Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Andrew "betrapt" in tuin van Buckingham Palace

Prins Andrew "betrapt" in tuin van Buckingham Palace

http://oi41.tinypic.com/28k6fjb.jpg

De Britse prins Andrew, derde kind van Queen Elizabeth, is woensdag in de tuinen van Buckingham Palace staande gehouden door twee agenten. Zij waren extra op hun hoede na een recente inbraakpoging en hadden de prins niet herkend toen hij een wandelingetje maakte. De prins heeft inmiddels de excuses van de politie aanvaard.


Een woordvoerder van Scotland Yard ontkent dat de twee agenten de 53-jarige prins Andrew onder schot hadden gehouden en hem hadden toegeroepen dat hij op de grond moest gaan liggen, zoals in de media was opgedoken.

"Op woensdag 4 september omstreeks 18.00 uur hebben twee agenten in uniform een man benaderd om zijn identiteit na te gaan", aldus de woordvoerder. Volgens hem werden er noch wapens, noch geweld gebruikt. Buckingham Palace geeft geen commentaar op het incident.

Maandag had de politie twee mannen gearresteerd verdacht van inbraakplannen bij Queen Elizabeth. De ene werd om 22.30 uur 's avonds betrapt achter de hekken van een stuk tuin dat overdag toegankelijk is voor het publiek. Zijn vermeende kompaan werd aangehouden voor het paleis, waar op dat moment niemand van de koninklijke familie aanwezig zou zijn geweest.

De prins liet vandaag weten dat hij "dankbaar'' is voor de excuses van de politie. Andrew zei dat de politie geen eenvoudige taak heeft. "Ik kijk uit naar een veilige wandeling in de tuin in de toekomst'', aldus de prins.

08-09-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Hangover'-acteur Zach Galifianakis binnenkort papa

'The Hangover'-acteur Zach Galifianakis binnenkort papa

http://oi42.tinypic.com/hvcb9g.jpg

Zach Galifianakis wordt binnenkort papa, zo meldt US Magazine. Zeer binnenkort zelfs, want vrouwlief Quinn Lundberg kan nu elk moment bevallen. Het koppel hield hun zwangerschap maandenlang geheim.


"Zach en Quinn probeerden meteen zwanger te raken nadat ze getrouwd waren", zo vertelde een bron. De twee stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje. "Toen het zover was, besloten ze om hun baby geheim te houden", klinkt het.

En dat is goed gelukt. Tot nu, want de acteur moest het Filmfestival in Toronto verlaten om bij zijn vrouw te kunnen zijn in de verloskamer. "Zach miste de première van zijn film 'You are Here' omdat zijn vrouw hoogzwanger is. Hij wou het risico niet nemen om niet in Los Angeles te zijn als ze beviel", zo vertelde de regisseur van de film, Matthew Weiner, aan Us Magazine.

Galifianakis en de 30-jarige Lundberg gaven elkaar in augustus vorig jaar in het diepste geheim hun jawoord. Het wordt hun eerste kindje.

08-09-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian Austin Green doet alles voor zwangere Megan Fox

Brian Austin Green doet alles voor zwangere Megan Fox

http://oi40.tinypic.com/168xxtg.jpg

Brian Austin Green doet alles voor zijn zwangere vrouw Megan Fox. Niets is te veel voor de acteur, zo vertelde hij zelf aan Us Weekly.


"Ik doe alles wat ze van me vraagt en ik zeg altijd 'ja', wat het ook is", aldus Brian. "Het gaat echt fantastisch. Ze deed het de eerste keer ook al uitstekend, maar ik wens deze ervaring niemand toe. Ik zou het niet kunnen! Ik zou geen baby op de wereld kunnen zetten, het is echt ongelofelijk."

Green en Fox zijn al de trotse ouders van de 11 maanden oude Noah. Het stel heeft geen voorkeur voor een zoon of een dochter. "Ik hoop gewoon dat het een gezonde baby is", aldus nog Brian.

De komst van het nieuwe gezinslid zal wel even wennen zijn. Brian is momenteel immers te zien in de populaire serie 'Anger Management', dus moeten hij en Megan twee kinderen met zijn drukke baan combineren.

"Ik moet eerlijk zeggen dat we geen idee hebben hoe we dat gaan doen. We hebben het er dagelijks over", onthulde de voormalige 'Beverly Hills 90210'-acteur. "We zien wel wat er gebeurt. Er zijn zoveel mensen die het doen", besloot hij.

08-09-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil vindt eeuwige jeugd in reusachtig ei

Dr. Phil vindt eeuwige jeugd in reusachtig ei

http://oi44.tinypic.com/11tld6t.jpg

Dr. Phil bezit een peperdure cabine in de vorm van een groot ei, waardoor hij topfit blijft. Het apparaat simuleert omstandigheden op grote hoogtes, wat de gezondheid van de gebruiker ten goede komt.


De eivormige CVAC (Cyclic Variations in Adaptive Conditioning) kost maar liefst 65.000 dollar (bijna 50.000 euro). Er bestaan maar 16 van deze apparaten wereldwijd en Dr. Phil heeft er toevallig een, weet TMZ.

Door de machine worden de spieren van de televisiepsycholoog in intervallen samengeperst. Dit zou de bloedcirculatie verbeteren, leiden tot zuurstofrijke bloedcellen en zelfs stamcelproductie stimuleren.

Met andere woorden: Phil McGraw heeft de fontein der jeugd gevonden. De talkshowhost beweert echter dat hij het reuze ei aanschafte omdat het helpt tegen zijn schouder- en knieproblemen.

08-09-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Simon Cowell dankt vaderschap aan gemberthee"

"Simon Cowell dankt vaderschap aan gemberthee"

http://oi40.tinypic.com/10nrnme.jpg

Simon Cowell (53) is een groot liefhebber van gemberthee en heeft daar mogelijk zijn toekomstige vaderschap aan te danken. De thee prikkelt zijn libido en kan ook het aantal zaadcellen bij mannen verhogen, zo weet 'Heatworld'.


"Ik drink de hele dag door gemberthee", onthulde Simon Cowell dit weekend tijdens een promotiebijeenkomst voor de Amerikaanse versie van X Factor.

Eerder maakte jurylid Amanda Holden van Britain's Got Talent bekend dat Simon zijn persoonlijke assistente zijn thee laat bereiden met verse gemberwortel. Amanda wist eraan toe te voegen dat alle juryleden van de talentenjacht verslingerd raakten aan de gemberthee.

De toekomstige vader was zich misschien niet bewust van de neveneffecten van zijn favoriete drankje. Uit een studie is gebleken dat de thee de seksdrift verhoogt. Hoe dan ook, Simon omarmt het idee dat hij binnenkort vader wordt.

Hij is zelfs met de moeder van zijn toekomstige zoon, Lauren Silverman, meegegaan om een echo te laten maken. "Het is een geweldige sensatie om te zien hoe zoiets kleins steeds groter wordt", aldus de zakenman.

08-09-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Vaart: "Hartje was voor m'n grote liefde Sabia en Damián"

Van der Vaart: "Hartje was voor m'n grote liefde Sabia en Damián"

http://oi43.tinypic.com/2n1f614.jpg

Zowel privé als met zijn club Hamburg SV maakt Rafael van der Vaart zware tijden door. In een groot interview in Bild reageert de Oranje-international voor het eerst op beide onderwerpen. "Ik loop niet voor de problemen weg."


Over de sportieve hobbels met Hamburg SV is van der Vaart het meest spraakzaam. De club kent een zwakke seizoenstart en won pas één keer (tegen Eintracht Braunschweig 4-0 met een doelpunt van van der Vaart). In Bild zegt de middenvelder van HSV echter geen moment te hebben overwogen zijn aanvoerdersband in te leveren.

"Nee, ik heb daar echt nooit over nagedacht", zegt van der Vaart. "Ik ben heel graag aanvoerder van HSV. Ik zal nooit weglopen voor problemen. HSV is een deel van mij. Ik draag deze club in mijn hart. Ik wil met HSV naar boven en daarvoor wil ik echt alles geven. Ik zal nooit opgeven. Ik geloof erin dat we nog Europa League-voetbal kunnen halen."

Sabia
Ook privé heeft van der Vaart een heftige periode achter de rug, zeker nadat zijn ex Sylvie en zijn huidige partner Sabia over en weer met modder smeten. Bij HSV gingen ze goed om met de situatie, zegt VDV. "De ploeg ging heel respectvol en professioneel met de situatie om."

Na zijn goal tegen Eintracht Braunschweig maakte van der Vaart met zijn twee handen een hartje naar de hoofdtribune. "Dat was voor mijn grote liefde Sabia en mijn zoon Damián. Hij heeft mij zoveel geluk gebracht. Hij is mijn talisman."

Van der Vaart kampt deze dagen met een enkelblessure, die ook de interlands van Oranje dwarsboomde. Hij hoopt echter zaterdag weer te kunnen spelen in de topper tegen Borussia Dortmund. "Ik doe er alles aan om te kunnen spelen zaterdag. Ik hoopt dat het gaat lukken."

08-09-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Bruno Mars treedt op tijdens Super Bowl"

http://oi39.tinypic.com/2079o37.jpg

Bruno Wars gaat waarschijnlijk optreden tijdens de befaamde 'half time-show' van de komende Super Bowl in februari. Ingewijden vertellen aan Los Angeles Times dat wellicht zondag al bekend wordt gemaakt dat Bruno dit jaar de uitverkorene is.

Mars treedt hiermee in de voetsporen van grootheden als Beyoncé, Madonna en Janet Jackson. Volgens de Amerikaanse krant mag de zanger wel zijn winterjas inpakken voor de show. De Super Bowl vindt volgend jaar namelijk plaats in New Jersey en zou, gezien vorige jaren, weleens in een sneeuwstorm terecht kunnen komen.

De rustact tijdens de finale van het American Footballseizoen is wereldwijd een van de best bekeken tv-momenten van het jaar.

08-09-2013 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling Balloon Dog van Jeff Koons geschat op 40 miljoen dollar

Veiling Balloon Dog van Jeff Koons geschat op 40 miljoen dollar

http://oi42.tinypic.com/308b3v9.jpg

De oranje versie van Jeff Koons kunstwerk Balloon Dog wordt 12 november geveild bij Christie's in New York. De verwachte verkoopprijs is 26 tot 41 miljoen euro.


De 3,6 meter hoge stalen sculptuur stelt een in de vorm van een hond gedraaide ballon voor. Het werk is er een uit een reeks van vijf, elk in een ander metallic-kleur.

Kunstverzamelaar Peter Brant wil het beeld volgens Christie's te gelde maken voor zijn Brant Foundation Art Study Center.

Vorig jaar leverde Koons' werk Tulips bij Christie's 25,5 miljoen euro op, een record voor de kunstenaar.

07-09-2013 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent wordt stand-in voor Filip

Laurent wordt stand-in voor Filip

http://oi40.tinypic.com/25p5tlw.jpg

Het lijkt weer te boteren tussen Filip en Laurent. De prins springt op 11 september voor zijn oudere broer in. Het paleis laat weten dat Laurent en Claire het nieuwe vorstenpaar zullen vertegenwoordigen op de gala-avond van de Steunraad Oost-Vlaanderen voor de Koning Boudewijnstichting. Die gaat door in de Vlaamse Opera in Gent.

Van schoonzusjes Claire en Mathilde is bekend dat zij het best met elkaar kunnen vinden. Misschien dat het tussen de broers nu ook nog goedkomt.

07-09-2013 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven aan de haal met fiets Victoria Beckham

Dieven aan de haal met fiets Victoria Beckham

http://oi41.tinypic.com/15ewv0k.jpg

"Ik ga zo te zien niet met de fiets naar huis", twitterde Victoria Beckham nadat ze in New York tot de vaststelling kwam dat dieven met haar stalen ros aan de haal waren gegaan.

'Posh' is in New York om de shows van haar label tijdens de Fashion Week voor te bereiden. Donderdag werd ze echter het slachtoffer van een diefstal. Beckham had nochtans haar fiets met een kettingslot vastgemaakt maar trof enkel nog een wiel aan nadat criminelen er met de rest van de tweewieler vandoor waren gegaan. De voormalige Spice Girl postte een foto op Instagram van wat er van de fiets overbleef: een eenzaam wiel.

07-09-2013 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Quaid gaat definitief niet scheiden

Dennis Quaid gaat definitief niet scheiden

http://oi43.tinypic.com/2yyzfyu.jpg

De rechter in Los Angeles heeft officieel de scheidingsaanvraag van Dennis Quaid niet ontvankelijk verklaard, weet TMZ. De acteur vroeg afgelopen december de scheiding van zijn vrouw Kimberly Buffington aan, maar kwam daar later weer op terug.

Helaas voor Dennis hadden zijn vrouw en hij de scheidingspapieren al ondertekend en ingediend bij de rechtbank. De twee moesten daarom langs de rechter om de aanvraag te stoppen. De relatie tussen Quaid en Buffington is allerminst stabiel te noemen.

Dennis vroeg in december de scheiding aan nadat zijn vrouw dat vorig jaar maart ook al een keer deed. Kort daarna trok ze de aanvraag weer in. Ruim een half jaar later bedacht ze zich blijkbaar weer en vroeg in oktober wederom de scheiding aan. Dennis en Kimberly trouwden in 2004 en hebben samen twee kinderen.

07-09-2013 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke: "Veel te danken aan mijn vrouw"

Robin Thicke: "Veel te danken aan mijn vrouw"

http://oi43.tinypic.com/28wplhz.jpg

Robin Thicke en zijn vrouw Paula Patton steunen elkaar door dik en dun. De zanger heeft veel aan zijn echtgenote te danken, zegt hij tegen het magazine Prestige Hongkong. ''Ik weet niet of ik in bepaalde opzichten nog wel in leven zou zijn als het niet voor Paula was geweest. Zij is mijn rots, mijn muze, mijn inspiratie en ik houd van haar'', vertelt Thicke.


Zijn vrouw vult aan: ''Ik ben er voor hem geweest tijdens mindere momenten en hij is er omgekeerd voor mij geweest. Het leven zit vol pieken en dalen. Robin herinnert me er altijd aan om het leven te vieren.''

De twee hebben niet veel tijd voor elkaar, maar als ze samen zijn, doen ze het rustig aan. ''We praten. We kijken films. We zitten en denken na. We luisteren naar muziek en hebben het over wat er allemaal in ons leven gebeurt'', aldus Patton. ''We zijn er dol op om samen te reizen en ook met ons kind.''

Paula en Robin zijn de trotse ouders van de 3-jarige Julian, die volgens Thicke erg muzikaal is. ''Hij schrijft zijn eigen liedjes, geeft shows weg en introduceert zichzelf. 'Dames en heren, Julian Fuego Thicke!', zegt ie dan. Hij wordt zelfs af en toe wakker in zijn slaap en introduceert zichzelf op die manier en valt daarna weer in slaap. Hij is hilarisch.''

07-09-2013 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus mag niet meer twerken

Miley Cyrus mag niet meer twerken

http://oi42.tinypic.com/2cmx3sx.jpg

Miley Cyrus is uitgenodigd om op te treden in de komende liveshow van de Britse versie van X Factor, mits ze zich kan gedragen. De producenten van de talantenjacht hebben de zangeres alvast een 'twerk-verbod' opgelegd.

Volgens The Sun zitten de makers van The X Factor niet te wachten op ranzige taferelen zoals bij de MTV Video Music Awards, vorige maand. Het Britse programma is en blijft een familieshow en daarom is het Miley ten strengste verboden om een potje te gaan twerken.

07-09-2013 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hyde Park-concerten Rolling Stones op dvd, cd en lp

Hyde Park-concerten Rolling Stones op dvd, cd en lp

http://oi41.tinypic.com/wlf3ig.jpg

'Sweet Summer Sun' is de titel waaronder opnamen van de concerten zullen verschijnen die The Rolling Stones op 6 en 13 juli in het Londense Hyde Park gaven. Eind juli was het live-album al als mp3 te downloaden en haalden ze als zodanig de hitlijsten in Europa en Amerika. Vanaf 11 november zijn de opnamen ook op onder meer dvd, cd en lp verkrijgbaar.


De Britse rockgroep speelde in het Hyde Park als afsluiting van hun 50-jarige jubileum-tournee en 44 jaar nadat ze op dezelfde plek een legendarisch concert hadden gegeven. Dat was enkele dagen na de dood van medeoprichter van de band Brian Jones.

Zo'n 100.000 fans bezochten de concerten in juli. Gitarist Keith Richards zei na afloop: "Met de terugkeer naar Hyde Park was de cirkel voor ons rond. En de band was in topvorm".

'Sweet Summer Sun - Hyde Park Live' verschijnt op 11 november in vijf verschillende formats. Als dvd, als blu-ray, als dubbel-cd plus dvd en als driedubbel-lp plus dvd. Daarnaast is er een 'deluxe edition' die ook nog een zestig pagina's tellend boek bevat.

07-09-2013 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson: "Jaloers op Kate, medelijden met Kim"

Jessica Simpson: "Jaloers op Kate, medelijden met Kim"

http://oi43.tinypic.com/258clrt.jpg

Afgelopen zomer kregen heel wat celebrities er een kindje bij, met op kop Kate Middleton (31), Kim Kardashian (32) en Jessica Simpson (33). Die laatste onthulde nu dat ze erg meeleefde met Kim, die veel kritiek kreeg op haar gewichtstoename. Op Kate was de zangeres dan weer vooral jaloers, omdat ze er zo stralend bleef uitzien.


"Ik leefde mee met Kim, want ik wist exact wat ze meemaakte", vertelde Jessica aan Us Weekly. Ook zij kreeg het hard te verduren omdat ze erg veel verdikte tijdens haar zwangerschap van dochter Maxwell, nu 15 maanden oud.

"Ik stuurde Kim veel liefs en ik weet zeker dat ze sterker dan ooit zal terugkomen", aldus Jessica.

"Ik begrijp echt niet waarom mensen het zwangere vrouwen zo moeilijk maken", ging de zangeres nog verder. "We creëren een nieuw leven: ik denk dat we dan wel het recht hebben om een donut te eten."

07-09-2013 om 02:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pattinson als beste vriend van James Dean in film van Corbijn

Pattinson als beste vriend van James Dean in film van Corbijn

http://oi39.tinypic.com/73gfg8.jpg

Robert Pattinson speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De film Life vertelt over de vriendschap tussen acteur James Dean en fotograaf Dennis Stock.

Pattinson neemt de rol van Stock op zich, terwijl Dean wordt gespeeld door Dane DeHaan, zo meldt de website Hollywood Reporter. DeHaan was eerder te zien in onder meer de tv-serie 'True Blood' en films als 'Chronicle', 'Lawless' en 'Lincoln'. Pattinson werd bekend door de Twilight-filmreeks.

De opnames voor de film staan gepland voor begin volgend jaar. Het wordt de vierde speelfilm van Corbijn, die eerder furore maakte met 'Control' en 'The American'. Zijn boekverfilming 'A Most Wanted Man' gaat eind dit jaar in première.

07-09-2013 om 02:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christine McVie wil wél weer met Fleetwood Mac optreden

Christine McVie wil wél weer met Fleetwood Mac optreden

http://oi43.tinypic.com/35d7uq8.jpg

Zangeres Christine McVie heeft gezegd dat ze wel weer met haar voormalige band Fleetwood Mac zou willen optreden als ze daarvoor gevraagd wordt. Dat meldt de website van het Schotse muziekblad Classic Rock.


De uitspraak van de zangeres is opmerkelijk, omdat zij de hernieuwde samenwerking al jaren afhoudt. Fleetwood Mac begint deze maand een nieuwe Europese tournee die hen op 9 oktober naar het Antwerps Sportpaleis brengt.

McVie deed haar uitspraak tegenover BBC-presentator Johnnie Walker, die het haar op de vrouw af vroeg. Eerder dit jaar had bandleider en drummer Mick Fleetwood al laten weten dat hij, na vergeefse eerdere pogingen in de afgelopen jaren, McVie niet meer had benaderd voor de huidige tournee.

Christine McVie kwam in 1970 als zangeres en toetseniste bij Fleetwood Mac. Zij was in die tijd getrouwd met John McVie, de bassist van de groep. Voor het beroemdste en meest succesvolle album van de band, 'Rumours' (1976), dat gemaakt werd toen de persoonlijke relaties tussen de verschillende groepsleden op scherp stonden, schreef zij de bekende nummers 'Don't Stop' en 'You Make Loving Fun'.

In 1998 besloot ze uit de groep te stappen. Ook in de aankondigingen van het concert dat de groep op 9 oktober in het Sportpaleis geeft, wordt geen melding gemaakt van de mogelijke komst van de inmiddels 70-jarige zangeres.

07-09-2013 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Jack Osbourne krijgt miskraam

Vrouw van Jack Osbourne krijgt miskraam

http://oi41.tinypic.com/29vavqv.jpg

Lisa Stelly, de vrouw van Jack Osbourne, heeft vorige week een miskraam gehad. Dat liet ze zelf weten via een blogpost op haar website. Lisa was iets meer dan drie maanden zwanger.


"Ik keek erg op tegen deze aankondiging... Ik had wat tijd nodig voor ik in staat was om het te zeggen", schreef Lisa op haar blog 'Raddest Mom'. "Jack en ik hebben onze babyjongen vorige week verloren. Een late miskraam hebben is verreweg het moeilijkste dat we ooit meegemaakt hebben. We stellen jullie gebeden op prijs en vragen voor privacy en respect tijdens deze periode."

Ondanks het tragische nieuws doet het koppel wel haar best om positief te blijven. "Het is belangrijk om hoopvol en optimistisch te blijven tijdens de moeilijkste momenten van het leven", schreef Lisa ook nog. "We weten nooit waarom dingen zoals dit gebeuren. Het enige wat we kunnen doen is vertrouwen in God en weten dat hij een plan heeft voor onze levens."

Jack en Lisa, allebei 27, trouwden in oktober en kondigden amper een maand geleden aan dat ze een tweede kindje verwachtten. Ze hebben al een dochtertje, Pearl, die ondertussen 16 maanden oud is.

07-09-2013 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna betaalt UFO-spotter voor nieuws over aliens

Rihanna betaalt UFO-spotter voor nieuws over aliens

http://oi41.tinypic.com/a1kc9z.jpg

Rihanna is ervan overtuigd dat er intelligent buitenaards leven bestaat en wil op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van aliens. Omdat die vooralsnog geen Twitter-account hebben, betaalt ze een UFO-spotter om haar het laatste nieuws over marsmannetjes en andere potentiële fans te bezorgen.


"Rihanna is er altijd van overtuigd geweest dat ze een invasie van aliens zal meemaken. Al enige tijd betaalt ze een man in de woestijn van Nevada, die zichzelf 'sky scanner' noemt, voor meldingen van buitenaardse activiteiten", aldus een bron in Daily Star.

Geheime militaire basis
De man houdt haar op de hoogte vanuit 'Little A'Le'Inn, een restaurant-motel in Nevada dat bekendstaat om zijn 'alien burger' en een verzamelplaats is voor ufo-spotters. Het restaurant-motel ligt vlak bij Area 51, één van 's werelds meest geheime militaire basissen. Ufo-aanhangers menen dat de Amerikaanse overheid daar intelligente buitenaardse wezens verborgen houdt.

Rihanna gelooft al sinds haar kinderjaren in het bestaan van aliens. "Mijn vader liet me 's avonds urenlang op de stoep zitten om uit te kijken naar UFO's. Jarenlang moest ik dat doen", verklaarde ze recent nog. Ronald Fenty, Rihanna's vader, was jarenlang verslaafd aan crack.

07-09-2013 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Diana afgekraakt door Britse pers

Film over Diana afgekraakt door Britse pers

http://oi40.tinypic.com/2guxnbq.jpg

De Britse kranten zijn niet te spreken over de film over prinses Diana, die gisteren in Londen in première ging. De biopic, simpelweg 'Diana' gedoopt, is volgens de critici vreselijk saai en sentimenteel. De film kreeg zowat overal 1 ster. Ook op Rotten Tomatoes, dat recensies verzamelt, scoort de film opvallend slecht.


The Sun kopte het op de voorpagina: 'Princess of fails', een woorspeling die verwijst naar Diana's titel 'Princess of Wales'.

Volgens Daily Mail is het een 'creepy weepie that will make you sleepy'. De recensent schrijft dat de makers zó hun best hebben gedaan niemand voor het hoofd te stoten, dat het resultaat vervelend en voorspelbaar is. "Het slaagt er nooit in je te ontroeren of iets teweeg te brengen. Het is niet eens genietbaar slecht", luidt het daar.

The Telegraph hekelt vooral de dialogen, waarin de personages elkaar dingen vertellen die ze eigenlijk al weten. Zoals een hartchirurg die zegt: 'Ik ben een hartchirurg!'

The Mirror vindt de film 'cheap and cheerless' (goedkoop en troosteloos). 'Net als de Margaret Thatcher-film The Iron Lady is dit een film waar niemand heen zou gaan als het niet over beroemde mensen ging', concludeert de krant.

Zowel qua uiterlijk al qua gedrag als hoe ze klinkt, lijkt Naomi Watts ook totaal niet op Diana. Bovendien wordt ze zo zieli!g neergezet "dat zelfs Bridget Jones de straat zou oversteken om een ontmoeting te voorkomen." De regisseur zou beter moeten weten, vindt de krant nog.

The Guardian is eveneens vernietigend. "De afschuwelijke waarheid is dat, 16 jaar na die vreselijke dag in 1997, Diana opnieuw een vreselijke dood is gestorven." De recensent spreekt van een 'tergend goedbedoelde, eerbiedige en sentimentele biopic'. Het lijkt volgens hem of Watts een parodie op Diana speelt en haalt de geladen term 'car crash drama' boven.

Ook The Times haalt de één ster boven, al prijzen zij wél de prestatie van Naomi Watts: "Ze doet wat ze kan met een beschamend slecht script."

De positieve recensies

Daily Express besluit:' Diana' laat het publiek achter met tranen in de ogen.

The Independent deelt ook drie sterren uit: "Een donker liefdesverhaal, verzwaard door de bagage van de prinses." Maar de krant stelt wel de vraag of het verhaal wel historisch accuraat is. "Door de link met prinses Diana te laten vallen, had de film sterker kunnen zijn."

De film van Oliver Hirschbiegel en met Naomi Watts in de hoofdrol is vanaf 25 september te zien.

07-09-2013 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!