Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kok Wolfgang: "Ik leef ondergedoken op schuiladres"

Kok Wolfgang: "Ik leef ondergedoken op schuiladres"

http://oi61.tinypic.com/1f91dj.jpg

"Die geur! Net zweetvoeten." En: "De nummer één van de slechtste gerechten ooit!" Sergio Herman spaarde ervaren kok Wolfgang Huybrecht (44) geenszins. En heel wat kijkers uitten hun medelijden en verontwaardiging. Na zijn beschamende exit leeft Wolfgang voorlopig ondergedoken. Toch wilde hij in 'Dag Allemaal' graag zijn versie van de feiten geven en zeggen hoe diep Sergio hem heeft gekwetst en vernederd.

Zijn vriend Marijn liet eerst weten dat Wolfgang in het buitenland zat, maar even later belde de kok zelf terug. "Ik wil eigenlijk wel reageren op wat ik bij 'Mijn Pop-Uprestaurant' heb meegemaakt, maar ik heb een contract met de programmamakers. Ik wil geen verkeerde dingen zeggen, want dat zou me 25.000 euro kunnen kosten. Ik heb tegen iedereen gezegd dat ik in het buitenland ben, maar da's niet waar. Het is te zeggen, ik ben nu ergens niet ver van het dorp Buitenland, bij Temse. Dus da's niet écht liegen, hé. Ik leef nu wat ondergedoken op een schuiladres. En m'n gsm staat uit."

"Mensen vragen zich af of Sergio m'n carrière kapotgemaakt heeft. Da's wel het minste wat je kan zeggen!", gaat de kok verder. "Het liefst van al wil ik nog enkele weken ondergedoken blijven, zodat dit alles kan overwaaien. Ik hoop dat hij beseft dat hij me zéér diep geraakt heeft, dat het erg laag was om mij zo aan te vallen. Ik zeg het eerlijk: Ik ben zwaar teleurgesteld in hem. Ik denk of ik hóóp dat hij op die manier gewoon plezante televisie wilde maken, en dat ik geen staaltje van zijn échte karakter gezien heb."

08-04-2014 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vindt geen harddrugs of afscheidsbrief bij Peaches

Politie vindt geen harddrugs of afscheidsbrief bij Peaches

http://oi61.tinypic.com/1zzlvm8.jpg

Het overlijden van Peaches Geldof blijft een groot raadsel. Agenten vonden geen sporen van harddrugs of zichtbare verwondingen en ook van een afscheidsbrief blijkt geen sprake.

De beroemdheid werd gisteren dood gevonden, enkele uren nadat ze nog een foto van zichzelf met haar overleden moeder Paula Yates op Instagram geplaatst had. Volgens 'The Sun' wordt een natuurlijk overlijden als meest waarschijnlijke mogelijkheid naar voren geschoven.

Collega's en vrienden reageren geschokt op het plotse heengaan. "Zo verdrietig na het horen van het nieuws over Peaches Geldof", twitterde Paris Hilton. "Ze was zo'n prachtige en bijzondere ziel. Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar haar familie. RIP." Peaches werd vaak omschreven als 'de Britse Paris Hilton'. De twee socialites ontmoetten elkaar in 2009 tijdens het filmfestival van Cannes.

"Van enkele dingen spijt"
Christina Curry plaatste een foto van haar en Peaches op Instagram als eerbetoon. "Je was de vriendin die ik toen nodig had", schreef het Nederlandse model. "Je was onmogelijk moeilijk en onmogelijk intelligent. Van enkele dingen heb ik spijt, maar ik ben je nooit vergeten."

"Er zijn geen woorden om het verlies van een kind en moeder zo mooi als Peaches Geldof makkelijker te maken", liet Susan Sarandon weten. Simon Cowel benadrukte het verdriet. "Sommige dingen zijn niet te begrijpen", schreef Ellie Goulding. Sharon Osbourne is 'kapot' van het nieuws, terwijl dochter Kelly "geen woorden heeft om het verdriet te beschrijven".

08-04-2014 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripster mept haar billen in gezicht van presentator

Stripster mept haar billen in gezicht van presentator

http://oi61.tinypic.com/2znmwjq.jpg

Ambiance in de Franse talkshow 'Le Grand Journal': presentator Antoine de Caunes werd er verrast door een stripster die haar job wel heel gepassioneerd uitvoerde.

Sylvia maakte haar opwachting als agente, maar lang bleven die kleren niet aan. Na het stripmoment was het tijd voor een beetje acrobatie. Ze beklom haar prooi en mepte zowaar met haar kont in zijn gezicht.

Een mens zou van minder de kluts kwijtraken, maar De Caunes was nog helder genoeg om aan zijn zoon te denken die naar de uitzending aan het kijken was. "Het was niet papa die zijn neus in de billen van de mevrouw gestoken heeft, maar de mevrouw die haar billen in het gezicht van papa duwde", luidde de verduidelijking. Daarna mocht ook de Franse acteur Gérard Jugnot nog van dichtbij kennismaken met dit bijzondere twerkfenomeen.

08-04-2014 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bebaarde Conchita Wurst: "Mensen aan het denken zetten"

Bebaarde Conchita Wurst: "Mensen aan het denken zetten"

http://oi62.tinypic.com/xg9x7d.jpg

Conchita Wurst, de Oostenrijkse inzending voor het Eurovisie Songfestival, is op bezoek bij onze noorderburen. Ze zegt overdonderd te zijn door de acceptatie die ze krijgt tijdens haar bezoek aan Nederland. Wurst is travestiet en is een opvallende verschijning als een bebaarde vrouw.

"Ik ben overdonderd en emotioneel door het warme welkom dat ik krijg in Nederland", liet Wurst vanavond weten in het tv-programma Life 4 You op de zender RTL.

De Oostenrijkse zanger trad gisteren op tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam. Achter de schermen pinkte hij daar een traantje weg.

Tolerantie
De 25-jarige Wurst is geboren als Thomas Neuwirth maar ziet zichzelf als vrouw zodra hij op de bühne staat.

Wurst had naar eigen zeggen een moeilijke pubertijd als homo. De zanger wil als bebaarde man een voorbeeld van tolerantie zijn. "Ik ben geen godin van de tolerantie, maar dit is mijn waarheid. Ik heb de kans van deelname aan het Songfestival gepakt om mensen aan het denken te zetten."

07-04-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga verwent vriendje met stevige lapdance

Lady Gaga verwent vriendje met stevige lapdance

http://oi57.tinypic.com/35aovm8.jpg

Lady Gaga heeft haar vriendje, acteur Taylor Kinney, het voorbije weekend getrakteerd op een stomende lapdance in de New Yorkse nachtclub BPM. De lapdance was redelijk intiem waardoor bodygaurds beslisten om het koppel wat privacy te geven door gordijnen rond het VIP-podium te hangen.

Gaga hitste eerst  het publiek op door na haar optreden in de nachtclub op het poduim sexy te kronkelen. Toen haar vriend Kinney pas later in de club toekwam, was Gaga al goed opgewarmd. Een bron vertelt het spektal na: "Gaga kroop in de huid van een ware stripper. Toen haar vriend toekwam, duwde ze hem neer op een stoel en begon met haar privé-optreden. Het koppel begon te kussen en Gaga trok Kinney's hoofd in haar kruis terwijl ze door zijn haar wreef. Dat was het moment waarop de bodyguards ingrepen." Gaga gaf haar optreden nog meer gestalte door haar recent duet met rapper R-Kelly 'Do what u want' te zingen. Daarop greep Kinney Gaga stevig vast bij haar billen en antwoordde dat hij het vuur is dat haar verbeelding op hol brengt.

07-04-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodactrice allergisch voor acteur uit 'Game Of Thrones'

Hollywoodactrice allergisch voor acteur uit 'Game Of Thrones'

http://oi57.tinypic.com/2vlpbuv.jpg

Het zal je maar overkomen: een kusscène met een acteur voor wie je allergisch bent. Actrice Leslie Mann (42) kreeg ermee te maken tijdens de opnames van 'The Other Woman'.

In de film speelt de 'This is 40'-actrice de echtgenote van de Deense acteur Nikolaj Coster-Waldau, vooral bekend om zijn rol van Jaime Lannister in 'Game Of Thrones'.

"Ik was ontzettend opgetogen dat ik met Nikolaj mocht kussen", vertrouwde de actrice ons toe tijdens een interview in Amsterdam. "Hij is zo knap en ik ben al jaren getrouwd dus ik dacht: dit wordt leuk. Maar elke keer ik hem moest kussen, stond mijn kin plots vol rode bobbels. Eerst dacht ik dat het door zijn aftershave kwam, maar toen hij zijn gezicht ging wassen en we de scène opnieuw deden, gebeurde er net hetzelfde. Gek hé?"

Eind deze maand komt 'The Other Woman' in de zalen. In de film spelen ook Cameron Diaz en Kate Upton mee die komaf maken met een seriebedrieger.

07-04-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck voelt zich een met de natuur

Eline De Munck voelt zich een met de natuur

http://oi57.tinypic.com/smer9w.jpg

De Ha Long-baai in Vietnam, daar raakt ook Eline De Munck flink van onder de indruk. Blijkbaar voelde ze er zich zo een met de natuur dat al die kleren overboord mochten.

'TV Familie' wist twee weken geleden te melden dat Eline haar zinnen opnieuw op cameraman Matthijs Vlogaert gezet had. "Eline en Matthijs, dat is iets vreemd. Dat is aan, uit, aan, uit. Hun relatie ging het ene moment fantastisch, het volgende was het over en uit", aldus een vriend. "Maar ondanks de meningsverschillen ziet Eline hem graag en zal ze er alles aan doen om hem terug te winnen. Op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren heeft ze hem ook meermaals gekust. En Matthijs kuste terug, dus wie weet."

07-04-2014 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Woody Harrelson redde mijn leven"

Jennifer Lawrence: "Woody Harrelson redde mijn leven"

http://oi58.tinypic.com/vdecs2.jpg

Acteur Woody Harrelson (Haymitch) is niet enkel de reddende engel van Jennifer Lawrence (Katniss) in de filmreeks 'The Hunger Games'. Ook naast de set houdt hij een oogje in het zeil. Zo redde hij Lawrence van een verstikkingsdood toen ze zich verslikte bij het innemen van haar vitaminen. "Woody heeft letterlijk mijn leven gered", verklaarde de Oscar-winnares.

Het incident gebeurde tijdens de opnames van het tweede deel van 'The Hunger Games: Mockingjay.' Een getuige zag dat Lawrence haar pilletje in het verkeerde keelgat schoot. "Ze begon te kokhalzen en werd helemaal rood. Niemand wist wat we moesten doen tot Harrelson voorbij kwam." Hij gaf eerst een paar stevige kloppen de rug van Lawrence. "Toen dat niet lukte, sloeg hij zijn armen rond haar en duwde op haar buik. De pillen vlogen uit haar mond."

07-04-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hollywood wil niks te maken hebben met Kim Kardashian"

"Hollywood wil niks te maken hebben met Kim Kardashian"

http://oi61.tinypic.com/vqh7c3.jpg

Kanye West blijft zijn best doen om zijn aanstaande Kim Kardashian te introduceren bij zijn Hollywood-vriendjes, maar de meeste van hen moeten daar volgens RadarOnline weinig van hebben. De realityster wordt maar niet uitgenodigd voor elite-feestjes en clubjes waar ze juist zo graag naartoe zou willen.

"Kanye smeekt mensen om Kim uit te nodigen bij de top van Hollywood, maar veel mensen weigeren", laat een bron weten aan de website. "Hij is een serieuze ster en krijgt veel waardering en respect, vooral voor zijn inzicht als zakenman, maar ze willen niks te maken hebben met Kim."

Volgens de insider is de brunette simpelweg niet welkom op sommige bijeenkomsten waar Kanye wel voor wordt gevraagd. "Een ander probleem is dat Kanye wil dat deze mensen ook zijn schoonmoeder Kris Jenner zullen accepteren. Maar dat gaat echt niet gebeuren. Ze willen haar er nog minder bij hebben dan Kim."

Toch merkt de bron op dat de overtuigingskracht van Kanye niet onderschat moet worden. Zo kreeg hij het ook voor elkaar dat Kim op de cover staat van de Amerikaanse Vogue. "Kanye weet meestal hoe hij iets voor elkaar moet krijgen."

07-04-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Valérie (27) spreekt voor het eerst na zwemstunt om Enrique Iglesias te zien

Vlaamse Valérie (27) spreekt voor het eerst na zwemstunt om Enrique Iglesias te zien

http://oi60.tinypic.com/2r22iio.jpg

De Vlaamse superfan die in december 1,5 km in zee zwom om de villa van Enrique Iglesias te bereiken, doet voor het eerst haar verhaal. "Bijna verdronk ik, maar Enrique was het waard. Ik ben verliefd op hem geweest, maar besef dat het niets kan worden."

Enrique Iglesias (38), bekend van wereldhits als 'Bailamos', 'Hero' en 'I Like It', heeft het allemaal al meegemaakt: honderden krijsende meisjes die hem beha's toewerpen of hem na een concert dolverliefd staan op te wachten. Maar zelfs híj verslikte zich nog, die ochtend eind december vorig jaar.

"Ik liet mijn kleren achter onder een brug en sprong in zee, in een ultieme poging hem te ontmoeten", vertelt de West-Vlaamse Valérie V. "Dat was werkelijk de énige manier om dicht bij Enrique te raken. Een hele week lang had ik geprobeerd op een normale manier in zijn wijk te komen, maar dat was telkens mislukt."

Valérie was speciaal naar Miami afgezakt voor het kerstconcert 'Jingle Ball' met Iglesias en wilde eindelijk eens met hem spreken. In een opwelling trotseerde ze liefst 1,5 kilometer ruw klotsend zeewater. "Onderweg, in de baai, besefte ik dat de kans groot was dat ik zou verdrinken. Maar ik zette door. Uiteindelijk raakte ik toch aan de overkant. Daar stond ik dan, in de tuin van Enrique. Er was een man aan het werk en die verwittigde de security. Enkele veiligheidsmensen kwamen me meteen halen. Enrique kreeg ik toen nog niet te zien. Wellicht was hij nog boven, in zijn pyjama. Maar een halfuur later kwam hij dan toch langs, in het wachthuisje van de security. Dat was een heel, héél raar moment. Ik was zo van de kaart dat ik stotterde. Hij omhelsde mij en toonde zich oprecht bezorgd."

Sweetheart
In een interview met een Britse krant raakte Enrique het verhaal vorige maand al eens aan. "Ze brak mijn hart: ze zag er zo dun, fragiel en koud uit. Ze zat daar met een plastic jas over zich getrokken. Daarom heb ik haar naar m'n huis gebracht." Valérie kreeg daar droge kleren van de superster. "Ik dacht eerst dat het kleren van hemzelf waren, maar ze bleken van zijn partner Anna Kournikova te zijn", zegt de vrouw. "Ik was heel ontroerd. Ik kon bijna niet geloven dat hij me zomaar een mooie trainingsbroek en -trui van Adidas schonk."

Iglesias neemt zijn Vlaamse superfan niets kwalijk - "Ze is een sweetheart (een schatje, red.)", zei hij nog over haar. Sterker: de twee ontmoetten elkaar opnieuw, vorige week in Londen, waar Enrique uitgebreid zijn nieuwe plaat 'Sex and Love' kwam voorstellen. "Ik had deze keer zestien uur lang postgevat aan zijn hotel. Om me een beetje warm te houden, had ik de Adidas-trui opnieuw aangetrokken. Toen Enrique 's morgens uit het hotel kwam, herkende hij me meteen. Hij vroeg me of ik wel zorg droeg voor mezelf en of ik een plaats om te logeren had. Hij gaf me een knuffel en vertrok dan weer. Uiteindelijk heb ik hem nog een achttal keer ontmoet. Ook in zijn hotel, waar ik intussen een kamer had genomen. Toen hij me daar zag, hebben we een langer gesprek gevoerd."

07-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan ontmoet halfbroertje

Lindsay Lohan ontmoet halfbroertje

http://oi60.tinypic.com/mm7ogl.jpg

Lindsay Lohan heeft onlangs haar halfbroertje Landon ontmoet, het 14 maanden oude zoontje van haar vader Michael. Eerder zei ze nog in haar eigen serie 'Lindsay' op de tv-zender OWN van Oprah Winfrey dat ze niets te maken wilde hebben met de overige kinderen van haar vader.

In de serie sneerde ze naar haar vader dat zijn andere kinderen Landon en Ashley nooit deel zullen uitmaken van haar leven. Volgens RadarOnline heeft ze nu bakzeil gehaald. Michael vertelde aan RadarOnline dat zijn dochter recentelijk in New York toch haar schattige halfbroertje heeft gezien.

"Al mijn kinderen moeten Landon ontmoeten", liet hij optekenen. Lindsay's zus Ali ging haar voor. Michael: ''Lindsay slaagde erin een band met hem op te bouwen, evenals mijn andere kinderen.'' Michael vervolgt: "Het was een fantastische ervaring voor mij en Landon en ik denk ook voor hen."

06-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZDF stopt na 33 jaar met 'Wetten, dass..?'

ZDF stopt na 33 jaar met 'Wetten, dass..?'

http://oi61.tinypic.com/2ue7hcl.jpg

Treurnis alom bij onze oosterburen. De Duitse televisiezender ZDF trekt na 33 jaar de stekker uit het bekende amusementsprogramma 'Wetten, dass..?'. Dat heeft presentator Markus Lanz gisterenavond aan het einde van de show aangekondigd.

"Dit was 'Wetten, dass..?'. We gaan in zomerpauze en zien elkaar terug op 4 oktober voor de laatste drie edities van het programma", aldus Lanz.

Volgens programmadirecteur Norbert Himmler is de beslissing om te stoppen met de show ingegeven door de terugvallende kijkcijfers. "Die terugvallende kijkcijfers tonen dat de kijkgewoonten veranderd zijn en het format aan aantrekkelijkheid verloren heeft", aldus Himmler. "Het was geen makkelijke beslissing om een klassieker zoals 'Wetten, dass..?' van het scherm te halen. De kosten van een dergelijke grote show staan echter niet meer in verhouding tot de weerklank bij de kijker."

06-04-2014 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cressida wil zich (nog) niet verloven met Harry

Cressida wil zich (nog) niet verloven met Harry

http://oi57.tinypic.com/k1fb7o.jpg

Ondanks het feit dat hun relatie steeds serieuzer oogt, is Cressida Bonas nog niet bereid om in het huwelijksbootje te stappen met Harry. De 25-jarige blondine heeft aan vrienden laten weten dat ze voorlopig geen plannen koestert om een koninkijke bruid te worden. De Britse prins zal dus nog wat geduld moeten uitoefenen.

Het koppel is al twee jaar aan het daten maar vooral de laatste weken is hun relatie veel sterker geworden, menen waarnemers. Maar volgens intimi is 'Cressy' er nog niet uit hoe ze haar toekomst met Harry ziet. "Een huwelijk is dan ook niet voor direct", aldus een bron. "Ze heeft een marketingjob en huurt een flat samen met haar vriendin Daisy. Ze doet gewoon alle normale dingen die twintigers zouden doen."

Harry van zijn kant heeft al meermaals laten blijken dat hij gek is op zijn 25-jarige vriendin. Naar verluidt zou hij haar dolgraag ten huwelijk willen vragen. Maar Cressida houdt dus voorlopig de boot af.

06-04-2014 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat Miranda Kerr kan, kan een man ook"

"Wat Miranda Kerr kan, kan een man ook"

http://oi57.tinypic.com/kc0abk.jpg

De shoot en het bijhorende interview van Miranda Kerr in GQ Magazine liet de nodige stof opwaaien. Het topmodel sprak openlijk over de seksuele horizonten die ze wilde gaan verkennen na haar scheiding van Orlando Bloom. Voldoende reden voor enkele Australische binken om de (naakt)foto's te parodiëren. "Wat Miranda Kerr kan, kan een man even goed", aldus de Bondi Hipsters. Akkoord? Wij vinden de parodie alvast heel geslaagd.

06-04-2014 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Robbie Williams verhuist terug naar VS"

"Robbie Williams verhuist terug naar VS"

http://oi58.tinypic.com/mbsq5v.jpg

Robbie Williams is van plan terug te verhuizen naar de Verenigde Staten om zijn vrouw Ayda een plezier te doen.

Het koppel kwam in 2012 kort voor de geboorte van hun dochter Teddy in Londen wonen. Robbie heeft het erg naar zijn zin in de Britse hoofdstad, waar ze een huis kochten van ruim 20 miljoen euro. Volgens Daily Star heeft Ayda haar man echter overgehaald om terug te verhuizen naar Los Angeles.

De familie overwinterde de afgelopen vier maanden in hun huis in Beverly Hills, waar ze genoten van bergwandelingen, het strand en het zonnige weer. Ayda (34) is geboren in Turkije, maar groeide op in Hollywood. Een bron van Daily Star zegt dat Ayda akkoord ging met een proefjaar in Londen. "Robbie is gelukkig in elk land, maar dat geldt niet voor Ayda. Ze vindt het klimaat in Los Angeles beter dan de aanhoudende Engelse kou en regen. Maar het was niet alleen het weer dat ze mist. Ze heeft haar hele leven in LA gewoond en de meeste van haar vrienden wonen daar. Ze miste haar vrienden."

Robbie hoopte echter dat Teddy Brits onderwijs zou kunnen genieten. Volgens hem zouden er veel te veel idioten zitten op de scholen van Los Angeles. De 40-jarige zanger bereidt zich momenteel voor op zijn Swing Tour Live. Bovendien heeft hij van Gary Barlow een deadline opgelegd gekregen. Gary wil voor eind mei weten of Robbie zich weer aansluit bij Take That.

06-04-2014 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwyneth en Chris hielden scheidingsritueel"

"Gwyneth en Chris hielden scheidingsritueel"

http://oi62.tinypic.com/2rw6sd2.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben tijdens hun vakantie op de Bahama's deelgenomen aan een scheidingsritueel. Dat vertellen bronnen aan Daily Star.

Op het strand hebben Gwyneth en Chris volgens een ingewijde meegedaan aan een ceremonie onder leiding van een Kabbalah-rabbijn. Ze lazen voor uit de Zohar-geschriften, ontstaken een vuur en gooiden steentjes in de zee die hun "dwalende geesten" symboliseerden. Het ritueel zou bedoeld zijn om zich voor te bereiden op de aanstaande scheiding.

"Ze zijn nog steeds erg close en willen dit zo soepel mogelijk laten verlopen voor de kinderen", aldus de bron. Ze zouden zelfs nog een tijdlang samen willen wonen bij de terugkeer in Los Angeles. "Ze willen koste wat kost een lange, vervelende strijd vermijden."

06-04-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell wil nieuwe One Direction en verlaagt leeftijdsgrens

Simon Cowell wil nieuwe One Direction en verlaagt leeftijdsgrens

http://oi62.tinypic.com/2n6ybue.jpg

Wie nog nooit heeft gehoord van One Direction, heeft de afgelopen jaren niet op deze planeet geleefd. De jongensband uit de zangwedstrijd 'X Factor' kent dan ook een overweldigend succes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Simon Conwell de leeftijdsgrens van de wedstrijd wil verlagen van 16 naar 14 jaar.

Simon Cowell laat nu ook jongeren vanaf 14 jaar toe aan de audities voor 'X Factor'. Volgens de Britse krant The Sun hoopt hij zo meer jong talent te vinden, zelfs nog jonger dan One Direction, om het succes van de jongensgroep te verbeteren of te evenaren.

De laatste keer dat er bij 'X Factor' nog zo'n jonge deelnemers in de show waren geraakt, was in 2008. Toen zagen we Liam Payne van One Direction, die het tot de ronde had geschopt waar hij in het juryhuis in Barbados zat. Na deze show werd de leeftijdsgrens verhoogd tot 16 jaar, tot nu.

05-04-2014 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer indringer bij huis Selena Gomez

Weer indringer bij huis Selena Gomez

http://oi60.tinypic.com/33cm3gg.jpg

Selena Gomez heeft het er maar druk mee. Gisteren heeft voor de zoveelste keer iemand geprobeerd haar huis binnen te dringen. De politie rukte massaal uit.

Volgens ooggetuigen sprong een man over het hek bij het huis van de zangeres. Het is niet duidelijk wat de bedoeling van de indringer was. TMZ meldt dat de politie de man heeft aangehouden en ondervraagd.

Gomez heeft vaker last van ongenode gasten. In februari werd een man tot 120 dagen gevangenisstraf veroordeeld nadat hij huisvredebreuk had gepleegd. En op 31 maart werd een man gearresteerd nadat hij Gomez' gastenverblijf was binnengedrongen.

05-04-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens recensent in 'Mijn pop-up restaurant'

Peter Goossens recensent in 'Mijn pop-up restaurant'

http://oi57.tinypic.com/29pvjux.jpg

Peter Goossens wordt volgende week de eerste recensent in 'Mijn pop-up restaurant!' op VTM, het programma dat hij mee groot maakte als jurylid. De chef-kok gaat de komende dagen eten in de vijf pop-ups. Hij zal zijn ongezouten mening geven over de keuken, het concept en de bediening.

Bovendien nomineert hij de twee restaurants die volgens hem een wildcard verdienen. Meteen na de bekendmaking kan het publiek via sms beslissen welk duo met de wildcard aan de haal gaat en dus wordt vrijgesteld van een sluiting.

05-04-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael zal niet breken met Sabia onder druk van HSV"

"Rafael zal niet breken met Sabia onder druk van HSV"

http://oi57.tinypic.com/jb1jwk.jpg

De moeder van Rafael van der Vaart denkt dat de relatie van haar zoon en Sabia bestand is tegen de groeiende druk van zijn voetbalclub HSV.

De supporters van HSV houden Rafaels vriendin verantwoordelijk voor de belabberde prestaties van 'Raffie' en daarmee het hele team. Nooit eerder in de geschiedenis van de Bundesliga werd HSV met degradatie bedreigd. Ondanks deze slechte prestaties zien de clubaanhangers elke dag weer nieuwe foto's van Rafael met Sabia: flanerend, zoenend, lunchend.

In De Telegraaf vertelt Rafaels moeder Lolita van der Vaart echter dat haar zoon niet zal breken met zijn geliefde. "Al voert de club de druk nog meer op, hij zal haar door niemand laten afnemen. Rafael laat zich echt niet dwingen om haar aan de kant te zetten. Iedereen heeft een mening over Sabia, maar niemand kent haar echt", vertelt ze in de krant.

Met Sabia in zijn leven is VDV volgens De Telegraaf geregeld voorpaginanieuws door haar kwesties met huurbazen, haar omgang met Damián en gezoen op de oprit van Rafels ex-vrouw Sylvie. Na de miskraam van Sabia was er medeleven in Duitsland, maar daarna kreeg de kritiek op Rafaels prestaties op het veld weer de overhand.

05-04-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!