Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België spreekt na jaar nog geen woord Nederlands

Miss België spreekt na jaar nog geen woord Nederlands

http://oi41.tinypic.com/i2nimu.jpg

Vijf dagen voor haar opvolgster gekroond wordt, is het voor veel Vlamingen nog steeds een mysterie welk meisje afgelopen jaar Miss België was. Noémie Happart slaagde er, ondanks alle kansen die ze kreeg, niet in om een onuitwisbare indruk na te laten. Haar Waalse afkomst, en het feit dat ze nog steeds geen Vlaams spreekt, zijn daarbij doorslaggevend.

Het jaar begon met een domper voor Miss België Noémie Happart- ze stond met okselhaar op de foto en bleek familie te zijn van de omstreden PS-politicus José Happart- en het lijkt ook zo te zullen eindigen. Alle kansen en taalbaden ten spijt is de Luikse er niet in geslaagd om zich populair te maken als Miss. Althans niet boven de taalgrens. "In Wallonië sta ik twee keer per week in de krant. In Vlaanderen niet", betreurt ze. "Hoe dat komt, weet ik niet. Misschien omdat ik geen Nederlands spreek?"

Het taalprobleem blijft een smet op het blazoen van de Miss Belgiëverkiezing. Wanneer een Vlaams meisje wint, valt ze in Wallonië tussen de plooien en omgekeerd. Twee jaar geleden sprong het land nog een gat in de lucht, toen de perfect tweetalige Laura Beyne plots op het toneel verscheen. Maar dan staken er weer andere problemen de kop op: een meisje van Congolese afkomst kon immers nooit écht een Miss België zijn.

De organisatie heeft er nu dus alle baat bij een Miss te kronen die het tij kan keren en beide landshelften warm kan doen lopen. Hopelijk zit ze tussen de 24 finalistes die zaterdag met ingeoliede billen over het podium van het Plopsa Theater paraderen. Zo niet, dan belooft het weer een mysterieus jaar te worden.

07-01-2014 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daft Punk gaat optreden met Stevie Wonder

Daft Punk gaat optreden met Stevie Wonder

http://oi43.tinypic.com/2web61g.jpg

Het optreden van Daft Punk bij de Grammy Awards belooft memorabel te worden. Het Franse duo krijgt volgens Rolling Stone gezelschap van Stevie Wonder.

Naast de legendarische Motownzanger doen ook Pharrell en Nile Rodgers mee, die op het laatste album van Daft Punk te horen waren. Het wordt het eerste tv-optreden van Daft Punk sinds de Grammy Awards van 2008.

Het duo heeft 5 nominaties voor een Grammy, onder meer voor album van het jaar. De awardshow vindt plaats op 26 januari.

06-01-2014 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Documentaire Pussy Riot op shortlist Oscars

Documentaire Pussy Riot op shortlist Oscars

http://oi41.tinypic.com/qz0kg1.jpg

Een documentaire over de Russische punkband Pussy Riot is genomineerd voor de shortlist van de Oscars, dat schrijft het Britse muziekblad NME. Ook bekroonde prenten zoals '20 feet from stardom' en 'The act of killing' kregen een nominatie.

'Pussy Riot: A Punk Prayer' werd geregisseerd door Mike Lerner en volgt het feministische punkcollectief vanaf hun protesten tegen het beleid van Vladimir Poetin tot de arrestatie na een van hun optredens in een kerk in Moskou.

Ondertussen hebben de muzikanten van Pussy Riot laten weten dat ze hun acties tegen Poetin niet zullen staken. Twee leden van het punkcollectief kwamen onlangs vrij nadat ze anderhalf jaar in een strafkamp gezeten hadden.

06-01-2014 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'F-woord' nooit zo vaak gebruikt als in 'The Wolf of Wall Street'

'F-woord' nooit zo vaak gebruikt als in 'The Wolf of Wall Street'

http://oi42.tinypic.com/5djfra.jpg

'The Wolf of Wall Street', de nieuwe prent van regisseur Martin Scorsese, wordt in de box office-lijsten misschien geen hoogvlieger, maar de film heeft wel al een eerste record beet. Er wordt maar liefst 506 keer het 'F-woord' gebruikt, volgens de Britse krant The Independent een record.

Bijna 3 keer per minuut is het vloekwoord te horen in Scorsese's laatste wapenfeit. Geen andere niet-documentaire zou ooit aan zo'n tempo het F-woord gebruikt hebben.

De vorige recordhouder, 'Summer of Sam' uit 1999 van de regisseur Spike Lee, gebruikte het F-woord aan een hoger tempo (3,06 keer per minuut), maar de prent duurde wel maar 142 minuten. In totaal werd het vloekwoord dus 'maar' 435 keer uitgesproken.

Uitgejouwd
De film, met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, bleef eerder al niet onbesproken. Zo jouwde de leden van de Academy, de organisatie achter de Oscars, de film uit bij een screening. Ze waren naar eigen zeggen zwaar gechoqueerd door de hoeveelheid seks, drugs en geweld in de film.

'The Wolf of Wall Street' vertelt het waar gebeurde verhaal van Jordan Belfort, een frauduleuze bankier die in de jaren negentig miljarden verdiende op de kap van de gewone Amerikaan.

06-01-2014 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthullend boek van mama Lohan is af

Onthullend boek van mama Lohan is af

http://oi39.tinypic.com/a4q4wz.jpg

Dina Lohan is klaar met haar boek waarin ze allerlei geheimen over haar familie uit de doeken zal doen. De moeder van Lindsay Lohan liet ook weten dat haar dochter niet met een boek bezig is.

De geruchten gaan dat LiLo binnenkort ook met een boek komt waarin ze haar verhaal vertelt, maar volgens mama Lohan is dit niet waar. "Ik help even een roddel uit de wereld: Lindsay is op dit moment geen boek aan het schrijven."

Dina laat aan de entertainmentsite RadarOnline weten dat Lindsay er geen probleem mee heeft dat haar moeder de vuile was buiten hangt. "Ze steunt mij, net als mijn andere drie kinderen."

Het is Dina's ex-man en Lindsays vader Michael Lohan ondertussen nog niet gelukt om de publicatie van het boek te verbieden. Hij liet eerder weten dat hij een stokje voor de publicatie gaat steken als hij ervan langs krijgt in het onthullende boek.

06-01-2014 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lucratief bod Spice Girls voor reünieshow Las Vegas"

"Lucratief bod Spice Girls voor reünieshow Las Vegas"

http://oi40.tinypic.com/rm0ha8.jpg

De Spice Girls hebben een lucratief aanbod ontvangen voor een reünieshow in Las Vegas. De voormalige Britse meidengroep, die dit jaar zijn 20-jarige jubileum viert, zou volgens de Daily Star zo'n 25 miljoen dollar (ruim 18 miljoen euro) kunnen vangen voor een eenmalig optreden in Sin City.

Volgens de Britse krant zouden grote casino's en hotels in de Amerikaanse gokstad staan te dringen om een eventuele reünieshow van Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) en Victoria Beckham (Posh Spice) te mogen organiseren.

Een insider verklaarde: "Een reünie van de Spice Girls in Las Vegas levert al snel 100 miljoen dollar aan PR op. Geen wonder dat alle grote spelers in de stad veel geld overhebben om de show te mogen organiseren. Het enige wat de meiden moeten doen, is Victoria zien over te halen."

Posh Spice gaf eerder te kennen geen zin meer te hebben om weer op te treden met de band. Ze gaf haar voormalige bandleden toestemming om als viertal verder te gaan. Het lucratieve aanbod zou echter alleen gelden wanneer alle vijf meiden akkoord gaan.

06-01-2014 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Definitief einde 'Zone Stad'?

Definitief einde 'Zone Stad'?

http://oi44.tinypic.com/2132f5e.jpg

De toekomst van 'Zone Stad' oogt onzeker. Momenteel werkt men bij productiehuis TvBastards niet aan een negende seizoen en zijn er ook geen concrete plannen in die richting. "Dit zou het definitieve einde van de reeks kunnen zijn, maar zeg nooit, nooit," aldus directeur Guy Goedgezelschap.

Was de slotaflevering van het achtste seizoen ook het meteen het einde van de populaire VTM-reeks 'Zone Stad'? Alles wijst in die richting. "We gaan voorlopig niet in ontwikkeling met een nieuw seizoen", aldus Goedgezelschap. "Daar is wel over nagedacht, maar uiteindelijk vonden we niet de juiste combinatie van acteurs, scenario's, locaties en dergelijke. Er is niet voldoende zuurstof. Voorlopig hebben we er dus maar een punt achter gezet."

'Zone Stad' kwam vorig jaar nog in het oog van de storm te staan na het ontslag van Guy Van Sande. Via allerhande fora probeerden fans toen hoofdinspecteur Tom Segers weer in de reeks te krijgen. Maar daar heeft de huidige beslissing niets mee te maken. "Absoluut niet", klinkt het. "Hoelang de reeks precies zou lopen, lag niet op voorhand vast. 'Zone Stad' is ten allen tijde een zeer succesvol verhaal geweest. Wij kijken daar met veel voldoening op terug."

06-01-2014 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith spreekt voor het eerst na overlijden 'Uncle Phil'

Will Smith spreekt voor het eerst na overlijden 'Uncle Phil'

http://oi40.tinypic.com/2a7swub.jpg

Will Smith heeft voor het eerst commentaar gegeven op het overlijden van zijn tegenspeler James Avery. De acteur zegt dat James, die Uncle Phil speelde in 'The Fresh Prince Of Bel Air', van hem een "beter mens maakte".

Smith laat ook via zijn Facebookpagina weten dat hij heel wat te danken heeft aan Avery: "De grootste lessen wat betreft acteren, leven en een beter mens zijn, heb ik van James Avery gekregen. Elke jongeman heeft een Uncle Phil nodig. Rust in vrede."

Onder de tekst is een foto van de cast van 'The Fresh Prince Of Bel Air' te zien. Volgens Smith was dit de laatste keer dat de acteurs bij elkaar kwamen.

Avery overleed op 1 januari  in een ziekenhuis aan complicaties na een openhartoperatie. Hij werd 68 jaar.

06-01-2014 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Don Everly: "Ik hield veel van mijn broer Phil"

Don Everly: "Ik hield veel van mijn broer Phil"

http://oi44.tinypic.com/15d7hi.jpg

Don Everly hield heel veel van zijn net overleden broer Phil Everly. Dat heeft de 'Everly Brother' via een verklaring laten weten aan het tijdschrift People. "Ik dacht altijd dat ik de eerste zou zijn die zou gaan", vervolgt hij.

Toen Don (76) op de hoogte werd gesteld van het overlijden van zijn broer luisterde hij naar zijn muziek. "Ik luisterde naar een van mijn favoriete nummers die Phil heeft geschreven. Ik voelde me heel emotioneel vlak voor het moment dat ik hoorde over zijn dood", zo luidt de verklaring. "Ik zie dat als een speciaal spiritueel afscheid van mijn broer."

"Onze liefde voor elkaar was en zal altijd dieper zijn dan de verschillen die er tussen ons waren." Don en zijn vrouw zijn erg geraakt door alle lieve berichten die ze hebben gekregen. "En we bedanken jullie voor de privacy die we krijgen om op onze eigen manier te rouwen."

Phil Everly overleed vrijdag op 74-jarige leeftijd aan de gevolgen van de chronische longziekte COPD. Ondanks hun succes gingen Phil en Don in 1973 uit elkaar en was het een tijdje stil rond Phil. Pas in 1983 nam hij weer een soloalbum op. Voor deze plaat werkte hij samen met onder anderen Mark Knopfler. Niet lang daarna kwamen de broers weer bij elkaar. Hoewel het laatste album van de broers in 1989 verscheen, traden ze nog lang op. Hun laatste optreden gaven ze in Engeland in november van 2005.

05-01-2014 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Seagal wil gouverneur Arizona worden

Steven Seagal wil gouverneur Arizona worden

http://oi39.tinypic.com/zvzp5v.jpg

Filmster Steven Seagal overweegt mee te doen in de race voor het gouverneurschap van de Amerikaanse staat Arizona. De 61-jarige acteur, die voornamelijk bekend is om zijn rollen in actiefilms, zei dit gisteren tegen de zender KNXV-TV.

Seagal sprak in de uitzending over de nieuwe realityserie 'Steven Seagal - Lawman: Maricopa County'. Dat is een show die is opgenomen in Arizona, in samenwerking met de sheriff van Maricopa, Joe Arpaio. Die heeft zichzelf "Amerika's stoerste sheriff" genoemd.

Seagal, die behalve acteur ook beoefenaar van gevechtssporten is, traint met hem een 'leger' van drieduizend vrijwilligers die scholen in en rond Phoenix moeten beschermen tegen schutters. Seagal doet verder dienst als plaatsvervangend sheriff; hij werkt ook samen met sheriffs in New Mexico, Texas en Louisiana.

Seagal zal veiligheid hoog op zijn agenda zetten. Hij streeft bijvoorbeeld naar een betere beveiliging en controle van de grens met Mexico. De acteur zegt zijn politieke ambitie al te hebben besproken met sheriff Arpaio.

Seagal speelde onder meer in de films 'Marked for Death' (1990), 'Under Siege' (1992) en 'On Deadly Ground' (1994). Hij had ook rollen in veel lowbudgetfilms. In 2010 was hij nog te zien in de grote productie 'Machete'.

05-01-2014 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles en Kendall Jenner samen op vakantie

Harry Styles en Kendall Jenner samen op vakantie

http://oi43.tinypic.com/mh6jp1.jpg

De knappe One Direction-ster genoot in Californië van een kleine vakantie in de sneeuw met Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian. De twee beweren wel enkel vrienden te zijn.

Op foto's van entertainmentsite E! Online is te zien hoe Harry en Kendall samen een heerlijke tijd beleven. Volgens een ingewijde konden de sterren hun ogen niet van elkaar afhouden en waren ze constant met elkaar aan het flirten. Harry bood daarnaast als een echte heer aan om het snowboard van Kendall naar de skilift te dragen. De Britse ster ging niet snowboarden, hij koos ervoor om op de lange latten te gaan staan. De 18-jarige Keeping Up With the Kardashians-ster en de zanger (19) brengen de laatste tijd wel steeds meer tijd met elkaar door.

Het model zei onlangs nog: "We zijn vrienden. Hij is cool." Maar toen niet veel later CNN-presentator Piers Morgan de 1D-ster naar de situatie tussen de twee vroeg, wist Harry niet helemaal goed uit zijn woorden te komen. "We zijn gewoon samen iets gaan eten. Dus we daten niet. Eh, denk ik."

05-01-2014 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Selena Gomez weer voor Justin Bieber gevallen?

Is Selena Gomez weer voor Justin Bieber gevallen?

http://oi44.tinypic.com/2jbpanp.jpg

Het ziet ernaar uit dat Justin Bieber en Selena Gomez weer bij elkaar zijn. Justin plaatste een selfie op Instagram waarop Selena hem liefdevol lijkt te knuffelen. De foto werd bekroond met de woorden: "Ik hou van de manier waarop je naar mij kijkt".

Een paar dagen geleden werden de twee volgens TMZ samen gespot, toen ze op Segways reden in het Californische Calabasas, waar Justin woont. Selena brak begin vorig jaar met hem, maar sindsdien ging al vaker het gerucht dat de twee elkaar opnieuw hadden gevonden. Het Canadese popidool wijdde 'Heartbreaker' aan zijn liefdesverdriet.

05-01-2014 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian showt strakke buik met selfie

Kim Kardashian showt strakke buik met selfie

http://oi39.tinypic.com/o6wneu.jpg

Het strikte fitnessregime van de kersverse mama Kim Kardashian werpt duidelijk zijn vruchten af. Dat bewijst de partner van Kanye West met een sexy selfie in een onthullende sportoutfit.

Dit weekend trok Kim in een zwart topje met diep decolleté en legging samen met haar vriendin Blac Chyna naar het fitnesscentrum. De twee toonden trots de resultaten tonen op Instagram met enkele erg sexy selfies. Eerst werden haar volgers getrakteerd op haar strakke buik, daarna mochten ze genieten de gespierde konten van beide dames. De 33-jarige mama van North zegt dat ze haar nieuwe slanke lijn te danken heeft aan Atkins-dieet. In oktober veroorzaakte de realityster een hetze op Twitter door een selfie in badpak online te zetten. Enkele dagen geleden zei Kim nog 4,5 kilo te willen spelen.

05-01-2014 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is weer vrijgezel

Emma Watson is weer vrijgezel

http://oi43.tinypic.com/2zf8neq.jpg

Emma Watson en haar vriend William Adamowicz zijn uit elkaar. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

De reden van de breuk is volgens een vriend het drukke leven van de actrice. Een woordvoerder van Watson heeft aan de Engelse krant bevestigd dat de twee niet langer een koppel zijn. "Emma en Will zijn sinds afgelopen zomer uit elkaar. Ze hebben niet langer contact met elkaar." De twee werden in november voor het laatst samen gezien. Emma en William leerden elkaar in 2011 kennen.

05-01-2014 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Katy Perry backstage eist: veel snacks en wijn

Wat Katy Perry backstage eist: veel snacks en wijn

http://oi39.tinypic.com/viceqg.jpg

Net als elke artiest heeft ook zangeres Katy Perry een eisenlijstje als ze wordt gevraagd voor een optreden. Zo wil ze dat er backstage allerlei soorten gezonde snacks in de vorm van verse groenten voor haar klaarstaan, zoals spinazie, broccoli, bietjes en worteltjes. Zo meldt entertainmentsite TMZ, die de lijst in handen heeft.

Daarnaast wil ze twee manden met fruit, een hiervan moet tropisch fruit bevatten. Als avondeten moet ze iets vegetarisch kunnen kiezen en ze wil ook dat er couscous en quinoa klaarstaat. Alle maaltijden moeten daarnaast gezond zijn en weinig vet bevatten. In haar kleedkamer wil ze grote schalen met hummus, verse guacamole, volkoren tortilla chips, gedroogde vijgen en gezonde muesli.

Op haar drankenlijstje staan twee flessen Pinot Grigio en één fles Malbec uit Argentinië. Katy zou dit allemaal hebben geëist tijdens haar concert in Las Vegas op oudejaarsavond.

05-01-2014 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil (74) van Everly Brothers overleden

Phil (74) van Everly Brothers overleden

http://oi42.tinypic.com/2ij57km.jpg

Phil Everly, die samen met zijn broer Don het duo de Everly Brothers vormde, is gisteren in Burbank overleden. Dat heeft zijn vrouw Patti verteld aan de Los Angeles Times. Hij is 74 jaar geworden. Philip Everly overleed aan complicaties die optraden bij een chronische longaandoening.

De longziekte (COPD) had hij overgehouden aan het roken. "We zijn er kapot van", aldus zijn vrouw Patti Everly in de Amerikaanse krant. "Hij heeft lang en hard gevochten."

De Everly Brothers, die hun carrière begonnen in de jaren vijftig, werden in de jaren zestig wereldberoemd om hun close harmony. Ze werden groot in de tijd dat The Beatles opkwamen. De broers beïnvloedden niet alleen The Beatles maar ook bands als The Beach Boys en The Byrds. Ook jongere artiesten in de rock, country en Amerikaanse folk zagen hen als voorbeeld.

Tijdens hun gloriejaren hadden ze tientallen hits in de Billboard Hot 100. Daaronder bijvoorbeeld nummers als 'Cathy's Clown', 'Wake Up Little Susie', 'Bye Bye Love', 'When Will I Be Loved' en 'All I have to Do Is Dream'.

The Everly Brothers behoorden bij de eerste tien artiesten die een plekje kregen in de Rock and Roll Hall of Fame, de eregalerij annex museum in Oakland dat opende in 1986.

Familiesound
In een reactie zegt zangeres Linda Ronstadt, die een van haar grootste hits scoorde met het door Phil Everly geschreven nummer 'When Will I Be Loved', dat je aan de sound kon horen dat het broers waren. "Zo'n geluid kun je alleen maken met iemand die familie van je is. En ze waren allebei zulke goede zangers. Ze vormden samen een van de hoekstenen van de nieuwe rock 'n roll."

Ook volgens Robert Santelli, directeur van het Grammy Museum in Los Angeles, zijn de Everly Brothers wegbereiders geweest. Hij meent dat ze de link waren tussen de doo wop-groepen van de jaren vijftig en de jarenzestigbands. "Ze hebben The Beatles en de The Beach Boys getoond hoe je een harmony zingt en hoe je die incorporeert in onweerstaanbarre popmuziek."

"The Everly Brothers, die misschien wel invloedrijker waren dan Elvis Presley, mixten country met de opkomende jaren 50 rock-'n-roll", schreef muziekmagazine Rolling Stone over het befaamde zangduo, dat op de 33ste plek in de '100 grootste artiesten'-lijst van het tijdschrift staat. Geen enkel ander muziekduo in de Amerikaanse muziekgeschiedenis scoorde meer top-100 hits dan The Everly Brothers.

De broers hebben al jaren niet meer samen opgetreden. In 1973 gingen ze al hun eigen weg, maar in 1983 probeerden ze het weer samen. Dat leverden geen grote successen meer op. Ze hadden nog wel een hit met 'On The Wings of a Nightingale', geschreven door Paul McCartney. De broers zijn ook te horen in de achtergrondzang op het nummer 'Graceland' (1986) van Paul Simon.

04-01-2014 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan gedumpt"

"Lindsay Lohan gedumpt"

http://oi43.tinypic.com/2e51qag.jpg

Morgan O' Connor heeft een einde gemaakt aan zijn afspraakjes met Lindsay Lohan. Het Ralph Lauren-model zou weer verliefd zijn op zijn ex-vriendinnetje. Zo weet RadarOnline.

LiLo en Morgan werden de laatste tijd regelmatig samen gezien op feestjes in Miami en New York. Maar dat is volgens de website verleden tijd. "Morgan is altijd dol geweest op Chiara, daarom heeft hij haar naam laten tatoeëren op zijn arm", vertelt een insider over zijn ex. "Toen hij Lindsay net leerde kennen, vond zij hem heel leuk. Maar iedereen vertelde hem dat hij niet met haar moest uitgaan, omdat zij zijn carrière zou verpesten."

Toch zouden de twee een leuke tijd hebben gehad samen. "En hij kwam op veel feestjes waar hij anders nooit was geweest. Maar hij heeft nu besloten dat hij niet langer met haar om kan gaan, dus heeft hij er een punt achter gezet. Hij probeert nu veel tijd te steken in zijn vriendin." De website meldt dat Morgan zijn ex nog niet echt heeft teruggewonnen, maar hij zou wel erg zijn best doen.

04-01-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease in nieuw jasje in Vorst

Grease in nieuw jasje in Vorst

http://oi41.tinypic.com/291298w.jpg

Exact 35 jaar na de bekende film is er een nieuwe musical van 'Grease', in Vorst Nationaal in Brussel. Er staan meer dan veertig zangers en dansers op het podium. Er doen maar drie Vlamingen in mee, de rest zijn allemaal internationale sterren. Het is nog altijd het klassieke verhaal van Sandy en Danny, maar in een hedendaagse versie.

04-01-2014 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye willen gezin uitbreiden"

"Kim en Kanye willen gezin uitbreiden"

http://oi42.tinypic.com/2zfoh9e.jpg

Kim Kardashian en Kanye West willen hun gezinnetje graag uitbreiden. Dat zouden de twee volgens HollywoodLife aan familieleden hebben verteld.

"Kim heeft het gevoel dat haar leven op een punt is gekomen waarop ze altijd heeft gehoopt", aldus de insider. "Zij en Kanye hebben het over een tweede kindje, want ze willen dat hun dochtertje North veel broertjes en zusjes krijgt."

Volgens de website is het geen verrassing dat de realityster meer kinderen wil. Ze komt zelf namelijk ook uit een grote familie. Het eerste kindje van Kanye en Kim werd zes maanden geleden geboren.

04-01-2014 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Britney teleurgesteld na meet-and-greet

Fans Britney teleurgesteld na meet-and-greet

http://oi40.tinypic.com/2zzm87p.jpg

Fans van Britney Spears zijn teleurgesteld over de meet-and-greet-acties van de zangeres bij haar shows in Las Vegas, meldt RadarOnline.

Bij een kaartje van liefst 2.500 dollar is het mogelijk om de popdiva te ontmoeten, maar de zangeres lijkt niet bepaald de tijd te nemen voor haar publiek. De meet-and-greet zou slechts enkele tellen duren.

"De fans mochten Britney niet aanraken of omhelzen zonder haar toestemming en haar geen cadeautjes geven", vertelt een ingewijde. "Toen ze haar eindelijk ontmoetten was het van lachen, klik, klaar. In letterlijk drie seconden was het voorbij."

"Fans verwachtten een leuke meet-and-greet maar het was raar en ongemakkelijk. Ze zei niks. Alleen dankjewel en ze lachte veel."

04-01-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!