Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins werkt aan album Adele

Phil Collins werkt aan album Adele

http://oi44.tinypic.com/2qx3qcg.jpg

Phil Collins werkt mee aan het nieuwe album van Adele, de opvolger van '21'. In een interview met Inside South Florida vertelde Phil Collins dat hij nieuwe muziek voor de zangeres schrijft. Hij is erg onder de indruk van haar stem en van haar succes.

"Ik ben net begonnen voor Adele. Ze schreef me om samen te gaan schrijven", zei de voormalige drummer en leadzanger van Genesis. "Ik kende haar niet eens zo goed, ik leef onder een steen. Ze heeft enorm veel bereikt. Ik ben dol op haar stem en op het materiaal dat ze al heeft gemaakt. Voor mij is het een eye-opener, leerzaam."

In april vorig jaar werd bekend dat Adele werkt aan een opvolger van '21', het album waarvan ze wereldwijd 26 miljoen exemplaren verkocht. Deze week kwam naar buiten dat Adele voor 2015 een grote tournee aan het plannen is, mogelijk een wereldtournee.

25-01-2014 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber vergelijkt zichzelf met Michael Jackson

Justin Bieber vergelijkt zichzelf met Michael Jackson

http://oi39.tinypic.com/qya8sh.jpg

Het 19-jarige tieneridool Justin Bieber heeft met foto's op zijn Instagram-account een vergelijking gemaakt tussen zichzelf en popster Michael Jackson. Een dag nadat hij korte tijd in de gevangenis doorbracht in Miami Beach (Florida) postte Bieber gisteren twee foto's op de onlinedienst.

De ene toont Bieber die bij zijn vrijlating donderdag op het dak van een auto kroop en van daar zijn fans groette. Daaronder een andere foto waarop de in 2009 gestorven King of Pop te zien is wanneer hij in 2004 vrijkomt in het Californische Santa Maria en voor jubelende fans eveneens op een auto klimt.

Bieber werd donderdagochtend opgepakt na een straatrace in een woongebied van Miami Beach. De zanger wordt onder andere rijden onder invloed van drugs en alcohol en verzet tegen zijn arrestatie ten laste gelegd.

25-01-2014 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300 werken nazi-roofkunst in Belgische musea

300 werken nazi-roofkunst in Belgische musea

http://oi40.tinypic.com/23jgw04.jpg

In Belgische musea bevinden zich 331 kunstobjecten die terugkeer­den uit nazigebied en van wie de originele eigenaar niet bekend is. In de jaren na de oorlog is daar ook weinig naar gezocht. Dat schrijft De Standaard vandaag op basis van een bijlage van een rapport uit 2008 over de schade­loosstelling aan de joodse gemeen­schap.

Het rapport focust alleen op joodse bezittingen en on­derzocht een beperkt aantal Belgi­sche musea. Het lijdt volgens de krant geen twijfel dat veel kunst van bij ons in buitenlandse musea en privécollecties verzeild is.

Van de duizenden stuk­ken die richting Duitsland verdwenen, keerden er amper 1.155 terug naar ons land. Van de stukken die wel terugkwamen, kwam 91 procent bij de staat te­recht. Ruim een derde werd na de oorlog in zes openbare veilingen verkocht. Dat leverde de schatkist 3,3 miljoen toenmalige frank op.

639 stukken werden verdeeld over vijftien musea. Daaronder ruim 120 schilderijen, van topnamen uit onze kunstgeschiedenis, zoals Jor­daens, Memling, Metsijs, Van der Weyden, Cranach en Brueghel.

25-01-2014 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Queen Elizabeth zoekt huishoudster"

"Queen Elizabeth zoekt huishoudster"

http://oi44.tinypic.com/2s1u5n8.jpg

Koningin Elizabeth is op zoek naar een huishoudster voor Buckingham Palace. Dat weet de Britse krant The Telegraph.

In de functieomschrijving staat dat de nieuwe werknemer onder meer moet schoonmaken en stofzuigen. Het salaris bedraagt volgens de krant 276,92 pond (zo'n 333 euro) per week. Hiervoor moet de kleding van de koningin ook gestreken en netjes gehouden worden. Dat laatste geldt ook voor haar juwelen.

The Telegraph meldt dat de job vrij gevarieerd is. Zo kan de huishoudster de ene dag verzocht worden om de badkamer schoon te maken en de volgende dag zou er ineens een bezoek van een president op de planning kunnen staan. In de advertentie staat dat de nieuwe werknemer ook contact zal hebben met andere leden van de koninklijke familie. Daarom is het belangrijk dat hij of zij te vertrouwen is.

Het werk zal grotendeels uitgevoerd moeten worden in Buckingham Palace, maar van de huishoudster zou ook verwacht worden dat er zo'n drie maanden in het jaar gewerkt wordt op andere locaties.

25-01-2014 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Date met mij want ik krijg nieuwe borsten", en andere maffe uitspraken uit 'Are You The One?'

"Date met mij want ik krijg nieuwe borsten", en andere maffe uitspraken uit 'Are You The One?'

http://oi43.tinypic.com/augsch.jpg

MTV vuurt vanaf morgen een gloednieuw programma op ons af: in 'Are You The One' gaan twintig singles op zoek naar hun ideale partner. Tien vrouwen en tien mannen namen deel aan een zorgvuldig koppelingsproces op basis van een uniek datingalgoritme waarmee compatibiliteit kan gemeten worden. Anders uitgelegd: de perfecte koppels zitten al in de groep, het is nu enkel nog aan de singles om hun juiste match te winnen. Hoe ze dat doen, kom je op 26 januari om 18u25 te weten. Gisteren kon je alvast kennismaken met Jessica, Wes, Chris S, Ashleigh, Joey, Kayla, John, Paige, Dillan en Brittany, en vandaag stellen we de laatste tien deelnemers voor: Ryan, Simone, Coleysia, Chris T., Amber, Dre, Ethan, Shanley, Adam en Jacey!

"Ik kom soms over als een klootzak, maar op het einde van de dag - wanneer mijn vriendin en ik alleen zijn - dan ben ik superlief", legt Adam uit voordat hij over zijn uiterlijk bedprestaties begint op te scheppen. "Ik hou mezelf in vorm en ik zorg dat ik er goed uit blijf zien. Wanneer we samen op stap gaan, dan zullen al je vriendinnen jaloers zijn omdat jij met mij samen bent. Ik ben ook heel goed in bed, ik ben zeer creatief en ik zorg ervoor dat je terug zal komen omdat je meer wil." Ook Jacy windt er geen doekjes om: "Ik ben een geweldige vriendin. Ik ben een fucking geweldige vangst. Ik zal goed voor je zorgen. Ik zal met heel veel plezier voor je poetsen, koken en strijken." Jacy is naar eigen zeggen een "freak in bed": "Elke vent zou zich gelukkig mogen prijzen om mij als vriendin te hebben, gewoon omdat ik Jacy ben."

25-01-2014 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vader Bieber heeft slechte invloed op zijn zoon"

"Vader Bieber heeft slechte invloed op zijn zoon"

http://oi41.tinypic.com/s5g5md.jpg

De avond voordat het popidool gearresteerd werd, zou papa Bieber met zijn zoon hebben gefeest in een club in Miami. Daarnaast zou hij in een van de auto's hebben gezeten die de weg voor Justin vrijhielden zodat hij kon racen op de openbare weg. Volgens de website zijn er ook foto's waarop te zien is hoe Justin en zijn vader, na de vrijlating van Justin, samen een alcoholisch drankje drinken in een huis in Miami.

Gisterenmorgen verdedigde Jeremy zijn zoon via Twitter. "Ik kan mijn kinderen wel beschermen, maar ik kan ze niet beschermen tegen jullie en alle leugens. Geloof de waarheid en niet de leugens van de vijand", schreef hij zijn volgers.

De vader van Justin verliet zijn moeder toen de zanger nog een baby was. Hij is nu getrouwd en heeft nog twee jongere kinderen. De laatste tijd worden Justin en Jeremy regelmatig samen gezien.

25-01-2014 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper krijgt pampers naar het hoofd geslingerd tijdens optreden

Els De Schepper krijgt pampers naar het hoofd geslingerd tijdens optreden

http://oi42.tinypic.com/2h51spc.jpg

Els De Schepper zal zich haar optreden in Geel nog lang heugen. Iemand uit het publiek bekogelde de comédienne met luiers. Het is eens wat anders dan een staande ovatie.

Middenin de conference gebeurde het. "Zonder enige aanleiding, vlogen er plots drie pampers op het podium", verklaarde De Schepper. De comédienne kon niet meteen verder met haar optreden en liet de zaallichten aansteken. Ze zag hoe een vrouw uit het publiek rechtstond en iets onsamenhangends riep alvorens terug in haar zetel te vallen.

Op haar Twitteraccount postte de comédienne dat ze hoopte dat de desbetreffende dame dronken was. De Schepper nam het incident overigens sportief op en prees zich gelukkig dat het propere luiers waren.

25-01-2014 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé machtigste muziekkoppel

Jay-Z en Beyoncé machtigste muziekkoppel

http://oi42.tinypic.com/2cnjeaw.jpg

Billboard roemt Jay-Z en Beyoncé om de manier waarop ze zich in 2013 onderscheiden en de gangbare norm binnen de muziekindustrie bepaalden in plaats van volgden.

Zo bracht de rapper een gratis album uit via Samsung en zijn vrouw zette haar nieuwste werk inclusief uitgebreide videoclips totaal onverwacht op iTunes. Jay-Z is naast artiest ook onder meer succesvol platenbaas en concertorganisator.

Op nummer 2 in de top staat Lucian Grainge, topman van platenlabel Universal Music.  Artiestenmanager Coran Capshaw (Alicia Keys, Interpol, Lionel Richie, Tiësto) eindigt op 3. Op nummer 4 staat Michael Rapino van concertorganisator Live Nation en Martin Bandier (Sony Music) maakt de top 5 compleet. Jay-Z en Beyoncé zijn de enige artiesten in de top 100. Op nummer 52 staat Robert F.X. Sillerman, de entertainmentmagnaat die vorig jaar het Hollandse ID&T opkocht. Simon Cowell, bedenker van talentenjacht X Factor en oprichter van boyband One Direction, staat op 58.

24-01-2014 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. bevestigt: "Kanye en ik trouwen in Parijs"

Kim K. bevestigt: "Kanye en ik trouwen in Parijs"

http://oi44.tinypic.com/f3qjl.jpg

Kanye West en Kim Kardashian trouwen deze zomer in Parijs. Kim bevestigde dat gisterenavond in het Amerikaanse programma Jimmy Kimmel Live.

Kim bevestigde de locatie van de bruiloft en dat ze vanaf dat moment door het leven zal gaan als Kim Kardashian-West. Over Parijs als keuze voor haar bruiloft zegt de realityster: ''Het is ons tweede thuis. We zijn daar heel vaak, we hebben daar een appartement. Ik zeg niet waar of wanneer, maar het gebeurt zeker in Parijs.''

Kardashian onthulde in de talkshow ook dat West haar heeft gesmeekt om een even weg te zijn van haar familie. Het stel woont momenteel bij mama Kris Jenner totdat hun paleisje in Bel Air is gerenoveerd. Kanye was tijdens de kerstdagen ook al bij zijn schoonmoeder en vond het toen wel welletjes. West vroeg zijn verloofde vervolgens om drie dagen zonder andere familieleden door te brengen.

''Dus gingen we naar Parijs'', vertelt Kim. ''Het was te ver voor North om mee te gaan, dus mijn moeder en zussen pasten op.'' De verloofde van Kanye onthulde verder dat zus Khloé vorig jaar een zwangerschap probeerde te voorkomen. Lange tijd probeerden Khloé en Lamar Odom een kindje te krijgen. Toen dat niet lukte, kreeg Khloé IVF-behandelingen, maar ze stopte daar stiekem mee toen ze doorkreeg dat haar huwelijk de verkeerde kant op ging.

24-01-2014 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato weer thuis na TIA

Marco Borsato weer thuis na TIA

http://oi44.tinypic.com/2z8zpj8.jpg

Marco Borsato is vanmiddag uit het ziekenhuis ontslagen. De zanger werd woensdag opgenomen nadat hij was getroffen door een TIA. Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met hem en houdt hij geen blijvende schade over aan het incident.

Borsato doet vandaag op zijn website uit de doeken wat hem precies is overkomen. "Afgelopen woensdag was ik op weg naar Rotterdam voor de Vrienden van Amstel Live, toen mijn gezichtsvermogen deels verdween. Ik was duizelig, zag wazig, er was sprake van tunnelvisie en ik had moeite om rechtop te staan en mijn evenwicht te bewaren."

Daarop is de zanger naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gereden. Artsen stelden daar al snel vast dat er sprake was van een TIA; een bloedprop in de bloedvaten van de hersenen. Marco laat weten in het ziekenhuis uitstekend te zijn opgevangen en verzorgd. Na verschillende onderzoeken en controles mocht hij vrijdag aan het begin van de middag weer naar huis.

Geluk gehad
"Mijn gezichtsvermogen is volledig terug, net zoals mijn evenwicht. Ik realiseer me goed dat ik veel geluk heb gehad, het snelle handelen van de artsen heeft erger voorkomen."

De zanger bedankt iedereen voor de "lawine aan steunbetuigingen". "Door de uitingen van medeleven in woord, daad en via (social) media heb ik me onvoorstelbaar gesteund gevoeld. Niet in de laatste plaats door mijn collega"s van de Vrienden van Amstel Live die zo goed als allemaal een berichtje hebben gestuurd. Ons huis is veranderd in een bloemenzee en de lieve kaarten blijven binnenstromen."

"Jullie begrijpen dat ik erg geschrokken ben, maar ik zie de toekomst optimistisch tegemoet. Ik ben ervan overtuigd dat ik er weer helemaal bovenop kom, maar ik zal de komende weken, weliswaar volledig in strijd met mijn karakter, extra rust in acht moeten nemen op dringend advies van de arts."

24-01-2014 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert van Monaco vergeet rits in bijzijn van prinses Astrid

Albert van Monaco vergeet rits in bijzijn van prinses Astrid

http://oi41.tinypic.com/16k6nnl.jpg

Plechtig moment in Brussel, waar prinses Astrid het erevoorzitterschap van de European Organisation for Research and Treatment of Cancer (EORTC) overdroeg aan Albert van Monaco. De aandacht werd echter afgeleid door de openstaande rits van de prins.

Ook prins Lorenz, de echtgenoot van Astrid, was present op de hoofdzetel van de ngo voor kankeronderzoek in Brussel. "Ze is tien jaar een fantastische erevoorzitter geweest", aldus voorzitter Sir Christopher Mallaby. "We zijn haar dan ook heel dankbaar voor wat ze voor ons gedaan heeft." Astrid zelf bleef bescheiden. "Ik heb alles met mijn hart gedaan. Het zijn jullie die het harde werk leveren."

Ook over haar opvolger is het Charitable Trust tevreden. "Hij heeft al bewezen dat hij veel weet over wat we doen tijdens toespraken, dus we zijn trots en dankbaar dat prins Albert erevoorzitter wordt", aldus Mallaby. Alleen nog vestimentair iets beter uit de hoek komen dus...

24-01-2014 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedkantoor mispakt zich aan baby Zara Philips

Wedkantoor mispakt zich aan baby Zara Philips

http://oi40.tinypic.com/ops83s.jpg

Een Engels wedkantoor moet flinke bedragen uitkeren aan mensen die fors hebben ingezet op de naam van de dochter van Zara Phillips. De kleindochter van de Britse koningin Elizabeth gaf haar kindje de naam Mia Grace, en dat kwam kennelijk voor veel gokkers niet als een verrassing.

Zara Phillips beviel vorige week van haar eerste kindje. Een wedkantoor in Gloucester, waar de kersverse vader Mike Tindall rugby speelt, ontving op het laatste moment ineens opvallend veel inzet op de naam Mia en moet nu bedragen van vijf cijfers uitkeren aan de 'gokkers'.

Verdacht
Twee dagen voor de bevalling staakte de bookmaker de weddenschap, nadat meerdere mensen honderden ponden inzetten op de naam Mia. The Telegraph meldt vrijdag dat het wedkantoor alle winnaars uitbetaalt, ondanks de verdachte gang van zaken.

"Iemand wist kennelijk meer dan wij. Dat kan niet anders met dit aantal gokkers, de hoogte van de bedragen die zij inzetten en de locatie", vertelt een woordvoerder van het bedrijf.

24-01-2014 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber onwettig geëscorteerd: drie agenten geschorst

Bieber onwettig geëscorteerd: drie agenten geschorst

http://oi40.tinypic.com/b5la1l.jpg

In de Amerikaanse staat Florida zijn drie politieofficieren geschorst omdat ze Justin Bieber ongeoorloofd hebben geëscorteerd. Dat meldt nieuwszender CNN op gezag van de adjunct-gemeentesecretaris van de stad Opa-locka.

De stad in de county Miami-Dade onderzoekt berichten dat politiemensen Bieber hadden geëscorteerd nadat hij daar maandag was geland en zich daaropvolgend naar stripteasetenten in Miami begaf. Ondertussen zijn drie officieren, met behoud van loon, geschorst, aldus adjunct-gemeentesecretaris David Chiverton. Hij voegde eraan toe niet te weten hoe de escorte tot stand was kunnen komen.

Gisteren werd Bieber gearresteerd wegens straatracen en rijden onder invloed. Later op de dag kwam hij weer vrij op borg.

24-01-2014 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model waar Bieber mee op stap was ook vaste klante bij gerecht

Model waar Bieber mee op stap was ook vaste klante bij gerecht

http://oi44.tinypic.com/33nb8kj.jpg

Alvorens Justin Bieber in de boeien geslagen werd, bevond hij zich in het charmante gezelschap van Chantel Jeffries. Soort zoekt soort blijkbaar: het knappe 21-jarige model is zelf al vijf maal in aanraking gekomen met het gerecht. Naast een boete voor overdreven snelheid zou ze ook iemand aangevallen hebben met een dodelijk wapen. Het slachtoffer weigerde echter klacht in te dienen.

Ook toen Chantel bij een ruzie de arm van een vrouw met een mes bewerkte, kwam ze er bijzonder goedkoop vanaf. Haar doelwit wilde de zaak niet op de spits drijven en dus hoefde ze enkel de gerechtskosten te betalen.

24-01-2014 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland op zoek naar 200 ambassadeurs

Tomorrowland op zoek naar 200 ambassadeurs

http://oi42.tinypic.com/2hpu8n4.jpg

Barst je van positiviteit? En probeer je van deze wereld een betere plaats te maken? Dan is People of Tomorrow ongetwijfeld iets voor jou. Het project gaat op zoek naar tweehonderd Tomorrowlandgangers van over de hele wereld die ambassadeur willen zijn van hun generatie. Er komt uiteindelijk ook een radioreeks op Studio Brussel en een tv-programma op Eén van. Daarin zal gepeild worden naar hun gedachten over familie, vrienden, liefde, geluk, relaties, muziek en culturen. "Op die manier krijgt de positieve en internationale generatie een gezicht", klinkt het in een persbericht.

Hoe gaat het in zijn werk? Maak vóór 13 februari een filmpje met je goede bedoelingen en leg uit hoe je die positieve vibes zal verspreiden

Verspreid vervolgens je boodschap: hoe meer views, hoe groter de kans dat de Tomorrowland-jury je zal opmerken. Tot slot krijg je nog zes audiovisuele taken, waarbij de hele wereld mag kennismaken met je levenslustige ziel. In ruil mag je deel uitmaken van een gecrowdsourcede Youtube-documentaire en -niet onbelangrijk- je ticket bestellen voor het eerste weekend van Tomorrowland.

24-01-2014 om 10:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld vindt Hollande "wreed en harteloos"

Karl Lagerfeld vindt Hollande "wreed en harteloos"

http://oi44.tinypic.com/2a77u5j.jpg

Karl Lagerfeld vindt de affaire van de Franse president Hollande met actrice Julie Gayet niet kunnen. In een interview liet de creatieve directeur van Chanel weten dat hij Hollande "wreed en harteloos" vindt.

"Ik ben echt tegen de manier waarop Valerie Trierweiler behandeld werd" zei Lagerfeld tegen The Associated Press. "Dat soort dingen kan je een vrouw waar je al zoveel jaren mee door hebt gebracht niet aandoen. Ik vind dit echt wreed en harteloos." De affaire zou ervoor gezorgd hebben dat Valérie Trierweiler zich moest terugtrekken in het ziekenhuis omdat ze volledig uitgeput was. Trierweiler was ook de opvallende afwezige op het haute couture defilé van Chanel afgelopen dinsdag.

Het is niet de eerste keer dat de ontwerper zich negatief uitlaat over de president. Vorig jaar vertelde hij nog aan de Spaanse Marie Claire: "Hollande haat de rijken. Het is een echte ramp. Hij wil ze straffen en nu vertrekken ze natuurlijk, niemand wil investeren". De tachtiger kwam ook al in opspraak nadat hij zijn mening verkondigde over Adele. Hij noemde haar eerst "dik", maar stelde later zijn mening bij naar "een beetje rond". Gayet vindt Lagerfeld dan weer  "een leuk persoon" met een "leuk gezicht".

23-01-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een avondje uit met George Clooney? Al vanaf 10 dollar maak je kans

Een avondje uit met George Clooney? Al vanaf 10 dollar maak je kans

http://oi41.tinypic.com/29lb50n.jpg

Omaze.com organiseert een wedstrijd waarmee je een date met George Clooney kan winnen. De winnaar mag een vriend meenemen naar New York (vlucht inclusief), chillen met Clooney backstage bij 'David Letterman' en meelopen op de rode loper voor de première van 'Monuments Men' samen met Matt Damon en Cate Blanchett. De gelukkige krijgt ook eerst een verwendagje, want zeg nu zelf, als je George gaat ontmoeten kan je er maar beter goed uitzien.

De wedstrijd heeft tot nu toe al 540.000 dollar opgebracht voor 'Satellite Sentinel Project', een organisatie die de grens van Soedan in de gaten houdt en andere gevaarlijke gebieden om misdaden tegen de mensenrechten op te sporen. Clooney probeerde eerder al de humanitaire crisis in Soedan onder de aandacht te brengen.

Eén lotje kost 10 dollar en de wedstrijd is open tot 30 januari. Waag jij ook je kans?

23-01-2014 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris, Jay-Z en Will Smith werken aan HBO-serie

Calvin Harris, Jay-Z en Will Smith werken aan HBO-serie

http://oi44.tinypic.com/2ikz9ky.jpg

Calvin Harris moet voor televisienetwerk HBO de humor zien te vinden in 'Electronic Dance Music' of EDM. De schotse DJ krijgt daarvoor hulp van Jay-Z en Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith die als executive producers zullen optreden voor de serie 'Higher'.  Jay-Z en Will Smith breiden zo hun werkrelatie verder uit, de twee zijn momenteel ook bezig met de remake van de musical 'Annie'.

HBO liet in een officieel statement ook weten dat de eerste aflevering van de serie 'Higher', die zich in de wereld van de elektronische dancemuziek afspeelt, momenteel geschreven wordt door Irvine Welsh, de auteur van het verfilmde boek 'Trainspotting'.  Het is ook niet de eerste keer dat EDM scenarioschrijvers weet te inspireren. De Amerikaanse DJ Diplo werkt momenteel ook aan een film die draait rond het muziekgenre voor 20th Century Fox.

Wat er zo grappig is aan Electronic Dance Music zal 'Higher' ons ongetwijfeld laten zien.

23-01-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato reageert op beroerte: "Ik ben erg geschrokken"

Marco Borsato reageert op beroerte: "Ik ben erg geschrokken"

http://oi44.tinypic.com/2815om.jpg

De Nederlandse zanger Marco Borsato (47) is gisteren getroffen door een TIA, een voorbijgaande beroerte. De zanger maakt het naar omstandigheden goed, zo maakte concertorganisator Mojo Concerts bekend. Borsato laat weten "erg geschrokken" te zijn door het voorval.

Borsato werd aan het begin van de avond onwel. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij aan het einde van de middag een TIA heeft gehad. Op advies van zijn arts neemt de zanger alle rust.

Zijn artsen houden hem scherp in de gaten en vermoedelijk kan hij later deze week naar huis. De zanger is met klem verzocht het zeer rustig aan te doen, omdat dat het herstel bevordert.''De reacties en medeleven die ik en mijn gezin hebben gekregen zijn overweldigend en hartverwarmend. Het doet ons allemaal heel goed dat er zo wordt meegeleefd. We hopen dat we nu de tijd en de rust krijgen die we nodig hebben" zegt de zanger.

Bij een TIA verstoort een bloedprop tijdelijk de bloedstroom naar een deel van de hersenen. Snelle behandeling is noodzakelijk om herhaling of zelfs een herseninfarct te voorkomen.

'Vrienden Van Amstel'
Marco Borsato zou gisteren, vandaag en morgen in Ahoy optreden tijdens 'Vrienden Van Amstel'. Borsato treedt niet meer op tijdens de resterende avonden van het muziekevenement . De concertreeks komt door zijn afwezigheid niet op losse schroeven te staan.

Ook het tv-programma The Voice Kids, waar de zanger een van de coaches is, ervaart vooralsnog geen problemen. ''Alle afleveringen zijn opgenomen, behalve de finale die op 21 februari is'', meldt een woordvoerder.

Tournee
Borsato's aanstaande tournee, die half april van start gaat, kan volgens Mojo vooralsnog ook gewoon doorgaan.

23-01-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselmans tegen imitator: "Stop of ik klop op uw bakkes"

Brusselmans tegen imitator: "Stop of ik klop op uw bakkes"

http://oi41.tinypic.com/2wr0lk7.jpg

Herman Brusselmans is het beu dat iemand anders in zijn naam tweet. In een filmpje dat zijn vriendin gisteren op Twitter zette, vraagt hij dat @hfmbrusselmans - die intussen al 13.000 volgers heeft - stopt met berichten te sturen. "Ik richt me hierbij tot @hfmbrusselmans die valselijk onder mijn naam tweets de wereld instuurt", zegt hij in het filmpje. "Die tweets zijn belachelijk en niet grappig. En als hij er niet mee stopt, klop ik op zijn bakkes." Eerder deze week diende advocaat Sven Mary ook al klacht in tegen een valse twitteraar. En ook Lesley-Ann Poppe heeft de politie ingeschakeld om een valse twitteraar het zwijgen op te leggen.

23-01-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!