Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto niet naar Venezuela vanwege onrust

Tiësto niet naar Venezuela vanwege onrust

http://oi58.tinypic.com/m9qd82.jpg

Tiësto heeft een optreden in de Venezolaanse hoofdstad Caracas afgezegd. De show van de wereldberoemde dj stond gepland voor 4 april op het terrein van de Universidad Metropolitana. In Venezuela is het al maanden onrustig. Bij anti-regeringsbetogingen zijn zeker 30 mensen gedood.

Tiësto, de artiestennaam van de Nederlander Tijs Verwest, vindt dat het nu geen tijd is om te feesten en te dansen: "It's no time to party." Hij zegt dat hij zo spoedig mogelijk een nieuwe datum zal aankondigen voor een optreden in Caracas.

Eerder deze week annuleerde de Italiaanse zanger Jovanotti zijn concert in april. Hij gaf aan niet te willen optreden om veiligheidsredenen.

29-03-2014 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt een dochter

Christina Aguilera krijgt een dochter

http://oi58.tinypic.com/1yobrb.jpg

De zwangere Christina Aguilera kan de babykamer roze verven, want ze krijgt een dochtertje. Dat liet een insider aan US Weekly weten, het blad dat de zwangerschap ruim een maand geleden onthulde.

Het wordt het tweede kindje voor de 33-jarige Aguilera. In 2008 kreeg ze haar nu 6-jarige zoon Max met haar ex-man Jordan Bratman, van wie ze in februari 2011 scheidde. Vorig jaar nam ze al een pauze van de talentenjacht The Voice om meer tijd met haar familie door te brengen en zich meer op haar muziek te kunnen focussen. Ook nu slaat ze een seizoen over: Shakira vult wederom haar plaats op de rode draaistoel op.

Christina en Matthew leerden elkaar in 2010 kennen op de set van de film 'Burlesqe'. Hij wordt voor het eerst vader, maar naast de geboorte van het kindje staat er meer spannends op het programma. Het verliefde stel stapt namelijk binnenkort in het huwelijksbootje, zo maakte de zangeres na het aanzoek op Valentijnsdag wereldkundig.

29-03-2014 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piers Morgan zwaait af met pleidooi voor betere wapenwet

Piers Morgan zwaait af met pleidooi voor betere wapenwet

http://oi62.tinypic.com/2dbozcz.jpg

De talkshow-presentator Piers Morgan besloot gisteren zijn allerlaatste 'Piers Morgan Live' met een pleidooi voor betere controle op wapenbezit in de VS. Het controversiële onderwerp is vaak langsgekomen in zijn shows.

CNN besloot onlangs een einde te maken aan de primetime nieuwsshow van Morgan. De tv-zender noemde de dalende kijkcijfers als reden voor de stopzetting. Morgan heeft zo'n drie jaar het programma gemaakt; hij was de opvolger van Larry King, toen nog met 'Piers Morgan Tonight'.

Morgan, een Brit, zei onlangs in The New York Times dat hij vermoedt dat het Amerikaanse publiek zijn benadering van onderwerpen misschien niet altijd begrijpt of op prijs stelt. Vooral in de discussie over de wapenwetgeving nam Morgan altijd duidelijk stelling.

Hij gebruikte de allerlaatste minuten van 'Piers Morgan Live' om zijn verontwaardiging over de wapenwetten in de VS te uiten. Hij haalde de dodelijke schietpartijen in Newtown (Connecticut) en Aurora (Colorado) aan, en constateerde dat zelfs na dergelijke gebeurtenissen er niets verandert.

29-03-2014 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ben 'Pol' Rottiers gaat stempelen: "Voor het eerst in mijn leven"

Acteur Ben 'Pol' Rottiers gaat stempelen: "Voor het eerst in mijn leven"

http://oi58.tinypic.com/4kcgn9.jpg

Acteur Ben Rottiers (55), vooral bekend als Pol uit 'F.C. De Kampioenen' gaat voor het eerst in zijn leven stempelen. Rottiers staat samen met zijn Kampioenencollega Johny 'Xavier' Voners op de planken maar wordt per voorstelling betaald. "De andere dagen stempel ik, voor de eerste keer in mijn leven", zucht Rottiers in Story.

"Gelukkig heeft mijn vrouw een vast inkomen, dus voorlopig panikeer ik niet. Om de straat te vegen heb ik te lang gestudeerd."

Intussen raakte ook bekend dat Rottiers op 25 mei deelneemt aan de verkiezingen. De acteur staat op de Antwerpse kamerlijst van de extreemlinkse PVDA+ en wil zich wel degelijk "inzetten en iets betekenen". "Ik heb daar nu tijd voor gekregen, omdat ik minder werk heb. Ik wil mensen proberen bewust te maken van hoe het er in de wereld en in onze eigen straat echt aan toe gaat", klonk het toen.

29-03-2014 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast 'Full House' weer samen in Dancing With the Stars?

Cast 'Full House' weer samen in Dancing With the Stars?

http://oi59.tinypic.com/dlm36g.jpg

De Amerikaanse tv-pers spreekt nu al van het strafste dat Dancing With the Stars ooit kon bieden. En maandag is het misschien zover? De productie zou dan de cast van de populaire tv-serie 'Full House' willen herenigen tijdens het dansprogramma DWTS. Dat kreeg E! News exclusief te horen.

"Er gaan traantjes vloeien", wordt het event nu al aangekondigd door een insider. "Candace Cameron zal het hebben over haar tijd als kindsterretje bij Full House en de rest van de cast zal in het publiek zitten om haar te steunen."

Voor de wat jeugdigere HLN.be-lezer: 'Full House' was een Amerikaanse, komisch tv-reeks die liep van 1987 tot 1995 en door ABC werd uitgezonden. Het ging over een allenstaande vader (Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget) met drie dochtertjes. Naast Candace Cameron (Donna Jo Tanner) zullen de tweelingbaby's Mary-Kate en Ashley Olsen (die samen Michelle Tanner vertolkten) u wel wat zeggen. Verder kroop het vierde kindsterretje Jodie Sweetin in de huid van de middelste dochter Stephanie Tanner.

Papa Danny Tanner wordt bijgestaan in de opvoeding van zijn dochters door zijn kameraad Joey Gladstone (rol van Dave Coulier) en zijn zwager Jesse Katsopolis (John Stamos). Lori Loughlin speelde Rebecca Donaldson, de vrouw van Jesse.

Eind januari kwam een deel van de cast nog eens samen in Late Night with Jimmy Fallon.

29-03-2014 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrojack en Avicii korte tijd in ziekenhuis

Afrojack en Avicii korte tijd in ziekenhuis

http://oi58.tinypic.com/1z6t9nq.jpg

Zowel de Nederlandse dj Afrojack als zijn Zweedse collega Avicii hebben zich in het ziekenhuis in Miami laten behandelen.

Afrojack (26) twitterde vrijdagochtend de diagnose: overwerkt en uitgedroogd. Maar het gaat nu ok met de dj die in Miami zijn nieuwe album Forget The World presenteerde.

Ook Avicii (24) belandde plotseling in het ziekenhuis. Avicii moest hiervoor zijn show in Miami afzeggen. Volgens showbizzsite TMZ is de Zweed inmiddels weer ontslagen uit het hospitaal.

De dj's zijn in Miami voor het Ultra Music Festival dit weekend.

29-03-2014 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto aan de slag voor BBC Radio 1

Tiësto aan de slag voor BBC Radio 1

http://oi62.tinypic.com/nnk46f.jpg

De Nederlandse dj Tiësto gaat aan de slag voor BBC Radio 1. De plaatjesdraaier uit Breda krijgt een maandelijkse show op het Britse radiostation. Dat kondigde hij vandaag aan op Twitter.

Vanaf 24 april is Tiësto vaste gast op de zender. Ook dj's als Nervo, Steve Angello en James Blake vervullen die rol eens per maand. Eerder maakte de Nederlander Nicky Romero deel uit van de BBC Radio 1 talentenshow 'In New DJs We Trust'.

Tiësto is ook wekelijks te horen op 3FM en TOPradio.be. Op zaterdagnacht heeft hij daar zijn eigen show 'Tiësto's Club Life'. Dat programma is ook te horen op radiozenders in onder meer Argentinië, Australië, Brazilië, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Duitsland, Rusland en Amerika.

28-03-2014 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon kiest nummer uit 'Broken Circle Breakdown' als verjaardagslied

Reese Witherspoon kiest nummer uit 'Broken Circle Breakdown' als verjaardagslied

http://oi60.tinypic.com/2db1o93.jpg

Ze speelde June Carter, de vrouw van Johnny Cash, in 'Walk the Line' en zong toen ook alles zelf in. Reese Witherspoon is dus vertrouwd met country en bluegrass, maar nu blijkt ze ook een fan van 'The Broken Circle Breakdown': de film én de soundtrack. Ze koos 'If I Needed You' uit de soundtrack van de film die net naast de Oscar greep als haar verjaardagssong. "Great song, great movie", zette ze erbij op WhoSay. Witherspoon werd 38 jaar, de soundtrack van 'The Broken Circle Breakdown' haalde in de Amerikaanse bluegrasscharts de derde positie

28-03-2014 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston kilo's aangekomen door lover

Jennifer Aniston kilo's aangekomen door lover

http://oi59.tinypic.com/256uxyq.jpg

Jennifer Aniston heeft nog steeds een prachtig figuur, maar volgens de actrice is ze de laatste jaren wel wat kilo's aangekomen. En dat heeft alles te maken met haar verloofde Justin Theroux. Jennifer vertelt aan People dat hij de lekkerste pastagerechten maakt.

"Hallo hé", zegt de blondine lachend. "Carbonara. Dat is echt een killer", vervolgt ze. "Sinds ik deze man heb leren kennen ben ik wel wat kilo's aangekomen. Maar dat is het allemaal waard."

Om in vorm te blijven, sport de 45-jarige actrice iedere dag. Haar workout bestaat uit 45 minuten cardiotraining en dan nog 20 minuten yoga-oefeningen, zo schrijft People.

28-03-2014 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West niet naar België: Europese tour uitgesteld

Kanye West niet naar België: Europese tour uitgesteld

http://oi59.tinypic.com/29d9qw9.jpg

Kanye West komt op 25 juni niet naar België. De rapper heeft zijn hele Europese tournee uitgesteld en dus ook het concert in Paleis 12 is geannuleerd. De rapper zou zijn concerten uitstellen wegens 'productionele redenen'.

"Het concert van Kanye West, waarvan enkele dagen geleden werd aangekondigd dat het zou doorgaan op 25 juni in Paleis 12, is jammer genoeg geannuleerd. De artiest ziet zich genoodzaakt zijn gehele Europese zaaltournee uit te stellen. Onze oprechte excuses hiervoor", staat te lezen in een persbericht.
 
West zou op 2 juli ook naar de Ziggo Dome in Amsterdam komen, maar ook dat concert gaat dus niet door. De Amerikaanse rapper heeft meer tijd nodig om de show vorm te geven.

28-03-2014 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lelijk vriendje" praat voor het eerst over relatie met Lorde

"Lelijk vriendje" praat voor het eerst over relatie met Lorde

http://oi57.tinypic.com/iz6nv6.jpg

Het vriendje van Lorde (17) doorbreekt de stilte en spreekt voor het eerst over zijn relatie met de Nieuw-Zeelandse zangeres. De 24-jarige James Lowe schreef op zijn website One Field hoe het is om plots met een superster samen te zijn.

"Ella - de naam van Lorde is Ella Yelich O'Connor - heeft ondertussen al heel wat awards gewonnen en zit momenteel aan de andere kant van de wereld waar ze overal optreedt", begint Lowe. "Hoewel ik haar mis ben ik ook heel trots op wat ze allemaal al heeft bereikt. Diegenen die zichzelf gelukkig mogen prijzen om een van haar concerten bij te wonen, zullen meer dan alleen een mooie stem ontdekken."  

De fotograaf sprak naast deze lieve woorden ook over de nadelen van zijn relatie aangezien hij eerder als "lelijk" werd bestempeld.

"... Ik heb ondervonden hoe het voelt om een doelwit van paparazzi te zijn. Op sommige momenten ben je veilig en dan word je plots langs alle kanten aangevallen en duikt je naam over heel het internet op. Je wordt van de ene naar de andere kant getrokken tot ze krijgen waar ze volgens hen recht op hebben."

"Naast deze negatieve ervaringen, die slechts een klein deel van mijn leven uitmaken, heb ik ook de kans gekregen om heel wat geweldige artiesten te leren kennen waar ik anders nooit mee in contact zou zijn gekomen, laat staan om er een kop koffie mee te gaan drinken. Deze nieuwe gezichten vormen een inspiratiebron. Het zijn mensen waar ik naar opkijk en wiens werk ik bewonder. En voor dit alles dank ik diegene waar ik het meest naar opkijk. Diegene die de leegte opvult die ik zo hard probeer te mijden."

28-03-2014 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears ziet er weer appetijtelijk uit

Britney Spears ziet er weer appetijtelijk uit

http://oi57.tinypic.com/2i90z9y.jpg

Al die optredens in Las Vegas lijken hun vruchten af te werpen. Britney Spears heeft het strakke lijntje weer te pakken, met dit fraaie plaatje op haar Instagram-profiel als bewijs. De popster blaast momenteel samen met haar gezin uit in Hawaï, om er daarna met vernieuwde energie opnieuw in te vliegen.

Eerder deze maand had 'Bitbit' ook al haar goed hart laten zien door zieke kinderen te assisteren bij hun kunstzinnige therapie. De jeugdige patiënten uit het kinderziekenhuis van Los Angeles moesten foto's uit tijdschriften halen die hen aan thuis deden denken. Britney zelf koos voor afbeeldingen van gelukkige bengels (symbool voor haar eigen zonen), een kreeft (haar lievelingseten) en vlinders (haar beschermengels). Half maart woonde ze ook het huwelijk bij van haar jongere zus Jamie Lynn.

28-03-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaya Con Dios neemt in oktober afscheid met nog twee optredens in België

Vaya Con Dios neemt in oktober afscheid met nog twee optredens in België

http://oi59.tinypic.com/w9b1gn.jpg

Vaya Con Dios, de groep rond de Brusselse zangeres Dani Klein, neemt afscheid van het publiek met twee concerten in eigen land: op 24 oktober in de Lotto Arena, en een dag later in Vorst Nationaal. In februari 2013 begon de Vaya Con Dios Farewell Tour, die dus nog loopt tot in oktober. In een persbericht kondigt de groep aan dat tijdens beide concerten special guests de band mee zullen uitzwaaien.

Vaya Con Dios' afscheidstour begon in Beiroet, en bracht hen onder meer in Kiev en Casablanca. De groep begon meer dan 25 jaar terug, met Dani Klein, Dirk Schoufs en Willy Lambregt, beter bekend als Willy Willy. Ze startten als akoestisch trio. Met hun eerste single, 'Just a Friend of Mine' (1987), raakten ze bekend bij een breed publiek in België en Frankrijk. In 1990 volgde internationale roem met de plaat 'Night Owls'.

Willy Willy had de groep al kort na het verschijnen van de eerste single verlaten, en in 1991 verliet ook Schoufs Vaya Con Dios. Klein ging sindsdien als soloartieste verder met de band. In 2009 werd de laatste plaat, 'Comme on est venu...', uitgebracht. Wie de special guests zijn voor de twee laatste concerten, wordt later bekendgemaakt.

27-03-2014 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum stuurt liefdevolle video naar kankerpatiënte

Channing Tatum stuurt liefdevolle video naar kankerpatiënte

http://oi61.tinypic.com/2d1lm6o.jpg

Channing Tatum is niet alleen een knappe man en de uitstekende danser uit de film 'Step Up', maar hij heeft blijkbaar ook het hart op de juiste plaats. Een van zijn grootste fans, een 18-jarig meisje, wou graag een kus van de acteur. Tatum ging zonder enig probleem in op het verzoek.

Channing Tatum is niet alleen een knappe man en de uitstekende danser uit de film 'Step Up', maar hij heeft blijkbaar ook het hart op de juiste plaats. Een van zijn grootste fans, een 18-jarig meisje, wou graag een kus van de acteur. Tatum ging zonder enig probleem in op het verzoek.

27-03-2014 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezelle dames strijden in show om hart 'prins Harry'

Vrijgezelle dames strijden in show om hart 'prins Harry'

http://oi58.tinypic.com/2vi2hoh.jpg

In een nieuwe Amerikaanse datingshow strijdt een groep vrouwen om de liefde van prins Harry. Het gaat echter om een lookalike en niet om de echte prins. Het programma, I Wanna Marry 'Harry', komt deze zomer in Amerika op de buis op Fox.

Het gaat om twaalf vrouwen die afreizen naar een landhuis in het Engelse Berkshire. Wekenlang doen ze moeite om de roodharige royal, die in werkelijkheid Matthew Hicks heet, te imponeren.

Het is niet de eerste keer dat televisiezender Fox vrijgezelle dames in het ootje neemt. In de serie Joe Millionaire, die in 2003 werd uitgezonden, dachten vrouwen om het hart van een miljonair te strijden. In werkelijkheid bulkte de man echter niet van het geld.

27-03-2014 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens geeft 'fashion police' lik op stuk in AB

Veerle Baetens geeft 'fashion police' lik op stuk in AB

http://oi60.tinypic.com/v3prau.jpg

Het was gisteren een thuismatch voor The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, en dat was al bij de eerste noten 'Will The Circle Be Unbroken' te merken. Het zou een ereronde worden voor Heldenbergh, Baetens en co. En het publiek beloonde de kersverse helden, die begin deze maand naar de Oscars trokken omwille van het succes van de film 'The Broken Circle Breakdown', op een enthousiaste en uitgelaten sfeer.

Johan Heldenbergh was zichtbaar geëmotioneerd. Niet enkel doordat hij op het podium stond waar hij "zelf al zoveel groten had zien spelen". Ook het enthousiasme van het publiek liet hem niet koud. "Had iemand mij drie jaar geleden verteld dat de hele AB hier 'Jihaaa' zou doen op bluegrass-muziek, ik had het niet geloofd."

"Uw broek staat open"
Het concert had naast tedere momenten - we denken daarbij aan de Bob Dylan-cover 'Don't Think Twice' van Veerle Baetens en bisnummer 'If I Needed You' ook behoorlijk wat grappige momenten. Zo schreef een dame uit het publiek al na het eerste nummer een briefje, dat door violist Nils De Caster werd voorgelezen: "Johan, uw broek staat open."

Op de vraag van Heldenbergh of er iemand in het publiek banjo speelde, was er welgeteld één droge 'jup' te horen. "Meer dan normaal", antwoordde Heldenbergh. "Thierry, ben jij dat?" werd opnieuw met een droge 'jup' beantwoord. "Lucky guess", lachte Heldenbergh.

Liza Minelli
Ook Baetens zat niet om een grapje verlegen. Bij een cover van Dolly Parton begon ze over een "andere grote madame, Liza Minelli". De twee kwamen elkaar op de uitreiking van de Oscars tegen. "Plots wuifde ze naar me, ik had niet door wat er gebeurde", aldus Baetens. "Achteraf besefte ik natuurlijk dat ze wuifde omdat we later op dezelfde lijst zouden belanden, die van slechtst geklede actrices", lachte Baetens. "Maar je mag zeggen wat je wilt: Minelli's vertolking van Sally Bowles in 'Cabaret', daar mogen alle troela's die over kleren schrijven en er dan nog eens hun beroep van maken een puntje aan zuigen."

27-03-2014 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans roddelblad moet "minnares" Hollande betalen

Frans roddelblad moet "minnares" Hollande betalen

http://oi57.tinypic.com/16m9l5c.jpg

Roddelblad Closer moet de Franse actrice Julie Gayet een schadevergoeding van 15.000 euro betalen. Het blad heeft Gayets privacy geschonden door foto's te publiceren die volgens het blad aantoonden dat ze een affaire had met president François Hollande, oordeelde de rechter donderdag.

De schadevergoeding valt lager uit dan Gayet (41) had geëist. Zij wilde 50.000 euro zien. Het blad zal weinig moeite hebben om de schadevergoeding te betalen. Het gewraakte nummer verkocht uitstekend: er gingen 610.000 exemplaren à 1,50 euro over de toonbank. Normaal zijn dat er gemiddeld ongeveer 330.000.

Hollande en Gayet hebben hun relatie nooit bevestigd, maar ook niet ontkend. Kort na de publicatie kreeg Hollandes partner Valérie Trierweiler een inzinking. Ze lag enkele dagen in het ziekenhuis. Enkele weken later gingen de twee uit elkaar.

Closer moet overigens op de voorpagina van de volgende editie melding maken van de veroordeling, meldden Franse media.

27-03-2014 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testament L'Wren Scott: "Geef alles aan Mick"

Testament L'Wren Scott: "Geef alles aan Mick"

http://oi61.tinypic.com/frs45.jpg

L'wren Scott (49) werd dinsdag in Los Angeles begraven. Haar partner Mick Jagger organiseerde de plechtigheid waar hij samen met zijn familie en Scotts broer afscheid van haar nam. Volgens The New York Post laat de modeontwerpster alles na aan de Rolling Stones-frontman waar ze 13 jaar een relatie mee had.

Wanneer iemand in New York sterft zonder een testament na te laten, dan krijgt de echtgenoot of een nabestaande automatisch de erfenis. Scott, die vorige week zelfmoord pleegde in haar appartement in New York, zorgde er dan ook nadrukkelijk voor dat alles naar "haar Mick Jagger" ging. Haar familie krijgt niets.

"Ik geef al mijn juwelen, kleding, meubels, wagens, alle andere voorwerpen met emotionele waarde en huizen aan mijn Michael Philip Jagger", aldus Scott. "Tenzij anders vermeld in het testament, krijgt mijn familie niets van de erfenis. Ik ben nooit getrouwd geweest en heb geen kinderen."

De vriendin van Jagger zou een landgoed van 9 miljoen dollar (ruim 6,5 miljoen euro), een appartement in New York van 1 miljoen dollar (725.000 euro) en voorwerpen ter waarde van 8 miljoen dollar (5,8 miljoen dollar) hebben. Ondanks speculatie dat Scott in de schulden zat, werd het tot nu toe nog niet bewezen.

27-03-2014 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ging Gwyneth Paltrow half jaar geleden vreemd met ex?

Ging Gwyneth Paltrow half jaar geleden vreemd met ex?

http://oi57.tinypic.com/2bzklt.jpg

Afgaande op de beelden die we vandaag op de website van Us Weekly hebben gezien, zouden we kunnen stellen dat Gwyneth Paltrow en Chris Martin een half jaar geleden al serieuze huwelijksproblemen hadden. Paltrow werd op 13 september immers al kussend gespot met Donovan Leitch, haar ex met wie ze begin jaren '90 een relatie had.

De 41-jarige actrice en de 47-jarige Leitch werden al kussend op de gevoelige plaat gelegd toen ze samen met Paltrows kinderen, Apple (9) en Moses (7) naar een wedstrijd van de LA Dodgers waren gaan kijken. De twee gaven elkaar in het bijzijn van duizenden supporters een kus vol op de mond.

Gwyneth en Donovan vormden begin jaren '90 een koppel. Na de breuk knoopte de blondine een relatie aan met Brad Pitt om vervolgens iets met Ben Affleck te beginnen. Affleck en Paltrow gingen in 2000 uit elkaar, twee jaar later leerde ze Chris Martin tijdens een concert van Coldplay kennen. Het was liefde op het eerste gezicht en de twee beslisten uiteindelijk om één jaar later in het huwelijksbootje te stappen.

Tien jaar getrouwd
Paltrow en de 37-jarige Martin kondigden eergisteren op de blog van Gwyneth aan dat ze na tien jaar een punt hebben gezet achter hun huwelijk. "Het is met pijn in ons hart dat we hebben besloten om onze relatie te beëindigen. We hebben gedurende een jaar hard aan ons huwelijk gewerkt om te zien of een relatie tussen ons beiden nog mogelijk was. Hoewel we zielsveel van elkaar houden, hebben we toch besloten om uit elkaar gaan."  

"We zijn en zullen altijd familie blijven en op een of andere manier zijn we nu meer dan ooit met elkaar verbonden. Eerst en vooral zijn we ouders van twee fantastische kinderen. We vragen dan ook om onze privacy te respecteren en ons ruimte te gunnen tijdens deze moeilijke periode. We hebben onze relatie steeds privé gehouden en hopen dit, nu we geen koppel meer vormen en onze kinderen in co-ouderschap willen opvoeden, ook zo te houden."

27-03-2014 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala op tournee in Singapore en Zuid-Korea

Scala op tournee in Singapore en Zuid-Korea

http://oi60.tinypic.com/e6ajo9.jpg

Het Aarschotse meisjeskoor Scala toert dit najaar in een aantal prestigieuze concertzalen in Singapore en Zuid-Korea. In Singapore is momenteel op 30 september één optreden gepland in The Star Theatre dat plaats biedt aan 5.000 personen. Daarna treedt de groep in Zuid-Korea op in Yeosu (02/10), Ulsan (03/10), Seoel (5 en 6/10), Gangneung (8/10) en Daejeon (8/10). Wellicht volgen er nog andere optredens.

"Normaliter wordt een tournee meestal voorafgegaan door een cd-release. Maar hier - en dat is wel opmerkelijk - ging het omgekeerd. De concertagentschappen in Singapore en Zuid-Korea wilden Scala absoluut live aan het werk zien en boekten de groep in een aantal grote zalen vooraleer er nog maar sprake was van gesprekken met cd-labels", aldus Steven Kolacny van Scala.

De Scalaversie van het Metallica-nummer 'Nothing Else Matters' wordt overigens de soundtrack van de Indonesische film '2014' over een kandidaat tijdens de presidentsverkiezingen. In Indonesië worden dit jaar effectief presidentsverkiezingen gehouden. Het nummer werd eerder al gebruikt bij het Oscarwinnende 'Zero Dark Thirth'. Net als toen gaf Metallica de officiële toestemming om het nummer te gebruiken.

26-03-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!