Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermeende sekstape Monroe met Kennedy's onder de hamer

Vermeende sekstape Monroe met Kennedy's onder de hamer

http://oi58.tinypic.com/a5gec7.jpg

Krijgen we volgende week de beelden van een sekstape te zien met de broers Kennedy en Marilyn Monroe in de hoofdrol? Volgens de vorige eigenaar van de tape is de kans niet onbestaande. Het beeldmateriaal werd samen met andere bezittingen van William Castleberry in beslag genomen en die gaan dinsdag onder de hamer. Castleberry, een oud-lijfwacht in Hollywood was een vriend van de ex van Monroe. Hij wil de tape nu terug in zijn bezit krijgen.

Volgens Castleberry is Marilyn Monroe op de tape te zien samen met oud-president John F. Kennedy en zijn broer Robert F. Kennedy. De 8mm-film werd samen met andere bezittingen van Castleberry in beslag genomen omdat hij een boete van 200.000 dollar (144.686 euro) niet kon betalen. Hij kreeg die geldstraf voor het verkopen van een nepbeeld.

Castleberry zegt dat hij de beelden nooit openbaar gemaakt heeft uit respect voor de ex van Monroe, Joe DiMaggio, met wie hij goed bevriend was. "De opnames waren jarenlang in mijn bezit maar ik maakte de beelden nooit publiek uit respect voor Joe DiMaggio. Ik ben er kapot van en ik wil nu zelf het nodige geld inzamelen om de tape opnieuw in mijn bezit te krijgen."

Zijn advocaat Ryan Sullivan heeft weet van het bestaan van een opname maar kreeg zelf nooit te zien wat er op op het bandje stond. "Wat Castleberry zegt, kan kloppen maar het kan even goed om een Disneyfilm gaan. De enige manier om er achter te komen wat er opstaat, is door te bieden op de film". De verzameling van Castleberry met de tape gaat dinsdag onder de hamer. Tot dan heeft de Amerikaan tijd om genoeg geld in te zamelen.

02-03-2014 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."John Mayer sms'te met andere vrouw"

"John Mayer sms'te met andere vrouw"

http://oi57.tinypic.com/vz7xq8.jpg

De breuk tussen Katy Perry en John Mayer is helemaal niet zo harmonieus verlopen als deze week door bronnen werd gezegd. Volgens Heatworld vond Katy sms'jes van een andere vrouw in Johns telefoon en heeft ze de relatie daarom verbroken.

Vrienden van de twee artiesten vertelden van de week dat de liefdesbreuk "extreem vriendelijk" en "wederzijds" was verlopen. Maar nu vertelt een bron aan de site dat daar niets van waar is en dat de breuk met ruzie verliep.

Katy en John waren sinds 2012 samen. Hun relatie werd al eens eerder verbroken, maar toen kwamen ze snel weer bij elkaar. John heeft het imago van vrouwenversierder, ook door eerdere openhartige interviews over onder meer zijn seksleven. Zo noemde hij zijn ex-vriendin Jessica Simpson een keer "seksuele napalm".

02-03-2014 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom sterren deze bizarre poses aannemen op de Oscars

Waarom sterren deze bizarre poses aannemen op de Oscars

http://oi61.tinypic.com/14kchao.jpg

Rodeloperexperts als Beyoncé, Victoria Beckham en Angelina Jolie weten perfect welke poses hun troeven het best in de verf zetten. Hieronder vind je de poses die je vannacht zeker op de rode loper van de Oscars zult zien. We zijn benieuwd voor welke houding onze Vlaamse trots Veerle Baetens zal aannemen.

Naar achteren
Victoria Beckham leunt altijd zo ver mogelijk naar achter, toch is ze nog nooit omver gevallen. Posh neemt deze onnatuurlijke houding aan om haar slanke lijn te bendrukken. Victoria is namelijk gek op strakke jurken, vandaar dat ze deze pose ze helemaal onder de knie heeft.

Over de schouder
De reden waarom Beyoncé graag over haar schouder kijkt op de rode loper? Het ziet er wat gemaakt uit, maar zo zet ze haar grootste troef in de kijker: haar derrière. Bekende actrices die fier op hun kont zijn, zullen zeker en vast vannacht zo gekiekt worden.

De slanke arm
De hand op de heup met een elleboog die wat naar achteren gedraaid is, geeft de illusie van dunnere ledematen. Het benadrukt ook de armspieren en zet je gelakte nagels in de verf. Alicia Keys weet als de beste hoe ze deze pose moet aannemen.

Photobomb
Dit is een relatieve nieuwkomer de sterren, maar wel een vermelding waard. De spontane Jennifer Lawrence maakte de trend populair toen ze Sarah Jessica Parker op de rode loper verraste tijdens haar fotomoment. Sindsdien verrassen 'photobomben' sterren elkaar regelmatig op grote evenementen.  Emma Thompson is de laatste, ze dook op bij actrice Lupita Nyong'o op de SAG Awards.

Benen kruisen
Hoewel de meeste sterren voor lang gaan vannacht, zullen de meesten wel onder de ontelbare lagen stof hun ene been voor het andere kruisen. Deze pose heeft het beste effect bij kokerrokken omdat het een zandloperfiguur creëert. Maar het werkt dus ook bij lange jurken.

Het been van Angelina
In 2012 werd het been van Angelina Jolie op de rode loper van de Oscars wel duizenden keren geparodieerd. Heel wat sterren probeerden haar sindsdien te kopiëren, maar weinigen krijgen het perfect onder de knie. Het geheim van Angelina: de knie op de juiste manier plooien, de hand subtiel op de heup zetten en de lippen zelfzeker tuiten.

02-03-2014 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arsenal, The Opposites en Katy B zakken af naar Rock Werchter

Arsenal, The Opposites en Katy B zakken af naar Rock Werchter

http://oi62.tinypic.com/2mrbipg.jpg

Rock Werchter blijft namen lossen. Met alweer zeven nieuwe toevoegingen is de affiche bijna compleet. Onder meer Sam Smith, Katy B, Arsenal en The Opposites komen naar de wei in Werchter.

Met deze zeven nieuwe namen staat de teller nu op 65 acts. Op donderdag 3 juli komt Daptone Super Soul Revue, het collectief met Sharon Jones & the Dap-Kings, Charles Bradley & his Extraordinaires, Antibalas, The Sugarman 3 met special guests Saun, Starr, Master of Ceremonies Binky Griptite. Ook Arsenal en The Opposites spelen die dag.

Vrijdag 4 juli is het de beurt aan Britten als Katy B en Sam Smith. Voor zaterdag 5 juli werd The Temperance Movement aangekondigd. Tot slot mag Parquet Courts op zondag vervoegen.

02-03-2014 om 09:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jude Law betaalt kwart miljoen per jaar aan kids"

"Jude Law betaalt kwart miljoen per jaar aan kids"

http://oi59.tinypic.com/2vloga8.jpg

Jude Law is iedere maand een hoop geld kwijt aan alimentatie voor zijn kinderen. TMZ heeft papieren in handen gekregen waarop precies staat wat de acteur per maand betaalt voor zijn vier kinderen. Volgens de website kost het hem per jaar meer dan een kwart miljoen dollar.

De acteur zou iedere maand een bedrag van 13.000 dollar (9.400 euro) overmaken aan zijn ex Sadie Frost. Het ex-koppel heeft samen drie kinderen. Aan Samantha Burke, de vrouw met wie hij in 2008 een korte affaire had, betaalt hij nog meer. Zij krijgt iedere maand een bedrag van 9.000 dollar (ruim 6.500 euro) voor één kind. Dit bedrag blijft oplopen totdat hun dochter 18 jaar is.

Volgens de website zit er een logische reden achter dit enorme verschil. Frost is een actrice en heeft haar eigen modelijn, waardoor ze meer dan gemiddeld verdient. Burke zou niet zo'n hoog inkomen hebben.

01-03-2014 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Clinton lachend op de foto met twee prostituees

Bill Clinton lachend op de foto met twee prostituees

http://oi61.tinypic.com/2v9qg5l.jpg

Bill Clinton is donderdag door fotografen vastgelegd op een liefdadigheidsevenement met twee prostituees. De blondine en brunette werken op de Nevada Bunny Ranch, meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ.

De voormalige president van de Verenigde Staten poseerde breed glimlachend met de dames, vermoedelijk niet wetende dat ze prostituees zijn.

De brunette noemt zichzelf Ava Adora en de blondine verricht haar seksuele werkzaamheden onder de naam Barbie Girl. In 2012 werd Clinton ook al met twee prostituees gefotografeerd in Monaco.

01-03-2014 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary-Kate Olsen (27) verloofd met Olivier Sarkozy (44)

Mary-Kate Olsen (27) verloofd met Olivier Sarkozy (44)

http://oi60.tinypic.com/2qtb8k3.jpg

Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy gaan trouwen. Het stel heeft hun verloving aan Us Weekly bevestigd.

De 27-jarige mode-ontwerpster en de 44-jarige zakenman en halfbroer van voormalig president van Frankrijk, Nicolas Sarkozy, hebben sinds twee jaar een relatie en wonen samen in New York.

Het wordt het eerste huwelijk van Olsen, voor Sarkozy is het de tweede keer. De Fransman was eerder getrouwd met Charlotte Bernard, met wie hij twee kinderen heeft: Julien (12) en Margo (10).

Mary-Kate Olsen is de tweelingzus van Ashley Olsen. De Olsen-zusjes werden wereldberoemd met de tv-serie 'Full House'. Ze speelden ook samen in de film 'It Takes Two' uit 1995. Mary-Kate kreeg nadien ook een rol in de tv-serie 'Weeds'.

01-03-2014 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's maken selfie op de pot voor het goede doel

BV's maken selfie op de pot voor het goede doel

http://oi60.tinypic.com/6qelo2.jpg

Met de steun van reeds 9 BV's, waaronder ook enkele politici, roept Stop Darmkanker in haar nieuwe campagne op om een 'selfie' te maken op het toilet en deze foto via de hashtag #safeyourselfie te delen via Instagram.

Maart is wereldwijd de maand tegen darmkanker. Voor de vzw Stop Darmkanker is dat de ideale moment om - na de succesvolle Brad Pitt-campagne - een nieuwe campagne te lanceren in de strijd tegen deze ziekte. En dat deed de actiegroep gisterenavond op feestelijke wijze tijdens de 2de editie van haar benefietconcert Dress In Blue(s) in het Felixpakhuis in Antwerpen.

Deze keer roept de actiegroep op om een 'selfie' te maken op het toilet en deze foto via de hashtag #safeyourselfie te delen op Instagram. Zo wil de organisatie het bestaan van de zelftest en de mogelijkheid darmkanker vroegtijdig op te sporen in de kijker zetten.

"Van Brad Pitt hebben we voorlopig nog geen reactie gekregen naar aanleiding van onze vorige campagne." zegt dr. Luc Colemont, de oprichter van de vzw 'Stop Darmkanker'. "Maar enkele van onze eigen BV's en zelfs enkele politici waren heel snel bereid om onze nieuwe campagne te steunen. De meesten gaven zelfs de toestemming zich te laten fotograferen op hun eigen toilet thuis!

Wereldwijd zijn er jaarlijks 1.000.000 nieuwe gevallen van darmkanker. In België sterven elke dag 8 mensen (!) aan deze ziekte. En dat terwijl darmkanker een ideale ziekte is om op te sporen. Dat zijn harde feiten waar we niet omheen kunnen.

01-03-2014 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown is bipolair"

"Chris Brown is bipolair"

http://oi59.tinypic.com/25qsk89.jpg

Chris Brown heeft een bipolaire stoornis, lijdt aan slapeloosheid en kampt met een Post Traumatisch Stress Syndroom. Dat is de reden dat hij soms wat agressief uit de hoek komt. Zo valt in elk geval te lezen in rechtbankdocumenten waar TMZ over beschikt.

De 24-jarige artiest moest gisteren voor de rechter verschijnen voor een zitting over de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna. De betreffende documenten waren ingediend door de kliniek waar Chris net een 90 dagen durende cursus woedebeheersing heeft gevolgd. Chris verbleef er in totaal 95 dagen.

"De heer Brown werd agressief als gevolg van zijn onbehandelde geestelijke aandoening, een tekort aan slaap, zelfmedicatie en een onbehandeld Post Traumatisch Stress Syndroom." Wat ten grondslag ligt aan de PTSS wordt niet vermeld.

Wel staat erbij dat Chris lijdt aan type II van de bipolaire stoornis, ook wel bekend als manisch-depressief zijn. Daar gebruikt hij inmiddels medicijnen voor. Het zou nu goed met hem gaan. Volgens de kliniek staat Chris elke dag om 5 uur op en werkt hij hard.

01-03-2014 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi richt zijn zesde zintuig op de benen van Dunja

Regi richt zijn zesde zintuig op de benen van Dunja

http://oi61.tinypic.com/moktd.jpg

Het staat nu vast: Regi heeft écht een zesde zintuig waarmee hij lichaamskenmerken hóórt. Bij gelegenheid moeten we hem toch eens vragen hoe de ranke benen van Dunja klonken. Axelle beklemtoont tijdens deze vierde 'Blind Auditions' slechts één keer dat ze een vrouw is, één keer dat ze ook singer-songwriter is, maar heeft voortaan een nieuw stopwoordje: "grain" neemt ze twee keer in de rubberen mond. Koen haalt troostende woorden boven waar nodig, Bent slaat met zijn oordeel telkens de nagel op de kop. De kandidaten? Voor deze aflevering lieten de talentenscouts van 'The Voice' kerken en gospelkoren links liggen maar deden de ronde van de conservatoria. Kwaliteit gegarandeerd?

Ray Charles kon het ook, maar die was blind: hij betastte de pols van een vrouw en wist meteen of hij in de afdeling 'borsten en billen' aan zijn trekken zou komen. De legende wil dat hij zich nooit vergiste. Regi van zijn kant lijkt een oor voor vrouwelijk schoon te hebben. Dat bewees hij toen hij Dunja in zijn clubhuis sleurde.

Luxeverzuimers!
Of het goeie televisie was, vraagt u zich af? Wel, vooreerst had u maar moeten kijken. Ik heb niet het minste medelijden met al wie op zon- of skivakantie is vertrokken, zich daarbij al dan niet schuldig makend aan luxeverzuim.

Dat komt omdat ik gisteren zin had in de vrijdagse friet, maar bij Johnny van Frituur 't Hoekske hing een haastig gekrabbeld briefje aan de deur: 'Wij zijn naar de Dolomieten, bakt zelf uw frieten'.

Kijk, daar kan ik niet mee lachen. Al die krokusvakantiegangers wens ik felle zonnebrandjeuk en korte armpjes. Johnny en zijn Sabine wens ik al het slechtste uit de Dolomietenkeuken op hun taljoor, een week lang. Vreet bonen, gasten!

"Da valt vree goe mee ze"
Maar ja dus, er zaten mooie televisiemomenten in. Het sappige Gents van Vanessa klinkt zalig: "Ze zeggen datta zwaar is, geneeskunde, maar da valt vree goe mee ze". De traantjes van Annelies op de schouder van haar lief zijn aandoenlijk. Dat lief, Cas, gaat wel door en Annelies is tot zijn supporter gedegradeerd. En, ik zal het misschien nog eens zeggen, de benen dus van Dunja. Mooie naam ook, een personage uit Dostojevski's 'Misdaad en Straf' weet mijn slim lief. Doen? Ja!

De coaches laten even in hun kaarten kijken. Regi maakt zich vrolijk dat Koen met zijn team nog geen enkele keer heeft gewonnen, Bent zoekt "nog een paar bijzondere dingen" maar heeft geen haast. Axelle onthult, zet je schrap, dat ze bereid is te vechten voor haar team en Bent verklapt nog dat hij niet strategisch speelt, maar gewoon luistert naar wat hij mooi vindt.

01-03-2014 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klagers bestelden zelf tickets voor extra weekend TML

Klagers bestelden zelf tickets voor extra weekend TML

http://oi62.tinypic.com/1zwffnq.jpg

In Antwerpen begint vandaag het proces tegen dansorganisatie Tomorrowland. Bewoners klagen over het extra weekend van het festival. Nu blijkt dat er op het adres van twee klagende buurtbewoners ook tickets zijn besteld voor het grote dansspektakel. Dat maakt VTM NIEUWS bekend.

Tomorrowland bestaat dit jaar 10 jaar en willen deze verjaardag vieren met een extra weekend, maar dat is niet naar de zin van de buurtbewoners in Boom. Tijdens de rechtszaak is vandaag aan het licht gekomen dat er van op twee adressen van de tien klagers, toch tickets zijn besteld voor dat extra feestweekend.

In totaal zijn er tien buurtbewoners die klagen over het extra festivalweekend. Het festival brengt te veel overlast mee, klinkt het betoog. Het dancefeest vindt plaats op zo'n 5 kilometer van de aanklagers. Zij eisen vandaag in de rechtbank dat het dancefestival wordt geannuleerd.

Verbod op beide weekends
De rechter beslist morgen over de conclusietermijnen voor de advocaten en wanneer de zaak gepleit zal worden. De tien buurtbewoners eisen in hoofdorde een verbod op beide festivalweekends in recreatiedomein De Schorre in Boom. Als de rechter daar niet op ingaat, vragen ze ondergeschikt om de festivalorganisatie de verplichting op te leggen om de geluidsnormen te respecteren.

Het kort geding is niet enkel gericht tegen organisatoren ID&T, maar ook tegen de provincie Antwerpen en de gemeentes Boom en Rumst, op wiens grondgebied camping Dreamville wordt opgezet. Zij zouden de organisatie van Tomorrowland niet mogen faciliteren zolang de stedenbouwkundige vergunningen en milieuvergunningen niet definitief verleend zijn.

Voorbereidingen gaan door
De advocaat van Tomorrowland vindt het kort geding wat voorbarig, aangezien alle nodige vergunningen werden aangevraagd. "We hebben dat ook tijdig gedaan, net zoals bij de vorige edities. We zullen zien wat de rechter beslist, maar intussen gaan de voorbereidingen voor het festival gewoon door. De 360.000 tickets voor de tiende verjaardagseditie zijn allemaal de deur uit.

01-03-2014 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
27-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber gebruikt meer drugs dan ooit"

"Bieber gebruikt meer drugs dan ooit"

http://oi62.tinypic.com/33d8fgw.jpg

Justin Bieber gebruikt sinds hij in Atlanta woont meer drugs dan hij ooit heeft gedaan. Vooral zijn favoriete drugs sizzurp zou niet aan te slepen zijn. Daarnaast zou de zanger veel wiet roken. Dat vertellen verschillende vrienden van Bieber aan showbizzsite TMZ.

Het meisjesidool zou een groot probleem hebben met sizzurp, een drug dat voornamelijk bestaat uit sterke hoestdrank met codeïne en promethazine. Dit wordt vervolgens gemixt met frisdrank. Justin zou dit middeltje al langer dan een jaar gebruiken, maar sinds hij naar Atlanta is verhuisd zou Justin constant high zijn.

Hij zou zelfs nauwelijks een stap buiten de deur zetten, Justin zou vanuit huis wel werken aan een hiphop-plaat. Toen Bieber nog in Los Angeles woonde, leefde hij volgens een strak schema. Hij had veel mensen in zijn omgeving die hem daaraan hielden, maar sinds zijn verhuis naar Atlanta heeft hij geen schema en geen regels meer.

Volgens de website wil Justin niks te maken hebben met mensen die iets zeggen of vinden over zijn drugsgebruik. Vrienden die hem erover hebben aangesproken, zouden dan ook uit zijn vriendengroep zijn gezet.

27-02-2014 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe sterren zich moeten gedragen tijdens de Oscars

Hoe sterren zich moeten gedragen tijdens de Oscars

http://oi57.tinypic.com/344ux5e.jpg

Zondag is het zover: 'The Oscars'. Verschillende sterren die op het podium paraderen en een ellenlange toespraak hebben voorbereid. Ieder jaar zijn er dan ook weer blunders tijdens deze grote awardshow. Daarom besloot komiek Piotr Michael om de acteurs te tonen hoe ze zich moeten gedragen tijdens de uitreikingen. Via geniale imitaties toont hij het goede voorbeeld.

Natuurlijk moest de komiek op niet veel medewerking rekenen. Maar dat hield hem niet tegen om ze samen in een filmpje te verzamelen. In het filmpje toont Piotr een perfecte imitatie van verschillende acteurs. Op verschillende websites twijfelen ze zelfs of hij niet de echte stemmen heeft gebruikt.

Deze tien acteurs zijn te horen in het filmpje: Maggie Smith uit 'Harry Potter', Charlie Seen, bekend van 'Two and a half men', Jeff Bridges van 'Jagged edge', Steve Buscemi uit 'Reservoir dogs', Ray Romano van 'Everybody loves Raymond', 'Schindler's list'-acteur Liam Neeson, Ian Mckellen bekend van 'Lord of the Rings', Steve Martin uit 'Parenthood', acteur John Malkovich van 'Dangerous liaisons' en 'Bridesmaids'-acteur Chris O'Dowd. Aanschouw zelf het fragment en je gaat versteld staan van de imitatiekunsten van Michael Piotr.

27-02-2014 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford duikt in bed met George Clooney

Cindy Crawford duikt in bed met George Clooney

http://oi59.tinypic.com/2ly0mr8.jpg

Cindy Crawford en George Clooney zijn door haar man Rande Gerber betrapt in bed. Maar er is geen sprake van bedrog. Het ging namelijk om een reclamespotje van Casamigos tequila, een merk van sterke drank van haar man en de acteur. Het idee erachter kwam van het model.

Het hele verhaal achter de spot had het 48-jarige topmodel zelf meegemaakt: "Ik werd om middernacht wakker en liep naar de logeerkamer. Daar zag ik Rande op zijn buik in het bed liggen. Ik sprong naar het bed en riep: Hey, schat, wakker worden! Maar die schat bleek George Clooney te zijn!"  

Beiden waren in shock en gingen meteen op zoek naar Rande. Eenmaal beneden gingen ze te biecht bij haar man. "George en ik lagen samen in bed", zei Cindy. "We barstten meteen in tranen uit van het lachen na de bekentenis." Crawford en Gerber wonen samen met hun twee kinderen, Kaya (12) en Presley (14) naast het huis van George Clooney.

George Clooney zou een nieuwe vriendin hebben. Clooney bracht Amal Alamuddin mee naar het Witte Huis waar ook zijn ouders Nick en Nina Clooney aanwezig waren. Maar de verschijning van Georges nieuwe vriendin zorgde wel voor wat controverse. Alamuddin is namelijk de advocate van Julian Assange, de oprichter van Wikileaks.

27-02-2014 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baetens: "Als we winnen, ga ik 'Vive la Belgique' roepen"

Baetens: "Als we winnen, ga ik 'Vive la Belgique' roepen"

http://oi57.tinypic.com/2agqb8n.jpg

Met nog vier dagen voor de uitreiking van de Oscars, begint het voor de ploeg van 'The Broken Circle Breakdown' echt wel op te korten. Maar tijd voor zenuwen is er niet. Terwijl Felix van Groeningen zijn speech nog moet afmaken, heeft Veerle Baetens het naar eigen zeggen te druk om haar gezin te missen. Hoe ze zal reageren als ze zondag de Oscar winnen, heeft ze wel al kort over nagedacht: "Ik zal 'Vive la Belgique' roepen", grapt Baetens. "Nee, het zijn op momenten als deze dat ik bescheiden blijf. Ik wil niet opvallen, ik ben gewoon blij dat ik er bij mag zijn." Wij waren op de residentie van de Belgische consul-generaal in Los Angeles om met de actrice te praten. Een interview.

De bende van 'The Broken Circle Breakdown' heeft de voorbije maanden een moordend schema afgewerkt. Interviews, screenings, vergaderingen, rode lopers, evenementen, noem maar op. Dat Veerle Baetens nog geen tijd heeft gehad om haar gezin te missen, lijkt maar logisch: "Ik heb het veel te druk, maar ik zie ze gelukkig elke dag via Facetime. Zo lang ben ik hier ook nog niet hé. Maar inderdaad, kleine momentjes dat ik ze natuurlijk mis."

Gezin blijft thuis
Haar man en haar dochtertje van vijf zijn niet meegereisd. "Het is een vlucht van veertien uur, ik ben altijd aan het werk en mijn dochter moet naar school. Ze is wel al mee naar Zwiterland en Denemarken geweest voor 'The Team', maar wil haar zo veel mogelijk in school houden."

Baetens is nu al een aantal keer in Los Angeles geweest voor het werk en ze heeft sinds kort ook een Amerikaanse agent. Maar of ze zichzelf al in Hollywood ziet werken, is een heel ander paar mouwen: "Ik zou het in elk geval niet fijn vinden om héél bekend te worden en om voortdurend nagejaagd te worden. Daar kan ik echt niet tegen. Je moet er altijd picobello uitzien en je mag niets verkeerds doen. Roddels worden belangrijker dan het werk dat je doet. Ik hou van mijn werk en ik doe het graag. Daarom doe ik het, niet omdat ik bekend wil zijn. Maar stel dat er een voorstel uit Hollywood komt dat me heel erg aanstaat, dan zou ik er uiteraard voor gaan."

Dat voorstel zou wel eens snel kunnen komen, want de actrice zit vandaag nog samen met een regisseur: "Om wie het gaat, mag ik jammer genoeg nog niet verklappen, maar dit is inderdaad goed nieuws, ja. Hij heeft één heel goede film gemaakt. Hij is ook nog vrij jong dus hij zit nog aan het begin van zijn carrière. Er is nog geen script aan verbonden, maar we gaan elkaar vandaag wat beter leren kennen. Ook Felix zit niet stil, die heeft de voorbije weken met heel veel acteurs aan tafel gezeten."

Just surf
Die voorstellen zijn deels het gevolg van de Oscarnominatie die 'The Broken Circle Breakdown' vorige maand wist te verzilveren. De scripts komen volgens Baetens ondertussen langzaam maar zeker binnen: "Er is vanalles gaande, maar ik weet nog niet waar dit allemaal toe zal leiden. Ik wil dat ook niet weten. Just surf, I'm surfing."

Nu ze al een beetje heeft kunnen proeven van hoe het er hier allemaal aan toe gaat, kan Baetens perfect de vergelijking maken tussen Hollywood en de filmindustrie in België: "Hollywood is een echte business. In België gaat het om mensen die in de eerste plaats een film willen maken, maar daar is het zakelijke aspect veel minder belangrijk."

Baetens legt uit dat ze in Hollywood alles tot in de puntjes regelen: "Toen ik mijn agent in het begin opbelde, kreeg ik eerst altijd haar assistent aan de lijn. Hij volgde elk gesprek mee. Zij luistert terwijl hij ons af en toe onderbreekt om opmerkingen te maken. Hier is alles één grote organisatie. Ik heb er absoluut geen problemen mee dat hier alles voor mij wordt geregeld, zo heb ik het graag. We hebben hier ook een persoonlijke chauffeur, dat is de assistent van de assistent van de assistent van mijn agent die me hier naar elke afspraak brengt. Alles is minstens een uur rijden van waar wij zijn, dus ik vind het fijn dat ik me daar al geen zorgen meer om hoef te maken. In België moeten we allemaal meer onze plan trekken, maar daar zijn we wel allemaal één grote familie en gaat het er veel rustiger aan toe. Het gaat vooral om wat je wil maken en niet hoeveel je wil verdienen."

Erop of eronder

Baetens kan ondertussen al een beetje inschatten hoe ze zichzelf zondagavond zal voelen: "Het moment zelf ga ik alles loslaten, maar daarvoor ga ik heel zenuwachtig zijn", voorspelt de actrice. "Ik wil in de eerste plaats mezelf blijven. Ik zou me niet op mijn gemak voelen als de makeup niet in orde zou zijn. Wanneer ik al die sterren op de rode loper zie, dan vind ik niet dat ze er 'té' gemaakt uitzien, maar het probleem is echter dat ik niet kan inschatten hoe de belichting op zondag zal zijn. In België kennen we dat niet, bij ons moeten we het op de rode lopers met veel minder doen. Het is erop of eronder."

Ook op de uitreiking zal het er op of eronder zijn, maar als ze winnen dan gaat ze haar reactie zou bescheiden mogelijk houden. Geen zotte plannen op het podium, dus: "Nee, ik mag daar niet eens zijn hé. Het is enkel de regisseur die naar het podium mag. Ik zal 'Vive la Belgique' roepen! (lacht) Nee, het zijn op momenten als deze dat ik bescheiden blijf. Ik wil niet opvallen, ik ben gewoon blij dat ik er bij mag zijn."

27-02-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eddy Wally belazerde 47 jaar lang de kluit"

"Eddy Wally belazerde 47 jaar lang de kluit"

http://oi57.tinypic.com/vpbuzc.jpg

Eddy Wally (81) heeft ons de hele tijd bij ons pietje gehad. Dat beweert althans journalist Eric Goens, die de charmezanger voor 'Kroost' op VIER interviewde. Daar toont de marktkramer-zanger uit Ertvelde volgens Goens voor het eerst zijn ware gelaat. "Ik heb hem zelfs geen enkele keer 'Geweldig!' horen zeggen", zo maakt Goens zijn stelling hard in Gazet van Antwerpen.

"In de twintig draaidagen die ik met hem heb gehad, heb ik de ware Wally leren kennen. Die staat overigens ver af van het typetje dat hij voortdurend speelde: Wally was zich te allen tijde bewust van zijn imago."

Volgens Goens is Wally ook veel slimmer dan hij zich voordeed. Goens: "Hij zegt letterlijk: 'Laat ze maar lachen, ik stopte het geld in mijn zakken'". Maar of Wally al die tijd een typetje speelde? Dat geheim zal hij wellicht nooit prijsgeven.

27-02-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoet wordt woensdag in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven

Hoet wordt woensdag in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven

http://oi58.tinypic.com/2reqqlt.jpg

De vandaag op 77-jarige leeftijd overleden kunstcriticus Jan Hoet wordt woensdag 5 maart om 10.30 uur in de Gentse Sint-Pauluskerk begraven. Dat laat zijn zoon Jan Hoet Jr weten.

Hoet koos er zelf voor om in de Sint-Pauluskerk, dichtbij het station Gent-Sint-Pieters, begraven te worden. "Het was zijn laatste wens, hij heeft er nog naar verwezen in een gesprek met Friedl Lesage", zegt Junior. In dat bewuste interview uit juni 2011, dat vandaag ook opgediept werd door 'Hautekiet' op Radio 1, legde Jan Hoet uit dat hij crematoria haat omwille van de architectuur.

"In de kleine Sint-Pauluskerk zijn mijn ouders ook getrouwd, we zijn er ook gedoopt en daar liggen ook onze familiebanden", vult junior aan.

Het wordt een publieke eucharistieviering, de familie zal geen rouwbrieven versturen, maar in de weekendkranten overlijdensberichten plaatsen.

27-02-2014 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Snaar pakt tijdens Nekka-Nacht uit met meer dan 200 artiesten

De Nieuwe Snaar pakt tijdens Nekka-Nacht uit met meer dan 200 artiesten

http://oi60.tinypic.com/fyd56c.jpg

De 21ste editie van kleinkunstfestival Nekka-Nacht staat op vrijdag 25 april in het Antwerpse Sportpaleis in het teken van de allerlaatste voorstelling van De Nieuwe Snaar. De eigenzinnige folk- en cabaretgroep grijpt de gelegenheid aan om het Nekka-concept volledig naar zijn hand te zetten. Zo zullen er meer dan 200 artiesten te zien zijn op het podium, dat uitzonderlijk in drie stukken wordt ingedeeld.

Jan De Smet en co zullen voor het laatst hits als 'De Zwemmer', 'Fotografie' en 'Dylan' opvoeren. Maar De Nieuwe Snaar zou De Nieuwe Snaar niet zijn als ze dat niet deden met heel wat toeters en bellen. Volgens de organisatie staat er heel wat meer muziek, dans, gegoochel, acrobatie en humor op het programma dan tijdens een traditionele Nekka-Nacht.

Voor elk ingrediënt dat in de voorstelling ingebouwd is, werd een specifieke artiest uitgezocht. Het zal zowel om alom bekende artiesten gaan met een band met de centrale gast -zoals steeds bij Nekka-Nacht- als om bijvoorbeeld artiesten die uniek zijn in hun genre.

"Vooraf geen namen bekend"
"Deze Nekka-Nacht is een welgemeend geschenk aan het publiek waarvoor we al die jaren hebben mogen spelen", zegt groepslid Kris De Smet. "We willen het publiek voor de laatste maal nog eens stevig verrassen en daarom worden vooraf geen namen van gasten bekendgemaakt."

De Nieuwe Snaar beschouwt het afscheidsoptreden als een soort ereronde van een decennialange carrière en dat zal ook visueel vrij letterlijk het geval zijn. Het publiek van het Sportpaleis zal zelfs gevraagd worden om een grote erehaag te vormen voor de groep.

26-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie maanden rijverbod voor ex-voetballer Daniel Camus

Drie maanden rijverbod voor ex-voetballer Daniel Camus

http://oi58.tinypic.com/15ttu8.jpg

Daniel Camus, ex-voetballer en uitbater van de exclusieve club Gotha, heeft van de politierechter in Brugge drie maanden rijverbod gekregen omdat hij na een nachtje stappen met vrienden door de politie werd tegengehouden in staat van dronkenschap. Camus (42) reed op een bromfiets en had geen rijbewijs bij. De rechter was niet mals voor de man, die voordien al 21 veroordelingen door de politierechtbank op zijn naam had staan.

De meeste van die veroordelingen kwamen er na betrapping op overdreven snelheid. Naast het rijverbod kreeg Camus ook een boete van 1.350 euro opgelegd. Als hij ooit z'n rijbewijs wil terugkrijgen, moet hij bovendien met succes opnieuw zijn theoretisch rijexamen afleggen. Hij moet ook slagen voor medische en psychologische proeven. Camus was recent nog te zien in het populaire Vier-programma 'The Sky Is The Limit', dat het verhaal brengt van rijke Belgen. In dat programma was te zien hoe Camus de Amerikaanse celebrity Paris Hilton ontving in zijn Gotha Club in Knokke.

26-02-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste Otto-Jan Ham is na hels avontuur terecht

Vermiste Otto-Jan Ham is na hels avontuur terecht

http://oi61.tinypic.com/eurals.jpg

Otto-Jan Ham heeft uiteindelijk dan toch zijn weg teruggevonden naar België. De presentator van het VIER-programma 'De Ideale Wereld' werd teruggevonden in Albanië. Na drie dagen werd hij als vermist opgegeven. Eerder deze week was hij nog het hoofdnieuws op het Albanees journaal, al dan niet vervalst. Gisterenavond zat Otto-Jan Ham wel en ongedeerd opnieuw op zijn plaats als presentator. Een gedetailleerd verloop van het avontuur hebben ze nog niet gegeven.

Maandagavond kregen de VIER-kijkers een nieuw gezicht te zien bij 'De Ideale Wereld'. "Otto-Jan Ham is vermist", klonk het. Net zoals in het programma 'Wauters vs Waes', gaat Ham, als team Wham, dezelfde opdrachten aan als Koen en Tom. Vorige week konden we nog zien hoe het duo geblinddoekt werd achtergelaten als scoutsjongens in Albanië. Zelfzeker als altijd ging ook Otto-Jan deze uitdaging aan.

Vervanging
Na vier dagen kwamen Koen en Tom na enkele liften aan in België, maar Otto-Jan kreeg een ander lot toegewezen. Maandagavond was Team Wham nog steeds niet terecht en was Donaat Deriemaeker plaatsvervangend presentator.

Uiteindelijk kwam dan het verlossende bericht: Otto-jan Ham is terecht. In een 'vervalst' Albanees journaal is te zien hoe een Albanees de presentator achter een hoop puin vindt. Otto-Jan zag er uit als een zwerver maar dan zonder broek. Ook aan het kapsel van Ham kon je merken dat hij geen leuke ervaring heeft beleefd.

Souvenir
Tijdens 'De Ideale Wereld' gisterenavond zagen we opnieuw Otto-Jan Ham op zijn vertrouwde stoel. Ham wou niet veel kwijt over zijn liftavontuur. Hij zou de zwarte bladzijde van Albanië willen omslaan. Of hij de uitdaging van Koen en Tom gewonnen heeft is nog niet duidelijk.

Otto-Jan Ham heeft alvast een leuk souvenir meegebracht vanuit het verre westen, namelijk zijn nieuw verwilderd kapsel. De voormalige StuBru-presentator kan maar best zo snel mogelijk de oude zijn want er staan hem nog 3 leuke nieuwe uitdagingen klaar: telefoniste in een callcenter, sito-sticks bereiden bij Mora en last but not least een dagje als leerkracht. Succes Wham!

26-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!