Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga was bijna failliet

Lady Gaga was bijna failliet

http://oi57.tinypic.com/if4b2e.jpg

Dat Lady Gaga nogal met geld smijt voor haar shows is geen geheim, maar dat ze in 2009 door haar uitgaven bijna failliet is gegaan, komt voor velen als een verrassing.

De 'Poker Face'-zangeres geeft volgens Us Weekly toe dat ze tijdens haar Monsters Ball-tour vier jaar geleden zonder centen zat. Dat, terwijl ze in 2008 nog grote successen boekte met haar debuutplaat 'Just Dance'. "Ik had miljoenen op mijn bankrekening staan, maar die gaf ik allemaal uit om een goede show neer te zetten", vertelt de 27-jarige zangeres. "Ik was dus failliet toen de show bezig was."

Haar familie vond het raar om te zien dat ze wereldwijd bekend was, maar toch nog lang zonder geld zat. "Ik herinner me nog hoe ik thuis kwam en dat mijn vader zei: 'Ik snap er niets van, je bent constant op de radio te horen, iedereen heeft het over je maar je hebt geen nagel om aan je gat te krabben'. Ik vertelde hem dat hij me mijn ding moest laten doen." Dat werkte volgens Gaga. "Live Nation schreef na mijn show een cheque van 40 miljoen dollar voor me uit."

16-03-2014 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ideale Wereld' verslaat nieuwsprogramma's, Koen scoort eerste tv-ster

'Ideale Wereld' verslaat nieuwsprogramma's, Koen scoort eerste tv-ster

http://oi58.tinypic.com/1zly9tj.jpg

Primeur op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren: Koen Wauters heeft na zes nominaties zijn allereerste beeldje beet. Maar wat dan gedacht van 'De Ideale Wereld'? Het Vier-programma ging zowaar met de prijs voor 'beste informatieprogramma' lopen. Jonas Geirnaert zette de puntjes op de i. "Zonder mij was dit nooit mogelijk geweest. Aan de concurrentie: als jullie nog iets meer aan de humor en satire werken, is die ster volgend jaar misschien voor jullie."

Otto-Jan Ham vreesde al voor de zure reacties op Facebook, temeer daar hij eerder ook al als rijzende ster uit de bus gekomen was. Tot groot ongeloof van Jelle De Beule, of wat had u gedacht? Niemand minder dan Tom Waes zette hem in een rolstoel, van pax media gesproken. Al kon een goedbedoelde sneer naar 'Wauters vs Waes vs Wham' niet uitblijven. "Moest dat nu per se ook op maandag? Wat zeggen we dan? Bedankt, Koen en Tom", aldus Waes. Tot zijn eigen grote verbazing zou de durfal op het eind ook nog bekroond worden tot populairste tv-persoonlijkheid.

In aanloop naar de 'Beste Entertainment'-categorie beging Evi Hanssen een fameuze blooper door een natte Kürt Rogiers 'natte kut' te noemen. Nadat 'The Voice' als winnaar uit de bus kwam, voegde An Lemmens er fijntjes aan toe dat haar kut nog droog stond...

Dat het podium glad was, bewees dan weer Bart De Wever. In een pandapak. Ja, u leest dat goed. En als toemaatje schoof hij ook nog eens onderuit. Het moest niet veel zotter meer worden, vandaar dat 'Thuis' zoals verwacht bekroond werd tot populairste programma.

Matteo Simoni verzilverde de hype rond zijn persoon met de trofee voor beste acteur. Omdat het meisjesidool momenteel in Amerika zit, bedankte hij zijn fans via de webcam. Ben Segers, Bruno Vanden Broecke en Wim Willaert bleven tevergeefs op een 'position switch' wachten. In de reality-categorie stond er geen maat op 'Reizen Waes', ten koste van '2013', 'Het lichaam van Coppens' en 'Ten Oorlog'.

Voorts vielen ook Kathleen Cools (beste presentatrice), 'Safety First' (beste humor en comedy), Sien Eggers (beste actrice) en Jeroen Meus (beste lifestyle) in de prijzen. Voor de kok was het al de vierde bekroning op rij, Smos en co troefden 'Geubels en de Belgen', 'Scheire en de Schepping' en 'Wat Als' af. Eggers gaf Clara Cleymans, Maaike Cafmeyer en Nathalie Meskens het nakijken.

'De rechtbank' viel in de prijzen als 'beste reportage en docu', voor 'Alloo uit de gevangenis', 'Belpop' en 'De kroongetuigen'. In de categorie 'beste drama' lag de winst van 'Eigen kweek' binnen de verwachtingen. 'Connie & Clyde', 'Met man en macht' en 'Zuidflank' vielen te licht uit. Jan Van Rompaey mocht de carrièrester uit de handen van Luc Appermont ontvangen.

Voor de amusante momenten zorgden vooral Sven De Leijer en Philippe Geubels. "De Nacht van de Televisiesterren is als seks met mijn vrouw. Het is één keer op het jaar. Het is beter als je zat bent. En op het eind van de avond trek je je nog eens af op Dina Tersago." Alstublieft! En Jani, die nam Linda De Win en klankman Pascal Braeckman stylistisch onder handen. Ook de kleine Tristan zorgde voor een gesmaakt intermezzo.

16-03-2014 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever valt op podium, verkleed als... panda

De Wever valt op podium, verkleed als... panda

http://oi62.tinypic.com/2lkcsy0.jpg

Of het podium glad was tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren? Jazeker, dat bewees Bart De Wever in hoogsteigen persoon. In een pandapak. Ja, u leest dat goed. En als toemaatje schoof hij ook nog eens onderuit, een straffe die hem nu nog het tv-fragment van het jaar kan ontfutselen.

Gelukkig kon de N-VA-kopman nog wel zijn speech afleveren. "Ik lag dus niet in het ziekenhuis. Enfin, nog niet. Ik zat in Mons, waar mijn vriend Elio mij een vaste job had aangeboden. 700.000 euro per jaar, en nog eens hetzelfde voor mijn kameraad. Daar kunnen ze bij bpost alleen maar van dromen. En dan nog een politie-escorte om overal op tijd te komen, als je thuis wil gaan slapen in de zoo van Antwerpen. Fantastisch. Hij had er wel niet bij gezegd dat het voor een kweekprogramma was, dus wij hebben het nog druk vanavond. Onverwijld zijn dit de nominaties voor het populairste tv-programma." Het moest niet veel zotter meer worden, vandaar dat 'Thuis' zoals verwacht met de prijs ging lopen.

16-03-2014 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William en Kate krijgen kritiek door dure reizen en renovaties

Prins William en Kate krijgen kritiek door dure reizen en renovaties

http://oi61.tinypic.com/2czsvv7.jpg

De renovaties in het appartement van prins William en zijn echtgenote Kate Middleton lopen op tot 2,5 miljoen euro. Dat is het dubbele van het aanvankelijk geschatte bedrag voor de verbouwingen van Kensington Palace. De luxueuze levensstijl van het populaire koninklijke koppel oogst de laatste maanden steeds vaker kritiek.

De woonst van het koppel in Kensington Palace heeft vijf slaapkamers. De kritiek komt er nadat het koppel ook genoot van een luxueuze vakantie in de Maladieven, waar de huurprijs van een villa tot 10.800 euro per week kan oplopen. Kate rustte onlangs even uit op een andere vakantie in Mustique en William kwam onlangs onder vuur te liggen toen bleek dat hij een fikse korting had gekregen op zijn inschrijvingsgeld aan de universiteit van Cambridge.

Maar de woordvoerders van het Britse koningshuis zouden al besproken hebben hoe te reageren op de verwachte kritiek. Een bron legt uit: "Het jonge koppel is erg populair. Maar nu de Britten het steeds moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, zal dit nieuws niet goed ontvangen worden. Eerder deze maand raakte bekend dat Kate het interieur van het appartement wilde laten vernieuwen omdat ze ontevreden was over de kleuren."

Een andere bron dichtbij het Paleis heeft benadrukt dat het koppel de renovaties zelf heeft gefinancierd, dat zou ook gelden voor de exotische vakanties van William en Kate. Een woordvoerder van Buckingham Palace voegde eraan toe dat het geld gespendeerd werd aan essentiële renovaties. Die waren sowieso nodig, onafhankelijk van wie de volgende bewoners van het appartement waren.

16-03-2014 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom en Koen staan voor hun laatste uitdaging: "Die is rijp voor het gesticht!"

Tom en Koen staan voor hun laatste uitdaging: "Die is rijp voor het gesticht!"

http://oi62.tinypic.com/2j3no1d.jpg

Tom en Koen zijn onderweg naar Marc Herremans voor hun rolstoelmarathon, de laatste proef van 'Wauters vs. Waes' die uiteindelijk de eindwinnaar van de tv-hype van het jaar zal aanduiden. Het duo is echter bang voor wat hen te wachten staat. De vraag is of ze deze steile berg moeten én kunnen oprijden?

16-03-2014 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones-mania in de Lage Landen: Pinkpop én TW Classic meteen uitverkocht

Stones-mania in de Lage Landen: Pinkpop én TW Classic meteen uitverkocht

http://oi60.tinypic.com/1676vxg.jpg

The Rolling Stones zijn duidelijk hot! Na Pinkpop is ook TW Classic is een recordtijd uitverkocht. Zowel in Landgraaf als in Werchter zijn de Stones dé publiekstrekker.

Naast The Rolling Stones komen op zaterdag 28 juni ook Simple Minds, Triggerfinger, Arno, Seasick Steve en Admiral Freebee naar de weide in Werchter. "TW Classic is helemaal uitverkocht. 60.000 tickets zijn de deur uit, nooit eerder hebben we zo veel tickets zo snel verkocht", laat de organisatie weten.

Ook Pinkpop in recordtijd
Pinkpop is vanochtend in een recordtijd bijna helemaal uitverkocht. Dat meldt NRC Handelsblad op zijn website. De voorverkoop startte om 10.00 uur en rond 11.00 uur waren er voor zaterdag en het weekend al geen tickets meer beschikbaar. Voor zondag en maandag kunnen wel nog tickets gekocht worden.

Naast de Stones ook Metallica
Op zaterdag 7 juni treden onder meer The Rolling Stones op in Landgraaf. Andere publiekstrekkers zijn Metallica, Arctic Monkeys, John Mayer, The Editors en Arcade Fire. Ticketverkoper Ticketmaster meldt nog dat gedurende de dag nog kaarten voor zaterdag en het weekend kunnen terugvallen in het bestelproces en roept fans daarom op te blijven proberen.

Drie uur
In 2012 waren de tickets voor de Pinkpop-dag met Bruce Springsteen op drie uur uitverkocht. Het festival vindt plaats op 7, 8 en 9 juni 2014 in het Limburgse Landgraaf.

15-03-2014 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Toekomst Sylvie Meis ligt in VS"

"Toekomst Sylvie Meis ligt in VS"

http://oi60.tinypic.com/okuadv.jpg

De toekomst van Sylvie Meis (35) kan wel eens in de VS liggen. Bij de première van Rocky werden haar gegevens genoteerd door Anna Wintour en niet veel later kreeg ze ook nog eens een telefoontje van een Amerikaanse televisiezender.

Volgens De Telegraaf nodigde Joop van den Ende Sylvie persoonlijk uit om de première van zijn musical Rocky bij te wonen. "Ik was verbaasd en vereerd tegelijk dat ik gevraagd werd. Ik sta niet bekend als een musicalliefhebber en het was een roerig jaar. Maar ik heb geen moment getwijfeld, wat een ongelooflijke show! Wat een geluk om daar bij te zijn!", zo vertelt ze aan de krant.

Na een bijzondere ontmoeting met Sylvester Stallone stond Sylvie ineens oog in oog met de Britse Anna Wintour, die vooral faam verwierf als hoofdredactrice van Vogue. Wintour noteerde vervolgens haar telefoonnummer. Zondagavond kreeg Sylvie ook nog eens een telefoontje van Tim Winter, CEO van America Online.

"Hij was op mij attent gemaakt en wilde een afspraak. Hij nodigde me uit om tijdens de New York Fashion Week wat dingen voor zijn tv-zenders te gaan doen. Mode-items, maar hij opperde ook om mij in te zetten bij een nieuwe talentenshow", vertelt Sylvie opgetogen.

De ex van Rafael van der Vaart kan het nauwelijks geloven. "Ik moest echt in mijn arm knijpen. Ik vermoed dat Joop van den Ende hier achter zit. Wie anders kan dit geregeld hebben? De komende weken gaan we in gesprek, ik stel me er natuurlijk veel van voor."

15-03-2014 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn pop-up restaurant' ziet kijkcijfers meteen zakken

'Mijn pop-up restaurant' ziet kijkcijfers meteen zakken

http://oi60.tinypic.com/5vrh2c.jpg

Het VTM-programma 'Mijn pop-up restaurant' heeft er een slechte week opzitten. Vorige week ging het programma nog van start met twee keer ruim 600.000 kijkers. Dinsdag zakte het cijfer naar 590.000 en donderdag keken er slechts 444.000.

VTM was niet opgewassen tegen 'Scheire en de schepping', dat 468.000 kijkers lokte. Ook 'Koppen' deed het met 537.000 kijkers beter dan VTM.

In 'Mijn pop-up restaurant' proberen vijf duo's een eigen pop-up uit de grond te stampen. Sergio Herman is één van de drie juryleden.

15-03-2014 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue (45) heeft vrede met kinderloosheid

Kylie Minogue (45) heeft vrede met kinderloosheid

http://oi59.tinypic.com/2s0mkq0.jpg

Kylie Minogue lijkt zich erbij neer te leggen dat het er niet meer van komt dat ze kinderen krijgt. In een interview met Daily Mail zegt ze zich liever te focusssen op wat ze heeft en niet op wat er in haar leven ontbreekt. "Ik probeer kalm te blijven en het te accepteren. Ik heb er vrede mee te erkennen dat dit niet op de pagina's van mijn leven beschreven staat."

Kylie, een van de vier coaches in de Britse versie van The Voice, verbrak in oktober na vijf jaar haar relatie met het Spaanse model Andrés Velencoso. Ze veranderde ook van management en nam afscheid van haar vaste assistent die naar Australië terugkeerde. "Ik was vastbesloten dat het een jaar van grote verandering moest zijn", blikt ze terug. "Ik bleef alleen over en probeerde mijn relatie gaande te houden. Andrés steunde me daarin, erkende dat ik afstand nam van mijn oude leven."

De 45-jarige zangeres heeft pas een nieuw album met de titel 'Kiss Me Once'. Het twaalfde studio-album liet vier jaar op zich wachten. De single 'Into The Blue', over alleen zijn en dat het best oké is om geen relatie te hebben, geeft volgens Kylie exact weer hoe ze zich op dit moment voelt. "Ik heb de tekst niet geschreven, maar de inhoud past verbazingwekkend goed bij mijn huidige leven. Ik had nog een relatie toen ik de single opnam. Het moet het lot zijn geweest, want het lied komt meer tot leven met mijn huidige gemoedstoestand."

15-03-2014 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broers Wauters gaan opnieuw samen racen

Broers Wauters gaan opnieuw samen racen

http://oi62.tinypic.com/24yrfh2.jpg

Na een paar seizoenen solo gaat Koen Wauters weer met zijn broer Kris racen. Het broederpaar komt uit in het Belgisch circuitkampioenchap, BRCC. Koen en Kris zullen dat met het MExT Porsche Racing Team doen. Door hun drukke agenda zullen ze vier races samen rijden en Kris rijdt nog eenmaal met een andere rijder. Voor de buitenlandse uitstap naar Dijon moeten de broers forfait geven wegens een te drukke concertagenda.

"Voor mij mag het seizoen morgen beginnen", zegt Kris. "Ik heb drie seizoenen niet gereden, terwijl de drie jaren ervoor ook niet veel soeps waren en ik amper samen reed met Koen. De goesting om te racen was nooit weg."

"Het was vorig jaar voor mij een blij weerzien met Porsche", legt Koen zijn keuze uit. "In 2013 beleefde ik een van de leukste seizoenen van de afgelopen jaren. We kunnen de wagen nog sneller maken zonder grote investeringen."

Koen Wauters zal ook het Benelux Porsche kampioenschap rijden, samen ex-F1-testrijder Jeffrey Van Hooydonk.

15-03-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke valt uit de lucht, Regi vliegt erin: "Drinken, dat is een beetje mijn hobby"

Anke valt uit de lucht, Regi vliegt erin: "Drinken, dat is een beetje mijn hobby"

http://oi58.tinypic.com/10fov8k.jpg

De 48 talenten die 'The Voice van Vlaanderen' kunnen worden, zijn bekend. Het begint zoetjesaan als een mantra te klinken, maar het klopt dat het niveau hoog ligt. Dat bleek ook tijdens de laatste 'Blind Auditions' vanavond. Op het einde maakten de leden van elk team kennis met elkaar. Team Bent op uitstap naar Parijs. Team Regi op 'zijn' oudejaarsfeest, met champagne. "Dat gaat ge nog veel moeten doen bij mij, drinken. Da's een beetje mijn hobby." Team Axelle in de studio met haar gouden platen en team Koen bescheiden, al gauw samen zingend. Allemaal fan van elkaar, maar de komende weken worden ze elkaars tegenstanders. Regi wéét dat de speeltijd voorbij is. "Nu moet papa Regi beginnen werken. Gedaan met in een zetel zitten en op een knopje drukken."

Bent, die sinds zeven jaar met zijn vriendin in Parijs woont, omschrijft die laatste 'Blind Auditions' met één van zijn bijna legendarische metaforen: "Het is een beetje als de laatste trein naar Parijs nemen. Je moet zeker zijn dat je hem niet mist". Hij nodigt zijn team uit in Parijs en niemand mist die trein.

De mooiste lippen
"Keifrustrerend", zo vat Axelle die laatste auditiedag samen. "In het begin weet je niet wat je gaat krijgen. De laatste dag weet je welk niveau je kan verwachten, maar heb je geen plaats meer over".

Het was heel misschien niet de enige frustratie die Axelle kwelde. De prijs van 'de mooiste lippen van het land' ging eerder deze week naar ex-Miss België Tatiana Silva. Bij dat nieuws moet Axelle toch even een pruillipje getrokken hebben. Trek het je niet aan, Axelle, ik heb in mijn rood boekje een plek voor je indrukwekkende 'embouchure' en aan de muur van die Tatiana hangt lekker geen enkele gouden plaat.

Wazige blik
Of het een onderhoudende laatste 'Blind Audition' was? Best wel, al was het maar omdat er met Marco een kerel bij zat die zich door een heus visioen liet overhalen mee te doen. Of omdat Regi het een keertje moest afleggen tegen de charme van Koen.

En dan die wazige blik van Anke, die er bovenuit stak maar niet begrepen had dat drie coaches zich hadden omgedraaid. Maar ook omdat je alle gekozen kandidaten op het eind nog eens terugzag. Recyclage en slimme montage: meer moet dat soms niet zijn om boeiende televisie te presenteren.

15-03-2014 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé tv-hype van het jaar eindigt in tranen

Dé tv-hype van het jaar eindigt in tranen

http://oi60.tinypic.com/24zhr8p.jpg

En óf het de voorbije maanden zwaar is geweest, voor Koen Wauters (46) en Tom Waes (45). De twee kunnen hun emoties niet meer wegstoppen achter hun stoere façade in de laatste aflevering van 'Wauters vs. Waes', nu al dé tv-hype van het jaar.

Over de felbegeerde eerste plaats beslist een afmattende rolstoelmarathon. En die hadden ze allebei niet kunnen uitrijden zonder de steun van hun vrouwen, vertellen ze. "Tijdens die marathon heb ik tegen de productie gezegd: 'Bél naar Mieke!' Ik wou haar horen", zegt Tom Waes. "Ze hielden de gsm naast mijn oor terwijl ik mezelf voortduwde. En ik hoorde haar roepen: 'Komaan! Hou vol!' Ik word er nog warm van."

De duels die Koen Wauters en Tom Waes nu al een dikke twee maanden uitvechten in 'Wauters vs. Waes', zijn uitgegroeid tot dé televisiehype van het jaar. En het programma zou maandag bij de slotaflevering wel eens dik boven de 2 miljoen kijkers kunnen pieken. "Niet normaal hoeveel mensen mij op straat straat toeroepen dat ik 'de Waes' op zijn doos moet geven", schetst Koen de waanzin. "En ik heb nooit geweten dat er zo véél Koen Wauters-haters zijn", tennist Waes lachend terug. De stand staat voorlopig op 4-3 in het voordeel van Wauters en allebei kunnen de kemphanen nog zegevieren. Maar of ze elkaar de eindoverwinning ook gunnen? "We zijn vrienden voor het leven geworden."

15-03-2014 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselaar die 'Kili Watch' componeerde overleden

Brusselaar die 'Kili Watch' componeerde overleden

http://oi57.tinypic.com/e6y9f6.jpg

Gustave Derese, componist van de wereldhit 'Kili Watch' is vorige week overleden in Evere. Derese werd gisteren begraven, zo bericht BrusselNieuws op zijn website. Zijn hit mocht ook op de begrafenis niet ontbreken.

Het nummer 'Kili Watch' mag dan al van 1960 dateren, ook vandaag is het voor de meeste mensen nog een begrip. Veel minder bekend is dat de componist een Brusselaar was. Derese componeerde het nummer voor de gitaargroep The Cousins, waarin hij ook bassist was. Er werden destijds meer dan een miljoen singles van verkocht. Onder meer Johnny Halliday coverde de hit.

De geestelijke vader van het nummer overleed vorige week op 85-jarige leeftijd, zo vernam Brusselnieuws.be. "Mijn vader woonde het grootste deel van zijn leven in Evere", vertelt dochter Myriam. "Muziek is altijd een hobby geweest voor hem. Zijn beroepsleven speelde zich af op de dienst Stedenbouw van de Stad Brussel."

Het nummer zelf is geïnspireerd op een liedje dat Derese bij de scouts leerde kennen, mogelijk een indianendeuntje. Op verzoek van zijn kinderen werd het nummer ook op de begrafenis gespeeld.

14-03-2014 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofie Van Moll gaat trouwen

Sofie Van Moll gaat trouwen

http://oi61.tinypic.com/xfqmvq.jpg

Presentatrice en actrice Sofie Van Moll gaat trouwen. Dat heeft ze gisteren zelf laten weten via Facebook. "We hebben onze dag geboekt bij de gemeente! 8/8/2015, dat is twee keer oneindig. Nu nog een jurk", aldus de 30-jarige Van Moll.

Van Moll zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Jelle Van Riet, broer van Bartel. Het koppel heeft met Charel en Joske al twee kinderen. Amper zes maanden na de geboorte van hun dochter Joske was Sofie opnieuw zwanger van haar tweede spruit.

14-03-2014 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone (56): "Heerlijk om nog sekssymbool te zijn"

Sharon Stone (56): "Heerlijk om nog sekssymbool te zijn"

http://oi61.tinypic.com/xndwtl.jpg

Sharon Stone vindt het heerlijk dat ze nog steeds geprezen wordt om haar uiterlijk, ook nu ze in de vijftig is. "Het doet deugd, ik word 56 jaar binnenkort! Als mensen nog steeds vinden dat ik een sekssymbool ben, kan ik daar enkel blij om zijn", aldus de Basic Instinct-actrice tijdens een interview met Oprah Winfrey vlak voor haar 56e verjaardag.

"Ik vind het ook goed dat er nog vrouwen van mijn leeftijd zijn die zich als een sekssymbool voelen. Waarom zouden we dat eigenlijk niet meer doen als we vijftig gepasseerd zijn?" Sharon beweert dat ze zich niet verzet tegen het ouder worden. Ze vindt het ook belangrijk om zowel innerlijk als uiterlijk mooi te zijn om zich goed te voelen.

"Om je absoluut op je best te voelen, moet je beseffen dat het om het innerlijke gaat. Niet enkel om het uiterlijk. We moeten innerlijk ook gezond en fit zijn. Voor mij is het een combinatie van fysieke, mentale en spirituele gezondheid."

De blonde actrice, die momenteel vrijgezel is, heeft met Roan (13), Laird (8) en Quinn (7) drie adoptiezonen.

14-03-2014 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chimpansee Michael Jackson jaren mishandeld"

"Chimpansee Michael Jackson jaren mishandeld"

http://oi59.tinypic.com/ogdttj.jpg

Volgens experte Jane Goodall is de bekende chimpansee van Michael Jackson jarenlang mishandeld op Neverland. Goodall zegt dat Bubbles geslagen werd toen hij bij de King of Pop verbleef, maar wil geen namen noemen wie het diertje mishandelde. Ze heeft de zanger er naar eigen zeggen wel mee geconfronteerd, schrijft TMZ.

Ook Jack Gordon, de ex-man van La Toya Jackson, bevestigt dat Bubbles mishandeld werd. "Ik heb Michael het dier zien slaan en in de maag stompen. Michael zei dat Bubbles dat niet voelde omdat het een chimpansee was. Volgens hem moest hij het discipline bijbrengen."

Andere insiders ontkennen dan weer dat Bubbles geslagen werd en zeggen dat de aap als een koning behandeld werd. "Hij at samen met Michael aan tafel en had vrije toegang tot de ijskast."

Bubbles, ondertussen 30 jaar, is nog altijd levend en wel en verblijft in een dierencentrum in Florida.

14-03-2014 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau in Sportpaleis: 25.000 tickets verkocht in minder dan één dag

Clouseau in Sportpaleis: 25.000 tickets verkocht in minder dan één dag

http://oi59.tinypic.com/ay7rxz.jpg

En óf Vlaanderen op Clouseau zat te wachten. Woensdag, enkele uren na de start van de ticketverkoop voor het Sportpaleis, waren al 25.000 tickets de deur uit. Gisteren waren voor het concert van zaterdag 13 december alle zitplaatsen al uitverkocht. Voor het optreden op vrijdag 12 december restten er nog 2.000.

"Mocht men mij nu vragen wat ik nog meer voor Clouseau zou wensen, zou mijn antwoord 'niets' zijn", aldus een zeer gelukkige Kris Wauters. Afhankelijk van welke podiumopstelling Koen en Kris kiezen, biedt het Sportpaleis plaats aan 20.000 (in het midden) of 17.000 (aan een zijkant) mensen. Met andere woorden: Clouseau heeft na één dag verkoop al meer dan één Sporttempel uitverkocht.

Een onverhoopt succes. "In mijn geheime dagboek en stoutste dromen had ik gehoopt op 20.000 tickets", zegt organisator Jan Van Esbroeck. "Nu zijn voor zaterdag al alle zitplaatsen de deur uit en restten er nog 2.000 voor vrijdag. Staanplaatsen zijn er voor beide concerten nog voldoende. Een typisch verschijnsel, trouwens. Clouseau-fans zitten liever."

Al dringt dé vraag zich nu al op: wat als de ticketverkoop aan dit tempo blijft lopen? "Dan zouden we er nog graag één of zelfs twee avonden bij doen", klinkt het bij Kris Wauters. "We zullen dan wel moeten bekijken welke avonden nog vrij zijn." En wie weet, komt er zelfs een 'oud naar nieuw' met Clouseau. "Als dat onze enige piste blijkt, zie ik geen enkel bezwaar. We hebben dat in het verleden nog gedaan, en dat waren telkens zeer fijne avonden."

14-03-2014 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Speybrouck vervangt Herman Van Molle in Canvascrack

Sven Speybrouck vervangt Herman Van Molle in Canvascrack

http://oi60.tinypic.com/2liznrt.jpg

Niet Herman Van Molle maar wel Sven Speybrouck gaat deze zomer op zoek naar de nieuwe Canvascrack. Van Molle kampt met gezondheidsproblemen en ziet het niet haalbaar om de intense draaiperiode van twintig dagen tot een goed einde te brengen.

"De Canvascrack presenteren is een marathon", laat hij weten. "Daar moet je 100 procent voor in orde zijn en dat ben ik momenteel niet." En dus wordt Speybrouck de ring in gestuurd. Binnen drie weken starten de opnames. Op twintig dagen tijd moet Speybrouck dan 62 afleveringen van de populaire kwis zien in te blikken. "De eerste paar dagen wordt me nog wat respijt gegund maar daarna wordt het tempo opgetrokken tot vier afleveringen per dag."

Of hij een waardig vervanger van Herman Van Molle zal blijken durft de presentator nog niet voorspellen. "Maar ik hou wel erg veel van weetjes. Ik vind zowat alles bijzonder interessant, dat is net mijn probleem." Fans van het programma hoeven trouwens niet te vrezen. Speybrouck is niet van plan grondig bij te sturen. "Herman en Karel Vereertbrugghen hadden de voorbereiding voor het nieuwe seizoen zo goed als af. Alles wat op het scherm komt is goedgekeurd door Herman zelf."

14-03-2014 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen succes: tickets 'Eurosong' raken niet weg

Geen succes: tickets 'Eurosong' raken niet weg

http://oi61.tinypic.com/2zjdgup.jpg

Zondagavond moet een spetterende show in het Sportpaleis duidelijk maken wie op 10 mei ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. Alleen raken de tickets niet verkocht en probeert de VRT ze nu weg te geven om toch een gevuld Sportpaleis te kunnen aanbieden.

7.000 mensen worden zondag in het Sportpaleis verwacht voor de finale van 'Eurosong', maar dat wil niet zeggen dat al die tickets- ondanks de aantrekkelijke affiche- ook effectief verkocht zijn. Volgens Het Nieuwsblad waren enkele dagen geleden amper 700 tickets verkocht. De organisatie van het evenement maakt dus de abonnees van haar mediapartner blij en biedt hen via mail twee gratis tickets aan.

Hopelijk zorgt de puntentelling voor wat extra sfeer. Voor het eerst bepalen zeven jury's uit evenveel Europese landen mee de uitslag van de 'Eurosong'-finale. Elke jury bestaat uit vijf professionals uit de muziekindustrie en de media. De Eén-kijker bepaalt, net als in de halve finales, de andere helft van de resultaten én heeft het laatste woord.

14-03-2014 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je eigen vinylplaten met deze doe-het-zelfrecorder

Maak je eigen vinylplaten met deze doe-het-zelfrecorder

http://oi59.tinypic.com/fm25e.jpg

De vinylplaat is verre van dood en dat bewijst deze uitvinding nog maar eens. Met een recorder kan je nu zelf kiezen welke nummers er op een plaat terechtkomen.

Gloednieuw is de Vinylrecorder T-560 niet, toch is hij op het huidige SXSW alweer een fijn tussendoortje. Volgens de Wired-blog heb je enkel een eigen vinylspeler, een blanco plaat en de originele muziek die je erop wil, aangeleverd door een cd-speler of laptop, nodig.

Toch heb je er niet meteen eentje in je woonkamer staan. De vinylrecorders worden geschat op zo'n 4.000 dollar (ofwel meer dan 2.800 euro) en zijn te bestellen op een amateuristisch aandoende Duitse website. In tussentijd kan je dus best de originele nummers simpelweg kopen op vinyl.

13-03-2014 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!