Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! CNN weet niet waar Auckland ligt

Oeps! CNN weet niet waar Auckland ligt

http://oi43.tinypic.com/672uky.jpg

Volgens CNN is Auckland een deel van Australië, zo bleek uit een onderschrift van de Amerikaanse zender tijdens oudjaar. Voor de duidelijkheid: Auckland is een gebied in Nieuw-Zeeland. Opmerkzame inwoners van het eiland spuiden meteen hun ongenoegen op Twitter.

De zender ging in de fout bij het tonen van beelden van nieuwjaarsactiviteiten wereldwijd. 'Auckland, Australië', verscheen plots op het scherm. "Controleer jullie gegevens", reageerden gebruikers op de berichtensite.

CNN heeft niet gereageerd op de misser. Een overzicht van commentaar op Twitter is hieronder opgelijst.

Missen is menselijk, of is aardrijkskunde echt niet de sterkste kant van de zender? Zo berichtte CNN ooit dat de Australische staat Queensland op het eiland Tasmanië lag.

02-01-2014 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Basta'-concept werkt ook in Nederland

'Basta'-concept werkt ook in Nederland

http://oi43.tinypic.com/2vlv6t0.jpg

Waarzeggers in het Nederlandse programma Astro TV zijn allesbehalve helderziend en houden kwetsbare mensen soms voor veel geld aan het lijntje. Dat concludeert Rambam-presentator Lars Gierveld nadat hij wekenlang wist te infiltreren bij Astro TV, een interactief programma rond toekomstvoorspellingen op verschillende Nederlandse commerciële zenders.

Lars, zelf totaal niet paranormaal begaafd, solliciteerde en kwam zonder problemen de verschillende rondes door. Hij beweerde de toekomst te kunnen voorspellen aan de hand van iemands stemgeluid. Volgens de VARA kon Lars wekenlang voor Astro TV werken zonder dat iemand kritische vragen stelde over zijn niet bestaande discipline.

"Hij kreeg in die periode tientallen zeer kwetsbare mensen aan de lijn", meldt de VARA. "De overige presentatoren van Rambam belden in tussentijd met een resem verzonnen problemen naar Astro TV. Zij werden in sommige gevallen tot een uur aan de lijn gehouden, zelfs wanneer ze expliciet vermeldden in financiële problemen te verkeren."

Basta

Rambam is de Nederlandse versie van 'Basta', het Eén-undercoverprogramma van De Neveneffecten uit 2011. Hun felbesproken undercoverreportage over belspelletjes zorgde er toen voor dat die uitzendingen onmiddellijk gestaakt werden. Mediaminister Ingrid Lieten verbood in datzelfde jaar ook astroprogramma's op tv.

02-01-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella Lawson: "Ik heb veel chocolade gegeten na het proces"

Nigella Lawson: "Ik heb veel chocolade gegeten na het proces"

http://oi41.tinypic.com/2zzn87k.jpg

Tv-kok Nigella Lawson is vandaag voor het eerst sinds het drugschandaal en fraudeproces rond haar voormalige assistentes live op tv verschenen. Om het tweede seizoen van het programma 'The Taste', waarvan ze jurylid is, in de Verenigde Staten te promoten was ze te gast in de ochtendshow Good Morning America van tv-zender ABC. Het onderwerp drugs werd angstvallig gemeden.

Hoewel de 53-jarige Nigella samen met collaga-koks en juryleden Anthony Bourdain, Marcus Samuelsson en Ludo Levebre van 'The Taste' naar de studio was gekomen om over eten te praten, konden enkele onderwerpen niet vermeden worden. Haar recente ervaringen in de rechtszaal omschreef ze als "verschrikkelijk" en de publieke aantijgingen over haar 'occasioneel' druggebruik hadden "het proces op een zijspoor gebracht".

"Het is vernederend wanneer je privéleven, en vooral verdraaiingen ervan, met het grote publiek gedeeld worden", klonk het. "Er zijn ergere dingen in de wereld", gaf ze toe. "En ik wil er niet te veel bij stil blijven staan, want dat zou zelfmedelijden zijn en dat wil ik niet".

Ze voegde eraan toe dat ze "enkel zo goed mogelijk de kinderen wilde beschermen en dat is, helaas, niet altijd gelukt". Maar de beroemde tv-kok is klaar voor de toekomst: "Ik heb sindsdien veel chocolade gegeten, een leuke Kerst gehad en ben helemaal klaar voor het nieuwe jaar."

Over haar druggebruik werden geen vragen gesteld. En dat is misschien niet zo verwonderlijk, aangezien tv-zender ABC dezelfde zender is dat het nieuwe seizoen van 'The Taste' zal uitzenden in de Verenigde Staten.

"Haatcampagne"
Tot nu toe had Nigella enkel schriftelijk gereageerd op haar vermeende druggebruik en haar rol als getuige in het proces. Dat gebeurde vorige maand nadat de zusjes Grillo vrijgesproken werden van fraude. Ze beweerde "het slachtoffer te zijn geworden van een campagne gericht op het vernietigen van haar reputatie" en vond dat haar kinderen "geen enkele bescherming" hadden gekregen tijdens het proces en onderworpen waren aan "extreme aantijgingen".

02-01-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en Máxima stoten Victoria van de troon

Kate en Máxima stoten Victoria van de troon

http://oi39.tinypic.com/ux4x1.jpg

Catherine, de hertogin van Cambridge, en de Nederlandse koningin Máxima zijn kroonprinses Victoria van Zweden voorbijgestreefd in populariteit. Dat blijkt uit een enquête van het Duitse tijdschrift Frau im Spiegel.

Op de vraag wie hun meest favoriete vrouwelijke Europese royal is, antwoordde 22 procent van de ondervraagde Duitse vrouwen de naam van de 31-jarige echtgenote van prins William. Daarmee stoot de als Kate Middleton geboren hertogin de Zweedse kroonprinses Victoria (35) van de troon. Koningin Máxima staat op de tweede plaats. Victoria stond vijf jaar lang bovenaan de ranglijst, maar is dit jaar gezakt naar de derde plek. Máxima en Victoria kregen beide rond 20 procent van de stemmen.

Voor de enquête werden 1003 vrouwen in Duitsland ondervraagd. Volgens het tijdschrift heeft Catherine haar stijgende populariteit te danken aan prins George, wiens geboorte een wereldwijde hype veroorzaakte. De afgelopen jaren stond Catherine steeds op de tweede plaats.

Volgens de onderzoekers is Catherine vooral populair bij jongere vrouwen. Een op de twee Duitse vrouwen tussen 14 en 29 jaar ziet haar als een idool. De Nederlandse koningin Máxima is vooral populair onder de oudere vrouwen.

Koningin Mathilde
De rest van de Europese royals maakte weinig kans tegen het drietal. Kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen staat met zeven procent op de vierde plaats, gevolgd door prinses Madeleine van Zweden met drie procent. Prinses Letizia van Spanje, onze koningin Mathilde en kroonprinses Mary van Denemarken kwamen elk niet verder dan twee procent. Slechts één procent van de respondenten koos voor prinses Charlène van Monaco en erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg.

02-01-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor lekken pseudoniem J.K. Rowling

Boete voor lekken pseudoniem J.K. Rowling

http://oi43.tinypic.com/34y71ns.jpg

De advocaat die vorig jaar verklapte dat Harry Potter-auteur J.K. Rowling onder het pseudoniem Robert Galbraith de detective The Cuckoo's Calling had geschreven, heeft een boete gekregen.

Hij moet volgens de BBC 1.000 Britse pond, ruim 1.200 euro, betalen voor het schenden van privacy-regels en kreeg een schriftelijke berisping van zijn beroepsgroep.

Chris Cossage gaf de vertrouwelijke informatie door aan een vriendin van zijn echtgenote. Die verklapte dat weer aan een bevriende journalist zodat het geheim uiteindelijk in de Sunday Times van 14 juli werd onthuld.

Rowling liet vorig jaar in de rechtbank verklaren "verbijsterd en bedroefd" te zijn door het "fundamentele verraad van vertrouwen", waarna het advocatenkantoor excuses aanbood en een schadevergoeding overmaakte aan een goed doel.

02-01-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebroken rib voor CNN-nieuwsman na kritiek op cricketteam

Gebroken rib voor CNN-nieuwsman na kritiek op cricketteam

http://oi43.tinypic.com/2q9l0lu.jpg

Piers Morgan heeft de rekening betaald voor zijn harde kritiek op het Engelse cricketteam. De Britse CNN-presentator ging een uitdaging aan van de Australische cricketspeler Brett Lee en dat leverde hem onder meer een gebroken rib op.

Het Britse team ging onlangs roemloos ten onder tegen Australië tijdens de zogenaamde Ashes, een oeroude interlandreeks tussen de twee landen, en Morgan maakte het Engelse team in een commentaar met de grond gelijk. Zijn kritiek viel verkeerd bij Lee, die de nieuwsman daarop uitdaagde het zelf eens te proberen.

Lee, werper van de Aussies vuurde een handvol cricketballen af op Morgan, die daarbij diverse malen vol werd geraakt. Een van de ballen kwam dermate hard op zijn bovenlichaam terecht dat het hem een fractuur opleverde. Ook zou hij aan zijn pols geblesseerd zijn geraakt.

Morgan maakte het nieuws van zijn blessure bekend via Twitter. Hij postte een foto van een röntgenfoto met daarbij de tekst: "Breaking news (letterlijk!): Gebroken rib bevestigd. Nogmaals bedankt Brett Lee."

02-01-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedoneerde huizen Brad Pitt rotten weg

Gedoneerde huizen Brad Pitt rotten weg

http://oi42.tinypic.com/29yfw1y.jpg

De huizen die Brad Pitts liefdadigheidsinstelling Make It Right heeft laten bouwen in New Orleans na orkaan Katrina rotten weg. Minstens 30 woningen moeten flink gerenoveerd worden.

"We ontdekten dat het hout donkergrijs werd en op een gegeven moment groeiden er zelfs paddenstoelen uit. En delen van de veranda vielen uit elkaar", vertelt huiseigenaar Gloria Guy aan WDSU News New Orleans.

Gelukkig is Pitt de beroerdste niet en zijn de huizen gelijk aangepakt. Bewoonster Nola Verrett heeft inmiddels al een nieuwe veranda, trap en balkon. "Als ik een ding kan zeggen over Make It Right, is dat ze het altijd goedmaken. Als er een probleem is, handelen ze dat af. We zijn dol op ze."

01-01-2014 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger verloor miljoenen als gouverneur van Californië

Schwarzenegger verloor miljoenen als gouverneur van Californië

http://oi44.tinypic.com/2h8356v.jpg

Ex-gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger nam een pauze van zeven jaar om zijn politieke dromen na te jagen. En hoewel de beroemde acteur het belangrijk vond iets terug te doen voor het "volk van Amerika", geeft hij toe dat het financieel niet de beste keuze bleek.

De 66-jarige Oostenrijker heeft naar eigen zeggen nooit verdere ambities gehad in de politiek: "Ik zag mijn filmcarrière altijd als blijvende. Ik heb een pauze van zeven jaar ingelast om gouverneur van Californië te kunnen zijn, maar ik heb nooit voor het Congres willen gaan," klonk het. "Ik had het gevoel dat ik iets terug moest doen voor alle kansen die ik in Amerika gekregen heb om mijn dromen waar te maken, ongeacht het loon. Ik gaf het geld als het ware terug".

Als gouverneur kreeg hij naar verluidt 187.000 dollar (afgerond ongeveer 136.000 euro) per jaar, maar dat bleek slechts 'zakgeld' voor de Hollywoodacteur: "Ik verloor meer dan tientallen miljoenen dollars en daarbovenop waren er de kosten van de politieke campagnes die ik voerde. Maar dat alles deed er niet toe, want ik wou de mensen helpen. Het was een zeer leerrijke ervaring".

Schwarzenegger vertelde verder dat aanvankelijk niemand hem aanmoedigde een overstap naar de politiek te maken omdat niemand voor hem zou stemmen. "Iedereen zei me dat mensen uit de showbizz niet serieus genomen worden, maar ik luisterde niet, want ik geloofde erin," aldus Schwarzenegger.

01-01-2014 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Christina Aguilera in duet

Lady Gaga en Christina Aguilera in duet

http://oi39.tinypic.com/2dcbzno.jpg

Lady Gaga en Christina Aguilera hebben het nieuwe jaar ingeluid met de release van hun duet 'Do What U Want'. De dames hebben een studioversie gemaakt van het nummer dat ze samen zongen tijdens de finale van de Amerikaanse versie van The Voice.

'Do What U Want' is een nummer van Gaga, maar de versie met Aguilera sloeg zo aan dat de vrouwen besloten deze als single uit te brengen.

"Gelukkig nieuwjaar! Ik vond het fantastisch om Do What U Want te zingen met @LadyGaga, dus hebben we speciale versie gemaakt, precies op tijd voor oudejaarsavond!", twitterde Christina.

01-01-2014 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney barst uit kleding in Las Vegas

Britney barst uit kleding in Las Vegas

http://oi39.tinypic.com/nm0p69.jpg

Britney Spears heeft een angstig moment beleefd op het podium in Las Vegas. De rits van het glitterpakje dat de zangeres droeg barstte open, is te zien op een filmpje op de website ETOnline.com. Daardoor was haar blote rug te zien.

Gelukkig voor de zangeres wisten haar dansers erger te voorkomen. Terwijl Britney doordanste kregen ze de opengebarsten rits gauw weer dicht.

De 32-jarige popdiva begon dit weekend met haar twee jaar durende show in Las Vegas. Het is een lucratieve klus, want naar verluidt krijgt de zangeres 15 miljoen dollar per jaar om in totaal 96 keer op te treden.

01-01-2014 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence brengt meeste geld binnen

Jennifer Lawrence brengt meeste geld binnen

http://oi39.tinypic.com/2q2jpk8.jpg

Jennifer Lawrence heeft in 2013 het meeste geld verdiend voor de filmindustrie, meldt Variety. De 23-jarige actrice blijft Sandra Bullock en Bradley Cooper voor.

Quigley Publishing vraagt bioscoopeigenaren en inkopers van films jaarlijks om aan te geven welke ster hun bankrekening het meest heeft gespekt. Dit keer mag Lawrence met de eer strijken. Zij maakte het afgelopen jaar indruk met hoofdrollen in commercieel succesvolle films als The Hunger Games: Catching Fire en American Hustle.

Ook Sandra Bullock bracht in 2013 veel centen in het laatje, met goed scorende films als The Heat en Gravity. Zij grijpt de tweede plek. De derde plaats is een prooi voor Bradley Cooper, die net als Lawrence te zien was in American Hustle en daarnaast onder meer zijn opwachting maakte in het derde deel van de The Hangover-reeks.

Opvallend is dat Lawrence vorig jaar nog door Quigley werd aangemerkt als Ster van Morgen, samen met Joseph Gordon-Levitt. Het is volgens Variety de eerste keer dat de aanvoerder van dit lijstje met filmtalenten in het daarop volgende jaar wordt uitgeroepen tot de 'most bankable star'.

01-01-2014 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Kevin zetten het nieuwe jaar romantisch in

Josje en Kevin zetten het nieuwe jaar romantisch in

http://oi39.tinypic.com/2hx4rad.jpg

Hun relatie was lange tijd een goed bewaard geheim maar sinds kort mag iedereen weten dat Josje Huisman (27) en Kevin Janssens (34) het liefdesgeluk bij elkaar gevonden hebben. Ook op Twitter en Instagram spelen de tortelduifjes nu open kaart. Het blonde K3-tje postte gisteren en vandaag alvast enkele romantische foto's van beiden tijdens oudejaar.

Ondertussen kunnen we gerust spreken van de 'baard van Kevin' en kan niet enkel Bartel Van Riet aanspraak maken op die titel. Op de beelden blijkt duidelijk dat de baard van de acteur behoorlijk volgroeid mag genoemd worden.

01-01-2014 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie raadt bizarre schuilnamen Kim en Kanye?

Wie raadt bizarre schuilnamen Kim en Kanye?

http://oi40.tinypic.com/fm5g5v.jpg

Kim Kardashian en Kanye West willen niet dat de pers ontdekt in welke kamer in het hotel in Utah ze verblijven tijdens hun skivakantie, dus gebruiken ze aliassen. Maar in plaats van onopvallend te werk te gaan, heeft het celebritykoppel voor opmerkelijke 'schuilnamen' gekozen.

Kanye heeft gereserveerd onder de naam "Sneeuwman" en Kim heeft gekozen voor "Sneeuwwitje". New York Post belde nog naar het Montage Deer Valley-hotel met de vraag of ze Sneeuwman en Sneeuwwitje mochten spreken, waarop de receptionist streng antwoordde: ''We geven geen informatie over onze gasten."

Dat Kanye zijn schuilnaam erg serieus neemt, bleek afgelopen week wel toen hij volledig onherkenbaar de piste opstapte. Verstopt onder een bril, bivakmuts en skipak vergeleken media hem al snel met de verschrikkelijke sneeuwman.

Kim en Kanye zijn met dochter North op vakantie in Aspen. Ook Kourtney Kardashian en haar gezin zijn meegegaan, net als Kims moeder Kris Jenner.

01-01-2014 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian May van Queen in ziekenhuis voor kankertests

Brian May van Queen in ziekenhuis voor kankertests

http://oi43.tinypic.com/11lhsv4.jpg

De 66-jarige gitarist van de Britse rockgroep Brian May heeft zich tijdens de kerstdagen laten onderzoeken op kanker, zo heeft SkyNews vandaag op gezag van de website van de astrofysicus gemeld.

May (66) kloeg over hevige pijn die rechtop staan bemoeilijkte. Daarop liet hij zich uitgebreid onderzoeken. Een MRI-scan bracht "abnormaliteiten in het beendergestel" aan het licht.

May zegt dat zijn vader, precies op 66-jarige leeftijd, aan kanker is overleden.

Ondanks zijn onrust zegt de gitarist zich optimistisch te voelen. Terwijl hij de resultaten van de tests afwacht, gaat hij door met de voorbereidingen voor een nieuwe tournee.

May staat niet alleen bekend als musicus en wetenschapper, maar ook als vooraanstaand militant voor de dierenrechten.

31-12-2013 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Helm Schumacher was in twee gebroken"

"Helm Schumacher was in twee gebroken"

http://oi39.tinypic.com/2dl67nc.jpg

Michael Schumacher heeft zijn tweede nacht in een kunstmatige coma doorgebracht. De zevenvoudige wereldkampioen Formule 1 ligt al sinds zondagmiddag met een zwaar schedeltrauma in het ziekenhuis van Grenoble waar hij vecht voor zijn leven.

Nu de tijd verstrijkt, komen steeds meer details naar buiten over de omstandigheden van zijn crash 'off piste' op de Saulire, in de Franse Alpen. "Schumachers helm was gebroken toen we hem aantroffen. Er was ook veel bloed", zo bevestigde iemand die dicht bij het onderzoek staat eerdere uitlatingen van Bild.

Toch heeft die helm zijn leven gered, meldde Jean-François Payen, hoofd anesthesie/reanimatie van het CHU-ziekenhuis in Grenoble. "Zonder helm zou niemand dergelijke klap hebben overleefd", klonk het.

Traumahelikopter
Op dit moment gonst het opnieuw van de bedrijvigheid rond het ziekenhuis. Nieuwsmedia, fans en sympathisanten stromen stilaan toe aan de poorten van het ziekenhuis. Om 11u wordt straks een nieuw persmoment gehouden omtrent de gezondheidstoestand van de 44-jarige Duitser, die vrijdag 45 wordt. 

31-12-2013 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londens appartement Jimi Hendrix wordt museum

Londens appartement Jimi Hendrix wordt museum

http://oi42.tinypic.com/dc4ok3.jpg

Het appartement in de Londense Brook Street 23, waar Jimi Hendrix in de late jaren zestig zijn vaste onderkomen had, zal verbouwd worden tot een aan de stergitarist gewijd museum. De Britse krant The Guardian meldt dat het Heritage Loterij Fonds een bedrag van 1,2 miljoen pond heeft uitgetrokken om het interieur weer te verbouwen naar de staat die het had toen Hendrix er verbleef.

De in 1942 in het Amerikaanse Seattle geboren Hendrix speelde al jaren als begeleider van allerlei artiesten toen hij najaar 1966 door voormalig Animals bassist Chas Chandler naar Londen werd gehaald. Daar vormde hij met Britse muzikanten The Jimi Hendrix Experience en werd met zijn eerste album gelijk een superster.

Hoewel hij vrijwel permanent op tournee was en in hotels leefde, besloot hij in 1968 toch een vast appartement in de Londense Brook Street te huren. Later noemde hij de flat, waarvoor hij dertig pond per week betaalde, "het enige echte thuis dat ik ooit heb gehad".

Hoewel de gitarist tot zijn dood in september 1970 voortdurend 'on the road' was en vaker niet dan wel in Engeland verbleef, is het appartement zijn enige vaste uitvalsbasis gebleven. Hij overleed echter in het appartement van een vriendin, Monika Dannemann, in het Samarkand Hotel elders in Londen. De oorzaak was een fatale combinatie van drugs en alcohol. Hendrix was 27 jaar oud.

Aanpalend Händel museum
Het toeval wil dat in het aanpalende huis, Brook Street 21, in de achttiende eeuw de componist Georg Friedrich Händel woonde en daar in 1959 overleed. Dat huis is sinds 2001 een museum en heet nu The Handel House Museum.

De voorzitter van het Heritage Fonds zegt over de twee naburige musea: "Nu wordt ook de flat waar Jimi Hendrix, een andere buitengewone muzikale immigrant van recenter datum dan Händel, zijn rust en inspiratie vond om grenzen te verleggen in de hoogtijdagen van de rock-'n-roll, toegankelijk voor bezoekers.".

31-12-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio: "Wolf of Wall Street is een aanklacht"

Leonardo DiCaprio: "Wolf of Wall Street is een aanklacht"

http://oi40.tinypic.com/sawjtz.jpg

Leonardo DiCaprio noemt zijn nieuwste film 'The Wolf Of Wall Street' een aanklacht. Hij reageert daarmee op kritiek dat de film het gedrag van zijn personage, een bedrieger die met geld smijt, zou verheerlijken.

"De film is misschien verkeerd begrepen door sommige mensen", zegt de acteur, die ook medeproducent van de film is, tegen het filmblad Variety. "Ik hoop dat mensen begrijpen dat we dit gedrag niet goedpraten, maar dat het juist een aanklacht is. Het verhaal is een waarschuwing."

De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires die de hoofdpersoon Jordan Belfort zelf schreef over zijn tijd op Wall Street nadat hij bijna twee jaar in de gevangenis zat. Het boek overtuigde DiCaprio ervan de film te maken. "Vanwege de eerlijkheid waarmee hij een hedonistische tijd van zijn leven beschrijft", zegt de acteur. "Door hem ga je de mentaliteit en de verleiding van Wall Street en de hebberigheid, begrijpen."

Voor DiCaprio is 'The Wolf Of Wall Street', naast 'The Aviator', een film die hij met passie gemaakt heeft. "Dit is een film die anders is dan andere en het is tegenwoordig moeilijk dat soort films te maken. Ik ben trots dat dit toch kan."

31-12-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Baghdad Messi' pakt in Los Angeles 25ste prijs

'Baghdad Messi' pakt in Los Angeles 25ste prijs

http://oi42.tinypic.com/fvy1qp.jpg

De Vlaamse kortfilm 'Baghdad Messi' heeft zijn 25ste internationale onderscheiding binnen. Op het NOFI 2013 Filmfestival van Los Angeles won de film van regisseur Sahim Omar Kalifa de prijs van beste film in de categorie 'professional filmmakers', zo meldt het productiehuis a team productions.

Met zijn 25ste prijs treedt de kortfilm over de voetbalgekke Iraakse 8-jarige jongen Hamoudi in de voetsporen van 'Land of the Heroes', de vorige kortfilm van Sahim Omar Kalifa. Die had ruim 150 festivalvertoningen en behaalde wereldwijd 24 awards, aldus a team productions, dat beide kortfilms produceerde.

Het NOFI World festival of Student and Non-commercial films focust volgens het productiehuis op niet-commerciële films, met inzendingen uit de hele wereld.

31-12-2013 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen over muziekwereld: "Steriele gebotoxte idioten"

Lily Allen over muziekwereld: "Steriele gebotoxte idioten"

http://oi39.tinypic.com/9pvxgi.jpg

Lily Allen was teleurgesteld in de Britse muziekwereld nadat ze in 2006 beroemd werd met haar single Smile. "Een stelletje steriele gebotoxte idoten die naar wanhoop stinken", zo omschrijft ze het in een interview met Esquire, waar ze ter gelegenheid van haar comeback op de cover staat.

De roem was niet wat Lily ervan had verwacht: "Ik groeide op met Britpop en droomde ervan om popster te worden. Het voelde authentiek, mensen namen drugs, hadden plezier en seks en het was niet nep. Ik was daarom een beetje teleurgesteld."

Ook de vriendschappen in het wereldje bleken een teleurstelling voor de 28-jarige zangeres, die inmiddels getrouwd en moeder van twee kinderen is. "Zodra ik zwanger was en niet meer uit kon gaan om te feesten waren ze plots gemeen. Ik kan me nog steeds slecht voelen als ik een kamer vol mensen binnenloop en ze naar me kijken en lachen. Ik zal me voor altijd als een meisje dat werd gepest op school voelen, want dat was ik."

Inmiddels voelt Lily zich wel meer volwassen. "Ik heb niet veel nodig. Ik hoef de wereld niet te veroveren. Ik wil Rihanna niet zijn. Ik wil wat platen en tickets voor mijn concerten verkopen en mijn leventje leven."

Allen heeft na drie jaar stilte twee singles uitgebracht, het kerstnummer 'Somewhere Only We Know' en 'Hard Out There'.

31-12-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé vieren einde van veganistisch dieet

Jay-Z en Beyoncé vieren einde van veganistisch dieet

http://oi44.tinypic.com/bhd212.jpg

Jay-Z en Beyoncé hebben hun veganistische dieet afgerond. Het beroemde koppel beloofde begin december geen dierlijke producten meer te eten tot Kerstmis. En nu het dieet afgerond is, genieten de twee met volle teugen van lekkernijen.

Jay-Z en Beyoncé werden afgelopen weekend door de krant New York Post gespot in Seasalt and Pepper, een hip restaurant in Miami. De rapper en zangeres bestelden onder meer kreeft en stoofschotel met vis. Het koppel kwam in het restaurant Gloria Estefan en haar man Emilio tegen en ze gingen snel samen op de foto. Gloria zette het kiekje op Twitter. Jay-Z begon op 3 december, een dag voor zijn 44se verjaardag, aan het veganistische dieet. Zo wilde hij een spirituele en fysieke schoonmaak houden.

31-12-2013 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!