Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe schittert in doorkijkjurk op Nacht van Exclusief

Lesley-Ann Poppe schittert in doorkijkjurk op Nacht van Exclusief

http://oi40.tinypic.com/sys9wk.jpg

Lesley-Ann Poppe vergat op de Nacht van Exclusief, het jaarlijkse feestje van het gelijknamige magazine, even alle kopzorgen die het overspelschandaal van haar echtgenoot Benjamin Ruyters haar de voorbije weken bezorgden. De blondine trok in Oostende de aandacht met een doorkijkjurk.

Het thema van de Nacht was dit jaar 'The Great Gatsby', naar de roman van F. Scott Fitzgerald. Leonardo DiCaprio speelt de hoofdrol in de gelijknamige film, die dit jaar uitkwam in de bioscopen. Aan de zijde van Poppe: de 18-jarige Jasper Van Steenbergen, recentelijk verkozen tot 'Vlaamse Leonardo DiCaprio'.

29-09-2013 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Bettens vergezelt Lisa Smolders in jury talentenshow

Sarah Bettens vergezelt Lisa Smolders in jury talentenshow

http://oi42.tinypic.com/jrs09z.jpg

Zangeres Sarah Bettens maakt net als presentatrice Lisa Smolders deel uit van de jury van 'De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen', vanaf november te zien op VIER.


Bettens ziet het als een kans om iemand met talent hopelijk een duwtje in de juiste richting te geven. "Muziek van singer-songwriters is altijd rechtstreeks en eerlijk. Geen grote lichtshows of een volledige band om je achter te verstoppen, het moment waarop ruw talent kan uitblinken", klinkt het.

Bettens werd begin jaren 90 van de vorige eeuw samen met haar broer Gert ontdekt bij The Choice. Later werd de naam van de band veranderd in K's Choice.

In 'De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen' gaat VIER op zoek naar iemand die perfect kan zingen of professioneel gitaar kan spelen. De inschrijvingen worden maandag 30 september afgesloten.

29-09-2013 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wagen One Direction rijdt drie keer door rood licht

Wagen One Direction rijdt drie keer door rood licht

http://oi39.tinypic.com/wisfm8.jpg

De bandleden van One Direction zijn maar liefst drie keer door een rood licht gereden in de Australische stad Perth."Dit is onacceptabel gedrag", zo meldde de lokale politie, die de zaak gaat onderzoeken.


De Britse boyband arriveerde gisteren 's ochtends vroeg in Perth, waarna ze vanaf het vliegveld door fans zouden zijn achtervolgd. Dat is geen excuus, volgens de politie. "Dat ze popsterren zijn, wil niet zeggen dat ze zich niet aan de wet hoeven te houden", laat commissaris Nick Anticich weten aan Perth Now.

Volgens de site stonden er maar een stuk of vijftien fans te wachten op het vliegveld. Toch ging het vijftal er direct vandoor in een stoet van drie geblindeerde auto's. Omdat de auto's van One Direction door rood reden, deden de fans hetzelfde, volgens een ooggetuige.

Onbeschoft
Het gezelschap stopte bij een benzinepomp waar de beveiligers van One Direction de fans en hun nummerborden zouden hebben gefotografeerd en hen op een agressieve toon hebben verzocht de achtervolging te stoppen. "Ze waren gewoon onbeschoft", vertelt een teleurgestelde fan.

Een woordvoerder van de band laat E! News weten dat de beveiligers juist bezorgd waren om de fans en hen bij de benzinepomp alleen hebben geadviseerd voorzichtig te rijden.

28-09-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3.000 Belgen in Atlanta: "We zullen die Amerikanen eens leren wat feesten is"

3.000 Belgen in Atlanta: "We zullen die Amerikanen eens leren wat feesten is"

http://oi43.tinypic.com/2wdrt6o.jpg

Vergeet die wafels en chocolade, Belgiës beste exportproducten heten tegenwoordig de Rode Duivels en Tomorrowland. Die overigens best hand in hand, als kameraden, door het leven kunnen gaan. Levende bewijs daarvan zijn de broers Kris (29) en Dimitri (21) Boogaerts uit Balen. Als kleine jongens zagen ze hun dorpsgenoot Boonen geregeld voorbijfietsen, nu zijn ze twee van de 3.000 Belgen klaar voor de luchtbrug Brussel-Atlanta. Pretoogjes moeten zelden zo hard geschitterd hebben om 7 uur 's morgens.


Geen Kompany of Fellaini op de tricolore shirts van Kris of Dimitri. Wel TomorrowWorld, niet het 69ste maar het eerste Belgische festival in het buitenland. Officiële Duivels-shirts die ze aanvankelijk bij de KBVB wilden bestellen en laten bestickeren. "Eén probleem: bij de bond kan je slechts maximum 12 letters op het shirt laten zetten. Zijn TomorrowWorld er toch wel geen dertien, zeker", lacht Dimitri. "We hebben TomorrowWorld er dan maar hier in een plaatselijke winkel laten opzetten. Je ziet, we hebben er werk van gemaakt hé!"

Vooral Tomorrowland-maagd Kris staat te popelen. "Zowel vorig jaar als het jaar ervoor had ik een ticket te pakken. Maar de eerste keer was ik verhinderd door een plotse missie naar Afghanistan (Kris werkt voor de dienst transmissie van het leger, nvdr). Ik heb mijn ticket dan maar aan mijn broertje geven. En dit jaar bleek er een betalingsprobleem te zijn. Dan moest ik er maar bijzijn bij TomorrowWorld he, redeneerde ik. Ditmaal gaan ze me niet meer te pakken hebben."

Totaalplaatje
Dimitri, in het laaste jaar van zijn bachelor leerkracht Lichamelijke Opvoeding, hoopt op een herhaling van het feestgedruis dat hij vorig jaar mocht meemaken. "Ik ben vooral benieuwd of de beleving in Amerika dezelfde gaat zijn als die in België. Persoonlijk denk ik van wel. Het totaalplaatje van het festival, die unieke combinatie van sfeer en muziek, klopt gewoon. Ach, feesten en zot doen, daar gaat het ons vooral om. Want zeg nu zelf, zo serieus zien wij er toch niet uit hé?" (lacht)"

Onnodig te zeggen dat de broers, die op de Dreamville camping logeren, fier zijn op hun land. Dimitri: "Het is opvallend hoe ze ons Belgen plots weer kennen in het buitenland. Dankzij onze voetballers, festivals en dj's. Dimitri Vegas & Like Mike willen we absoluut zien. En Yves V, das ook een Belg he. Verder zijn ook Hardwell en Afroki (een collaboratie tussen Afrojack en Steve Aoki, nvdr) absolute 'must sees'. We zullen die Amerikanen eens leren wat feesten is!"

Mooi cadeau
En volgend jaar, Rio? "Als we zeker zijn van kwalificatie ga ik het financiële plaatje toch eens bestuderen", zegt Kris. "Ja, voor Brazilië wil ik gerust heel mijn verlof opgeven." Of dat financiële plaatje voor TomorrowWorld meeviel? "Ik heb deze trip cadeau gedaan aan Dimitri. Hij is immers ook mijn petekind nadat zijn eerste peter jammerlijk wegviel. Maar ik heb hem er wel meteen bijgezegd dat dit zowel voor zijn verjaardag, Kerstmis als Nieuwjaar is. En voor die van volgend jaar ook (lacht)."

En weg waren Kris en Dimitri. Op weg naar ongetwijfeld een broederavontuur om nimmer te vergeten.

28-09-2013 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hotlanta' in de ban van TomorrowWorld 1.0

'Hotlanta' in de ban van TomorrowWorld 1.0

http://oi39.tinypic.com/2zznmsx.jpg

Atlanta is voor België niet langer alleen een stukje collectief sportgeheugen dankzij Fred Deburghgraeve, het schrijft nu ook Belgische muziekgeschiedenis. TomorrowWorld, versie 1.0, is in al zijn hevigheid losgebarsten onder temperaturen die flirten met dertig graden. 'Hotlanta' maakt kennis met het 'Book of Wisdom', de constructie voor de Mainstage, en zag dat het goed was. Na één dag kunnen we nu al veilig stellen dat de eerste Tomorrowland-baby alles in handen heeft om uit te groeien tot een flinke spruit. Zeven vaststellingen.


1. De Bouckaert Farm

Wow. Een terrein maar liefst tien keer zo groot als dat van De Schorre. Laat het duidelijk zijn: er zit muziek in de tapijtbusiness, zoals gewezen olympisch ruiter en oprichter van Beaulieu America Carl Bouckaert ons eerder dit jaar al zei. Ronduit indrukwekkend, de natuurpracht van zijn 3.200 hectare groot domein, het ideale terrein voor cross country-wedstrijden, waarvan zelfs amper een klein stukje gebruikt wordt voor TomorrowWorld. Alleen herbergen zijn gloednieuwe renstallen deze dagen geen tophengsten, maar wel topdj's. Verder immense waterpartijen, bomen (veel bomen), de geur van hars en authentieke blokhutten, waarin er gezellig gebarbecuet wordt terwijl enkele honderden meters verderop tienduizen feestvierder zich overgeven aan de beats. En Carl Bouckaert himself, intens gelukkig dat dit allemaal in zijn 'hof' mag plaatsvinden.

Kanttekening: van downtown Atlanta is het nog drie kwartier rijden tot Chattahoochee Hills. Toen we hier donderdagavond toekwamen en in het donker meteen koers zetten richting 'The Gathering', de openingsparty van de camping 'Dreamville', leken we op die kleine griezelige weggetjes met grote bossen errond, wel in een scène van 'Twin Peaks' beland. Ook de taxichauffeur die zelden Atlanta verlaat, was er niet gerust in. "Zijn we hier in Alabama?", vroeg de man zich af.

2. Vakantiepark DreamVille

Kamperen, dat is voor een Amerikaan een vette tent neerpoten naast zijn pick-up. Even aanpassen dus, toen auto's helemaal niet toegelaten bleken op DreamVille. Of er in plaats van de eigen tent ook gebruik kon gemaakt worden van tipi's met het TomorrowWorld-logo. Maar de 26.000 kampeerders zijn open minded en in een mum van tijd ontstaat er een dorpje dat, in combinatie met het prachtige weer, het best te omschrijven valt als een vakantiepark. Rond het centraal gelegen wandelpad op houten vloer worden nieuwe vriendschappen gesmeden. Of ga je naar de winkel of een eetstandje. De sfeer is relaxed en uitgelaten tegelijkertijd. Organisator Manu Beers loopt even met ons mee en geniet meer dan zichtbaar. Schitterlichtjes in de ogen. Maar niet veel later roept de plicht. "Ik moet jullie laten gasten. Over vijf minuten gaan de poorten open." Daar is het drummen geblazen, tot de weg richting elektronische hemel geen barrières meer kent. TomorrowWooooorld!

3. Mainstage (bis)

Kreetjes van bewondering, die waren te horen toen Amerikaanse journalisten het boekenpodium voor het eerst in zijn volle glorie te zien kregen tijdens een persrondleiding op de 'Bouckaert Farm'. En dan hadden ze het 'Book of Wisdom' zich nog niet zien openen. Laat staan de mythische creaturen die waken over de boeken, die nog steeds luisteren naar onder andere 'The Beauty and the Beat' in plaats van 'The Beauty and the Beast'. Niet alleen voor ons is het 'Book of Wisdom' het mooiste podium dat Tomorrowland ooit heeft voortgebracht. Niet verwonderlijk dat ze de prachtige megaconstructie veilig in bewaring onderbrengen en nu graag presenteren aan de Amerikanen. Het is Deniz Koyu, een in Duitsland geboren Turk en verantwoordelijk voor hits als 'Tung' en 'Bong', die de Mainstage een eerste keer laat kraaien van de pret. En de assist geeft voor een extatisch sfeertje bij ook R3Hab, Chuckie en Fedde Le Grand. Al bevindt zich, opvallend, nooit de echt grote massa voor de Mainstage. Ongetwijfeld zit daar het programma voor iets tussen.

In 'It's a Trap' ziet de Amerikaan allesbehalve een valstrik. Het genre, met roots in hiphop, vergt even wat inlevingsvermogen en is voor ons volstrekt ondansbaar, maar de gezellige site met het podium (dat van Café d'Anvers op TML) is een openbaring. Met toppers in het genre als Bro Safari en Flosstradamus ook. Even wat verderop speelt de in de States ook superpopulaire Steve Aoki gastheer van zijn eigen Dim Mak-tent, met vroeg op de dag ook het Belgische 'Sound of Stereo'. En nog wat verderop is het al trance wat de klok slaat, met onder andere Cosmic Gate dat de perfecte mix vindt tussen zweverige synths en harde beats.

4. Het weer

Dit is geen 'Indian Summer', maar hoogzomer. Net op tijd kiezen de weergoden de kant van TomorowWorld. Ongetwijfeld wrijft de organisatie na de regen van eerder deze week zich in de handen. Want ook zij weten: bij mooi weer komen de podia, de paddo's, de lolly's en wat nog allemaal nog meer tot hun recht. Voor vandaag hadden ze, een risico dat in België nooit is genomen, zelfs geen dak boven de dj-booth van de Mainstage geplaatst. Nul procent, was de kans op regen. Wie naar boven keek, zag alleen hemelsblauwe lucht. Of het moest een vliegtuig zijn dat zijn landing inzette richting Hartsfield-Jackson, de drukste luchthaven van de States. En wie bij het vallen van de avond even over de bossen keek, zag een prachtige zonsondergang. Je werd er zowaar even stil van.

6. Het volkje

Het moet gewoon gezegd worden: de Amerikaanse festivalganger, zeker op deze dance-events, loopt er nog een pak kleurrijker en extravaganter bij dan in Boom. De jongens in van die nauwaansluitende 'one man suits', de vrouwen dikwijls in de miniscuulste bikini's, of met alleen een tepelklever. Waar er op Tomorrowland toch nog regels gelden wat betreft het minimum aan textiel, worden die hier los overboord gegooid. Net zoals er hier ook met de regels van de maximum aantal toegelaten siliconen geen rekening gehouden wordt. Maar toch vooral mooi volk. 'The Only Thing I See Is Beautiful People', zong Chris Brown in samenwerking met Benny Benassi. Je zou het op de heuveltjes van Chattahoochee niet zeggen dat obesitas een van de grootste gezondheidsproblemen in de States is.

7. Belgisch slotakkoord

Voor het slotakkoord van de eerste dag tekenden onze Belgische dj-trots Dimitri Vegas & Like Mike, donderdagavond ook al afsluiters van 'The Gathering'. Voor die eerste werd het meteen een drukke avond, nadat hij in de 'Super You & Me'-tent even daarvoor ook al de rol van Spiderman vervuld had in back-to-back sets aan de zijde van Superman Steve Aoki en Batman Laidback Luke. Voor hun show op de Mainstage, na Tiesto, werd het ditmaal echter geen thuismatch. Een slimme zet van de broers om halfweg dan ook Aoki in de strijd te gooien. Bovendien sloegen op het einde ook de twee nieuwste platen van de 'Best Breakthrough' dj's van het jaar -samenwerkingen met weer Aoki en ook Steve Angello die ook te horen zijn in de onlangs uitgebrachte TML-Aftermovie- in als een bom. Na de show ging het kaft van het 'Book of Wisdom' een eerste keer dicht op de tonen van 'Bitter Sweet Symphony' van The Verve. 'Amazing', zou Astrid Bryan zeggen. Maar die komt morgen pas, om de verjaardag van broer Lau te vieren. Als dat maar goed afloopt.


28-09-2013 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Belgen op shortlist AKO Literatuurprijs 2013

Geen Belgen op shortlist AKO Literatuurprijs 2013

http://oi39.tinypic.com/1zy9cgk.jpg

Geen enkele van de zes Belgen die op de tiplijst stonden van de AKO Literatuurprijs 2013, heeft de shortlist gehaald. Juryvoorzitter Patrick Janssens maakte vanavond de namen van de zes genomineerden bekend in Nieuwsuur: Martin Bossenbroek ('De Boerenoorlog'), Jan Brokken ('De vergelding'), Wouter Godijn ('Hoe ik een beroemde Nederlander werd'), Joke van Leeuwen ('Feest van het begin'), Ilja Leonard Pfeijffer ('La Superba') en Allard Schröder ('De dode arm').


De jury koos de zes genomineerden uit een lijst van 25 boeken.

De Belgische auteurs op de tiplijst waren Y.M. Dangre ('Maartse kamers'), Griet Op de Beeck ('Vele hemels boven de zevende'), Saskia De Coster ('Wij en ik'), Bernard Dewulf ('Verstrooiingen'), Kristien Hemmerechts ('Kronkelpaden van het geheugen') en Annelies Verbeke ('Veronderstellingen').

De AKO Literatuurprijs voor het beste Nederlandstalige boek wordt op maandag 28 oktober uitgereikt in het Museum Beelden aan Zee in Den Haag. De schrijver van het winnende boek krijgt een sculptuur van Eugène Peters en een bedrag van 50.000 euro.

Vorig jaar ging de prijs naar onze landgenoot Peter Terrin voor het boek 'Post Mortem'.

28-09-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato zingt duet met dochter op nieuwe plaat

Marco Borsato zingt duet met dochter op nieuwe plaat

http://oi44.tinypic.com/vp9i0o.jpg

Marco Borsato lanceert na een pauze van drie jaar in november zijn nieuwe album. De titel is nog geheim en de zanger wil nog niet heel veel loslaten over de plaat. Hij onthult wel dat hij een duet zingt met zijn tienjarige dochter Jada.


De melodie van dat lied is gecomponeerd door Day, de tienerdochter van Marco's vaste componist John Ewbank. En dat zijn niet de enige bekende namen op het album. "Ook rapper Lange Frans en zijn zoon Willem (5) zijn op het album te horen."

Marco vertelt in de krant Algemeen Dagblad dat hij ook een duet zingt met een van de bekendste zangeressen van Nederland, maar haar naam noemt hij nog niet.

Het is voor het eerst dat er zo'n lange tijd tussen twee albums van de artiest zit. "Er werd ons deze keer door de platenmaatschappij geen deadline opgelegd, zodat we volkomen onafhankelijk en zonder druk van buitenaf aan iets nieuws konden werken. Die rust en vrijheid konden we ons de afgelopen jaren niet permitteren. Nu wel, en dat voelde behoorlijk relaxed en inspirerend."

De eerste single verschijnt half oktober.

28-09-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wendy is ingestort"

"Wendy is ingestort"

http://oi41.tinypic.com/24ew212.jpg

Frans Vancoppenolle (51) - mijnheer Wendy Van Wanten (53) - heeft zijn slag thuisgehaald. De VRT ziet in dat zijn vrouw diep gekwetst is doordat ze in aflevering 3 van 'Albert II' vergeleken werd met een hoer en verontschuldigt zich daarvoor. Niemand zal de gewraakte zin nog ooit horen, want de openbare omroep laat ze schrappen uit alle toekomstige heruitzendingen. "Nooit eerder stortte haar wereld zo diep in", vertelt hij in een interview met Het Laatste Nieuws.

"Ze is begin deze week gecrasht, ingestort. Ik heb haar nog nooit zo terneergeslagen en krachteloos gezien. Totale verslagenheid, anders kan ik het niet beschrijven. Ze ligt veel in bed en sluit zich af. Ze wil er niet over praten. Toch niet met mij. En dan is het moeilijk om haar te helpen, hé. Ze durft voorlopig ook niet buiten te komen, want er zal altijd wel iemand zijn die zich geroepen voelt om dat woord naar haar te roepen. En dat zou ze niet kunnen verdragen nu. Het is niet de bedoeling dat ze buitenshuis overal begint te wenen. Mijn vrouw is veel gewoon, maar zelfs de grootste persoonlijkheid krijg je in een luciferdoosje, als je hem of haar maar genoeg raakt waar het pijn doet. Ook Wendy Van Wanten. Ach, met een beetje mental coaching komt dat wel weer goed. De publieke excuses van de VRT gaan in elk geval een grote opsteker voor haar zijn."

28-09-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie Westlife op komst?

Reünie Westlife op komst?

http://oi41.tinypic.com/2rdk8sw.jpg

Brian McFadden wil graag een reünie met Westlife. De 33-jarige zanger zat bij de originele bezetting van de Ierse band, maar verliet de groep in 2004. Shane, Nicky, Mark en Kian gingen toen als vierkoppige boyband verder.

In het Britse programma Daybreak vertelde Brian dat hij hoopt in de toekomst weer te kunnen samenwerken met de jongens, als ze het allemaal wat minder druk hebben. "Ik denk niet dat het op korte termijn gaat gebeuren, ze hebben het allemaal zo druk met hun eigen projecten", voegde hij eraan toen.

De band ging vorig jaar definitief uit elkaar. Shane komt in november met zijn eerste solo-album, Nicky werkt voor tv en Mark is jurylid bij The Voice Ierland. Brian heeft het voorlopig ook druk genoeg met zijn muziek, dus fans hoeven voorlopig niet op een Westlife-project te rekenen.

28-09-2013 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh maakt indruk in Parijs met lichtgele jas

Posh maakt indruk in Parijs met lichtgele jas

http://oi39.tinypic.com/ohmwsy.jpg

Victoria Beckham is aangekomen op de modeweek in Parijs, en dat zal iedereen geweten hebben. Ze maakte er indruk met een zwart broekpak en een lichtgele, mouwloze jas tot op de grond. Een ideale outfit voor een persconferentie over haar digitale modeplannen.


Posh nam de Eurostar van Londen naar Parijs en wandelde daarna, heel gewoon, van de Gare du Nord naar de Britse ambassade. Daar hield ze een persconferentie met een beperkt groepje journalisten. Ze sprak over haar plannen voor haar webwinkel, waarop ze haar 'Victoria Beckham'-collectie van januari 2014 zal verkopen.

Online winkel
Op Victoria's officiële website, gelanceerd in maart van dit jaar, kan je al stukken kopen uit de 'Victoria, Victoria Beckham' en de 'Icons'-collecties van Posh. "Maar ik ben heel blij dat nu ook mijn hoofdcollectie verkocht zal worden. We hebben nog geen echte winkel, dus worden mijn ontwerpen altijd verkocht door andere mensen en heb ik geen controle over wie wat koopt", aldus Posh aan Vogue.co.uk.

Op de vraag of ze ook een echte winkel zal openen, antwoordde Posh: "We zeggen nog niet wanneer, maar het zal gebeuren."

Topdesigner
Sinds ze haar eerste collectie lanceerde in september 2008, heeft Victoria de critici kunnen overtuigen en zichzelf bewezen als een echte topdesigner.

Ook zelf draagt ze, op een paar uitzonderingen na, steeds stijlvolle outfits. Deze combinatie van een zwart broekpak, bijpassend riempje, zwarte pumps en lichtgele mouwloze jas is daarvoor het beste bewijs.

28-09-2013 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Harry is beste danser van Britse koninklijke familie"

"Prins Harry is beste danser van Britse koninklijke familie"

http://oi42.tinypic.com/353z5.jpg

Prins Harry is de beste danser van de Britse royals. Dat denkt in elk geval jurylid Len Goodman van het dansprogramma 'Strictly Come Dancing' op de BBC.


De choreograaf vermoedt dat de 29-jarige prins de beste 'moves' heeft van de koninklijke familie, schrijft hij in een stuk op de site van Daily Mail. Prins William, prins Charles en zelfs Harry's oma koningin Elizabeth zouden allemaal verbleken op de dansvloer naast de roodharige prins.

De 69-jarige danskenner baseert zich op beelden van de royals tijdens openbare optredens die door de jaren heen te zien zijn geweest. Zo zijn er beelden van Harry op Jamaica tijdens het uitvoeren van een traditionele dans. Vooral de heupbewegingen van de prins konden op Goodmans waardering rekenen.

"Hij heeft ritmegevoel, vermaakt zichzelf. Hij gaat er echt voor", aldus Goodman. Harry krijgt van hem een tien. Zijn stiefmoeder Camilla kan op een negen rekenen. Zij heeft een goede houding en veel expressie op haar gezicht als ze danst.

28-09-2013 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Linda en John de Mol overleden op 81-jarige leeftijd

Vader Linda en John de Mol overleden op 81-jarige leeftijd

http://oi40.tinypic.com/30kuhr9.jpg

John de Mol senior is vandaag in zijn woonplaats Laren op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het mediabedrijf Talpa bekendgemaakt. Hij was al geruime tijd ziek. John de Mol senior was de vader van Talpa-oprichter John de Mol en de actrice/presentatrice Linda de Mol.

De Mol was in de jaren veertig en vijftig een bekende zanger en werd vooral beroemd met het nummer 'El Paso'. Na zijn carrière als zanger richtte hij in 1962 de Stichting Conamus op om de belangen te behartigen van Nederlandse artiesten.

In de jaren zeventig was de Mol directeur van de zeezender Radio Noordzee Internationaal.

28-09-2013 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George volgende maand gedoopt

Prins George volgende maand gedoopt

http://oi43.tinypic.com/2elsap5.jpg

Prins George, de eerste zoon van kroonprins William en prinses Kate, wordt op 23 oktober gedoopt in de koninklijke kapel in St. James' Palace in Londen. Dat maakte Clarence House namens het prinsenpaar vandaag bekend.

Op 22 juli werd George geboren. De aartsbisschop van Canterbury zal de prins van Cambridge, derde in lijn voor de troonopvolging, volgens het ritueel van de Anglicaanse kerk, dopen. Eens George op de troon komt, zal hij die kerk leiden.

Wie de peetouders worden van George, is nog niet bekend. Nog vandaag werd het gezamenlijke wapen van Georges ouders, prins William en prinses Kate, bekendgemaakt.

28-09-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Belgen op shortlist AKO Literatuurprijs 2013

Geen Belgen op shortlist AKO Literatuurprijs 2013

http://oi41.tinypic.com/2af0576.jpg

Geen enkele van de zes Belgen die op de tiplijst stonden van de AKO Literatuurprijs 2013, heeft de shortlist gehaald. Juryvoorzitter Patrick Janssens maakte vanavond de namen van de zes genomineerden bekend in Nieuwsuur: Martin Bossenbroek ('De Boerenoorlog'), Jan Brokken ('De vergelding'), Wouter Godijn ('Hoe ik een beroemde Nederlander werd'), Joke van Leeuwen ('Feest van het begin'), Ilja Leonard Pfeijffer ('La Superba') en Allard Schröder ('De dode arm').


De jury koos de zes genomineerden uit een lijst van 25 boeken.

De Belgische auteurs op de tiplijst waren Y.M. Dangre ('Maartse kamers'), Griet Op de Beeck ('Vele hemels boven de zevende'), Saskia De Coster ('Wij en ik'), Bernard Dewulf ('Verstrooiingen'), Kristien Hemmerechts ('Kronkelpaden van het geheugen') en Annelies Verbeke ('Veronderstellingen').

De AKO Literatuurprijs voor het beste Nederlandstalige boek wordt op maandag 28 oktober uitgereikt in het Museum Beelden aan Zee in Den Haag. De schrijver van het winnende boek krijgt een sculptuur van Eugène Peters en een bedrag van 50.000 euro.

Vorig jaar ging de prijs naar onze landgenoot Peter Terrin voor het boek 'Post Mortem'.

28-09-2013 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT schrapt zin over Wendy Van Wanten uit 'Albert II'

VRT schrapt zin over Wendy Van Wanten uit 'Albert II'

http://oi40.tinypic.com/12304g1.jpg

De VRT heeft na een gesprek met Frans Vancoppenolle, de echtgenoot Wendy Van Wanten, beslist om de kwetsende zin over Van Wanten te schrappen uit de fictiereeks 'Albert II'. Vancoppenolle ziet als gevolg af van verdere gerechtelijke stappen. Dat meldt VRT in een persbericht.


Tijdens de derde aflevering van de VRT-reeks 'Albert II' deelde Van Wanten, de artiestennaam van Iris Vandenkerckhove, gespeeld door Goedele De Raedt, het bed met prins Laurent, wat Paolo de reactie ontlokte: "het is een hoer jongen. Laat ze gaan".

Vandenkerckhoves manager en echtgenoot Frans Vancoppenolle pikte die uitspraak niet en dreigde ermee klacht in te dienen tegen de openbare omroep. Zo ver komt het dus niet.

De VRT nodigde Vancoppenolle vandaag uit voor een gesprek. Beide partijen kwamen tot een akkoord om de bewuste passage te schrappen uit de aflevering in 'Ooit Gemist', het video-op-aanvraag-aanbod van de VRT, en de dvd's van de reeks. Daarop ziet Vancoppenolle af van verdere gerechtelijke stappen.

"VRT betreurt dat mevrouw Vandenkerckhove zich door de recente aflevering gekwetst voelt", meldt de openbare omroep in een persbericht. De omroep verontschuldigt zich ook voor het leed dat de Vlaamse zangeres heeft ervaren.

28-09-2013 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertorganisator bestrijdt schuld aan dood Michael Jackson

Concertorganisator bestrijdt schuld aan dood Michael Jackson

http://oi40.tinypic.com/2h34k5z.jpg

In het proces van de familie Michael Jackson tegen concertorganisator AEG Live bestrijdt de promotor de zanger de dood te hebben ingejaagd. De moeder van Michael, Katherine Jackson, eist nochtans een schadevergoeding van miljoenen voor haar kleinkinderen.


"Wacko Jacko" overleed in juni 2009 na een overdosis van een narcosemiddel dat hij tegen slapeloosheid gebruikte, enkele weken voor hij met een lange serie concerten in Londen een comeback zou maken. Die optredens waren een organisatie van AEG Live.

"Niemand verantwoordelijk"
Raadsman Marvin Putnam van AEG pleitte voor het Superior Court in Los Angeles echter dat de zanger met zijn narcosemiddel zoals bij een "Russische roulette" zijn leven op het spel had gezet. De popster "heeft slechte beslissingen genomen die tot een ontstellende tragedie hebben geleid. Maar niemand anders is daarvoor verantwoordelijk".

Tegen AEG spreekt een e-mail van toenmalig directeur Paul Gangaware omtrent een gepland onderhoud met lijfarts Conrad Murray van Michael Jackson, die een gevangenisstraf uitzit wegens dood door nalatigheid. "Wij willen hem (Murray) eraan herinneren dat AEG en niet MJ (Michael Jackson) zijn salaris betaalt. Wij willen dat hij verstaat wat van hem wordt verwacht", klinkt het daarin.

Volgens de AEG-advocaat heeft dit gesprek nooit plaatsgevonden.

Ingehuurd?
Een kernvraag op het burgerrechtelijk proces is wie de arts heeft ingehuurd. AEG zegt geen contract met Murray te hebben afgesloten en dat Jackson zelf de arts had uitgekozen. Volgens Amerikaanse media was er wel een contract, maar was het bij het overlijden van de zelfverklaarde "King of Pop" enkel door Murray ondertekend.

Mogelijk beslist de jury volgende week al.

26-09-2013 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil stoppen met feesten

Rihanna wil stoppen met feesten

http://oi44.tinypic.com/20gk5dx.jpg

Rihanna wil stoppen met feesten. De laatste tijd verveelt ze zich dood in clubs, zo heeft de zangeres verteld in de talkshow Chatty Man van Alan Carr, die morgen wordt uitgezonden.


"Ik haat feesten", zegt ze zelfs. "Misschien zijn het de hoge hakken, ik hou er niet van om uren op hoge hakken te staan. Ik weet niet of dat de oorzaak ik, maar ik ben het gewoon zo beu." Het kan ook door de eentonige muziek komen, denkt Rihanna. "Misschien hebben we gewoon meer dj's nodig."

Volgens Daily Mirror, die het interview alvast heeft gezien, geeft Rihanna verder toe dat ze zich ook wat eenzaam voelt tijdens nachtelijke uitstapjes, omdat ze al tijden geen seks gehad heeft. Toch gaat het prima met haar: "Ik ben de laatste tijd wat saai. Maar je hoeft geen medelijden te hebben, het gaat goed met me."

Het afgelopen jaar werd de popster naar verluidt gemiddeld drie avonden per week in clubs gespot.

26-09-2013 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Echtgenoot Lesley-Ann Poppe werkte mee aan inval"

"Echtgenoot Lesley-Ann Poppe werkte mee aan inval"

http://oi40.tinypic.com/16knih0.jpg

Lesley-Ann Poppe is niet alleen in een overspelschandaal beland, haar leven heeft de laatste tijd ook veel weg van een actiefilm. Vier dagen voordat 'Story' het overspel van haar echtgenoot Benjamin Ruyters aan het licht bracht, werkte Poppes man mee aan een politie-inval bij de prostituee die hem afperste. Benjamin werd met een zak geld en zender rond de nek ingezet als lokaas waarop de vrouw en een handlanger werden ingerekend, schrijft Het Laatste Nieuws.


Benjamin Ruyters heeft angstvallig geprobeerd zijn overspelschandaal uit de media te houden en zijn huwelijk te redden. Dat bewijst een politie-inval aan het adres van de prostituee vier dagen voor het verschijnen van de bewuste 'Story'-cover. Wat vooraf ging: op 10 juli bracht Benjamin een bezoekje aan Fiona, een Antwerpse prostituee. Zonder het te beseffen legde hij een bom onder zijn bijna tienjarige huwelijk, want het bezoekje liep danig uit de hand. De prostituee had Benjamin namelijk herkend als zijnde 'de man van' en klopte diezelfde dag nog aan bij de redactie van 'Story' met haar verhaal. Om de publicatie tegen te houden zou de prostituee geld geeist hebben waarop Benjamin klacht indiende bij de politie wegens afpersing.

Grove middelen
Daar werden meteen de grove middelen ingezet, bevestigen ons bronnen betrokken bij het onderzoek. Met een speciaal politieteam werd naar het bordeel in Wommelgem gereden waar Benjamin zogezegd met geld over de brug zou komen. Hij kreeg een zender om de nek waarop hij alleen naar binnen ging. Vlak voor de transactie kreeg het speciale team een sein en vielen ze op spectaculaire wijze binnen waarop de prostituee en een handlanger werden opgepakt.

"Niet mijn zaak"
"Wij hebben zelf niet de opdracht gegeven tot die inval, de politie heeft beslist dat dat de meest doeltreffende manier was en dat is ook gebleken", aldus de advocaat van Ruyters, die verder niet meer kwijt wil over de zaak. Lesley-Ann wil niet reageren op de politie-inval van haar man uit vrees voor procedurefouten. "Het is de zaak van Benjamin, niet de mijne. Ik wil er helemaal niets mee te maken hebben", klinkt het. Ook Benjamin weigert, in het belang van het onderzoek, alle commentaar.

26-09-2013 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "MTV heeft heel mijn optreden gecensureerd"

Miley Cyrus: "MTV heeft heel mijn optreden gecensureerd"

http://oi40.tinypic.com/zl86ep.jpg

Het alom bekende optreden dat Miley Cyrus en Robin Thicke tijdens de MTV Video Music Awards gaven, werd behoorlijk gecensureerd. "Ik probeerde Robin op zijn kont te slaan, maar niemand heeft dat gezien", vertelt de blondine aan Fashion Magazine.

"MTV heeft zoveel gedaan aan de beelden, geloof me. Ze hebben er bijna alles uitgeknipt wat ik deed", gaat de zangeres verder. "Ik ben trots op dat optreden." De 20-jarige Miley vindt alle reacties die op de show zijn gekomen overdreven. "De reacties op wat ik deed zijn belachelijk. Voor de mensen die niks begrepen van de show: dat was ook niet de bedoeling."

In het interview heeft Miley het indirect ook over Liam Hemsworth. Het nieuwe nummer 'Drive' is gebaseerd op hoe ze zich in de laatste maanden van haar verloving voelde. "Ik heb het op Valentijnsdag geschreven. Het was toen een moeilijke tijd. Het gaat denk ik over dat je iemand moet verlaten maar dat je tegelijkertijd geen afscheid van de relatie kan nemen." Maar het gaat volgens de zangeres ook over het voortzetten van je leven na een relatie.

26-09-2013 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Wendy dient drie klachten in

Man van Wendy dient drie klachten in

http://oi43.tinypic.com/34sjgbl.jpg

Frans Vancoppenolle, de man van Wendy Van Wanten, houdt woord. Meer nog: omdat er geen formele excuses van de VRT komen, diende hij gisteren niet twee maar drie ­klachten in. "Om zeker te zijn", zegt Frans.
Het gaat om één klacht  tegen de VRT-directie, één tegen productiehuis Borgerhoff & Lamberigts TV en één tegen onbekenden. "Als alle beschuldigende vingers in een andere richting gaan wijzen, wil ik voorkomen dat de klacht zonder gevolg uitdooft", zegt Vancoppenolle. Hij kreeg gisteren alsnog een uitnodiging van de directeur Televisie bij de VRT, die hem ­morgen persoonlijk wil ontvangen. "Ik ga luisteren", zegt Wendy's manager. "Maar dat verandert niets aan mijn klacht."

26-09-2013 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!