Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian: "Mason is jaloers op North"

Kourtney Kardashian: "Mason is jaloers op North"

http://oi39.tinypic.com/2ef714y.jpg

"Mason is een beetje jaloers op North West", vertelt mama Kourtney Kardashian aan People. Dochter Penelope (14 maanden) heeft een heel andere reactie: "Ze is dol op North, altijd als ze haar ziet, reageert ze heel enthousiast." Beste vriendinnen in wording? Zou kunnen: "We hadden nog nooit nichtjes die qua leeftijd zo dicht op elkaar zaten."


"Mason was lang het enige kind en het centrum van alle aandacht. Hij en Kim deden ook veel samen, maar nu heeft ze haar handen vol met North en dat begrijpt hij niet goed. Hij denkt dat ze hem niet meer leuk vindt omdat ze geen dingen meer samen doen en ze altijd bezig is met de baby."

Kourtney bekent dat ook Kim niet goed weet wat ze van de situatie moet maken: "Ze is in de war omdat hij opgroeit en verandert en niet goed weet hoe ermee om te gaan."

Om hem op te beuren overlaadt Kourtney haar zoon van 3,5 jaar met aandacht. Zo gingen ze samen naar de première van de film 'Thomas & friends: King of the railway' en trokken ze naar een indoor speeltuin.

20-09-2013 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diane Krüger: "Ik wou Joshua slaan op eerste date"

Diane Krüger: "Ik wou Joshua slaan op eerste date"

http://oi40.tinypic.com/288umh5.jpg

Ze zijn al eeuwen samen (naar Hollywoodtermen toch), maar Diane Krüger weet nog goed hoe haar eerste date met Joshua Jackson is verlopen. "Het was rampzalig, op een gegeven moment dacht ik: 'Zou ik hem slaan?'"


Diane legde haar hart en ziel bloot op de sofa bij Conan O'Brien. "Hij denkt dat hij me had uitgevraagd op een date, maar dat klopt niet: ik heb enkel 'ja' gezegd om iets te gaan drinken. Ik had al eetplannen met iemand anders, dus dat had ik zeker niet bevestigd."

"Hij had een proper t-shirt aan"
Dat had Joshua niet zo begrepen: "Na de drankjes, maak ik me klaar om voort te gaan en plots zegt hij: Laten we gaan, ik heb gereseveerd." Oeps. "Ik voelde me erg slecht, hij had er zoveel zin in en had zelfs een proper T-shirt aan." Maar Diane had het hart niet hem af te wijzen: "Ik zei, ok, laten we gaan."

Joshua  en Diane trokken naar een romantisch restaurant. "Vreemd, als je erover nadenkt. Een heel intense sfeer."

En het zou allemaal nog raarder en rampzaliger worden.

"Er waren veel bloemen in dat restaurant, en ik reageerde enorm allergisch.

"Het was echt erg: ik moest niezen, en hoesten, mijn ogen traanden. Ik dacht dat hij zou zeggen: 'Laten we er een einde aan maken en naar huis gaan', maar nee, hij praatte alleen maar over zichzelf. Anderhalf uur lang!"

"Hond at auto op"
Uiteindelijk vertrekken Joshua en Diane uit het restaurant. "Hij bracht me naar het hotel in zijn krakkemikkige auto. Echt, een stuk afval: de deur was opgegeten door zijn hond, het stonk er... als je Josh kent, dan wéét je dat hij niet echt de properste is thuis. Dus geloof me: het was niét schattig."

Na de date volgt traditiegetrouw een poging tot een kus: "Hij leunde voorover voor een kus, en ik weet nog dat ik dacht: 'Zou ik hem slaan?" "Of daten voor 7 jaar?", grapte chost Andy Richter.

"Bloemen én kleenex"
"Ik liep bijna letterlijk van hem weg en dacht: 'ok, die hoor of zie ik nooit meer.' Fout gedacht: de dag erna stuurde hij bloemen. En een doos Kleenex. Heel schattig", herinnert Diane zich nog.

Ondanks alle dingen die fout liepen, werden Diane en Joshua toch een koppel. Of ze hem die eerste kus uiteindelijk heeft gegund kwamen we niet meer te weten...

20-09-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau kondigt comebackshows aan

Clouseau kondigt comebackshows aan

http://oi42.tinypic.com/2ev81t0.jpg

Na een muzikale sabbatperiode van bijna drie jaar maken de broers Koen en Kris Wauters met Clouseau dit najaar hun comeback. Naast een nieuwe single en een nieuw album, die er in het najaar komen, plannen ze vanaf april 2014 een nieuwe tournee.


Vanaf nu kan je tickets boeken voor volgende shows van Clouseau:

1 april DIEST - Den Amer - www.ccdiest.be - 013 460 640
4 april HEIST-O/D-BERG - Sonybel Studio's - www.zwaneberg.be  - 015 25 07 70
26 april BRUSSEL - Ancienne Belgique - www.abconcerts.be - 02 548 24 24
28 april ANTWERPEN - De Roma - www.deroma.be - 03  292 97 40
1 mei LOMMEL - Souverein - www.sherpa.be - 070 25 20 20
3 mei  HASSELT - Congrestheater Hasselt - www.teleticketservice.com - 070 345 345
10 mei  OOSTENDE - Kursaal Oostende - www.concertevents.be - 0479 31 84 55
17 mei  ROESELARE - Schiervelde Roeselare - www.vcl-events.be - 0495 21 42 51.

20-09-2013 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordhoudster 'Blokken' overleeft elfde aflevering niet

Recordhoudster 'Blokken' overleeft elfde aflevering niet

http://oi41.tinypic.com/1zd8baq.jpg

Saar Bossuyt heeft haar elfde aflevering van 'Blokken' niet overleefd. De 23-jarige doctoraatsstudente uit Kortrijk won gisteren voor de tiende keer en verbeterde daarmee het vier jaar oude record.


Als eerste kandidaat ooit mocht Saar voor een elfde keer terugkeren in het populaire spelprogramma. Daarmee deed ze beter dan Bart De Coster en Filip Van Herreweghen, die allebei negen keer wonnen.

Vandaag versloeg de doctoraatsstudente wel overtuigend haar tegenspeelster met meer dan duizend punten, maar in de finale kon ze het woord niet raden. De tip 'met de heupen' bracht haar niet naar het woord 'buikdans'.

Bossuyt haalde in de voorrondes maar liefst vijf keer meer dan 1.000 punten. In de finale had ze vier keer genoeg aan één vraag om het woord te raden. Ze kreeg een prijzenpot van 10.000 euro en een flatscreen LED-tv.

20-09-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie gelooft inbraakverhaal van Famke Janssen niet

Politie gelooft inbraakverhaal van Famke Janssen niet

http://oi40.tinypic.com/2nuj1ad.jpg

De politie in New York twijfelt er erg aan of er in augustus echt is ingebroken in het appartement van Famke Janssen. Het kinderboek dat de vermeende dief bij haar bed zou hebben achtergelaten, zou van de Nederlandse actrice zelf zijn, blijkt uit politieonderzoek. Dat hebben bronnen tegen New York Post gezegd.


In het boek zat een lijstje waarop de naam van Famke voorkomt. 'Het boek heeft volgens de politieonderzoekers een connectie met haar', zegt de bron.

Half augustus deed Famke aangifte bij de politie in New York. Ze kwam thuis en zag een kinderboek op de boekenplank naast haar bed staan. Volgens de actrice, bekend van X-Men, had een dief het boek in haar huis achtergelaten. De politie heeft de zaak grondig onderzocht, maar kan geen aanknopingspunten in de zaak vinden.

Als het boek toch van haarzelf blijkt te zijn, hoeft Famke niet te vrezen voor een aanklacht. De politie denkt dat er geen kwade opzet in het spel is. De bron stelt dat de actrice echt in de veronderstelling was dat er bij haar was ingebroken.

20-09-2013 om 00:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Agent gluurde na haar overlijden naar naakte Whitney Houston"

"Agent gluurde na haar overlijden naar naakte Whitney Houston"

http://oi42.tinypic.com/mrweie.jpg

Een agent in Beverly Hills diende naar verluidt een klacht in tegen één van zijn oversten omdat die op de avond van haar overlijden het laken dat over Whitney Houston lag tot onder haar geslachtsdelen wegtrok en opmerkte "verdorie, ze ziet er toch nog goed uit, niet?". Dat meldt TMZ. Whitney Houston overleed in februari vorig jaar. Ze verdronk in haar bad in het Beverly Hills hotel, ze had sporen van cocaïne en andere drugs in haar bloed.


Ray J, Houstons toenmalige vriend, ging uit zijn dak toen hij hoorde hoe agenten grapjes maakten over het lichaam van de zangeres. Ray J stond op de gang aan de suite waar de zangeres overleed terwijl agenten en verplegers binnen waren.

Toen Ray J een "respectloze opmerking" hoorde, gevolgd door luid gelach, probeerde hij de kamer binnen te stormen maar werd hij door agenten tegengehouden. Toen hij nog meer gelach hoorde, probeerde hij opnieuw de kamer binnen te komen en werd hij door agenten weggeleid.

De politie van Beverly Hills ontkent dat er een klacht werd ingediend tegen een van de agenten die ter plekke was.

20-09-2013 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike verkopen het Sportpaleis uit

Dimitri Vegas & Like Mike verkopen het Sportpaleis uit

http://oi43.tinypic.com/2100da1.jpg

Dimitri Vegas & Like Mike kondigden twee weken geleden hun eerste soloconcert in het Sportpaleis aan en dat weten hun fans blijkbaar te appreciëren. Dat blijkt uit de ticketverkoop, die op 10 september van start ging. In een mum van tijd zijn alle 18.000 kaartjes de deur uitgevlogen. Omwille van productionele redenen is er sinds vandaag nog een zeer beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Bovendien bekijken de Willebroekse broers door de enorme vraag de mogelijkheid om een tweede concert toe te voegen op vrijdag 20 december 2013. Via www.proximusgoformusic.be kan men zich nu reeds registreren voor de wachtshow. Indien er dan een tweede concert volgt, worden ingeschreven fans automatisch gecontacteerd om de reservatie voor de tweede show te bevestigen.

19-09-2013 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Jan Verheyen naar filmfestival Chicago

Nieuwe film Jan Verheyen naar filmfestival Chicago

http://oi42.tinypic.com/izqnac.jpg

'Het vonnis', de nieuwe langspeelfilm van Jan Verheyen is uitgenodigd op het Chicago International Film Festival (10 tot 24 oktober). De film wordt er vertoond in de Officiële Competitie, zo luidt het vandaag in een persbericht van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

'Het vonnis' was eerder al succesvol op het filmfestival van Montréal. Daar kaapte Jan Verheyen de prijs weg voor Beste Regie. De film verschijnt op 9 oktober in de Belgische bioscoopzalen.

18-09-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh & Fergie delen twee foto's van zoon Axl Jack

Josh & Fergie delen twee foto's van zoon Axl Jack

http://oi41.tinypic.com/25q9etd.jpg

Fergie en Josh Duhamel werden eind augustus de trotse ouders van een zoontje, Axl Jack. De eerste foto's hebben ze nu zelf op de wereld losgelaten via Facebook en Instagram. "Paparazzi, jullie kunnen nu weggaan", grapten de ouders.


De eerste foto (zie onderaan) toont Axl op de dag van zijn geboorte. Het jongetje is warm in een lakentje gewikkeld en heeft een schattig gestreept mutsje op het hoofd. Hij lijkt te slapen terwijl hij zijn lippen tuit.

"Het leven is mooi", becommentariëerde Josh de foto en voegde de hashtag toe: #paparazziyoucanleaveourhousenow.

Geslaagd!
De tweede foto toont het kindje terwijl hij de gehoortest ondergaat. "Dag twee. Gehoortest achter de rug. Alle systemen in orde", typt Fergie op haar Instagramaccount.

Verrassing
De foto's komen een beetje als een verrassing omdat Josh maandag nog op Twitter had gezegd "de jongen nog even voor zichzelf te willen houden". Dat antwoordde hij op de vraag van een fan wanneer er foto's zouden worden vrijgemaakt.

Axl Jack werd op 29 augustus geboren en woog 3,45 kilogram.

18-09-2013 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand en nieuw lief op de vingers getikt wegens passionele kus

Russell Brand en nieuw lief op de vingers getikt wegens passionele kus

http://oi44.tinypic.com/53wjdy.jpg

De 38-jarige Russell Brand kon zich tijdens een glamoureus feestje niet inhouden en werd iets te intiem met zijn nieuwe vlam Jemima Khan (39). De andere gasten waren zo geschokt dat de gastheer hen moest vragen zich te gedragen.


Jemima en Russel werden al kussend gespot op een sofa vorige week, pr-goeroe Matthew Freud hield thuis een feestje in Holland Park waarop heel wat andere celebs aanwezig waren. "Het begon als wat onschuldig geflirt, maar het werd al snel gênant. Ze ging zo in elkaar op en gedroegen zich als tieners. Matthew kon het niet langer aanzien dus is hij gaan vragen of Russell en Jemima zich wat konden gedragen." Het incident gebeurde niet veel nadat de twee officieel hadden verklaard een koppel te zijn. Ze gingen intussen al op verschillende dates.

Vorig jaar strandde het huwelijk van Russel met zangeres Katy Perry na 14 maanden. De gescheiden Jemima heeft twee kinderen met haar ex cricketspeler Imran Khan, ze had ook ooit een relatie met Hugh Grant. Aan de Britse tabloid The Sun verklaarde Russell dat niets de seks die hij nu met Jemima heeft overtreft. "Er moet een ongeloofelijke chemie zijn tussen de twee in bed. Jemima houdt van de avontuurlijke ingesteldheid van Russell", aldus insiders. Toch zjin haar vrienden bezorgd door de  gemene dingen die hij zegt over de mensen die hij kent en zijn seksuele uitspattingen in het verleden.

18-09-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Willy Sommers heeft abortus op zijn geweten"

"Willy Sommers heeft abortus op zijn geweten"

http://oi44.tinypic.com/mb33fd.jpg

Dat Willy Sommers gedurende zeven jaar een geheime relatie had met zangeres Truus, is al langer bekend. Dat het liefdeskind Annemie (31) daar een resultaat van is, wisten we ook al. Wat echter weinigen wisten, is dat de bekende Vlaamse zanger Truus ooit gedwongen heeft abortus te plegen. Dat onthult de boze voormalige minnares nu.


Gertrudis Vereecken komt met het nieuws naar buiten omdat Willy Sommers hun kind niet voor de wet wil erkennen. De relatie van de twee werd jarenlang geheim gehouden. Truus stopte haar eigen zangcarrière voor deze affaire. Een tiental jaren geleden lekte in de Vlaamse media uit dat Willy de vader was van haar dochter Annemie, maar de 31-jarige werd nooit officieel door hem erkend.

Dat maakt Truus boos, zeker omdat Willy de schijn van een zorgende vader hoog houdt in de media. In TVFamilie onthult de voormalige zangeres nu dat Willy haar 36 jaar geleden verplicht heeft een zwangerschap te onderbreken. Hij zou haar zelf naar Nederland hebben gebracht om in alle discretie de ingreep te ondergaan. Het was Willy die alles heeft geregeld en betaald. Truus verklaart nog altijd veel spijt van die zwangerschapsonderbreking te hebben en nog dagelijks aan haar ongeboren kind te denken.

18-09-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie van der Vaart sloeg Rafael op oudejaarsavond"

"Sylvie van der Vaart sloeg Rafael op oudejaarsavond"

http://oi41.tinypic.com/33pcb3t.jpg

Sylvie van der Vaart zou op oudejaarsavond Rafael geslagen hebben. Althans, dat beweert Lydia, de zus van Sabia Engizek, de nieuwe vriendin van Rafael.


In het Nederlandse blad Story van deze week vertelt zus Lydia: "Ik was er zelf bij. Sylvie begon op Rafael te slaan. Ze maakten ruzie en hij besloot daarom aan de aanwezige gasten te vertellen dat zij gingen scheiden. Sylvie werd woedend." Volgens Lydia werd Sylvie kwaad omdat ze had willen wachten met het bekend maken van de scheidingsplannen.

Pijn
Lydia is overigens ook niet blij met het interview van Sylvie's moeder Rita van vorige week in de Nederlandse krant De Telegraaf waarin zij uithaalt naar Sabia: "Rita moet zich schamen om zo over mijn zus te praten. Dat Rita zei dat de zoon Sylvie en Rafael niet meer dan een trofee is voor Sabia deed echt pijn. Sabia doet alles voor haar stiefzoon Damián. Bovendien weet ik uit eigen ervaring dat Sylvie niet zo'n moeder is die graag met haar kind speelt. Als Damián bij zijn moeder is, zorgt de kinderoppas grotendeels voor hem."

18-09-2013 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Anistons verloofde heeft bijzondere belangstelling voor syfilis

Jennifer Anistons verloofde heeft bijzondere belangstelling voor syfilis

http://oi39.tinypic.com/eimotz.jpg

Elk zijn pijp en zijn tabak, zeggen wij altijd, maar de verloofde van Jennifer Aniston heeft wel een heel bijzondere passie. Justin Theroux heeft een verzameling oude mensentanden en wassen replica's van menselijke keelholtes die door soa's als syfilis en gonorroe, een druiper in de, euh, volksmond.


Alleen: Jennifer deelt die fascinatie van Justin niet. Hij mocht zijn bizarre verzameling dan ook niet mee verhuizen naar haar landgoed van 20 miljoen euro in Bel Air toen ze eind mei daar samen introkken.

De verzameling omvat modellen die het effect van seksueel overdraagbare ziektes op de keel illustreren.

Theroux in het magazine GQ: "Het zijn prachtige stukken in was, handgemaakt in de 19de eeuw, die ik uit een curiositeitenmuseum heb kunnen kopen. Het zijn open monden met tongen en keelholtes die de verschillende stadia van syfilis en gonorroe tonen. Ik heb ook een tandarts die voor mij tanden bewaart. Mensen die op bezoek komen denken dat het muntjes zijn. 'Eet de tanden niet op', moet ik telkens zeggen".

Justins bizarre collectie staat nu in zijn kantoor. Stiekem hoopt hij een wassen reproductie van Michael Douglas' keel te kunnen bemachtigen.

18-09-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels:

Eva Pauwels: "Mijn man weet dat ik in de prostitutie zit"

http://oi41.tinypic.com/2lvbvgy.jpg

Vorige week bracht Dag Allemaal aan het licht dat Eva Pauwels sinds enige tijd als animeermeisje werkt. Nu blijkt dat ze in een andere bar ook gerante is geweest. Volgens een anonieme getuige in Dag Allemaal werkt Pauwels al sinds december vorig jaar in de prostitutie. Met medeweten van haar man Franky, overigens.


"Franky weet alles van mijn leven. Dit zorgt voor druk in onze relatie, want uiteraard was hij daar niet blij mee. Maar ik doe dit voor óns, uit pure wanhoop. Het water staat ons nog aan de lippen, de schuldenput blijft", verklaart Pauwels.

Maar Pauwels is de prostitutie al moe. Zich schamen doet ze niet. "Maar ik ben dat wereldje beu. De champagne, de oppervlakkigheid. Ik wilde mijn gezin een betere toekomst gunnen, maar ik had kunnen weten dat dit met mijn bekende kop ooit zou uitkomen".

Pauwels droomt nu van een toekomst in Spanje, waar ze "een normale job" wil vinden.

18-09-2013 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niall Horan terug bij ex"

"Niall Horan terug bij ex"

http://oi41.tinypic.com/2v33neu.jpg

Niall Horan is terug bij zijn ex, Zoe Whelan. De zanger van One Direction heeft stiekeme dates met het Ierse fotomodel, meldt Heat.


De twee hadden vorig voorjaar al iets met elkaar. Niall nam Zoe toen mee naar de bruiloft van zijn broer. Maar een paar maanden later was de romance door zijn hectische schema voorbij. Niall werd sindsdien gelinkt aan Ellie Goulding.

Nu zou hij het voorzichtig weer met Zoe proberen. "Niall wil het allemaal discreet houden, omdat hij denkt dat hun relatie het niet gaat overleven als ze constant in de gaten worden gehouden", zegt een bron. "Maar hij is gek op haar en als hij in Ierland is, brengen ze vrijwel elke seconde samen door."

17-09-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model dan toch niet vader van zoon Kourtney Kardashian

Model dan toch niet vader van zoon Kourtney Kardashian

http://oi39.tinypic.com/mlt3so.jpg

Michael Girgenti is helemaal niet de vader van Kourtney Kardashians zoon Mason. Het model slaagde niet voor een leugendetectortest. Eerder bleek ook al uit een DNA-test dat Scott Disick de bioloàgische vader is van Mason.


De showbizzsite RadarOnline heeft beelden in handen van de Amerikaanse talkshow The Trisha Show. Girgenti is te gast en heeft vooraf een leugendetectortest afgelegd. In het programma wordt hij geconfronteerd met zijn leugens. Maar Michael blijft stug volhouden en staat hij erop dat hij toch echt de vader is van Kourtneys 3-jarige zoontje.

Girgenti beweerde onveilige seks te hebben gehad met Kourtney in 2009, negen maanden voordat Mason werd geboren. Het model vindt ook dat Mason verdacht veel op hem lijkt. Michael begon op 9 augustus dan ook een rechtszaak, waarin hij gedeelde voogdij vraagt over Mason.

Vorige maand bleek ook al uit een DNA-test dat Kourtneys partner Scott Disick wel degelijk de biologische vader is van Mason. Waarom het model toch stug blijft vasthouden aan zijn verhaal is een raadsel.

17-09-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip moest jeugdliefje echt dumpen

Filip moest jeugdliefje echt dumpen

http://oi39.tinypic.com/1z1s84n.jpg

Koning Filip moest destijds van zijn vader, toenmalig koning Albert, zijn jeugdliefde dumpen. De eerste liefde van de prins, Barbara Maselis, trouwde later met één van Filips beste vrienden en onderhoudt nog altijd contacten met onze koning. Dat schrijft Het Laatste Nieuws naar aanleiding van de Eén-reeks 'Albert II' waarin Filips eerste liefdesrelatie werd blootgelegd.


Tot zijn vijftiende ging de toenmalige kroonprins naar het Franstalige jezuïetencollege Saint-Michel in Brussel. Daarna werd hij naar de Nederlandstalige Abdijschool van Zevenkerken in West-Vlaanderen gestuurd. En daar leerde hij Barbara Maselis kennen, de knappe dochter van veevoederfabrikant Gerard Maselis uit Roeselare.

De twee blijven drie jaar een stel. "Barbara en Filip waren niet uit elkaar te slaan. Hij kwam hier vaak over de vloer. Een charmante jongen", zei vader Maselis ooit in een interview.

Op het paleis zagen ze Barbara minder graag komen. Albert maakt begin jaren 80 zijn zoon duidelijk dat een relatie met een burgermeisje niet gewenst is en dus geen toekomst heeft. Filip is naar verluidt een tijd ontroostbaar, maar gehoorzaamt zijn vader en bewijst daarmee volgens sommigen dat hij het staatsbelang vóór zichzelf plaatst.

17-09-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John: "Ik had seks met spion van de KGB"

Elton John: "Ik had seks met spion van de KGB"

http://oi42.tinypic.com/2q9kghw.jpg

Elton John heeft onthuld dat hij seks had met een Russische geheimagent. Hij deed dat om de man in diskrediet te brengen. De KGB had de spion in Elton Johns entourage geloodst om de zanger in de gaten te houden tijdens zijn tournee door de toenmalige Sovjetunie.


"In 1979 ging ik naar Rusland en ik wist dat we de hele tijd in de gaten gehouden werden. Ik had een tolk die duidelijk voor de KGB werkte. Het draaide er op uit dat ik seks had met die man op het dak van mijn hotel", verklaart John in The Observer.

In december gaat Elton John naar Rusland om er het protest tegen de antihomowetten in het land te steunen. Hij beseft dat hij op zijn woorden zal moeten letten.

"Ik word verondersteld in december naar Moskou te gaan. Ik moet gaan. Maar ik moet heel goed nadenken over wat ik daar ga zeggen. Als homo kan ik die mensen niet aan hun lot overlaten. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik moet gaan".

17-09-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affaire tussen Liam Hemsworth & January Jones: hoe zit het in elkaar?

Affaire tussen Liam Hemsworth & January Jones: hoe zit het in elkaar?

http://oi41.tinypic.com/35jkztw.jpg

Eerst werd de schuld van de breuk tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth bij Miley gelegd: ze is stuurloos, er valt geen huis mee te houden, hij schaamde zich. Maar volgens Us Weekly kwam de breuk er nadat Liam in het geniep January Jones het hof maakte. Wat natuurlijk door andere bronnen wordt ontkend. Hoe zit het nu?


De vonken tussen Liam (23) en January (35) zouden begonnen zijn in februari, toen gezien werd hoe ze samen Chateau Marmont verlieten. Het hotel is een gekende uitgaansplek voor de rich 'n famous in Hollywood.

Een ooggetuige zag later die nacht bij een thuisfeestje 'hoe ze niet van elkaar konden afblijven'. Liam ontkende tegen Miley dat er iets was gebeurd.

Maar het zou er niet bij gebleven zijn: "Liam hield contact met January, en kloeg tegen haar over het rebelse gedrag van Miley. Ze troostte hem", aldus een bron. De woordvoerder van de Mad Men-actrice ontkent dat dat ooit gebeurd is.

Volgens de geruchten zou hij eerder deze zomer expliciete sms'en hebben uitgewisseld met de blondine, waaronder een waarin te lezen stond: "Ik wil jou (gecensureerd)".

De interesse komt niet van één kant: "January Jones vindt Liam erg sexy". Maar wie niet, natuurlijk.

Liam en Miley: een turbulente relatie
Miley en Liam waren bijna vier jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de set van het romantische drama 'The last song' en namen de chemie van op de set mee naar het gewone leven. Niet dat het altijd werkte: ze gingen twee maal uit elkaar in 2010, om daarna een stabieler ritme te vinden, wat resulteerde in een verloving in mei 2012.

 Begin dit jaar was het opnieuw prijs: na een dramatische knipbeurt, wordt Miley herhaaldelijk zonder verlovingsring gezien ('hij werd hersteld') en Liam spendeert maanden (zonder Miley) in Australië. Een breuk werd altijd ontkend, en de laatste weken droeg Miley haar verlovingsring opvallend vaak, ook al werden zij en Liam al tjiden niet meer samen gezien.

Het laatste officiële uitje was de LA-première van de film "Paranoia" begin augustus. Nog voor het 'twerking'-incident van Miley op de VMA's en haar steeds naaktere openbare verschijningen. Was dat een reactie op de relatieproblemen, probeerde ze zo zijn aandacht (en interesse) te wekken? Wie zal het zeggen... duidelijk is alvast wel dat het plan niet heeft gewerkt.

Afgelopen weekend 'ontvolgde' Miley Liam op Twitter, twee dagen later werd bevestigd dat hun verloving is verbroken.

17-09-2013 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Drew Barrymore heeft schattige krulletjes

Dochter Drew Barrymore heeft schattige krulletjes

http://oi42.tinypic.com/v4ze6e.jpg

Drew Barrymore en echtgenoot Will waren samen op stap met dochter Olive. Het meisje, nu bijna anderhalf jaar oud, had een guitige blik in de ogen en schattige krulletjes op het hoofd.


Olive amuseerde zich duideljik wel in de armen van haar papa. Ze keek de voorbijgangers nieuwsgierig en vroljik tegemoet, terwijl mama en papa praatten met elkaar.

En de buggy? Die zat vol boodschappen, natuurlijk!

Drew laat haar dochter niet veel zien aan de wereld. Eén keer werd ze gezien in haar buggy, een keer was ze verpakt als roze konijn in een schommel gezet en een keer droeg mama Drew haar in de draagzak.

17-09-2013 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!