Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter heeft line-up nu helemaal rond

Rock Werchter heeft line-up nu helemaal rond

http://oi58.tinypic.com/33en2m9.jpg

De organisatoren van Rock Werchter hebben de laatste 14 namen toegevoegd aan de affiche voor de festivaleditie 2014 die plaatsvindt van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli. Naast Radkey, Bombay Bicycle Club, Paolo Nutini, Altrego, Jonny Lang, Twenty One Pilots, tUnE-yArDs, Kuroma, Royal Blood en de Zweedse singer-songwriter Lykke Li bevinden zich onder de laatste toegevoegde namen ook enkele Belgische groepen, met name Coely, Oscar & The Wolf, Ozark Henry en Puggy.

Toppers dit jaar zijn Metallica, Arctic Monkeys, Pearl Jam, Kings of Leon, Placebo, The Black Keys, Ellie Goulding, Stromae, Pixies, Major Lazer, Damon Albarn, Franz Ferdinand, Jack Johnson, MGMT, Agnes Obel, Passenger en Birdy.

Rock Werchter 2014 biedt in totaal 79 groepen, verspreid over de podia Main Stage, KluB C en The Barn. Het festival is met uitzondering van 600 resterende tickets voor vrijdag 4 juli helemaal uitverkocht.

23-03-2014 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown: "Gevangenis is ergste ervaring in mijn leven"

Chris Brown: "Gevangenis is ergste ervaring in mijn leven"

http://oi61.tinypic.com/15ofp87.jpg

Chris Brown noemt de gevangenis 'de ergste ervaring in zijn leven'. Volgens een bron, die onlangs nog telefonisch met de zanger sprak, voelt hij zich als een 'gekooid dier', weet TMZ. Ook zou hij mensen aan de telefoon vertellen dat hij 'het nooit meer zal verpesten'. Brown zou zijn tijd achter de tralies spenderen met sporten en het schrijven van muziek.

Chris zit in de gevangenis omdat hij zich zou hebben misdragen in een afkickkliniek. Ook bestaat er een kans dat hij vier jaar achter slot en grendel verdwijnt vanwege een mishandeling, toen hij nog in zijn proeftijd zat voor het mishandelen van zijn ex-vriendin Rihanna. Zijn advocaat is overigens wel druk bezig een deal te sluiten met de man die Brown aanklaagde voor de mishandeling, aldus TMZ.

22-03-2014 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet krijgt een plein in Gent

Jan Hoet krijgt een plein in Gent

http://oi62.tinypic.com/iz84gk.jpg

Jan Hoet krijgt een plein in Gent. Het plein tussen het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.) en het Museum voor Schone Kunsten (MSK) zal vernoemd worden naar de vorige maand overleden curator, zo meldt De Morgen. Ook zal er in het S.M.A.K. als hommage een tentoonstelling worden georganiseerd.

"Afgelopen woensdagavond stelde ik tijdens een vergadering met de fractieleiders voor om Hoet te gedenken met een naar hem vernoemd plein", zegt burgemeester Daniël Termont. "Zij toonden zich na overleg akkoord, nadat eerder al Jan Hoet Jr. en de conservator van het S.M.A.K waren geraadpleegd". Termont denkt dat het voorstel volgende maand behandeld kan worden op de gemeenteraad.

De Arteveldestad bereidt ook nog andere hommages voor. Zo wordt komend najaar in het S.M.A.K. een tentoonstelling georganiseerd waarin de door Hoet aangekochte werken zullen worden samengebracht en geanalyseerd. Ook zullen in 2015 verschillende kunstenaars hulde brengen aan Hoet.

22-03-2014 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye geeft Kim hamburgertenten cadeau

Kanye geeft Kim hamburgertenten cadeau

http://oi58.tinypic.com/126emx3.jpg

Romanticus Kanye West weet wel waar hij zijn liefje mee kan verrassen. Omdat de toekomstige mevrouw West werkelijk alles al heeft, geeft de rapper zijn verloofde Kim Kardashian een reeks hamburgertenten cadeau.

De realityster wordt binnenkort eigenaar van tien Burger King-restaurants in Engeland, Italië en Frankrijk. Het is niet bekend of Kim ook van plan is zelf achter de grill te kruipen.

Een insider vertelt aan het Britse blad Daily Star dat de rapper, die zelf een aantal fastfoodwinkels in Chicago bezit, de industrie als een enorme groeimarkt ziet. Het is een betrouwbare en lucratieve branche en volgens Kanye de perfecte manier voor Kim om zich te ontwikkelen als internationale zakenvrouw. Hij zou namelijk veel liever zien dat ze haar brood verdient als ondernemer, dan met realityseries.

22-03-2014 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walker vroeg kort voor dood nog hulp aan moeder

Paul Walker vroeg kort voor dood nog hulp aan moeder

http://oi61.tinypic.com/xpwoe9.jpg

Slechts enkele uren voor zijn dood vroeg Paul Walker nog aan zijn moeder of zij voor zijn dochter Meadow wilde zorgen. Dat hebben bronnen dichtbij de familie Walker onthuld aan showbizzsite TMZ. De reden hiervoor zou het drukke werkschema zijn van de acteur.

Op de dag dat hij omkwam bij een auto-ongeluk had Walker volgens de ingewijden zijn moeder gebeld om te vragen of ze wilde stoppen met haar werk als verpleegster om fulltime voor de 15-jarige Meadow te zorgen. Hij had eerder al verscheidende kindermeisjes voor zijn dochter ingehuurd, maar dat werkte niet.

Walkers moeder Cheryl stemde in met het plan, waarop Paul andere familieleden belde om hen te vertellen over zijn beslissing, aldus TMZ. Donderdag werd al bekend dat Walkers moeder de voogdij eist over haar kleindochter. De moeder van Meadow, een ex-vriendin van Walker, heeft volgens Cheryl Walker een drankprobleem.

22-03-2014 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira verbreekt Facebook-record

Shakira verbreekt Facebook-record

http://oi61.tinypic.com/2937sas.jpg

Zangeres Shakira heeft een online record verbroken. Op Facebook heeft ze de meeste 'likes' ter wereld. Haar pagina op de sociale netwerksite heeft 86 miljoen volgers.

Op haar pagina laat ze weten erg onder de indruk te zijn van het enorme aantal online fans. "Wow, ik hoorde net dat ik de pagina heb met de meeste volgers. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik wilde altijd al een hoop vrienden hebben maar kon me nooit indenken dat het er 86 miljoen zouden zijn. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor je steun. Ik voel me gelukkig dat ik jullie heb. Een dikke kus en voor eeuwig dankbaar, Shak."

Maandag 24 maart komt het nieuwe album van de zangeres uit. Het heet Shakira.

22-03-2014 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze spant rechtszaak aan tegen Halle Berry en Amanda Bynes

Dakloze spant rechtszaak aan tegen Halle Berry en Amanda Bynes

http://oi62.tinypic.com/v4m906.jpg

Een dakloze vrouw heeft een rechtszaak aangespannen tegen Halle Berry, Amanda Bynes, Armie Hammer en Disney. Op deze opmerkelijke manier wil ze haar tv-script bij hun pitchen.

Tegenover TMZ erkent Jo Anne Vandegriff, die naar eigen zeggen dakloos is, dat de rechtszaak een trucje is om iedereen samen in een kamer te krijgen zodat zij haar script voor een romantische miniserie over de Amerikaanse burgeroorlog kan verkopen. Ze vindt dat ze daarvoor best het rechtssysteem mag misbruiken. "Want een miniserie van deze aard komt maar eens in de 20 tot 30 jaar langs."

Ze wil Halle Berry en Amanda Bynes graag in de cast. Voor acteur Armie Hammer (The Social Network) heeft ze de mannelijke hoofdrol in gedachten.

22-03-2014 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Kaëll centrale gast van Houden Van-Griffelrock

Bart Kaëll centrale gast van Houden Van-Griffelrock

http://oi57.tinypic.com/rjmj5i.jpg

Op dinsdag 22 en donderdag 24 april vindt in het Antwerpse Sportpaleis de zesde editie plaats van het dubbelfestival Houden Van-Griffelrock. Zoals steeds staat het Nederlandstalige lied centraal, maar nu is er voor het eerst ook één centrale gast. Die eer is weggelegd voor Bart Kaëll, die dit jaar 30 jaar op de planken staat.

De centrale gast mag, zoals dat ook bij Nekka-Nacht al jaren het geval is, een aantal bevriende artiesten uitnodigen om met hem het podium te delen. De organisatie bevestigde vandaag dat Bart Kaëll het gezelschap krijgt van De Romeo's, Barbara Dex, Bart Herman, Johan Verminnen en Maartje Van Neygen. Verschillende van de optredens zullen duetten zijn.

Net als de voorbije jaren wordt het geheel aan elkaar gepraat door Luc Appermont. Tickets kosten 9 euro per persoon en er zijn volgens de organisatie voldoende voorzieningen voor mensen met een beperking of voor wie gewoon wat minder goed te been is. Op donderdag 24 april zullen er ook doventolken worden ingezet om personen met een gehoorstoornis van het concert te laten genieten.

Houden Van-Griffelrock is een samenwerking tussen de vzw Nekka en de provincie Antwerpen, die vroeger elk een eigen festival organiseerden met een specifiek profiel. Houden Van wilde gevestigde waarden van het Nederlandstalige lied koppelen aan jong talent, terwijl Griffelrock bedoeld was als ontmoetingsevenement voor ouderen. Het dubbelfestival ontstond toen beide organisatoren samen een breder publiek wilden aanspreken.

20-03-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake zoekt koppel in nieuwe clip

Justin Timberlake zoekt koppel in nieuwe clip

http://oi62.tinypic.com/2ngectu.jpg

De Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres heeft als eerste de nieuwe videoclip van zanger Justin Timberlake naar buiten gebracht. Justin legde aan Ellen uit dat de nieuwe videoclip eigenlijk een zoektocht is naar het romantische koppeltje dat hij ooit zag.

Ellen vertelt in haar tv-programma 'The Ellen DeGeneres Show' dat de clip is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal van een jongen die een meisje ten huwelijk vroeg in een trein. De jongen gebruikte het nummer 'Not A Bad Thing' tijdens het aanzoek. Justin is op zoek gegaan naar het romantische stel, maar heeft de twee tortelduifjes nog niet kunnen vinden. ''Dus deze videoclip is een soort zoektocht naar hen'', legt Ellen uit.

De videoclip begint met de woorden: 'Dit is een waar gebeurd verhaal van 12 januari 2014'. Het aanzoek gebeurde op een koude zondagavond in een trein van Long Island naar New York City. ''Wij weten niet wie die mensen waren en wat hun verhaal is. Maar misschien weet jij dat wel'', wordt in de clip gezegd. ''Heb jij dit stel gezien?'' In de videoclip hangen mensen posters op in de straat met de tekst '#hebjijditstelgezien?' met daaronder een tekening van een jongen die in een trein op zijn knieën gaat voor een meisje. Ook delen ze flyers uit.

Not A Bad Thing staat op het album The 20/20 Experience - 2 of 2. Dit vierde studioalbum van Justin kwam in september vorig jaar uit.

20-03-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rolling Stones noemden L'Wren hun Yoko Ono"

"Rolling Stones noemden L'Wren hun Yoko Ono"

http://oi57.tinypic.com/vhx251.jpg

De vriendin van Mick Jagger die zichzelf maandag van het leven beroofde, was naar verluidt niet graag gezien door de andere Stones, die haar "onze Yoko Ono" noemden, verwijzend naar de vrouw van John Lennon die het verwijt kreeg dat ze verantwoordelijk was voor de breuk van The Beatles. Dat meldt althans The New York Post.

Meer nog: volgens The Post verbood Jagger zijn vriendin mee te gaan op de huidige tournee van zijn band door Australië en Nieuw-Zeeland.

"De andere bandleden waren niet tuk op L'Wren omdat ze zo'n controlefreak was", stelt een bron. "Als ze haar zagen, zeiden ze 'daar komt Yoko aan'". Ono, weduwe van de vermoorde John Lennon, kreeg van fans de schuld voor de split van The Beatles in 1970.

Enkel kleren voor Mick ontworpen
Scott zou hebben voorgesteld de kledij voor de Stones-tournee te ontwerpen, maar dat weigerden ze. "Uiteindelijk ontwierp ze enkel de kleren voor Mick", aldus nog de bron.

Scott was nochtans tien jaar lang wél met de band mee op tournee geweest. Jaggers weigering "moet voor haar een enorme klap geweest zijn", stelt de bron.

The Rolling Stones gaven de aftrap van hun '14 on Fire'-tournee op 21 februari in Abu Dhabi, waarna ze optraden in Tokio, Shanghai en Singapore alvorens door te reizen naar Australië. Het optreden dat gisteren in Perth gepland was, werd geannuleerd; de bandleden zijn inmiddels terug naar huis gevlogen en de zes andere concerten in Australië en Nieuw-Zeeland werden uitgesteld.

Zwarte zijden sjaal
Gisteren maakte de lijkschouwer bekend dat de officiêle doodsoorzaak van L'Wren Scott zelfdoding is. Ze gebruikte een zwarte zijden sjaal om zich te verhangen aan een deurklink in haar appartement in Manhattan. Haar medewerkster, die ze anderhalf uur eerder per sms had gevraagd langs te komen, trof haar levenloos aan.

Geruchten als zou Jagger recent hebben gebroken met Scott, werden door zijn woordvoerder als vals bestempeld, de bewering dat Jagger haar niet mee wilde op tournee noemt hij "belachelijk".

Dezelfde bron van The Post stelt dat L'Wren ook moeilijk overweg kon met de kinderen van Jagger.

20-03-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nooit verloofd, maar L'Wren deed ring van Mick nooit uit"

"Nooit verloofd, maar L'Wren deed ring van Mick nooit uit"

http://oi59.tinypic.com/24e74eb.jpg

Mick Jagger is kapot van verdriet na de zelfmoord van zijn vriendin L'Wren Scott. De 70-jarige Jagger is al twee keer gescheiden, en voelde niet veel meer voor een derde huwelijk, maar dat weerhield hem er niet van om voor L'Wren een gigantische ring te kopen als teken van zijn toewijding. Het koppel was dertien jaar samen, maar nooit verloofd. Het ex-model was net als Jagger twee keer getrouwd voor ze in 2001 de Rolling Stone tegen het lijf liep.

In 2007 kocht The Rollinge Stone een gigantische vintage diamanten ring voor L'Wren als teken dat hij de rest van zijn leven met haar wou doorbrengen, schrijft Daily Mail. "Mick gaf haar de ring uit pure liefde, maar ze hebben er nooit in het openbaar over gesproken. Het was iets tussen hun", aldus een insider.

L'Wren kwam voor het eerst in oktober 2007 naar buiten met de opvallende ring, maar het koppel heeft nooit gesproken over een verloving. De insider bevestigt nu dat Mick en L'Wren nooit verloofd waren. Ook op haar laatste publieke optreden, op de Britse Fashion Awards op 2 december, werd de styliste mét ring gespot.

Dat L'Wren toch droomde van een gezin, bevestigt haar adoptiezus Jane Shane. "Ze zei me op de begrafenis van papa dat ze jaloers was op mij. Ik weet diep vanbinnen dat ze droomde van een gezin met kinderen. Ik denk dat ze het echt wou, maar niet kreeg. Dat heeft haar parten gespeeld."

Ook haar huishoudster weet dat ze ooit wou trouwen. "Ze tolereerde Micks ontrouw in de hoop dat ze ooit een gezin met hem zou hebben. Ze wou echt wel trouwen en kinderen krijgen, maar ze wou geen druk op zijn schouders leggen. Ze heeft altijd gedroomd van bekendheid en geld. Dat had ze allemaal met Mick. Ze heeft dan ook veel opgeofferd om bij hem te kunnen zijn. Enkele jaren geleden dacht ze echt dat ze altijd bij hem zou blijven en een gezin zou stichten. Ze wist dat er andere vrouwen in zijn leven waren, maar dat aanvaardde ze", aldus Lupe Montufar.

Het lichaam van L'Wren werd maandag aangetroffen in haar appartement in Manhattan. Ondertussen heeft de wetsdokter na een autopsie verklaard dat ze om het leven kwam door verhanging. Na het bekend raken van het drama schrapten The Rolling Stones hun tournee in Australië en Nieuw-Zeeland.

20-03-2014 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave schrijft opera met Belg Nicholas Lens, wereldpremière in De Munt

Nick Cave schrijft opera met Belg Nicholas Lens, wereldpremière in De Munt

http://oi58.tinypic.com/2em3m8i.jpg

'Shell Shock, A Reqiuem of War' is de titel van een opera die Nick Cave schreef met de Belgische componist Nicholas Lens. Die gaat op 24 oktober in première in De Munt in Brussel en resideert daar tot 2 november. Dat maakte Nick Cave zonet bekend op zijn Facebookpagina.

'Shell Shock' gaat over de Eerste Wereldoorlog, die zware psychische wonden slaat. Componist Nicholas Lens staat in voor het dansoratorium, Nick Cave voor de teksten. De regie is in handen van de Belgisch-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui.

Nicholas Lens (57) componeert hedendaagse muziek en is vooral bekend om zijn opera's.

In 2005 voltooide hij de trilogie 'The Accacha Chronicles' waarvan het eerste deel, 'Flamma Flamma' in 1994 werd uitgebracht. Hij schreef met 'Wired' ook kamermuziek en de score voor de kortfilm 'Love is the Only Master I'll Serve', die in 2006 in première ging.

20-03-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia en manager Bob Savenberg als vrienden uit elkaar

Natalia en manager Bob Savenberg als vrienden uit elkaar

http://oi62.tinypic.com/2pqnus8.jpg

Na meer dan tien jaar hebben Natalia en haar manager Bob Savenberg besloten dat hun wegen gaan scheiden. Dat laat Savenberg weten in een persbericht.

"Ongeveer een half jaar geleden hebben Natalia en ik gesprekken gehad over haar muzikale toekomst en al snel bleek dat ze voor haar buitenlandse plannen een ander type manager nodig had", schrijft Savenberg.

Vriendin voor het leven
"Iemand met de nodige buitenlandse contacten en een verkopersprofiel. En daar beantwoord ik niet aan. Vandaar dat we de zoektocht gestart zijn naar een geschikte opvolger die over de nodige knowhow beschikt om de volgende stappen in Natalia's carrière te zetten. Ik heb gedurende die tien jaar altijd met veel plezier samengewerkt met Natalia. Ik zal haar blijven volgen en steunen, want ze is een vriendin voor het leven, én de meter van mijn dochter Jade. We zullen elkaar dus zeker niet uit het oog verliezen en regelmatig blijven ontmoeten".

Moed en ballen bij elkaar geraapt
"Het is een sprong in het duister waarvoor ik al mijn moed en ballen bij elkaar heb moeten rapen, maar ik voel dat ik deze stap moet nemen", reageert Natalia op nieuwsblad.be. "Bob heeft me zoveel bijgebracht, was de perfecte man op de juiste plaats, wist me aan te pakken als geen ander en is in de loop van de jaren een beetje een tweede vader en beste vriend voor mij geworden. Dit is een band die ik altijd zal blijven onderhouden, maar nu moet ik even zorgen dat het vuur dat ik in me heb voor mijn job nog extra kan worden aangewakkerd en eventueel andere horizonten kan gaan verkennen".

Bob Savenberg was tot 1996 drummer van Clouseau. Hij is ook manager van Katja Retsin en Staf Coppens.

20-03-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorproefjes van eerste Battles in 'The Voice'

Voorproefjes van eerste Battles in 'The Voice'

http://oi57.tinypic.com/30wnwgy.jpg

Zes weken Blind Auditions zijn achter de rug, de vier coaches Axelle Red, Bent Van Looy, Koen Wauters en Regi hebben elk een ijzersterk team samengesteld van 12 talenten. Morgen schakelt 'The Voice' een versnelling hoger in de eerste van de reeks Battles, waar de talenten per team moeten strijden voor een plek in de Liveshows.

Elke coach moet zijn team voor de helft uitdunnen. Maar er is nog hoop voor de afvaller dankzij de Steals: elke coach kan opnieuw twee talenten redden - zeg maar stelen - van een andere coach. Indien er meerdere coaches op de knop drukken, is het talent opnieuw aan zet en kiest hij of zij een coach naar voorkeur.

20-03-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones zeggen zeven concerten af

Stones zeggen zeven concerten af

http://oi57.tinypic.com/281r8k4.jpg

The Rolling Stones hebben zeven concerten in Australië en Nieuw-Zeeland uitgesteld. De afzeggingen volgen op de dood van Mick Jaggers vriendin L'Wren Scott. Het gaat om zes concerten in Australië (Perth, Adelaide, Sydney, Melbourne, Macedon en Brisbane) en één in Nieuw-Zeeland (Auckland). De tournee zou morgen in Perth beginnen.

The Stones laten op hun website weten dat het de bedoeling is de concerten op een later tijdstip alsnog te geven. Die data zijn nog niet bekend. The Rolling Stones spelen in juni wel op Pinkpop in Landgraaf en op TW Classic in Werchter.

Mick Jagger worstelt heel erg met het verlies van zijn vriendin L'Wren Scott. "Ik kan maar niet begrijpen waarom mijn geliefde en beste vriendin haar leven op deze tragische manier kon beëindigen", schrijft de Rolling Stones-zanger in een verklaring op zijn website.

"We hebben veel mooie jaren doorgebracht en we hadden het samen heel fijn", vervolgt de verdrietige Jagger (70). "Ze werd vaak geroemd om haar talent, ook door mij." Mick is aangedaan door alle berichten die hij na haar overlijden heeft gekregen. "Ik zal haar nooit vergeten", schrijft hij bij een foto waar haar sterfdatum boven staat.

L'Wren Scott (49) werd dinsdag in haar appartement in New York gevonden. Ze zou zichzelf van het leven hebben beroofd. De politie houdt echter nog alle opties open en de doodsoorzaak moet officieel nog worden vastgesteld. L'Wren en Mick waren sinds 2001 een stel.

19-03-2014 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally krijgt fiscus op zijn dak

Eddy Wally krijgt fiscus op zijn dak

http://oi59.tinypic.com/spvr0w.jpg

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) is een vooronderzoek gestart naar het fortuin van Eddy Wally. De fiscus pluist onder meer uit waar het inkomen van de charmezanger naartoe is en of er zwart geld in het spel is. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Aanleiding voor het onderzoek was het tv-programma 'Kroost' op VIER.

Daarin beschreef Hugo Colpaert, manager van de 81-jarige charmezanger, hoe belangrijk geld was voor Eddy Wally. "De echte Eddy is de man die aan de keukentafel briefjes van 50, 100 en 500 euro zat te tellen. En die zei: 'Het is goed geweest vandaag, wat doen we morgen'", aldus de manager.

Volgens Colpaert werkte Wally dag en nacht en stak hij ieder jaar gemiddeld 700.000 euro op zak, "het liefst van al in envelopjes".

Dat bedrag alarmeerde de dienst Inputbeheer van de BBI. Die zou al twee weken informatie verzamelen over de inkomsten van de tachtiger. De fiscus wil nagaan of de gages voor de optredens altijd netjes op papier stonden en of zijn cash opbrengst geen (gedeeltelijk) zwart geld betrof. De BBI wil ook weten wat er intussen met de vergaarde inkomsten is gebeurd. Onder meer Wally's belastingaangiften worden momenteel onderzocht.

Van een grondig onderzoek met huiszoekingen en ondervragingen is voorlopig geen sprake. Dat hangt van het vooronderzoek af.

Over de onthullingen van Colpaert zijn de meningen intussen verdeeld. Volgens financieel auteur Thierry Debels beging de manager een zware blunder door het inkomen van zijn artiest op tafel te gooien. "Je moet altijd in het achterhoofd houden: 'Bij de belastingen kijken ze ook tv'."

Zanger Jimmy Frey ziet geen graten in de publieke bekentenissen. "Iedereen ziet nu eindelijk in dat die mens keihard gewerkt heeft", klinkt het in Dag Allemaal.

19-03-2014 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppen met Harry blijkt geen sinecure voor Olga

Shoppen met Harry blijkt geen sinecure voor Olga

http://oi58.tinypic.com/4kxp4l.jpg

"Hier valt dat nogal breed uit. Er is geen klik. Ik vind Louboutin beter. Ik vind het mooi, maar de kleur is zo doods. Je mag het kopen voor op mijn begrafenis." Met Harry gaan shoppen blijkt geen sinecure voor die arme Olga.

En dan krijgt ze er op het eind nog eens een staaltje van zijn fijngevoelige humor bovenop. "Van hier bekeken lijkt dat een kast. Dat zou je moeten kunnen doen met vrouwen. Je steekt ze erin en pakt ze eruit als je ze weer nodig hebt." Van champagne tijdens het wachten slaat de fantasie blijkbaar op hol...

19-03-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Bloom en Kutcher op sekslijst Lindsay Lohan

Ook Bloom en Kutcher op sekslijst Lindsay Lohan

http://oi61.tinypic.com/2qdohm9.jpg

Het sekslijstje van Linsday Lohan dat vorige week werd uitgelekt, is al uitgebreid. Lindsay heeft duidelijk een zwak voor acteurs. Niemand minder dan Orlando Bloom, Ashton Kutcher en Ryan Phillippe zouden het bed hebben gedeeld met Lohan.

Vorige week deed ze al heel wat monden openvallen en deze week doet ze dat nog eens. Het magazine In Touch komt nu met nieuwe namen naar buiten die het lijstje van Lohan verder uitbreiden.

Op de lijst staat nu ook 'Orli' Orlando Bloom, zo zou zij de acteur het liefst aanspreken. Maar ook Ashton Kutcher, pas verloofd met Mila Kunis, zou het bed hebben gedeeld met Lohan. Benieuwd wat liefje Mila hiervan vindt. Hopelijk heeft Lindsay iets te vlot met die pen geschreven.

Verder staan er ook nog sportmannen op de lijst zoals Danny Cipriani en Aaron Voros en erfgenamen Maggio Cipriani en stavros Niarchos. Die laatste is nu samen met Jessica Hart en heeft al bekende exen gehad als Mary-kate Olsen en Paris Hilton.

19-03-2014 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger doorbreekt stilte: "Ik kan het niet begrijpen"

Mick Jagger doorbreekt stilte: "Ik kan het niet begrijpen"

http://oi60.tinypic.com/au9guq.jpg

Rolling Stones-frontman Mick Jagger heeft vandaag op zijn website zijn verdriet en ongeloof geuit over de dood van zijn partner en modeontwerpster L'Wren Scott. De 70-jarige rocker schreef dat hij "nog altijd niet kan begrijpen hoe zijn geliefde en beste vriendin haar leven op zo'n tragische manier kon beëindigen".

"We hebben veel mooie jaren doorgebracht en hadden samen een geweldig leven opgebouwd", vervolgt Jagger. "Haar talent werd door velen bewonderd, niet in het minst door mezelf".  De zanger is verder heel erg aangedaan door alle berichten die hij na haar overlijden heeft gekregen. Hij eindigde met: "Ik zal haar nooit vergeten."  

Het bericht komt 24 uur nadat het nieuws bekend raakte dat L'Wren Scott, met wie Jagger al 13 jaar een relatie had, zelfmoord zou hebben gepleegd. Mick Jagger was op dat moment in Australië voor zijn tournee met de Rolling Stones. De politie houdt echter nog alle opties open en de doodsoorzaak moet officieel nog worden vastgesteld.

Eerder vandaag liet een voormalige huishoudster zich uit over de relatie tussen Scott en Jagger. Volgens Lupe Montufar wilde Scott "een huwelijk en een gezin, maar wilde ze zichzelf geen valse hoop geven en durfde ze het niet tegen Mick zeggen". L'Wren Scott zou Jagger niet "onder druk hebben willen zetten".

19-03-2014 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger eert overleden vriendin op Facebook

Mick Jagger eert overleden vriendin op Facebook

http://oi60.tinypic.com/1zft0ck.jpg

Mick Jagger heeft zijn 'minnaar en beste vriend' L'Wren Scott, die maandag levenloos is aangetroffen in haar New Yorkse appartement, geëerd op zijn Facebookpagina. Hij schrijft dat hij nog "worstelt om te begrijpen" waarom ze op tragische wijze een eind aan haar leven heeft gemaakt.

De leadzanger van de Rolling Stones plaatste zijn bericht nadat zijn band bekend had gemaakt dat ze de Australië/Nieuw-Zeeland-tour had geannuleerd vanwege de dood van Scott. Ook Jagger gaat uit van zelfdoding, net als de politie in New York, al is de formele doodsoorzaak nog niet vastgesteld.

Verschillende verhalen doen de ronde over Scotts dood. Ze zou in grote financiële problemen verkeren; geld aannemen van haar wereldberoemde vriend zou geen optie voor haar geweest zijn.

Mick Jaggers boodschap op Facebookpagina luidt volledig: "Ik ben nog steeds aan het worstelen om te kunnen begrijpen waarom mijn minnaar en beste vriend haar leven op zo'n tragische wijze heeft kunnen beëindigen. We hebben vele mooie jaren samen doorgebracht en hebben een mooi leven voor onszelf gecreëerd. Haar aanwezigheid was fantastisch en haar talent werd door velen bewonderd, niet in het minst door mij. De eerbetonen van mensen hebben me geraakt, en ook de persoonlijke steunbetuigingen die ik heb ontvangen. Ik zal haar nooit vergeten. Mick."

19-03-2014 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!