezamenlijke performance op de MTV Video Music Awards vorig weekend. In tegenstelling tot eerdere berichten  heeft de vrouw van Thicke niet het minste probleem met het feit dat miljoenen mensen zagen hoe haar man zich liet opvrijen door de wulpse Cyrus.


Actrice Paula Patton en Robin Thicke zijn al samen sinds ze tieners waren. Ze trouwden in 2005 en hebben samen een zoontje van drie. Volgens TMZ wist Paula dat de performance van haar man met Miley Cyrus ranzig zou worden en was ze dan ook helemaal niet verbaasd, laat staan geschokt.

Bovendien is ze al een en ander gewend op het vlak van vrouwelijke belangstelling voor haar halve trouwboek. In de clip van 'Blurred Lines' laat Thicke zich omringen met topless modellen en recent flirtte Sylvie van der Vaart openlijk met de zanger.

Twerking
Overigens, wat Miley Cyrus daar doet met haar billen, heet 'twerking'. 'Twerking' is een dansbeweging "waarbij iemand de heupen op en neer laat schudden" of nog, volgens wikipedia, "dansen op een seksueel suggestieve manier door met de heupen te schudden". 'Twerking' vindt zijn oorsprong in de hip hop en gaat terug tot 1993, toen DJ Jubilee het dansnummer 'Do The Jubilee All' opnam waarin hij zingt 'twerk baby, twerk baby, twerk, twerk, twerk'.

Via stripclubs in Atlanta en Houston en het hitje 'Whistle While You Twurk' van Ying Yang Twins begon de dansmove wereldwijd door te breken. Etymologisch is 'twerking' een afkorting voor 'footwork' dan wel een samentrekking van 'twist' en 'jerk'.

Zo, met dit beetje kennis kan je vanavond in de kroeg eens flink uitpakken.

28-08-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het echte lief van Jason Segel

Dit is het echte lief van Jason Segel

http://oi42.tinypic.com/n55k2.jpg

Acteur Jason Segel werd recent gekoppeld aan Cameron Diaz 'omdat ze romantisch zaten te lunchen'. Beetje vreemd aangezien hij al drie maanden datet met een andere actrice: Bojana Novakovic. In tegenstelling tot de vermeende relatie met Cameron, werden Jason en Bojana regelmatig samen gefotografeerd.


Jason en Bojana werden voor het eerst gelinkt in juni 2013 toen het tijdschrift People de relatie kon bevestigen. De Daily Mail legde de hand op de eerste foto's.

Enkele weken later werden ze verrast door paparazzi, wat deze redelijk hilarische foto opleverde.

En nog maar enkele dagen geleden genoten Jason en Bojana van een dagje Disneyland, beiden met een gelukzalige glimlach om de lippen.

Natuurlijk is het mogelijk dat Jason van twee walletjes eet. Maar zijn brave imago geeft hem het voordeel van de twijfel... en het feit dat Jason en Cameron binnenkort samen een film opnemen en hun 'lunchdate' dus gemakkelijk een 'lunchvergadering' kon zijn.

27-08-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate voor het eerst weer in het openbaar gespot

Kate voor het eerst weer in het openbaar gespot

http://oi41.tinypic.com/2cdyj9f.jpg

Kate is voor het eerst sinds de geboorte van prins George weer in het openbaar verschenen. De hertogin van Cambridge werd gisteren gespot in een supermarkt op het eiland Anglesey.


De vrouw van prins William was casual gekleed in een gestreepte trui, zwarte legging en ballerina's, met haar bruine lokken in een paardestaart. De 31-jarige Kate liep ontspannen met een winkelwagentje langs de schappen en legde af en toe wat boodschappen in het wagentje.

Twee weken geleden verlieten Kate en George haar ouderlijke woning in Bucklebury en volgden ze William terug naar Anglesey (Wales) waar hij terug aan het werk is. De eerste week was Kates moeder er nog om te settelen in het nieuwe huis, maar nu is Kate alleen thuis met George en één huishoudster/kokkin. Over enkele weken verhuist het jonge gezinnetje definitief terug naar Engeland.

Naar verwachting zal de hertogin van Cambridge haar eerste officiële publieke optreden maken tijdens het Tusk Trust Awards-dinner op 12 september.

27-08-2013 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga weigert deur van auto zelf open te maken

Lady Gaga weigert deur van auto zelf open te maken

http://oi39.tinypic.com/2u6moau.jpg

Wie vreesde dat Lady Gaga haar sterallures zou kwijtgespeeld hebben tijdens haar revalidatieperiode, mag weer opgelucht ademhalen. Zo bewees de excentrieke zangeres zondag niet alleen op het podium van de MTV Video Music Awards dat ze er weer helemaal staat, ook daarnaast maakte ze iedereen duidelijk dat ze niet zomaar de eerste de beste is.

Toen de 'Applause'-zangeres zondagavond in de buurt van haar auto kwam, maakte ze aanvankelijk aanstalten om het portier te openen. Na een kort tikje op de deurklink, bedacht ze zich echter en verplichtte ze haar lijfwacht met een klein handgebaar om de deur voor haar te openen. Deze aarzelde geen moment, waardoor Gaga als een echte 'queen' in haar wagen kon stappen.

Je bent een ster of je bent het niet natuurlijk...

27-08-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn relatie met Ilse De Meulemeester kostte me 1.350.000 euro"

"Mijn relatie met Ilse De Meulemeester kostte me 1.350.000 euro"

http://oi39.tinypic.com/2jfxhed.jpg

Een ex van Ilse De Meulemeester vertelt in Story dat zijn relatie met de voormalige Miss België en tv-presentatrice hem bijna 1,5 miljoen euro heeft gekost. De Meulemeester noemt zijn verhalen "allemaal leugens"


Ilse De Meulemeester zou samen met haar moeder, Lydie Blondiau, al jarenlang rijke mannen pluimen.

In een exclusief gesprek met Story vertelt een ex van de voormalige Miss België wat hem overkwam tijdens en na zijn relatie met Ilse. De man zegt dat zijn relatie met Ilse hem 1.350.000 euro kostte.

Demeulemeester reageert ook uitgebreid in Story. "Ik weiger om afgeschilderd te worden als een oplichtster. Mijn ex-vriend is een echte leugenaar", zegt ze.

27-08-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bewijs: Familie Will Smith reageerde NIET op Miley Cyrus

Het bewijs: Familie Will Smith reageerde NIET op Miley Cyrus

http://oi39.tinypic.com/2ajsym0.jpg

Na de nogal expliciete vertoning van Miley Cyrus op het podium van de VMA's tijdens Robin Thicke's 'Blurred Lines', ging één foto in het bijzonder viraal. Eén foto van de familie van Will Smith met gechoqueerde blikken op hun gezicht. Het werd gepresenteerd alsof Will, Jaden en Willow zo keken door de performance van Miley. Maar dat is niet zo.


De foto was slim afgeknipt, waardoor die eigenlijk op elk moment tijdens de Video Music Awards had kunnen gebeuren. Een volledig screenshot (zie onderaan) toont echter dat de familie Smith werd gefilmd tijdens het  openingsnummer - en dat werd niet gebracht door Miley Cyrus en Robin Thicke.

De blikken op het gezicht van het gezin werden gefilmd tijdens Lady Gaga's 'Applause'. Een terugblik op de videobeelden toont ook dat Willow kauwgom aan het kauwen was (vandaar de open mond) en dat Jaden niet onbegrijpend keek maar net geconcentreerd. De 'hand-voor-de-mond-shock' was dan weer een elegante manier om aan de neus te krabben.

Eén foto zegt misschien meer dan duizend woorden... maar het is daarom niet altijd de waarheid.

27-08-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles bewijst dat hij een echte man is

Harry Styles bewijst dat hij een echte man is

http://oi43.tinypic.com/2dv7wk0.jpg

Laat je niet vangen door zijn modieus niet-geknoopt hemdje, de fedora op zijn wilde haren en zijn geschoren borstkas: Harry Styles is wel degelijk een echte man. Waarom? Wel...


... Omdat hij het niet kon laten naar (de poep van) zijn ex-lief Taylor Swift te staren toen ze hem rakelings passeerde op de VMA's 2013.

Kijken mag, aankomen niet, dat lesje had Harry wel geleerd.

Taylor zelf bleef er minder cool onder: de hele avond kon ze haar emoties niet voor zich houden en gaf ze steken onder water naar Harry.

Het begon ermee dat ze in het dankwoord voor de prijs voor 'best female video' 'een zekere iemand' bedankte voor de inspiratie.  Het nummer kreeg de niet bepaald subtiele titel 'I knew you were trouble' en het is een goed bewaard geheim dat het over Harry Styles gaat.

Harry bleef cool, bleef lachen en poseerde met Rihanna. Punt Harry.

27-08-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio wil stoppen met café

Sergio wil stoppen met café

http://oi42.tinypic.com/28itbpg.jpg

Sergio, die vrijdag te zien is in 'De Grote Sprong' op VTM, plant te stoppen met zijn café in Lommel. "Ik ben op zoek naar een overnemer voor The Kings", bevestigt Vlaanderens 'enfant terrible' vandaag in Het Laatste Nieuws.

Volgens Sergio is zijn job als cafébaas niet langer te combineren met zijn zangcarrière. The Kings opende zo'n vier jaar geleden, toen Sergio's mediacarrière in het slop zat. "Ik kwam niet echt meer aan de bak en het was dus een mooie afleiding", zegt Sergio. "Maar dat is nu anders. Er staan opnieuw heel wat optredens gepland. Ik was het ook wat beu om telkens 75 kilometer heen en terug te rijden."

Sergio verdwijnt nog niet meteen uit zijn café, maar hoopt de overname toch niet lang meer uit te stellen.

27-08-2013 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinner je je deze nog?

Herinner je je deze nog?

http://oi42.tinypic.com/314xo20.jpg

De Video Music Awards 2013 was niet alleen de show met de (korte) reünie van 'N Sync maar ook de wederopstanding van TLC, of toch de overblijvende twee derde na de trieste dood van Lisa 'Left Eye' Lopes in 2002.


T-Boz (Tionne Watkins) is wat kilo'tjes aangekomen in tussentijd, maar haar alternatieve, edgy stijl is ze nog niet kwijt.

'Chili' (Rozonda Thomas) is nog steeds haar slanke zelf met de platte buik en de fitte buikspieren.

TLC was een van de grote meisjesgroepen in de R'n B. Ze scoorden in de jaren '90enkele grote hits, met 'Waterfalls' en 'Unpretty' als bekendste.

Het verschijnen van de TLC-leden op een van de belangrijkste en hipste muziekprijzen van het jaar is geen toeval: op 21 oktober verschijnt hun biopic 'CrazySexyCool: the story of TLC'.

26-08-2013 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit toont zoontje aan wereld

Jan Smit toont zoontje aan wereld

http://oi40.tinypic.com/2n9l4r9.jpg

Jan Smit is vrijdag voor de tweede keer vader geworden van een flinke zoon, Senn. Om zijn geluk te delen met al zijn fans, heeft de populaire Nederlandse zanger nu een foto van zichzelf en zijn zoontje op zijn Facebook-pagina gezet.


Op de foto houdt Jan de baby tegen zijn schouder aan. Het jongetje heeft zijn oogjes dicht en heeft een flinke bos haar.

Het is het tweede kind voor de 27-jarige Volendamse zanger. Jan trouwde in 2011 november met zijn vriendin Liza Plat. De twee hebben samen al een dochtertje, Emma. Liza heeft uit een eerdere relatie ook een dochter, Fem.

Eerder dit jaar liet Jan weten dat drie kinderen wat hem betreft wel mooi is en dat zijn gezin dan compleet is.

26-08-2013 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Andrew en Fergie staan op punt te hertrouwen"

"Prins Andrew en Fergie staan op punt te hertrouwen"

http://oi39.tinypic.com/2aam42a.jpg

Is er een 'Andy and Fergie Part II' op komst? In het Verenigd Koninkrijk gaan alvast hardnekkige geruchten over een verzoening tussen Prins Andrew en zijn nu nog ex-vrouw Sarah Ferguson. Het stel is volgens vrienden zo hecht dat een nieuw huwelijk niet wordt uitgesloten, zo melden verschillende Britse media vandaag.


Andrew en Sarah zijn volgens vrienden zo close dat een huwelijk niet lang meer op zich zal laten wachten. De hertog en hertogin van York gingen 17 jaar geleden (in 1996) uit elkaar, maar ze bleven altijd vriendschappelijk contact houden.

"Let op mijn woorden, ze gaan hertrouwen. Het is een kwestie van tijd", verzekert een van de vrienden in The Telegraph. "Het zou me niets verbazen. Ze zijn samen een ontzettend leuk stel en, nog belangrijker, geweldige ouders", gaat een ander verder.

Kinderen
Vier jaar geleden liet prins Andrew al doorschemeren dat hij niet uitsloot weer met zijn ex in het huwelijksbootje te stappen. "Moeten we getrouwd zijn? Laat ik het op een andere manier zeggen, ik kan niet bevestigen of ontkennen dat het gebeurt", liet hij weten. "We hebben twee prachtige kinderen. En we zorgen nog steeds voor ze."

Den John
'Fergie' kwam in 1992 in opspraak nadat een Britse tabloid foto's had gepubliceerd waarop ze door financieel adviseur John Bryan (inderdaad, 'den John') aan haar tenen werd gezogen. Ironisch genoeg is het huwelijk van deze laatste met onze Vlaamse diva Astrid Bryan intussen op de klippen gelopen.

26-08-2013 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton maakt Ibiza onveilig met Naomi Campbell

Paris Hilton maakt Ibiza onveilig met Naomi Campbell

http://oi43.tinypic.com/w6xvns.jpg

Ibiza is niet alleen een populaire bestemming voor jongeren die tijdens hun vakantie even helemaal uit de bol willen gaan, het is ook het lievelingseiland van Paris Hilton. De socialite is er regelmatig te vinden om van de zon te genieten en flink te feesten. Momenteel maakt ze het eiland onveilig met goede vriendin en topmodel Naomi Campbell.


Paris vertrok enkele weken geleden met maar liefst 19 koffers naar Ibiza. Ze paradeerde met vriendje River Viiperi door de vertrekhal van de luchthaven in Los Angeles en deed op de valreep nog wat inkopen.

Wie nu denkt dat Paris op het Spaanse eiland is om constant te feesten, heeft het mis, of toch gedeeltelijk. De vermogende blondine is immers ook aan het werk, en wel als dj. Elke woensdag draait ze in een club.

Dit weekend was het tijd voor ontspanning met Naomi Campbell. Gekleed in een polkadot topje en een glinsterend haarbandje poseerde Paris volleerd voor de camera. "Leuke tijd in Avicii met mijn mooie vriendin Naomi", slingerde Paris de wereld in via Instagram en Twitter.

26-08-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Bruno Mars een kabouter (of lijkt dat alleen maar zo)?

Is Bruno Mars een kabouter (of lijkt dat alleen maar zo)?

http://oi43.tinypic.com/2e37g3t.jpg

De prijs voor pechvogel van de avond? Die ging met verre voorsprong naar Bruno Mars. Hoewel hij naar huis mocht met de MTV Video Music Award voor beste mannelijke video voor zijn hit 'Locked Out of Heaven', had de zanger de gigantisch grote pech om die overhandigd te krijgen door 'de grote vriendelijke reus' Taylor Swift.

Uiteraard hebben we niets tegen Taylor (we zouden niet durven), maar met haar lengte van 1 meter 78 zorgde de 23-jarige zangeres er wel voor dat 'kaboutertje' Bruno Mars (1 meter 65) er verschrikkelijk belachelijk uitzag. Gehuld in een groen pak en zijn kenmerkende hoedje zagen we Mars zo door het bos wandelen om zijn award veilig op te bergen in zijn paddenstoel.

Ter verdediging van de immer sympathieke zanger, moet wel even opgemerkt worden dat Taylor onder haar prachtige Herve Leger-jurk nog een geheim wapen schuilhield: haar torenhoge Prada-schoentjes. Bovendien zijn de beschikbare foto's allemaal van boven- of onderuit genomen, waardoor er ongetwijfeld een dosis gezichtsbedrog in het spel is.

Groot of klein, Bruno Mars kan een serieus pakje zingen, en dat is uiteindelijk wat telt, toch?

26-08-2013 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus uit de kleren op VMA's: kan het nog vuiler?

Miley Cyrus uit de kleren op VMA's: kan het nog vuiler?

http://oi39.tinypic.com/ftcv7r.jpg

Al maanden denken we dat Miley Cyrus nu echt wel het toppunt van schaamteloosheid heeft bereikt. Maar nee hoor, de 20-jarige rebel heeft gisterenavond tijdens haar optreden op de MTV Video Music Awards bewezen dat ze nog een pakje ranziger uit de hoek kan komen. In een vleeskleurig lingeriesetje en met haar tong 'geil' uit de mond, schudde ze met de blote billen tegen de 'benen' (ja, ook zijn derde) van Robin Thicke. De familie van Will Smith keek gechoqueerd toe.


Hoewel het er tijdens haar eigen hit 'We can't stop' al bijzonder losjes aan toeging met veel billenschudderij, bereikte Miley Cyrus haar hoogtepunt toen Robin Thicke haar vervoegde op het podium om zijn wereldhit 'Blurred Lines' te brengen. In een mum van tijd trakteerde de blondine het publiek op een losgeslagen stripshow waarbij ze in haar ondergoed nog maar eens bewees wie de koningin van het 'twerken' is. Zelfs het gezicht van de 36-jarige Robin, die papa is van een zoontje, moest eraan geloven.

Het nu al fel besproken optreden van Miley Cyrus zorgde voor heel wat rare en vooral gechoqueerde blikken in het publiek. Zelfs Rihanna, die absoluut niet vies is van een beetje bloot, kon haar stomverbaasde blik niet wegsteken. Ook de jongens van One Direction staarden zichtbaar ongemakkelijk naar Miley's kontje. Maar het beste bewijs dat de rebelse twintiger deze keer een paar trapjes te ver is gegaan, komt ongetwijfeld van de familie Will Smith. Zo gaat er op Twitter een foto rond van hoe de monden van de acteur zijn kinderen letterlijk openvallen door Miley's ranzige verschijning.

"Herinner mij eraan om mijn kinderen nooit in de showbizz te laten. Danku", maakte Nick Cannon, de man van Mariah Carey, na het optreden duidelijk op Twitter. Taylor Swift zou dan weer gezegd hebben "dringend een drankje nodig te hebben" om de blote billen van haar collega door te spoelen.

Kan jij het optreden van Miley Cyrus wel smaken of vind je het totaal ongepast? Laat je horen via de reacties!

26-08-2013 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulwax krijgt eigen radiostation in nieuw GTA-game

Soulwax krijgt eigen radiostation in nieuw GTA-game

http://oi42.tinypic.com/2nsnlu1.jpg

David en Stephen Dewaele, beter bekend als Soulwax of 2manydjs, krijgen een eigen radiostation in Grand Theft Auto V. Ze kiezen zelf de songs die je te horen krijgt tijdens het spelen van de nieuwe versie van het populaire game.


Het is nog tot 17 september wachten op Grand Theft Auto V, de nieuwste versie van het computerspel, maar op GTAForums komen er steeds meer details over vrij. Zo doken nu ook de namen en de playlists van de radiostations op die je tijdens het spelen kan beluisteren.

Opvallende aanwezige daarin is Soulwax FM, een radiostation met muziek die gekozen wordt door David en Stephen Dewaele. Daarop draaien ze vooral eigen nummers of songs waar ze zelf een remix van gemaakt hebben.

Dit is de playlist:

Mim Suleiman - Mingi
FKCLUB - The Strange Art (In Flagranti Remix)
Matias Aguayo - El Sucu Tucu
Joe Goddard feat. Valentina - Gabriel (Soulwax Remix)
Daniel Maloso - Body Music
Green Velvet & Harvard Bass - Lazer Beams
Zombie Nation - Tryouts
Goose - Synrise (Soulwax Remix)
Tiga - Plush (Jacques Lu Cont Remix)
The Hacker - Shockwave (Gesaffelstein Remix)
Pulp - After You (Soulwax Remix)

26-08-2013 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zoekt kandidaten voor nieuwe 'Eurosong'

VRT zoekt kandidaten voor nieuwe 'Eurosong'

http://oi39.tinypic.com/2e34k2e.jpg

De zoektocht naar een geschikt lied om België te vertegenwoordigen is officieel gestart.


Over het format van de vernieuwde 'Eurosong' houdt men nog stevig de lippen op elkaar, maar de VRT heeft wel al het startschot gegeven voor de jacht naar een lied en vertegenwoordiger voor ons land. En die hoeven niet per se samen te gaan.

Cover lied uit Eurovisie-geschiedenis
Enerzijds mogen kandidaat-zangers/zangeressen een filmpje insturen waarin ze een lied uit de Eurovisie-geschiedenis op hun eigen wijze coveren. Er wordt dus geen eigen compositie gevraagd. Kandidaten mogen individueel of in groep van maximum 6 personen deelnemen.

Anderzijds doet de VRT ook een oproep aan tekstschrijvers en componisten om een geschikt nummer in te dienen. De compositie mag nooit eerder zijn uitgebracht.

Bart Peeters als coach
Deze dubbele manier van kandidaatstelling doet vermoeden dat de VRT een wedstrijd plant met nieuw talent, dat doorheen het parcours gecoacht zal worden door een ervaren artiest. Bart Peeters liet eerder in een interview al vallen dat hij niet meer als presentator wenst betrokken te worden, maar wel als coach.

Inschrijven kan tot 7 oktober 2013.

25-08-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway-legende Julie Harris (87) overleden

Broadway-legende Julie Harris (87) overleden

http://oi44.tinypic.com/w9eiys.jpg

De Amerikaanse toneellegende Julie Harris is gisteren op 87-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Harris werd in haar loopbaan vijfmaal als beste actrice onderscheiden met een Tony Award.


Harris is tot nu toe de enige die de prijs vijf keer kreeg toegekend. Ze won de felbegeerde onderscheiding voor haar rollen in onder meer 'I Am a Camera' en de solovoorstelling 'The Belle of Amherst'.

Ze was niet alleen een ster op Broadway, maar trad ook geregeld aan in films en tv-series. Begin jaren 50 speelde ze in zowel de toneel- als de filmversie van 'The Member of the Wedding'. Ook was ze naast James Dean te zien in 'East of Eden' en, in de jaren 80, als Lilimae Clements in de serie 'Knots Landing'.

De afgelopen tijd werd Harris tweemaal getroffen door een beroerte. Ze overleed in haar woning in West Chatham (Massachusetts).

25-08-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!