Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een avondje uit met George Clooney? Al vanaf 10 dollar maak je kans

Een avondje uit met George Clooney? Al vanaf 10 dollar maak je kans

http://oi41.tinypic.com/29lb50n.jpg

Omaze.com organiseert een wedstrijd waarmee je een date met George Clooney kan winnen. De winnaar mag een vriend meenemen naar New York (vlucht inclusief), chillen met Clooney backstage bij 'David Letterman' en meelopen op de rode loper voor de première van 'Monuments Men' samen met Matt Damon en Cate Blanchett. De gelukkige krijgt ook eerst een verwendagje, want zeg nu zelf, als je George gaat ontmoeten kan je er maar beter goed uitzien.

De wedstrijd heeft tot nu toe al 540.000 dollar opgebracht voor 'Satellite Sentinel Project', een organisatie die de grens van Soedan in de gaten houdt en andere gevaarlijke gebieden om misdaden tegen de mensenrechten op te sporen. Clooney probeerde eerder al de humanitaire crisis in Soedan onder de aandacht te brengen.

Eén lotje kost 10 dollar en de wedstrijd is open tot 30 januari. Waag jij ook je kans?

23-01-2014 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris, Jay-Z en Will Smith werken aan HBO-serie

Calvin Harris, Jay-Z en Will Smith werken aan HBO-serie

http://oi44.tinypic.com/2ikz9ky.jpg

Calvin Harris moet voor televisienetwerk HBO de humor zien te vinden in 'Electronic Dance Music' of EDM. De schotse DJ krijgt daarvoor hulp van Jay-Z en Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith die als executive producers zullen optreden voor de serie 'Higher'.  Jay-Z en Will Smith breiden zo hun werkrelatie verder uit, de twee zijn momenteel ook bezig met de remake van de musical 'Annie'.

HBO liet in een officieel statement ook weten dat de eerste aflevering van de serie 'Higher', die zich in de wereld van de elektronische dancemuziek afspeelt, momenteel geschreven wordt door Irvine Welsh, de auteur van het verfilmde boek 'Trainspotting'.  Het is ook niet de eerste keer dat EDM scenarioschrijvers weet te inspireren. De Amerikaanse DJ Diplo werkt momenteel ook aan een film die draait rond het muziekgenre voor 20th Century Fox.

Wat er zo grappig is aan Electronic Dance Music zal 'Higher' ons ongetwijfeld laten zien.

23-01-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato reageert op beroerte: "Ik ben erg geschrokken"

Marco Borsato reageert op beroerte: "Ik ben erg geschrokken"

http://oi44.tinypic.com/2815om.jpg

De Nederlandse zanger Marco Borsato (47) is gisteren getroffen door een TIA, een voorbijgaande beroerte. De zanger maakt het naar omstandigheden goed, zo maakte concertorganisator Mojo Concerts bekend. Borsato laat weten "erg geschrokken" te zijn door het voorval.

Borsato werd aan het begin van de avond onwel. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij aan het einde van de middag een TIA heeft gehad. Op advies van zijn arts neemt de zanger alle rust.

Zijn artsen houden hem scherp in de gaten en vermoedelijk kan hij later deze week naar huis. De zanger is met klem verzocht het zeer rustig aan te doen, omdat dat het herstel bevordert.''De reacties en medeleven die ik en mijn gezin hebben gekregen zijn overweldigend en hartverwarmend. Het doet ons allemaal heel goed dat er zo wordt meegeleefd. We hopen dat we nu de tijd en de rust krijgen die we nodig hebben" zegt de zanger.

Bij een TIA verstoort een bloedprop tijdelijk de bloedstroom naar een deel van de hersenen. Snelle behandeling is noodzakelijk om herhaling of zelfs een herseninfarct te voorkomen.

'Vrienden Van Amstel'
Marco Borsato zou gisteren, vandaag en morgen in Ahoy optreden tijdens 'Vrienden Van Amstel'. Borsato treedt niet meer op tijdens de resterende avonden van het muziekevenement . De concertreeks komt door zijn afwezigheid niet op losse schroeven te staan.

Ook het tv-programma The Voice Kids, waar de zanger een van de coaches is, ervaart vooralsnog geen problemen. ''Alle afleveringen zijn opgenomen, behalve de finale die op 21 februari is'', meldt een woordvoerder.

Tournee
Borsato's aanstaande tournee, die half april van start gaat, kan volgens Mojo vooralsnog ook gewoon doorgaan.

23-01-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselmans tegen imitator: "Stop of ik klop op uw bakkes"

Brusselmans tegen imitator: "Stop of ik klop op uw bakkes"

http://oi41.tinypic.com/2wr0lk7.jpg

Herman Brusselmans is het beu dat iemand anders in zijn naam tweet. In een filmpje dat zijn vriendin gisteren op Twitter zette, vraagt hij dat @hfmbrusselmans - die intussen al 13.000 volgers heeft - stopt met berichten te sturen. "Ik richt me hierbij tot @hfmbrusselmans die valselijk onder mijn naam tweets de wereld instuurt", zegt hij in het filmpje. "Die tweets zijn belachelijk en niet grappig. En als hij er niet mee stopt, klop ik op zijn bakkes." Eerder deze week diende advocaat Sven Mary ook al klacht in tegen een valse twitteraar. En ook Lesley-Ann Poppe heeft de politie ingeschakeld om een valse twitteraar het zwijgen op te leggen.

23-01-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber voor de rechter voor straatracen onder invloed

Justin Bieber voor de rechter voor straatracen onder invloed

http://oi44.tinypic.com/es9lea.jpg

De politie in Florida heeft Justin Bieber in Miami Beach gearresteerd voor straatracen. Hij zou ook onder de invloed geweest zijn van alcohol en marihuana. Het tieneridool werd door de politie tegengehouden toen hij achter het stuur van een gehuurde Lamborghini zat. Een rechter in Florida heeft de borgsom bepaald op 2.500 dollar, een schijntje voor de superrijke popster, die Miami-Dade County jail ondertussen alweer verlaten heeft.

De Canadese zanger werd gearresteerd omstreeks 4 uur plaatselijke tijd (10 uur Belgische tijd), meldt de Orlando Sentinel. Hij reed met een gehuurde Lamborghini, aldus NBC-nieuws.

Volgens de politie werkte hij niet mee nadat hij aan de kant gezet werd en had hij ook een ongeldig rijbewijs dat al 6 maanden vervallen was. Vrienden uit zijn entourage zouden hun wagens gebruikt hebben om de rest van het verkeer te hinderen, zodat effectief een racecircuit ontstond. Ook R&B-zanger Khalil, die aan het stuur van een rode Ferrari zat, liep tegen de lamp.

Drank & drugs
Tijdens het verhoor gaf Bieber toe dat hij alcohol, marihuana en andermans pillen op voorschrift had gebruikt. "Ze begonnen vanaf een bepaalde plek en trokken dan vliegensvlug op. Daardoor reden ze bijna dubbel zo snel als toegelaten in die zone", aldus politiechef Raymond Martinez. Het duo is inmiddels overgebracht van het politiekantoor naar de gevangenis, in afwachting van een eerste verschijning voor de rechtbank.

Een rechter in Florida heeft de borgsom voor Bieber bepaald op 2.500 dollar, een schijntje voor de superrijke popster. Op tv-beelden van de live uitgezonden rechtzaak was te zien hoe de 19-jarige een rood gevangenisplunje droeg en er niet in slaagde stil te zitten. Voor de Khalil Amir Sharieff werd de borgsom vastgelegd op 1.000 dollar.

Strafmaat
Het hele incident zou Bieber tot 6 maanden celstraf en een rijverbod van een half jaar kunnen bezorgen. Omdat het de eerste keer dat hij gepakt wordt voor dergelijke feiten, komt hij volgens advocaat Mark Eiglarsh echter ook in aanmerking voor een speciaal programma voor 'first offenders'. In Florida heerst een nultolerantie voor minderjarige alcoholgebruikers, wat zou betekenen dat Bieber à la Lindsay Lohan uit de buurt zal moeten blijven van drugs en alcohol als hij celstraf wil ontlopen.

Bidden
Het gaat van kwaad naar erger voor Justin Bieber, in die mate zelfs dat zijn moeder een wanhopige oproep lanceerde naar zijn fans om voor haar zoon te bidden. "Ik denk dat heel wat mensen met een goede christelijke opvoeding en de juiste waarden slecht beïnvloed worden door de entertainment-industrie. Ik vraag iedereen om aan Justin en mezelf te denken. Ik bid elke dag voor hem", verklaarde Mallette, die op haar zeventiende Justin op de wereld zette.

23-01-2014 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus akoestisch voor MTV Unplugged

Miley Cyrus akoestisch voor MTV Unplugged

http://oi42.tinypic.com/2ducr9y.jpg

Popster Miley Cyrus geeft op woensdag 29 januari een akoestisch optreden weg in MTV Unplugged. Dat heeft de muziekzender gisteren bekend gemaakt.

Voor de unplugged sessie laat Cyrus alle poespas die we van haar shows gewend zijn achterwege en geeft ze een "zeer intiem" optreden. "Ze zal totaal andere versies van haar Bangerz-tracks 'We Can't Stop' en 'Wrecking Ball' laten horen". MTV meldt verder dat er een 'suprise guest' op het programma staat.

MTV Unplugged is een televisieprogramma dat al sinds eind jaren tachtig bestaat. Onder meer Nirvana, Eric Clapton, Adele en Mariah Carey gingen Cyrus voor.

22-01-2014 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy wil van zogenaamde zoon af

Eddie Murphy wil van zogenaamde zoon af

http://oi42.tinypic.com/25fptld.jpg

Eddie Murphy stoort zich aan een cabaretier die volgens hem beweert zijn zoon te zijn. De acteur heeft de man in verschillende brieven laten weten dat hij hem met rust moet laten. Doet de grappenmaker dat niet, dan kan hij een aanklacht verwachten, meldt TMZ.

Brando Murphy, de cabaretier in kwestie, zou onder meer zijn achternaam in Murphy hebben veranderd en hebben opgetreden in een 'Sons of Comedy'-tour. Toch vindt hij zelf niet dat hij zich als Eddies zoon heeft voorgedaan. Hij noemt de beschuldigingen verachtelijk en vals. Brando dreigt Eddie op zijn beurt aan te klagen voor laster als hij doorgaat met zijn "intimidatiecampagne".

22-01-2014 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna trakteert u nog maar eens op topless foto's

Rihanna trakteert u nog maar eens op topless foto's

http://oi41.tinypic.com/nnjkig.jpg

En of het mooi weer is, daar aan de Copacabana in Rio. Rihanna verhit er alvast de gemoederen met enkele topless foto's, waarbij haar armen de strategische plekjes beschermen. De zangeres plaatste de sexy kiekjes zelf op Instagram.

De Braziliaanse versie van modebijbel 'Vogue' zit intussen met de gebakken peren. Wie zal er dat 'boekske' nog kopen als alles al open en bloot op straat ligt? Eerder passeerden immers ook al fotoreeksen de revue waarbij ze in vol ornaat poseerde, op die afgeplakte tepels na dan. De wereldster zelf houdt zich momenteel vooral bezig met de promotie van haar duet met Shakira.

22-01-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Collega's' voor het eerst op VTM

'De Collega's' voor het eerst op VTM

http://oi42.tinypic.com/90ylj5.jpg

Vanavond valt 'Tegen de Sterren Op' het kantoor binnen van 'De Collega's'. Het kot staat er in rep en roer nadat de harde werkers in de krant lazen dat ambtenaren langer moeten werken.

Directeur Tienpondt (Jonas Van Geel) zoekt uit wat de gevolgen zijn voor zijn werknemers Madame Arabelle (Nathalie Meskens), Mireille (Tine Embrechts), Betty (Ella Leyers), Baconfoy (Chris Van Espen), Verastenhoven (Walter Baele), Persez (Guga Baúl) en Jomme Dockx (Ivan Pecnik). Ondertussen krijgen zij onverwacht bezoek van De Pesser en Van Hie, een cameo van de echte Collega's Jaak Van Assche en Tuur De Weert, want hun vroegtijdige pensioen, dat is ook niet alles.

Ook nu weer slaagt de cast er nagenoeg perfect in om in de huid van hun illustere voorgangers te kruipen, zoals deze montage aantoont.

22-01-2014 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Ke$ha bedankt fans voor steun op Twitter

Vriend Ke$ha bedankt fans voor steun op Twitter

http://oi44.tinypic.com/65towx.jpg

Ke$ha is erg dankbaar voor de steun die ze van haar fans krijgt. De zangeres kan in de kliniek zelf niet twitteren en dus liet ze een vriend via haar account een paar positieve berichten de wereld inslingeren.

Ke$ha (26) verblijft sinds 3 januari in een kliniek in de buurt van Chicago. Ze wordt daar behandeld aan de eetstoornissen anorexia en boulimia. "Kesha heeft me gevraagd om een update te geven, omdat zij geen toegang tot Twitter heeft", schrijft de vriend. "Ze zegt: "Heel erg bedankt! Ik ben tot tranen geroerd door alle liefde, brieven en steun. Ik kom snel en beter dan ooit terug!""

De artieste boekt vooruitgang, laat de onbekende twitteraar weten. "Het gaat goed met haar en ze heeft nog meer van jullie tanden nodig om kunst te maken in het behandelcentrum. Ze mist jullie!"

22-01-2014 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openhartige Katy Perry vroeg God om grotere borsten

Openhartige Katy Perry vroeg God om grotere borsten

http://oi40.tinypic.com/of66m9.jpg

Er is al veel bekend over Katy Perry, maar volgens de zangeres zelf blijkbaar nog niet genoeg. De Fireworks-ster geeft in het mannenblad GQ een openhartig interview waarin ze enkele nieuwe opmerkelijke onthullingen doet, waaronder dat ze in buitenaardse wezens gelooft.

De 29-jarige Perry siert de cover van het februarinummer van het blad en naast een sexy fotoshoot is ook het interview met de superster openhartig te noemen. De zangeres claimt allereerst puur natuur te zijn: "Ik heb nooit plastische chirurgie gehad. Geen nosejob, niet mijn kin, wang of borsten. Ik ben puur au naturel."

Iets verderop in het interview onthult Perry dat ze op een bepaald punt toch wel degelijk hulp heeft gekregen. "Toen ik 11 jaar was, lag ik op een gegeven moment op bed en begon te bidden. Ik zei: 'God, laat mijn borsten alstublieft zo groot worden dat ik mij voeten niet meer kan zien wanneer ik lig'. Mijn gebeden zijn verhoord", aldus de rondborstige Katy.

Buitenaardse wezens
God blijkt echter niet de enige hogere macht waarin Katy gelooft. Ze vervolgt: "Ik geloof ook in buitenaardse wezens. Ik kijk soms naar de lucht en dan vraag ik me af: 'Hoe arrogant zijn wij om te denken dat wij de enige levende wezens zijn in het heelal?' De volgende keer als ik president Obama zie, zal ik hem die vraag eens stellen."

De Roar-zangeres was echter nog niet klaar met haar onthullingen. Zo vertelt ze vervolgens dat ze op haar 16e werd ontmaagd in een Volvo met Jeff Buckley's album Grace op de achtergrond. "Nog altijd een van mijn favoriete muziekalbums."

De Amerikaanse versie van GQ is vanaf 28 januari in de Verenigde Staten verkrijgbaar.

22-01-2014 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over baby Kim K.: "Dat kind heeft dringend een waxbeurt nodig"

Over baby Kim K.: "Dat kind heeft dringend een waxbeurt nodig"

http://oi43.tinypic.com/2zpp6s3.jpg

Comédienne Joan Rivers staat er om bekend haar snedig commentaar zonder gêne met de wereld te delen. Ook over dochter North West van Kim Kardashian en Kanye West heeft Rivers wel een mening. In haar recentste stand-up comedyshow vertelde ze het publiek: "Dat kind is echt lelijk, ik heb nog nooit een baby gezien die dringender een waxbeurt nodig heeft".

Heeft Rivers overdreven door een baby van zes maanden lelijk te noemen? Ze is in ieder geval erg dapper het risico te nemen om de toorn van Kanye West over zich heen te krijgen.

Het is niet de eerste keer dat de haargroei van de jonge North West ter sprake komt. Recent moest Kim zelfs nog ontkennen dat ze de wenkbrauwen van haar dochtertje epileert nadat ze een foto van North op Instagram plaatste. "Denken mensen echt dat ik de wenkbrauwen van mijn jonge dochter al zou ontharen" reageerde Kim. "Komaan, ik wacht minstens tot ze 2,5 is... Grapje! Ik vind het redelijk ziek dat mensen insinueren dat ik de wenkbrauwen van mijn dochter zou waxen. Ze zijn dik, natuurlijk en geweldig."

22-01-2014 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele plant tournee in 2015

Adele plant tournee in 2015

http://oi41.tinypic.com/oszeqb.jpg

Volgend jaar gaat Adele opnieuw op tournee nadat ze een pauze inlastte om voor haar inmiddels 15 maanden oude zoontje Angelo te zorgen. Alvast Groot-Brittannië en de VS staan op de agenda, mogelijks wordt het een wereldtournee. Dat meldt The Daily Mirror.

"De voorbije twee jaar is Adele erin geslaagd zich te concentreren op haar taak als moeder en dat wil ze blijven doen wanneer ze nieuw materiaal uitbrengt en promoot", aldus een bron in de krant.

"Ze is nieuwe songs aan het opnemen en doet dat op haar eigen tempo. Ze is niet van plan de zaak te overhaasten, de kwaliteit komt voorop".

De 25-jarige zangeres nam zich voor niet opnieuw te toeren voor Angelo twee jaar wordt. Toch heeft ze al in de studio gewerkt met componist James Ford en songschrijver Kid Harpoon, die eerder met Florence and the Machine samenwerkte.

Tijdens haar laatste tournee, ter ondersteuning van haar succesalbum '21' uit 2011, moest Adele optreden afgelasten nadat ze bloeduitstortingen op haar stembanden had gekregen. Daar werd ze voor geopereerd en nu is ze vastberaden niet voor het volgende jaar te gaan toeren, zelfs niet indien haar nieuwe album voor eind dit jaar wordt uitgebracht.

22-01-2014 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
21-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvol bij koud weer: celebs op Sundance tonen hoe het moet

Stijlvol bij koud weer: celebs op Sundance tonen hoe het moet

http://oi39.tinypic.com/2epsx1y.jpg

Het onafhankelijke filmfestival Sundance vindt plaats in het gelijknamige resort in de bergen in Utah, waar de temperaturen een pak frisser zijn dan in Californië, waar awardshows als de Golden Globes en de Critics Choice plaatsvinden. Niet meteen de geschikte plaats om in een rodeloperjurk met open rug of doorschijnende stofjes rond te lopen. Celebrities kiezen voor Sundance dan ook vaker voor een casual en warme outfit.

Het is natuurlijk nog steeds een evenement waar menig fotograaf aanwezig is dus blijven de sterren graag warm in stijl. Een kledingstuk dat bij verschillende actrices gespot werd is de lederen legging. Edgy genoeg om je outfit wat interessanter te maken maar tegelijkertijd ook warm (en een beetje zweterig) genoeg om de vrieskou buiten te houden. Wanneer het wat kouder is, wordt ook de keuze van de juiste jas erg belangrijk. Gwyneth Paltrow toont hoe het moet met een classy groene parka.

21-01-2014 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fans weten het zeker: dit kontje is van Emily

De fans weten het zeker: dit kontje is van Emily

http://oi39.tinypic.com/2vn0sr6.jpg

Emily Ratajkowski kent u beter als de babe die in de videoclip van 'Blurred Lines' haast in haar blootje paradeerde. Daarbovenop mag de brunette de maîtresse van Ben Affleck spelen in de verfilming van de thrillerroman 'Gone Girl'. Een verrassing zou het dus niet zijn als zij een fotoshoot in 'Sports Illustrated' zou krijgen, en dat naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van hun badpakkeneditie.

Wie met de hoogste eer zal gaan lopen, blijft voorlopig nog een goedbewaard geheim. Medewerkster MJ Day lichtte op haar Instagrampagina wel al een tipje van de sluier door enkele prikkelende foto's te tonen, weliswaar zonder gezicht.

Volgens de 'kenners' is er alvast geen twijfel mogelijk: zij zien er de trekken van Emily in. Bovendien stuurde de brunette net op diezelfde dag ook een plaatje van een tropisch paradijs de wereld in. Eerder had ze zelf al verklaard dat ze het een hele eer zou vinden als ze in dat rijtje topmodellen zou mogen plaatsnemen.

Volgens de geruchtenmolen zou deze keer overigens meer dan één schoonheid de cover mogen sieren. Kate Upton, die de voorbije twee jaren de hoofdrol opeiste, zou ook opnieuw van de partij zijn. Definitief uitsluitsel krijgen we daarover pas op 11 februari, als het blad in de winkel ligt.

21-01-2014 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham maakt opnieuw TV-optreden voor goede doel

Beckham maakt opnieuw TV-optreden voor goede doel

http://oi40.tinypic.com/2lc4unb.jpg

David Beckham verschijnt binnenkort weer voor een blitzoptreden op de Britse televisie. De ex-voetballer zal verschijnen in 'Only Fools And Horses' met een speciale sketch voor liefdadigheidsevenement 'Sport Relief'.

Het is niet de eerste keer dat Beckham zijn gezicht op TV laat zien voor het goede doel. In 2012 verscheen hij in een sketch waar te zien was hoe hij en acteur James Corden samen een bad namen en gezellig bij elkaar in bed kropen.

Het is de eerste keer sinds 2003 dat acteurs David Jason en Nicolas Lyndhurst terug in hun rollen van 'Only Fools and Horses' kruipen. Beckham, Lyndhurst en Jason zullen op 21 maart te zien zijn op BBC1 in een sketch die zich afspeelt in een bruine kroeg. Tijdens 'Sport Relief' wordt er ook een speciale editie van 'Strictly Come Dancing' uitgezonden met een aantal sportsterren.

'Sport Relief' is een liefdadigheidsevenement dat om de twee jaar georganiseerd wordt door 'Comic Relief' in samenwerking met BBC Sport. De sport- en entertainmentwereld werken dan samen om geld in te zamelen voor kwetsbare mensen in het VK en de rest van de wereld.

21-01-2014 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slachtoffer' Kanye West eist honderdduizenden dollars

'Slachtoffer' Kanye West eist honderdduizenden dollars

http://oi42.tinypic.com/116hsw1.jpg

De 18-jarige jongen die vorige week in elkaar zou zijn geslagen door rapper Kanye West (36), wil geld zien. In ruil voor enkele honderdduizenden dollars ziet hij af van een proces, weet entertainmentsite TMZ.

Kanye zou de jongen in een wachtkamer van een chiropractor in Beverly Hills behoorlijk hebben toegetakeld. Toch zouden er geen verwondingen te zien zijn. De 18-jarige zit absoluut niet te wachten op een proces, zeggen ingewijden. Beide partijen zouden met elkaar in onderhandeling zijn over een schikking.

Kanye zat vorige week in de wachtkamer met zijn verloofde Kim Kardashian. De 18-jarige jongen zou Kim onder meer hebben uitgescholden voor 'niggerlover', wat haar geliefde razend maakte. Kris Jenner, de moeder van Kim, zei later: ''Die jongen zei racistische, hatelijke en echt verschrikkelijke dingen. Daarmee is het begonnen.''

21-01-2014 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."'Wauters vs. Waes' doorgestoken kaart? Onmogelijk"

"'Wauters vs. Waes' doorgestoken kaart? Onmogelijk"

http://oi41.tinypic.com/24q67uh.jpg

Gooi ze maar in de vuilnisbak, de theorieën dat 'Wauters vs. Waes' opgezet spel zou zijn. Geen mens valt graag van een paard, zelfs stoere binken als Tom Waes of Koen Wauters niet, louter omdat het spannende tv oplevert. En in tegenstelling tot de epische fietstocht van Bordeaux naar Parijs vorige week, waren er bij de moderne vijfkamp wél onafhankelijke getuigen en juryleden om de echtheid van de bikkelharde competitie te garanderen. "Doorgestoken kaart? Onmogelijk", stellen coaches en juryleden in Het Laatste Nieuws.

Was er na aflevering één van 'Wauters vs. Waes' nog twijfel over het waarheidsgehalte van de wedstrijd, dan mag de kritiek na de uitzending van gisteravond verstommen.

Twijfels
Ja, tijdens Bordeaux-Parijs werden Tom Waes en Koen Wauters, ondanks de gutsende regen, niet écht smerig.

Ja, de kijker kreeg geen enkele tijdsaanduiding te zien. Ja, het hotel waar beide kemphanen een paar uur overnachtten in Chasseneuil-du-Poitou was niet te vinden op gespecialiseerde websites. En vooral: er ontbrak een onafhankelijke jury, naast Cath Luyten en Cathérine Moerkerke.

Zevenvoudig winnaar Herman Vanspringel in de volgwagen was voldoende geweest om de disbelievers de mond te snoeren. "Op het hoofd van mijn kinderen: ik heb écht die afstand gefietst", zwoer Tom Waes gisteren een dure eed, tussen de opnames van de laatste proeven door.

Trapladdertje
Een week later is er geen nood meer aan televisiecomplotten: in de moderne pentatlon - 200 meter zwemmen, jumping, schermen en een 3.000 meter lange loopwedstrijd met schietproeven tussendoor - stonden er genoeg getuigen langs de kant om elk spoor van oneerlijkheid aan te klagen. Peter Postelmans, bijvoorbeeld. De bronzen medaillewinnaar op het WK 2002 in Jerez de la Frontera was Waes' coach in de jumpingproef. Hij had de 12-jarige ruin Aron bij de teugel toen Waes zijn pijnlijke val maakte. "Tom is nogal een hevige, hè. Hij had nog nooit paardgereden, maar wipte toch fluks in het zadel - ik had 'm nog aangeraden een trapladdertje te gebruiken, maar hij wou er niet van weten. Gevolg: hij draaide zijn schoen in de ribben van het paard, het dier schrok en Tom kon niet blijven zitten. Zélfs voor de show valt niemand op zo'n manier van een paard.

21-01-2014 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent u al lid van 'Team Wham'?

Bent u al lid van 'Team Wham'?

http://oi44.tinypic.com/280nnkz.jpg

Wie de dolle fratsen van Koen Wauters en Tom Waes wat overdreven vindt, kan altijd nog bij Otto-Jan Ham terecht. De Vier-presentator voelt zich over het hoofd gezien bij het titanenduel der tv-sterren, maar geen nood: dankzij 'De Ideale Wereld' kan hij zich toch nog meten met de twee andere tenoren. Zo zal Otto-Jan alle duels uit 'Wauters vs Waes' een week later uitvoeren.

Gisteren kregen de kijkers alvast te zien hoe hij op een nog aftandsere fiets dan zijn twee voorgangers de afstand Bordeaux-Parijs aflegde. De obligate valpartij ontbrak uiteraard niet, een dutje in de telefooncel bleef hem dan weer wel bespaard. Al kende de presentator niet veel rust, met collega's Jelle De Beule en Jonas Geirnaert in de buurt...

21-01-2014 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse sterdirigent Claudio Abbado (80) overleden

Italiaanse sterdirigent Claudio Abbado (80) overleden

http://oi40.tinypic.com/qx8cb5.jpg

De Italiaanse sterdirigent Claudio Abbado is na een lang ziekbed op 80-jarige leeftijd in Bologna overleden, zo meldden Italiaanse media.

De in Milaan als zoon van een violist en een pianolerares geboren orkestmeester was directeur van de Milanese Scala van 1968 tot 1986. Daarna nam hij het stokje in handen bij het London Symphonic Orchestra en vervolgens bij de Opera van Wenen. In oktober 1989 werd hij bij de Berliner Philharmoniker benoemd tot artistiek leider van het orkest; hij volgde er Herbert von Karajan op. In 1994 werd hij leider van de Salzburger Festspiele.

Zijn laatste levensjaren sleet hij als dirigent van het Mozartorkest van Bologna. Vaak moesten concerten van dit ensemble afgelast worden wegens ziekte van Abbado.

In augustus 2013 werd de chefdirigent nog tot senator voor het leven benoemd door president Giorgio Napolitano. In december liet Abbado weten dat hij zijn zetel opgaf omdat hij zich aan het financieren van studiebeurzen voor jonge musici wilde wijden.

20-01-2014 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!