Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Eugenie: Twerkt ze, of twerkt ze nie(t)

Prinses Eugenie: Twerkt ze, of twerkt ze nie(t)

http://oi44.tinypic.com/15md2tc.jpg

In de Britse media is een vreemde foto opgedoken van prinses Eugenie. Daarop is te zien hoe zij gebukt staat voor een grote opgezette beer. Daily Mail trekt de vergelijking met popster Miley Cyrus en haar 'twerken' tijdens de Video Music Awards.


De foto dateert van maart en is waarschijnlijk genomen tijdens een skivakantie van de prinses met haar zus en haar ouders. Hij werd geplaatst op een onbeschermde Instagramaccount van Eugenies vriend Harry Wentworth-Stanley. Hij is ook degene die op het kiekje afkeurend met zijn vinger richting de beer wijst.

Het is onduidelijk of Eugenie echt 'twerkt', wat in maart nog geen rage was. Twerken is een pikante dansstijl waarbij voorovergebogen met heupen wordt bewogen. Eugenie lijkt echter stil te staan en eerder een andere, zij het ook pikante pose uit te beelden: doggy style, of in dit geval: 'op zijn beertjes'.

22-09-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger wordt overgrootvader

Mick Jagger wordt overgrootvader

http://oi40.tinypic.com/2dqlq1s.jpg

Mick Jagger wordt volgend jaar overgrootvader. De oudste dochter van zijn dochter Jade, Assisi, is zwanger. De 70-jarige Stones-zanger liet het niet aan zijn hart komen en grapte dat hij best wel eens over-overgrootvader kan worden vooraleer hij met pensioen gaat.


Assisi en haar vriend Alex vertelden het nieuws de voorbije week aan hun families. "Jade was aanvankelijk wat geschrokken, ze zal immers grootmoeder worden tegen dan ze 42 is. Ze verwacht dat haar showbizzvrienden er haar zullen mee plagen", aldus een bron in The Daily Mirror.

"Mick is in de wolken. Hij ziet er geen graten in overgrootvader te worden".

Jagger zal wellicht niet beschikbaar zijn om te babysitten op zijn achterkleinkind. Hij wil volgend jaar immers zijn eigen 'flower power'-muziekfestival organiseren in Rio de Janeiro.

22-09-2013 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer van Kings of Leon:

Drummer van Kings of Leon: "Drugs worden overschat"

http://oi40.tinypic.com/2cqlmwy.jpg

De bandleden van Kings of Leon zijn begin dertig, maar nog niet vergeten hoe ze een feestje moeten bouwen. Wel laten ze drugs en alcohol vaker staan. "Drugs worden overschat. Je bent er snel op uitgekeken. Het is beter om stabiel te zijn. Natuurlijk was ik er gek op. Maar ik doe het niet meer", vertelt drummer Nathan Followill.


Zanger Caleb Followill zorgde er door zijn overmatig drankgebruik voor dat de band bijna niet meer bestond. Nu hij weer nuchter is, gaat de band er vol voor, maar dat wil niet zeggen dat er geen rock-'n-roll meer is. "Oké, het is misschien iets minder met de drugs en groupies dan een paar jaar geleden, maar we hangen nog steeds de beest uit. We zijn alleen wat selectiever geworden", legt Caleb uit.

De toekomst van de band staat tegenwoordig weer voorop. "We willen niet van die kerels worden die er op hun 40ste uitzien alsof ze 70 zijn. Dit is onze carrière; we moeten zuinig op onszelf zijn wanneer we dit willen volhouden. En dat willen we", aldus Caleb.

22-09-2013 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.I.A. slaat terug in ruzie met NFL

M.I.A. slaat terug in ruzie met NFL

http://oi44.tinypic.com/nxnbz8.jpg

De Engelse zangeres M.I.A. is het zat dat de Amerikaanse National Football League (NFL) een schadevergoeding eist voor het opsteken van haar middenvinger in de pauze van de wedstrijd om de Super Bowl in 2012. M.I.A. trad toen op met Madonna.


Volgens de NFL was het gebaar in tegenspraak met haar contract. Ook zou het gedrag niet stroken met de regels die de bond zelf heeft opgesteld voor spelers en coaches. De American Football Bond wil ruim 1 miljoen euro van de Britse. De Amerikaanse waakhond voor de media FCC en omroep NBC lieten eerder al weten dat ze geen klacht indienen tegen M.I.A. Ondanks dat zet de NFL de claim door.

M.I.A. is er nu klaar mee, meldt The Hollywood Reporter. Via haar advocaat Howard King laat ze weten dat de American Football Bond veel boter op het hoofd heeft. Ze verwijst naar de homofobe en racistische opmerkingen die wekelijks worden gemaakt tijdens wedstrijden. Ook zou de sport helemaal niet zo gezond zijn. De NFL trof onlangs een schikking met 4.500 oud-spelers die schadevergoeding eisten omdat ze hersenletsel zouden hebben opgelopen tijdens hun loopbaan.

21-09-2013 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Simon Cowell aborteerde zijn kind

Ex Simon Cowell aborteerde zijn kind

http://oi41.tinypic.com/m3fki.jpg

Sinitta Renay Malone, de ex-vriendin van Simon Cowell, onthult dat ze in 2009 een abortus liet uitvoeren nadat ze zwanger was geworden van Cowell. Die verwacht zijn eerste kind bij zijn nieuwe vriendin Lauren Silverman.


Volgens The Daily Mirror antwoordde Sinitta bevestigend toen haar gevraagd werd of het kind dat ze liet aborteren van Cowell was. Ze voegde er aan toe dat ze zich niet langer vervloekt voelt door die beslissing. Sinitta adopteerde intussen twee kinderen.

"De vloek is opgeheven omdat ik gezegend ben met kinderen en nu krijgt Simon er ook één. Bovendien: God vergeeft"

Volgens insiders reageerde Sinitta heel emotioneel op het nieuws dat Cowell een kind verwacht bij Silverman. Ze zou teleurgesteld zijn omdat Cowell haar niet inlichtte over zijn relatie met Silverman. "Sinitta en Simon zijn heel close en zullen dat altijd blijven. Ze konden ooit samen ouders geworden zijn en dat schept een band. Sinitta zal altijd veel affectie hebben voor Simon. Ze zijn samen opgegroeid en zijn vrienden voor het leven. Het is begrijpelijk dat dit een moeilijke periode is voor haar", aldus een bron in de Mirror.

21-09-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna loopt trauma op in Thailand

Rihanna loopt trauma op in Thailand

http://oi40.tinypic.com/2db2ruq.jpg

Rihanna is gisteren naar een wel heel bijzondere bar in Thailand geweest, en daarvan doet ze het relaas op haar Twitterpagina. Het meisje hield er zowaar een trauma aan over.


"Ofwel was ik stomdronken vanavond, ofwel zag ik écht hoe een Thaise vrouw een levende vogel, twee schildpadden en scheermesjes uit haar vagina haalde en er ook pijltjes en pingpongballen mee wegschoot", laat Rihanna weten. En even later: "En toen veranderde ze water in cola in haar $!! Ja hoor, water ging er in en cola kwam er uit. Ik ben getraumatiseerd".


21-09-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden stichting van koningin Fabiola opgedoekt

Omstreden stichting van koningin Fabiola opgedoekt

http://oi44.tinypic.com/33vlnyb.jpg

Het 'Fons Pereos', de omstreden stichting van koningin Fabiola, is opgedoekt. De activa werden getransfereerd naar een andere stichting, Astrida. Dat meldt N-VA-Kamerlid Theo Francken. Bevestiging werd gevonden in het Staatsblad.


De ontbinding door de rechtbank van eerste aanleg in Brussel werd uitgesproken op 11 juli en gepubliceerd in het Staatsblad van 18 september.

Fiscale optimalisatie
Toen bekendraakte dat de weduwe van koning Boudewijn de stichting had opgericht, lokte dat hevige reacties uit. Fabiola werd ervan verdacht aan fiscale optimalisatie te doen. Eind januari gaf de koningin daarom aan dat ze zou vragen om de stichting te ontbinden.

"Met de finale ontbinding van het Fons Pereos lijkt er een eind te komen aan een onverkwikkelijk koninklijk verhaal", zegt Francken. "Maar dit is slechts schijn, want feit blijft dat Fabiola de Brusselse successierechten ontwijkt, zij het nu via de stichting Astrida. Terwijl de gewone man zich blauw betaalt bij een erfenis en monsterboetes betaalt bij de minste uitschuiver, blijven de Van Saksen-Coburgs kampioenen in het niet-betalen en ontwijken van belastingen aan het land dat hun zogezegd zo dierbaar is."

21-09-2013 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West roept zichzelf uit tot grootste ster ter wereld

Kanye West roept zichzelf uit tot grootste ster ter wereld

http://oi39.tinypic.com/33cni9h.jpg

In een teaser voor een vierdelig interview met BBC verkondigt Kanye West dat hij de nummer één rockster op de planeet is. Het diepgaande gesprek met presentator Zane Lowe zal komende week uitgezonden worden van maandag tot en met donderdag op BBC.


We weten al langer dat Kanye West niet gezegend is met een gezonde dosis bescheidenheid. In een korte teaser op YouTube wrijft hij zijn grootheidswaanzin er nog eens dubbel en dik in. Er is nog hoop dat het om sluw, uit de context gerukt knip- en plakwerk gaat, maar de woorden spreken in ieder geval boekdelen:

"Mensen gaan naar dit interview kijken en zeggen: 'Ik hou niet van Kanye, hij ziet er gek uit, zijn tanden zijn vies'. Wij zijn de echte rocksterren en ik ben de grootste van allemaal, ik ben de nummer één rockster op de planeet", klinkt het in de video die je hieronder kan bekijken.

21-09-2013 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branson:

Branson: "Apple en internet zorgden voor ondergang muziekwinkels"

http://oi42.tinypic.com/24o8ugg.jpg

Volgens ondernemer Richard Branson hebben de combinatie van technologiereus Apple en het internet voor de ondergang van de traditionele muziekwinkel gezorgd. Dat zei hij in een interview met het Franse radiostation Europe 1.


Richard Branson is de oprichter van de Virgin Megastores, vroeger een icoon in de muziekindustrie. De muziekwinkels zijn echter stilaan uit het straatbeeld verdwenen, en Branson legt de schuld daarvoor bij Apple en het internet. "In het algemeen vind ik Apple geweldig", aldus Branson, "maar Apple en het internet hebben voor de ondergang van de traditionele muziekwinkel gezorgd."

De presentator van Europe 1 vroeg Branson ook of hij Apple dat kwalijk neemt. "Nee, je moet accepteren dat technologie steeds verandert. We hebben de Virgin-winkels 30 jaar lang onder ons gehad, maar niets blijft eeuwig duren, spijtig genoeg."

21-09-2013 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Franco speelt zelf paparazzo op Instagram

James Franco speelt zelf paparazzo op Instagram

http://oi43.tinypic.com/2eds5ys.jpg

James Franco besloot afgelopen dinsdag om eens goed te lachen met de paparazzi en roddelboekjes. De 'Spring Breakers'-acteur maakte zelf nep paparazzi foto's en zette ze op Instagram. Franco liet meteen ook weten voor welke publicatie de foto's bedoeld waren.

Zo maakte hij een foto waarop hij met een onbekende vrouw al kussend te zien is in de auto met het opschrift "Who's the guuuurl?". Volgens Franco zou deze foto perfect passen op Perez Hiltons website. Op een andere foto creëerde de acteur zelfs een romantische scène met een andere man.

In plaats van de roddeljournalisten hun gang te laten gaan besloot James Franco dus het heft in eigen handen te nemen. Wat je zelf doet, doe je beter?

20-09-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapt: zo gaat het er aan toe op de rode loper

Betrapt: zo gaat het er aan toe op de rode loper

http://oi42.tinypic.com/2hx1wt0.jpg

Het gebeurt maar zelden dat we een goed zicht krijgen op hoe fotografen moeten werken op de rode loper. Deze foto van persagentschap AP licht een tipje van de sluier op.


In dit geval werd Natalie Portman gefotografeerd. Hiernaast zie je het resultaat van een van beide fotografen hierboven. Natalie staat alleen op die foto, wat algauw de illusie schept dat ze ook alleen op de rode loper staat en veel ruimte heeft om zich te bewegen.

De foto boven bewijst dat dat wel eens kan tegenvallen. Bij grootse evenementen staat de pers achter dranghekken of op een fototribune, maar niet overal, en ook niet bij het New York City Ballet Gala. Daar stonden de fotografen mee OP de rode loper, waar ze verrassend dicht bij de te fotograferen celeb konden komen.

De rode loper wordt niet enkel bevolkt door celebs, ook hun pr-manager, gast/date/partner, bodyguards en andere genodigden staan op het iconische tapijt.

In een andere foto van Natalie Portman (zie naast) is te zien hoe partner Benjamin Millepied haar voorttrekt. Aan de kant staan allerlei mensen in avondkledij te wachten en te kijken naar de arriverende sterren. 

Het koppel maakte tijd voor de fotografen voor de officiële backdrop, waar de naam van het evenement en een eventuele sponsor op worden vermeld.

Soms brengen celebs ook hun eigen camera mee, meestal in de vorm van een smartphone. Bij dit evenement was dat bij Sarah Jessica Parker het geval. Ze schijnt een foto te nemen van de verzamelde menigte en fotografen met een toestel dat een grote sticker 'tijdelijk' draagt.

Sarah Jessica Parker liep de rode loper op met twee ontwerpers: onze Olivier Theyskens en Prabal Gurung.

20-09-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen leerde Engels van Boyz II Men

Gisele Bündchen leerde Engels van Boyz II Men

http://oi43.tinypic.com/2afwwhw.jpg

Gisele Bündchen was gisteren te gast in het Amerikaanse nieuwsprogramma 'Today', waar ze met de presentatoren een nostalgisch gesprek voerde over de cassettes waar ze vroeger graag naar luisterde. Het Braziliaanse topmodel vertelde dat de allereerste cassette die ze kocht er eentje was van de groep Boyz II Men.

"Ze zijn zo romantisch" verklaarde Gisele haar voorliefde voor de R&B groep. Ze gaf ook toe dat luisteren naar Boyz II Men en Mariah Carey haar als 14-jarig meisje in Brazilië heeft geholpen om Engels te leren.

20-09-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink: "De grootste liefde van mijn man is onze dochter"

Pink: "De grootste liefde van mijn man is onze dochter"

http://oi43.tinypic.com/1oneqa.jpg

Ook al zijn ze al 12 jaar samen waarvan acht jaar als getrouwd koppel, toch werd haar echtgenoot volgens Pink pas voor het eerst écht verliefd toen ze beviel van hun dochtertje Willow twee jaar geleden. Dat vertelde de zangeres in een interview met Ellen DeGeneres.


"Het is alsof je de persoon waar je al zo lang van houdt voor de eerste keer verliefd ziet worden, maar ik ben niet jaloers" vertelde Pink tijdens een interview op 'The Ellen DeGeneres Show'. "Het klinkt nochtans alsof je wel jaloers bent" zei gastvrouw Ellen Degeneres. "Je zou toch hopen dat het de tweede keer was dat je man verliefd werd".

"Misschien wel, maar liefde is enorm gecompliceerd" vervolgde de zangeres. Ze vertelde ook dat de komst van hun dochter haar en haar echtgenoot Carey Hart dichter bij elkaar had gebracht. (Pink en Hart leerden elkaar kennen in 2001, waarna ze kort uiteengingen in 2003. In 2005 verloofden ze zich en ze trouwden in 2006. Het koppel ging weer uit elkaar in 2008 maar ze verzoenden zich weer in 2013.)

"We vormen een goed trio, we zijn echt een goed team. We reizen de hele wereld af en zien elkaar elke dag, het is echt geweldig" zei Pink. "Haar woordenschat bestaat door het vele reizen wel uit woorden als 'vliegtuig' en 'catering'. De kleedkamer is haar speelkamer, het is echt grappig."

20-09-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret Angel wil net verdikken voor lingerieshow

Victoria's Secret Angel wil net verdikken voor lingerieshow

http://oi39.tinypic.com/5ex4c7.jpg

Het model Lindsay Ellingson, bekend als een van Angles van Victoria's Secret, is zich al volop aan het voorbereiden voor de catwalkshow op 10 december van het lingeriemerk. Maar in plaats van zoals de meeste modellen te willen afvallen, zegt Lindsay dat ze tegen dan net meer rondingen wil.


Het 28-jarige model onthulde tijdens de New York Fashion Week vorige woensdag: "Het is aantrekkelijker en vrouwelijker om een voller figuur te hebben. Dus voeg ik amandelpasta, pindakaas en proteïneshakes aan mijn maaltijd toe, zodat ik een beetje meer rondingen krijg." Het model liep al op de catwalk voor Gucci, Chanel en Oscar de la Rente.

"De belangrijkste voorbereiding voor een show is geen stress te hebben, dat is nooit goed." Ellingson is momenteel in Parijs met collega's Karlie Kloss, Adriana Lima en Behati Prinsloo voor het inblikken van de jaarlijkse kerstcampagne van Victoria's Secret. Vorig jaar deelden haar collega's Joan Smalls, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Candice Swanepoel en Hilary Roda hun diëten op sociale media. Lima deelde foto's na het sporten, Smalls onthulde gisteren op Twitter dat ze die dag meer dan 800 calorieën had verbrand.

20-09-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jack Nicholson had homo-erotische fantasieën en zag God tijdens LSD-trip"

"Jack Nicholson had homo-erotische fantasieën en zag God tijdens LSD-trip"

http://oi42.tinypic.com/2dadqxj.jpg

Jack Nicholson gebruikte aan het begin van zijn carrière LSD, wiet en cocaïne. Tijdens zijn drugperiode koesterde hij homo-erotische fantasieën maar had hij ook last van castratie-angst. Dat wordt gesteld in een biografie van de legendarische acteur en notoir rokkenjager.


Volgens de gerenommeerde biograaf Marc Eliot zat de inmiddels 73-jarige Nicholson aan het begin van zijn carrière zwaar aan de drugs. Eén van de gevolgen daarvan was dat hij leed aan castratie-angst. Vooral het gebruik van LSD in de jaren zestig had een bijzondere impact op het leven van de acteur, die zeker tot in de jaren tachtig naar drugs greep om inspiratie op te doen.

Ongewenst kind
"Nadat hij voor het eerst LSD had geslikt, was hij ervan overtuigd dat hij het gezicht van God had gezien", schrijft Eliot. "Hij had ook castratie-angst en koesterde homo-erotische fantasieën en meende tijdens een LSD-trip te hebben ontdekt dat hij een ongewenst kind was".

De Hollywoodster zou ook drugs gebruikt hebben bij het schrijven van scenario's. Volgens het boek gebruikte Nicholson LSD toen hij in 1967 het toneelstuk 'The Trip' schreef. Ook toen hij een jaar later aan het script voor de Monkees-film 'Head' schreef, "was hij regelmatig stoned en slikte hij LSD".

Nicholson zou volgens zijn biograaf drugs hebben gebruikt om zijn creativiteit te stimuleren bij het acteren en schrijven.

"Jezelf mentaal entertainen"
De acteur zelf bekende in het verleden al dat hij drugs gebruikte. "Stoned zijn heeft me creatief geholpen bij het schrijven. Het maakt het makkelijker om jezelf mentaal te entertainen", aldus Nicholson.

In het boek stelt zijn toenmalige vriendin Susan Anspach dat Nicholson cocaïne snoof om een huilscène in 'Five Easy Pieces' uit 1970 te spelen.

Vier keer per week
In een interview met People uit 1980 verklaarde Nicholson dat drugs "niet zo belangrijk" zijn. "Ik word nog altijd graag high, zowat vier keer per week. Dat is ongeveer het gemiddelde voor een Amerikaan. Ik propageer niets voor niemand, maar ik ben graag open over alles. Ik hou niet van de geheimdoenerij rond drugs. Om maar te zeggen: het is niet zo belangrijk. Je kan met drugs jezelf kapotmaken. Maar Jezus, dat kan je met alles".

In de jaren tachtig of negentig zou Nicholson "wegens lichamelijke problemen" gestopt zijn met drugs.

Onlangs ging het gerucht dat Nicholson zou stoppen met acteren omdat hij aan geheugenverlies lijdt. Dat ontkende hij echter, en hij benadrukte dat hij "in goede vorm" was en "het brein van een wiskundige" heeft.

20-09-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer oprecht leuk bij Kings of Leon

"Het is weer oprecht leuk bij Kings of Leon"

http://oi43.tinypic.com/14tsqbm.jpg


Het is nog maar twee jaar geleden dat de Kings of Leon zo goed als uit elkaar waren. Zanger Caleb Followill zorgde er door zijn wangedrag en overmatig drankgebruik voor dat de band bijna niet meer bestond.

Na een afkickprogramma en inmiddels de release van het zesde studio-album (Mechanical Bull) zijn de Amerikaanse rockers weer helemaal terug. "Mensen smullen nu eenmaal van verhalen over vechtende broers", zegt bassist Jared Followill tegen Metro.

Volgens Jared viel het allemaal wel mee. "Bij ons wordt elk conflict ontzettend uitvergroot en geromantiseerd, waarschijnlijk omdat we familie van elkaar zijn", stelt hij. "Maar we bestaan nog steeds en nog heel lang, als het aan mij ligt. Over vijftig jaar zijn wij net als de Rolling Stones, gewoon wéér samen op tournee. Wij hebben onszelf een stuk beter in de hand dan de meeste mensen denken."


Lange adempauze
Ook buiten de interne ruzie bestond het idee voor een lange adempauze voor de band. "Dat had verder niks te maken met met het rampzalig verloop van de Amerikaanse tour, dat was toeval. Al voel ik me er nog steeds rot over dat we toen zoveel fans teleur hebben moeten stellen. Maar het heeft ons allemaal de kans gegeven weer een beetje mens te worden", zegt de bassist stellig.

"Die pauze had net zo goed drie jaar kunnen duren. We zijn gewoon weer samen de studio ingegaan omdat het bij ons allemaal weer begon te kriebelen. We hadden ditmaal niet al teveel ideeën vooraf, omdat we die meestal verzinnen tijdens soundchecks op tournee, maar dat beginnen met niks heeft goed uitgepakt. Het was weer oprecht leuk in deze band. En dat was al een paar jaar niet meer zo geweest."


20-09-2013 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian: "Mason is jaloers op North"

Kourtney Kardashian: "Mason is jaloers op North"

http://oi39.tinypic.com/2ef714y.jpg

"Mason is een beetje jaloers op North West", vertelt mama Kourtney Kardashian aan People. Dochter Penelope (14 maanden) heeft een heel andere reactie: "Ze is dol op North, altijd als ze haar ziet, reageert ze heel enthousiast." Beste vriendinnen in wording? Zou kunnen: "We hadden nog nooit nichtjes die qua leeftijd zo dicht op elkaar zaten."


"Mason was lang het enige kind en het centrum van alle aandacht. Hij en Kim deden ook veel samen, maar nu heeft ze haar handen vol met North en dat begrijpt hij niet goed. Hij denkt dat ze hem niet meer leuk vindt omdat ze geen dingen meer samen doen en ze altijd bezig is met de baby."

Kourtney bekent dat ook Kim niet goed weet wat ze van de situatie moet maken: "Ze is in de war omdat hij opgroeit en verandert en niet goed weet hoe ermee om te gaan."

Om hem op te beuren overlaadt Kourtney haar zoon van 3,5 jaar met aandacht. Zo gingen ze samen naar de première van de film 'Thomas & friends: King of the railway' en trokken ze naar een indoor speeltuin.

20-09-2013 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diane Krüger: "Ik wou Joshua slaan op eerste date"

Diane Krüger: "Ik wou Joshua slaan op eerste date"

http://oi40.tinypic.com/288umh5.jpg

Ze zijn al eeuwen samen (naar Hollywoodtermen toch), maar Diane Krüger weet nog goed hoe haar eerste date met Joshua Jackson is verlopen. "Het was rampzalig, op een gegeven moment dacht ik: 'Zou ik hem slaan?'"


Diane legde haar hart en ziel bloot op de sofa bij Conan O'Brien. "Hij denkt dat hij me had uitgevraagd op een date, maar dat klopt niet: ik heb enkel 'ja' gezegd om iets te gaan drinken. Ik had al eetplannen met iemand anders, dus dat had ik zeker niet bevestigd."

"Hij had een proper t-shirt aan"
Dat had Joshua niet zo begrepen: "Na de drankjes, maak ik me klaar om voort te gaan en plots zegt hij: Laten we gaan, ik heb gereseveerd." Oeps. "Ik voelde me erg slecht, hij had er zoveel zin in en had zelfs een proper T-shirt aan." Maar Diane had het hart niet hem af te wijzen: "Ik zei, ok, laten we gaan."

Joshua  en Diane trokken naar een romantisch restaurant. "Vreemd, als je erover nadenkt. Een heel intense sfeer."

En het zou allemaal nog raarder en rampzaliger worden.

"Er waren veel bloemen in dat restaurant, en ik reageerde enorm allergisch.

"Het was echt erg: ik moest niezen, en hoesten, mijn ogen traanden. Ik dacht dat hij zou zeggen: 'Laten we er een einde aan maken en naar huis gaan', maar nee, hij praatte alleen maar over zichzelf. Anderhalf uur lang!"

"Hond at auto op"
Uiteindelijk vertrekken Joshua en Diane uit het restaurant. "Hij bracht me naar het hotel in zijn krakkemikkige auto. Echt, een stuk afval: de deur was opgegeten door zijn hond, het stonk er... als je Josh kent, dan wéét je dat hij niet echt de properste is thuis. Dus geloof me: het was niét schattig."

Na de date volgt traditiegetrouw een poging tot een kus: "Hij leunde voorover voor een kus, en ik weet nog dat ik dacht: 'Zou ik hem slaan?" "Of daten voor 7 jaar?", grapte chost Andy Richter.

"Bloemen én kleenex"
"Ik liep bijna letterlijk van hem weg en dacht: 'ok, die hoor of zie ik nooit meer.' Fout gedacht: de dag erna stuurde hij bloemen. En een doos Kleenex. Heel schattig", herinnert Diane zich nog.

Ondanks alle dingen die fout liepen, werden Diane en Joshua toch een koppel. Of ze hem die eerste kus uiteindelijk heeft gegund kwamen we niet meer te weten...

20-09-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau kondigt comebackshows aan

Clouseau kondigt comebackshows aan

http://oi42.tinypic.com/2ev81t0.jpg

Na een muzikale sabbatperiode van bijna drie jaar maken de broers Koen en Kris Wauters met Clouseau dit najaar hun comeback. Naast een nieuwe single en een nieuw album, die er in het najaar komen, plannen ze vanaf april 2014 een nieuwe tournee.


Vanaf nu kan je tickets boeken voor volgende shows van Clouseau:

1 april DIEST - Den Amer - www.ccdiest.be - 013 460 640
4 april HEIST-O/D-BERG - Sonybel Studio's - www.zwaneberg.be  - 015 25 07 70
26 april BRUSSEL - Ancienne Belgique - www.abconcerts.be - 02 548 24 24
28 april ANTWERPEN - De Roma - www.deroma.be - 03  292 97 40
1 mei LOMMEL - Souverein - www.sherpa.be - 070 25 20 20
3 mei  HASSELT - Congrestheater Hasselt - www.teleticketservice.com - 070 345 345
10 mei  OOSTENDE - Kursaal Oostende - www.concertevents.be - 0479 31 84 55
17 mei  ROESELARE - Schiervelde Roeselare - www.vcl-events.be - 0495 21 42 51.

20-09-2013 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordhoudster 'Blokken' overleeft elfde aflevering niet

Recordhoudster 'Blokken' overleeft elfde aflevering niet

http://oi41.tinypic.com/1zd8baq.jpg

Saar Bossuyt heeft haar elfde aflevering van 'Blokken' niet overleefd. De 23-jarige doctoraatsstudente uit Kortrijk won gisteren voor de tiende keer en verbeterde daarmee het vier jaar oude record.


Als eerste kandidaat ooit mocht Saar voor een elfde keer terugkeren in het populaire spelprogramma. Daarmee deed ze beter dan Bart De Coster en Filip Van Herreweghen, die allebei negen keer wonnen.

Vandaag versloeg de doctoraatsstudente wel overtuigend haar tegenspeelster met meer dan duizend punten, maar in de finale kon ze het woord niet raden. De tip 'met de heupen' bracht haar niet naar het woord 'buikdans'.

Bossuyt haalde in de voorrondes maar liefst vijf keer meer dan 1.000 punten. In de finale had ze vier keer genoeg aan één vraag om het woord te raden. Ze kreeg een prijzenpot van 10.000 euro en een flatscreen LED-tv.

20-09-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!