Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey trekt autobiografie terug na ruzie

Morrissey trekt autobiografie terug na ruzie

http://oi40.tinypic.com/b6d2l0.jpg

De autobiografie van zanger Morrissey ligt maandag niet in de boekhandel. Het boek zou die dag uitkomen in Groot-Brittannië, maar de eigenzinnige popster heeft de publicatie voorlopig teruggetrokken. Er is ruzie met de uitgever, meldt het online fanzine True To You.


In een korte verklaring is te lezen dat er op het laatste moment een kink in de kabel is gekomen over de inhoud van het boek. Uitgever Penguin Books en Morrissey hebben er flinke ruzie over. Penguin wil niet op de kwestie in gaan en Morrissey hult zich ook in stilzwijgen.

Fans van de zanger hadden reikhalzend uitgekeken naar het boek. Morrissey zou een boekje open doen over zijn jeugd in Manchester en zijn tijd bij The Smiths, de band waarmee hij in de jaren 80 populair werd. De fans waren vooral benieuwd naar zijn relatie met gitarist Johnny Marr. De twee hebben sinds het uiteenvallen van The Smiths niet meer met elkaar gesproken.

Of het boek er alsnog komt, is onduidelijk. In de verklaring staat in ieder geval dat Morrissey op zoek is naar een andere uitgever.

16-09-2013 om 09:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga reageert op aanklacht van ex-assistente

Lady Gaga reageert op aanklacht van ex-assistente

http://oi42.tinypic.com/jkj67p.jpg

Lady Gaga heeft gereageerd op de zaak die haar oud-assistente tegen haar heeft aangespannen. De zangeres geeft toe dat het werk van haar personal assistent onregelmatig is. "Het is verspreid over de dag. Je krijgt geen schema. Als ik je nodig heb, dan moet je beschikbaar zijn", zo schrijft ze in rechtsdocumenten die in handen vielen van 'The Mail on Sunday'.


De assistent vindt dat Gaga haar nog geld schuldig is, want ze heeft veel meer uren gewerkt dan waarvoor ze in dienst is genomen. De zangeres reageerde op die aanklacht met een verklaring van 200 pagina's.

"Ik ben altijd vriendelijk tegen iedereen die voor mij werkt. Ik zal precies vertellen wat er is gebeurd zodat de rechter kan lezen dat mijn voormalig beste vriendin uit is op mijn geld dat ze zegt niet gekregen te hebben", aldus Lady Gaga. "De baan was eigenlijk een gunst, want Jennifer was voor het grootste deel van de werkzaamheden helemaal niet geschikt."

Nooit vakantie
Jennifer zei dat ze ook nooit vakantie kreeg. "Iedere dag is een werkdag voor haar, dus ook voor ons", klinkt het. Maar volgens Gaga hebben ze ook veel leuke dingen met elkaar hebben gedaan. Zo gingen ze uit in Parijs en daar zou de assistent ook van hebben genoten.

En dat was nog niet alles. "Ze sliep alleen maar in vijfsterren hotels, ze zat in privévliegtuigen, ze at kaviaar, droeg mijn kleren en belde zonder mijn toestemming naar Yves Saint Laurent om gratis schoenen op te sturen", aldus Lady Gaga.

Queen
Gaga schrijft nog veel meer in haar verklaring. Onder meer dat ze in haar bedrijf de 'Queen of the Universe' is. "Want het is mijn zaak, het is wat ik doe, het is mijn merk..", vindt ze.

O'Neill sleepte Gaga in 2011 voor de rechter. De jury moet nu beslissen of ze echt 24 uur per dag in dienst was van Lady Gaga. Als dat zo is, dan heeft de assistente nog flink wat geld tegoed. Op 4 november vindt de zitting plaats.

15-09-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedi-Arabië neemt voor het eerst deel aan Oscars in 2014

Saoedi-Arabië neemt voor het eerst deel aan Oscars in 2014

http://oi44.tinypic.com/4tstx4.jpg

Saoedi-Arabië, waar bioscopen verboden zijn, gaat voor het eerst deelnemen aan de Oscarcategorie 'Beste Buitenlandse Film' in 2014. Het doet dit met de prent 'Wadjda' van Haifaa Al-Mansour, aldus een Saoedische verantwoordelijke.


"Wadjda gaat ons land vertegenwoordigen op de Oscars. Een première voor ons koninkrijk", verklaarde Sultan Al-Bazie, directeur van het officiële selectiecomité en hoofd van de Saoedische Vereniging voor Kunst en Cultuur.

Hij benadrukt dat de beslissing is genomen na het succes dat de film oogstte op verschillende internationale filmfestivals. De prent won prijzen in onder meer Dubai, Venetië en Cannes.

15-09-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Nigella Lawson keert terug naar bewuste restaurant met nieuwe beroemde date

Ex Nigella Lawson keert terug naar bewuste restaurant met nieuwe beroemde date

http://oi40.tinypic.com/a31pc6.jpg

De steenrijke Charles Saatchi is teruggekeerd naar 'de plaats delict', het restaurant waar hij tv-kokkin Nigella Lawson in juni publiekelijk bij de keel greep. Het was het begin van het einde van hun tienjarige huwelijk. Saatchi ging niet alléén eten, hij had zijn nieuwe date bij. Opnieuw een tv-ster, die ook bij ons bekend is: Trinny Woodall van 'What Not To Wear'.

De Britse tabloid Sunday People spotte de twee in het chique restaurant Scott's in Mayfair en publiceerde ook de foto's. Nadat Saatchi daar met Nigella een "speelse ruzie" had gehad, trok de tv-ster uit hun luxueuze huis in Londen en zette ze de scheiding in.

Amper zes weken na de officiële scheiding datet Saatchi dus een nieuwe tv-beroemdheid, geheel naar zijn reputatie. Volgens ooggetuigen had Saatchi had dan ook erg naar zijn zin met Trinny Woodall. Het koppel ging deze week al twee keer eten bij Scott's.

15-09-2013 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara cancelt huwelijk met Nick Loeb

Sofia Vergara cancelt huwelijk met Nick Loeb

http://oi43.tinypic.com/2dvq3k6.jpg

Sofia Vergara heeft haar verloofde Nick Loeb aan de deur gezet. De twee hadden altijd al een tumultueuze relatie, maar na de zoveelste beschuldiging van ontrouw had de actrice er genoeg van.


Sofia en Nick verloofden zich vorige zomer na een relatie van twee jaar. Aan iedereen die het wilde zien toonde ze de joekel van een diamanten ring om haar vinger.

Maar nog geen half jaar later liep het de eerste keer mis: tijdens een feestje voor Oudejaar werd Sofia 'aangevallen' door Nick. Toen al staken geruchten van een breuk de kop op, maar vijf dagen later was alles alweer koek en ei.

Ruzie op een feestje
Tot vorige week. Tijdens een feestje in de Hamptons kregen de twee kletterende ruzie. Ze deden zelfs niet de moeite zich terug te trekken in een privéruimte: ze ruzieden in het bijzijn van alle gasten.

"Ze heeft genoeg van zijn spiedende ogen", aldus een 'mol'. "Ze zijn al vaker uit elkaar geweest omdat hij beschuldigd werd van ontrouw. Nu heeft ze van een goede vriend gehoord dat hij wéér een scheve schaats heeft gereden."

"Nu is het anders"
"Ja, ze zijn al vaker terug bij elkaar gekomen na een ruzie. Maar deze eindigde wel zeer vuil. Ik betwijfel of het nu nog goed komt."

Nick laat daarmee een vette vis schieten: Sofia Vergara is de best betaalde tv-actrice. De Colombiaanse krijgt voor haar rol van de passionele Gloria in Modern Family een kwart miljoen dollar per aflevering. Een seizoen telt tussen 21 en 23 afleveringen. Reken zelf maar uit...

15-09-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eve: "Gwen Stefani is zwanger"

Eve: "Gwen Stefani is zwanger"

http://oi42.tinypic.com/2v00nwp.jpg

Zelf houdt ze de lippen stijf op elkaar, maar zangeres Eve kon het niet laten. Op de vraag of Gwen haar zou vervoegen op het podium zei ze: "Wel, ze is zwanger, ze relaxt". Eve en Gwen hadden ruim tien jaar geleden een hit met 'Let me blow ya mind'.


Dat antwoord is voorlopig het dichtste dat we zullen komen bij een bevestiging van het nieuws.

Tenzij Eve het gerucht voor waar aannaam en het als waarheid herkauwt natuurlijk...

Derde kindje
Als het waar zou zijn, dan is de zangeres/ontwerpster zwanger van haar derde kindje met rockster Gavin Rossdale. Ze hebben al twee zonen: Kingston (6) en Zuma (4).

Gwen biechtte eerder in interviews al op dat ze al geprobeerd hebben om een derde kind te krijgen: "Ik wou echt graag een twee jaar geleden, maar het lukte niet. Dus nu ben ik blij met wat we hebben. Alles wordt hoe het zou moeten zijn. Je kan niet alles plannen, al kan je wel proberen."

Feit is wel dat Gwen de laatste tijd met eerder losse kledij wordt gezien, waar ze voorheen toch strakkere kledij koos. Al is dat nog altijd geen bewijs natuurlijk...

15-09-2013 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McVie toch op podium met Fleetwood Mac

McVie toch op podium met Fleetwood Mac

http://oi41.tinypic.com/2rng8d1.jpg

Het gaat er dan toch van komen: Christine McVie gaat weer optreden met de andere leden van Fleetwood Mac. Dat bevestigde voormalige collega Stevie Nicks aan de BBC.


Tot nu toe hield Christine de boot steeds af. Volgens Stevie zou ze geen zin hebben om naar Amerika te komen. Een paar dagen geleden zette de singer/songwriter de deur toch weer op een kier.

Stevie zegt dat Christine een nummer zal brengen ('Waarschijnlijk 'Don't Stop') tijdens twee optredens, maar ze verklapte niet welke.

"Ze komt in ieder geval naar Ierland om met ons te oefenen", vertelde Stevie. Fleetwood Mac treedt in oktober op in ons land. Hun toernee start 20 september met twee shows in Ierland en drie in het Verenigd Koninkrijk. Waarom Christine maar twee shows zal doen, werd niet uitgelegd.

McVie was lid van Fleetwood Mac van 1971 tot 1998. Ze trouwde met Fleetwood Mac-bassist John McVie.

15-09-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Naomi Watts loopt boos weg uit interview BBC

Actrice Naomi Watts loopt boos weg uit interview BBC

http://oi40.tinypic.com/2zit154.jpg

Actrice Naomi Watts is boos weggelopen uit een radio-interview met de BBC. Het is onduidelijk waarom de actrice kwaad werd op dj Simon Mayo. Die liet het interview horen in zijn show op Radio 5 Live. Naomi speelt de hoofdrol 'Diana', een film over de verongelukte Britse prinses Diana.


Na ongeveer acht minuten was Naomi de vragen van Simon beu. De interviewer begrijpt niet waarom. Tegen de Britse krant Daily Mirror zegt hij dat hij geen aanstootgevende vragen heeft gesteld. "Maar toen ik vragen aan het stellen was, hoorde ik hoe Naomi ruggespraak hield met iemand van de publiciteit rond de film. Opeens stond ze op en verdween ze."

Simon zegt hinder te ondervinden van het mislukte vraaggesprek. Hij claimt dat Entertainment One, het bedrijf dat de film over Diana heeft gemaakt, nu weigert om andere acteurs en actrices af te staan voor interviews. Het bedrijf verwijt de dj in een verklaring "onprofessioneel gedrag".

Diana gaat over de twee jaar durende relatie die de prinses had met hartchirurg Hasnat Khan. In Groot-Brittannië is de film uiterst kritisch ontvangen.

14-09-2013 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck gaat 'The Middle Man' regisseren

Ben Affleck gaat 'The Middle Man' regisseren

http://oi43.tinypic.com/2aakkno.jpg

Ben Affleck heeft van Fox de opdracht gekregen om de nieuwe dramaserie 'The Middle Man' te gaan regisseren. Volgens Deadline krijgt hij daarbij ondersteuning van scriptschrijver Gordon Caron en producer Chay Carter. 'The Middle Man' gaat over het leven van FBI-agent Rudy MacAteer die het in Boston opneemt tegen de Italiaanse maffia.


MacAteer wordt in zijn strijd tegen de criminele Italianen gesteund door informanten van Ierse maffia. Min of meer onbedoeld helpt de FBI-agent met zijn acties de Ieren in het zadel van het gangstermilieu in Boston. Het idee voor 'The Middle Man' ontstond al in 2009 toen Affleck en Carter tijdens de opnames van 'The Town' in contact kwamen met scriptschrijvers Michael Yebba en Emilio Mauro. Omdat Affleck vervolgens zijn handen vol had met 'Argo', werden de plannen in de ijskast geparkeerd.

Affleck, die zelf opgroeide in Boston, beleefde zijn debuut als regisseur in 2007 met de film 'Gone Baby Gone', maar zijn doorbraak volgde afgelopen jaar met de kaskraker 'Argo'. De film werd onder meer bekroond met een Oscar voor beste film. In 'Argo' vertolkte Affleck zelf ook de hoofdrol.

14-09-2013 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood-pers eert Woody Allen voor zijn gehele oeuvre

Hollywood-pers eert Woody Allen voor zijn gehele oeuvre

http://oi42.tinypic.com/71hg1t.jpg

De buitenlandse pers in Hollywood heeft op haar website bekendgemaakt dat ze de Cecil B. De Mille Award aan de Amerikaanse regisseur Woody Allen toekent. De prijs voor de gehele filmcarrière wordt op de komende Golden Globes uitgereikt.


Allen staat bekend om zijn afkeer van prijsuitreikingen. Of de New Yorker, die al 55 films maakte, de prijs op 12 januari 2014 zelf in ontvangst zal nemen, is nog onbekend.

"Niemand verdient deze prijs meer dan Woody Allen", zegt Theo Kingma, de voorzitter van de persbond HFPA (Hollywood Foreign Press Association), op de website. "Zijn bijdragen tot de filmindustrie zijn fenomenaal."

14-09-2013 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Lindsay Lohan dronken achter het stuur

Moeder Lindsay Lohan dronken achter het stuur

http://oi40.tinypic.com/2zf229y.jpg

Dina Lohan, moeder van Lindsay, is opgepakt voor dronkenschap achter het stuur. Ze zou meer dan twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed hebben gehad. Dat meldt TMZ.com.


New York State Police kreeg de auto in het vizier omdat ze met haar witte BMW 120 reed waar ze 90 mocht. Ze lieten haar tot stilstand komen. Bij het opvragen van de papieren merkten de agentendat ze gedronken had.

Een bloedtest toonde aan dat ze 2 promille alcohol in het bloed had, meer dan het dubbel van de toegestande 0,8 promille.

De 50-jarige Dina trok nog meer de aandacht door luidop te beweren dat ze tijdens de arrestatie door agenten hadden verwond. Medisch personeel werd erbij gehaald en verklaarden dat alles in orde was, waarop Dina haar klacht introk.

Dina werd meegenomen naar het bureau waar ze twee pv's kreeg: een voor te snel rijden en één voor dronkenschap achter ger stuur. Na het bijhorende 'mug shot', werd Dina opgehaald door een niet nader genoemde derde partij. Lindsay Lohan was het alvast niet: dochterlief, die zelf ook een alcoholprobleem had (heeft?) kreeg het nieuws maar vanochtend te horen.

14-09-2013 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-homokoppel neemt elk baby van tweeling

Ex-homokoppel neemt elk baby van tweeling

http://oi42.tinypic.com/2dgntkx.jpg

Een bekend Amerikaans homokoppel dat uit elkaar ging, zorgt voor beroering in de VS. De vaders beslisten om hun pasgeboren tweeling onder elkaar te verdelen volgens het biologische ouderschap. Vergelijkingen met het Bijbelse Salomonsoordeel zijn niet van de lucht op het net.


Salomo wilde een geschil tussen twee vrouwen die beiden beweerden de moeder van een baby te zijn op zijn eigen manier oplossen. Hij beval het kind in twee te splijten, met de bedoeling zo in te spelen op de moedergevoelens van de échte mama.

Vele internetters zien een moderne versie hiervan in wat ex-partners David Tutera en Ryan Jurica met hun pasgeboren tweeling uitsteken. Tutera, een huwelijksplanner voor celebs als Jennifer Lopez en Matthew McConaughey en in de VS ook bekend van het programma 'My Fair Wedding', werd in juli samen met zijn vriend Jurica vader van een tweeling. Beide mannen hadden elk een eitje bevrucht dat werd ingeplant bij de biologische moeder, die dus donor was voor beide kindjes: een jongetje en een meisje. Tutera is zo de biologische vader van het meisje, Cielo; Jurica van tweelingbroer Cedric.

Tutera en Jurica gingen al tijdens de zwangerschap van de surrogaatmoeder met klinkende ruzie uit elkaar. Dat gebeurde op nieuwjaarsdag. Jurica beschuldigde zijn partner ervan een seksverslaafde te zijn die niet van de prostitués kan blijven. Jurica zelf kampte dan weer met een zware alcoholverslaving en zat daarvoor in een afkickkliniek. Hij werd in het verleden aangehouden voor het rijden onder invloed en voor openbare dronkenschap.

De huidige situatie is dat Jurica met zijn zoontje in Connecticut woont en Tutera met zijn dochtertje aan de andere kant van de VS, in Californië.

Tutera verduidelijkte op televisie in The View dat hij zeker wil dat de tweeling contact heeft met elkaar en dat in het geval de baby's hetzelfde DNA hadden gehad, het koppel ze niet zou gescheiden hebben. Nu wacht hij op rustigere tijden tussen hem en Jurica om de kinderen elkaar te laten leren kennen. "Ik heb het recht niet hen dat te ontnemen, maar ik mag mijn dochter wel beschermen in verband met het tijdstip waarop dit het beste is voor haar." Tutera gaf ook toe dat het ex-koppel voor kinderen was gegaan in de hoop hun slabakkende relatie te redden. "Het ging al zes jaar slecht tussen ons."

Volgens het blad People wil Tutera het hoederecht over de twee kindjes verkrijgen en weigert hij alimentatie te betalen voor Jurica.

14-09-2013 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West riskeert cel voor aanval op paparazzo

Kanye West riskeert cel voor aanval op paparazzo

http://oi40.tinypic.com/2060six.jpg

Kanye West moet misschien de gevangenis in. De rapper moet zich bij de rechter melden vanwege zijn uitbarsting tegen een paparazzo in juli. Als hij op 10 oktober schuldig wordt bevonden, riskeert hij een celstraf van een jaar.

Kanye werd afgelopen zomer door de paparazzo benaderd op het vliegveld van Los Angeles. De rapper, die eerder had aangegeven niemand te willen zien of spreken, trok de vragen van de fotograaf slecht en duwde hem omver. Ook zou hij hebben geprobeerd de camera van de man af te pakken.

De paparazzo moest na het voorval in het ziekenhuis behandeld worden en was er naar eigen zeggen ernstig aan toe. Volgens TMZ kan Kanye voor zowel diefstal als mishandeling worden veroordeeld.

14-09-2013 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Beatles-album met nooit eerder uitgebrachte BBC-opnames

Nieuw Beatles-album met nooit eerder uitgebrachte BBC-opnames

http://oi39.tinypic.com/2eyb4mq.jpg

Niet eerder uitgebrachte opnames van The Beatles in de BBC-studio's verschijnen dit jaar op een nieuw album. Het gaat om vroege hits en covers die bij de BBC zijn opgenomen in 1963 en 1964, maar ook opnames van gesprekken van de Fab Four met BBC-presentatoren.

Het album verschijnt in november en heet On Air - Live At The BBC Volume 2. In 1994 verscheen het eerste deel. Dat ging wereldwijd in 6 weken tijd 5 miljoen keer over de toonbank.

14-09-2013 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan is terug - en hoe!

Lindsay Lohan is terug - en hoe!

http://oi42.tinypic.com/650uo8.jpg

Lindsay Lohan is terug na een verblijf in een ontwenningskliniek, en dat zal iedereen geweten hebben. De 27-jarige actrice liet zich met een kort zwart jurkje opmerken op de modeweek in New York.


De voorbije maanden kwam LiLo enkel negatief in het nieuws, maar die tijd lijkt voorbij te zijn. De jonge actrice zag er op het Proenza Schouler-feestje in New York duidelijk een pak frisser uit dan enkele weken geleden. Toen liet ze zich nog opmerken met een lange witte bloes, zonder broek.

Gisteren had de roodharige voor de gelegenheid een kort zwart jurkje aangetrokken. Door de strakke snit, de riem rond haar middel en de diepe neklijn werden Lindsays vormen mooi in de verf gezet. De look werd afgewerkt met een paar Louboutins.

De frisse look maakt ongetwijfeld deel uit van Lindsays voornemen om zich te herpakken. In een interview met Oprah zei ze onlangs dat ze "erg hard werkt, gefocust blijft en probeert om het vertrouwen van heel wat mensen terug te winnen."

13-09-2013 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt zijn spullen uit echtelijke woonst

Liam Gallagher haalt zijn spullen uit echtelijke woonst

http://oi39.tinypic.com/25fkqvl.jpg

De overspelige Liam Gallagher werd gisteren in Hampstead gespot tijdens het verhuizen van gitaren, meubels, schilderijen, schoenen en kledij uit het huis dat hij samen met zijn vrouw Nicole Appleton had gekocht. De rockster van Oasis werd bijgestaan door twee verhuizers die alles in een bestelwagen droegen.

Zijn bedrogen echtgenote Nicole verliet de villa van 5 miljoen pond al eerder, het is niet duidelijk waar zij naar toe is verhuisd. Zijn vrouw zou de scheiding hebben aangevraagd nadat was uitgelekt dat Liam een geheim liefdeskind had met de Amerikaanse schrijfster Liza Ghorbani om dan verliefd te worden op zijn voormalige assistente. Liam zou nu bij Nicole om de hoek gaan wonen, waar zijn toekomstige ex natuurlijk woest om is.

13-09-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gefopt: Natalia jaagt fans de kast op met blonde pruik

Gefopt: Natalia jaagt fans de kast op met blonde pruik

http://oi39.tinypic.com/x4r9ko.jpg

Deze middag leek het er even op dat onze Natalia het voorbeeld had gevolgd van Beyoncé. De Kempische zangeres postte op Twitter een foto van zichzelf met een korte blonde coupe. Maar een paar uurtjes later stelde ze haar fans gerust: het was slechts een pruik.


En dat was wel te verwachten, want Natalia liet zelf duidelijk merken dat ze niet tevreden was met de nieuwe 'coupe'. "Ggrrrrr... vrijdag de 13de, voor niks goe...", schreef ze bij de foto met het korte, blonde kapsel.

Verschillende fans dachten, of hoopten, onmiddellijk dat het om een pruik ging. En zij bleken gelijk te hebben, want enkele uurtjes later postte Natalia een foto van het echte resultaat. Daarop is te zien dat de zangeres nog altijd haar lange, golvende roodbruine lokken heeft. "Fooled ya'll", aldus de zangeres.

13-09-2013 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selma Blair dreigt met rechtszaak tegen Charlie Sheen"

"Selma Blair dreigt met rechtszaak tegen Charlie Sheen"

http://oi41.tinypic.com/4ilshu.jpg

Selma Blair dreigt Charlie Sheen en Lionsgate Entertainment aan te klagen vanwege haar 'onterechte' ontslag bij de tv-serie Anger Management. Selma zou ruim 900.000 dollar eisen, het geld wat ze zou hebben verdiend als ze de serie zou hebben afgemaakt, melden bronnen aan entertainmentsite TMZ.


Het personage van Selma Blair zou na acht afleveringen uit de serie worden geschreven. Selma gelooft dat Charlie dat proces uit wraak heeft versneld, zo vertellen de insiders. Selma zou zich op de set hebben beklaagd over het feit dat de crew altijd op Sheen moest wachten en dat hij lui is. Charlie zou achter het geroddel van Selma zijn gekomen en haar daarom de serie uit hebben gewerkt, zo luidt de theorie van Selma.

De bronnen bevestigen dat Charlie erg boos was op Selma, maar dat ze sowieso al uit de serie werd geschreven omdat "Amerika Charlie niet met maar één vriendin wilde zien". Blair en Lionsgate zijn in gesprek om tot een overeenkomst te komen. Wanneer dit niet lukt, zou het tot een rechtszaak kunnen komen.

13-09-2013 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vier schoenentrends volgens Sarah Jessica Parker

De vier schoenentrends volgens Sarah Jessica Parker

http://oi41.tinypic.com/2yukjdd.jpg

Eerder dit jaar raakte al bekend dat Sarah Jessica Parker een schoenencollectie ging ontwerpen. De lijn zal exclusief verkocht worden bij de Amerikaanse modeketen Nordstrom vanaf januari 2014, maar de actrice/designer stelde haar creaties al op de New York Fashion Week voor.


Sarah Jessica showde aan de mode-elite haar 40 ontwerpen die verkocht worden onder de niet-verassende merknaam SJP. Je mag je zowel aan ballerina's als torenhoge hakken verwachten. We onthullen vier dingen die je moet weten over de schoenen.

Haar schoenenlijn past niet in het rijtje van de duizenden sterrencollectie. Sarah Jessica heeft tijdens haar dagen als Carrie in de tv-reeks 'Sex and the City' vele uren op stiletto's doorgebracht. "18 tot 20 uur per dag liep ik op de set rond in hoge hakken. Ik trok mijn schoenen nooit uit, maar ik had nooit pijn. Dus ik weet perfect hoe een comfotabele stiletto gemaakt moet worden en dat wil ik delen met mijn klanten."

1. Veel suède
Sarah Jessica Parker is geen fan van de lakschoen: "Soms verliest glans zijn stijl na een tijdje, daarom is suède zo fijn. Dat behoudt zijn kleur beter.

2. Lintjes
Sarah Jessica Parker heeft heel wat gestreepte lintjes gebruikt in haar collectie. Verwacht je aan deze versiersels aan de hiel of zijkant. Dit is hét kenmerk van haar collectie.

3. Kleur
Sarah Jessica Parker is net als haar bekendste personage Carrie Bradshaw een kleurkamelon. "We hebben kleuren gecombineerd die mensen doorgaans niet samen zouden gebruiken. Maar het zijn wel schitterende combinaties waar je al lang van droomt."

4. Bijpassende handtas
In New York heeft Sarah Jessica onthuld dat het niet bij schoenen blijft, ze gaat voor een volledig mode-imperium van jassen en handtassen. "We wilden nu kwaliteit verkopen, daarom heeft het creëren van de schoenen zo veel tijd gekost. Om te voorkomen dat we een hoop rommel in de winkelreken zouden zetten."

13-09-2013 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chrissy Teigen snapt ophef over ontblote tepel niet

Chrissy Teigen snapt ophef over ontblote tepel niet

http://oi44.tinypic.com/2zgfc6x.jpg

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen snapt niet waarom er ophef is ontstaan over de beelden uit John Legends nieuwe videoclip. Het model deelde een foto uit de clip via Twitter, waarop haar tepel te zien is.


Teigen ligt voor de scène uit de clip naakt met John, haar aanstaande echtgenoot, in bed. Haar borsten steken boven de deken uit en één van de twee is volop in beeld. 'Letterlijk iedereen heeft een tepel', twitterde ze een paar uur later in reactie op de ophef die ontstond.

Ondertussen liet het stel aan E! News weten dat ze een worteltaart hebben uitgekozen voor hun aanstaande huwelijksfeest. Ook onthulde Chrissy dat ze maar liefst drie bruidsjurken heeft aangeschaft. "Elke keer als ik naar Vera Wang ging om te passen, kon ik het niet laten er nog één te kopen. Ze zijn gewoon te mooi."

De twee zijn ruim zeven jaar samen en sinds anderhalf jaar verloofd.

13-09-2013 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!