Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 dingen die je moet weten over Charlie Hunnam aka Christian Grey

5 dingen die je moet weten over Charlie Hunnam aka Christian Grey

http://oi40.tinypic.com/b46otd.jpg

Na maanden speculatie werden eergisteren eindelijk de hoofdrolspelers voor de verfilming van 'Fifty Shades of Grey' onthuld. Op de keuze voor de vrij onbekende Charlie Hunnam als Christian Grey kwam veel kritiek, hoewel de 33-jarige acteur al heel wat jaren in het vak zit. Voor wie hem niet kent, zetten wij vijf interessante weetjes op een rijtje.


1. Hij is Brits, maar verhuisde naar Hollywood
Charlie Hunnam werd geboren in Newcastle, Engeland, waar hij afstudeerde in de theorie en geschiedenis van de film. Hij was voor het eerst op televisie te zien in de kindershow 'Byker Grove' en speelde daarna de rol van een homofiele schooljongen in 'Queer as Folk'.

Zijn eerste rol na zijn verhuis naar Hollywood was die van universiteitsstudent Gregory Ryder in 'Young Americans' in 2000. Charlie had ook een rol in de serie 'Undeclared', een serie die liep van 2001 tot 2003.

2. Hij trouwde jong (en scheidde)
Charlie deed ooit auditie voor Dawson's Creek, maar kreeg de rol uiteindelijk niet. Toch bleef de acteur niet met lege handen achter, want tijdens de auditie in 1999 ontmoette hij zijn (ondertussen ex-)vrouw: actrice Katherine Towne (bekend uit 'Buffy the Vampire Slayer'). Het koppel trouwde al na vier weken daten in Vegas, maar ging uiteen in 2002. Sinds 2007 vormt Charlie een koppel met juwelenontwerpster Morgana McNelis.

3. Hij krijgt vaak messen cadeau van fans
Dankzij de rol van Jackson "Jax" Teller in 'Sons of Anarchy' kreeg Charlie al meermaals messen cadeau van fans, zo vertelde hij aan GQ UK. "In de serie heb ik een Ka-Bar, het standaard gevechtsmes van het Amerikaanse marinekorps. Ik heb er al een dozijn van liggen, gekregen van militairen. Sommige ervan werden zelfs 'gebruikt'. Dat is een beetje luguber, vind je ook niet?"

4. Hij is gek op fitnessen
Charlie vertelde aan Men's Fitness dat hij echt kan genieten van sporten, omdat hij er zich gelukkiger en positiever door voelt en er meer zelfvertrouwen door krijgt. "Ik heb het gevoel dat ik er een beter acteur door word, omdat het me helder doet denken."

Zijn motivatie wordt ook gevoed door zijn jeugd in het noorden van Engeland. "Ik was een stadskind in een landelijke omgeving en ik kreeg af en toe een pak slaag, ik tegen vijf of zes jongens", aldus Charlie.

5. Hij is ook scenarioschrijver
Charlie is niet alleen acteur, maar ook scenarioschrijver. Recent verkocht hij zijn script 'Vlad', over het vroege leven van Dracula, aan het productiebedrijf van Brad Pitt. Een ander script waar hij aan werkt gaat over de Amerikaanse drugsbaron Edgar Valdez en hoe deze "blonde Amerikaanse jongen met blauwe ogen grote plannen had in het leven, maar alles in één klap verloor", aldus Charlie.

04-09-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jack Nicholson (76) is gestopt met acteren"

"Jack Nicholson (76) is gestopt met acteren"

http://oi40.tinypic.com/24p04yf.jpg

Jack Nicholson zal niet meer te zien zijn in nieuwe films. Na een carrière van vijftig jaar zou Nicholson afscheid genomen hebben van het vak, zo vertelde een insider aan RadarOnline.


"Jack is, zonder veel poespas, met pensioen gegaan", aldus de bron. "Er is een simpele reden voor deze beslissing en dat is geheugenverlies. Zijn geheugen is niet meer wat het geweest is." Volgens de ingewijde kan Jack (76) de tekst die hij als acteur uit zijn hoofd moet leren niet meer onthouden.

De acteur zou niet van plan zijn om zijn pensioen groots aan te kondigen of om het te vieren. "Hij verdwijnt namelijk niet uit de schijnwerpers", aldus nog de bron.

Volgens RadarOnline is de acteur niet meer aan het werk is geweest sinds 2010. Hij speelde toen samen met Reese Witherspoon, Paul Rudd en Owen Wilson in de film 'How Do You Know'.

04-09-2013 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwen Stefani (43) zwanger van derde kindje"

"Gwen Stefani (43) zwanger van derde kindje"

http://oi43.tinypic.com/4gndpi.jpg

Gwen Stefani zou in verwachting zijn van haar derde kindje met Gavin Rossdale. Dat vertelde een bron aan het Amerikaanse In Touch Weekly.


"Gwen en Gavin zijn heel erg gelukkig met het nieuws", wist de insider nog te vertellen. "Gwen probeert nu zoveel mogelijk te rusten. Ze wil er zeker van zijn dat alles goed gaat met de baby."

In een interview met Marie Claire in september 2012 onthulde Gwen al dat ze in 2010 had geprobeerd om een derde kindje te krijgen, maar dat dat niet was gelukt. "Ik wou echt heel graag een baby zo'n twee jaar geleden", klonk het toen. "Maar het lukte niet. Ik ben blij met wat ik heb. Alles gebeurt om een reden. Je kan niet alles plannen, toch? Maar je kan natuurlijk wel proberen..."

Gavin en Gwen hebben samen al twee zoontjes, Kingston (7) en Zuma (5).

04-09-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie had seks met danser tijdens huwelijk met Rafael"

"Sylvie had seks met danser tijdens huwelijk met Rafael"

http://oi44.tinypic.com/30co9cy.jpg

De ex-vriendin van danser Christian Polanc uit het tv-programma Let's Dance heeft aan het Duitse blad Closer bevestigd dat Sylvie en Christian een "seks-affaire" hadden. Ze vertelt dat de danser aan haar heeft opgebiecht dat de twee maandenlang samen het bed deelden.


Volgens Melissa Ortiz-Gomez was het voor Sylvie een grote prioriteit dat de affaire geheim bleef en gaf ze Christian daarom dure cadeau's. "Ze gaf hem een megaduur horloge. Ik weet niet wat het precies kostte, maar ik denk tussen de 5.000 en 8.000 euro."

Melissa is blij dat ze eindelijk haar verhaal kan doen, want ze wil niet meer doen alsof ze Sylvie aardig vindt. "Ik moet daar steeds over liegen. Dat wil ik niet meer. Deze vrouw heeft voor mij geen karakter."

In 2010 deed Sylvie mee aan Let's Dance. Ze haalde samen met Christian de finale. Ten tijde van de affaire was Sylvie bijna vijf jaar getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart.

04-09-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean komt naar Night of the Proms 2013

Wyclef Jean komt naar Night of the Proms 2013

http://oi41.tinypic.com/2s67k0w.jpg

Wyclef Jean wordt bevestigd voor de Night of the Proms 2013. De rapper zal er naast Gloria Estefan, Amy Macdonald en evergreen John Miles staan. Met de bekendmaking van zijn naam, is de affiche voor de 2013-editie rond.


Wyclef Jean behoorde in de jaren '90 tot de hitgroep The Fugees, maar scoorde ook solo enkele hits, zoals 'Gone 'Til november'. Naast eigen nummers schrijft, producet en mixt hij ook voor andere artiesten, waaronder Destiny's Chuld, Cypress Hill en de Black Eyed Peas. In 2006 scoorde hij samen met Shakira een wereldhit: 'Hips don't lie'.

In 2007 werd hij good will ambassadeur voor Haïti, zijn geboorteland. Drie jaar later wilde hij zich kandidaat stellen voor het presidentschap, maar hij voldeed niet aan alle voorwaarden.

Night of the Proms is een concertreeks waarbij klassieke en moderne muziek worden gecombineerd. Dit jaar gaat het door op 7, 8, 9, 10, 15 en 16 november. Naast de popartiesten is er ook orket Il Novecento, koor Fine Fleur en de Japanse pianiste Hiromi. Tickets kosten 22 tot 46 euro

04-09-2013 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
03-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Filip was verliefd op Ofra Haza"

"Prins Filip was verliefd op Ofra Haza"

http://oi40.tinypic.com/2vmuk52.jpg

Prins Filip was 35 toen hij in 1995 in Israël de bekende zangeres Ofra Haza ontmoette. De prins was meteen gecharmeerd door de mooie ISraëlische, zegt haar toenmalige manager. De oosterse schone werd in 1983 tweede op het Songfestival en zingt mee op 'Temple of Love' van The Sisters of Mercy.


"Hij vond het geweldig om met haar te dansen en was onder de indruk van haar oosterse charme". Volgens de manager was Filip zelfs verliefd geworden op de artieste. "Hij bestookte haar met telefoontjes, maar ze ging niet op zijn avances in." De reden: zij was joods, hij niet.

Ofra Haza overleed in 2000 aan de gevolgen van aids.

03-09-2013 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse prinses Madeleine verwacht eerste kindje

Zweedse prinses Madeleine verwacht eerste kindje

http://oi41.tinypic.com/2rw818k.jpg

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill verwachten een kindje. De baby zal begin maart 2014 geboren worden, zo maakt het Zweedse koningshuis bekend.


Het wordt het eerste kind voor de 31-jarige prinses en haar man, die in juni trouwden.

Het Zweedse paleis laat weten dat het herfstschema van de prinses ongewijzigd blijft en dat ze ook haar werk voor World Childhood Foundation zal blijven verderzetten.

Madeleine is de jongere zus van kroonprinses Victoria en is derde in lijn voor de troonsopvolging.

03-09-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosie Huntington-Whiteley 'pauzeert' relatie met Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley 'pauzeert' relatie met Jason Statham

http://oi42.tinypic.com/25u5mxf.jpg

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham nemen een beetje tijd om uit te vissen waar hun relatie naartoe gaat en wat ze willen in het leven. Dat zegt 'een bron' dichtbij de 26-jarige actrice. Het nieuws is een verrassing: onlangs nog deden huwelijksgeruchten de ronde.


"Er is niemand anders in het spel. Ze zien elkaar echt graag, en bevestigen de breuk nog niet omdat ze hopen dat het nog goed komt. Maar het is waar wat het niet goed gaat, er zijn veel ruzies geweest en ze hebben alletwee "

Leeftijdsprobleem
Ook het leeftijdsverschil van 19 jaar zou een struikelblok betekenen, al ontkende Rosie dat in een interview met Elle.

"Ik ben niet geïnteresseerd in tijd met jongens, ik heb alle 'man' die ik maar kan dromen. Zijn kennis en sterkte is erg aantrekkelijk, en dat kan alleen bij een man die er al wat tijd heeft opzitten."

Ook het geaarzel van Jason om op één knie te gaan zitten ook een rol spelen, net als zijn gedineer met een groep meisjes in Manhattan, ver weg van Rosie. Ooggetuigen zggen dat hij erop los flirtte en het eindige ermee dat hij dronken moest thuisgebracht worden.

In het oktobernummer van Elle vertelde het model/actrice nog over haar relatie. "Veel modellen hebben een vaste relatie voor de stabiliteit. Toegegeven, niet altjid met fantastische mannen, maar het geeft hen iets om bij thuis te komen, iets dat hen met de voetjes op de grond houdt. Dat is ook hoe ik mijn relatie zie. Ik bekijk mijn relatie op veel manieren, maar een van de mooiste dingen is dat ik overal ter wereld thuis kan zijn door hem. Er is iemand die op je wacht als het allemaal in de str*nt loopt."

Een tijdelijke breuk is de laatste strohalm om de relatie van drie jaar te redden. Rosie verblijft in tussentijd met enkele vriendinnen op Ibiza, waar ze zich goed lijkt te amuseren - of toch volgens de foto's die ze deelt.

03-09-2013 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid: "John liegt, ik heb bewijzen"

Astrid: "John liegt, ik heb bewijzen"

http://oi41.tinypic.com/2rx6vpi.jpg

Astrid Bryan windt er geen doekjes om. Ze kreeg dit weekend op het vliegtuig het interview met 'den John' in Het Laatste Nieuws in handen waarin die bij hoog en bij laag volhoudt dat hij haar nooit heeft bedrogen. "Ik wist niet wat ik las. Dat hele stuk is één grote leugen. John heeft me wel bedrogen en dat is de enige reden waarom ons huwelijk voorbij is", reageert ze vandaag in Het Laatste Nieuws.


Astrid beschuldigt haar ex van regelrechte leugens. Eerst op Twitter, waar ze 'Leugens!' postte bij een foto van haar met de krant. En gisteren opnieuw - toen ze in Antwerpen de gloednieuwe 'BlingBling'-krasbiljetten van de Nationale Loterij voorstelde. "Het was een idee van Laurens (haar broer, roepnaam 'de Lau', nvdr) om die foto te tweeten, maar ik vond het zelf ook wel grappig", klinkt het.

03-09-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unicum: J-Lo gaat shoppen zonder make-up

Unicum: J-Lo gaat shoppen zonder make-up

http://oi40.tinypic.com/vmztzk.jpg

Jennifer Lopez zag er gisteren erg natuurlijk en ontspannen uit zonder make-up en comfortabele outfit tijdens een shoptrip in Calabasas, Californië. De zangeres trakteerde haar vijfjarig dochtertje Emme op een nieuwe outfit, haar tweelingbroertje Max was er niet bij.

Haar look was veel bescheidener dan wat we van de diva gewoon zijn. Ze had een 'naakt gezicht', haar lokken waren opgestoken in een makkelijk dotje, ze droeg een witte joggingbroek en zwart t-shirt. Met haar zonnebril verstopte de zangeres haar vermoeide ogen, toch werd duidelijk dat voor haar 44 jaar Moeder Natuur J-Lo erg gunstig is geweest.


03-09-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfster '50 shades of Grey': "Robert Pattinson was mijn eerste keuze"

Schrijfster '50 shades of Grey': "Robert Pattinson was mijn eerste keuze"

http://oi40.tinypic.com/rm4qqu.jpg

Kleine verrassing toen de namen van de hoofdrolspelers van de pikante trilogie '50 shades of Grey' werden bekendgemaakt: het waren geen bekende namen. Auteur E. L. James moet bekennen dat ze niet haar eerste keuze waren. Vooral voor Christian Grey had ze iemand anders in gedachten: Robert Pattinson.


Dat beweert althans schrijver Bret Easton Ellis via Twitter. "Ik heb met haar gepraat tijdens een feestje deze zomer bij Robert Pattinson, en ze bekende dat Rob haar eerste keuze was."

De twee schrijvers hadden al een beetje (veel) diep in het glas gekeken. "Op een gegeven moment vroeg ze wie ik zou casten als Christian. Ik zei: 'James Deen' natuurlijk. Toen duwde ze me weg. We waren allebei erg dronken."

03-09-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansfestival New York afgelast wegens doden

Dansfestival New York afgelast wegens doden

http://oi42.tinypic.com/15eec07.jpg

De derde dag van dansfestival Electric Zoo in New York is afgelast nadat tijdens de eerste twee dagen van het festival twee feestgangers zijn doodgegaan aan vermoedelijk een overdosis drugs. Dat meldt de organisatie op haar website.


Vier andere personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis wegens verschijnselen van overdosis. Waarschijnlijk gaat het om xtc-pillen.

Vandaag zou de laatste dag van het festival zijn, met onder meer een optreden van de Nederlandse dj Armin van Buuren. Die laat via Twitter weten teleurgesteld te zijn niet te kunnen optreden. "Mijn gedachten gaan allereerst uit naar de familie en vrienden van de overledenen'', aldus Van Buuren.

Vorig jaar waren minstens 100.000 bezoekers op het festival aanwezig. De tickets voor vandaag kostten 179 dollar (ongeveer 135 euro).

03-09-2013 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise heeft haar arm gebroken

Suri Cruise heeft haar arm gebroken

http://oi42.tinypic.com/bf2f5l.jpg

Suri Cruise heeft haar arm gebroken. Het nieuws is bevestigd maar er werden geen verdere details bekendgemaakt. Hoe de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes de breuk heeft opgelopen, is dus nog niet bekend.


Suri spendeerde een deel van haar zomer bij papa Cruise, ergens waar paparazzi haar niet kunnen volgen want van dat deel van de vakantie bestaan geen foto's.

De dagen die ze doorbracht bij mama Katie zijn meestal wel goed gedocumenteerd. De laatste dagen bracht Suri veel tijd door op de set van 'Miss Meadows', de nieuwste film van Katie. Dat was niet altijd naar haar zin: Suri werd wenend gespot op de set.

Die constante aanwezigheid van paparazzi en handtekeningenjagers zorgt soms voor wrevel bij kleine Suri. In juli weigerde ze een handtekening te geven aan een professioneel 'jager', die achteraf de handtekeningen verkoopt op eBay. "Ga uit de weg, wij proberen in de auto te stappen", zei een gefrustreerde Suri.

De man schold de zevenjarige daarop uit voor 'bitch' en 'verwend nest'. De paparazzi kwamen tussenbeide. "Ik ben zelf een vader, dus dat pik je niet zomaar. Wij proberen Suri te beschermen: we nemen foto's maar houden onze afstand", verklaarde één fotograaf. In de eerste berichten was gemeld dat een paparazzo had gescholden, maar dat zou niet kloppen.

02-09-2013 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie-Lynn Sigler deelt schattige foto van zoontje Beau

Jamie-Lynn Sigler deelt schattige foto van zoontje Beau

http://oi41.tinypic.com/25hkcna.jpg

Drie dagen na de geboorte van haar zoontje, heeft trotse mama Jamie-Lynn Sigler al een foto van het ventje gedeeld op Instagram.


Beau Kyle werd geboren op 28 augustus. Op 31 augustus deelde de actrice een eerste, zeer schattige foto van zoonlief via de website Instagram.

Zijn gezichtje is niet te zien, maar wel zijn handje, liefhebbend vastgehouden door zijn mama. "Wij houden handjes vast omdat we beste vriendjes zijn", luidt de bijhorende commentaar.

Op twitter bedankte ze iedereen voor de gelukwensen. "Wij zijn zo dolverliefd op onze jongen!"

Het is het eerste kindje voor de Sopranos-actrice (32) en haar verloofde, baseballspeler Cutter Dykstra (24). De verloving en zwangerschap werden begin dit jaar aangekondigd. Het koppel was toen ongeveer een jaar samen.

02-09-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabia neemt stiefzoontje Damián mee naar het stadion

Sabia neemt stiefzoontje Damián mee naar het stadion

http://oi44.tinypic.com/1fbxg4.jpg

Het gevecht tussen Sabia en Sylvie blijft maar doorgaan. Zo liet Sabia Engizek zich samen met haar stiefzoontje Damián zaterdagmiddag opmerken op de tribune bij HSV, waar Rafael van der Vaart voetbalt. De volgende dag had Sylvie een interview met het Duitse RTL Exclusiv. "Ik wil niet langer het gevoel hebben dat ik niet kan ademen", zei ze daar.


Ondanks de recente negatieve uitlatingen van bijvoorbeeld haar ex Guillaume Zarka, die vond dat ze 'leeg' en 'eenzaam' was, zei Sylvie: "Ik wil mijn vertrouwen en mijn openheid naar andere mensen niet verliezen en ook Damián moet een open en spontaan jongetje blijven."

Sylvie wil vooral het beste voor haar zoon Damián. "Ik probeer Damián in kindertaal uit te leggen waarom ik niet altijd happy ben. Kinderen willen dat hun ouders gelukkig zijn. Maar iedereen kan zich voorstellen dat ik erg verdrietig ben."

Boven alles wil ze dat Rafael zich gewoon kan concentreren op zijn voetbalcarrière, en dat Damián aan zijn nieuwe vrienden en leven kan wennen. 'Ik kan me geen betere vader voor Damián voorstellen dan Rafael', aldus Sylvie over haar voormalige levenspartner.

02-09-2013 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw krasbiljet met Astrid Bryan voorgesteld

Nieuw krasbiljet met Astrid Bryan voorgesteld

http://oi44.tinypic.com/j0w3uh.jpg

Mediafiguur Astrid Bryan prijkt vanaf vandaag op een nieuwe serie krasbiljetten van de Nationale Loterij. De reeks heet 'Bling Bling by Astrid Bryan'. "Ze belichaamt als geen ander de glamour- en glitterwereld," klonk het vandaag op de persvoorstelling in Antwerpen.


Voor de tweede keer verbindt de Nationale Loterij zich met haar krasbiljettenreeks 'Bling Bling' aan een bekend figuur. Na danceformatie Milk Inc. is het de beurt aan Astrid Nuyens, ofte Astrid Bryan. Zij is onder meer bekend van de programma's 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' en haar docusoap 'Astrid in Wonderland', alsook van haar recent stukgelopen relatie met John Bryan.

Kritiek
Vier varianten van het krasbiljet, met namen als 'Pussy Wagon' en 'Diamond', spelen in op de karaktereigenschappen van Bryan. Volgens haar is de samenwerking erg goed verlopen. "Dit is een perfect match," klonk het in haar typisch Amerikaans-Engelse accent. Onlangs kwam er nog kritiek op de biljetten omdat Bryan vooral populair bij jongeren zou zijn. De Nationale Loterij stelde maandag opnieuw dat de doelgroep uit vrouwen bestaat tussen de 18 en 34.

100.000 euro
Er werden 1.950.000 biljetten (aankoopwaarde 3 euro) gedrukt met een winstkans van 1 op 3,69. De Nationale Loterij kan met het spel in totaal 3.644.250 euro aan winnaars uitkeren, maar ontvangt daarvoor 5.850.000 euro van de krasbiljetverkoop. Het maximale te winnen bedrag is 100.000 euro. Daarvan zijn er drie krasbiljetten.

Verloning Astrid
Over de verloning voor Astrid Bryan werden vanwege vertrouwelijkheidsredenen geen details gegeven.

02-09-2013 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roddel of echt: "Kate plande samen studeren met William"

Roddel of echt: "Kate plande samen studeren met William"

http://oi40.tinypic.com/9hlv6c.jpg

Er werd altijd gedacht dat William en Kate Middleton elkaar 'per toeval' ontmoetten op de universiteit St Andrews. Een nieuw boek over Kate beweert echter iets anders: dat Kate en William elkaar ontmoetten in  1999 en dat Kate ervoor zorgde dat ze samen met William kon studeren. Er staat ook in hoe de Queen voor Kate supporterde tijdens Williams wilde legerjaren, en hoe mama Carole op tijd en stond vroeg 'waar die ring toch bleef'.


In het boek 'Kate: The Future Queen', geschreven door royaltyjournaliste Katie Nicholl van de Mail on Sunday, wordt het hele plannetje haarfijn uit de doeken gedaan.

Gemeenschappelijke vrienden
Kate en William ontmoetten elkaar bij gemeenschappelijke vrienden van haar school, Marlborough College in 1999. Een ontmoeting die indruk op haar moet gemaakt hebben, want ze was bereid haar eigen plannen aan te passen om het lot een handje te helpen, zo impliceert het boek.

Kate had in 2000 een plaatsje versierd aan de universiteit van Edinburgh, een van de meest prestigieuze universiteiten in Groot-Brittannië. Ze behaalde daarvoor de nodige punten (2 A's en een B).

Sabbatjaar
Maar nadat bekend werd gemaakt dat William naar St Andrews zou gaan, waar minder punten voor nodig zijn, wees ze haar plek op Edinburgh af. Ze diende vervolgens een aanvraag in bij St Andrews voor 2001 zodat ze op hetzelfde moment zou starten als William. Het sabbatjaar overbrugde ze in Italië.

Een studiekeuzeadviseur op de school van Kate, Jasper Selwyn, en Kates thuislerares, bevestigden alletwee in het boek dat Edinburgh de eerste keuze was van Kate.

De huishoudster, Ann Patching, zei: "Nadat ze was afgestudeerd, besliste ze iets anders, maar waarom ze dat deed, weet ik niet."

Een riskante beslissing, zo oordeelt de Daily Mail: "Vlak nadat bekend werd gemaakt waar William zou gaan studeren, explodeerden de aanvragen. Er was geen garantie dat ze bij de selectie zou zijn." Maar ze werd wel gekozen, nam de plek met beide handen aan en de rest is, zoals dat heet, geschiedenis.

Waarom?
De motivatie van Kate is onduidelijk, maar het boek schijnt te suggereren dat ze op William 'jaagde' en 'plande' om in de koninklijke familie binnen te geraken. Een vriendelijker lezing van de gebeurtenissen is dat ze verliefd was, en verliefde mensen doen wel eens gekke dingen zoals: naar een andere school gaan om een potentiële relatie alle kansen te geven.

Feit is in elk geval dat een relatie moeilijk was geweest tussen twee mensen op twee verschillende universiteiten die elkaar één keer hadden ontmoet.

Bovendien is de vraag of een berekende beslissing wel zo erg was:
samen studeren is niet bepaald een garantie dat er een relatie van komt. Dat de relatie tussen Kate en William puur rationeel is, gelooft niemand.

Vrijwilligerswerk
In het boek is ook te lezen hoe de relatie tussen Kate en William verpulverde in 2007: William nam het ervan tijdens zijn legerdienst, en dat kwetste Kate. Zelfs de Queen was bezorgd, en omdat Kate niet echt iets om handen had, dirigeerde ze haar naar de wereld van het vrijwilligerswerk.

Ze kwam via het familiebedrijf Party Pieces bij Starlight terecht, een organisatie die de laatste wens van terminaal zieke kinderen doet uitkomen.

"Kate is een natuurtalent als het om kinderen aankomt. Ze had een heel slim idee voor een feestzakje dat ook ingekleurd kan worden. Ze ontwierp enkele Starlight-potloden en andere dingen om in het zakje te stoppen", zegt voorzitter van Starlight, Neil Swan. Daarnaast ging Kate in het geheim ook naar het kinderziekenhuis Naomi House in Hampshire, waar ze cadeautjes uitdeelde, boeken voorlas en met de kinderen speelde.

Huwelijkspact
Niet lang na hun breuk in 2007, begonnen Kate en William weer te telefoneren en af te spreken. In augustus dat jaar gingen ze naar de Seychellen: een 'alles of niets'-vakantie. Daar sloten Kate en William een pact: ze zouden trouwen en kinderen krijgen, maar nog niet onmiddellijk. Kate gaf William de vrijheid zijn carrière uit te bouwen, en met de belofte van een gezin op zak, wilde ze wel op hem wachten.

Maar Kate was niet de enige die garanties wilde: in 2009 regelde Carole Middleton een ontmoeting met William om te vragen naar zijn toekomstplannen met haar dochter. William verzekerde zijn toekomstige schoonmoeder dat een huwelijk en kinderen in de planning stonden.

In november 2010 werd de verloving ook echt aangekondigd, in april 2011 werd het huwelijk bezegeld. In december 2012 konden ze bekend maken een kindje ter verwachten. George werd geboren op 22 juli 2013.

02-09-2013 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez schroeft zakgeld toyboy terug als straf voor zijn loslippigheid

Jennifer Lopez schroeft zakgeld toyboy terug als straf voor zijn loslippigheid

http://oi42.tinypic.com/14j88qh.jpg

Jennifer Lopez grijpt in. Nadat haar vriend te loslippig was over haar deelname als jurylid aan American Idol, heeft de diva de geldkraan deels dichtgedraaid.


J-Lo is kwaad op haar toyboy. Casper Smart verklapte namelijk aan 'E Online' "dat zijn eega opnieuw achter de jurytafel van de talentenjacht American Idol kruipt. Een nieuwtje dat La Lopez uiteraard liever zelf wereldkundig had gemaakt. De toyboy heeft de belangrijke scoop helemaal verknoeid.

Ook de programmamakers zijn 'not amused' door het voorval. Volgens de National Enquirer zijn ze nog steeds woedend op Lopez. De producenten wilden eigenlijk een grote persconferentie organiseren om de terugkeer van de celeb aan te kondigen. Die plannen zien ze nu gefnuikt.

En Casper Smart? Die moet op het strafbankje gaan zitten en zakgeld inleveren. Naar verluidt ontvangt de twintig jaar jongere vriend normaalgezien 10.000 dollar per week van de diva. Lopez stort voortaan 25 procent minder volgens een insider. Een geschikte maatregel om stoute kinderen te straffen maar J.Lo spelt op deze manier haar volwassen levenspartner de les. Wedden dat Casper de lippen voortaan wel stijf op elkaar houdt?

02-09-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Drake in duet met vader op nieuw album

Rapper Drake in duet met vader op nieuw album

http://oi39.tinypic.com/2r75wli.jpg

Rapper Drake heeft voor zijn nieuwe album een duet opgenomen met zijn vader Dennis Graham, die ooit als drummer werkte met Jerry Lee Lewis. Dat maakte de 26-jarige Canadese hiphopper bekend in een interview met het Amerikaanse muziekblad XXL.


'Ik leef mijn vaders droom. Hij wilde altijd een beroemde zanger worden. Hij wil niets liever doen dan naar Beale Street in Memphis gaan en muziek maken. Nu heeft hij zijn passie voor muziek herondekt en wil hij muzikant zijn."

Drake, geboren als Aubrey Drake Graham, en zijn vader zijn samen te horen op het nummer 'Heat Of The Moment', een bonustrack op zijn aankomende album Nothing Was The Same. Voor zijn derde studioalbum werkte Drake ook samen met onder andere Jay-Z en Lil Wayne.

De release van 'Nothing Was The Same' staat gepland voor 24 september.

02-09-2013 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beroemde Japanse regisseur en animator Miyazaki stopt ermee

Beroemde Japanse regisseur en animator Miyazaki stopt ermee

http://oi39.tinypic.com/rhjq85.jpg

De beroemde Japanse animator en regisseur Hayao Miyazaki stopt ermee. Dat heeft de voorzitter van zijn studio vandaag aangekondigd op het filmfestival van Venetië.


In Venetië is gisteren Miyazaki's nieuwste film 'The Wind Rises' vertoond. Op een persbijeenkomst verklaarde de baas van Studio Ghibli dat de prent het laatste werk van de 72-jarige Miyazaki is. Een reden voor de pensionering gaf hij niet. Miyazaki zal later meer uitleg verstrekken op een persconferentie in Tokio.

In Japan is ophef ontstaan rond 'The Wind Rises', dat het verhaal vertelt van de uitvinder van een gevechtsvliegtuig dat dienst deed in Wereldoorlog II. Japanse ultranationalisten verwijten Miyazaki dat de prent "anti-Japans" is en noemen de cineast "een verrader".

Miyazaki boekte wereldwijd succes met 'Princess Mononoke' en vooral met 'Spirited Away', waarvoor hij in 2003 met een Oscar werd bedacht. In 2005 mocht hij in Venetië nog een lifetime achievement award in ontvangst nemen.

01-09-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!