Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil (74) van Everly Brothers overleden

Phil (74) van Everly Brothers overleden

http://oi42.tinypic.com/2ij57km.jpg

Phil Everly, die samen met zijn broer Don het duo de Everly Brothers vormde, is gisteren in Burbank overleden. Dat heeft zijn vrouw Patti verteld aan de Los Angeles Times. Hij is 74 jaar geworden. Philip Everly overleed aan complicaties die optraden bij een chronische longaandoening.

De longziekte (COPD) had hij overgehouden aan het roken. "We zijn er kapot van", aldus zijn vrouw Patti Everly in de Amerikaanse krant. "Hij heeft lang en hard gevochten."

De Everly Brothers, die hun carrière begonnen in de jaren vijftig, werden in de jaren zestig wereldberoemd om hun close harmony. Ze werden groot in de tijd dat The Beatles opkwamen. De broers beïnvloedden niet alleen The Beatles maar ook bands als The Beach Boys en The Byrds. Ook jongere artiesten in de rock, country en Amerikaanse folk zagen hen als voorbeeld.

Tijdens hun gloriejaren hadden ze tientallen hits in de Billboard Hot 100. Daaronder bijvoorbeeld nummers als 'Cathy's Clown', 'Wake Up Little Susie', 'Bye Bye Love', 'When Will I Be Loved' en 'All I have to Do Is Dream'.

The Everly Brothers behoorden bij de eerste tien artiesten die een plekje kregen in de Rock and Roll Hall of Fame, de eregalerij annex museum in Oakland dat opende in 1986.

Familiesound
In een reactie zegt zangeres Linda Ronstadt, die een van haar grootste hits scoorde met het door Phil Everly geschreven nummer 'When Will I Be Loved', dat je aan de sound kon horen dat het broers waren. "Zo'n geluid kun je alleen maken met iemand die familie van je is. En ze waren allebei zulke goede zangers. Ze vormden samen een van de hoekstenen van de nieuwe rock 'n roll."

Ook volgens Robert Santelli, directeur van het Grammy Museum in Los Angeles, zijn de Everly Brothers wegbereiders geweest. Hij meent dat ze de link waren tussen de doo wop-groepen van de jaren vijftig en de jarenzestigbands. "Ze hebben The Beatles en de The Beach Boys getoond hoe je een harmony zingt en hoe je die incorporeert in onweerstaanbarre popmuziek."

"The Everly Brothers, die misschien wel invloedrijker waren dan Elvis Presley, mixten country met de opkomende jaren 50 rock-'n-roll", schreef muziekmagazine Rolling Stone over het befaamde zangduo, dat op de 33ste plek in de '100 grootste artiesten'-lijst van het tijdschrift staat. Geen enkel ander muziekduo in de Amerikaanse muziekgeschiedenis scoorde meer top-100 hits dan The Everly Brothers.

De broers hebben al jaren niet meer samen opgetreden. In 1973 gingen ze al hun eigen weg, maar in 1983 probeerden ze het weer samen. Dat leverden geen grote successen meer op. Ze hadden nog wel een hit met 'On The Wings of a Nightingale', geschreven door Paul McCartney. De broers zijn ook te horen in de achtergrondzang op het nummer 'Graceland' (1986) van Paul Simon.

04-01-2014 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan gedumpt"

"Lindsay Lohan gedumpt"

http://oi43.tinypic.com/2e51qag.jpg

Morgan O' Connor heeft een einde gemaakt aan zijn afspraakjes met Lindsay Lohan. Het Ralph Lauren-model zou weer verliefd zijn op zijn ex-vriendinnetje. Zo weet RadarOnline.

LiLo en Morgan werden de laatste tijd regelmatig samen gezien op feestjes in Miami en New York. Maar dat is volgens de website verleden tijd. "Morgan is altijd dol geweest op Chiara, daarom heeft hij haar naam laten tatoeëren op zijn arm", vertelt een insider over zijn ex. "Toen hij Lindsay net leerde kennen, vond zij hem heel leuk. Maar iedereen vertelde hem dat hij niet met haar moest uitgaan, omdat zij zijn carrière zou verpesten."

Toch zouden de twee een leuke tijd hebben gehad samen. "En hij kwam op veel feestjes waar hij anders nooit was geweest. Maar hij heeft nu besloten dat hij niet langer met haar om kan gaan, dus heeft hij er een punt achter gezet. Hij probeert nu veel tijd te steken in zijn vriendin." De website meldt dat Morgan zijn ex nog niet echt heeft teruggewonnen, maar hij zou wel erg zijn best doen.

04-01-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease in nieuw jasje in Vorst

Grease in nieuw jasje in Vorst

http://oi41.tinypic.com/291298w.jpg

Exact 35 jaar na de bekende film is er een nieuwe musical van 'Grease', in Vorst Nationaal in Brussel. Er staan meer dan veertig zangers en dansers op het podium. Er doen maar drie Vlamingen in mee, de rest zijn allemaal internationale sterren. Het is nog altijd het klassieke verhaal van Sandy en Danny, maar in een hedendaagse versie.

04-01-2014 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye willen gezin uitbreiden"

"Kim en Kanye willen gezin uitbreiden"

http://oi42.tinypic.com/2zfoh9e.jpg

Kim Kardashian en Kanye West willen hun gezinnetje graag uitbreiden. Dat zouden de twee volgens HollywoodLife aan familieleden hebben verteld.

"Kim heeft het gevoel dat haar leven op een punt is gekomen waarop ze altijd heeft gehoopt", aldus de insider. "Zij en Kanye hebben het over een tweede kindje, want ze willen dat hun dochtertje North veel broertjes en zusjes krijgt."

Volgens de website is het geen verrassing dat de realityster meer kinderen wil. Ze komt zelf namelijk ook uit een grote familie. Het eerste kindje van Kanye en Kim werd zes maanden geleden geboren.

04-01-2014 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Britney teleurgesteld na meet-and-greet

Fans Britney teleurgesteld na meet-and-greet

http://oi40.tinypic.com/2zzm87p.jpg

Fans van Britney Spears zijn teleurgesteld over de meet-and-greet-acties van de zangeres bij haar shows in Las Vegas, meldt RadarOnline.

Bij een kaartje van liefst 2.500 dollar is het mogelijk om de popdiva te ontmoeten, maar de zangeres lijkt niet bepaald de tijd te nemen voor haar publiek. De meet-and-greet zou slechts enkele tellen duren.

"De fans mochten Britney niet aanraken of omhelzen zonder haar toestemming en haar geen cadeautjes geven", vertelt een ingewijde. "Toen ze haar eindelijk ontmoetten was het van lachen, klik, klaar. In letterlijk drie seconden was het voorbij."

"Fans verwachtten een leuke meet-and-greet maar het was raar en ongemakkelijk. Ze zei niks. Alleen dankjewel en ze lachte veel."

04-01-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe: mijn leven is niet alleen glamour

Yolanthe: mijn leven is niet alleen glamour

http://oi39.tinypic.com/24azjhw.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau probeert haar drukke werkzaamheden zo goed mogelijk te combineren met haar familie. "Ik wil me ontwikkelen en iets betekenen voor anderen."

Yolanthe wisselt de glamourwereld van acteren, presenteren, sieraden ontwerpen en het zich inzetten voor goede doelen moeiteloos in voor familie. "Dat is me thuis met de paplepel ingegoten", zegt Yolanthje in het Leidsch Dagblad. "Mijn moeder leerde me dat het gezin voorop staat. Daarom ben ik zo vaak als ik kan bij mijn familie en wil ik er ook zijn voor Wesley en mijn stiefzoontje. Omdat ik het belangrijk vind om een band met hem op te bouwen. Dat gaat het beste als ik regelmatig thuis ben."

Bovenop dat drukke bestaan komt binnenkort ook een eigen real life soap. "De camera zal niet elke stap in ons privéleven volgen. Af en toe komt de opnameploeg bij Wesley en mij thuis, maar de nadruk ligt op mijn zakelijke bezigheden. De camera gaat bijvoorbeeld mee als ik voor mijn stichting in Brazilië zit of als ik voor mijn sieradenlijn naar Hong Kong vlieg."

In eerste instantie was Yolanthe huiverig voor al die extra camera"s in haar leven. Maar ze ging toch overstag. "Om de buitenwacht te vertellen dat mijn bestaan niet alleen om glamour draait. Door te laten zien dat ik gewoon hard werk om mijn idealen te bereiken, kan ik een reëel beeld geven van wie ik ben en wat ik doe. Maar het is natuurlijk ook leuk om die beelden vast te leggen voor later. Voor als we misschien ooit kinderen krijgen."

04-01-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walker crashte tegen meer dan 160 km/u

Paul Walker crashte tegen meer dan 160 km/u

http://oi41.tinypic.com/2lnh5vm.jpg

De Porsche waarin acteur Paul Walker en zijn vriend Roger Rodas de dood vonden, ging met een snelheid van meer dan 160 km/u toen hij op 30 november in Santa Clarita in Californië een fatale crash maakte. Dat blijkt uit het autopsieverslag.

De lijkschouwer biedt in een rapport van 15 bladzijden, dat gisteren werd vrijgegeven, antwoord op enkele vragen waar tot nog toe volop over gespeculeerd werd. De twee opvallendste daarvan zijn: de kwestie of de wagen met de Fast & Furious-acteur in al dan niet te snel reed, en of hij of chauffeur Rodas al dan niet onder invloed waren van bepaalde substanties.

Van dat laatste blijkt nu hoegenaamd geen sprake te zijn. Maar dat de Porsche Carrera GT model 2005 te snel reed, blijkt nu toch te kloppen. De lijkschouwer schat de snelheid bij de crash op meer dan 100 miles per uur (meer dan 160 km/u). Op de plaats van het ongeval gold een snelheidslimiet van 45 miles/uur (72 km/u). De racewagen botste tegen een lichtpaal en een boom, spleet bijna in twee en vatte binnen de minuut vuur. De twee inzittenden, Paul Walker (40) en Roger Rodas (38), stierven kort daarna. Hun lichamen waren volledig verkoold. De lage dosis roet in de luchtpijp van Paul Walker doet vermoeden dat de acteur overleed nog voor het vuur en de rook hem bereikten.

"De bestuurder verloor de controle over de wagen voor een nog onbekende reden. De wagen tolde gedeeltelijk rond en ging verder in zuidoostelijke richting", aldus het autopsieverslag. "De wagen raakte het voetpad en de kant van de chauffeur raakte een boom en dan een lichtpaal. De impact van deze botsingen maakte dat de wagen 180 graden draaide en dat hij verderschoof in oostelijke richting. De passagierskant raakte dan een boom en de wagen vloog in brand."

Het verslag brengt geen duidelijkheid over het feit of de inzittenden al dan niet hun gordel om hadden.

04-01-2014 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae verdwijnt na tournee een tijdje uit de spotlights

Stromae verdwijnt na tournee een tijdje uit de spotlights

http://oi40.tinypic.com/2rqf5l0.jpg

Stromae beleeft succesvolle tijden, maar 'ster' of 'beroemdheid' wordt hij liever niet genoemd. Aan de Nederlandse gratis krant 'Spits' vertelt de singer-songwriter dat die benamingen hem niet zo aanstaan.

"Ik zie mezelf meer als een ambachtsman, ik maak dingen om mezelf uit te drukken, net als een kok of een pottenbakker dat doet."

Stromae, echte naam Paul van Haver, brak afgelopen jaar echt door. Onze landgenoot veroverde de hitlijsten met de nummers 'Papaoutai' en 'Formidable'. Zijn agenda voor 2014 staat nu al bomvol: de artiest maakt een tour door Europa.

Toch blikt hij nu alvast vooruit op het moment dat zijn tournee achter de rug is. "Dan trek ik me weer een tijdje terug uit de spotlights. Een mens heeft af en toe wat eenzaamheid nodig om creatief bezig te kunnen zijn."

03-01-2014 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gaat topless

Lady Gaga gaat topless

http://oi43.tinypic.com/9uyptt.jpg

Lady Gaga heeft haar volgers op Twitter een gelukkig nieuwjaar gewenst met een toplessfoto van zichzelf. De zangeres is te zien terwijl ze topless poseert voor Versace.

"Gelukkig nieuwjaar van HAUS of GAGA en Versace", liet ze weten op Twitter. Eind vorig jaar raakte bekend dat Gaga het gezicht zou worden van de lente- en zomercollectie van Versace.

Twee dagen geleden werd al bekend dat Lady Gaga en Christina Aguilera het nieuwe jaar hebben ingeluid met de release van hun duet 'Do What U Want'. De dames hebben een studioversie gemaakt van het nummer dat ze samen zongen tijdens de finale van de Amerikaanse versie van The Voice.

03-01-2014 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson in bikini op Instagram

Paris Jackson in bikini op Instagram

http://oi39.tinypic.com/o0xrba.jpg

Paris Jackson is nog in vakantiestemming, zo blijkt uit een aantal foto's die de dochter van wijlen Michael Jackson op Instagram heeft gepost. Op een kiekje dat ze gisteren de wereld instuurde, poseert de tiener in bikini en imiteert ze Miley Cyrus door haar tong uit te steken. Op een andere foto is ook Paris' moeder Debbie Rowe te zien, met wie ze Kerstmis doorbracht op Hawai.

Paris verblijft sinds vorig jaar in een speciale kliniek als gevolg van haar zelfmoordpoging afgelopen zomer. Ze kreeg toestemming om kerst bij haar familie op de paradijselijke eilandengroep door te brengen. De afgelopen dagen was ze bij haar grootmoeder in Californië, weet E! News. Wanneer het meisje zich opnieuw moet melden bij de kliniek is Utah, is onbekend.

03-01-2014 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John de Mols 'Utopia' start maandag

John de Mols 'Utopia' start maandag

http://oi40.tinypic.com/2vhum9t.jpg

Met Utopia heeft de Nederlandse mediamagnaat John de Mol (58) na The Voice en Big Brother weer een mogelijke goudmijn in handen. Op 31 december hebben vijftien mensen zich vrijwillig laten opsluiten op een stuk grond met wat dieren, een loods, een stuk akkerland en twee losse stroomdraadjes. De deelnemers bouwen een jaar lang zelf aan een compleet nieuwe gemeenschap. In Utopia zijn er geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen. Vanaf maandag starten de uitzendingen op de commerciële zender SBS6.

"Als het begint met 1,5 miljoen kijkers en daarvan blijven er 800.000 over, dan ben ik heel tevreden", zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De Mol denkt niet dat Utopia allebepalend wordt voor SBS6, mocht het niet aanslaan. "Utopia moet minimaal tien procent marktaandeel halen, anders is het volledig mislukt. We geven het programma sowieso drie maanden de kans. Ik ontkracht de stelling dat als dit niet lukt, SBS wel kan sluiten. Dit is een van de vele pogingen van SBS om stapje voor stapje beter te worden in de vooravond. Op primetime doen we het niet eens zo slecht. Het blijft een kwestie van geduld. Misschien komt het succes straks uit totaal onverwachte hoek."

De 58-jarige is al helemaal niet angstig voor een eventuele flop. "We kunnen tien flops kan maken tegenover één succes. En dan hebben we geluk dat momenteel alles wat we doen de interesse heeft van het buitenland. Als Utopia mislukt, is dat geen blamage. Dat zou betekenen dat je iets doms hebt gedaan. Geen enkel probleem als het niet lukt. Leg mijn kop maar op een blok en hak hem eraf. Veel plezier!''

Sterker nog, er is nu al interesse voor het programma vanuit het buitenland. "Er is nieuwsgierigheid. Maar als het een succes is, kan het al na 2 weken gebeuren. Er staan al bezoeken gepland: Duitsers, Amerikanen, Spanjaarden. De Fransen zijn al geweest. Toen zei ik: 'Is het niet wat te vroeg?'" Al heeft de oudere broer van Linda De Mol er wel alle vertrouwen in: "Mijn buikgevoel zegt: dit moet kunnen lukken.''

03-01-2014 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en de bikini van 720 euro

Rihanna en de bikini van 720 euro

http://oi42.tinypic.com/s3g32o.jpg

Popster Rihanna genoot tijdens haar vakantie op Barbados van een dagje strand in een exclusieve bikini bezet met Swarovski-kristallen. Haar piepkleine outfit was wel een dikke 720 euro waard.

Er bestaan op de hele wereld maar zes exemplaren van deze bikini, het niemendalletje werd ontworpen door Matthew Zink voor het merk Charlie. Deze man ontwierp ooit voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret, werken met parels en pailletten zijn hem dus zeker niet vreemd. Het merk stuurde zelfs twee van deze modelletjes naar Rihanna, eentje in het zwart en eentje in het brons. De zangeres was er zo fier op dat ze de creaties met haar 10 miljoen volgers op Instagram deelde.

Drie weken nadat ze haar cadeautje ontving, werd Rihanna met het glinsterende setje op het strand van haar thuisland Barbados gespot. Hoewel er niet echt van veel stof aan te pas komt, bevat het model toch 2.638 Swarovski-kristallen. Toch weerhield dit de zangeres er niet van in dit minuscule bikinietje een beetje te jetskiën. Rihanna verdient 31,5 miljoen euro per jaar, dus dan kun je het wel riskeren een exclusieve bikini te ruïneren.

03-01-2014 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Smos is 'Hottie van het Jaar'

De Smos is 'Hottie van het Jaar'

http://oi39.tinypic.com/2a0b7d3.jpg

'Joepie' heeft bekendgemaakt wie er volgens de lezers van het weekblad het lekkerst uitzag in 2013. Bij de mannen is de overwinning voor de Smos (Matteo Simoni). Ian Thomas werd tweede, Niels Destadsbader derde. Internationaal is Harry Styles van One Direction 'Hottie van het Jaar', schrijft Het Laatste Nieuws.

JIM-veejay Eline De Munck is de nummer 1 bij de vrouwen. Daarmee volgt ze Astrid Bryan op, die dit jaar naar 2 zakt. Zangeres Jill Shaw krijgt het brons. Internationaal gaat Selena Gomez met de hoogste eer lopen.

03-01-2014 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Romeo's gaan dan toch met drie naar Nederland

De Romeo's gaan dan toch met drie naar Nederland

http://oi42.tinypic.com/6i4aok.jpg

Het voortbestaan van de Romeo's hing de voorbije weken aan een zijden draadje, maar Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles hebben elkaar opnieuw gevonden. De groep gaat nu toch met drie naar Nederland, mét Gunther Levi dus.

De ambitie om in Nederland voet aan de grond te krijgen, veroorzaakte flink wat onenigheid in de groep. Vooral Gunther Levi had zijn twijfels bij het project en zag op tegen de tijd­rovende investering die de plannen met zich mee zouden brengen, schrijft Het Nieuwsblad. Levi is nu toch overtuigd, maar vindt het belangrijk om hun roots niet te verloochenen. "Vlaanderen blijft belangrijk."

"We hebben uren gepraat over hoe we dat verhaal het best zouden aanpakken en zijn er gelukkig ­samen uitgeraakt. Weet je, in elk ­huwelijk zijn er wel eens ­meningsverschillen. Ik durf zelfs te zeggen dat het onze band sterker heeft gemaakt. En voor alle duidelijkheid: we hebben Gunther op geen enkel moment onder druk gezet. Zo werkt vriendschap niet", aldus Chris en Davy.

03-01-2014 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.I.A. vertrekt bij platenlabel Jay-Z

M.I.A. vertrekt bij platenlabel Jay-Z

http://oi41.tinypic.com/zlyjkl.jpg

De Britse rapper M.I.A. vertrekt bij Jay-Z's platenlabel Roc Nation. Dat onthulde de 38-jarige hiphopster, die eigenlijk Mathangi Arulpragasam heet, afgelopen dinsdag via Twitter.

Volgens MTV leefden beide partijen al ruim een jaar in onmin nadat de platenmaatschappij eind 2012 weigerde haar album Matangi te releasen. Na bijna een jaar vertraging besloot M.I.A. de eerste single van de plaat, Bring The Noize, op eigen houtje uit te brengen.

Nadat ze de videoclip van het nummer online liet uitlekken, besloot Roc Nation de clip van internet te laten verwijderen wegens schending van auteursrechten. M.I.A. claimde vervolgens via Twitter dat ze "door de gewoonlijke kanalen werd geboycot" en riep haar fans op "een dikke middelvinger naar Roc Nation op te steken".

02-01-2014 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! CNN weet niet waar Auckland ligt

Oeps! CNN weet niet waar Auckland ligt

http://oi43.tinypic.com/672uky.jpg

Volgens CNN is Auckland een deel van Australië, zo bleek uit een onderschrift van de Amerikaanse zender tijdens oudjaar. Voor de duidelijkheid: Auckland is een gebied in Nieuw-Zeeland. Opmerkzame inwoners van het eiland spuiden meteen hun ongenoegen op Twitter.

De zender ging in de fout bij het tonen van beelden van nieuwjaarsactiviteiten wereldwijd. 'Auckland, Australië', verscheen plots op het scherm. "Controleer jullie gegevens", reageerden gebruikers op de berichtensite.

CNN heeft niet gereageerd op de misser. Een overzicht van commentaar op Twitter is hieronder opgelijst.

Missen is menselijk, of is aardrijkskunde echt niet de sterkste kant van de zender? Zo berichtte CNN ooit dat de Australische staat Queensland op het eiland Tasmanië lag.

02-01-2014 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Basta'-concept werkt ook in Nederland

'Basta'-concept werkt ook in Nederland

http://oi43.tinypic.com/2vlv6t0.jpg

Waarzeggers in het Nederlandse programma Astro TV zijn allesbehalve helderziend en houden kwetsbare mensen soms voor veel geld aan het lijntje. Dat concludeert Rambam-presentator Lars Gierveld nadat hij wekenlang wist te infiltreren bij Astro TV, een interactief programma rond toekomstvoorspellingen op verschillende Nederlandse commerciële zenders.

Lars, zelf totaal niet paranormaal begaafd, solliciteerde en kwam zonder problemen de verschillende rondes door. Hij beweerde de toekomst te kunnen voorspellen aan de hand van iemands stemgeluid. Volgens de VARA kon Lars wekenlang voor Astro TV werken zonder dat iemand kritische vragen stelde over zijn niet bestaande discipline.

"Hij kreeg in die periode tientallen zeer kwetsbare mensen aan de lijn", meldt de VARA. "De overige presentatoren van Rambam belden in tussentijd met een resem verzonnen problemen naar Astro TV. Zij werden in sommige gevallen tot een uur aan de lijn gehouden, zelfs wanneer ze expliciet vermeldden in financiële problemen te verkeren."

Basta

Rambam is de Nederlandse versie van 'Basta', het Eén-undercoverprogramma van De Neveneffecten uit 2011. Hun felbesproken undercoverreportage over belspelletjes zorgde er toen voor dat die uitzendingen onmiddellijk gestaakt werden. Mediaminister Ingrid Lieten verbood in datzelfde jaar ook astroprogramma's op tv.

02-01-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella Lawson: "Ik heb veel chocolade gegeten na het proces"

Nigella Lawson: "Ik heb veel chocolade gegeten na het proces"

http://oi41.tinypic.com/2zzn87k.jpg

Tv-kok Nigella Lawson is vandaag voor het eerst sinds het drugschandaal en fraudeproces rond haar voormalige assistentes live op tv verschenen. Om het tweede seizoen van het programma 'The Taste', waarvan ze jurylid is, in de Verenigde Staten te promoten was ze te gast in de ochtendshow Good Morning America van tv-zender ABC. Het onderwerp drugs werd angstvallig gemeden.

Hoewel de 53-jarige Nigella samen met collaga-koks en juryleden Anthony Bourdain, Marcus Samuelsson en Ludo Levebre van 'The Taste' naar de studio was gekomen om over eten te praten, konden enkele onderwerpen niet vermeden worden. Haar recente ervaringen in de rechtszaal omschreef ze als "verschrikkelijk" en de publieke aantijgingen over haar 'occasioneel' druggebruik hadden "het proces op een zijspoor gebracht".

"Het is vernederend wanneer je privéleven, en vooral verdraaiingen ervan, met het grote publiek gedeeld worden", klonk het. "Er zijn ergere dingen in de wereld", gaf ze toe. "En ik wil er niet te veel bij stil blijven staan, want dat zou zelfmedelijden zijn en dat wil ik niet".

Ze voegde eraan toe dat ze "enkel zo goed mogelijk de kinderen wilde beschermen en dat is, helaas, niet altijd gelukt". Maar de beroemde tv-kok is klaar voor de toekomst: "Ik heb sindsdien veel chocolade gegeten, een leuke Kerst gehad en ben helemaal klaar voor het nieuwe jaar."

Over haar druggebruik werden geen vragen gesteld. En dat is misschien niet zo verwonderlijk, aangezien tv-zender ABC dezelfde zender is dat het nieuwe seizoen van 'The Taste' zal uitzenden in de Verenigde Staten.

"Haatcampagne"
Tot nu toe had Nigella enkel schriftelijk gereageerd op haar vermeende druggebruik en haar rol als getuige in het proces. Dat gebeurde vorige maand nadat de zusjes Grillo vrijgesproken werden van fraude. Ze beweerde "het slachtoffer te zijn geworden van een campagne gericht op het vernietigen van haar reputatie" en vond dat haar kinderen "geen enkele bescherming" hadden gekregen tijdens het proces en onderworpen waren aan "extreme aantijgingen".

02-01-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en Máxima stoten Victoria van de troon

Kate en Máxima stoten Victoria van de troon

http://oi39.tinypic.com/ux4x1.jpg

Catherine, de hertogin van Cambridge, en de Nederlandse koningin Máxima zijn kroonprinses Victoria van Zweden voorbijgestreefd in populariteit. Dat blijkt uit een enquête van het Duitse tijdschrift Frau im Spiegel.

Op de vraag wie hun meest favoriete vrouwelijke Europese royal is, antwoordde 22 procent van de ondervraagde Duitse vrouwen de naam van de 31-jarige echtgenote van prins William. Daarmee stoot de als Kate Middleton geboren hertogin de Zweedse kroonprinses Victoria (35) van de troon. Koningin Máxima staat op de tweede plaats. Victoria stond vijf jaar lang bovenaan de ranglijst, maar is dit jaar gezakt naar de derde plek. Máxima en Victoria kregen beide rond 20 procent van de stemmen.

Voor de enquête werden 1003 vrouwen in Duitsland ondervraagd. Volgens het tijdschrift heeft Catherine haar stijgende populariteit te danken aan prins George, wiens geboorte een wereldwijde hype veroorzaakte. De afgelopen jaren stond Catherine steeds op de tweede plaats.

Volgens de onderzoekers is Catherine vooral populair bij jongere vrouwen. Een op de twee Duitse vrouwen tussen 14 en 29 jaar ziet haar als een idool. De Nederlandse koningin Máxima is vooral populair onder de oudere vrouwen.

Koningin Mathilde
De rest van de Europese royals maakte weinig kans tegen het drietal. Kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen staat met zeven procent op de vierde plaats, gevolgd door prinses Madeleine van Zweden met drie procent. Prinses Letizia van Spanje, onze koningin Mathilde en kroonprinses Mary van Denemarken kwamen elk niet verder dan twee procent. Slechts één procent van de respondenten koos voor prinses Charlène van Monaco en erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg.

02-01-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor lekken pseudoniem J.K. Rowling

Boete voor lekken pseudoniem J.K. Rowling

http://oi43.tinypic.com/34y71ns.jpg

De advocaat die vorig jaar verklapte dat Harry Potter-auteur J.K. Rowling onder het pseudoniem Robert Galbraith de detective The Cuckoo's Calling had geschreven, heeft een boete gekregen.

Hij moet volgens de BBC 1.000 Britse pond, ruim 1.200 euro, betalen voor het schenden van privacy-regels en kreeg een schriftelijke berisping van zijn beroepsgroep.

Chris Cossage gaf de vertrouwelijke informatie door aan een vriendin van zijn echtgenote. Die verklapte dat weer aan een bevriende journalist zodat het geheim uiteindelijk in de Sunday Times van 14 juli werd onthuld.

Rowling liet vorig jaar in de rechtbank verklaren "verbijsterd en bedroefd" te zijn door het "fundamentele verraad van vertrouwen", waarna het advocatenkantoor excuses aanbood en een schadevergoeding overmaakte aan een goed doel.

02-01-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!