Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo moeder zo dochter: mama Kim K. heeft eigen sekstape

Zo moeder zo dochter: mama Kim K. heeft eigen sekstape

http://oi41.tinypic.com/igyxzq.jpg

In 2007 haalde Kim Kardashian de wereldpers nadat haar sekstape met ex Ray J 'per ongeluk' op het wereldwijde web belandde. En Kim K. heeft het niet van vreemden, zo blijkt nu. In de realityshow 'Keeping Up With the Kardashians' bekent Mama Kris Jenner dat ze eveneens de camera al eens bovenhaalde tijdens één van de echtelijke onderonsjes met haar man Bruce Jenner.


In de aflevering geeft Kris zelf toe dat ze een eigen sekstape maakte om alles weer wat "spannender" te maken in de slaapkamer. Aanleiding voor de bekentenis is de getuigenis van Khloe die vertelt over de erotische foto's die ze liet maken voor haar man Lamar Odom. Stiefpapa Bruce Jenner waarschuwt haar vervolgens voor de gevaren: "Vooral in deze familie, foto's die lekken... Kijk maar naar de problemen die het al heeft veroorzaakt."

De wijze raad van Bruce verdwijnt echter gauw naar de achtergrond wanneer Kris plots over hun eigen video begint. "Bruce en ik hebben ook een sekstape gemaakt", spreekt ze fier. "En het was er niet zomaar een..."

Verwijderd
Beelden zullen we waarschijnlijk nooit te zien krijgen (oef!), want Bruce verwijderde het opgenomen materiaal zodra hij kon. Al weet je bij de familie Kardashian maar nooit natuurlijk...

30-08-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby brengt binnenkort greatest hits-album uit

Moby brengt binnenkort greatest hits-album uit

http://oi39.tinypic.com/2gvit5h.jpg

Op 19 september presenteert Moby zijn eerste greatest hits-album genaamd 'Past And Present'. Op de plaat staan 13 nummers waarvan 10 niet eerder uitgebrachte live-versies van zijn grootste hits en de voorpremière van drie tracks van zijn aankomende album.

Moby heeft de singles zelf uitgezocht. Hij liet zich bij het kiezen naar eigen zeggen inspireren door Neil Young. "Ik heb in een van zijn interviews gelezen dat hij zich bij de keuze van nummers voor zijn album Greatest Hits heeft laten leiden door de vraag wat het publiek wilde horen en niet door wat hijzelf aan het publiek wilde laten horen."

Het album is voor zes euro exclusief verkrijgbaar bij vente-privee.com. Tien dagen na 'Past And Present' komt het nieuwe album van Moby uit, 'Innocents'.

30-08-2013 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas' uitspraak over orale seks deed bij Catherine emmer overlopen

Michael Douglas' uitspraak over orale seks deed bij Catherine emmer overlopen

http://oi41.tinypic.com/2rxy4b4.jpg


Toen Michael Douglas in een interview verklaarde dat hij keelkanker kreeg door het HPV-virus, dat hij opliep door het toedienen van orale seks, was dat de druppel die de emmer bij zijn vrouw Catherine Zeta-Jones deed overlopen. Gisteren kondigde het koppel aan dat ze na dertien jaar samen uit elkaar gaan "om ons huwelijk te evalueren en er aan te werken". Catherine had op de breuk aangedrongen na de veelbesproken uitspraak van haar man.

De 68-jarige Douglas verduidelijkte niet of hij het HPV-virus had opgelopen voor hij Catherine Zeta-Jones ontmoette. "Na zijn verklaring in een interview - die een zegsman van Douglas nog poogde bij te sturen, maar de journalist van The Guardian had alles op tape, nvdr. - ging het bergaf tussen Michael en Catherine", getuigt een bron in The Sun.


Douglas werd in 2011 kankervrij verklaard, zijn 43-jarige vrouw kampt met een bipolaire stoornis die haar al twee keer met een depressie in de kliniek deed belanden. Eind mei zou het paar besloten hebben uit elkaar te gaan, ze leefden toen al enige tijd apart.

Een buurman in Bedford, Connecticut, waar het koppel een landgoed heeft, verklaarde: "We hebben Michael hier het voorbije halfjaar amper gezien. De meeste van zijn vrienden wonen in New York. Hij is dol op de stad, zij houdt van paarden en golfspelen. Die twee zijn als water en vuur".

De twee hebben samen twee kinderen: Dylan (13) en Carys (10). Michael is momenteel alleen op reis in Europa, hij werd gisteren gespot op het jacht van een vriend voor de kust van Sardinië. Hij zal ook het filmfestival in het Franse Deauville bijwonen, waar hij in 1998 Catherine voor het eerst ontmoette. Catherine verblijft met de kinderen in New York. (br.hln)


30-08-2013 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kiest weer voluit voor extravagante outfits

Lady Gaga kiest weer voluit voor extravagante outfits

http://oi40.tinypic.com/jrthxi.jpg

Hoewel Lady Gaga de laatste tijd leek te kiezen voor sobere outfits en make-up, kiest ze nu weer voluit voor extravagantie. Doorzichtig, bloot of gewoon bizar, de zangeres is weer helemaal 'Gaga'.


Dat zagen we eerder deze week al op de MTV Video Music Awards, waar de zangeres met maar liefst vijf verschillende outfits uitpakte, met de ene al excentrieker dan de andere.

Sindsdien blijft de zangeres kiezen voor extravagantie. Zo werd ze dinsdag dansend voor haar appartement gespot in een deels doorzichtige zwarte broek met diamanten, aangevuld met een kanten, zwarte beha.

Diezelfde dag werd Lady Gaga gezien in een lederen tuinbroek met daarop een roze, doorschijnende beha. Dat haar tepels daardoor duidelijk zichtbaar waren, kon de zangeres helemaal niet schelen.

Gisteren liet Lady Gaga zich ook weer opmerken, met een wel zeer opvallende hoed met pluimen en slingers en schelpen in haar lokken. Gaga is duidelijk helemaal terug.

30-08-2013 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson toont babyzoontje aan de wereld

Jessica Simpson toont babyzoontje aan de wereld

http://oi40.tinypic.com/28twewi.jpg

Bijna twee maanden na de geboorte heeft Jessica Simpson haar zoontje Ace Knute Johnson voorgesteld aan de wereld. Samen met dochter Maxwell schittert de blondine op de cover van het Amerikaanse magazine US Weekly.


"We hebben onze handen meer dan vol met twee kinderen in huis", aldus de drukke mama in het magazine. "Maar elke dag beleven we een nieuw avontuur."

Voorlopig plant Simpson geen derde kindje. Haar lichaam zal ook wel wat rust kunnen gebruiken. Amper zes maanden na de geboorte van Maxwell ontdekte de 33-jarige actrice immers dat ze opnieuw zwanger was. "Het was moeilijk om twee keer zo dicht op mekaar zwanger te zijn. Ik voel mij voldaan en in mijn hart weet ik dat ik er klaar mee ben. Maar ongelukjes kunnen natuurlijk altijd gebeuren", grapt ze.

Bruiloft
Vanaf nu kan Jessica zich dus eindelijk volop focussen op de bruiloft.  Zo is ze al sinds 2010 verloofd met haar partner Eric Johnson, maar werd de trouwpartij op de lange baan geschoven door de onverwachte zwangerschappen.

"We zijn weer aan het praten over onze bruiloft. We hebben nu in ieder geval een waar en wanneer. Iedereen is in gespannen afwachting, inclusief wijzelf. Iedereen heeft onze liefde zien ontwikkelen tijdens ons ouderschap. Wanneer we eindelijk gaan trouwen, zal het intiemer en mooier zijn. Ik verwacht geen enkel stel droge ogen in de zaal."

30-08-2013 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes en Jamie Foxx nieuwste Hollywoodkoppel?

Katie Holmes en Jamie Foxx nieuwste Hollywoodkoppel?

http://oi40.tinypic.com/2sb8rc1.jpg

Het is al dagen een hot topic in Amerikaanse entertainmentmedia: hebben de acteurs Katie Holmes (34) en Jamie Foxx (45) nu iets met elkaar of niet?


Enkele dagen geleden doken foto's op van een feestende Jamie en Katie. In het Apollo Theater op The Hamptons gingen de 'tortelduifjes' helemaal uit hun dak op het nummer 'Blurred Lines' van Robin Thicke. Het gerucht gaat nu dat de twee al een tijdje een geheime relatie hebben.

"Gewoon vrienden"
De twee kennen elkaar al sinds de tijd dat Katie nog samen was met Tom Cruise. Volgens de woordvoerster van de actrice is er niets bijzonders te melden. "Ze zijn al jaren vrienden."

Katie trouwde in november 2006 in Italië met haat grote liefde Tom Cruise. In juni vorig jaar kondigde het Hollywoodkoppel na een huwelijk van vijf jaar hun scheiding aan. Ze hebben samen een 7-jarige dochter, Suri.

30-08-2013 om 02:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate deed amper iets om babykilo's kwijt te spelen"

"Kate deed amper iets om babykilo's kwijt te spelen"

http://oi39.tinypic.com/212ick4.jpg

Enkele dagen geleden werd Kate Middleton voor het eerst weer in het openbaar gespot sinds de geboorte van baby George. Hoewel er sindsdien amper vijf weken verstreken waren, had de hertogin alweer een onberispelijk slank figuurtje. Een streng dieet en intensieve workouts leken de verklaring, maar volgens een bron van de familie is daar niets van aan. "Kate heeft amper iets gedaan om af te vallen", klinkt het.


Nochtans ziet Kate er alweer ontzettend goed uit, zo bewijzen de foto's van Kate tijdens haar eerste bezoekje aan de supermarkt sinds de geboorte. "Ze ziet er geweldig uit. Een paar weken na de geboorte van George kon je amper zien dat ze net bevallen was", aldus de bron aan US Weekly.

"Kate geeft nog altijd borstvoeding. De paar kilo's die ze aankwam tijdens haar zwangerschap verdwenen als sneeuw voor de zon", gaat de bron verder. "Ze is niet op dieet, maar na de geboorte bleef ze wel haar yoga-oefeningen doen." Tijdens haar zwangerschap volgde Kate al prenatale yogasessies met een privéleraar en maakte ze regelmatig stevige wandelingen met hond Lupo.

Sinds de bevalling doen Kate en William het rustig aan en brengen ze tijd door met hun familie in Anglesey.

30-08-2013 om 02:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke geniet van vakantie na VMA-rel

Robin Thicke geniet van vakantie na VMA-rel

http://oi44.tinypic.com/2vj7tkh.jpg

Na een veelbesproken optreden met Miley Cyrus tijdens de MTV Video Music Awards afgelopen zondag, geniet zanger Robin Thicke met zijn vrouw en zoontje van een vakantie in Florida.


Tijdens de VMA-uitreiking schokte Mileys vulgaire optreden in rubberen ondergoed veel kijkers. Met een enorme plastic hand betastte ze zichzelf en Robin en schuurde op een obscene manier tegen hem aan op het podium.

Op Twitter en in de media was er veel kritiek op Miley's show. Zelfs Robins eigen moeder was er niet zo over te spreken. "Ik had niet gedacht dat ze met haar kont zo dicht tegen hem aan zou gaan staan", zei moeder Gloria Loring toen ze het optreden voor het eerst had gezien. Dope optreden Robin Thicke trekt zich daar echter niks van aan.

Dope
Op Twitter liet hij weten dat hij het optreden 'dope' vond. Met zijn vrouw Paula Patton en hun zoontje Julian geniet hij nu van een strandvakantie in Miami, meldt de NY Daily News.

Paula lijkt weinig moeite te hebben met het sexy bedoelde optreden. Ze is al samen met Thicke sinds de middelbare school. Tijdens de repetities had ze al gezien dat het optreden niet bepaald kuis zou zijn.

30-08-2013 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga duikt in bed met Karl Lagerfeld

Lady Gaga duikt in bed met Karl Lagerfeld

http://oi41.tinypic.com/14y1eup.jpg

Met Lady Gaga zijn we nog niet aan de nieuwe patatjes, zo blijkt nog maar eens. Zo is de 'Applause'-zangeres (27) in bed gekropen met de 52 jaar oudere Karl Lagerfeld. Reden om gechoqueerd te zijn, hebben we gelukkig (nog) niet. Zo vormen de twee geen echt koppeltje, maar ging het louter om een poppen versie van de Chanel-ontwerper.

Via Instagram (zie onderaan) deelde Gaga een foto waarop te zien is hoe ze het poppetje van Karl en zijn wereldberoemde poes Choupette dicht tegen zich aanhoudt in bed. De schelpen die ze zondag nog op haar borsten droeg tijdens haar optreden op de MTV Video Music Video Awards, versierden intussen haar lange, bruine haren.

29-08-2013 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister de nieuwe plaat van Nine Inch Nails

Beluister de nieuwe plaat van Nine Inch Nails

http://oi41.tinypic.com/2nameeh.jpg

Op 3 september komt Nine Inch Nails met een nieuwe langspeler, 'Hesitation Marks'. Het album kan nu al via iTunes beluisterd worden.


De Amerikaanse rockband, die in 2008 het album 'The Slip' uitbracht, deed er vijf jaar over om een nieuwe plaat in te blikken. Trent Reznor, frontman van NIN, hielp bij de productie ervan.

Het Amerikaanse muziekmagazine Rolling Stone is alvast enthousiast en kent de langspeler vier sterren toe.

28-08-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Den John' riskeert klacht wegens verkrachting minderjarige

'Den John' riskeert klacht wegens verkrachting minderjarige

http://oi39.tinypic.com/10yfddg.jpg

De Filipijnse minnares van John Bryan wil hem aanklagen voor verkrachting van een minderjarige. Ancy Dieto is nu 23 maar was pas 17 toen haar affaire met Bryan begon. De vrouw beweert bovendien dat de man van Astrid Bryan haar geld en een huis heeft beloofd, en daarom heeft ze een advocaat ingeschakeld. Dat meldt TV-Familie.


Ancy Dieto beweert dat ze jarenlang de geliefde van Bryan (57) is geweest. De twee leerden elkaar op een datingsite kennen toen zij 17 jaar was. De twee hadden seksafspraakjes in hotels en Bryan beloofde dat hij met haar zou trouwen. Hij zou ook een huis voor haar en haar familie kopen.

Afpersingszaak
Tot Dieto ontdekte dat Bryan al jaren getrouwd was met Astrid. In ruil voor haar stilzwijgen eiste Dieto 35.000 euro van Bryan. Ze zou hem videotapes met bewijzen van hun affaire geven, maar Bryan verwittigde de politie en Ancy werd gearresteerd wegens afpersing.

Bewijzen van misbruik
Nu lijkt het er op dat ze van die aanklacht zal worden vrijgesproken, aldus haar advocaat Inocencio De la Cerna. Ancy wil nu zelf klacht indienen tegen Bryan en zo eisen wat hij haar heeft beloofd, stelt De le Cerna. "Ik wacht nog tot Ancy me groen licht geeft om de klacht effectief in te dienen, maar we hebben al een volledig dossier klaar. En het is een sterk dossier. We hebben foto's, e-mails, sms-berichten, documenten. Allemaal harde bewijzen die aantonen dat John haar heeft gebruikt én misbruikt. Er is zelfs sprake van verkrachting", vertelt de advocaat.

Ontmaagding
"John kon Ancy overtuigen om seksuele foto's door te sturen in ruil voor geld. Hij liet haar poses aannemen en Ancy deed wat hij van haar vroeg. Dat was immoreel, maar nog belangrijker: het was ook illegaal. Ancy was op het moment van de feiten immers nog minderjarig, én het gebeurde via het internet. Zij deed alles voor John omdat hij haar had beloofd om met haar een leven op te bouwen. Binnen onze cultuur is zoiets belangrijk. De maagdelijkheid van een meisje is op de Filipijnen iets heel bijzonders. John beloofde een minderjarig meisje dat hij met haar zou trouwen, ontmaagdde haar en dumpte haar koudweg. Dat is in strijd met de Filipijnse wet tegen geweld op vrouwen en kinderen. Als zij had geweten dat hij gehuwd was, had ze nooit met hem geslapen. Ze hebben twee keer seks gehad toen zij nog minderjarig was. In het dossier is dus sprake van dubbele verkrachting".

28-08-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor vs Harry: en wat gebeurde er na de VMA's?

Taylor vs Harry: en wat gebeurde er na de VMA's?

http://oi43.tinypic.com/2s656cw.jpg

Zij beledigde hem in haar dankwoord, hij poseerde met Rihanna, zij vloekte toen hij op het podium stond en schreef nummers over 'hoe ik wist dat je problemen zou geven' en 'we komen nooit ofte nooit weer samen'. Na dat alles zou je denken dat Taylor Swift en Harry Styles niet meer met elkaar door één deur kunnen. Maar klopt dat wel?


Gisteren meldden we al dat Harry en Taylor zowaar samen poseerden, met Ed Sheeran en Dj Spiky Phil. En dat na dit dankwoord van Taylor Swift:

"Ik wil de persoon bedanken die me inspireerde om dit nummer te maken. Hij weet heel goed wie hij is, en nu heb ik zo eentje (verwijzend naar de award)".

Reactie Harry? Hij bleef lachen, kauwgom kauwen en kalm zitten. "Ik hou wel van een grap, dus alles is ok."

Daar bleef het niet bij, zo vertelde Harry aan Hollywood Life.

"We zijn iets gaan eten. Ik heb een mocktail gedronken", verklapte hij. De vraag is alleen wie 'we' precies is: Harry en Taylor, zoals de site het interpreteerde?

USA Today meldt iets anders: "Ik ben nadien iets gaan drinken met Ed... en wat andere vrienden." One Direction-vrienden? of zijn ex-vriendin?

Als de muren konden spreken...

28-08-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley krijgt steun en klappen uit onverwachte hoek

Miley krijgt steun en klappen uit onverwachte hoek

http://oi39.tinypic.com/2nu5bb4.jpg

Justin Timberlake vond het optreden van Miley Cyrus tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen zondag helemaal niet over de top. "Wat hadden jullie dan van haar verwacht? Het zijn de VMA's", zei de 'Mirrors'-zanger tegen radiozender Fresh. Kelly Osbourne ergert zich dan weer te pletter aan het gedrag, en vooral de tong, van haar maatje.


Miley droeg tijdens het felbesrpoken optreden niet meer dan een vleeskleurig lingeriesetje. Ondertussen maakte ze een hoop vulgaire bewegingen waar ze achteraf veel kritiek op kreeg. Verschillende sterren in de zaal, waaronder Rihanna en Taylor Swift, lieten bovendien zichtbaar merken dat ze haar optreden maar niks vonden.

Maar Miley krijgt ook steun uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Justin Timberlake trekt immers haar kaart. "Ik vind Miley heel leuk", sprak hij in het radio-interview. "Ze is jong en ze laat iedereen weten dat ze volwassen wordt. En het zijn de VMA's, niet de Grammy's."

Timberlake benadrukte verder nog dat Miley niet de eerste artieste is die een provocerend optreden gaf tijdens de awardshow. Hij verwijst onder andere naar Madonna en Britney Spears. "Zij gaf een striptease. Dus het optreden van Miley is niets ongewoons."

Tong
Kelly Osbourne was dan weer een pak minder mals voor haar 'goede maatje'. "Ik zag het optreden en ik dacht inderdaad hetzelfde als de meeste gasten. Miley is mijn vriendin en ik zie haar heel graag. Ik zal er ook altijd voor haar zijn, wat er ook gebeurt. Maar als haar vriendin ga ik toch zeggen: 'Hou die verdomde tong in je mond!'", aldus Kelly maandagavond in Fashion Police.

28-08-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koninklijke familie zal wellicht not amused zijn met tv-reeks 'Albert II'"

"Koninklijke familie zal wellicht not amused zijn met tv-reeks 'Albert II'"

http://oi43.tinypic.com/dfv91z.jpg

Op Eén start zondag 8 september 'Albert II', een vijfdelige "fictiereeks binnen historische krijtlijnen", zoals dat heet aan de Reyerslaan. Volgens historicus Mark Van den Wijngaert zal de reeks zonder twijfel bekeken worden in Laken. "En ze zullen wellicht not amused zijn", zegt de professor emeritus.


'Albert II' vertelt het verhaal van de zesde koning der Belgen, van het overlijden van zijn broer Boudewijn tot nu. Lucas Van den Eynde zat 55 draaidagen lang elke ochtend drie uur in de make-upstoel om geloofwaardig gestalte te geven aan de voormalige koning. Zijn echtgenote Paola wordt gespeeld door Veerle Eyckermans, en als prinsen en prinsessen zijn onder meer Stefaan Degand, Ruth Becquart en Mathijs Scheepers te zien.

Filip
In de eerste aflevering zien we hoe Albert II het overlijden van Boudewijn verneemt en wordt voorbereid op zijn eigen eedaflegging. Meest opvallende passages zijn de woedeaanvallen van Filip als hij verneemt dat hij niet de nieuwe koning wordt.

"Grotendeels waarheidsgetrouw", zegt Van den Wijngaert, die meewerkte aan de scenario's. "Filip was uitermate teleurgesteld dat hij Boudewijn niet mocht opvolgen. Hij heeft het ook van vrienden moeten vernemen, men heeft nagelaten hem officieel op de hoogte te stellen."

Geen familierelatie
De koninklijke familie wordt in de reeks voorgesteld als een nauwelijks functionerend gezin, met een wild om zich heen schoppende Laurent en een wereldvreemde Filip. "Ze hebben dan ook geen familierelatie", stelt Van den Wijngaert duidelijk. "De vader was er nooit, Filip is sinds zijn zes jaar opgevoed door anderen."

Volgens de professor zal de reeks aandachtig worden gevolgd in Laken. "Ze bekijken alles wat over hen op televisie komt, dat is voor hen een manier om te weten te komen hoe ze gepercipieerd worden. Maar ze zullen wellicht not amused zijn met deze reeks, daarvoor worden er te veel minder positieve elementen uitvergroot."

28-08-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Kriegeltjes' van Marc De Bel wagen hun kans in China

'De Kriegeltjes' van Marc De Bel wagen hun kans in China

http://oi40.tinypic.com/16iclz6.jpg

'De Kriegeltjes' van jeugdauteur Marc De Bel trekken naar het verre oosten. Uitgeverij Abimo heeft op de boekenbeurs van Peking een contract getekend voor een Chinese vertaling van de eerste drie boeken uit de reeks. Na 'Spik en Spek' is het al het tweede Chinese contract voor de schrijver.


De Bel en Abimo zijn in China niet aan hun proefstuk toe. Toch zijn ze "ontzettend blij" dat naast boeken vol illustraties nu ook leesboeken er voet aan grond lijken te krijgen.

Opbrengst
Of het nieuwe contract hen ook veel zal opleveren, valt nog af te wachten. Waar de boeken hier voor vijftien à twintig euro over de toonbank gaan, is dat in China slechts twee euro. Bovendien krijgt de originele uitgeverij bij dergelijke contracten gemiddeld slechts zeven à acht procent, waarvan dan nog eens een deel naar de auteur gaat.

"We zullen het dus vooral in de oplage moeten gaan zoeken", beseft uitgever Koen David. 'De Kriegeltjes' starten in eerste druk met 8.000 exemplaren, "maar als de boeken scoren, praten we al snel over 50.000 exemplaren en meer".

Erg uitzonderlijk
Dat het contract meteen getekend werd op de eerste dag van de Beijing Book Fair, volgens Abimo de grootste boekenbeurs van Azië, noemt de uitgeverij alvast "erg uitzonderlijk". Rond de jaarwisseling zouden de eerste Chinese exemplaren doorheen heel China in de rekken moeten verschijnen.

De eerste drie titels uit de vijfdelige Kriegeltjes-reeks zijn 'De Miss Griezelverkiezing', 'Aardbijen met slagroom' en 'Z-duiveltjes'. Ze mikken op lezertjes vanaf acht jaar.

28-08-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley bepotelt Robin Thicke, zijn vrouw vindt dat cool

Miley bepotelt Robin Thicke, zijn vrouw vindt dat cool

http://oi42.tinypic.com/sm3ux3.jpg

Robin Thicke liet Miley Cyrus zijn kruis betasten en zijn hals kussen tijdens hun gezamenlijke performance op de MTV Video Music Awards vorig weekend. In tegenstelling tot eerdere berichten  heeft de vrouw van Thicke niet het minste probleem met het feit dat miljoenen mensen zagen hoe haar man zich liet opvrijen door de wulpse Cyrus.


Actrice Paula Patton en Robin Thicke zijn al samen sinds ze tieners waren. Ze trouwden in 2005 en hebben samen een zoontje van drie. Volgens TMZ wist Paula dat de performance van haar man met Miley Cyrus ranzig zou worden en was ze dan ook helemaal niet verbaasd, laat staan geschokt.

Bovendien is ze al een en ander gewend op het vlak van vrouwelijke belangstelling voor haar halve trouwboek. In de clip van 'Blurred Lines' laat Thicke zich omringen met topless modellen en recent flirtte Sylvie van der Vaart openlijk met de zanger.

Twerking
Overigens, wat Miley Cyrus daar doet met haar billen, heet 'twerking'. 'Twerking' is een dansbeweging "waarbij iemand de heupen op en neer laat schudden" of nog, volgens wikipedia, "dansen op een seksueel suggestieve manier door met de heupen te schudden". 'Twerking' vindt zijn oorsprong in de hip hop en gaat terug tot 1993, toen DJ Jubilee het dansnummer 'Do The Jubilee All' opnam waarin hij zingt 'twerk baby, twerk baby, twerk, twerk, twerk'.

Via stripclubs in Atlanta en Houston en het hitje 'Whistle While You Twurk' van Ying Yang Twins begon de dansmove wereldwijd door te breken. Etymologisch is 'twerking' een afkorting voor 'footwork' dan wel een samentrekking van 'twist' en 'jerk'.

Zo, met dit beetje kennis kan je vanavond in de kroeg eens flink uitpakken.

28-08-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het echte lief van Jason Segel

Dit is het echte lief van Jason Segel

http://oi42.tinypic.com/n55k2.jpg

Acteur Jason Segel werd recent gekoppeld aan Cameron Diaz 'omdat ze romantisch zaten te lunchen'. Beetje vreemd aangezien hij al drie maanden datet met een andere actrice: Bojana Novakovic. In tegenstelling tot de vermeende relatie met Cameron, werden Jason en Bojana regelmatig samen gefotografeerd.


Jason en Bojana werden voor het eerst gelinkt in juni 2013 toen het tijdschrift People de relatie kon bevestigen. De Daily Mail legde de hand op de eerste foto's.

Enkele weken later werden ze verrast door paparazzi, wat deze redelijk hilarische foto opleverde.

En nog maar enkele dagen geleden genoten Jason en Bojana van een dagje Disneyland, beiden met een gelukzalige glimlach om de lippen.

Natuurlijk is het mogelijk dat Jason van twee walletjes eet. Maar zijn brave imago geeft hem het voordeel van de twijfel... en het feit dat Jason en Cameron binnenkort samen een film opnemen en hun 'lunchdate' dus gemakkelijk een 'lunchvergadering' kon zijn.

27-08-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate voor het eerst weer in het openbaar gespot

Kate voor het eerst weer in het openbaar gespot

http://oi41.tinypic.com/2cdyj9f.jpg

Kate is voor het eerst sinds de geboorte van prins George weer in het openbaar verschenen. De hertogin van Cambridge werd gisteren gespot in een supermarkt op het eiland Anglesey.


De vrouw van prins William was casual gekleed in een gestreepte trui, zwarte legging en ballerina's, met haar bruine lokken in een paardestaart. De 31-jarige Kate liep ontspannen met een winkelwagentje langs de schappen en legde af en toe wat boodschappen in het wagentje.

Twee weken geleden verlieten Kate en George haar ouderlijke woning in Bucklebury en volgden ze William terug naar Anglesey (Wales) waar hij terug aan het werk is. De eerste week was Kates moeder er nog om te settelen in het nieuwe huis, maar nu is Kate alleen thuis met George en één huishoudster/kokkin. Over enkele weken verhuist het jonge gezinnetje definitief terug naar Engeland.

Naar verwachting zal de hertogin van Cambridge haar eerste officiële publieke optreden maken tijdens het Tusk Trust Awards-dinner op 12 september.

27-08-2013 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga weigert deur van auto zelf open te maken

Lady Gaga weigert deur van auto zelf open te maken

http://oi39.tinypic.com/2u6moau.jpg

Wie vreesde dat Lady Gaga haar sterallures zou kwijtgespeeld hebben tijdens haar revalidatieperiode, mag weer opgelucht ademhalen. Zo bewees de excentrieke zangeres zondag niet alleen op het podium van de MTV Video Music Awards dat ze er weer helemaal staat, ook daarnaast maakte ze iedereen duidelijk dat ze niet zomaar de eerste de beste is.

Toen de 'Applause'-zangeres zondagavond in de buurt van haar auto kwam, maakte ze aanvankelijk aanstalten om het portier te openen. Na een kort tikje op de deurklink, bedacht ze zich echter en verplichtte ze haar lijfwacht met een klein handgebaar om de deur voor haar te openen. Deze aarzelde geen moment, waardoor Gaga als een echte 'queen' in haar wagen kon stappen.

Je bent een ster of je bent het niet natuurlijk...

27-08-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn relatie met Ilse De Meulemeester kostte me 1.350.000 euro"

"Mijn relatie met Ilse De Meulemeester kostte me 1.350.000 euro"

http://oi39.tinypic.com/2jfxhed.jpg

Een ex van Ilse De Meulemeester vertelt in Story dat zijn relatie met de voormalige Miss België en tv-presentatrice hem bijna 1,5 miljoen euro heeft gekost. De Meulemeester noemt zijn verhalen "allemaal leugens"


Ilse De Meulemeester zou samen met haar moeder, Lydie Blondiau, al jarenlang rijke mannen pluimen.

In een exclusief gesprek met Story vertelt een ex van de voormalige Miss België wat hem overkwam tijdens en na zijn relatie met Ilse. De man zegt dat zijn relatie met Ilse hem 1.350.000 euro kostte.

Demeulemeester reageert ook uitgebreid in Story. "Ik weiger om afgeschilderd te worden als een oplichtster. Mijn ex-vriend is een echte leugenaar", zegt ze.

27-08-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!