Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HBO denkt aan Amerikaanse remake van 'Borgen'

HBO denkt aan Amerikaanse remake van 'Borgen'

http://oi39.tinypic.com/29llhsi.jpg

HBO komt mogelijk met een Amerikaanse remake van de populaire Deense politieke serie 'Borgen' op de proppen. Dat onthulde de producente op een conferentie.

Volgens Camilla Hammerich, de producente van 'Borgen', lopen er verregaande gesprekken met de Amerikaanse betaalzender HBO om een remake van 'Borgen' te maken. Het zou tot een akkoord gekomen zijn met BBC Worldwide, dat de serie zou produceren. 

"Ik hoop gewoon dat ze het beginnen maken", zei Hammerich op Digital Biscuit, een creativiteitsconferentie in Dublin. 

Hemelsbreed verschil
'Borgen' vertelt het fictieve verhaal over de eerste vrouwelijke premier van Denemarken. Hoewel ze zelf beseft dat er een hemelsbreed verschil is tussen het Amerikaanse en Deense poltieke landschap, is de producente ervan overtuigd dat 'Borgen' ook in de VS kan werken.

"Het is nog steeds 'Borgen', maar een Amerikaanse 'Borgen' met de Amerikaanse politiek. Het is zeer interessant. We hadden nooit gedacht dat we van 'Borgen' ergens een remake zouden kunnen maken. Maar nu ik met die mensen (HBO, red.) praat, denk ik echt dat het mogelijk is."

The Killing
De Zweden doen het goed op televisioneel gebied in het buitenland. Eerder kreeg ook al het Deense tv-drama 'The Killing' een remake in de Verenigde Staten.

Ook de Deens-Zweedse serie 'The Bridge' werd hermaakt in een Britse en Amerikaanse versie.

28-01-2014 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Safety First' wint de Ha! van Humo

'Safety First' wint de Ha! van Humo

http://oi42.tinypic.com/3162iw0.jpg

Het VTM-programma 'Safety First' wint de Ha! van Humo 2013. "De personages van deze serie onderscheiden zich van de karikatuur door uitgesproken gevoelig te zijn in een leven waarin opstaan altijd weer een voorspel is van vallen", aldus Humo's tv-criticus Dwarskijker in zijn lofrede. "Net echt, maar dan een beetje aangedikt, puur voor ons vermaak."

"De personages van deze serie onderscheiden zich van de karikatuur door uitgesproken gevoelig te zijn in een leven waarin opstaan altijd weer een voorspel is van vallen", aldus Humo's tv-criticus Dwarskijker in zijn lofrede. "Net echt, maar dan een beetje aangedikt, puur voor ons vermaak."

Humo looft ook de scenaristen en de acteurs. De hoofdrollen in deze sitcom over een beveiligingsfirma worden vertolkt door Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans, Ben Segers en Matteo Simoni. Shelter, het productiehuis dat 'Safety First' maakte, kreeg eerder al buitenlandse televisieprijzen voor programma's als 'Benidorm Bastards' en 'Wat Als?'

De Ha! van Humo is de eerste Vlaamse onderscheiding die het te beurt valt. 'Safety First' wint een kunstwerk van Humo's huishumorist Jeroom en een cheque van 5.000 euro.

In een eerste reactie in Humo zegt Tim Van Aelst van Shelter: "Joehoe, we hebben 'm! Nu kan ik sterven."

Al sinds 1980 bekroont de redactie van Humo jaarlijks een binnenlands televisieprogramma of een televisiepersoonlijkheid met de felbegeerde Ha!

28-01-2014 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters dominokoning met Belgisch record

Koen Wauters dominokoning met Belgisch record

http://oi39.tinypic.com/j94kzn.jpg

Wauters versus Waes: 2-1, met dank aan een spannende dominoproef. Straffer nog: Koen liet 74.407 steentjes vallen en verpulverde daarmee het Belgische record dat op 18.957 eenheden stond. Tom kwam -mede dankzij de hulp van vriendin Mieke- aardig in de buurt, maar moest toch zijn meerdere erkennen.

Beide presentatoren mochten zelf een parcours uitzetten, het origineelste traject werd beloond met een voorsprong in punten. Wauters koos voor het Rad van Fortuin met daarbij een portret van zijn rivaal, Waes vond zijn inspiratie in de VRT-toren. Toen ook broer Kris vanuit het niets zijn opwachting maakte, kon Koen zijn ogen niet meer geloven. "Clouseau is gesplit!"

28-01-2014 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Fabiola en Udo bij eerste vijftien Eurosongkandidaten

2 Fabiola en Udo bij eerste vijftien Eurosongkandidaten

http://oi42.tinypic.com/20h4ier.jpg

Op zondag 2 februari pakt Eén uit met de eerste casting voor Eurosong 2014, de nationale voorronde waarin ons land de geschikte kandidaat en song zoekt voor het 59ste Eurovisiesongfestival in mei. Wie van de dertig kandidaten ons land mag vertegenwoordigen in Kopenhagen bepalen vier experten en de kijkers. De zeven weken lange zoektocht wordt in goede banen geleid door Eva Daeleman en Peter Van de Veire. In de eerste aflevering strijden onderstaande vijftien exemplaren voor een plek in de halve finale. Telkens brengen ze een nummer uit de rijke Eurovisiesongfestivalgeschiedenis.

1. White Bird zingt 'Fly on the wings of love' (The Olsen Brothers, 2000)
White Bird is het alter ego van singer-songwriter Bert Van Renne. Hij speelde al in verschillende bands, van punk tot rock en pop. Met zijn vorige band SnoWhites schopte hij het onder meer tot in de playlist van Radio 2. Hij nam deel aan 'The Voice' en haalde de liveshows. In 2013 scoorde hij radiohits met '126' en 'Saviour'.

2. Eva Jacobs zingt 'In your eyes' (Niamh Kavanagh, 1993)
Het grote publiek kent Eva Jacobs als één van de ontdekkingen uit The Voice 2012. Ze verliet de talentenjacht dan wel vroeger dan verwacht, maar liet met haar soulvolle stem en gevoelig pianospel een diepe indruk na op kijkend Vlaanderen. Intussen heeft Eva een eerste cd uitgebracht en scoorde ze met haar versie van 'If I ain't got you' een bescheiden hit op Radio 2 en MNM.

3. The Fuckuleles zingen 'Waterloo' (ABBA, 1974)
The Fuckuleles is een zijproject van singer-songwriter en VtmKzoom-gezicht Arne Vanhaecke. Gewapend met niets meer dan drie ukuleles wagen Arne en de zijnen zich aan covers van bekende hits. En hun minimalistische aanpak marcheert: een uitzinnig Sportpaleis ging al overstag, een stampvolle tent op folkfestival Dranouter idem dito.

4. Joyce zingt 'Mister' (Sergio & The Ladies, 2002)
Ze is één van de nobele onbekenden die dit jaar een gooi doet naar een plaats in Kopenhagen. Radio 2-luisteraars kennen de Limburgse zangeres misschien wel als winnares van de derde editie van De Muziekklas, een wedstrijd waarin voormalig Eurosongdeelnemer Tom Dice op zoek ging naar Nederlandstalig poptalent.

5. The Exclusive Strings zingen 'Hard Rock Hallelujah' (Lordi, 2006)
Orkestleider Jan Ceulemans ging op zoek naar getalenteerde violisten in de meest gerenommeerde conservatoria en bracht hen samen in het project The Exlusive Strings. Sinds hun oprichting hebben de dames al in binnen- en buitenland prestigieuze concerten op de meest exclusieve locaties gegeven. Sinds de komst van de Nederlandse Danielle kreeg de hype vioolmuziek een toegevoegde factor: zang.

6. Jessy zingt 'Euphoria' (Loreen, 2012)
Jessy Desmet groeide op in een muzikaal gezin en kroop al snel mee op het podium bij het orkest van haar vader. Als kind zong ze met onder andere Willy Sommers en Marijn Devalck. In 1996 leidde een ontmoeting met de mensen van 'The Mackenzie' tot een zeer succesrijke samenwerking, met als grootste hit de danceklassieker 'Innocence'. Ook na deze samenwerking scoorde Jessy een waslijst aan hits, zoals 'Look @ me now' en 'Nothing at all'.

7. Gracious Wild zingt 'In love for a while' (Anna Rossinelli, 2011)
Op amper zestienjarige leeftijd won Simon Sinnaeve de wedstrijd 'Wanna Sing' op TMF. Hij sleepte een platencontract in de wacht en nam een single op. Daarna werd het stil rond de jonge singer-songwriter. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en Simon snakt naar grote podia. Wie weet biedt Eurosong 2014 hem die kans.

8. Violet Sky zingt 'Door de wind' (Ingeborg, 1989)
Violet Sky bestaat uit Kristof (voormalig zanger van The Ditch) en Viola (zangeres van 2Fabiola). De twee vormen al geruime tijd een koppel en verwachten samen een kindje. Nu maken ze ook samen muziek. Hun eerste grote muzikale wapenfeit wordt Eurosong 2014.

9. Axel Hirsoux zingt 'Tu te reconnaîtras' (Anne-Marie David, 1973)
Axel Hirsoux is een zanger/acteur uit La Hestre. Hij waagde zijn kans in het verleden al bij verschillende zangwedstrijden zoals het 'Concours International De La Chanson' en 'Star Academy'. In 2013 schreef hij zich in voor 'The Voice Belgique'. Hij sneuvelde toen in de tweede ronde. Hij speelde ook al een aantal rollen in musicals, zoals Quasimodo in 'Notre Dame de Paris'.

10. 3M8S zingt 'Only teardrops' (Emmelie de Forest, 2013)
3M8S is een boysband die in 2012 werd opgericht door de drie Idool-finalisten Dean (winnaar in 2007), Dennis (finalist 2011) en Kevin (winnaar 2011). 3M8S scoorde hits zoals 'Summer's gone', 'Back in september', 'Lovestoned' en 'My Island'. Eind 2012 kondigden de leden het einde van de groep aan. Eurosong 2014 zal hun laatste wapenfeit worden.

11. Nelson zingt 'Glorious' (Cascada, 2013)
Nelson Moraïs dook al in Eurosong 2004 op als achtergrondzanger bij zijn zus Elsie, maar werd pas echt bekend dankzij zijn deelname aan Eurosong 2008 met 'When I can't find love'. Daar viel hij op in zijn wit 'marcelleke' achter een piano. Daarna ging hij meer de dancerichting uit en scoorde hij hits in de Ultratop.

12. Elyva Dulcimer zingt 'Sweet people' (Alyosha, 2010)
Liesbeth De Weer, ofte Elyva Dulcimer, is gefascineerd door folk, metal en Keltische muziek. Ze is -als één van de enigen in België- de trotse bezitster van een hammered dulcimer, een snaarinstrument dat met hamertjes bespeeld wordt.

13. 2 Fabiola ft. Loredana zingt 'My number one' (Elena Paparizou, 2005)
De legendarische dance-formatie rond Pat Krimson is terug van nooit weggeweest. In de jaren negentig scoorde 2Fabiola met hits als 'Lift you up', 'Magic flight' en 'Freak out' absolute superhits. Het werd even wat stiller rond Patje en de zijnen, maar met nieuwe zangeres Loredana De Amicis in de gelederen lijkt 2Fabiola helemaal klaar voor een spetterend Eurosong-avontuur

14. Di Stephano zingt 'L'amour, ça fait chanter la vie' (Jean Vallée, 1978)
Met zijn 49 lentes is Stephan de ouderdomsdeken van Eurosong 2014. Stephan ademt muziek: hij dirigeert, componeert, zingt en bespeelt verschillende instrumenten (cornet, euphonium en piano). Kan dit multitalent verrassen?

15. Udo zingt 'Ne partez pas sans moi' (Céline Dion, 1988)
Udo heeft iets met muziekwedstrijden. In 2005 won hij de talentenjacht 'X Factor' op VTM, en amper twee jaar later kroonde hij zich met de Will Tura-cover 'Ik mis je zo' tot winnaar van 'Zo is er maar één' op Eén. Schrijft hij ook Eurosong 2014 op zijn palmares?

28-01-2014 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 50.000 mensen tekenen petitie voor deportatie Bieber

Ruim 50.000 mensen tekenen petitie voor deportatie Bieber

http://oi39.tinypic.com/vxooqt.jpg

Ruim 50.000 Amerikanen hebben een online petitie getekend voor de deportatie van Justin Bieber. Als dit aantal voor 22 februari wordt verdubbeld, moet de overheid officieel op het verzoek reageren.

"We willen graag dat de gevaarlijke, roekeloze, vernietigende en drugsgebruikende Justin Bieber wordt uitgezet en dat zijn green card wordt afgepakt," zo luidt de tekst van de petitie, die gericht is aan het Witte Huis. "Hij vormt niet alleen een bedreiging voor onze mensen maar is ook een verschrikkelijke invloed op onze jeugd. Wij willen Justin Bieber uit onze samenleving verwijderen."

Arrestatie, graffiti en cocaïne
De 19-jarige Canadees, die in Californië woont, werd vorige week gearresteerd voor rijden onder invloed en straatracen. Ook kwam de zanger in meerdere landen onder vuur te liggen vanwege graffiti en werd er tijdens een feestje bij hem thuis onlangs cocaïne gevonden.

100.000 handtekeningen
De petitie werd donderdag gecreëerd en werd binnen de eerste vijf dagen 51.569 keer ondertekend. Het doel is 100.000 handtekeningen.

28-01-2014 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma zoekt lp's voor door brand gedupeerde kleinzoon

Oma zoekt lp's voor door brand gedupeerde kleinzoon

http://oi43.tinypic.com/x60y0l.jpg

Boudewijn de Groot, The Eeverly Brothers, Elvis Presley ... urenlang kon Twan Vet (14) uit de Nederlandse stad Amersfoort luisteren naar lp's van deze en andere artiesten uit de jaren zestig en zeventig. Kon, want een uitslaande brand in zijn ouderlijk huis verwoestte eind vorig jaar zijn platenollectie. Zijn oma vindt het zo zielig voor hem dat ze onze collega's van het Algemeen Dagblad om hulp vroeg.

"Door een brand is mijn kleinzoon van 14 al zijn lp's kwijtgeraakt. Wie kan hem helpen aan lp's uit de jaren '60 en '70. Bijvoorbeeld Elvis Presley en Abba," vraagt oma Riet Vet uit Amersfoort vandaag in de rubriek Lezers helpen Lezers in de krant.

Moeizame zoektocht
Een oproep die haar dochter en kleinzoon verrast. "Twan loopt sinds de brand alle kringloopwinkels in de omgeving af, op zoek naar de lp's die hij zo mist. Het waren er zo'n 25," zegt moeder Els. Erg succesvol was de zoektocht van haar zoon tot nu toe niet. "De platen waar hij zo van houdt, zijn moeilijk te vinden. Blijkbaar kon mijn moeder het niet langer aanzien."

Els Vet vindt de spontane actie van haar moeder geweldig. "Het eerste wat je je kinderen na zo'n brand wilt teruggeven, is datgene waar ze aan gehecht waren," klinkt het ontroerd. 

De noodoproep van haar moeder bleef niet zonder gevolg. Bij oma Riet kwamen vandaag al twee reacties binnen van mensen uit de omgeving van Amersfoort. Beiden boden lp's aan die Twan mag komen afhalen.

Good Vi-bra-ti-ons
"Eentje is van Abba en de andere van een groep met een moeilijke naam. Even kijken hoor. Er staat hier 'good vi-bra-ti-ons. Ik ken ze niet en Twan evenmin maar ik heb al tegen hem gezegd: je moet die langspeelplaat wel ophalen want wie weet is het hele leuke muziek," zegt Riet Vet enthousiast.

De grootmoeder hoopt dat zich meer mensen melden die haar kleinzoon kunnen helpen. Toch is daarmee het leed nog niet geleden, zegt dochter Els. Haar man, zij en hun twee kinderen, geadopteerd uit Zuid-Korea, raakten alles kwijt bij de brand.

Boxen
"Twans pick-up ging ook in vlammen op. Eind vorige week vond hij een nieuwe tweedehandse maar er zitten helaas geen boxen bij. Het zou geweldig zijn als iemand hem ook daar nog aan kan helpen," zegt de moeder hoopvol.

(Kunt u Twan Vet helpen, stuur dan een mail naar: dok@kpnmail.nl).

27-01-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence krijgt opnieuw miljoenencontract van Dior aangeboden

Jennifer Lawrence krijgt opnieuw miljoenencontract van Dior aangeboden

http://oi43.tinypic.com/260aa0m.jpg

Jennifer Lawrence is opnieuw aan het onderhandelen over een driejarig contract met Dior. De deal zou 15 tot 20 miljoen dollar waard zijn en de agenten van Lawrence verzorgen de onderhandelingen met het Franse modehuis. Jennifer werd al woordvoerster voor Dior in 2012 na haar rol in de eerste 'Hunger Games' film.

Creatief directeur van Dior Raf Simons zei toen Lawrence voor de eerste keer als Dior-gezicht werd ingeschakeld: "ik was onder de indruk van haar prestaties op het grote scherm in blockbusters, maar ook door haar krachtige interpretaties van subtielere en meer ontwikkelde personages". Even later verscheen de actrice in een campagne voor Miss Dior en zorgde voor veel onvergetelijke awardshowmomenten in Dior. Zo droeg ze bijvoorbeeld Dior toen ze vorig jaar viel wanneer ze haar Oscar in ontvangst wou nemen. Ook dit jaar werd de jurk die Miss Lawrence droeg tijdens de Golden Globes veelbesproken, al was dat meestal niet positief.

Dior noch Lawrence wilt voorlopig iets zeggen over de deal die in de maak is. Een bron uit Hollywood zei wel: "er is nog niets getekend maar Jennifer heeft tot nu toe altijd een goede relatie gehad met het modehuis en staat open voor een verlening van de samenwerking". Dior wist eerder al Marion Cotillard, Natalie Portman, Charlize Theron en Mila Kunis te strikken als woordvoersters.

27-01-2014 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle solliciteert voor job achter de kassa aan minimumloon

Susan Boyle solliciteert voor job achter de kassa aan minimumloon

http://oi44.tinypic.com/2hz0c5y.jpg

Zangeres Susan Boyle, die destijds ontdekt werd in de talentenjacht 'Britain's Got Talent', zou gesolliciteerd hebben voor een job achter de kassa bij haar lokaal gokkantoor. Het loon: 6 pond per uur, oftewel het minimumloon. Geld komt de zangeres nochtans niet te kort, haar vermogen wordt op dit moment geschat op 20 miljoen pond.

De 52-jarige zangeres zou gesolliciteerd hebben voor een baan bij gokkantoor Ladbrokes nadat ze een jobadvertentie zag in de vitrine. Susan stapte de zaak binnen en sprak gedurende 5 minuten met de manager, David Corr, over de positie. Hij vertelde aan de krant The Sun: "Susan Boyle kwam binnen en vroeg naar de job achter de kassa. We waren allemaal in shock". De manager vertelde dan aan Boyle dat ze online zou moeten solliciteren als ze kans wou maken op de rol.

Het lijkt misschien een vreemde move van de steenrijke zangeres, maar volgens een buurtbewoner is Boyle gewoon op zoek naar een job om zich wat meer te integreren in de gemeenschap. "Ze heeft het geld niet nodig, dus ik denk dat het voor haar een manier is om meer buiten te komen" vertelde hij aan The Sun. Susan solliciteerde eerder al voor een vergelijkbare job voordat ze beroemd werd in 2009.

27-01-2014 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone agenten 'viseren' verdachte voorbijgangers

Allochtone agenten 'viseren' verdachte voorbijgangers

http://oi42.tinypic.com/2i1icee.jpg

Sommige allochtonen voelen zich wel eens geviseerd door de politie. En als we het nu eens omkeren, dachten comedians Erhan Demirci en Latif Aït.

Voor het Canvas-programma 'Nuff said' trokken Demirci en Aït- verkleed als agenten- de straat op om enkele verdachte voorbijgangers te 'viseren'. Het hilarische resultaat ziet u zondag op Canvas, maar in bovenstaand filmpje krijgt u al een voorsmaakje.

Stand-upper Demirci liet vorige week al van zich horen door zich in naam van alle Belgen-van-vreemde-origine voor werkelijk alles te verontschuldigen.

27-01-2014 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie stelt geen onderzoek in naar druggebruik Nigella ondanks bekentenissen

Politie stelt geen onderzoek in naar druggebruik Nigella ondanks bekentenissen

http://oi40.tinypic.com/t6q743.jpg

De Britse politie heeft besloten om geen onderzoek in te stellen naar het druggebruik van TV-kok Nigella Lawson nadat ze onlangs tijdens een rechtszaak toegaf cocaïne gebruikt te hebben. De politie zei het bewijs onderzocht te hebben, maar besloot om geen verdere actie te ondernemen.

Nigella gaf toe in de rechtszaak tegen Elisabetta en Franscesca Grillo, de voormalige personal assistants van Charles Saatchi, dat ze cocaïne had gebruikt met haar voormalige echtgenoot John Diamond voor hij aan kanker overleed. Ook in juli 2010 zou de TV-kok de drug hebben gebruikt omdat ze werd blootgesteld aan "intiem terrorisme" van haar ex, Charles Saatchi.

Scotland Yard liet in een statement weten dat de vervolging een slecht signaal zou uitzenden naar het publiek. Het zou er namelijk voor kunnen zorgen dat getuigen en slachtoffers minder eerlijk zijn tegenover de politie en het gerecht uit angst om vervolgd te worden."Hoewel getuigen niet zomaar eender welke misdaad kunnen toegeven zonder gevolgen, moet dit afgewogen worden tegen het belang van het vertellen van de waarheid" leest het statement.

Hoewel Lawson toegaf ooit cocaïne gebruikt te hebben, zei ze ook dat het belachelijk was dat er gesuggereerd werd dat ze een frequente gebruiker zou zijn. De TV-ster zei dat ze "niet trots" was op haar druggebruik, maar dat ze liever "beschaamd en eerlijk" was over haar verleden.

27-01-2014 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye trouwen tijdens tv-show"

"Kim en Kanye trouwen tijdens tv-show"

http://oi39.tinypic.com/2nh3z9c.jpg

Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar in juni het jawoord. De hele bruiloft zal gefilmd worden voor de realityserie 'Keeping Up With The Kardashians', deze wordt door entertainmentzender E! uitgezonden. Dat laten bronnen weten aan RadarOnline.

Volgens de insiders heeft de realityster haar aanstaande overgehaald om hun huwelijk te laten filmen. Dat zou Kim gedaan hebben, omdat het grootste deel van de bruiloft voor de rekening van E! komt.

"De twee hoeven zich ook geen zorgen meer te maken over de beveiliging, paparazzi en gasten die met hun telefoon het huwelijk proberen te filmen. Dat doet de productiemaatschappij allemaal", weet de ingewijde.

"Kim en Kanye hebben allebei hoge verwachtingen van hun grote dag. Het wordt geweldig", aldus de bron. "Er zullen ook feestjes worden gegeven voorafgaand aan de bruiloft. Het wordt een soort festival." Er gingen eerder al geruchten dat de twee tortelduifjes in Parijs wilden trouwen.

Het stel zou intussen al een trouwlocatie op het oog hebben. "Maar dat houden ze nog geheim. Het ligt net buiten Parijs." Volgens de website geven de twee elkaar niet het jawoord in het paleis van Versailles. Daar zouden ze wel op hebben gehoopt, maar het paleis heeft er niet mee ingestemd.

27-01-2014 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topfilm of weggesmeten geld? Dit vindt LA van 'The Broken Circle Breakdown'

Topfilm of weggesmeten geld? Dit vindt LA van 'The Broken Circle Breakdown'

http://oi39.tinypic.com/52z1ps.jpg

De campagne om 'The Broken Circle Breakdown' in de Verenigde Staten te promoten, is officieel afgetrapt. De film van Felix Van Groeningen werd vorig weekend in vijf verschillende bioscopen in Los Angeles gespeeld, waar elk gemiddeld zo'n twintig man per zaal op afkwam. Wij legden ons oor te luisteren in het Laemmle Theater in North Hollywood, waar we de meest uiteenlopende reacties bij elkaar sprokkelden.

"Twintig bezoekers per zaal is toch belachelijk weinig?", hoor ik u al opmerken. Maar als we bioscoopmedewerkster Shepard Reid (22) mogen geloven, is dit cijfer bijlange niet zo slecht: "Onze grote toppers van de voorbije weken - 'The Great Beauty' en 'The Hunt' - lokten elk zo'n dertig tot veertig bezoekers per dag. Het kan echt veel slechter, hoor. 'The Great Passage' was onze grootste flop: die had gemiddeld vier tot vijf bezoekers per dag." Toch is het volgens Reid niet zo heel vreemd dat de opkomst niet hoger ligt. "Er is doorgaans niet zo heel veel interesse voor buitenlandse films omdat Amerikanen een hekel hebben aan ondertiteling."

27-01-2014 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Oud) UB40-leden ruziën om bandnaam

(Oud) UB40-leden ruziën om bandnaam

http://oi42.tinypic.com/15qzxc8.jpg

Drie voormalige leden van de Engelse popreggaegroep UB40, onder wie originele zanger Ali Campbell, zijn van plan om weer samen een plaat te maken en op te treden onder de oude bandnaam. De rest van de groep, nu met Ali's broer Duncan Campbell als zanger, die nog altijd als UB40 werkt, is dat in het verkeerde keelgat geschoten.

Zij hebben juridische stappen ondernomen om te voorkomen dat de dissidenten de bandnaam gebruikten. "Wat Ali, Mickey en Astro betreft ligt de zaak nu in handen van onze advocaten", liet de groep gisteren weten on een verklaring op de officiële UB40 website.

Oorspronkelijke zanger Ali Campbell en klavierspeler Mickey Virtue verlieten UB40 in 2008, na onenigheid over het management en de bedrijfsvoering. De popgroep teerde op dat moment al jaren op oude successen en oude roem, waarmee echter nog veel geld kon worden verdiend. De groep ging verder met Ali's oudere broer Duncan - wiens stemgeluid zeer gelijkend is - als zanger.

Afgelopen najaar, luttele dagen voor aanvang van een tournee door Nederland, verliet echter ook trompettist en achtergrondzanger Terence 'Astro' Wilson plotseling de groep, omdat UB40 volgens hem stuurloos was geworden en maar wat doormodderde na het vertrek van Ali Campbell en Mickey Virtue. Het begin van 2013 verschenen album Getting Over the Storm, waarop countryklassiekers in een UB40-jasje werden gestoken, was voor Astro de druppel geweest die de emmer deed overlopen.

Gekwetst
Afgelopen week werd bekend dat hij samen met Ali en Micky een 'nieuw UB40' zou beginnen. De rest van de nog immer onder die naam werkende groep reageert nu met een verklaring: "Wij zijn gekwetst door deze wanhopige poging van onze voormalige mede-bandleden om de merknaam, business en nalatenschap van UB40 te kidnappen", laat de groep op de website weten. "Als UB40 hebben wij de afgelopen 35 jaar onophoudelijk hard gewerkt en de wereld rond getoerd om onze albums te ondersteunen".

Pathetisch
"Zoals onze fans weten, verliet Ali Campbell UB40 zes jaar geleden na onenigheid met het management en met het doel een solocarrière te beginnen. Sindsdien heeft Ali herhaaldelijk getracht zijn broers en voormalige medebandleden in diskrediet te brengen, zowel via de media als anderszins. Maar deze laatste poging om de UB40-fans in verwarring te brengen en te manipuleren is ronduit pathetisch. We zijn teleurgesteld dat hij het nodig vindt om zich zo te gedragen en evenzeer dat Astro zich bij hem heeft aangesloten".

Behalve een bandvete betreft het hier ook een familietwist, omdat behalve zanger Duncan ook gitaar spelende broer Robin Campbell - naast Ali eveneens oprichter van de groep in 1978 - nog deel uitmaakt van het resterende UB40.

De band geldt als een commercieel extreem succesvol en heeft zo'n 70 miljoen - volgens sommige bronnen meer dan 100 miljoen - albums verkocht.

26-01-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alfonso Cuaron wint Directors Guild Awards met 'Gravity'

Alfonso Cuaron wint Directors Guild Awards met 'Gravity'

http://oi41.tinypic.com/99flt5.jpg

De Mexicaanse regisseur Alfonso Cuaron heeft gisteravond in Los Angeles de belangrijkste prijs gewonnen bij de Directors Guild Awards voor zijn ruimtethriller 'Gravity'. De prijzen werden voor de 66ste keer uitgereikt door de federatie van Amerikaanse regisseurs.

De prijs wordt beschouwd als een betrouwbare indicator voor de latere Oscar-uitreiking. Vorig jaar was dat echter niet het geval, toen Ben Affleck met de politieke thriller 'Argo' de DGA-prijs won, maar bij de Oscars als regisseur over het hoofd werd gezien.

'Gravity', met Sandra Bullock en George Clooney als twee astronauten die in de problemen geraken, geldt met tien nominaties als belangrijke kanshebber voor de Oscars. Maar ook '12 Years a Slave' (negen nominaties) en 'American Hustle' (tien nominaties) zijn in de running. De gouden beeldjes worden op 2 maart uitgedeeld.

26-01-2014 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Pesci werd wel héél familiair met Jonah Hill

Joe Pesci werd wel héél familiair met Jonah Hill

http://oi42.tinypic.com/imjdi0.jpg

Jonah Hill (30) schittert tegenwoordig op het witte doek in 'The Wolf of Wall Street' naast Leonardo DiCaprio. Donderdag was hij te gast bij 'Late Night with Jimmy Fallon', waar hij een merkwaardig verhaal uit de doeken deed over een derde topacteur, Joe Pesci (70). De twee leerden elkaar onlangs... euh... erg goed kennen.

Voor Jonah Hill is Oscarwinnaar Joe Pesci zijn allergrootste voorbeeld als acteur en de film 'Goodfellas' is zijn 'all time favorite'. Onlangs kon Hill zijn idool ontmoeten tijdens een première van 'The Wolf of Wall Street', waar hij prompt verzeild geraakte in een conversatie met regisseur Martin Scorsese én met Joe Pesci. En toen moest Scorsese weg en stond Hill alleen bij Pesci. Aan Jimmy Fallon doet hij het relaas van deze memorabele ontmoeting.

Hilarische helm
"Pesci zei: 'je bent steengoed in de film, kid, ik ben trots op jou'. En ik antwoord: 'Dank je, ik ben zot van jouw acteerprestaties'. En dan hij weer: 'Dit moet je echt doen: je moet een helm kopen. Ik wil dat je die helm naast je bed zet en dat je elke avond de helm mee naar de badkamer neemt en hem opzet - elke avond. En als de helm plots niet meer past, dan betekent dat dat er te veel mensen HIERIN gekropen zijn.' En toen zette hij zijn vingers in mijn kont!" En Hills gebaren bij het verhaal lieten niet veel aan de verbeelding over... Hilariteit in de studio en ongetwijfeld ook bij de tv-kijker.

26-01-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Huis Khloé en Lamar met forse winst verkocht"

"Huis Khloé en Lamar met forse winst verkocht"

http://oi40.tinypic.com/vrr405.jpg

Khloé Kardashian en Lamar Odom hebben hun huis verkocht. De twee vroegen 4 miljoen dollar voor de woning, maar uiteindelijk maakten ze een forse winst. Volgens TMZ is het huis namelijk voor een bedrag van 5,49 miljoen dollar (ruim 4 miljoen euro) van eigenaar gewisseld.

Khloé zette het stulpje te koop vlak voordat ze officieel de scheiding van haar man aanvroeg. Lamar en de Kardashian-telg kochten het huis in 2009 voor een bedrag van 3,95 miljoen dollar. Khloé zou nu op zoek zijn naar een ander optrekje in Hidden Hills, vlakbij haar moeder Kris Jenner.

Volgens de website hebben Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco en haar man het huis gekocht.

26-01-2014 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ushi' haalde met tv-show geld op voor Rwandese genocideverdachte

'Ushi' haalde met tv-show geld op voor Rwandese genocideverdachte

http://oi42.tinypic.com/330v76v.jpg

De Nederlandse presentatrice Wendy van Dijk heeft zonder het te weten een van massamoord verdachte Rwandees gesteund. Met haar programma 'Heel Holland Helpt' werd in 2007 geld opgehaald voor de woensdag gearresteerde Jean Baptiste Mugimba, een vluchteling die na een jarenlang verblijf in asielzoekerscentra een verblijfsvergunning had gekregen, schrijft het Algemeen Dagblad. Bij ons is Wendy van Dijk vooral bekend van haar tv-typetje 'Ushi' op VT4. Als gekke Japanse journaliste nam ze internationale sterren beet.

Mugimba (54) werd woensdagochtend door een politiemacht van zijn bed gelicht. Dit omdat Rwanda om zijn uitlevering had gevraagd. Hij werd gezocht door Interpol. Op de website 'Friends of evil' wordt Mugimba de op een na belangrijkste persoon bij de voorbereidingen van de genocide in Rwanda in 1994 genoemd.

Voor Mugimba is zeven jaar geleden een liefdadigheidsactie gehouden door het programma Heel Holland Helpt op de zender RTL4. "Je wilt helpen vanwege het verhaal", reageert presentatrice Wendy van Dijk onthutst via haar broer en manager. "Als dat achteraf anders blijkt te liggen, dan is dat erg vervelend. Daar schrikken we van."

Chauffeur blinde zoontje
Het initiatief voor de hulp aan Mugimba kwam van ene Jan Sandifort uit Amersfoort. Hij had als chauffeur dagelijks het blinde en autistische zevenjarige zoontje van Mugimba naar het gespecaliseerde instituut Bartiméus in Doorn gebracht, en wilde hem, zijn ouders en vier broers graag een mooie nieuwe start bezorgen. Dit omdat het uit Rwanda gevluchte gezin na een jarenlang verblijf in asielzoekerscentra eindelijk een verblijfsvergunning had gekregen. Gewapend met een RTL-camera ging Sandifort aan de slag. Winkels en bedrijven werden benaderd, die vervolgens grif spullen doneerden.

De weldoener reageert aangeslagen op het nieuws dat zijn Afrikaanse vriend nu wordt verdacht van het voorbereiden en uitvoeren van massamoorden bij de Rwandese hoofdstad Kigali. "Op dit moment vind ik er nog helemaal niks van", klinkt het mat. "Daar laat ik het bij."

26-01-2014 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje ziet Kevin graag met baard én geruit hemd

Josje ziet Kevin graag met baard én geruit hemd

http://oi42.tinypic.com/2j2jmro.jpg

Josje Huisman is door stylisten en lezeressen van het weekblad TV Familie verkozen tot de best geklede Bekende Vlaming van 2013. Voor het blad licht de K3'er haar stijlgeheimen toe en verklapt ze hoe haar nieuwe liefde Kevin Janssens erover denkt.

"Ik kleed mij graag leuk voor een afspraakje, dat is een van de leukste dingen die er bestaan", geeft Josje in een interview toe. Op de vraag wat haar nieuwe vriend van haar kledingstijl vindt, heeft de K3-zangeres een antwoord klaar. "Kevin vindt het mooi als ik een bloesje met een rond kraagje draag en een rokje. Maar tot nu toe vindt hij eigenlijk alles leuk wat ik aantrek. Heel fijn!"

"Wat ik mooi vind bij Kevin? Z'n baard! Ja man, die staat hem hartstikke goed. Hij is ook heel mooi met een geruit overhemd."

Downton Abbey
Josje haalt inspiratie voor mode uit tv-programma's. "Ik kijk graag naar Downton Abbey en Mr. Selfridge. De kleding die ze daar dragen, vind ik geweldig. Jammer dat de hoofddeksels uit het straatbeeld zijn verdwenen. Ik probeer daar met man en macht wat aan te veranderen. Mijn stijl is een reflectie van mijn humeur. Daarom draag ik het liefst elke dag iets anders."

26-01-2014 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber woont in 'drugshuis'

Justin Bieber woont in 'drugshuis'

http://oi42.tinypic.com/2cd26c.jpg

Justin Bieber is niet vies van marihuana, schrijft TMZ. Dat zou blijken uit foto's van de keuken van Biebs die de site heeft weten te bemachtigen.

Op de foto's - die van begin 2013 zijn - is te zien dat hij beschikt over een uitgebreide wiet-installatie, een soort waterpijp en een grote hoeveelheid wiet en andere apparatuur. Bieber heeft ook nog een speciale rookruimte in zijn villa in Los Angeles. Het popidool was 18 jaar toen de foto's werden gemaakt.

Zijn vriend Khalil postte onlangs een foto van zichzelf in de keuken van Bieber met een beker in zijn hand. Daar zou een mix van codeïne en Sprite inzitten waar de Canadees naar verluidt al een poosje verslingerd aan is.

26-01-2014 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins werkt aan album Adele

Phil Collins werkt aan album Adele

http://oi44.tinypic.com/2qx3qcg.jpg

Phil Collins werkt mee aan het nieuwe album van Adele, de opvolger van '21'. In een interview met Inside South Florida vertelde Phil Collins dat hij nieuwe muziek voor de zangeres schrijft. Hij is erg onder de indruk van haar stem en van haar succes.

"Ik ben net begonnen voor Adele. Ze schreef me om samen te gaan schrijven", zei de voormalige drummer en leadzanger van Genesis. "Ik kende haar niet eens zo goed, ik leef onder een steen. Ze heeft enorm veel bereikt. Ik ben dol op haar stem en op het materiaal dat ze al heeft gemaakt. Voor mij is het een eye-opener, leerzaam."

In april vorig jaar werd bekend dat Adele werkt aan een opvolger van '21', het album waarvan ze wereldwijd 26 miljoen exemplaren verkocht. Deze week kwam naar buiten dat Adele voor 2015 een grote tournee aan het plannen is, mogelijk een wereldtournee.

25-01-2014 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!