Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer indringer bij huis Selena Gomez

Weer indringer bij huis Selena Gomez

http://oi60.tinypic.com/33cm3gg.jpg

Selena Gomez heeft het er maar druk mee. Gisteren heeft voor de zoveelste keer iemand geprobeerd haar huis binnen te dringen. De politie rukte massaal uit.

Volgens ooggetuigen sprong een man over het hek bij het huis van de zangeres. Het is niet duidelijk wat de bedoeling van de indringer was. TMZ meldt dat de politie de man heeft aangehouden en ondervraagd.

Gomez heeft vaker last van ongenode gasten. In februari werd een man tot 120 dagen gevangenisstraf veroordeeld nadat hij huisvredebreuk had gepleegd. En op 31 maart werd een man gearresteerd nadat hij Gomez' gastenverblijf was binnengedrongen.

05-04-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens recensent in 'Mijn pop-up restaurant'

Peter Goossens recensent in 'Mijn pop-up restaurant'

http://oi57.tinypic.com/29pvjux.jpg

Peter Goossens wordt volgende week de eerste recensent in 'Mijn pop-up restaurant!' op VTM, het programma dat hij mee groot maakte als jurylid. De chef-kok gaat de komende dagen eten in de vijf pop-ups. Hij zal zijn ongezouten mening geven over de keuken, het concept en de bediening.

Bovendien nomineert hij de twee restaurants die volgens hem een wildcard verdienen. Meteen na de bekendmaking kan het publiek via sms beslissen welk duo met de wildcard aan de haal gaat en dus wordt vrijgesteld van een sluiting.

05-04-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael zal niet breken met Sabia onder druk van HSV"

"Rafael zal niet breken met Sabia onder druk van HSV"

http://oi57.tinypic.com/jb1jwk.jpg

De moeder van Rafael van der Vaart denkt dat de relatie van haar zoon en Sabia bestand is tegen de groeiende druk van zijn voetbalclub HSV.

De supporters van HSV houden Rafaels vriendin verantwoordelijk voor de belabberde prestaties van 'Raffie' en daarmee het hele team. Nooit eerder in de geschiedenis van de Bundesliga werd HSV met degradatie bedreigd. Ondanks deze slechte prestaties zien de clubaanhangers elke dag weer nieuwe foto's van Rafael met Sabia: flanerend, zoenend, lunchend.

In De Telegraaf vertelt Rafaels moeder Lolita van der Vaart echter dat haar zoon niet zal breken met zijn geliefde. "Al voert de club de druk nog meer op, hij zal haar door niemand laten afnemen. Rafael laat zich echt niet dwingen om haar aan de kant te zetten. Iedereen heeft een mening over Sabia, maar niemand kent haar echt", vertelt ze in de krant.

Met Sabia in zijn leven is VDV volgens De Telegraaf geregeld voorpaginanieuws door haar kwesties met huurbazen, haar omgang met Damián en gezoen op de oprit van Rafels ex-vrouw Sylvie. Na de miskraam van Sabia was er medeleven in Duitsland, maar daarna kreeg de kritiek op Rafaels prestaties op het veld weer de overhand.

05-04-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidsconcerten The Scene snel uitverkocht

Afscheidsconcerten The Scene snel uitverkocht

http://oi60.tinypic.com/dh5zqc.jpg

Paradiso in Amsterdam heeft vanochtend in snel tempo alle kaartjes voor het afscheidsconcert van The Scene uitverkocht. Binnen een uur waren de 1.500 beschikbare tickets verhandeld, heeft een woordvoerder van Paradiso laten weten.

Na alle publiciteit rond de gezondheidstoestand van zanger Thé Lau had Paradiso al een run op kaartjes voor het afscheidsconcert verwacht. Thé Lau gaf deze week aan dat hij zijn strijd tegen keelkanker snel gaat verliezen. De groep geeft drie laatste uitverkochte optredens op Pinkpop op 7 juni, in Paradiso op 17 juni en in Brussel op 21 juni.

De Nederlandse popgroep The Scene houdt er na 35 jaar noodgedwongen mee op. De band, bekend van hits als 'Iedereen is van de wereld', 'Open' en 'Blauw', organiseert de kleine toer om de zanger een waardig afscheid te gunnen.

05-04-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma tiener: "James Franco verdient tik op zijn vingers"

Oma tiener: "James Franco verdient tik op zijn vingers"

http://oi62.tinypic.com/255nfbo.jpg

De oma van de Schotse scholiere Lucy Clode (17) die online werd versierd door James Franco is boos op de Hollywoodacteur. MailOnline laat de oma aan het woord over de gênante versierpoging waarvoor James zich schaamt.

"Ik vind dat hij een tik op zijn vingers verdient. Mijn zoon kennende, de vader van Lucy, is hij niet te beroerd die tik uit te delen", oordeelt de 84-jarige Beryl Sussex. ''Het toont aan dat beroemdheden nauwelijks iets weten over gewone mensen en hoe ze zich moeten gedragen. Ze zijn de realiteit uit het oog verloren.''

''Lucy is nog niet eens 18. Het is al erg genoeg dat een man van zijn leeftijd haar op deze manier benadert, of het nu een filmster is of niet. Ik ken deze acteur niet, op mijn leeftijd hou ik dat niet allemaal bij, maar het is duidelijk dat zijn gedrag niet door de beugel kan.''

James Franco (35), die Lucy na een ontmoeting via Instagram wilde uitnodigen op een hotelkamer, zei al in het Amerikaanse televisieprogramma 'Live with Kelly and Michael' dat hij zijn lesje heeft geleerd. ''Ik heb het verkeerd ingeschat.''

Franco baalt er ook van dat zijn misstap nu de wereld rond gaat. "Het is soms al gênant genoeg om meisjes op deze manier te ontmoeten. Maar als ik het doe, weet meteen de hele wereld ervan. Dat is dus dubbel gênant."

05-04-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel laadt topless de batterijen op

Supermodel laadt topless de batterijen op

http://oi61.tinypic.com/2i20fa1.jpg

Het Litouwse fotomodel Edita Vilkeviciute poseerde al eens naakt voor de Pirellikalender van 2012, maar blijkt ook in haar vrije tijd bloot te zonnebaden. Daily Mail publiceerde foto's van het naakte model op het strand van St. Barts in de Caraïben. Edita wilde een egaal kleurtje over heel haar lichaam en besloot topless in de zon te liggen. De 25-jarige was in het gezelschap van een vriendin. De twee gingen pootjebaden en poseerden gretig voor selfies.

05-04-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones trekken dit najaar naar Australië

Rolling Stones trekken dit najaar naar Australië

http://oi60.tinypic.com/wul4qs.jpg

De tournee van de Rolling Stones in Australië en Nieuw-Zeeland, die werd geannuleerd na de zelfmoord van de partner van zanger Mick Jagger, zal uiteindelijk in oktober en november plaatsvinden.

"De nieuwe datums voor de tournee in Australië en Nieuw-Zeeland lopen van 25 oktober tot 22 november 2014", kondigde de Britse groep aan op zijn website. De precieze data van de optredens volgen binnenkort. "De Rolling Stones willen hun fans bedanken voor hun geduld en begrip", luidt het.

De muzikanten waren half maart in Australië en bereidden zich voor op hun eerste optreden in Perth op 20 maart. De hele tournee werd echter geannuleerd na de zelfmoord van modeontwerpster L'Wren Scott, sinds 2001 de levensgezellin van Mick Jagger was.

04-04-2014 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Straks weet kijker niet meer wat echt of verzonnen nieuws is"

"Straks weet kijker niet meer wat echt of verzonnen nieuws is"

http://oi57.tinypic.com/238kfo.jpg

De VVJ, de Vlaamse Vereniging van Journalisten, roept in de krant Het Nieuwsblad op tot voorzichtigheid voor journalisten die figureren in tv-series en films. "Straks weet de kijker niet meer wat echt en verzonnen is", zegt secretaris Pol Deltour naar aanleiding van de rollen van onder andere nieuwsanker Stef Wauters en journaliste Elke Pattyn in de vtm-reeksen 'Cordon' en 'Deadline 25/5'.

Een nieuwsbericht over een dodelijk virus in Antwerpen en een debat over de verkiezingen op 25 mei: zowel in 'Cordon' als in 'Deadline 25/5' komen beide journalisten prominent in beeld.

In Het Nieuwsblad zegt Pol Deltour dat er geen echte regels bestaan over wat mag en wat niet. "Dat betekent niet dat wij daar geen bedenkingen bij maken", zegt Deltour wel. "Straks weet de kijker niet meer of je nu echt of verzonnen nieuws brengt, wat natuurlijk geen goede zaak is voor de geloofwaardigheid. Daarom vragen we toch om zeer voorzichtig en zuinig om te springen met die gastrollen."

Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur van de vtm-nieuwsdienst, is het eens met Deltour, maar ziet op dit moment geen problemen. De geloofwaardigheid komt volgens hem niet in het gedrang. "Daar waken we wel over", zegt hij. "Enkel als het over serieuze series gaat, geven we toestemming. Dat is hier het geval. Aan humoristische reeksen doen we bijvoorbeeld niet mee."

04-04-2014 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Franco (35) flirt met 17-jarige

James Franco (35) flirt met 17-jarige

http://oi60.tinypic.com/2cetfo5.jpg

Een 17-jarig meisje uit Schotland maakte op Twitter bekend dat acteur James Franco haar wou versieren tijdens haar reis naar New York. Ze deelde alle gesprekken met Franco op Instagram maar toch ontkent de acteur alle beweringen.

Het meisje Lucy Clode was met haar mama op reis naar New York naar aanleiding van haar 18de verjaardag. Ze had verwacht dat ze ging shoppen in de grote winkels, dat ze de leukste toeristenplekjes ging zien, misschien zelfs een leuke show, maar een date met James Franco? Dat had ze nooit durven dromen.

Lucy ontmoette Franco voor de deur van het bekende theater Broadway, daar stond James nog wat handtekeningen uit te delen na zijn show. Net zoals elke tiener, nam Lucy enkele selfies met de enige echte Franco op de achtergrond. Daarna zou de acteur naar het meisje geroepen hebben, dat ze de foto moest delen op Instagram. Iets later startte de hele conversatie en vooral het geflirt tussen de acteur en het 17-jarige meisje.

James stelde aan Lucy drie snelle vragen: 'Ben je 18? Met wie ben je hier? En heb je een vriendje?' Daarna volgden nog andere vragen zoals: 'Kan ik je zien? Waar is je hotel? Zal ik een kamer boeken?' Het meisje heeft alle gesprekken bewaard en gedeeld met de wereld, om zeker te zijn dat iedereen haar zou geloven. Nu de acteur met de bewijzen wordt geconfronteerd, ontkent hij alles.

04-04-2014 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Filip heeft zijn ouders niet meer in de hand"

"Koning Filip heeft zijn ouders niet meer in de hand"

http://oi59.tinypic.com/zlb5w1.jpg

Het is tot een regelrecht conflict gekomen tussen de oude en de nieuwe koning. Albert en Paola zetten het paleis volledig buitenspel. "Filip heeft zijn ouders niet meer in de hand", zegt royaltywatcher Mario Danneels. Het communiqué van Paola over Laurent is de druppel die de emmer doet overlopen.

Eerder weigerden Albert en Paola al naar de nieuwjaarsreceptie voor de overheden te komen en maandag stuurden ze hun kat naar het staatsdiner voor de Chinese president. Binnen de paleismuren wordt verontwaardigd gereageerd op het eigenwijze optreden van Paola. "En terecht", zegt Danneels. "Twee weken lang is alles gedaan om het privéleven van Laurent te beschermen. En nu komt zij met de impliciete mededeling dat hij psychologische problemen heeft."

Waarom is het paleis zo ontstemd over het initiatief van Paola? Officieel is er geen reactie, maar op verschillende niveaus klinkt alleen maar verontwaardiging en ongenoegen. "Het paleis is boos omdat koning Filip een hele communicatiestrategie heeft uitgewerkt en die werkte goed. Alle communicatie verloopt via de persdienst. En dan gaat zijn moeder cavalier seul spelen. Ze vragen al meer dan twee weken om het privéleven van Laurent te respecteren, en dan doet Paola dit. Filip heeft zijn ouders duidelijk niet meer in de hand", aldus Danneels.

"In Nederland zou dit ondenkbaar zijn. Daar lopen alle leden van de koninklijke familie in de pas. Het lijkt ook alsof Laurent aan zijn lot wordt overgelaten. Het tegendeel is waar, want Filip heeft er juist alles aan gedaan om Laurent weer een publieke rol te geven. Hij doet er juist alles aan om de eenheid in de familie te verzekeren. Of Claire boos is om het initiatief van haar schoonmoeder? Dat denk ik niet. Zij is al zoveel gewend. En ze zal op dit moment andere zorgen hebben."

04-04-2014 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau: "Mijn allerlaatste applaus, dat wordt zwaar"

Thé Lau: "Mijn allerlaatste applaus, dat wordt zwaar"

http://oi62.tinypic.com/348pyc3.jpg

The Scene-voorman Thé Lau hoorde twee weken geleden dat hij nog maar tussen de zes en negen maanden te leven heeft. Toch is hij niet bang voor de onvermijdelijke dood en hoopt hij de tijd die hem nog rest met opgeheven hoofd te kunnen volbrengen. "Ik had er zwaar op ingezet om minstens 80 jaar te worden", zegt hij in het AD. "Het zal helaas alleen nog maar bergafwaarts gaan. Dat vind ik, een rasoptimist, moeilijk te verkroppen."

Al geplande optredens van The Scene gaan wel gewoon door. Zo staat de band nog op Pinkpop, in Paradiso (Amsterdam) en in de Ancienne Belgique in Brussel. "Pinkpop, waar The Scene opmerkelijk genoeg nooit eerder stond, wordt een van mijn laatste hoogtepunten. We spelen op dezelfde dag als The Rolling Stones. Fantastisch! Ik ben blij dat ik nog een paar keer op het podium kan staan om afscheid te nemen van het publiek. Ongetwijfeld zal het emotioneel worden. Zeker dat finale optreden, met m'n allerlaatste applaus. De laatste noten van mijn laatste lied. Ik moet er nog even niet aan denken."

Bij Thé werd vorige zomer keelkanker vastgesteld. Die was na vele behandelingen genezen, maar nu is er een longtumor bij de zanger gevonden. Thé bedacht voor zichzelf de term 'kankerveteraan' of 'kankersoldaat'. "Ik voelde me een militair in een soort oorlog. Een strijder met twee toekomstperspectieven. Sneuvelen aan het front of overwinnen. Doodgaan of genezen. Dat laatste bleek in eerste instantie voor mij weggelegd. Maar inmiddels dus niet meer."

Overdag lukt het hem nog wel zijn zinnen te verzetten. Hij heeft veel steun aan zijn vrouw en kinderen en samen gaan ze de strijd aan. Maar het is vooral 's nachts dat hij ligt te piekeren. "Op die denkmomenten doe ik geen oog dicht. Ik ga dan mijn bed maar uit en trek een lekker flesje wijn open. Of rook een sigaret. Stom! Het was me eindelijk gelukt te stoppen. Maar op de dag dat ik die slechte prognose kreeg, heb ik toch weer een pakje gekocht. Slecht en tamelijk onbegrijpelijk voor iemand met kanker in een long. Dus zet ik alles op alles om weer te kappen met die peuken."

Thé hoopt naast zijn optredens ook zijn nieuwe, nog titelloze roman te voltooien, en een muziekstuk dat hij schreef brengt hij veel eerder uit dan gepland.

04-04-2014 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Cobain: zelfmoord of vermoord?

Kurt Cobain: zelfmoord of vermoord?

http://oi58.tinypic.com/30xj1wm.jpg

Morgen is het twintig jaar geleden dat een elektricien het levenloze lichaam van Kurt Cobain aantrof in Cobains huis in Seattle. Volgens de lijkschouwer was de Nirvana-voorman toen al drie dagen wijlen. Naast of op Cobain, naargelang de bron, lag een jachtgeweer, een sigarendoos met daarin zijn drugspuiten en een brief waarover de discussie of het een zelfmoordbrief betreft nog steeds niet is beslecht. Het besluit van het autopsierapport was duidelijk: Cobains dood was het gevolg van "een aan zichzelf toegediende geweerwonde aan het hoofd". Tot vandaag zijn er echter heel wat mensen die ervan overtuigd zijn dat hij werd vermoord. Door wie dan wel? Een 'hitman' die het niet meer kan navertellen, in opdracht van Cobains vrouw en moeder van hun babydochtertje, Courtney Love. En waarom? Geld vaneigens.

De aanhangers van de moordtheorie beroepen zich op vier argumenten:

1. Cobain was op dat moment veel te high om een geweer op te pakken;
2. Er werden geen vingerafdrukken gevonden op het geweer, noch op de pen waarmee hij de 'zelfmoordbrief' zou hebben geschreven, noch op de doos met drugspuiten die naast hem lag;
3. Muzikant Eldon Hoke, bijgenaamd 'El Duce', beweerde dat Love hem 50.000 dollar had geboden om Cobain te doden;
4. De zogenaamde 'zelfmoordbrief', gericht aan zijn denkbeeldige jeugdvriend Boddah, zou eigenlijk een brief aan zijn fans zijn geweest waarmee Cobain aankondigde met Nirvana te stoppen en de muziekindustrie én Love de rug toe te keren. De laatste vier regels zou hij niet hebben geschreven.

Voor we hier dieper op ingaan, toch even een kleine schets van Kurt Cobain en diens algemene fysieke en mentale toestand.

Rilatine, gescheiden ouders, vandalisme
Als kind werd bij hem ADHD vastgesteld, waarvoor hij Rilatine slikte. Toen hij zeven was, scheidden zijn ouders en werd Kurt een teruggetrokken kind dat door verschillende familieleden werd opgevoed. Tijdens zijn middelbareschooltijd werd hij meermaals gearresteerd wegens vandalisme, hij verliet de school zonder diploma. Op zijn veertiende kreeg hij van zijn oom een gitaar cadeau, Kurt leerde zichzelf spelen.

Overdosis in Rome
Fast forward naar zijn laatste weken. Op 4 maart 1994, een maand voor zijn overlijden, trof zijn vrouw Courtney hem bewusteloos aan op de vloer van hun hotelsuite in Rome. Kurt had vijftig rohypol-pillen (een slaapmiddel) met champagne doorgespoeld, een dag later ontwaakte hij uit zijn coma. Pas na zijn dood beweerde Love dat dit zijn eerste zelfmoordpoging was, voordien hield ze het op "een ongeluk".

Gedreigd met zelfmoord
Twee weken later belde Love de politie in Seattle met de melding dat Kurt zich in een kamer van hun huis daar had opgesloten met een revolver en dat hij ermee dreigde zelfmoord te plegen. De politie nam toen zijn vuurwapens en zijn munitie in beslag. Kurt ontkende tegenover de agenten dat hij zelfmoord had willen plegen.

Afkicken
Op 25 maart dwongen Love en vrienden en collega's van Kurt hem zich op te laten nemen in een afkickkliniek voor zijn heroïneverslaving, die hij nota bene zelf toeschreef aan zijn chronische maagpijn. Op 30 maart vloog Kurt naar Los Angeles om zich in de kliniek te laten opnemen, maar niet voordat hij zijn beste vriend Dylan Carlson opdracht had gegeven het jachtgeweer te kopen waaruit een week later het dodelijke schot zou komen. Op 31 maart klom Kurt over de muur van de afkickkliniek. Love startte een zoekactie en huurde privédetective Tom Grant in om hem te vinden. Pas op 4 maart werd hij bij de politie als vermist opgegeven, later zou blijken dat hij die dag al dood was.

Kim Gordon
Diezelfde Tom Grant werd de belangrijkste pleitbezorger van de moordtheorie. Ook onder de vrienden van Kurt zijn de meningen over zijn dood verdeeld. Kim Gordon van Sonic Youth verklaarde in 2005: "Ik denk niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Er zijn meerdere mensen die nauw contact met hem hadden die dat ook niet denken".

Toch pleit één en ander voor de zelfmoordpiste. Familieleden van Kurt verklaarden dat hij lang voor hij beroemd werd al aan depressies en mentale instabiliteit leed. Daarnaast was er zijn heroïneverslaving en de handgeschreven 'zelfmoordbrief', waarover later meer.

Club 27
Kurts zus Kimberley onthulde bovendien dat Kurt als tiener tegen haar had gezegd dat hij tot de Club 27 wilde toetreden, de groep bekenden zoals Janis Joplin, Jim Morrison en later ook Amy Winehouse die op hun 27ste het tijdelijke voor het eeuwige hebben gewisseld.

Tijdens de Europese tournee van Nirvana in 1991 bekende Kurt zelf dat de maagpijn die hij al jaren had zo erg werd dat hij er zelfmoordneigingen van kreeg. Enkel heroïne zou die pijn hebben verzacht. "Het is op dit moment het enige wat mij ervan weerhoudt mijn kop eraf te knallen", verklaarde hij over zijn heroïnegebruik.

Nieuw testament
Terug naar de moordtheorie. Enkele weken voor zijn dood had Kurt aangekondigd dat Nirvana niet zou deelnemen aan het rondreizend festival Lollapalooza, waardoor de band én zijn vrouw Love miljoenen door hun neus geboord zagen. "Courtney ging door het lint", verklaarde Kurts beste vriend Dylan Carlson. Volgens insiders stond Kurt bovendien op het punt te scheiden van Love en had hij een nieuw testament opgesteld (maar nog niet ondertekend!) waarin Love niets zou erven.

Toen Love detective Grant inhuurde om Kurt te zoeken, zei ze hem niet dat de kindermeid Cali de dag voordien Kurt had gezien in hun huis in Lake Washington.

Love gaf detective Grant opdracht op verscheidene plekken op de uitkijk te staan, maar niet aan het huis waar hij voor het laatst was gezien.

El Duce, zanger van The Mentors, beweert dat Love hem enkele maanden voor de dood van Cobain 50.000 dollar had geboden om Kurt te vermoorden. El Duce slaagde tot tweemaal toe in een test met de leugendetector. Hij verklaarde hetzelfde tegenover de Britse documentairemaker Nick Broomfield, de maker van de docu 'Kurt and Courtney'. Een week nadat Broomfield El Duce had geïnterviewd, werd de muzikant dood aangetroffen. Hij werd aangereden door een trein toen hij met een man die hij net had ontmoet om bier ging. Niemand heeft die man ooit teruggezien. Volgens de politie was de dood van El Duce te wijten aan een ongeluk.

Dan de 'zelfmoordbrief', waaruit Love op tape voorlas tijdens een bijeenkomst van 7.000 fans op 10 april in Seattle. Detective Tom Grant houdt vol dat het geen zelfmoordbrief was en dat slechts de laatste vier regels, gericht aan zijn dochter Frances en vrouw Love, in die richting wijzen. Grant is van oordeel dat die laatste regels niet door Kurt zijn geschreven. Volgens het autopsierapport werd de hele brief door één persoon geschreven, handschriftexperts die door Grant en de makers van de tv-serie 'Unsolved Mysteries' werden ingeschakeld raakten het echter niet eens over de kwestie.

Die laatste vier regels luiden als volgt:
Frances and Courtney, I'll be at your alter.
Please keep going Courtney, for Frances.
For her life, which will be so much happier without me.

I LOVE YOU, I LOVE YOU!

Volgens Grant was de brief geen zelfmoordverklaring maar een brief waarmee Kurt wilde aankondigen dat hij niet alleen Courtney maar ook Nirvana en de hele muziekindustrie zou verlaten.

Opvliegend, gewelddadig
Aanhangers van de moordtheorie wijzen ook op het gewelddadige karakter van Love.

Dat het meisje opvliegend kon zijn, mocht ik ervaren toen ik Kurt in november 1991 in de Gentse Vooruit interviewde, waar hij die avond optrad met Nirvana, Love's band Hole in het voorprogramma. Het meisje gooide met deuren, krijste en schold haar lief uit. Om hem amper een kwartier later in de backstageruimte achterna te rennen en hem tot een wilde, theatrale tongkus te dwingen. Teen spirit van het destructieve soort. Toen ik Kurt tijdens het interview het trefwoord 'ambitie' voorschotelde, reageerde hij uitdrukkingsloos met "Slapen, narcolepsie, verdoving" ("Sleep, narcolepsy, sedation"). Nee, een vrolijke jongen was hij niet.

Ook de vader van Love meent dat zij Kurt heeft laten doden, hij schreef daar zelfs een boek over. Toen Love nog bij haar pa woonde, schreef ze gedichten. Ze gooide die vaak weg, maar papa viste er heel wat weer op. Eén ervan trok zijn aandacht, maar pas na de dood van Kurt besefte hij de draagkracht ervan. In dat gedicht, dat hij voorleest in de documentaire 'Kurt and Courtney', schrijft Love hoe ze plant met mannen te trouwen, hen te gebruiken voor wat ze waard zijn en ze dan te doden.

Twee keer dodelijke dosis heroïne
Dan de heroïne in het bloed van de aflijvige Kurt. Dat bevatte 1,52 milliliter heroïne per liter: meer dan twee keer de dodelijke dosis, zelfs voor een verslaafde die enige tolerantie heeft opgebouwd en maar liefst 75 keer de dodelijke dosis voor een niet-gebruiker. Heeft u al eens een heroïnegebruuiker gezien die net een shot heeft gezet? Die kan weinig minder dan dommelen, hooguit af en toe wat kwijl uit de mondhoeken vegen. Zelfs al had Kurt die overdosis overleefd, hoe kon hij dan nog zijn hemdsmouwen afrollen en dichtknopen, het geweer oppikken en de trekker overhalen?

Vingerafdrukken
En dan nog de vingerafdrukken wissen? Vast staat dat er geen 'leesbare' vingerafdrukken werden gevonden op het geweer, de pen waarmee hij de 'zelfmoordbrief' zou hebben geschreven of de sigarendoos met daarin zijn drugspuiten. Zelfs op de trekker van de Remington 20 gauge: geen vingerafdrukken. Naargelang de uiteenlopende bronnen lag het geweer naast dan wel op de borstkas van Cobain. Dat laatste is bijna onmogelijk, voeren de aanhangers van de moordtheorie aan, tenzij iemand anders het zo zou gelegd hebben.

Het zelfmoordscenario vatten die complottheoretici als volgt samen: Kurt moest de overdosis overleven of tenminste nog bij bewustzijn zijn, zijn mouw afrollen, zijn drugs netjes opbergen in de doos, zijn vingerafdrukken daar en van de pen vegen, het geweer oppakken, het op zijn mond richten, de trekker overhalen, de vingerafdrukken vervolgens van het geweer afvegen en het dan op zijn borstkas leggen.

Nieuwe foto's
Naar aanleiding van de twintigste verjaardag van zijn overlijden werden op 20 maart jongstleden nieuwe foto's vrijgegeven van de plek waar Kurt werd aangetroffen, afkomstig van filmrolletjes die de politie destijds naliet te laten ontwikkelen.

De politie haastte zich tegen te spreken dat het onderzoek naar de dood van Kurt opnieuw zou geopend worden. "Geen veranderingen, geen ontwikkelingen, geen nieuwe sporen", zo vatte politiewoordvoerster Renee Witt het samen.

Eerder deze week kondigde Love aan dat de musical rond Kurt Cobain, een idee dat ze jarenlang van tafel had geveegd, er toch komt. Dat heeft ze besloten nadat zij en haar inmiddels 21-jarige dochter Frances daar "lang over hadden nagedacht".

"Ik voel dat Kurt zou gewild hebben dat ik dit laat gebeuren: een evenement dat hulde brengt aan zijn kunst, aan zijn fans en aan zijn familie. Als Frances en ik dan samen in de zaal zitten, zou dat de meest emotionele ervaring van ons leven zijn", liet ze optekenen in NME.

Zij die menen dat uitgerekend Love achter de dood van Kurt zit, maken zich daarbij bedenkingen waarbij begrippen als 'bloedzuiger', 'hypocriet' en 'lege bankrekening' op willekeurige wijze op elkaar volgen.

04-04-2014 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord: Richard Branson met drie meiden op één kiteboard

Nieuw wereldrecord: Richard Branson met drie meiden op één kiteboard

http://oi62.tinypic.com/19qxdw.jpg

Richard Branson kijkt niet op een uitdaging meer of minder. En al zeker niet als er naast mooie meiden ook nog eens een wereldrecord mee gemoeid is, hoe zou u zelf zijn?

De Britse zakenman stuntte in 2009 al eens door met een naakt model op zijn rug de golven te trotseren (zie onderste filmpje in dit artikel). Deze keer komt de 63-jarige vrouwenmagneet zowaar nog straffer uit de hoek. Met twee jongedames aan zijn lijf en goede vriendin Susi Mai aan zijn voeten kitesurfte hij zichzelf recht het 'Guinness book' in.

"Het was Susi (zelf een professioneel kitesurfster; nvdr) die me op het idee bracht", aldus Branson. "We zijn de voorbije jaren al verschillende uitdagingen aangegaan en hebben enkele wereldrecords in het kiteboarden op onze naam staan." De testsessie met Susi alleen ging vlot, daarna zorgden de Britse Alice Galliers en de Amerikaanse Alison DiSpaltro voor een absolute climax.

04-04-2014 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran zingt voor doodzieke tiener

Ed Sheeran zingt voor doodzieke tiener

http://oi62.tinypic.com/mlialy.jpg

Ed Sheeran heeft dinsdag gezongen voor een vijftienjarig Iers meisje op haar sterfbed. Het was de laatste wens van Triona Priestley om haar idool te horen zingen. Sheeran belde haar op en zong zijn hit Little Bird over de telefoon, enkele minuten voordat Triona overleed.

Vrienden en familie van Triona, die aan taaislijmziekte leed, waren een Twittercampagne begonnen om haar wens in vervulling te laten gaan. Uiteindelijk bereikte het verzoek #SongForTri de zanger, nadat de Ierse krant The Independent hem van de campagne op de hoogte stelde. "Ik ben erin geslaagd met Triona in contact te komen", laat Sheeran de krant weten. "Het is zo triest."

Nadat hij te horen kreeg dat de tiener kort na zijn serenade was overleden, twitterde Sheeran: "Rust in vrede Triona, het breekt mijn hart."

Triona's broer Colm bedankt de roodharige zanger via de krant. "Het was een prachtig laatste moment samen. Triona viel in slaap terwijl Ed voor haar zong en overleed kort daarna. Dus Ed Sheeran heeft haar in slaap gezongen."

03-04-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Victoria Beckham is geen echte modeontwerpster"

"Victoria Beckham is geen echte modeontwerpster"

http://oi57.tinypic.com/b7dfk3.jpg

Ook al zijn er veel mensen die graag de kleding van Victoria Beckham kopen, niet iedereen vindt de voormalige Spice Girl een echte ontwerper. De Italiaanse modeonwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana stonden met hun mond vol tanden toen hen werd gevraagd of ze het werk van Victoria bewonderen.

''Ze is een vriendin'', aldus Gabbana. Volgens hem levert ze goed werk, maar is dat niet te vergelijken met dat van een modeontwerper. ''Ze is een modeontwerpster, maar het is anders'', zocht hij naar de juiste woorden. ''John Galliano is een ontwerper... Alexander McQueen.''

Volgens Dolce heeft de kleding van de moeder van vier meer overeenkomsten met de betaalbare, trendy kleding van grote ketens dan met couture, zo weet de Telegraph. De Britse krant vermoedt dat Victoria niet blij zal zijn met de commentaren van de twee mode-iconen.

De echtgenote van ex-voetbalster David Beckham heeft binnenkort een belangrijke dag op het programma staan. Op 17 april wordt de Britse 40 jaar oud.

03-04-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaal riskeert vijf jaar cel voor besmeuren Banksy

Vandaal riskeert vijf jaar cel voor besmeuren Banksy

http://oi57.tinypic.com/6433py.jpg

Een vandaal die twee werken van de bekende graffiti-artiest Banksy in Los Angeles heeft besmeurd, is aangeklaagd voor vandalisme. Dat meldt TMZ. Het klinkt enigszins vreemd, want het werk van Banksy valt officieel ook onder de noemer vandalisme.

David William Noll besmeurde twee van Banksys bekendste werken, Meisje op schommel en Plassende hond. Noll bekladde de graffiti en kwam vijf dagen later terug om ook nog verfverwijderaar op de muren te smeren. De officier van justitie van Los Angeles stelde vier aanklachten tegen de man op. De maximale straf die voor de aanklachten staat is vijf jaar gevangenis.

YouTube
Volgens TMZ zou Noll wel eens de domste vandaal worden sinds lange tijd. Hij filmde zichzelf tijdens zijn daad en postte later een filmpje daarvan op YouTube. De politie wist de 35-jarige man daarna in de stad Modesta bij zijn moeder thuis te arresteren.

Justitie zei in een reactie aan TMZ dat ze overgaan tot vervolging omdat de eigenaars van de gebouwen klaagden over het besmeuren van Baksys werk. Banksy heeft geluk, niemand klaagt over zijn werk. Zo zou het gebouw waar Meisje op schommel de muren siert door het 'vandalisme' 650.000 dollar in waarde zijn gestegen.

03-04-2014 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Amazon eigen tv-series en games gaat maken

Waarom Amazon eigen tv-series en games gaat maken

http://oi59.tinypic.com/2e0s8k8.jpg

Dat het Amerikaanse internet- en mediabedrijf Amazon zes eigen tv-series en een resem exclusieve videogames plant voor zijn nieuwe Fire TV-apparaat, is niet zo verwonderlijk: concurrenten Netflix en Microsoft gingen het bedrijf al voor in die strategie. Hoe exclusieve content pasmunt werd om media-apparaten en -diensten te verkopen.

Televisietoestellen worden 'smart', gameconsoles en mediaspelers brengen allerhande digitale media naar uw huiskamer, en er zijn ook nog de 'settopboxen' van uw digitale tv-provider. Hoe wringt een nieuwkomer op dat vlak, zoals het Amerikaanse mediadistributiebedrijf Amazon, daar nog een kastje tussen gewrongen? De prijs van het ding (in de Verenigde Staten, waar het voorlopig uitsluitend te krijgen is, kost het net 100 dollar, zo'n 72 euro aan de huidige dollarkoers) is laag genoeg, maar dan nog concurreert het toestel met andere apparaten, die strijden voor ruimte in de tv-kast of aansluitingen op het televisietoestel. Maar Amazon heeft een probate strategie klaar om zijn Fire TV wat kracht bij te zetten, zo opperde ook vicedirecteur televisie Peter Larsen gisteren tijdens de aankondiging van het ding: eigen, exclusieve content.

Het meest in het oog springende daarbij zijn de talloze tv-reeksen die Amazon in de steigers heeft gezet, en die uitsluitend via de Fire TV of Amazons Prime-streamingdienst op (al dan niet op de tv aangesloten) computers beschikbaar is. Het bedrijf gooide wat dat betreft al een eerste experiment op met de comedyreeks 'Alpha House', die een tweede seizoen krijgt, en ondertussen heeft het al pilootafleveringen voor zes nieuwe tv-reeksen besteld. 'The After', bijvoorbeeld, wordt een nieuwe mysteryserie van 'The X-Files'-maker Chris Carter. 'Bosch' is een duistere thrillerreeks over een flik die de moord op een 13-jarig meisje probeert op te lossen terwijl hij zelf terechtstaat voor het omleggen van een seriemoordenaar. 'Mozart in the Jungle' neemt een kijkje achter de schermen van een symfonisch orkest, en verder zijn er het gezinsdrama 'Transparent' en twee kinderreeksen.

Ook op gebied van videogames probeert Amazon zijn duit in het zakje te doen. Momenteel zijn er 95 games verkrijgbaar voor de Fire TV, maar het bedrijf richtte in 2010 ook Amazon Game Studios op om exclusieve spellen te produceren, en huurde daarvoor ook bekwaam volk uit de videogame-industrie in, zoals mensen die ooit aan kleppers als 'Portal' en 'Far Cry 2' gewerkt hebben. De games die het bedrijf in de aanslag heeft staan, zijn van een heel andere aard dan degene die momenteel beschikbaar zijn voor de Fire TV, en die vooral iets ruimer bemeten versies van mobiele videogames zijn. Ook deze games, die de volgende maanden op de markt zullen komen, zijn uitsluitend te spelen op de Fire TV of Amazons Kindle Fire-mediatablet.

Amazon is niet het eerste media- en technologiebedrijf dat nieuwe klanten probeert te lokken door middel van eigen content. Netflix, de videostreamingdienst die momenteel een van de grootste concurrenten van Amazon is, gaf wat dat betreft in 2012 al een schot voor de boeg met 'Lilyhammer', een tv-reeks die aanvankelijk uitsluitend via de eigen dienst te zien was. Ondertussen is ze ook in wereldwijde syndicatie, en wordt ze bij ons uitgezonden op Canvas.

Later volgde het bedrijf met het megasucces 'House of Cards'. En ook Microsoft heeft, nu het zijn Xbox One-gameconsole echt gaat uitbreiden tot een algemene mediakist, plannen voor eigen tv-reeksen. Het bedrijf is samen met filmmaker Steven Spielberg bezig aan een tv-serie rond zijn gamefranchise 'Halo', die vanzelfsprekend uitsluitend via de Xbox One zal te zien zijn, en met 'Quantum Break' werkt het aan een opmerkelijke kruisbestuiving tussen videogame en tv-reeks: ieder afgerond level van de game, dat telkens op een 'goede' en een 'slechte' manier kan worden afgesloten, ontsluit één van twee verschillende versies van een episode uit de gekoppelde tv-reeks. Die dan weer hints bevat voor de volgende gamelevel.

Zeker een succes als 'House of Cards' heeft bewezen dat de strategie werkt: de serie is zo'n gespreksonderwerp geworden dat meer en meer kijkers Netflix nemen om de serie te kunnen zien. Maar het wordt minder prettig voor een kijker die én 'House of Cards', én 'Alpha House', én andere exclusieve tv-reeksen wil bekijken: die moet verschillende streamingdiensten in huis haleet gekoppeld aan verschillende toestellen om ze op af te spelen.

Volgens een recent onderzoek van Microsoft beschikt een gemiddeld westers huishouden - niet eens een dat door 'early adopters' wordt bevolkt - zes toestellen die op het internet aangesloten zijn, van smartphone en tablet tot gameconsole. En als er in deze al langer woedende oorlog der 'ecosystemen' (Google, Apple, Microsoft, Amazon) nu ook exclusieve tv- en, al dan niet gamecontent in de strijd wordt gegooid kan dat aantal alleen nog maar groeien.

Tijd voor een groter tv-kastje, dus.

03-04-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael zou niet blij zijn met album"

"Michael zou niet blij zijn met album"

http://oi59.tinypic.com/34t5rwz.jpg

Michael Jackson zou niet blij zijn geweest met de release van een album waar werk op staat dat nog niet af is. Dat heeft zijn neefje TJ Jackson gezegd, die gemengde gevoelens heeft over het nieuwe album Xscape.

Volgens TJ was zijn oom een perfectionist die er niets van moest hebben dat zijn tracks openbaar zouden worden gemaakt zonder zijn laatste touch en goedkeuring. Desondanks hoopt TJ natuurlijk dat het album goed gaat lopen. ''Hij is mijn oom, en ik wil dat alles waar hij mee te maken heeft een succes wordt'', zegt hij tegen The Sun.

Deze week werd bekend dat er op 13 mei een nieuw album verschijnt van de in 2009 overleden popster. Daarop staan acht niet eerder verschenen nummers.

Archief
Producer L.A. Reid kreeg toegang tot het archief van de familie van Michael Jackson en vond een aantal nummers die door Jackson zijn ingezongen. Hij huurde vervolgens topproducers als Timbaland, Rodney Jerkins en John McClain in om de songs een hedendaags geluid te geven. Fans die benieuwd zijn naar de originele versies, kunnen de deluxe-versie aanschaffen, waarop de oorspronkelijke opnamen staan.

Een van de nummers gaat over een 12-jarig seksueel misbruikt meisje dat van huis wegloopt en in de prostitutie terechtkomt. Do You Know Where Your Children Are? heet de song. De zanger is zelf twee keer beschuldigd van seks met kinderen, maar er werd nooit iets bewezen. Vorig jaar zei danser Wade Robson dat hij als kind seksueel misbruikt is door Jackson. In juni staat een hoorzitting gepland.

03-04-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw en Ella Leyers vertolken hoofdrol in nieuwe politiereeks

Koen De Bouw en Ella Leyers vertolken hoofdrol in nieuwe politiereeks

http://oi60.tinypic.com/34e7qt5.jpg

Koen De Bouw en Ella Leyers zullen de hoofdrollen vertolken in een nieuwe politiereeks van Eén, die voorlopig de werktitel 'Professor T.' krijgt. Dat meldt de VRT.

De Bouw zal een professor criminologie spelen die consultant wordt van de recherche. Ella Leyers speelt dan weer een inspecteur van de federale gerechtelijke politie. Het verhaal situeert zich in Antwerpen, in de stad en de universiteit.

De opnames van de reeks, die het werk is van productiehuis Skyline, gaan op maandag 14 april van start. De reeks zal 13 afleveringen tellen en wordt ten vroegste in het najaar van 2015 uitgezonden. Volgens de VRT komt een tweede reeks er al zeker.

Andere rollen zijn van Bart Hollanders, Herwig Ilegems, Goele Derick, Carry Goossens en Tanja Oostvogels. Het concept en scenario zijn van Paul Piedfort, die eerder al "De hel van Tanger" en "Aspe" bedacht. Indra Siera, Tim Mielants en Frank Van Mechelen staan in voor de regie.

03-04-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau: "Ik heb nog zes tot negen maanden te leven"

Thé Lau: "Ik heb nog zes tot negen maanden te leven"

http://oi58.tinypic.com/wtzryo.jpg

Thé Lau, zanger van de Nederlandse rockgroep The Scene, heeft uitzaaiingen in zijn linkerlong en zal niet verder behandeld worden. Dat heeft zijn management laten weten aan de Nederlandse nieuwssite Nu.nl. The Scene houdt er door zijn ziekte na 35 jaar noodgedwongen mee op. De groep geeft drie laatste optredens op Pinkpop (7 juni), in Paradiso (17 juni) en in de AB in Brussel (21 juni).

In augustus werd bij Thé Lau keelkanker vastgesteld. Op 26 november schreef hij nog op zijn website: "Een maand geleden ben ik uit de tunnel van de chemo's en bestralingen gekropen. Aanvankelijk kon er niets gezegd worden over het resultaat, maar inmiddels is bekend dat de tumor op mijn strot weg is."

Lau had goede hoop voor 2014. Hij begon nieuwe songs te schrijven voor een theaterprogramma, dat eind dit jaar van start zou gaan. Bij Giel op de Nederlandse zender 3FM zei Lau dat hij volgens zijn artsen nog 6 tot 9 maanden te leven heeft.

De band organiseert de kleine tour om zijn zanger een waardig afscheid te gunnen. "Het vervelende is dat ik geen zekerheid heb, maar het is duidelijk dat het niet lang meer zal duren. Ik ben blij dat het me nog gegund is om op het podium met vrienden afscheid te nemen van het publiek."

Thé Lau is 61. De nummers 'Blauw', 'Rigoureus' en 'Iedereen Is Van De Wereld' van The Scene groeiden uit tot classics en ook zijn soloplaten 'De God van Nederland' en 'Tempel Der Liefde' werden goed ontvangen. Daarnaast publiceerde Thé Lau ook een vijftal boeken.

03-04-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!