Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piqué moet aan de bak: Shakira wil 9 kinderen

Piqué moet aan de bak: Shakira wil 9 kinderen

http://oi62.tinypic.com/6ql6b9.jpg

Werk aan de winkel voor de voetballende partner van Shakira, Gerard Piqué. De 37-jarige Colombiaanse zangeres wil namelijk in totaal 8 of 9 kinderen met de verdediger van Barcelona. Dat onthult ze in het aprilnummer van het tijdschrift Latina.

Shakira, die samen met Piqué al de eenjarige Milan heeft, zegt echter dat de plannen voor een tweede kindje voorlopig in de ijskast staan. De muziekale carrière van de zangeres heeft momenteel voorrang. "Als ik nu geen muzikale projecten had gehad, dan zou ik nu alweer zwanger zijn", aldus Shakira in Latina. "Ik zou dolgraag 8 of 9 kinderen willen met Gerard. Ons eigen voetbalteam."

Hoewel ze het momenteel druk heeft met haar carrière, houdt Shakira vol dat haar zoontje altijd haar topprioriteit vormt. "Voorheen kon ik uren om een idee heen draaien, maar nu heb ik daar gewoonweg geen tijd meer voor. Milan heeft me dus helpen leren focussen op zaken die echt belangrijk zijn."

05-03-2014 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homer Simpson onthult waarheid achter Oscarselfie

Homer Simpson onthult waarheid achter Oscarselfie

http://oi62.tinypic.com/whxtvq.jpg

De Oscarselfie die Ellen DeGeneres tijdens de show tweette, werd al meer dan 3,2 miljoen keer gedeeld. Maar de foto vertelt niet de volledige waarheid, zo blijkt nu. Homer Simpson zet de fout recht via zijn officiële twitteraccount. Op een uitgezoomde groepsfoto is te zien hoe Bradley Cooper hem zijn kans op internetroem ontneemt.

De Simpsonsversie van de Oscarselfie is al ruim 15.000 keer gedeeld. Nog 3 miljoen retweets te gaan om het Twitterrecord van DeGeneres te breken.

05-03-2014 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na breuk nieuwe opdoffer: Pieter Loridon bijna failliet

Na breuk nieuwe opdoffer: Pieter Loridon bijna failliet

http://oi58.tinypic.com/hs2wyq.jpg

Alsof Pieter Loridon nog niet genoeg te verduren heeft. Na het nieuws over zijn relatiebreuk met Zoë Van Gastel (30) en zijn vermeende kopstoot, hangen er opnieuw donkere wolken boven zijn hoofd. Volgens TV Familie zitten Loridons bedrijven immers in slechte papieren.

De ex-basketballer baat drie horecazaken uit in het centrum van Antwerpen - lunchroom Mint en de koffiebars Maona en Café Couture - én hij heeft een bedrijf dat professionele basketbalbegeleiding geeft. Ondernemingen waar Pieter al jaren zijn hart en ziel, maar vooral véél geld insteekt. Noem mij geen BV, maar liever een ondernemer", vertelde Pieter trots bij de opening van zijn derde zaak.

Een faillissement zou hem dan ook heel zwaar vallen, maar dat lijkt haast onafwendbaar, bevestigen financiële experts in TV Familie nu. Zo maakte Pieter het afgelopen jaar maar liefst 49.617 euro verlies. Het jaar voordien liep het verlies op tot 15.062 euro. Maar dat is niets in vergelijking met 2011. Toen was er namelijk sprake van 70.268 euro verlies.

05-03-2014 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebookpagina's voor 2 Fabiola en... de salontafel van Koen en Tom

Facebookpagina's voor 2 Fabiola en... de salontafel van Koen en Tom

http://oi57.tinypic.com/2090kxt.jpg

Het is 'De ideale wereld' menens: vooral Jonas Geirnaert vindt het een schande dat de aanstekelijke oorwurm van 2 Fabiola de finale van Eurosong niet gehaald heeft. Vandaar de oproep aan de fans om Facebookpagina's op te richten, kwestie van deze 'blunder' recht te zetten. De respons liet niet lang op zich wachten, al kan het aantal 'likes' nog een injectie gebruiken.

Een pagina die wel volop aan het scoren is, is die van de salontafel in 'Wauters vs Waes'. Bijna 20.000 mensen vinden inmiddels dat zo'n meubelstuk niet geschikt is om op te zitten. Ongelijk hebben ze niet, als u het duo tijdens de mentale proef tegen de vlakte zag gaan. Al hebben sommigen het ook gehad met de trend om van elke 'scheet in een fles' een Facebookpagina te maken.

Met gemiddeld 1.570.921 fans op VTM en nóg eens 501.466 op Eén in de late avond klokte de achtste aflevering van 'Wauters vs. Waes' af op een recordscore van 2.083.387 kijkers. Volgende maandag mag VIER-gezicht Evy Gruyaert de nieuwe opdracht aan Koen en Tom bekend maken.

05-03-2014 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell op North Sea Jazz in Rotterdam

Pharrell op North Sea Jazz in Rotterdam

http://oi58.tinypic.com/2ew2j2x.jpg

Pharrell Williams, die met het nummer 'Happy' voor de derde keer de eerste plaats heeft veroverd in de Britse hitlijst, staat in juli op het festival North Sea Jazz in Rotterdam.

Ook Outkast, Al Jarreau en The Isley Brothers staan op het podium. Daarnaast treden Daryl Hall & John Oates, Mavis Staples en Darkside op in Ahoy. De organisatie van het festival heeft extra veel tijd ingepland voor een concert van The Daptone Super Soul Revue met Sharon Jones & the Dap-Kings en Charles Bradley (65), de voormalge James Brown-imitator die vorig jaar nog te zien was in The Barn op Rock Werchter.

Het volledige programma wordt eind april bekend. North Sea Jazz is dit jaar op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juli. Eerder werd al bekend dat Joss Stone, Gregory Porter, Ibrahim Maalouf en Walter Trout naar Rotterdam komen.

'Happy' van Pharrell werd intussen al meer dan een miljoen keer verkocht. Williams is dan ook dé hit-machine van het moment. Ook zijn nummers Blurred Lines, met Robin Thicke, en Get Lucky met Daft Punk werden meer dan een miljoen keer gekocht of gedownload.

04-03-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nymphomaniac' verboden in Turkije

'Nymphomaniac' verboden in Turkije

http://oi60.tinypic.com/280i4hk.jpg

De Turkse overheid heeft beslist de vertoning te verbieden van 'Nymphomaniac'. De nieuwste film van het Deense Dogma-wonderkind Lars von Trier over onverzadigbare sekslust , is, volgens de Turkse filmcommissie, "pornografisch".

Op zijn beurt ligt Turkije, en het conservatief-islamitische regime van premier Recep Tayyip Erdogan, al een tijdje in eigen land én het buitenland onder vuur wegens weinig democratische censuurmaatregelen allerhande.

In de filmcommissie zetelen afgevaardigden van de ministeries van Cultuur, Binnenlandse zaken en Onderwijs. Het orgaan stemde met zes stemmen tegen twee voor een verbod. De film bevat immers scènes "met expliciete seks", impliceerde de directeur-generaal Film bij het cultuurministerie, Cem Erkul. "En er zijn ook scènes met extreem geweld tegen vrouwen bij".

Mag Mehmet met de fez de standjes van Stacy Martin en Charlotte Gainsbourg uit pudeur niet aanschouwen, dan wordt 'Nymphomaniac' volgende maand wel vertoond op het filmfestival van Istanboel.

Het besluit werd met de nodige boosheid ontvangen door onder andere Turkijes meest eminente filmmaker, Nuri Bilge Ceylan ('Three Monkeys', 'Once upon a time in Anatolia'), die vond dat de zaak beter opgelost had geweest door een leeftijdslimiet te stellen voor de film.

Ook voor de Roemeense filmliefhebber bleek het jongste werk van von Trier een (half) drama: daar besliste de filmcommissie in eerste instantie de vertoning van deel twee van 'Nymphomaniac' te verbieden alvorens op dat besluit terug te komen.

04-03-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grammy-hoed Pharrell Williams brengt 44.100 dollar op

Grammy-hoed Pharrell Williams brengt 44.100 dollar op

http://oi61.tinypic.com/2j50179.jpg

De vermaarde hoed die Pharrell Williams droeg tijdens de uitreiking van de Grammy Awards heeft bij een onlineveiling 44.100 dollar (ruim 32.000 euro) opgebracht. Dat heeft de zanger op Twitter bekendgemaakt.

De bruine hoed, ontworpen door Vivienne Westwood, werd een van de meest besproken kledingstukken tijdens de Grammy Awards. Kort nadat Williams ermee over de rode loper was gelopen, kreeg de hoge hoed zelfs een eigen Twitter-account.

Kansarme jongeren
Williams besloot daarop het kledingstuk te veilen en de volledige opbrengst te doneren aan zijn liefdadigheidsstichting From One Hand To Another, een organisatie die hij in 2008 oprichtte om kansarme kinderen en jongeren te helpen.

De zanger schreef na de sluiting van de veiling op Twitter: "Ik wil degene die mijn Grammy-hoed op eBay heeft gekocht voor 44.100 dollar bedanken. Uw donatie komt ten goede aan From One Hand To Another."

Logo
De koper bleek de Amerikaanse fastfoodketen Arby's, waarvan het logo (zie de middelste tweet rechts) enige gelijkenis vertoont met de hoed.

04-03-2014 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Mariona Smets zingt over eigen aanranding

Actrice Mariona Smets zingt over eigen aanranding

http://oi59.tinypic.com/2pp0tfp.jpg

Actrice Mariona Smets uit Bekkevoort werd negen jaar geleden zelf brutaal aangerand door een gemaskerde man in Antwerpen en schreef daar nu een nummer over. Met 'De kop in' wil de actrice uit Wittekerke en Kaat & Co slachtoffers van seksueel geweld aanzetten om over hun aanranding of verkrachting te praten. "Veel slachtoffers doen dat niet, waardoor de daders vrij blijven rondlopen."

Het lied kadert in de nationale campagne 'Verkrachting. Doorbreek de stilte', een initiatief van ministers Annemie Turtelboom, Laurette Onkelinx en Joëlle Milquet. "Ik heb mijn aanranding nooit verzwegen", zegt Mariona. "Maar veel vrouwen doen dat wel. Ze denken onterecht dat ze er beter niet mee naar de politie stappen of over praten. Door de stilte te doorbreken, blijf je niet met die gevoelens zitten en vermijd je misschien ook dat er een nieuw slachtoffer valt."

De single is een samenwerking met de Mechelse rappers C-Rieus en producer BabL en is te downloaden via iTunes.

04-03-2014 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber geeft verjaardagsfeest van tienduizenden dollars op Bahama's

Bieber geeft verjaardagsfeest van tienduizenden dollars op Bahama's

http://oi60.tinypic.com/2zf3nro.jpg

Justin Bieber heeft voor zijn verjaardagsfeest tienduizenden dollars over de balk gesmeten, weet TMZ. De zanger nam zijn familie en vrienden mee naar een privéresort op de Bahamas.

Elke gast kreeg een eigen villa, die 4275 dollar (3100 euro) per nacht kost. Daarvoor heb je wel een eigen butler, een eigen zwembad en een volle koelkast. Biebs vierde zijn verjaardag uiteindelijk zaterdag aan boord van een groot jacht. De volgende dag stond er een picknick op het strand op het programma.

Maar daar stopte het feesten niet. TMZ spotte de zanger gisteren in een club in Atlanta met naar verluidt een beker vol 'sizzurp' in zijn hand. De geruchten gaan al een tijdje dat de zanger verslaafd is aan het mixdrankje van hoestdrank, codeïne en promethazine. Dit is de eerste keer dat hij daadwerkelijk betrapt wordt met het spul.

Het drugs- en drankgebruik van Justin zou in Atlanta helemaal uit de hand lopen. Het popidool zou vrijwel constant high zijn en meer sizzurp dan ooit drinken.

04-03-2014 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dat een man met zo veel mogelijk vrouwen seks wil, dat is onnozele zever"

"Dat een man met zo veel mogelijk vrouwen seks wil, dat is onnozele zever"

http://oi58.tinypic.com/xeimbd.jpg

Herman Brusselmans (56) heeft, twee jaar nadat zijn echtgenote en muze Tania hem verliet, het geluk gevonden bij Melissa, die 31 jaar jonger is dan hij. In zijn nieuw boek 'Poppy en Eddie' heeft hij het over Melissa, maar ook over het gevecht dat Tania tegen borstkanker levert. In Dag Allemaal onthult de schrijver dat hij in de twee jaar dat hij single was dates had met twee bekende vrouwen: de Nederlandse actrice Carice van Houten en ex Miss België Ellen Petri.

"Na een fotoshoot in Amsterdam samen kreeg ik gevoelens voor Carice. Maar de ratio nam het al snel over. Carice woont in Amsterdam en reist de wereld rond voor haar werk. En bovendien: ze heeft een vriend", verklaart Brusselmans.

"En voor ex-Miss België Ellen Petri had ik ook een boon. We zijn een paar keer gaan eten, maar er is nooit iets uit voortgekomen".

In zijn nieuw boek 'Poppy en Eddie' verweeft hij de ziekte van zijn ex Tania en zijn ontmoeting met Melissa.

"Maar het is geen boek over kanker of over mijn nieuw lief. Ik heb mijn zogenaamde succesformule niet overboord gegooid. Ik ben wel toleranter geworden. Ik leg me neer bij hoe het leven is in plaats van het te willen veranderen of depressief te zijn".

Co-ouderschap
Tania bekleedt nog altijd een bijzondere plaats in het leven van Brusselmans en hij praat met een minzame betrokkenheid over haar gevecht tegen borstkanker. Met Tania heeft hij ook co-ouderschap over hun hondje en Tania gaf zijn relatie met Melissa ook haar zegen. De twee dames komen zelfs vrij goed overeen.

Brusselmans: "We hebben met z'n drieën Nieuwjaar gevierd. Niet dat ze beste vriendinnen moeten worden, tenslotte zou Tania de moeder van Melissa kunnen zijn. Toen ik in '91 wegging bij Gerda, ben ik een achttal maanden vrijgezel geweest, tot ik Tania ontmoette. Waarop Tania en Gerda de beste vriendinnen zijn geworden. De eerste zes jaar van m'n relatie met Tania ben ik zelfs getrouwd gebleven met Gerda".

Monogaam
Inmiddels is Brusselmans naar eigen zeggen overtuigd van de monogame relatie en sluit hij een kind met Melissa zelfs niet uit.

"Tania wilde geen kinderen. Met Melissa heb ik het daar nog niet over gehad, 't is nog te vroeg daarvoor. Maar ik sluit niet uit dat ik ooit nog vader word. Ik ben nu trouwens heilig overtuigd van dé monogame relatie. Dat een man met zo veel mogelijk vrouwen seks wil, dat is onnozele zever. Als ik het privilege heb een oud manneke te worden, dan héél graag met Melissa aan mijn zijde".

04-03-2014 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Relatie van Josje en Kevin vertoont eerste barsten"

"Relatie van Josje en Kevin vertoont eerste barsten"

http://oi58.tinypic.com/nd0eua.jpg

Volgens Dag Allemaal zit er een haar in de boter bij acteur Kevin Janssens (34) en zangeres Josje Huisman (28) van K3. Geruchten dat er al sinds begin dit jaar spanningen zijn tussen de twee, worden volgens het blad bevestigd. "Beroepsjaloezie is de derde persoon in hun relatie", zo verwoordt een vriendin van Josje de bron van het onheil.

"Het gaat niet geweldig tussen die twee. Op oudejaarsavond gedroegen ze zich nog als verliefde tieners. Maar dan ging Josje frequenter in Nederland werken. Sindsdien is het stroever beginnen gaan tussen hen. Ze zijn nog wel samen, hoor. Maar ze moeten toch eens dringend praten, denk ik. Dit gaat de verkeerde kant uit", aldus een bron in Dag Allemaal.

Bezitterig
Een vriendin van Josje voegt er aan toe: "Dat Josje en Kevin het moeilijk hebben, is vooral door hém. Die jongen heeft, hoe zal ik het zeggen... Hij heeft enigszins moeite met Josjes succes. Zij is in feite de bekendste van de twee. En ja, hij kan moeilijk wegstoppen dat dit hem wat frustreert. Ik zou het zo formuleren: 'beroepsjaloezie' is de derde persoon in hun relatie, en een storend element... Het maakt hem nogal, euh, bezitterig".

04-03-2014 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Een wonderweekend voor de Vlaamse film"

"Een wonderweekend voor de Vlaamse film"

http://oi59.tinypic.com/2r3w01l.jpg

De cast en productie van 'The Broken Circle Breakdown' hebben een uitzonderlijk succesvol parcours afgelegd, zelfs al hebben ze geen Oscar gewonnen. Dat zegt Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege (CD&V) in een mededeling. "Dit is en blijft, na het behalen van de César voor de Beste Buitenlandse Film vorige vrijdag in Parijs, een wonderweekend voor de Vlaamse film."

De minister wijst erop dat de film van van Groeningen al meer dan vijftig prijzen won op filmfestivals. Daarnaast leverde de campagne voor de Oscars bijzonder veel aandacht, contacten en persvisies voor de cast, crew en de Vlaamse film in het algemeen op. Het succes van de ploeg van 'The Broken Circle Breakdown' eindigt niet in Hollywood, stelt ze.

"Ik wens bovendien het Vlaams Audiovisueel Fonds en Tatiana Detlofson nadrukkelijk te bedanken. Zij hebben de Oscar-tour van 'The Broken Circle' sterk en met veel gedrevenheid begeleid, en voor een uitgekiende campagne gezorgd", klinkt het.

"Toch een Belgisch tintje"
Minister Schauvliege feliciteert ook Stéphane Aubier, Vincent Patar en Benjamin Renner. "In de aartsmoeilijke competitie voor de Beste Animatie Langspeelfilm moest 'Ernest et Céléstine' de duimen leggen voor de concurrentie, maar intussen hebben heel veel mensen het warme verhaal van een vriendschap tussen een beer en een muis kunnen zien en bewonderen."

De minister wijst er nog op dat de Oscars toch een Belgisch tintje kregen, aangezien de Frans-Luxemburgse productie 'Mr. Hublot', gebaseerd op het werk van de Naamse beeldende kunstenaar Stéphane Halleux de Oscar won voor de Beste Geanimeerde Kortfilm.

"Wereld veroverd"
"The Broken Circle Breakdown heeft de wereld veroverd, zoveel is zeker! Het verhaal van deze filmploeg begint nog maar", schrijft Peeters.

Ook Kris Peeters benadrukt in een persmededeling dat "onze filmindustrie de laatste jaren duidelijk een stijgend succes kent". "Niet alleen onze films, maar ook onze acteurs gooien steeds hogere ogen en slagen er hoe langer hoe meer in internationaal door te breken", aldus de minister-president, die ook wijst op het feit dat ook onze "tv-producties en -formats geleidelijk aan de weg vinden naar een internationale carrière".

"Met het Vlaams Audiovisueel Fonds als katalysator willen we dit sterk filmbeleid voortzetten", benadrukt Peeters. "In een economie waar het belang van innovatie en creativiteit steeds meer wordt benadrukt, helpt de dynamische audiovisuele sector namelijk om de identiteit en het imago van Vlaanderen en België te versterken."

03-03-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein verdriet in Gent, waar prins Laurent ontsnapt aan tournée générale

Klein verdriet in Gent, waar prins Laurent ontsnapt aan tournée générale

http://oi61.tinypic.com/2ewcvpx.jpg

Teleurstelling bij de cast en crew in het Grand Hotel Reyhof in Gent. De kleine Nell, die de rol van dochtertje Maybelle speelt in de film, pinkt dapper een traantje weg. Ook mama houdt het eventjes niet droog. "Die spanning blijft maar stijgen, en dan zakt alles in". Even gevloekt, niet getreurd. Ze konden niet meer verliezen, alleen was dat winnen hen niet gegund. Aan de pluszijde: prins Laurent moest zijn dotatie niet aanspreken om een tournée générale te geven, wat hij stilzwijgend had beloofd.

Bea, de moeder van Felix van Groeningen, verliest er haar hartelijk optimisme niet bij. "Het was de mogelijke bekroning, maar wat is het nu toch ook al mooi geweest. Zo ver raken, zo'n prachtig parcours. Triest? Nee hoor, het was een schitterende ervaring en Felix voelt dat net zo".

"Godvernondemilaardjek*tnondedju". Nils De Caster, violist Jock in de film, belooft dat hij één uur gaat zagen en vloeken. "Die andere film, van die Italianen, ge kunt dat niet uitkijken, jong. Ik daag u uit, ge kunt dat niet. En daarbij, Hollywood, pfff. Godvernon...".

De spanning was ook overweldigend, en iedereen bleef er in geloven. En dan prins Laurent die uit zijn bed in het hotel was gelicht om rond drie uur naar beneden te komen en de cast te begroeten en feliciteren.

Als de cameraploegen zich weer op Nell en de rest van de cast hebben gericht, blijft monseigneur vooraan in een hoekje zitten, een stolp van onaanspreekbaarheid. Geflankeerd door een vriendin ga ik dan maar een praatje slaan. Of hij de film heeft gezien, wil ik weten. "Ja, ik heb de dvd", zegt hij. "Vond u 'm mooi?" "Ja, en hard", zegt hij en hij spert zijn ogen en balt een vuist. "En als we winnen, geeft u dan een tournée générale", vraag ik. De prins staart naar het scherm en knikt. We hebben niet geklonken.

De kleine Nell, op de schoot van haar mama en naast haar broer Warre, omringd door flitsende camera's. Dat moment van opperste spanning die omslaat in teleurstelling, de val uit de mooiste droom op het moment van de ontknoping, ze draagt het zo gracieus en dapper. Ze leunt wat dichter bij mama en laat een traantje wegglijden. Het mooiste moment van de avond. Een échte prinses, zonder stolp. Ster! Hollywood? Wacht maar.

03-03-2014 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselmans (56) ziet kind met Melissa (25) wel zitten

Brusselmans (56) ziet kind met Melissa (25) wel zitten

http://oi59.tinypic.com/bewww5.jpg

Herman Brusselmans was vrijdagavond bijzonder openhartig in een interview met Kathleen Cools naar aanleiding van zijn nieuw boek 'Poppy en Eddie'. Brusselmans liet weten dat hij een kind met zijn nieuwe liefde Melissa (25) niet uitsluit, schrijft Het Nieuwsblad.

In zijn nieuw boek schrijft Brusselmans over de ziekte van Poppy, zijn ex-vrouw Tania. De auteur liet weten dat 'Poppy en Eddie' het begin is van een trilogie. "Het tweede deel krijgt de titel 'Poppy en Eddie en Manon', en het derde wordt dan 'Poppy en Eddie en Manon en ...'", aldus Brusselmans.

03-03-2014 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber feest een keertje rustig

Justin Bieber feest een keertje rustig

http://oi62.tinypic.com/72wrj8.jpg

Justin Bieber heeft afgelopen zaterdag op een rustige manier zijn 20ste verjaardag gevierd. Dat zijn we de laatste tijd niet gewoon van de jonge superster. Party animal Bieber koos voor een klein feestje met alleen zijn familieleden op het landgoed dat hij momenteel huurt in Atlanta.

Na de aanhoudende stroom negatieve berichtgeving en juridische problemen besloot Justin voor een bescheiden privéfeestje. Op Twitter verschenen enkele foto's waarop de zanger de kaarsjes op een kleine taart, met daarop de tekst 'Happy Birthday Bizzle', uitblaast.

Zijn vader Jeremy en zijn zus en broer Jazmyn en Jaxon waren ook aanwezig. De trotse papa twitterde: "Gelukkige verjaardag zoon. Wauw 20!"

De jarige dankte zijn volgers op Twitter met het bericht: "Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen. Betekent veel voor me. Voel me gezegend en ik hoop dat we kunnen doorgaan met het samen verbeteren van de wereld."

03-03-2014 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pianist Michael Jackson klaagt lijfarts Murray aan

Pianist Michael Jackson klaagt lijfarts Murray aan

http://oi59.tinypic.com/25aiubk.jpg

Morris Pleasure, de pianist die op zou treden tijdens de This Is It-tour van Michael Jackson, is van plan om Conrad Murray aan te klagen. Hij heeft een flink salaris misgelopen toen de wereldberoemde artiest overleed en de tour werd geannuleerd. Daarom vindt hij dat Murray, die veroordeeld is voor de dood van Jackson, hem een flinke schadevergoeding moet betalen.

Pleasure zou Conrad eind vorig jaar een brief hebben geschreven, zo weet entertainmentsite TMZ. Hierin stelt hij Murray verantwoordelijk voor het niet doorgaan van zijn aandeel aan de concertreeks. En dit zou nog wel zijn bestbetaalde opdracht ooit worden. Hij zou er zo'n 400.000 dollar mee verdienen in twee jaar tijd.

Murray zou niet gereageerd hebben op de brief van Morris. Daarom dreigt de pianist nu met een rechtszaak. Murray werd in 2009 veroordeeld voor doodslag na het overlijden van Michael Jackson. De lijfarts kreeg vier jaar celstraf, omdat hij de zanger hielp aan het zware narcosemiddel propofol. Een overdosis van dat middel werd Michael op 50-jarige leeftijd fataal. Conrad is inmiddels weer op vrije voeten.

03-03-2014 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres breekt Twitterrecord met sterrenselfie

Ellen DeGeneres breekt Twitterrecord met sterrenselfie

http://oi58.tinypic.com/2z74eu8.jpg

Ellen DeGeneres, die dit jaar de uitreiking van de Oscars presenteert, heeft het record van meeste retweets gebroken. Haar selfie met een handvol sterren zoals Brad Pitt, Angelina Jolie, Meryl Streep en Jennifer Lawrence werd al meer dan twee miljoen keer gedeeld.

Van links naar rechts zie je: Jared Leto, Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt, Lupita Nyong'O, Peter N'yongO en Angelina Jolie. Met het kiekje verdringt DeGeneres de 'Four More Years'-tweet van president Barack Obama van de eerste plaats. Die mocht op ruim 700.000 retweets rekenen.

03-03-2014 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom en Koen hoofdpionnen in psychologisch spel

Tom en Koen hoofdpionnen in psychologisch spel

http://oi62.tinypic.com/2rlz2py.jpg

'Wauters vs. Waes' gaat vanavond in de achtste aflevering de psychologische toer op. Koen en Tom worden in een overall gestopt en in een kale ruimte geplaatst. Daar komen ze in een soort 'big game' terecht waarbij hun uithoudingsvermogen wordt getest, zeg maar op de proef gesteld.

Een psychologisch spel op het scherp van de snee, waarbij doorbijter Tom het wel eens heel moeilijk zou kunnen krijgen met Koen, die niet van wijken wil weten. Ongetwijfeld zal Tom nog eens terugdenken aan de saunaproef waarbij Koen onbewogen bleef zitten en Tom de duimen moest leggen.

Aan het einde van de uitzending is er een winnaar, die meteen ook in de totaalstand de kleinst mogelijke voorsprong zal nemen. Na vanavond moeten de twee heren nog twee uitdagingen afwerken.

03-03-2014 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Boss trakteert Auckland op bijzondere cover

The Boss trakteert Auckland op bijzondere cover

http://oi60.tinypic.com/54uiok.jpg

Bruce Springsteen trapte zijn show in Auckland, Nieuw-Zeeland, met een wel heel speciale cover op gang. Niemand die voor de show had durven wedden dat The Boss een eigen versie van 'Royals' van de Nieuw-Zeelandse Lorde zou brengen.

Dat Springsteen en co de smaak duidelijk te pakken hebben, werd eerder al duidelijk tijdens de passage door Australië. Daar waagde hij zich samen met zijn E Street Band en gastmuzikant Tom Morello (Rage Against The Machine) aan 'Highway To Hell' (AC/DC), 'Don't Change' (INXS), 'Friday On My Mind' (the Easybeats) en 'Stayin' Alive' (the Bee Gees). Eén voor één groepen met Australische roots. Benieuwd waarmee hij vandaag zijn tweede show in Auckland start.

02-03-2014 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse cineast Alain Resnais (91) overleden

Franse cineast Alain Resnais (91) overleden

http://oi57.tinypic.com/vo1yc3.jpg

De Franse regisseur Alain Resnais is zaterdagavond in Parijs overleden. Hij werd 91 jaar. Resnais behoorde in de jaren vijftig samen met onder anderen François Truffaut en Jean-Luc Goddard tot de Franse Nouvelle Vague.

De regisseur maakte zijn eerste langspeelfilm in 1959 met 'Hiroshima mon amour'. Ook van zijn hand: 'Providence' (1977), 'Mon oncle d'Amérique' (1980), 'Mélo' (1986), 'Smoking/No Smoking' (1993) en 'Aimer, boire et chanter', zijn laatste prent die pas eind deze maand zal uitkomen.

Resnais kreeg twee Césars voor de beste regie: in 1978 voor 'Providence' en in 1994 voor 'Smoking/No Smoking'. Voor drie films kreeg hij de César voor beste film: 'Providence', 'Smoking/No Smoking' en 'On connaît la chanson'.

Op het filmfestival van Ventië won hij in 1960 de Gouden Leeuw met 'L'Année dernière à Marienbad' en in 2006 de Zilveren Leeuw voor 'Coeurs'. In 1994 werd Resnais onderscheiden met de Zilveren Beer op het filmfestival van Berlijn voor 'Smoking/No Smoking' en in 1998 met de Zilveren Beer voor 'On connaît la chanson'. In 1980 verwierf hij op het filmfestival van Cannes de Grand Prix voor 'Mon oncle d'Amérique' en in 2009 de Lifetime achievement award.

In 1949 kreeg hij de Oscar voor Beste Kortfilm (op 2 spoelen), voor 'Van Gogh'.

02-03-2014 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!