Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne had romance met Jay Leno

Sharon Osbourne had romance met Jay Leno

http://oi40.tinypic.com/sm35hh.jpg

Sharon Osbourne heeft eind jaren zeventig een korte romance gehad met talkshowhost en komiek Jay Leno. Dat onthulde de 60-jarige echtgenote van rocker Ozzy Osbourne in haar Amerikaanse praatprogramma The Talk.


De affaire vond plaats toen zowel Sharon als Jay nog twintigers waren en voordat beiden hun huidige liefdes hadden gevonden. "Ik was 25 en net naar de VS verhuisd. Ik kende vrijwel niemand en had ook geen vriendje. Een vriendin werkte bij een comedyclub en nodigde me uit om eens langs te komen", aldus Sharon.

Grappig
Ze vervolgt: "Ik zag daar iemand optreden en hij was bijzonder grappig. Ik vertelde mijn vriendin dat ik hem leuk vond en zij zei dat ze zijn nummer had. Na enkele gesprekken, besloten we om elkaar te ontmoeten. Uiteindelijk hadden we een korte romance."

De relatie was geen lang leven beschoren, omdat Leno kort daarna zijn toekomstige vrouw Mavis tegen het lijf liep. Niet lang daarna liep Sharon tegen de Black Sabbath-rocker Ozzy aan. Leno huwde in 1980, Sharon twee jaar later.

Schamen
De onthulling shockeerde desalniettemin haar co-presentatrices Julie Chen, Aisha Tyler, Sara Gilbert en Sheryl Underwood. Sharon daarop: "Ik weet eigenlijk niet waarom ik het nooit eerder heb verteld. Het is niet iets waarvoor ik me hoef te schamen, toch?"

10-09-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delphine gaat in op aanbod van advocaat Laurent

Delphine gaat in op aanbod van advocaat Laurent

http://oi39.tinypic.com/6qwevb.jpg

De advocaat van Delphine Boël heeft gezegd te zullen ingaan op het aanbod van de advocaat van prins Laurent. Die sluit niet uit dat de prins een DNA-staal zal afstaan als hem daarom gevraagd wordt. Dat meldt Het Laatste Nieuws.


Het nieuwe proces waarmee Delphine wil bewijzen dat koning Albert haar biologische vader is, werd gisteren ingeleid voor de rechtbank. Nadien verspreidde ze een persbericht. Daarin klaagt ze aan dat ze wordt gediscrimineerd, onder meer door de Royal Bank of Scotland, die haar rekeningen afsloot. Ze wil dat de koning haar erkent, omdat ze zich "wil ontdoen van alle nadelen zodat haar kinderen deze onwaarschijnlijke situatie nooit moeten meemaken".

Vooraleer Laurent een DNA-staal afstaat, zal hij daarover zijn broer Filip eerst raadplegen, stelt de advocaat van Laurent.

10-09-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rol van Kerk in affaire Albert was crapuleus"

"Rol van Kerk in affaire Albert was crapuleus"

http://oi40.tinypic.com/qpqa6w.jpg

"De Kerk heeft een crapuleuze rol gespeeld in de relatie tussen Albert, zijn minnares Sybille de Selys Longchamps en hun gemeenschappelijke dochter Delphine". Dat zegt Erik Goens, de reporter van 'Onze dochter heet Delphine', waarvan VIER vanavond het tweede en laatste deel uitzendt.


De rol van de Kerk in de zaak-Boël was verpletterend, zo blijkt uit de reportage. "Eerst was er kardinaal Suenens die Albert als 'adviseur' midden jaren tachtig opdroeg te breken met Delphine en haar nooit meer te zien. Jaren later werden Delphine en haar moeder Sybille opnieuw door de Kerk bedrogen. Kardinaal Danneels, de opvolger van Suenens, beloofde dat hij zou bemiddelen bij Albert, die inmiddels koning was. Hij verzekerde dat hij 'onverwijld' contact zou opnemen. Maar ze wachten nog steeds op een antwoord. Schuldig verzuim", concludeert Goens.

Sybille de Selys Longchamps in Humo: "Blijkbaar had Albert een raadgever die zei dat hij Delphine nooit meer mocht zien. Toen ik hem vroeg wie dat was, antwoordde hij: 'De kardinaal'".

"Mensen hebben geen moed, zelfs koningen en kardinalen niet", klaagt de barones. "Het zijn lafaards. Dat heeft Delphine onvoorstelbaar veel pijn gedaan. Zo maak he iemands leven kapot. Gelukkig is Delphine een vechter, anders was het slecht afgelopen met haar".

10-09-2013 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels stapt in de prostitutie

Eva Pauwels stapt in de prostitutie

http://oi44.tinypic.com/2m6n50y.jpg

Eva Pauwels werkt sinds drie weken als 'gezelschapsdame' in een club in het Oost-Vlaamse Sint-Martens-Latem. In de prostitutie hoopt ze een oplossing te vinden voor haar financiële problemen. Dat onthult Dag Allemaal.


Pauwels, de 36-jarige ex van komiek Jacques Vermeire en moeder van hun twee kinderen, is aan lager wal geraakt. Niet alleen kampt ze met een drankverslaving, de voorbije maanden kwam ze met tal van onfrisse zaken in het nieuws: zich ontlastend naast een zwembad in Turkije, flauwvallend in de supermarkt, een tand gebroken tijdens een schermutseling met een vreemde man, op de spoeddienst beland tijdens het verjaardagsfeest van haar kinderen.

Drie weken geleden werd Pauwels 'animeermeisje' in de Latoya Club aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, zo getuigen twee mannen in Dag Allemaal. Ook collega's van Pauwels in de club bevestigen dat Pauwels daar werkt en stippen aan hoe populair ze is bij bepaalde klanten die haar graag champagne betalen en met wie ze, voor een bepaald bedrag, naar boven gaat.

10-09-2013 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Sandra Bullock krijgt 'man-tijd' van George Clooney

Zoontje Sandra Bullock krijgt 'man-tijd' van George Clooney

http://oi39.tinypic.com/2v0kchl.jpg

Hij wil zich niet vastklinken aan één vrouw en kinderen lijken al helemaal niet in the picture. Toch is George Clooney niet te beroerd de mannelijke rol in het leven van het zoontje van Sandra Bullock op te nemen. "Louis is dol op George. Hij is een echt jongen-jongetje, hij wil bij de mannen zijn en met hen praten."


Sandra adopteerde Louis na de pijnlijke breuk met Jesse James. Hij is nu bijna vier jaar oud, en heeft nood aan mannen in zijn leven.

"Als hij mag kiezen tussen mij, George of regisseur Alfonso Curaón, dan kiest hij voor George. Hij vindt hem zo'n coole dude, hij wil echt tijd met hem doorbrengen."

"Op een keer vroeg hij: 'Waar zijn George en Rande (Gerber)?', en ik: 'Heh, dat weet ik niet." Hij: 'Ik heb ze nodig'. Dus zijn we ze gaan opzoeken en de mannen waren bereid tijd met hem door te brengen. Ik mocht een beetje verderop staan en wachten tot ze klaar waren. Daarna mocht ik hem terug meenemen."

10-09-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Ozark Henry bestolen op Crammerock

Gitarist Ozark Henry bestolen op Crammerock

http://oi44.tinypic.com/1z8axu.jpg

Met 26.000 bezoekers blikt Crammerock terug op een zeer geslaagde editie. Al zorgde één incident vrijdagavond wel voor een kleine domper op de feestvreugde. Na een geslaagde set van Ozark Henry, gingen drie jongeren rond middernacht aan de haal met de gitaar van Tom Lodewyckx, gitarist van dienst. Het drietal viel wel op tussen de massa met de witte Haar Stratocaster, maar niemend legde toen de link met een mogelijke diefstal. Voorlopig ontbreekt dan ook elk spoor.

09-09-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus verliest Vogue-cover na twerking

Miley Cyrus verliest Vogue-cover na twerking

http://oi41.tinypic.com/2hxoets.jpg

Miley Cyrus komt niet op de cover van Vogue door haar optreden op de MTV Video Music Awards, vorige maand. Dat weet MailOnline.


Hoofdredactrice Anna Wintour wilde de 20-jarige zangeres opvoeren als nieuw mode-icoon voor de decembereditie. Ze zou daarvan hebben afgezien na het veelbesproken optreden van Cyrus, waarbij ze in vleeskleurig ondergoed tegen zanger Robin Thicke aan schuurde.

"Anna vond het onsmakelijk", vertelt een ingewijde aan de website. Ze besloot iets anders te verzinnen voor de cover." Cyrus zei eerder zelf over het optreden dat ze vond dat ze geschiedenis had geschreven.

09-09-2013 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas was te boos op dokters om bang te zijn voor kanker

Michael Douglas was te boos op dokters om bang te zijn voor kanker

http://oi42.tinypic.com/9a9z48.jpg

Michael Douglas was niet bang om aan kanker te sterven. De 68-jarige Amerikaanse acteur was simpelweg te boos op zijn dokters omdat zij de ziekte ''negen godvergeten maanden lang'' niet hadden opgemerkt.


Douglas kampte in eerste instantie met maandenlange kiespijn, zo schrijft The Telegraph. Artsen dachten dat hij een zware infectie had en schreven hem antibiotica voor. Toen duidelijk werd dat het kanker was, ontsloeg hij de dokter die dat over het hoofd zag op staande voet.

"Dat deed ik in niet mis te verstane bewoordingen", aldus Michael Douglas. "Ik was toen niet bang voor de dood, waarschijnlijk omdat ik te boos was op mijn dokters."

Douglas onthulde ook dat hij tijdens de chemotherapie van frappucino's heeft geleefd, omdat het te pijnlijk was om iets door te slikken. De tumor in zijn keel was namelijk zo groot als een walnoot.

In 2010 werd keelkanker bij de acteur vastgesteld. Eerder dit jaar liet hij weten dat de ziekte veroorzaakt werd door een virus dat hij had opgelopen tijdens orale bevrediging. De wereldberoemde acteur is inmiddels twee jaar vrij van kanker. Hij is er zelf 95 procent zeker van dat de ziekte niet zal terugkeren.

09-09-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colin Firth opvallend slanker op de rode loper

Colin Firth opvallend slanker op de rode loper

http://oi44.tinypic.com/23wl7wp.jpg

Zoals heel wat acteurs voor hem, heeft nu ook Colin Firth (52) een pak kilo's verloren voor een van zijn filmrollen. Op de rode loper van 'Devil's Knot' in Toronto zag hij er een pak slanker uit dan vroeger.


De Oscarwinnende acteur ging op dieet voor zijn rol in 'The Railway Man', waarin hij schittert met Nicole Kidman. In de film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, speelt Colin een soldaat die tijdens de Tweede Wereldoorlog gevangen genomen wordt door de Japanners en verplicht moet werken aan de beruchte spoorwegverbinding tussen Thailand en Birma.

Uiterlijk
Colin gaf eerder al aan dat het aannemen van het uiterlijk van een personage de sleutel is tot zijn acteermethode. "Sommige mensen spenderen dagen of zelfs weken om binnen te geraken in een personage. Ze kruipen in zijn huid, proberen uit te zoeken hoe hij denkt en wat hem drijft."

"Maar mijn geheim is dat ik het personage van buitenuit word. Denk bijvoorbeeld aan mijn personage in 'A Single Man' (uit 2009, nvdr): het is de grote bril die je binnentrekt en die Georges angst geloofwaardig maakt."

Slank
Die werkwijze heeft er dus voor gezorgd dat Colin wou vermageren, en met succes. Het blauwe kostuum, in combinatie met een wit hemd en zwarte das, deed zijn slankere lichaam nog beter uitkomen. Ook van grijze haren was er bij de ondertussen 52-jarige acteur geen spoor.

Maar niet alleen Colin toonde zijn slankere lichaam op de rode loper, ook tegenspeelster Reese Witherspoon is duidelijk vermagerd. Een jaar na haar bevalling van zoontje Tennessee James heeft de 37-jarige actrice duidelijk haar slanke lichaam terug.

Groene pumps
Reese had ook een mooie outfit aangetrokken: een zwart-grijze zijden jurk, met een leuk bladpatroon en een diepe decolleté. Opvallend was vooral de afwerking aan de neklijn, een combinatie van een V-hals met bandjes die over het borstbeen van de actrice liepen. Een extra touch kwam er van de groene puntige pumps, die wat kleur in de outfit brachten. Mooi!

09-09-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joseph Gordon-Levitt te gast op 40ste Film Fest Gent

Joseph Gordon-Levitt te gast op 40ste Film Fest Gent

http://oi42.tinypic.com/ztc035.jpg

De Amerikaanse acteur en regisseur Joseph Gordon-Levitt komt op 17 oktober zijn regiedebuut 'Don Jon' voorstellen op het veertigste Film Fest Gent. Dat laat de organisatie vandaag weten.


Gordon-Levitt speelde in de blockbusters 'Inception' (Christopher Nolan), 'Lincoln' (Steven Spielberg) en 'The Dark Knight Rises' (Christopher Nolan) en werd wereldwijd beroemd met zijn hoofdrol in '(500) Days of Summer' (Marc Webb). Voor die laatste film kreeg hij een Golden Globe-nominatie, net als voor zijn rol in '50/50' (Jonathan Levine). "Een heel gevarieerde acteur dus, die meermaals meespeelde in Amerikaanse indiefilms, zoals 'Mysterious Skin' en 'Manic'", merkt de organisatie op. "En laat dat nu net de focus van deze jubileumeditie van Film Fest Gent zijn."

'Don Jon', is de eerste langspeelfilm waarbij Joseph Gordon-Levitt zelf achter de camera is gekropen. Het verhaal gaat over een rasversierder die zijn leven wijdt aan zijn familie, vrienden, de kerk, sport, zijn auto en porno. Elk weekend slaagt hij in zijn missie om een meisje mee naar huis te krijgen, maar een echte vrouw haalt het in zijn wereld nooit bij goede porno. Todat hij Barbara (Scarlett Johansson) ontmoet die zijn seksdrive lijkt te bevredigen.

Tickets voor de exclusieve voorstelling op donderdag 17 oktober in Kinepolis Gent, in aanwezigheid van Joseph Gordon-Levitt, kosten 15 euro en zijn te koop via www.filmfestival.be. Het Film Fest Gent vindt dit jaar plaats van 8 tot 19 oktober.

09-09-2013 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harper Beckham charmeert zelfs 'vieze' Anna Wintour

Harper Beckham charmeert zelfs 'vieze' Anna Wintour

http://oi39.tinypic.com/2qi64o4.jpg

Anna Wintour, hoofdredactrice van modeblad Vogue, staat er om bekend dat ze nauwelijks lacht. Maar zelfs de stoïcijnse Anna is niet opgewassen tegen de frisse charme van de 2-jarige Harper Beckham.


Harper volgde net als de modejournaliste de show van mama Victoria aandachtig vanop de eerste rij. Kleine Harper mocht dat doen vanop de schoot van papa David, die een paar dagen na zijn vrouw en dochter ook naar New York vloog.

Harper kreeg de belangrijkste plaats: in het midden en naast Anna Wintour, de belangrijkste en invloedrijkste gaste. De jongste Beckham kreeg voor elkaar wat anders maar zelden gebeurt: Anna glimlacht terwijl ze vertederend naar de kleine meid kijkt.

Het meisje droeg (nog?) geen creatie van haar mama, maar wel een fris, wit zomerjurkje van Chloé.

De kleuter bleek een handjevol voor haar papa die haar maar nauwelijks in bedwang kon houden.

De aanwezigheid van Harper en David is cruciaal voor Victoria, al is die van Harper nog belangrijker: een foto met de stoelenverdeling toont waar Harper zou zitten, met een hartje naast de naam. Davids naam is nergens te bespeuren.

09-09-2013 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Biologische mama' eist voogdij over kroost van Michael Jackson

'Biologische mama' eist voogdij over kroost van Michael Jackson

http://oi41.tinypic.com/2qm0kft.jpg

Christine Leroux claimt de biologische moeder te zijn van de drie kinderen van Michael Jackson. De vrouw heeft een verzoek bij de rechtbank van Los Angeles ingediend, waarin ze vraagt om de voogdij over de kinderen.


''Michael heeft mijn eicellen gebruikt om Paris, Prince en Blanket te creëren, samen met de surrogaatmoeders die hij uitkoos'', zo staat in de papieren die de website RadarOnline in handen kreeg. Leroux zou bereid zijn om een DNA- en leugendetectortest af te leggen om haar gelijk te bewijzen. Christine wil een relatie opbouwen met de drie kinderen en toezicht houden op hun religieuze en academische opvoeding. Ook wil ze weten hoe Paris, Prince en Blanket gedisciplineerd worden en met wie ze omgaan.

Misbruik
Leroux zou in het verleden al meerdere pogingen hebben ondernomen om in contact te komen met de kids. Leroux claimt al sinds haar kindertijd goede vrienden met Michael Jackson te zijn geweest. Ze had de King of Pop gezworen alles geheim te houden, maar nu 'haar' zonen en dochter naar haar mening worden misbruikt door de Jacksonfamilie in de rechtszaak tegen concertorganisator AEG, vindt ze dat ze moet ingrijpen.

Dat ze de echte moeder is van Paris, Prince en Blanket is overigens niet de enige claim die Leroux maakt. Ze zegt Michael ook geholpen te hebben met het schrijven van zijn hits 'Heal The World' en 'Thriller' en beweert het brein te zijn achter het imago van Jackson.

09-09-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne kreeg pistool van zijn moeder

Lil Wayne kreeg pistool van zijn moeder

http://oi42.tinypic.com/259ljbc.jpg

De moeder van Lil Wayne heeft in zijn jeugd een wapen voor hem gekocht. Dat heeft de rapper gezegd in een interview met de Amerikaanse tv-presentatrice Katie Couric.


Toen hij een album uitbracht dat de platina status behaalde, raadde zijn moeder hem af te stoppen met zijn opleiding. Daarvan heeft hij geen seconde spijt gehad, zegt de nu 30-jarige rapper.

Het was volgens hem te gevaarlijk om naar school te gaan. 'Mijn moeder zag op een dag dat ik mijn pistool in mijn rugtas stopte toen ik me klaarmaakte voor school.' Zij vroeg of dat nou echt nodig was, vertelt hij. Maar na enig nadenken leek het haar toch noodzakelijk. 'Twee minuten later zei ze tegen mij: jij gaat niet meer naar school.'

09-09-2013 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Andrew "betrapt" in tuin van Buckingham Palace

Prins Andrew "betrapt" in tuin van Buckingham Palace

http://oi41.tinypic.com/28k6fjb.jpg

De Britse prins Andrew, derde kind van Queen Elizabeth, is woensdag in de tuinen van Buckingham Palace staande gehouden door twee agenten. Zij waren extra op hun hoede na een recente inbraakpoging en hadden de prins niet herkend toen hij een wandelingetje maakte. De prins heeft inmiddels de excuses van de politie aanvaard.


Een woordvoerder van Scotland Yard ontkent dat de twee agenten de 53-jarige prins Andrew onder schot hadden gehouden en hem hadden toegeroepen dat hij op de grond moest gaan liggen, zoals in de media was opgedoken.

"Op woensdag 4 september omstreeks 18.00 uur hebben twee agenten in uniform een man benaderd om zijn identiteit na te gaan", aldus de woordvoerder. Volgens hem werden er noch wapens, noch geweld gebruikt. Buckingham Palace geeft geen commentaar op het incident.

Maandag had de politie twee mannen gearresteerd verdacht van inbraakplannen bij Queen Elizabeth. De ene werd om 22.30 uur 's avonds betrapt achter de hekken van een stuk tuin dat overdag toegankelijk is voor het publiek. Zijn vermeende kompaan werd aangehouden voor het paleis, waar op dat moment niemand van de koninklijke familie aanwezig zou zijn geweest.

De prins liet vandaag weten dat hij "dankbaar'' is voor de excuses van de politie. Andrew zei dat de politie geen eenvoudige taak heeft. "Ik kijk uit naar een veilige wandeling in de tuin in de toekomst'', aldus de prins.

08-09-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Hangover'-acteur Zach Galifianakis binnenkort papa

'The Hangover'-acteur Zach Galifianakis binnenkort papa

http://oi42.tinypic.com/hvcb9g.jpg

Zach Galifianakis wordt binnenkort papa, zo meldt US Magazine. Zeer binnenkort zelfs, want vrouwlief Quinn Lundberg kan nu elk moment bevallen. Het koppel hield hun zwangerschap maandenlang geheim.


"Zach en Quinn probeerden meteen zwanger te raken nadat ze getrouwd waren", zo vertelde een bron. De twee stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje. "Toen het zover was, besloten ze om hun baby geheim te houden", klinkt het.

En dat is goed gelukt. Tot nu, want de acteur moest het Filmfestival in Toronto verlaten om bij zijn vrouw te kunnen zijn in de verloskamer. "Zach miste de première van zijn film 'You are Here' omdat zijn vrouw hoogzwanger is. Hij wou het risico niet nemen om niet in Los Angeles te zijn als ze beviel", zo vertelde de regisseur van de film, Matthew Weiner, aan Us Magazine.

Galifianakis en de 30-jarige Lundberg gaven elkaar in augustus vorig jaar in het diepste geheim hun jawoord. Het wordt hun eerste kindje.

08-09-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian Austin Green doet alles voor zwangere Megan Fox

Brian Austin Green doet alles voor zwangere Megan Fox

http://oi40.tinypic.com/168xxtg.jpg

Brian Austin Green doet alles voor zijn zwangere vrouw Megan Fox. Niets is te veel voor de acteur, zo vertelde hij zelf aan Us Weekly.


"Ik doe alles wat ze van me vraagt en ik zeg altijd 'ja', wat het ook is", aldus Brian. "Het gaat echt fantastisch. Ze deed het de eerste keer ook al uitstekend, maar ik wens deze ervaring niemand toe. Ik zou het niet kunnen! Ik zou geen baby op de wereld kunnen zetten, het is echt ongelofelijk."

Green en Fox zijn al de trotse ouders van de 11 maanden oude Noah. Het stel heeft geen voorkeur voor een zoon of een dochter. "Ik hoop gewoon dat het een gezonde baby is", aldus nog Brian.

De komst van het nieuwe gezinslid zal wel even wennen zijn. Brian is momenteel immers te zien in de populaire serie 'Anger Management', dus moeten hij en Megan twee kinderen met zijn drukke baan combineren.

"Ik moet eerlijk zeggen dat we geen idee hebben hoe we dat gaan doen. We hebben het er dagelijks over", onthulde de voormalige 'Beverly Hills 90210'-acteur. "We zien wel wat er gebeurt. Er zijn zoveel mensen die het doen", besloot hij.

08-09-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil vindt eeuwige jeugd in reusachtig ei

Dr. Phil vindt eeuwige jeugd in reusachtig ei

http://oi44.tinypic.com/11tld6t.jpg

Dr. Phil bezit een peperdure cabine in de vorm van een groot ei, waardoor hij topfit blijft. Het apparaat simuleert omstandigheden op grote hoogtes, wat de gezondheid van de gebruiker ten goede komt.


De eivormige CVAC (Cyclic Variations in Adaptive Conditioning) kost maar liefst 65.000 dollar (bijna 50.000 euro). Er bestaan maar 16 van deze apparaten wereldwijd en Dr. Phil heeft er toevallig een, weet TMZ.

Door de machine worden de spieren van de televisiepsycholoog in intervallen samengeperst. Dit zou de bloedcirculatie verbeteren, leiden tot zuurstofrijke bloedcellen en zelfs stamcelproductie stimuleren.

Met andere woorden: Phil McGraw heeft de fontein der jeugd gevonden. De talkshowhost beweert echter dat hij het reuze ei aanschafte omdat het helpt tegen zijn schouder- en knieproblemen.

08-09-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Simon Cowell dankt vaderschap aan gemberthee"

"Simon Cowell dankt vaderschap aan gemberthee"

http://oi40.tinypic.com/10nrnme.jpg

Simon Cowell (53) is een groot liefhebber van gemberthee en heeft daar mogelijk zijn toekomstige vaderschap aan te danken. De thee prikkelt zijn libido en kan ook het aantal zaadcellen bij mannen verhogen, zo weet 'Heatworld'.


"Ik drink de hele dag door gemberthee", onthulde Simon Cowell dit weekend tijdens een promotiebijeenkomst voor de Amerikaanse versie van X Factor.

Eerder maakte jurylid Amanda Holden van Britain's Got Talent bekend dat Simon zijn persoonlijke assistente zijn thee laat bereiden met verse gemberwortel. Amanda wist eraan toe te voegen dat alle juryleden van de talentenjacht verslingerd raakten aan de gemberthee.

De toekomstige vader was zich misschien niet bewust van de neveneffecten van zijn favoriete drankje. Uit een studie is gebleken dat de thee de seksdrift verhoogt. Hoe dan ook, Simon omarmt het idee dat hij binnenkort vader wordt.

Hij is zelfs met de moeder van zijn toekomstige zoon, Lauren Silverman, meegegaan om een echo te laten maken. "Het is een geweldige sensatie om te zien hoe zoiets kleins steeds groter wordt", aldus de zakenman.

08-09-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Vaart: "Hartje was voor m'n grote liefde Sabia en Damián"

Van der Vaart: "Hartje was voor m'n grote liefde Sabia en Damián"

http://oi43.tinypic.com/2n1f614.jpg

Zowel privé als met zijn club Hamburg SV maakt Rafael van der Vaart zware tijden door. In een groot interview in Bild reageert de Oranje-international voor het eerst op beide onderwerpen. "Ik loop niet voor de problemen weg."


Over de sportieve hobbels met Hamburg SV is van der Vaart het meest spraakzaam. De club kent een zwakke seizoenstart en won pas één keer (tegen Eintracht Braunschweig 4-0 met een doelpunt van van der Vaart). In Bild zegt de middenvelder van HSV echter geen moment te hebben overwogen zijn aanvoerdersband in te leveren.

"Nee, ik heb daar echt nooit over nagedacht", zegt van der Vaart. "Ik ben heel graag aanvoerder van HSV. Ik zal nooit weglopen voor problemen. HSV is een deel van mij. Ik draag deze club in mijn hart. Ik wil met HSV naar boven en daarvoor wil ik echt alles geven. Ik zal nooit opgeven. Ik geloof erin dat we nog Europa League-voetbal kunnen halen."

Sabia
Ook privé heeft van der Vaart een heftige periode achter de rug, zeker nadat zijn ex Sylvie en zijn huidige partner Sabia over en weer met modder smeten. Bij HSV gingen ze goed om met de situatie, zegt VDV. "De ploeg ging heel respectvol en professioneel met de situatie om."

Na zijn goal tegen Eintracht Braunschweig maakte van der Vaart met zijn twee handen een hartje naar de hoofdtribune. "Dat was voor mijn grote liefde Sabia en mijn zoon Damián. Hij heeft mij zoveel geluk gebracht. Hij is mijn talisman."

Van der Vaart kampt deze dagen met een enkelblessure, die ook de interlands van Oranje dwarsboomde. Hij hoopt echter zaterdag weer te kunnen spelen in de topper tegen Borussia Dortmund. "Ik doe er alles aan om te kunnen spelen zaterdag. Ik hoopt dat het gaat lukken."

08-09-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Bruno Mars treedt op tijdens Super Bowl"

http://oi39.tinypic.com/2079o37.jpg

Bruno Wars gaat waarschijnlijk optreden tijdens de befaamde 'half time-show' van de komende Super Bowl in februari. Ingewijden vertellen aan Los Angeles Times dat wellicht zondag al bekend wordt gemaakt dat Bruno dit jaar de uitverkorene is.

Mars treedt hiermee in de voetsporen van grootheden als Beyoncé, Madonna en Janet Jackson. Volgens de Amerikaanse krant mag de zanger wel zijn winterjas inpakken voor de show. De Super Bowl vindt volgend jaar namelijk plaats in New Jersey en zou, gezien vorige jaren, weleens in een sneeuwstorm terecht kunnen komen.

De rustact tijdens de finale van het American Footballseizoen is wereldwijd een van de best bekeken tv-momenten van het jaar.

08-09-2013 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!