Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam Gallagher uit Londense pub gezet om cokegebruik"

"Liam Gallagher uit Londense pub gezet om cokegebruik"

http://oi60.tinypic.com/10xfsww.jpg

Liam Gallagher is een Londense pub uitgegooid omdat hij cocaïne gesnoven zou hebben in het toilet. Volgens The Sunday People mag de voormalige Oasiszanger niet meer terugkomen in de Holly Bush, de pub waar veel beroemdheden komen.

"Hij gedroeg zich heel vervelend", vertelt een getuige. Liam zou er sjofel hebben bijgelopen en leek nogal in de war. "Hij zag er meer uit als een zwerver dan als een rijke muzikant." Toen de barman hem er aan het eind van de avond op wees dat hij nog moest betalen, ontstak Liam in woede.

Twintig minuten later ging de Beady Eye-frontman naar toilet. Kort daarna werd hij door de buitenwipper de pub uitgezet. "Hij beschuldigde Liam ervan dat hij coke snoof van de wc-bril en dat er nog een beetje op zat", aldus de bron. "Blijkbaar had hij niet eens de deur op slot gedaan. De buitenwipper zei dat hij er niet meer in kwam, waarop Liam zei: 'Maak je een grapje of zo?' Het was nogal gênant."

Zowel de eigenaars van de pub als Liams woordvoerder wilden geen commentaar leveren. In het verleden gaf Liam toe dat hij coke had gebruikt. Het is overigens niet de eerste keer dat hij een pub is uitgegooid. Vorig jaar werd hij twee keer op één dag weggestuurd bij de Londense pub The Queens, omdat hij dronken was en zich misdroeg.

30-03-2014 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dynasty'-actrice Kate O'Mara (74) overleden

'Dynasty'-actrice Kate O'Mara (74) overleden

http://oi61.tinypic.com/2qims0z.jpg

Kate O'Mara is op 74-jarige leeftijd overleden. Volgens haar manager stierf de actrice na een kort ziekbed, meldt de BBC. O'Mara is vooral bekend van haar optreden als de manipulatieve Cassandra 'Caress' Morrell in de televisieserie 'Dynasty'.

Daarnaast speelde de Britse ook in 'Triangle', 'Howards' Way' en 'Doctor Who'. Haar manager omschrijft haar als een buitengewone actrice en prijst haar energie en vitaliteit. De actrice trouwde drie keer en kreeg een zoon, die vorig jaar overleed. Amper twee weken geleden twitterde O'Mara nog aan haar fans dat ze zich "nederig en vereerd" voelde door hun aandacht.

30-03-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vervolg 'Top Gun' komt steeds dichterbij"

"Vervolg 'Top Gun' komt steeds dichterbij"

http://oi61.tinypic.com/20poxh2.jpg

Decennia na de eerste 'Top Gun'-film zijn er nog steeds plannen voor een vervolg. "We proberen die film al 30 jaar te maken en volgens mij komen we steeds dichterbij", zegt producent Jerry Bruckheimer tegen Huffington Post.

'Top Gun' verscheen in 1986 en groeide uit tot een klassieker. Bruckheimer blijft tot op het bot gemotiveerd om zijn gedroomde sequel op de actiefilm, met in de hoofdrol Tom Cruise, uit te brengen. "Don Simpson en ik probeerden iets van de grond te krijgen, maar dat lukte niet. Tom nam het over, maar hij faalde ook. En nu proberen wij het weer", zegt de filmmaker.

Voor 'Top Gun' kroop Cruise in de huid van Pete 'Maverick' Mitchell, een getalenteerde maar ook roekeloze straaljagerpiloot bij de Amerikaanse luchtmacht. Ook in het vervolg moet de 51-jarige acteur de hoofdrol spelen. "Het idee is dat alle piloten overbodig zijn geworden door drones", vertelt Bruckheimer. "Cruise gaat de piloten laten zien dat ze altijd nodig zullen zijn."

Het gaat vermoedelijk nog wel even duren voordat 'Top Gun 2' af is. "Gelukkig voor Tom heeft hij het heel erg druk, dus we moeten rekening houden met zijn agenda en een budget regelen waarmee Paramount uit de voeten kan", aldus de producent. Wie de 'Top Gun'-sequel gaat regisseren, is nog niet bekend.

30-03-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bono heeft writer's block"

"Bono heeft writer's block"

http://oi61.tinypic.com/sdn11c.jpg

Fans van U2 moeten mogelijk toch wat langer geduld hebben dan eerder gedacht. Bronnen vertellen NY Daily News dat zanger Bono moeite heeft met het schrijven van liedjes voor het nieuwe album.

"Er is geen nieuwe muziek", zegt een ingewijde. "Het is makkelijk om een nummer uit te brengen, maar niet een heel album. De plaat is gewoon nog niet af", citeert de krant een tweede bron.

Billboard berichtte eerder deze maand al dat plannen voor de release van het album zouden zijn verschoven naar 2015. Een woordvoerder van de band sprak dit later in The Guardian tegen. "Het album staat voor dit jaar op de agenda. Plannen voor een tour zijn nog niet concreet", aldus de woordvoerder.

30-03-2014 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George op de foto voor schattig familieportret

Prins George op de foto voor schattig familieportret

http://oi60.tinypic.com/2z8q251.jpg

Prins William en Kate Middleton, die volgende week voor een bezoek naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekken, hebben vandaag een nieuwe familiefoto vrijgegeven met de ondertussen 8 maanden oude prins George. De schattige foto is het eerste familieportret sinds prins George in oktober werd gedoopt en spreekt volgens verschillende media zowel oudere als jongere generaties aan met een nostalgisch 'Instagram-gehalte'.

Op de foto zitten de hertog (31) en hertogin (32) van Cambridge er ontspannen bij op de vensterbank van hun woonst in Kensington Palace, terwijl de kleine George enkel oog lijkt te hebben voor hondje Lupo.

Het familiemoment werd op de gevoelige plaat vastgelegd door sterrenfotograaf Jason Bell, die eerder al van de partij was voor de doop van prins George en ook andere officiële familieportretten van de koninklijke familie mocht nemen.

In april vertrekt de kleine prins met zijn beroemde ouders naar Australië en Nieuw-Zeeland. Ook de nieuwe nanny Maria Teresea Borrallo zal aanwezig zijn voor de reis die drie weken zal duren.

30-03-2014 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerfestival trapt vanavond negende editie af

Schlagerfestival trapt vanavond negende editie af

http://oi61.tinypic.com/xc8wlt.jpg

In de Ethias Arena in Hasselt gaat vanavond de negende editie van Het Schlagerfestival van start. Vedetten in het genre, zoals Christoff, Dennie Christian, De Romeo's, Bart Kaëll, K3, Peter Koelewijn, Nicole & Hugo en Willy Sommers zullen er vijf keer vele duizenden fans op hun grootste hits trakteren. De voorstellingen van vanavond en morgen zijn helemaal uitverkocht. Alleen voor zondag 30 maart, vrijdag 4 en zaterdag 5 april zijn er nog kaarten beschikbaar.

Duizenden schlagerliefhebbers trappen vandaag de editie 2014 af van het festival dat traditiegetrouw in de Ethias Arena in Hasselt plaatsvindt. De meeste artiesten hebben ook al meermaals hun kunnen vertoond op het Schlagerfestival. Gevestigde waarden als Christoff, Dennie Christian, Bart Kaël en De Romeo's zijn de headliners van de muzikale happening. Ook voor Nicole en Hugo, die volgend jaar hun muzikale carrière afsluiten, is het de tweede keer dat ze in Hasselt op het podium staan.

Daarnaast ook enkele nieuwkomers, met de Nederlandse rocker Peter Koelewijn en de meidengroep K3, die ongetwijfeld het grootste repertoire van meezingers op haar actief heeft.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zondag 30 maart om 14 uur en vrijdag 4 en zaterdag 5 april om 20u30. Die laatste shows zijn trouwens extra voorstellingen, gezien de ruime belangstelling. Tickets kosten 34 en 38 euro.

De verkoop voor de editie 2015, ook in de Ethias Arena, gaat trouwens ook nu al van start.

29-03-2014 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is het Lam Gods naartoe: een oer-Vlaams detectiveverhaal

Waar is het Lam Gods naartoe: een oer-Vlaams detectiveverhaal

http://oi62.tinypic.com/2z9duma.jpg

De broers Van Eyck konden niet vermoeden dat hun uit 1432 daterende 'Lam Gods' bijna 600 jaar later voor zoveel beroering zou zorgen. Terwijl het meesterwerk in de Gentse Sint-Baafskathedraal een toeristische topbestemming is en momenteel een grootste restauratie ondergaat, gaat het 'm toch vooral om dat stuk van het schilderij dat er niet meer is: 'De Rechtvaardige Rechters', sinds 11 april 1934 spoorloos verdwenen.

Krijgt historicus Paul De Ridder gelijk en komen 'De Rechtvaardige Rechters' straks boven water, of blijken zijn verklaringen een zoveelste episode in een lang verhaal vol waanzinnige hoofdstukken van meesterdieven, nazirovers en bekentenissen op het sterfbed? Feit is dat een aantal bekende theorieën al vele decennia de ronde doen, zonder de (amateur)speurders een stap dichterbij te brengen - en ondanks een premie van 20.000 euro die toenmalig minister van Cultuur Bert Anciaux in 2006 veil had om te helpen bij dure breekwerken om het schilderij te vinden.

Over het motief van de kunstroof is - bij gebrek aan identiteit van de dief - al bijzonder veel inkt gevloed: pure hebzucht, chantage, nood aan losgeld of zelfs verbergen van mystieke boodschappen die op het paneel werden aangebracht. Nog meer aandacht ging uit naar de locatie van het werk. Waterputten, kerken, verborgen ruimtes en privécollecties werden in de loop der jaren aangewezen.

1. Arsène Goedertier weet meer
Wisselagent en koster Arsène Goedertier was een van de eerste, en tot vandaag een van de enige, hoofdverdachten van de diefstal. Dat heeft hij grotendeels aan zichzelf te danken. Goedertier overleed niet lang na de kunstroof: op 25 november 1934 blies hij zijn laatste adem uit, maar niet vooraleer hij aan een vriend 'verklapte' dat hij wist waar de buit van de spectaculaire kunstroof zich bevond. Hoewel kunsthistorici en lokale amateurs tot in de 21ste eeuw naarstig naar het paneel zochten op basis van Goedertiers gefragmenteerde verklaringen, brieven en schetsen - in 2003 werd de kerk van Wetteren nog grondig onderzocht - leverde het spoor-Goedertier géén schilderij op.

2. De nazi's hebben het gestolen
Nazi's en gestolen kunstwerken: ze vormen wel vaker een droomhuwelijk. In 'The Monuments Men' - George Clooneys jongste film - wordt haarfijn uit de doeken gedaan hoe de bezetters zoveel mogelijk kunst richting Duits moederland sleepten en een ontdekking in München eind vorig jaar bewijst dat er nog heel wat geroofde kunstschatten onontdekt bleven. Liggen ook 'De Rechtvaardige Rechters' nog op een Duitse zolder stof te vergaren? Volgens de Wetterse Maria De Roo wel. Die verklaarde dat ze als dertienjarig meisje zag hoe Duitse soldaten het graf van Goedertier op het (inmiddels verdwenen) kerkhof van Wetteren openbraken om de locatie van het paneel te achterhalen. Daar zouden ze in geslaagd zijn, waarna het werk op een transport gezet werd richting Derde Rijk.

3. Het zit in Antwerpen
Een nachtmerrie voor elke Gentenaar, deze theorie. Toch is amateur-speurder Willy Nachtergaele in 2006 '100 procent zeker' dat een van Vlaanderens meest gezochte kunstschatten zich in de Scheldestad bevindt, en wel in de Sint-Laurentiuskerk, die in het jaar van de diefstal werd gebouwd. Arsène Goedertiers neef Staf zette zich in voor de parochie waarin de Sint-Laurentiuskerk staat - de dieven zouden losgeld voor het gestolen paneel hebben geëist om de bouw van de in geldnood verkerende kerk te bekostigen.

4. Het ligt toch in Gent
Of moeten ze in Gent toch niet wanhopen? Volgens een theorie uit 2008 hadden 'De Rechtvaardige Rechters' Gent nooit verlaten, en was het paneel - veilig in een zinken omhulsel - in een waterput aan de Sint-Jansvest verstopt. De lokale speurders zetten de grote middelen in: tientallen mensen gingen aan het graven, graafmachines gingen aan de slag, een parkeergarage werd opengebroken. Helaas: alweer zonder enig spoor.

In de loop der jaren gingen steeds meer theorieën rond de mysterieuze diefstal de ronde doen. De 'Rechtvaardige Rechters' werden ook al gesignaleerd in Tervuren, in Overmere-Donk en op een verborgen plekje binnen Sint-Baafs zelf. Maar tenzij de 'vooraanstaande Gentse familie' waarvan historicus Paul De Ridder gewag maakt naar buiten komt met het paneel, tasten we nog steeds even hard in het duister als de speurders in 1934.

29-03-2014 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto niet naar Venezuela vanwege onrust

Tiësto niet naar Venezuela vanwege onrust

http://oi58.tinypic.com/m9qd82.jpg

Tiësto heeft een optreden in de Venezolaanse hoofdstad Caracas afgezegd. De show van de wereldberoemde dj stond gepland voor 4 april op het terrein van de Universidad Metropolitana. In Venezuela is het al maanden onrustig. Bij anti-regeringsbetogingen zijn zeker 30 mensen gedood.

Tiësto, de artiestennaam van de Nederlander Tijs Verwest, vindt dat het nu geen tijd is om te feesten en te dansen: "It's no time to party." Hij zegt dat hij zo spoedig mogelijk een nieuwe datum zal aankondigen voor een optreden in Caracas.

Eerder deze week annuleerde de Italiaanse zanger Jovanotti zijn concert in april. Hij gaf aan niet te willen optreden om veiligheidsredenen.

29-03-2014 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt een dochter

Christina Aguilera krijgt een dochter

http://oi58.tinypic.com/1yobrb.jpg

De zwangere Christina Aguilera kan de babykamer roze verven, want ze krijgt een dochtertje. Dat liet een insider aan US Weekly weten, het blad dat de zwangerschap ruim een maand geleden onthulde.

Het wordt het tweede kindje voor de 33-jarige Aguilera. In 2008 kreeg ze haar nu 6-jarige zoon Max met haar ex-man Jordan Bratman, van wie ze in februari 2011 scheidde. Vorig jaar nam ze al een pauze van de talentenjacht The Voice om meer tijd met haar familie door te brengen en zich meer op haar muziek te kunnen focussen. Ook nu slaat ze een seizoen over: Shakira vult wederom haar plaats op de rode draaistoel op.

Christina en Matthew leerden elkaar in 2010 kennen op de set van de film 'Burlesqe'. Hij wordt voor het eerst vader, maar naast de geboorte van het kindje staat er meer spannends op het programma. Het verliefde stel stapt namelijk binnenkort in het huwelijksbootje, zo maakte de zangeres na het aanzoek op Valentijnsdag wereldkundig.

29-03-2014 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piers Morgan zwaait af met pleidooi voor betere wapenwet

Piers Morgan zwaait af met pleidooi voor betere wapenwet

http://oi62.tinypic.com/2dbozcz.jpg

De talkshow-presentator Piers Morgan besloot gisteren zijn allerlaatste 'Piers Morgan Live' met een pleidooi voor betere controle op wapenbezit in de VS. Het controversiële onderwerp is vaak langsgekomen in zijn shows.

CNN besloot onlangs een einde te maken aan de primetime nieuwsshow van Morgan. De tv-zender noemde de dalende kijkcijfers als reden voor de stopzetting. Morgan heeft zo'n drie jaar het programma gemaakt; hij was de opvolger van Larry King, toen nog met 'Piers Morgan Tonight'.

Morgan, een Brit, zei onlangs in The New York Times dat hij vermoedt dat het Amerikaanse publiek zijn benadering van onderwerpen misschien niet altijd begrijpt of op prijs stelt. Vooral in de discussie over de wapenwetgeving nam Morgan altijd duidelijk stelling.

Hij gebruikte de allerlaatste minuten van 'Piers Morgan Live' om zijn verontwaardiging over de wapenwetten in de VS te uiten. Hij haalde de dodelijke schietpartijen in Newtown (Connecticut) en Aurora (Colorado) aan, en constateerde dat zelfs na dergelijke gebeurtenissen er niets verandert.

29-03-2014 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ben 'Pol' Rottiers gaat stempelen: "Voor het eerst in mijn leven"

Acteur Ben 'Pol' Rottiers gaat stempelen: "Voor het eerst in mijn leven"

http://oi58.tinypic.com/4kcgn9.jpg

Acteur Ben Rottiers (55), vooral bekend als Pol uit 'F.C. De Kampioenen' gaat voor het eerst in zijn leven stempelen. Rottiers staat samen met zijn Kampioenencollega Johny 'Xavier' Voners op de planken maar wordt per voorstelling betaald. "De andere dagen stempel ik, voor de eerste keer in mijn leven", zucht Rottiers in Story.

"Gelukkig heeft mijn vrouw een vast inkomen, dus voorlopig panikeer ik niet. Om de straat te vegen heb ik te lang gestudeerd."

Intussen raakte ook bekend dat Rottiers op 25 mei deelneemt aan de verkiezingen. De acteur staat op de Antwerpse kamerlijst van de extreemlinkse PVDA+ en wil zich wel degelijk "inzetten en iets betekenen". "Ik heb daar nu tijd voor gekregen, omdat ik minder werk heb. Ik wil mensen proberen bewust te maken van hoe het er in de wereld en in onze eigen straat echt aan toe gaat", klonk het toen.

29-03-2014 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast 'Full House' weer samen in Dancing With the Stars?

Cast 'Full House' weer samen in Dancing With the Stars?

http://oi59.tinypic.com/dlm36g.jpg

De Amerikaanse tv-pers spreekt nu al van het strafste dat Dancing With the Stars ooit kon bieden. En maandag is het misschien zover? De productie zou dan de cast van de populaire tv-serie 'Full House' willen herenigen tijdens het dansprogramma DWTS. Dat kreeg E! News exclusief te horen.

"Er gaan traantjes vloeien", wordt het event nu al aangekondigd door een insider. "Candace Cameron zal het hebben over haar tijd als kindsterretje bij Full House en de rest van de cast zal in het publiek zitten om haar te steunen."

Voor de wat jeugdigere HLN.be-lezer: 'Full House' was een Amerikaanse, komisch tv-reeks die liep van 1987 tot 1995 en door ABC werd uitgezonden. Het ging over een allenstaande vader (Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget) met drie dochtertjes. Naast Candace Cameron (Donna Jo Tanner) zullen de tweelingbaby's Mary-Kate en Ashley Olsen (die samen Michelle Tanner vertolkten) u wel wat zeggen. Verder kroop het vierde kindsterretje Jodie Sweetin in de huid van de middelste dochter Stephanie Tanner.

Papa Danny Tanner wordt bijgestaan in de opvoeding van zijn dochters door zijn kameraad Joey Gladstone (rol van Dave Coulier) en zijn zwager Jesse Katsopolis (John Stamos). Lori Loughlin speelde Rebecca Donaldson, de vrouw van Jesse.

Eind januari kwam een deel van de cast nog eens samen in Late Night with Jimmy Fallon.

29-03-2014 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrojack en Avicii korte tijd in ziekenhuis

Afrojack en Avicii korte tijd in ziekenhuis

http://oi58.tinypic.com/1z6t9nq.jpg

Zowel de Nederlandse dj Afrojack als zijn Zweedse collega Avicii hebben zich in het ziekenhuis in Miami laten behandelen.

Afrojack (26) twitterde vrijdagochtend de diagnose: overwerkt en uitgedroogd. Maar het gaat nu ok met de dj die in Miami zijn nieuwe album Forget The World presenteerde.

Ook Avicii (24) belandde plotseling in het ziekenhuis. Avicii moest hiervoor zijn show in Miami afzeggen. Volgens showbizzsite TMZ is de Zweed inmiddels weer ontslagen uit het hospitaal.

De dj's zijn in Miami voor het Ultra Music Festival dit weekend.

29-03-2014 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto aan de slag voor BBC Radio 1

Tiësto aan de slag voor BBC Radio 1

http://oi62.tinypic.com/nnk46f.jpg

De Nederlandse dj Tiësto gaat aan de slag voor BBC Radio 1. De plaatjesdraaier uit Breda krijgt een maandelijkse show op het Britse radiostation. Dat kondigde hij vandaag aan op Twitter.

Vanaf 24 april is Tiësto vaste gast op de zender. Ook dj's als Nervo, Steve Angello en James Blake vervullen die rol eens per maand. Eerder maakte de Nederlander Nicky Romero deel uit van de BBC Radio 1 talentenshow 'In New DJs We Trust'.

Tiësto is ook wekelijks te horen op 3FM en TOPradio.be. Op zaterdagnacht heeft hij daar zijn eigen show 'Tiësto's Club Life'. Dat programma is ook te horen op radiozenders in onder meer Argentinië, Australië, Brazilië, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Duitsland, Rusland en Amerika.

28-03-2014 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon kiest nummer uit 'Broken Circle Breakdown' als verjaardagslied

Reese Witherspoon kiest nummer uit 'Broken Circle Breakdown' als verjaardagslied

http://oi60.tinypic.com/2db1o93.jpg

Ze speelde June Carter, de vrouw van Johnny Cash, in 'Walk the Line' en zong toen ook alles zelf in. Reese Witherspoon is dus vertrouwd met country en bluegrass, maar nu blijkt ze ook een fan van 'The Broken Circle Breakdown': de film én de soundtrack. Ze koos 'If I Needed You' uit de soundtrack van de film die net naast de Oscar greep als haar verjaardagssong. "Great song, great movie", zette ze erbij op WhoSay. Witherspoon werd 38 jaar, de soundtrack van 'The Broken Circle Breakdown' haalde in de Amerikaanse bluegrasscharts de derde positie

28-03-2014 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston kilo's aangekomen door lover

Jennifer Aniston kilo's aangekomen door lover

http://oi59.tinypic.com/256uxyq.jpg

Jennifer Aniston heeft nog steeds een prachtig figuur, maar volgens de actrice is ze de laatste jaren wel wat kilo's aangekomen. En dat heeft alles te maken met haar verloofde Justin Theroux. Jennifer vertelt aan People dat hij de lekkerste pastagerechten maakt.

"Hallo hé", zegt de blondine lachend. "Carbonara. Dat is echt een killer", vervolgt ze. "Sinds ik deze man heb leren kennen ben ik wel wat kilo's aangekomen. Maar dat is het allemaal waard."

Om in vorm te blijven, sport de 45-jarige actrice iedere dag. Haar workout bestaat uit 45 minuten cardiotraining en dan nog 20 minuten yoga-oefeningen, zo schrijft People.

28-03-2014 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West niet naar België: Europese tour uitgesteld

Kanye West niet naar België: Europese tour uitgesteld

http://oi59.tinypic.com/29d9qw9.jpg

Kanye West komt op 25 juni niet naar België. De rapper heeft zijn hele Europese tournee uitgesteld en dus ook het concert in Paleis 12 is geannuleerd. De rapper zou zijn concerten uitstellen wegens 'productionele redenen'.

"Het concert van Kanye West, waarvan enkele dagen geleden werd aangekondigd dat het zou doorgaan op 25 juni in Paleis 12, is jammer genoeg geannuleerd. De artiest ziet zich genoodzaakt zijn gehele Europese zaaltournee uit te stellen. Onze oprechte excuses hiervoor", staat te lezen in een persbericht.
 
West zou op 2 juli ook naar de Ziggo Dome in Amsterdam komen, maar ook dat concert gaat dus niet door. De Amerikaanse rapper heeft meer tijd nodig om de show vorm te geven.

28-03-2014 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lelijk vriendje" praat voor het eerst over relatie met Lorde

"Lelijk vriendje" praat voor het eerst over relatie met Lorde

http://oi57.tinypic.com/iz6nv6.jpg

Het vriendje van Lorde (17) doorbreekt de stilte en spreekt voor het eerst over zijn relatie met de Nieuw-Zeelandse zangeres. De 24-jarige James Lowe schreef op zijn website One Field hoe het is om plots met een superster samen te zijn.

"Ella - de naam van Lorde is Ella Yelich O'Connor - heeft ondertussen al heel wat awards gewonnen en zit momenteel aan de andere kant van de wereld waar ze overal optreedt", begint Lowe. "Hoewel ik haar mis ben ik ook heel trots op wat ze allemaal al heeft bereikt. Diegenen die zichzelf gelukkig mogen prijzen om een van haar concerten bij te wonen, zullen meer dan alleen een mooie stem ontdekken."  

De fotograaf sprak naast deze lieve woorden ook over de nadelen van zijn relatie aangezien hij eerder als "lelijk" werd bestempeld.

"... Ik heb ondervonden hoe het voelt om een doelwit van paparazzi te zijn. Op sommige momenten ben je veilig en dan word je plots langs alle kanten aangevallen en duikt je naam over heel het internet op. Je wordt van de ene naar de andere kant getrokken tot ze krijgen waar ze volgens hen recht op hebben."

"Naast deze negatieve ervaringen, die slechts een klein deel van mijn leven uitmaken, heb ik ook de kans gekregen om heel wat geweldige artiesten te leren kennen waar ik anders nooit mee in contact zou zijn gekomen, laat staan om er een kop koffie mee te gaan drinken. Deze nieuwe gezichten vormen een inspiratiebron. Het zijn mensen waar ik naar opkijk en wiens werk ik bewonder. En voor dit alles dank ik diegene waar ik het meest naar opkijk. Diegene die de leegte opvult die ik zo hard probeer te mijden."

28-03-2014 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears ziet er weer appetijtelijk uit

Britney Spears ziet er weer appetijtelijk uit

http://oi57.tinypic.com/2i90z9y.jpg

Al die optredens in Las Vegas lijken hun vruchten af te werpen. Britney Spears heeft het strakke lijntje weer te pakken, met dit fraaie plaatje op haar Instagram-profiel als bewijs. De popster blaast momenteel samen met haar gezin uit in Hawaï, om er daarna met vernieuwde energie opnieuw in te vliegen.

Eerder deze maand had 'Bitbit' ook al haar goed hart laten zien door zieke kinderen te assisteren bij hun kunstzinnige therapie. De jeugdige patiënten uit het kinderziekenhuis van Los Angeles moesten foto's uit tijdschriften halen die hen aan thuis deden denken. Britney zelf koos voor afbeeldingen van gelukkige bengels (symbool voor haar eigen zonen), een kreeft (haar lievelingseten) en vlinders (haar beschermengels). Half maart woonde ze ook het huwelijk bij van haar jongere zus Jamie Lynn.

28-03-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaya Con Dios neemt in oktober afscheid met nog twee optredens in België

Vaya Con Dios neemt in oktober afscheid met nog twee optredens in België

http://oi59.tinypic.com/w9b1gn.jpg

Vaya Con Dios, de groep rond de Brusselse zangeres Dani Klein, neemt afscheid van het publiek met twee concerten in eigen land: op 24 oktober in de Lotto Arena, en een dag later in Vorst Nationaal. In februari 2013 begon de Vaya Con Dios Farewell Tour, die dus nog loopt tot in oktober. In een persbericht kondigt de groep aan dat tijdens beide concerten special guests de band mee zullen uitzwaaien.

Vaya Con Dios' afscheidstour begon in Beiroet, en bracht hen onder meer in Kiev en Casablanca. De groep begon meer dan 25 jaar terug, met Dani Klein, Dirk Schoufs en Willy Lambregt, beter bekend als Willy Willy. Ze startten als akoestisch trio. Met hun eerste single, 'Just a Friend of Mine' (1987), raakten ze bekend bij een breed publiek in België en Frankrijk. In 1990 volgde internationale roem met de plaat 'Night Owls'.

Willy Willy had de groep al kort na het verschijnen van de eerste single verlaten, en in 1991 verliet ook Schoufs Vaya Con Dios. Klein ging sindsdien als soloartieste verder met de band. In 2009 werd de laatste plaat, 'Comme on est venu...', uitgebracht. Wie de special guests zijn voor de twee laatste concerten, wordt later bekendgemaakt.

27-03-2014 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!