Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi richt zijn zesde zintuig op de benen van Dunja

Regi richt zijn zesde zintuig op de benen van Dunja

http://oi61.tinypic.com/moktd.jpg

Het staat nu vast: Regi heeft écht een zesde zintuig waarmee hij lichaamskenmerken hóórt. Bij gelegenheid moeten we hem toch eens vragen hoe de ranke benen van Dunja klonken. Axelle beklemtoont tijdens deze vierde 'Blind Auditions' slechts één keer dat ze een vrouw is, één keer dat ze ook singer-songwriter is, maar heeft voortaan een nieuw stopwoordje: "grain" neemt ze twee keer in de rubberen mond. Koen haalt troostende woorden boven waar nodig, Bent slaat met zijn oordeel telkens de nagel op de kop. De kandidaten? Voor deze aflevering lieten de talentenscouts van 'The Voice' kerken en gospelkoren links liggen maar deden de ronde van de conservatoria. Kwaliteit gegarandeerd?

Ray Charles kon het ook, maar die was blind: hij betastte de pols van een vrouw en wist meteen of hij in de afdeling 'borsten en billen' aan zijn trekken zou komen. De legende wil dat hij zich nooit vergiste. Regi van zijn kant lijkt een oor voor vrouwelijk schoon te hebben. Dat bewees hij toen hij Dunja in zijn clubhuis sleurde.

Luxeverzuimers!
Of het goeie televisie was, vraagt u zich af? Wel, vooreerst had u maar moeten kijken. Ik heb niet het minste medelijden met al wie op zon- of skivakantie is vertrokken, zich daarbij al dan niet schuldig makend aan luxeverzuim.

Dat komt omdat ik gisteren zin had in de vrijdagse friet, maar bij Johnny van Frituur 't Hoekske hing een haastig gekrabbeld briefje aan de deur: 'Wij zijn naar de Dolomieten, bakt zelf uw frieten'.

Kijk, daar kan ik niet mee lachen. Al die krokusvakantiegangers wens ik felle zonnebrandjeuk en korte armpjes. Johnny en zijn Sabine wens ik al het slechtste uit de Dolomietenkeuken op hun taljoor, een week lang. Vreet bonen, gasten!

"Da valt vree goe mee ze"
Maar ja dus, er zaten mooie televisiemomenten in. Het sappige Gents van Vanessa klinkt zalig: "Ze zeggen datta zwaar is, geneeskunde, maar da valt vree goe mee ze". De traantjes van Annelies op de schouder van haar lief zijn aandoenlijk. Dat lief, Cas, gaat wel door en Annelies is tot zijn supporter gedegradeerd. En, ik zal het misschien nog eens zeggen, de benen dus van Dunja. Mooie naam ook, een personage uit Dostojevski's 'Misdaad en Straf' weet mijn slim lief. Doen? Ja!

De coaches laten even in hun kaarten kijken. Regi maakt zich vrolijk dat Koen met zijn team nog geen enkele keer heeft gewonnen, Bent zoekt "nog een paar bijzondere dingen" maar heeft geen haast. Axelle onthult, zet je schrap, dat ze bereid is te vechten voor haar team en Bent verklapt nog dat hij niet strategisch speelt, maar gewoon luistert naar wat hij mooi vindt.

01-03-2014 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klagers bestelden zelf tickets voor extra weekend TML

Klagers bestelden zelf tickets voor extra weekend TML

http://oi62.tinypic.com/1zwffnq.jpg

In Antwerpen begint vandaag het proces tegen dansorganisatie Tomorrowland. Bewoners klagen over het extra weekend van het festival. Nu blijkt dat er op het adres van twee klagende buurtbewoners ook tickets zijn besteld voor het grote dansspektakel. Dat maakt VTM NIEUWS bekend.

Tomorrowland bestaat dit jaar 10 jaar en willen deze verjaardag vieren met een extra weekend, maar dat is niet naar de zin van de buurtbewoners in Boom. Tijdens de rechtszaak is vandaag aan het licht gekomen dat er van op twee adressen van de tien klagers, toch tickets zijn besteld voor dat extra feestweekend.

In totaal zijn er tien buurtbewoners die klagen over het extra festivalweekend. Het festival brengt te veel overlast mee, klinkt het betoog. Het dancefeest vindt plaats op zo'n 5 kilometer van de aanklagers. Zij eisen vandaag in de rechtbank dat het dancefestival wordt geannuleerd.

Verbod op beide weekends
De rechter beslist morgen over de conclusietermijnen voor de advocaten en wanneer de zaak gepleit zal worden. De tien buurtbewoners eisen in hoofdorde een verbod op beide festivalweekends in recreatiedomein De Schorre in Boom. Als de rechter daar niet op ingaat, vragen ze ondergeschikt om de festivalorganisatie de verplichting op te leggen om de geluidsnormen te respecteren.

Het kort geding is niet enkel gericht tegen organisatoren ID&T, maar ook tegen de provincie Antwerpen en de gemeentes Boom en Rumst, op wiens grondgebied camping Dreamville wordt opgezet. Zij zouden de organisatie van Tomorrowland niet mogen faciliteren zolang de stedenbouwkundige vergunningen en milieuvergunningen niet definitief verleend zijn.

Voorbereidingen gaan door
De advocaat van Tomorrowland vindt het kort geding wat voorbarig, aangezien alle nodige vergunningen werden aangevraagd. "We hebben dat ook tijdig gedaan, net zoals bij de vorige edities. We zullen zien wat de rechter beslist, maar intussen gaan de voorbereidingen voor het festival gewoon door. De 360.000 tickets voor de tiende verjaardagseditie zijn allemaal de deur uit.

01-03-2014 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
27-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber gebruikt meer drugs dan ooit"

"Bieber gebruikt meer drugs dan ooit"

http://oi62.tinypic.com/33d8fgw.jpg

Justin Bieber gebruikt sinds hij in Atlanta woont meer drugs dan hij ooit heeft gedaan. Vooral zijn favoriete drugs sizzurp zou niet aan te slepen zijn. Daarnaast zou de zanger veel wiet roken. Dat vertellen verschillende vrienden van Bieber aan showbizzsite TMZ.

Het meisjesidool zou een groot probleem hebben met sizzurp, een drug dat voornamelijk bestaat uit sterke hoestdrank met codeïne en promethazine. Dit wordt vervolgens gemixt met frisdrank. Justin zou dit middeltje al langer dan een jaar gebruiken, maar sinds hij naar Atlanta is verhuisd zou Justin constant high zijn.

Hij zou zelfs nauwelijks een stap buiten de deur zetten, Justin zou vanuit huis wel werken aan een hiphop-plaat. Toen Bieber nog in Los Angeles woonde, leefde hij volgens een strak schema. Hij had veel mensen in zijn omgeving die hem daaraan hielden, maar sinds zijn verhuis naar Atlanta heeft hij geen schema en geen regels meer.

Volgens de website wil Justin niks te maken hebben met mensen die iets zeggen of vinden over zijn drugsgebruik. Vrienden die hem erover hebben aangesproken, zouden dan ook uit zijn vriendengroep zijn gezet.

27-02-2014 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe sterren zich moeten gedragen tijdens de Oscars

Hoe sterren zich moeten gedragen tijdens de Oscars

http://oi57.tinypic.com/344ux5e.jpg

Zondag is het zover: 'The Oscars'. Verschillende sterren die op het podium paraderen en een ellenlange toespraak hebben voorbereid. Ieder jaar zijn er dan ook weer blunders tijdens deze grote awardshow. Daarom besloot komiek Piotr Michael om de acteurs te tonen hoe ze zich moeten gedragen tijdens de uitreikingen. Via geniale imitaties toont hij het goede voorbeeld.

Natuurlijk moest de komiek op niet veel medewerking rekenen. Maar dat hield hem niet tegen om ze samen in een filmpje te verzamelen. In het filmpje toont Piotr een perfecte imitatie van verschillende acteurs. Op verschillende websites twijfelen ze zelfs of hij niet de echte stemmen heeft gebruikt.

Deze tien acteurs zijn te horen in het filmpje: Maggie Smith uit 'Harry Potter', Charlie Seen, bekend van 'Two and a half men', Jeff Bridges van 'Jagged edge', Steve Buscemi uit 'Reservoir dogs', Ray Romano van 'Everybody loves Raymond', 'Schindler's list'-acteur Liam Neeson, Ian Mckellen bekend van 'Lord of the Rings', Steve Martin uit 'Parenthood', acteur John Malkovich van 'Dangerous liaisons' en 'Bridesmaids'-acteur Chris O'Dowd. Aanschouw zelf het fragment en je gaat versteld staan van de imitatiekunsten van Michael Piotr.

27-02-2014 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford duikt in bed met George Clooney

Cindy Crawford duikt in bed met George Clooney

http://oi59.tinypic.com/2ly0mr8.jpg

Cindy Crawford en George Clooney zijn door haar man Rande Gerber betrapt in bed. Maar er is geen sprake van bedrog. Het ging namelijk om een reclamespotje van Casamigos tequila, een merk van sterke drank van haar man en de acteur. Het idee erachter kwam van het model.

Het hele verhaal achter de spot had het 48-jarige topmodel zelf meegemaakt: "Ik werd om middernacht wakker en liep naar de logeerkamer. Daar zag ik Rande op zijn buik in het bed liggen. Ik sprong naar het bed en riep: Hey, schat, wakker worden! Maar die schat bleek George Clooney te zijn!"  

Beiden waren in shock en gingen meteen op zoek naar Rande. Eenmaal beneden gingen ze te biecht bij haar man. "George en ik lagen samen in bed", zei Cindy. "We barstten meteen in tranen uit van het lachen na de bekentenis." Crawford en Gerber wonen samen met hun twee kinderen, Kaya (12) en Presley (14) naast het huis van George Clooney.

George Clooney zou een nieuwe vriendin hebben. Clooney bracht Amal Alamuddin mee naar het Witte Huis waar ook zijn ouders Nick en Nina Clooney aanwezig waren. Maar de verschijning van Georges nieuwe vriendin zorgde wel voor wat controverse. Alamuddin is namelijk de advocate van Julian Assange, de oprichter van Wikileaks.

27-02-2014 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baetens: "Als we winnen, ga ik 'Vive la Belgique' roepen"

Baetens: "Als we winnen, ga ik 'Vive la Belgique' roepen"

http://oi57.tinypic.com/2agqb8n.jpg

Met nog vier dagen voor de uitreiking van de Oscars, begint het voor de ploeg van 'The Broken Circle Breakdown' echt wel op te korten. Maar tijd voor zenuwen is er niet. Terwijl Felix van Groeningen zijn speech nog moet afmaken, heeft Veerle Baetens het naar eigen zeggen te druk om haar gezin te missen. Hoe ze zal reageren als ze zondag de Oscar winnen, heeft ze wel al kort over nagedacht: "Ik zal 'Vive la Belgique' roepen", grapt Baetens. "Nee, het zijn op momenten als deze dat ik bescheiden blijf. Ik wil niet opvallen, ik ben gewoon blij dat ik er bij mag zijn." Wij waren op de residentie van de Belgische consul-generaal in Los Angeles om met de actrice te praten. Een interview.

De bende van 'The Broken Circle Breakdown' heeft de voorbije maanden een moordend schema afgewerkt. Interviews, screenings, vergaderingen, rode lopers, evenementen, noem maar op. Dat Veerle Baetens nog geen tijd heeft gehad om haar gezin te missen, lijkt maar logisch: "Ik heb het veel te druk, maar ik zie ze gelukkig elke dag via Facetime. Zo lang ben ik hier ook nog niet hé. Maar inderdaad, kleine momentjes dat ik ze natuurlijk mis."

Gezin blijft thuis
Haar man en haar dochtertje van vijf zijn niet meegereisd. "Het is een vlucht van veertien uur, ik ben altijd aan het werk en mijn dochter moet naar school. Ze is wel al mee naar Zwiterland en Denemarken geweest voor 'The Team', maar wil haar zo veel mogelijk in school houden."

Baetens is nu al een aantal keer in Los Angeles geweest voor het werk en ze heeft sinds kort ook een Amerikaanse agent. Maar of ze zichzelf al in Hollywood ziet werken, is een heel ander paar mouwen: "Ik zou het in elk geval niet fijn vinden om héél bekend te worden en om voortdurend nagejaagd te worden. Daar kan ik echt niet tegen. Je moet er altijd picobello uitzien en je mag niets verkeerds doen. Roddels worden belangrijker dan het werk dat je doet. Ik hou van mijn werk en ik doe het graag. Daarom doe ik het, niet omdat ik bekend wil zijn. Maar stel dat er een voorstel uit Hollywood komt dat me heel erg aanstaat, dan zou ik er uiteraard voor gaan."

Dat voorstel zou wel eens snel kunnen komen, want de actrice zit vandaag nog samen met een regisseur: "Om wie het gaat, mag ik jammer genoeg nog niet verklappen, maar dit is inderdaad goed nieuws, ja. Hij heeft één heel goede film gemaakt. Hij is ook nog vrij jong dus hij zit nog aan het begin van zijn carrière. Er is nog geen script aan verbonden, maar we gaan elkaar vandaag wat beter leren kennen. Ook Felix zit niet stil, die heeft de voorbije weken met heel veel acteurs aan tafel gezeten."

Just surf
Die voorstellen zijn deels het gevolg van de Oscarnominatie die 'The Broken Circle Breakdown' vorige maand wist te verzilveren. De scripts komen volgens Baetens ondertussen langzaam maar zeker binnen: "Er is vanalles gaande, maar ik weet nog niet waar dit allemaal toe zal leiden. Ik wil dat ook niet weten. Just surf, I'm surfing."

Nu ze al een beetje heeft kunnen proeven van hoe het er hier allemaal aan toe gaat, kan Baetens perfect de vergelijking maken tussen Hollywood en de filmindustrie in België: "Hollywood is een echte business. In België gaat het om mensen die in de eerste plaats een film willen maken, maar daar is het zakelijke aspect veel minder belangrijk."

Baetens legt uit dat ze in Hollywood alles tot in de puntjes regelen: "Toen ik mijn agent in het begin opbelde, kreeg ik eerst altijd haar assistent aan de lijn. Hij volgde elk gesprek mee. Zij luistert terwijl hij ons af en toe onderbreekt om opmerkingen te maken. Hier is alles één grote organisatie. Ik heb er absoluut geen problemen mee dat hier alles voor mij wordt geregeld, zo heb ik het graag. We hebben hier ook een persoonlijke chauffeur, dat is de assistent van de assistent van de assistent van mijn agent die me hier naar elke afspraak brengt. Alles is minstens een uur rijden van waar wij zijn, dus ik vind het fijn dat ik me daar al geen zorgen meer om hoef te maken. In België moeten we allemaal meer onze plan trekken, maar daar zijn we wel allemaal één grote familie en gaat het er veel rustiger aan toe. Het gaat vooral om wat je wil maken en niet hoeveel je wil verdienen."

Erop of eronder

Baetens kan ondertussen al een beetje inschatten hoe ze zichzelf zondagavond zal voelen: "Het moment zelf ga ik alles loslaten, maar daarvoor ga ik heel zenuwachtig zijn", voorspelt de actrice. "Ik wil in de eerste plaats mezelf blijven. Ik zou me niet op mijn gemak voelen als de makeup niet in orde zou zijn. Wanneer ik al die sterren op de rode loper zie, dan vind ik niet dat ze er 'té' gemaakt uitzien, maar het probleem is echter dat ik niet kan inschatten hoe de belichting op zondag zal zijn. In België kennen we dat niet, bij ons moeten we het op de rode lopers met veel minder doen. Het is erop of eronder."

Ook op de uitreiking zal het er op of eronder zijn, maar als ze winnen dan gaat ze haar reactie zou bescheiden mogelijk houden. Geen zotte plannen op het podium, dus: "Nee, ik mag daar niet eens zijn hé. Het is enkel de regisseur die naar het podium mag. Ik zal 'Vive la Belgique' roepen! (lacht) Nee, het zijn op momenten als deze dat ik bescheiden blijf. Ik wil niet opvallen, ik ben gewoon blij dat ik er bij mag zijn."

27-02-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eddy Wally belazerde 47 jaar lang de kluit"

"Eddy Wally belazerde 47 jaar lang de kluit"

http://oi57.tinypic.com/vpbuzc.jpg

Eddy Wally (81) heeft ons de hele tijd bij ons pietje gehad. Dat beweert althans journalist Eric Goens, die de charmezanger voor 'Kroost' op VIER interviewde. Daar toont de marktkramer-zanger uit Ertvelde volgens Goens voor het eerst zijn ware gelaat. "Ik heb hem zelfs geen enkele keer 'Geweldig!' horen zeggen", zo maakt Goens zijn stelling hard in Gazet van Antwerpen.

"In de twintig draaidagen die ik met hem heb gehad, heb ik de ware Wally leren kennen. Die staat overigens ver af van het typetje dat hij voortdurend speelde: Wally was zich te allen tijde bewust van zijn imago."

Volgens Goens is Wally ook veel slimmer dan hij zich voordeed. Goens: "Hij zegt letterlijk: 'Laat ze maar lachen, ik stopte het geld in mijn zakken'". Maar of Wally al die tijd een typetje speelde? Dat geheim zal hij wellicht nooit prijsgeven.

27-02-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoet wordt woensdag in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven

Hoet wordt woensdag in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven

http://oi58.tinypic.com/2reqqlt.jpg

De vandaag op 77-jarige leeftijd overleden kunstcriticus Jan Hoet wordt woensdag 5 maart om 10.30 uur in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven. Dat laat zijn zoon Jan Hoet Jr weten.

Hoet koos er zelf voor om in de Sint-Pauluskerk, dichtbij het station Gent-Sint-Pieters, begraven te worden. "Het was zijn laatste wens, hij heeft er nog naar verwezen in een gesprek met Friedl Lesage", zegt Junior. In dat bewuste interview uit juni 2011, dat vandaag ook opgediept werd door 'Hautekiet' op Radio 1, legde Jan Hoet uit dat hij crematoria haat omwille van de architectuur.

"In de kleine Sint-Pauluskerk zijn mijn ouders ook getrouwd, we zijn er ook gedoopt en daar liggen ook onze familiebanden", vult junior aan.

Het wordt een publieke eucharistieviering, de familie zal geen rouwbrieven versturen, maar in de weekendkranten overlijdensberichten plaatsen.

27-02-2014 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Snaar pakt tijdens Nekka-Nacht uit met meer dan 200 artiesten

De Nieuwe Snaar pakt tijdens Nekka-Nacht uit met meer dan 200 artiesten

http://oi60.tinypic.com/fyd56c.jpg

De 21ste editie van kleinkunstfestival Nekka-Nacht staat op vrijdag 25 april in het Antwerpse Sportpaleis in het teken van de allerlaatste voorstelling van De Nieuwe Snaar. De eigenzinnige folk- en cabaretgroep grijpt de gelegenheid aan om het Nekka-concept volledig naar zijn hand te zetten. Zo zullen er meer dan 200 artiesten te zien zijn op het podium, dat uitzonderlijk in drie stukken wordt ingedeeld.

Jan De Smet en co zullen voor het laatst hits als 'De Zwemmer', 'Fotografie' en 'Dylan' opvoeren. Maar De Nieuwe Snaar zou De Nieuwe Snaar niet zijn als ze dat niet deden met heel wat toeters en bellen. Volgens de organisatie staat er heel wat meer muziek, dans, gegoochel, acrobatie en humor op het programma dan tijdens een traditionele Nekka-Nacht.

Voor elk ingrediënt dat in de voorstelling ingebouwd is, werd een specifieke artiest uitgezocht. Het zal zowel om alom bekende artiesten gaan met een band met de centrale gast -zoals steeds bij Nekka-Nacht- als om bijvoorbeeld artiesten die uniek zijn in hun genre.

"Vooraf geen namen bekend"
"Deze Nekka-Nacht is een welgemeend geschenk aan het publiek waarvoor we al die jaren hebben mogen spelen", zegt groepslid Kris De Smet. "We willen het publiek voor de laatste maal nog eens stevig verrassen en daarom worden vooraf geen namen van gasten bekendgemaakt."

De Nieuwe Snaar beschouwt het afscheidsoptreden als een soort ereronde van een decennialange carrière en dat zal ook visueel vrij letterlijk het geval zijn. Het publiek van het Sportpaleis zal zelfs gevraagd worden om een grote erehaag te vormen voor de groep.

26-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie maanden rijverbod voor ex-voetballer Daniel Camus

Drie maanden rijverbod voor ex-voetballer Daniel Camus

http://oi58.tinypic.com/15ttu8.jpg

Daniel Camus, ex-voetballer en uitbater van de exclusieve club Gotha, heeft van de politierechter in Brugge drie maanden rijverbod gekregen omdat hij na een nachtje stappen met vrienden door de politie werd tegengehouden in staat van dronkenschap. Camus (42) reed op een bromfiets en had geen rijbewijs bij. De rechter was niet mals voor de man, die voordien al 21 veroordelingen door de politierechtbank op zijn naam had staan.

De meeste van die veroordelingen kwamen er na betrapping op overdreven snelheid. Naast het rijverbod kreeg Camus ook een boete van 1.350 euro opgelegd. Als hij ooit z'n rijbewijs wil terugkrijgen, moet hij bovendien met succes opnieuw zijn theoretisch rijexamen afleggen. Hij moet ook slagen voor medische en psychologische proeven. Camus was recent nog te zien in het populaire Vier-programma 'The Sky Is The Limit', dat het verhaal brengt van rijke Belgen. In dat programma was te zien hoe Camus de Amerikaanse celebrity Paris Hilton ontving in zijn Gotha Club in Knokke.

26-02-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste Otto-Jan Ham is na hels avontuur terecht

Vermiste Otto-Jan Ham is na hels avontuur terecht

http://oi61.tinypic.com/eurals.jpg

Otto-Jan Ham heeft uiteindelijk dan toch zijn weg teruggevonden naar België. De presentator van het VIER-programma 'De Ideale Wereld' werd teruggevonden in Albanië. Na drie dagen werd hij als vermist opgegeven. Eerder deze week was hij nog het hoofdnieuws op het Albanees journaal, al dan niet vervalst. Gisterenavond zat Otto-Jan Ham wel en ongedeerd opnieuw op zijn plaats als presentator. Een gedetailleerd verloop van het avontuur hebben ze nog niet gegeven.

Maandagavond kregen de VIER-kijkers een nieuw gezicht te zien bij 'De Ideale Wereld'. "Otto-Jan Ham is vermist", klonk het. Net zoals in het programma 'Wauters vs Waes', gaat Ham, als team Wham, dezelfde opdrachten aan als Koen en Tom. Vorige week konden we nog zien hoe het duo geblinddoekt werd achtergelaten als scoutsjongens in Albanië. Zelfzeker als altijd ging ook Otto-Jan deze uitdaging aan.

Vervanging
Na vier dagen kwamen Koen en Tom na enkele liften aan in België, maar Otto-Jan kreeg een ander lot toegewezen. Maandagavond was Team Wham nog steeds niet terecht en was Donaat Deriemaeker plaatsvervangend presentator.

Uiteindelijk kwam dan het verlossende bericht: Otto-jan Ham is terecht. In een 'vervalst' Albanees journaal is te zien hoe een Albanees de presentator achter een hoop puin vindt. Otto-Jan zag er uit als een zwerver maar dan zonder broek. Ook aan het kapsel van Ham kon je merken dat hij geen leuke ervaring heeft beleefd.

Souvenir
Tijdens 'De Ideale Wereld' gisterenavond zagen we opnieuw Otto-Jan Ham op zijn vertrouwde stoel. Ham wou niet veel kwijt over zijn liftavontuur. Hij zou de zwarte bladzijde van Albanië willen omslaan. Of hij de uitdaging van Koen en Tom gewonnen heeft is nog niet duidelijk.

Otto-Jan Ham heeft alvast een leuk souvenir meegebracht vanuit het verre westen, namelijk zijn nieuw verwilderd kapsel. De voormalige StuBru-presentator kan maar best zo snel mogelijk de oude zijn want er staan hem nog 3 leuke nieuwe uitdagingen klaar: telefoniste in een callcenter, sito-sticks bereiden bij Mora en last but not least een dagje als leerkracht. Succes Wham!

26-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweeds prinsesje heet Leonore Lillian Maria

Zweeds prinsesje heet Leonore Lillian Maria

http://oi58.tinypic.com/1191j6g.jpg

Het nieuwe Zweedse prinsesje dat vrijdag in New York geboren is, heet Leonore Lillian Maria. Het meisje heeft de titel "hertogin van Gotland" gekregen, zo maakte de Zweedse koning Carl XVI Gustaf vandaag bekend.

Leonore is de dochter van de 31-jarige prinses Madeleine, de jongste zus van kroonprinses Victoria. Madeleines man is de Amerikaanse zakenman Christopher O'Neill. Het koppel woont in New York.

De nieuwe prinses is het tweede kleinkind van het Zweedse koningspaar. Hun eerste kleinkind is de bijna twee jaar oude Estelle, dochter van kroonprinses Victoria en haar man, prins Daniel.

26-02-2014 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de nieuwe vriendin van George Clooney?

Is dit de nieuwe vriendin van George Clooney?

http://oi57.tinypic.com/124ewc1.jpg

De knappe 52-jarige acteur zou een nieuwe vriendin hebben. George Clooney nam de Britse schoonheid Amal Alamuddin, de advocate van oprichter van WikiLeaks Julian Assange, mee naar het Witte Huis voor een ontmoeting met president Barack Obama.

De 52-jarige Oscarwinnaar liet de aantrekkelijke brunette naar Washington overvliegen voor de vertoning van zijn laatste film 'Monuments Men' in het Witte Huis. Ook zijn ouders Nick en Nina Clooney waren aanwezig, wat betekent dat ook zij al hun mogelijke nieuwe schoondochter ontmoet hebben. Deze verschijning zorgde voor heel wat controverse in de Verenigde Staten nadat Assange er geen geheim van maakte het land te haten.

Niet lang na hun bezoekje aan het Witte Huis werden Clooney en Alamuddin in een hotel in Washington gespot samen met collega Matt Damon. "De twee leken erg close, Amal en George maakten de indruk een koppel te zijn. Het is niet de eerste keer dat de twee samen gespot worden. Ze werden voor het eerst vorig jaar in oktober gezien, drie maanden na zijn breuk met Stacy Keibler", aldus een getuige.

De Britse Alamuddin was adviseur over de crisis in Syrië en Libanon voor de Verenigde Staten. Ze werd ooit gekroond tot de meest begeerde vrijgezel in de Londense advocatenwereld. Het Witte Huis heeft geen commentaar gegeven op de aanwezigheid van Alamuddin tijdens de vertoning van de film.

26-02-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt is Michelinster rijker, maar chef-kok armer

Piet Huysentruyt is Michelinster rijker, maar chef-kok armer

http://oi60.tinypic.com/30x78mw.jpg

Chef-kok Wouter Van der Vieren houdt het voor bekeken bij Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt dat maandag nog bekroond werd met een Michelinster. De sterrenchef heeft nog geen concrete plannen, maar volgens Het Nieuwsblad is er meer aan de hand.

"Bedankt voor de felicitaties (...) Mijn excuses als ik mensen moet ontgoochelen die me dit jaar wilden komen bezoeken, maar ik heb andere prioriteiten vooropgesteld", schrijft de chef-kok ietwat onverwacht op zijn Facebookprofiel.

Van der Vieren verdiende in het verleden al een ster met zijn restaurant Clandestino. Daar legde hij echter de boeken neer omdat de schulden bleven opstapelen. De chef-kok stond in de Franse Ardèche amper zes maanden achter het fornuis, maar nu hangt hij dus zijn koksjas aan de haak.

Volgens Het Nieuwsblad is er meer aan de hand. "Ik ben hier inderdaad gestopt omwille van bepaalde redenen", bevestigt de sterrenchef. "Maar ik wil daar eigenlijk niets over kwijt. Wat ik ga doen kan ik nu nog niet zeggen want ik ben nog aan het praten met een aantal mensen, maar concreet is er nog niets."

In vriendschap uit elkaar
Voor Piet Huysentruyt, die nu op zoek moet naar een nieuwe chef-kok, kwam het nieuws niet onverwacht. "Ik wist al langer dat hij zou vertrekken. Als de jeugd weg wil, wie ben ik dan om hem tegen te houden? Onze wegen gaan in vriendschap uit elkaar en zijn vertrek lossen we binnen het team op."

Huystentruyt kreeg maandag nog zijn eerste Michelinster voor zijn restaurant Likoké in de Ardèche. "Dit is onbeschrijflijk", zei hij toen in een reactie. "Een normale mens kan zoiets niet beseffen. Het moet te vergelijken zijn met het winnen van een olympische medaille of de Champions League."

26-02-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé onderbreekt show om jarige meid dag van haar leven te bezorgen

Beyoncé onderbreekt show om jarige meid dag van haar leven te bezorgen

http://oi59.tinypic.com/2afj4ep.jpg

Shehnaz Kahn zal haar 22ste verjaardag niet snel vergeten. Zondagavond onderbrak Beyoncé haar optreden in Birmingham om haar toe te spreken én 'Happy Birthday' te zingen. Als afsluiter kuste de wereldster nog haar hand. Naar eigen zeggen besefte de studente niet eens dat haar camera alle actie opgeslagen had.

"Ongelooflijk, wanneer ga ik ooit nog zoiets meemaken?", vroeg de superfan zich de volgende ochtend in de 'Birmingham Mail' af. "Ze had al eerder opgemerkt dat ik een speciale verjaardagsbadge droeg, maar dat ze dan die show zou stilleggen... Dat had ik nooit verwacht, iedereen rond mij werd gek."

De freelance journaliste werd overspoeld door berichtjes en interviews nadat ze het filmpje op haar Instagram-pagina gezet had. Shehnaz had Beyoncé al 22 keer eerder live aan het werk gezien, maar deze keer mocht ze als VIP op de eerste rij postvatten.

26-02-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwe klanten Oud Sluis woedend op Sergio Herman

Trouwe klanten Oud Sluis woedend op Sergio Herman

http://oi61.tinypic.com/2mdgl84.jpg

The Jane, het langverwachte nieuwe restaurant van Sergio Herman (43), gaat op 25 maart open. En het is nu al voor maanden volgeboekt. Een immens succes dus! Heel wat van zijn trouwe klanten van Oud Sluis hebben nu echter een beetje een zure smaak in de mond.

Velen vertrouwen blindelings op Sergio's reputatie, al benadrukte hij al meermaals dat hij niet zélf zal koken in The Jane. Dat laat hij over aan Nick Bril, die souschef was in Oud Sluis. Sergio wil z'n gezinsleven weer vooropstellen. Daarnaast wil hij met Pure C- z'n restaurant in Cadzand- een tweede ster halen. Én wenst hij zich meer als een ondernemer te profileren, en zaken als The Jane openen in New York, Londen, Barcelona en op z'n geliefde Ibiza.

Allemaal geweldig, behalve misschien voor Sergio's trouwste klanten. Mensen die hem en Oud Sluis sinds vele jaren hebben gesteund en die méér dan geregeld bij hem kwamen eten. Diverse Sergio Herman-getrouwen van het eerste uur zijn nu ontstemd en teleurgesteld, voelen zich in de kou gezet. "Van dankbaarheid is weinig sprake", klinkt het. "We hebben in al die jaren véle duizenden euro's in Oud Sluis achtergelaten. Je mag toch verwachten dat hij ons bij de opening van The Jane van harte welkom zal heten, nee? Maar 't is heel povertjes. We zijn diep ontgoocheld."

Sergio Herman nodigde per mail zijn trouwste klanten uit voor een try-out in The Jane die dus plaatsvindt vóór de zaak officieel opengaat. De aangeschrevenen waren verplicht om binnen de 24 uur te reageren, en werden er al meteen op de hoogte van gesteld dat een parkeerplaats 8 euro kost. En deze voor Sergio zeer leerrijke try-out is uiteraard niet gratis voor de invités. "We moeten de volle pot betalen", zegt één van hen. "Nu, dat is op zich nog aannemelijk. Maar het ergst van al: wij, zijn trouwste klanten, mogen slechts één keer per maand reserveren in The Jane. Dat is toch geen stijl. Sergio heeft ons niet meer zo nodig, en daar windt hij geen doekjes om. Ik vind dit een zeer onbeleefde en ondankbare manier van doen."

25-02-2014 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe boert goed: mysterieuze aanbidder én appartement in Knokke

Lesley-Ann Poppe boert goed: mysterieuze aanbidder én appartement in Knokke

http://oi62.tinypic.com/1rq98m.jpg

Lesley-Ann Poppe (34) heeft net een huurcontract ondertekend. Voor een appartement in Knokke. "Niet op de dijk, want dat is niet te betalen." Intussen is de echtscheiding van haar ontrouwe echtgenoot nog altijd niet ingezet.

Na een periode van verdriet om de misstap van haar man wil de ondernemende blondine weer van het leven genieten, volop. En dat lijkt haar aardig te lukken. "Op Valentijn werden voor mij liefst honderd rode rozen afgegeven op het secretariaat van m'n Schoonheidsschool", zegt Lesley-Ann. "Een gigantisch boeket, dus. Maar zonder naamkaartje, helaas. Ik heb dus een geheime aanbidder! Ik moet zeggen: ik was overdonderd."

"Ik heb geen idee van wie ze komen. Spannend, dat wel. Maar ik hoop toch te weten te komen wie het is. En ik hoop dat de man in kwestie een beetje meevalt. Al vind ik hem nu al superromantisch."

En er is nog goed nieuws voor La Poppe. "Ik ben in Knokke een huurcontract gaan tekenen! Een appartement, voor een jaar. Ik woon al m'n hele leven in Antwerpen, maar heb nood aan meer zuurstof. Knokke is een logische keuze: heel wat kennissen uit Antwerpen gaan daar geregeld uitwaaien of hebben er een appartement. Ik verhuis niet, maar dat appartement wordt wel een plek waar ik veel tijd wil doorbrengen."

25-02-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploeg 'The Broken Circle' op receptie bij Belgische consul

Ploeg 'The Broken Circle' op receptie bij Belgische consul

http://oi57.tinypic.com/2rnbr12.jpg

De filmploeg van 'The Broken Circle Breakdown' is morgen uitgenodigd voor een receptie door de consul-generaal van België in Los Angeles, Rudi Veestraeten. Ze worden er geëerd voor hun Oscar-nominatie voor beste niet-Engelstalige film. De uitreiking gebeurt zondagavond.

Regisseur Felix Van Groeningen, hoofdrolspeelster Veerle Baetens en producer Dirk Impens organiseren morgen een persmoment, waarna ze met de consul en de genodigden van de receptie een ontspannen gesprek zullen voeren. Johan Heldenbergh, eveneens hoofdrolspeler, zal er niet bij zijn. Hij vervoegt de ploeg pas zaterdag.

'The Broken Circle Breakdown' neemt ook nog deel aan een persconferentie voor alle genomineerde niet-Engelstalige films, die wordt georganiseerd door The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisator van de Oscars. De filmploeg zal voor de uitreiking op zondag ook nog deelnemen aan enkele publieke verschijningen en privé-avonden.

25-02-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie treurt niet om vertrek van heethoofd Alec Baldwin

Politie treurt niet om vertrek van heethoofd Alec Baldwin

http://oi59.tinypic.com/v4t9aw.jpg

De politie in New York heeft er absoluut geen moeite mee als Alec Baldwin uit New York vertrekt. "Ik mag hem niet. Het is heel vervelend dat we iedere keer met hem te maken krijgen als hij zich weer boos heeft gemaakt op de pers die hem altijd opwacht. Wij worden er dan namelijk altijd bijgeroepen", vertelt een agent aan de krant New York Post.

De agent twijfelt aan de manier waarop Alec de agenten steeds behandelde. "Hij kent het spelletje en hij weet hoe hij ons niet boos hoeft te maken. Ik weet niet of hij dit speelt of dat hij oprecht respect heeft voor ons", zegt de politieagent. "Misschien doet hij alleen zijn best om niet gearresteerd te worden."

Een andere agent zegt dat de acteur een rare paranoïde persoonlijkheid heeft. "Hij heeft ervoor gekozen om een publiek figuur te zijn en hij is iedere keer verrast als fotografen een foto van hem willen nemen of van zijn vrouw", aldus de agent. "Er zal trouwens niks veranderen voor hem als hij vertrekt naar Los Angeles. Daar zullen de fotografen hem ook volgen."

De acteur maakte gisteren bekend dat hij weg wil uit de Amerikaanse metropool. Hij schrijft helemaal klaar te zijn met de paparazzi in de stad en wil zich terugtrekken uit het publieke leven. "Naar alles wat ik eerst haatte aan Los Angeles, verlang ik nu", schreef Alec in New York Magazine. ''Ik leef al 30 jaar op deze manier. Ik ben er klaar mee."

25-02-2014 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het lachen is Els De Schepper vergaan na GAS-boete voor 'wildplakken'

Het lachen is Els De Schepper vergaan na GAS-boete voor 'wildplakken'

http://oi60.tinypic.com/28ul0ub.jpg

In aanloop naar haar optreden van 7 maart in Tielt-Winge, zag het promoteam van Els De Schepper op geen affiche meer of minder langs de wegen. Het leverde de comédienne een GAS-boete op en dat moest ze nota bene via de pers vernemen. Els De Schepper is 'not amused' want volgens haar management waren de aankondigingspanelen volledig reglementair.

Binnenkort treedt Els de Schepper in GC De Maere in Tielt-Winge op met haar onewomanshow 'Els de Schepper Feest'. Een voorstelling die trouwens door de cultuurdienst van de gemeente  zelf wordt georganiseerd.

In een persbericht schreeuwt de cabaratière dan ook haar ongeloof om de GAS-boete uit. "Het verbaasde ons (Els de Schepper en haar management) omdat het gemeentebestuur en het Vlaams gewest enkele dagen voordien de nodige vergunningen had toegekend en omdat de panelen exact op de aangeduide plaatsen werden geïnstalleerd. Blijkbaar vond iemand bij het gemeentebestuur van Tielt-Winge het toch nodig om onmiddellijk een GAS-boete procedure op te starten, de panelen te laten weghalen en de pers op de hoogte te brengen van dit 'ongemak'. Dit zonder eerst even te informeren bij het management, de firma die de panelen plaatste of GC De Maere."

Opvallen
Van wildplak is dan ook geen sprake volgens het management. "We begrijpen dat het binnenkort verkiezingen zijn en dat alle mogelijke manieren om op te vallen door sommige politici zullen worden gebruikt maar is dit de manier waarop een lid van een politieke partij getuigt van doordachte daadkracht en degelijk beleid toont?"

Maar de burgervader dacht daar vorige week in Het Nieuwsblad duidelijk anders over: "We gaven toelating om borden te zetten aan de gemeentelijke gebouwen", aldus Rudi Beeken. "Maar Els de Schepper trekt zich daar blijkbaar weinig van aan." Gevolg: Affiches verwijderd en een GAS-boete voor de comédienne. Benieuwd of het laatste woord hiermee is gezegd.

25-02-2014 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!