Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran zingt voor doodzieke tiener

Ed Sheeran zingt voor doodzieke tiener

http://oi62.tinypic.com/mlialy.jpg

Ed Sheeran heeft dinsdag gezongen voor een vijftienjarig Iers meisje op haar sterfbed. Het was de laatste wens van Triona Priestley om haar idool te horen zingen. Sheeran belde haar op en zong zijn hit Little Bird over de telefoon, enkele minuten voordat Triona overleed.

Vrienden en familie van Triona, die aan taaislijmziekte leed, waren een Twittercampagne begonnen om haar wens in vervulling te laten gaan. Uiteindelijk bereikte het verzoek #SongForTri de zanger, nadat de Ierse krant The Independent hem van de campagne op de hoogte stelde. "Ik ben erin geslaagd met Triona in contact te komen", laat Sheeran de krant weten. "Het is zo triest."

Nadat hij te horen kreeg dat de tiener kort na zijn serenade was overleden, twitterde Sheeran: "Rust in vrede Triona, het breekt mijn hart."

Triona's broer Colm bedankt de roodharige zanger via de krant. "Het was een prachtig laatste moment samen. Triona viel in slaap terwijl Ed voor haar zong en overleed kort daarna. Dus Ed Sheeran heeft haar in slaap gezongen."

03-04-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Victoria Beckham is geen echte modeontwerpster"

"Victoria Beckham is geen echte modeontwerpster"

http://oi57.tinypic.com/b7dfk3.jpg

Ook al zijn er veel mensen die graag de kleding van Victoria Beckham kopen, niet iedereen vindt de voormalige Spice Girl een echte ontwerper. De Italiaanse modeonwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana stonden met hun mond vol tanden toen hen werd gevraagd of ze het werk van Victoria bewonderen.

''Ze is een vriendin'', aldus Gabbana. Volgens hem levert ze goed werk, maar is dat niet te vergelijken met dat van een modeontwerper. ''Ze is een modeontwerpster, maar het is anders'', zocht hij naar de juiste woorden. ''John Galliano is een ontwerper... Alexander McQueen.''

Volgens Dolce heeft de kleding van de moeder van vier meer overeenkomsten met de betaalbare, trendy kleding van grote ketens dan met couture, zo weet de Telegraph. De Britse krant vermoedt dat Victoria niet blij zal zijn met de commentaren van de twee mode-iconen.

De echtgenote van ex-voetbalster David Beckham heeft binnenkort een belangrijke dag op het programma staan. Op 17 april wordt de Britse 40 jaar oud.

03-04-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaal riskeert vijf jaar cel voor besmeuren Banksy

Vandaal riskeert vijf jaar cel voor besmeuren Banksy

http://oi57.tinypic.com/6433py.jpg

Een vandaal die twee werken van de bekende graffiti-artiest Banksy in Los Angeles heeft besmeurd, is aangeklaagd voor vandalisme. Dat meldt TMZ. Het klinkt enigszins vreemd, want het werk van Banksy valt officieel ook onder de noemer vandalisme.

David William Noll besmeurde twee van Banksys bekendste werken, Meisje op schommel en Plassende hond. Noll bekladde de graffiti en kwam vijf dagen later terug om ook nog verfverwijderaar op de muren te smeren. De officier van justitie van Los Angeles stelde vier aanklachten tegen de man op. De maximale straf die voor de aanklachten staat is vijf jaar gevangenis.

YouTube
Volgens TMZ zou Noll wel eens de domste vandaal worden sinds lange tijd. Hij filmde zichzelf tijdens zijn daad en postte later een filmpje daarvan op YouTube. De politie wist de 35-jarige man daarna in de stad Modesta bij zijn moeder thuis te arresteren.

Justitie zei in een reactie aan TMZ dat ze overgaan tot vervolging omdat de eigenaars van de gebouwen klaagden over het besmeuren van Baksys werk. Banksy heeft geluk, niemand klaagt over zijn werk. Zo zou het gebouw waar Meisje op schommel de muren siert door het 'vandalisme' 650.000 dollar in waarde zijn gestegen.

03-04-2014 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Amazon eigen tv-series en games gaat maken

Waarom Amazon eigen tv-series en games gaat maken

http://oi59.tinypic.com/2e0s8k8.jpg

Dat het Amerikaanse internet- en mediabedrijf Amazon zes eigen tv-series en een resem exclusieve videogames plant voor zijn nieuwe Fire TV-apparaat, is niet zo verwonderlijk: concurrenten Netflix en Microsoft gingen het bedrijf al voor in die strategie. Hoe exclusieve content pasmunt werd om media-apparaten en -diensten te verkopen.

Televisietoestellen worden 'smart', gameconsoles en mediaspelers brengen allerhande digitale media naar uw huiskamer, en er zijn ook nog de 'settopboxen' van uw digitale tv-provider. Hoe wringt een nieuwkomer op dat vlak, zoals het Amerikaanse mediadistributiebedrijf Amazon, daar nog een kastje tussen gewrongen? De prijs van het ding (in de Verenigde Staten, waar het voorlopig uitsluitend te krijgen is, kost het net 100 dollar, zo'n 72 euro aan de huidige dollarkoers) is laag genoeg, maar dan nog concurreert het toestel met andere apparaten, die strijden voor ruimte in de tv-kast of aansluitingen op het televisietoestel. Maar Amazon heeft een probate strategie klaar om zijn Fire TV wat kracht bij te zetten, zo opperde ook vicedirecteur televisie Peter Larsen gisteren tijdens de aankondiging van het ding: eigen, exclusieve content.

Het meest in het oog springende daarbij zijn de talloze tv-reeksen die Amazon in de steigers heeft gezet, en die uitsluitend via de Fire TV of Amazons Prime-streamingdienst op (al dan niet op de tv aangesloten) computers beschikbaar is. Het bedrijf gooide wat dat betreft al een eerste experiment op met de comedyreeks 'Alpha House', die een tweede seizoen krijgt, en ondertussen heeft het al pilootafleveringen voor zes nieuwe tv-reeksen besteld. 'The After', bijvoorbeeld, wordt een nieuwe mysteryserie van 'The X-Files'-maker Chris Carter. 'Bosch' is een duistere thrillerreeks over een flik die de moord op een 13-jarig meisje probeert op te lossen terwijl hij zelf terechtstaat voor het omleggen van een seriemoordenaar. 'Mozart in the Jungle' neemt een kijkje achter de schermen van een symfonisch orkest, en verder zijn er het gezinsdrama 'Transparent' en twee kinderreeksen.

Ook op gebied van videogames probeert Amazon zijn duit in het zakje te doen. Momenteel zijn er 95 games verkrijgbaar voor de Fire TV, maar het bedrijf richtte in 2010 ook Amazon Game Studios op om exclusieve spellen te produceren, en huurde daarvoor ook bekwaam volk uit de videogame-industrie in, zoals mensen die ooit aan kleppers als 'Portal' en 'Far Cry 2' gewerkt hebben. De games die het bedrijf in de aanslag heeft staan, zijn van een heel andere aard dan degene die momenteel beschikbaar zijn voor de Fire TV, en die vooral iets ruimer bemeten versies van mobiele videogames zijn. Ook deze games, die de volgende maanden op de markt zullen komen, zijn uitsluitend te spelen op de Fire TV of Amazons Kindle Fire-mediatablet.

Amazon is niet het eerste media- en technologiebedrijf dat nieuwe klanten probeert te lokken door middel van eigen content. Netflix, de videostreamingdienst die momenteel een van de grootste concurrenten van Amazon is, gaf wat dat betreft in 2012 al een schot voor de boeg met 'Lilyhammer', een tv-reeks die aanvankelijk uitsluitend via de eigen dienst te zien was. Ondertussen is ze ook in wereldwijde syndicatie, en wordt ze bij ons uitgezonden op Canvas.

Later volgde het bedrijf met het megasucces 'House of Cards'. En ook Microsoft heeft, nu het zijn Xbox One-gameconsole echt gaat uitbreiden tot een algemene mediakist, plannen voor eigen tv-reeksen. Het bedrijf is samen met filmmaker Steven Spielberg bezig aan een tv-serie rond zijn gamefranchise 'Halo', die vanzelfsprekend uitsluitend via de Xbox One zal te zien zijn, en met 'Quantum Break' werkt het aan een opmerkelijke kruisbestuiving tussen videogame en tv-reeks: ieder afgerond level van de game, dat telkens op een 'goede' en een 'slechte' manier kan worden afgesloten, ontsluit één van twee verschillende versies van een episode uit de gekoppelde tv-reeks. Die dan weer hints bevat voor de volgende gamelevel.

Zeker een succes als 'House of Cards' heeft bewezen dat de strategie werkt: de serie is zo'n gespreksonderwerp geworden dat meer en meer kijkers Netflix nemen om de serie te kunnen zien. Maar het wordt minder prettig voor een kijker die én 'House of Cards', én 'Alpha House', én andere exclusieve tv-reeksen wil bekijken: die moet verschillende streamingdiensten in huis haleet gekoppeld aan verschillende toestellen om ze op af te spelen.

Volgens een recent onderzoek van Microsoft beschikt een gemiddeld westers huishouden - niet eens een dat door 'early adopters' wordt bevolkt - zes toestellen die op het internet aangesloten zijn, van smartphone en tablet tot gameconsole. En als er in deze al langer woedende oorlog der 'ecosystemen' (Google, Apple, Microsoft, Amazon) nu ook exclusieve tv- en, al dan niet gamecontent in de strijd wordt gegooid kan dat aantal alleen nog maar groeien.

Tijd voor een groter tv-kastje, dus.

03-04-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael zou niet blij zijn met album"

"Michael zou niet blij zijn met album"

http://oi59.tinypic.com/34t5rwz.jpg

Michael Jackson zou niet blij zijn geweest met de release van een album waar werk op staat dat nog niet af is. Dat heeft zijn neefje TJ Jackson gezegd, die gemengde gevoelens heeft over het nieuwe album Xscape.

Volgens TJ was zijn oom een perfectionist die er niets van moest hebben dat zijn tracks openbaar zouden worden gemaakt zonder zijn laatste touch en goedkeuring. Desondanks hoopt TJ natuurlijk dat het album goed gaat lopen. ''Hij is mijn oom, en ik wil dat alles waar hij mee te maken heeft een succes wordt'', zegt hij tegen The Sun.

Deze week werd bekend dat er op 13 mei een nieuw album verschijnt van de in 2009 overleden popster. Daarop staan acht niet eerder verschenen nummers.

Archief
Producer L.A. Reid kreeg toegang tot het archief van de familie van Michael Jackson en vond een aantal nummers die door Jackson zijn ingezongen. Hij huurde vervolgens topproducers als Timbaland, Rodney Jerkins en John McClain in om de songs een hedendaags geluid te geven. Fans die benieuwd zijn naar de originele versies, kunnen de deluxe-versie aanschaffen, waarop de oorspronkelijke opnamen staan.

Een van de nummers gaat over een 12-jarig seksueel misbruikt meisje dat van huis wegloopt en in de prostitutie terechtkomt. Do You Know Where Your Children Are? heet de song. De zanger is zelf twee keer beschuldigd van seks met kinderen, maar er werd nooit iets bewezen. Vorig jaar zei danser Wade Robson dat hij als kind seksueel misbruikt is door Jackson. In juni staat een hoorzitting gepland.

03-04-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw en Ella Leyers vertolken hoofdrol in nieuwe politiereeks

Koen De Bouw en Ella Leyers vertolken hoofdrol in nieuwe politiereeks

http://oi60.tinypic.com/34e7qt5.jpg

Koen De Bouw en Ella Leyers zullen de hoofdrollen vertolken in een nieuwe politiereeks van Eén, die voorlopig de werktitel 'Professor T.' krijgt. Dat meldt de VRT.

De Bouw zal een professor criminologie spelen die consultant wordt van de recherche. Ella Leyers speelt dan weer een inspecteur van de federale gerechtelijke politie. Het verhaal situeert zich in Antwerpen, in de stad en de universiteit.

De opnames van de reeks, die het werk is van productiehuis Skyline, gaan op maandag 14 april van start. De reeks zal 13 afleveringen tellen en wordt ten vroegste in het najaar van 2015 uitgezonden. Volgens de VRT komt een tweede reeks er al zeker.

Andere rollen zijn van Bart Hollanders, Herwig Ilegems, Goele Derick, Carry Goossens en Tanja Oostvogels. Het concept en scenario zijn van Paul Piedfort, die eerder al "De hel van Tanger" en "Aspe" bedacht. Indra Siera, Tim Mielants en Frank Van Mechelen staan in voor de regie.

03-04-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau: "Ik heb nog zes tot negen maanden te leven"

Thé Lau: "Ik heb nog zes tot negen maanden te leven"

http://oi58.tinypic.com/wtzryo.jpg

Thé Lau, zanger van de Nederlandse rockgroep The Scene, heeft uitzaaiingen in zijn linkerlong en zal niet verder behandeld worden. Dat heeft zijn management laten weten aan de Nederlandse nieuwssite Nu.nl. The Scene houdt er door zijn ziekte na 35 jaar noodgedwongen mee op. De groep geeft drie laatste optredens op Pinkpop (7 juni), in Paradiso (17 juni) en in de AB in Brussel (21 juni).

In augustus werd bij Thé Lau keelkanker vastgesteld. Op 26 november schreef hij nog op zijn website: "Een maand geleden ben ik uit de tunnel van de chemo's en bestralingen gekropen. Aanvankelijk kon er niets gezegd worden over het resultaat, maar inmiddels is bekend dat de tumor op mijn strot weg is."

Lau had goede hoop voor 2014. Hij begon nieuwe songs te schrijven voor een theaterprogramma, dat eind dit jaar van start zou gaan. Bij Giel op de Nederlandse zender 3FM zei Lau dat hij volgens zijn artsen nog 6 tot 9 maanden te leven heeft.

De band organiseert de kleine tour om zijn zanger een waardig afscheid te gunnen. "Het vervelende is dat ik geen zekerheid heb, maar het is duidelijk dat het niet lang meer zal duren. Ik ben blij dat het me nog gegund is om op het podium met vrienden afscheid te nemen van het publiek."

Thé Lau is 61. De nummers 'Blauw', 'Rigoureus' en 'Iedereen Is Van De Wereld' van The Scene groeiden uit tot classics en ook zijn soloplaten 'De God van Nederland' en 'Tempel Der Liefde' werden goed ontvangen. Daarnaast publiceerde Thé Lau ook een vijftal boeken.

03-04-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent niet langer op intensieve

Prins Laurent niet langer op intensieve

http://oi61.tinypic.com/qsnvbr.jpg

Prins Laurent heeft de afdeling intensieve zorgen mogen verlaten. Dat bevestigt een bron die dicht bij de koninklijke familie staat. Laurent is volledig uit coma en ademt ook weer zelfstandig.

De prins vertoeft sinds 18 maart in het Sint-Lucasziekenhuis in Brussel. De coma diende naar verluidt niet alleen om zijn zware longontsteking beter te behandelen, maar ook als 'slaapkuur'. De laatste tijd liep hij er opvallend somber bij.

Laurent werd de afgelopen dagen geleidelijk aan losgekoppeld van de beademing. Hij ligt niet meer aan de kunstmatige beademing, maar zijn behandeling wordt voorgezet en er moeten nog onderzoeken gebeuren. Er is dus nog geen sprake van het ziekenhuis te verlaten, aldus diezelfde bron.

Meer vragen dan antwoorden
Gisteren deed koningin Paola nog de wenkbrauwen fronsen met een opvallend emotioneel persbericht. Daarin noemde ze Laurent onder meer haar "meest kwetsbare kind" en benadrukte ze haar goede band met Claire.

Was Paola geschrokken van de vele negatieve reacties omdat het twee weken duurde vooraleer ze haar zoon een bezoek bracht? Waarom ondertekende Albert het communiqué niet? En heeft ze iets goed te maken dan? De mededeling riep alvast meer vragen op dan ze beantwoordde.

03-04-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spotify gaat letterlijk op zwart

Spotify gaat letterlijk op zwart

http://oi60.tinypic.com/14b43h2.jpg

De apps van Spotify zien er vanaf 2008 al zo'n beetje hetzelfde uit. Weliswaar zijn de mobiele apps zo nu en dan van een nieuw jasje voorzien, maar vanaf vandaag start het Zweedse muziekbedrijf met de uitrol van een compleet nieuwe, zwarte interface voor alle apps.

Wat opvalt aan de nieuwe look van Spotify, is dat alle grijze elementen met de grond gelijk zijn gemaakt. Spotify heeft ervoor gekozen om alles volledig zwart te maken waarbij de witte teksten en kleurrijke albumillustratie de lichtpuntjes vormen. Volgens de Zweden zorgt de nieuwe interface er vooral voor dat er meer aandacht komt op de 'album art', volgens sommigen een ondergeschoven kindje sinds het naar de achtergrond verdwijnen van de grote platenhoezen.

Platformen
Naast een hippe nieuwe uitstraling moet de zwarte interface ook zorgen voor mee stroomlijning in de verschillende Spotify-apps. Als het aan het bedrijf ligt, moeten gebruikers weinig tot geen verschil merken als ze bijvoorbeeld een Windows-machine, een Mac, een Android-smartphone of een iPad gebruiken. Verder belooft de muziekservice een beter functionerende ontdek- en radiofuncties.

Als klap op de vuurpijl brengt Spotify een langgekoesterde wens van een hele hoop gebruikers in vervulling. Het bedrijf gaat toewerken naar de mogelijkheid om een 'bibliotheek' op te bouwen. In concurrerende diensten als Rdio en Google Play Music All Access is dat al mogelijk. De eerste stap naar deze nieuwe opslagmanier is het schrappen van de favorieten-optie. 

Gratis
In plaats van een sterretje kan nu op een plusje worden gedrukt waarna liedjes in de 'map' Jouw Muziek verdwijnen. Spotify is op alle platforms gratis te downloaden en te gebruiken. Voor muziek in een hogere kwaliteit en de mogelijkheid om muziek offline op te slaan is een Premium-abonnement nodig van net geen 10 euro per maand.

02-04-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur: Will Tura en Christoff samen in één show

Primeur: Will Tura en Christoff samen in één show

http://oi61.tinypic.com/2zzrfhc.jpg

Op 23 november slaan Will Tura en Christoff de handen in elkaar voor een uniek concert, waarbij de grootste hits van beide kleppers de revue zullen passeren. Een primeur voor de Vlaamse showbizz en voor de jonge schlagerkoning de perfecte aftrap van zijn 25ste jaar als zanger. "Dit is een droom die in vervulling gaat. Als ik naast Will Tura sta, denk ik nog altijd: 'Wow!'"

Ze zagen elkaar wel al eens eerder op het podium, maar toen ging het slechts om beperkte gastrolletjes. Zo mocht Christoff vier jaar geleden opdraven bij 'Tura 70' in de Ethias Arena en was Will Tura te gast bij 'Christoff & Vrienden' in dezelfde concerttempel in 2011. Tot een echt gezamenlijk project kwam het echter nooit. Tot nu.

"Het is allemaal heel snel gegaan", aldus Christoff. "Toen ik Will het voorstel deed, waren we er bijzonder snel uit. Ik kijk er in ieder geval heel hard naar uit. Toen ik jong was, mocht ik ooit eens zingen terwijl Will me begeleidde op de piano. Ik herinner me nog goed dat ik toen zwaar onder de indruk was. Gedurende mijn carrière is dat respect enkel gegroeid."

Will Tura laat weten dat hij niet lang hoefde na te denken toen het voorstel kwam, en dat hij uitkijkt naar de festiviteit. Al wordt er momenteel nog hard gewerkt om de precieze inhoud te bepalen. "Daar zijn we volop mee bezig", vertelt Christoff. "De bedoeling is zeker dat we allebei onze grootste hits brengen."

02-04-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil jij je kleden als Stromae? Dat kan voortaan

Wil jij je kleden als Stromae? Dat kan voortaan

http://oi61.tinypic.com/aaujhv.jpg

De kleurrijke kledingstijl van Stromae: je houdt ervan of je vindt het schreeuwlelijk. Wie valt voor de vrolijke stijl, een combinatie van Engelse schooluniformen en uitbundige Afrikaanse kleuren, kan voortaan terecht bij het nieuwe Belgische label Mosaert.

Dat is een initiatief van Paul Van Haver, de echte naam van Stromae, en zijn vriendin, stiliste Coralie Barbier. De naam van het label is een anagram van 'maestro', net als Stromae. De collectie bestaat voorlopig uit vier polo's en vier bijbehorende paar sokken. Voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen. 

Na de communautaire commotie rond het WK-lied dat Stromae met 'Ta Fête' leverde, zijn we benieuwd of ook deze opvallende mode het land zal beroeren. Wij vinden het alvast een streling voor het oog. En jij?

02-04-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola: "Laurent is mijn meest kwetsbare kind"

Paola: "Laurent is mijn meest kwetsbare kind"

http://oi58.tinypic.com/2hgh3r5.jpg

Koningin Paola maakt zich zorgen over de toekomst van haar jongste zoon, prins Laurent. Dat heeft ze laten weten in een persbericht. "Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare", klinkt het.

Prins Laurent verblijft sinds 21 maart in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in Brussel, waar hij opgenomen werd met een longontsteking. Gisteravond brachten koningin Paola en koning Albert, die voordien in het buitenland verbleven, voor het eerst een bezoek aan hun zoon.

Ontroerd
"Gisteren na ons bezoek aan het Sint-Lucasziekenhuis waren mijn echtgenoot en ik zeer ontroerd onze zoon Laurent te zien en vast te stellen dat dankzij een bekwaam medisch team zijn toestand verbetert en hij uit zijn kunstmatige slaap is ontwaakt", zegt koningin Paola in de mededeling. "Dag na dag volgen wij als bezorgde ouders zijn toestand op."

"Vooral zijn toekomst baart ons zorgen", gaat het verder. "Na het verlaten van het ziekenhuis zal Laurent een leven moeten kunnen opbouwen waarin hij zich samen met Claire, Louise, Nicolas en Aymeric kan ontplooien en gewaardeerd voelen, met onze steun en hulp."

Kwetsbaar
"Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare en ik schenk hem al mijn affectie en mijn aandacht", luidt het voorts in haar mededeling. "Sinds zijn opname in het Sint Lucasziekenhuis zijn mijn echtgenoot en ik voortdurend in contact zowel met Claire die wij zeer waarderen en liefhebben, als met de uitstekende medische ploeg die Laurent verzorgt."

02-04-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé aangeklaagd door twee vertrapte fans

Beyoncé aangeklaagd door twee vertrapte fans

http://oi60.tinypic.com/2zsoab8.jpg

Beyoncé wordt voor de rechter gesleept door twee fans. Raquel Castellanos en Gabriella Davidson zijn vertrapt tijdens een concert van de zangeres in Chicago en eisen nu een schadevergoeding, meldt CBS Chicago.

Raquel en Gabriella stonden op 13 december 2013 extra vroeg voor het United Center in Chicago om er zeker van te zijn dat ze vooraan zouden staan tijdens het concert. Maar naarmate de uren vorderden, werd de wachtende massa voor het stadion groter en ongeduldiger. Toen de deuren opengingen werden de dames vertrapt, raakten ze bewusteloos en braken ze botten. De fans werden naar het ziekenhuis gebracht en hebben de show gemist.

De twee vrouwen eisen nu een onbekend geldbedrag van Beyoncé, concertorganisator Live Nation en het United Center. Castellanos en Davidson zijn van mening dat zij allen schuldig zijn aan de oncontroleerbare menigte die ontstond voor het stadion en dat ze nalatig zijn geweest in het treffen van voorzorgsmaatregelen.

02-04-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen van K3 moet 100.000 euro schulden aflossen

Karen van K3 moet 100.000 euro schulden aflossen

http://oi61.tinypic.com/2rnzus3.jpg

K3-zangeres Karen Damen moet van de rechter 100.000 euro aan schulden terugbetalen. Het gaat om 80.000 euro aan openstaande facturen van haar luxevilla en 20.000 euro aan interesten. Dat meldt TV Familie.

"De rechtbank van koophandel heeft beslist dat ze mijn cliënt 100.000 euro verschuldigd is", zegt de advocaat van hoofdaannemer Rani Management in het blad. Bijna 20 aannemers werkten aan de villa van Damen. "Ook de onderaannemers zijn bijzonder opgelucht. Sommigen gingen zelfs failliet", luidt het.

Het kan nog enkele weken duren voor zij hun geld zien, want Karen en haar partner hebben nog één maand de tijd om beroep aan te tekenen. De zangeres wilde niet reageren in het blad.

02-04-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love: "Musical over Kurt Cobain komt er wellicht toch"

Courtney Love: "Musical over Kurt Cobain komt er wellicht toch"

http://oi61.tinypic.com/5v5gzn.jpg

Courtney Love had eerder gesteld dat er geen musical zou komen over haar echtgenoot Kurt Cobain, die in 1994 op zijn 27ste zelfmoord pleegde, maar ze is van mening veranderd na een gesprek met hun dochter, de 21-jarige Frances Bean.

Love in muziekblad NME: "We je nog dat ik ooit zei dat ik nooit een musical zou doen? Wel, dat klopt niet meer. Nadat we overstelpt werden met mails en berichten op sociale media van fans die aandrongen op een musical, hebben Frances en ik lang nagedacht. We zijn overeengekomen dat indien we de beste schrijvers, producers en regisseurs kunnen warm maken voor het project, er wellicht toch een Broadway-musical komt".

De 49-jarige zangeres beklemtoonde dat er "een goed verhaal" in moet zitten dat nog niet eerder verteld is en dat ze er alles voor zal doen om van de musical een succes te maken.

Voor Frances
"Ik zou talloze uren spenderen met een A-team om een project te realiseren dat Kurt op een zo respectvol en eerlijk mogelijke manier weerspiegelt. Zijn verhaal, zijn muziek en zijn erfenis zouden zo op het podium tot leven komen zodat niet alleen de wereld het zou kunnen zien maar, belangrijker nog, ook onze dochter".

"Ik voel dat Kurt zou gewild hebben dat ik dit laat gebeuren: een evenement dat hulde brengt aan zijn kunst, aan zijn fans en aan zijn familie. Als Frances en ik dan samen in de zaal zitten, zou dat de meest emotionele ervaring van ons leven zijn".

02-04-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin Gaye 30 jaar geleden doodgeschoten door vader

Marvin Gaye 30 jaar geleden doodgeschoten door vader

http://oi57.tinypic.com/2lmp5s1.jpg

Vandaag is het precies dertig jaar geleden dat Marvin Gaye, op de dag voor zijn 45ste verjaardag, werd doodgeschoten door zijn vader. De prins van de soul woonde begin de jaren tachtig in Oostende, waar hij werd opgevangen door de clubeigenaar en concertpromotor Freddy Cousaert. In die periode nam Gaye zijn grootste hit 'Sexual Healing' op en mocht Arno al eens een tong in de pan gooien voor Gaye.

Cousaert, die in de jaren zestig en zeventig in Europa de public relations verozrgde voor Mohammed Ali, overhaalde Marvin Gaye in 1980 in Oostende te komen wonen.

De man die voor Motown hits had gescoord met onder meer 'I Heard it Through the Grapevine' en 'How Sweet It Is (To Be Loved By You)' was verslaafd aan cocaïne en lag overhoop met de Amerikaanse belastingen. In 1981 woonde Gaye bij het gezin van Cousaert, later betrok hij een villa in Moere. Gaye kickte in Oostende af, trainde er, ging er naar de kerk en kwam weer op zijn plooien.

Het was ook in Oostende dat Gaye zijn hit 'Sexual Healing' en zijn comebackalbum 'Midnight Love' opnam. Dankzij Cousaert bedong hij een nieuw platencontract bij Columbia voor hij terug naar de VS vertrok. Slechts enkele jaren later schoot Gaye's vader, een dominee die het profane leven van zijn zoon streng afkeurde, de zanger dood.

Vanavond zendt OP12 naast bovenstaande documentaire ook het concert uit dat Gaye in 1981 in het Casino Kursaal in Oostende gaf.

01-04-2014 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry neemt kinderen mee op de set

Halle Berry neemt kinderen mee op de set

http://oi62.tinypic.com/9gkeap.jpg

Halle Berry heeft twee kinderen, een zesjarige dochter met haar ex en een zoontje van vijf maanden oud met haar man Oliver Martinez. Nu ze terug gaat werken, wil ze de juiste balans vinden tussen werk en gezin. Daarom neemt ze haar kinderen mee naar de set en heeft ze haar trailer omgetoverd tot een kindvriendelijk paradijs.

"Ik probeer een juiste balans te vinden in mijn leven. Mijn dochter breng ik naar school en mijn zoontje neem ik mee naar mijn werk. Daar heb ik een kinder- en speelkamer ingericht voor hem. Zo kan ik meer tijd met hem doorbrengen", vertelde de actrice.

Halle is nog geen half jaar geleden bevallen van haar zoontje maar heeft haar slanke lijn al helemaal terug. "Elke moeder zou borstvoeding moeten geven. Dat is de snelste manier om terug op je gewicht te komen", zei ze in een interview met Extra.

Haar dochter is enorm blij met haar kleine broertje: "Het lijkt wel alsof één van haar poppen tot leven is gekomen. Zij helpt hem mee verzorgen, eten geven, ze speelt met hem. Ze vindt het allemaal geweldig", aldus gelukkige mama Berry.

01-04-2014 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus opent 'toegankelijke zaak' in oude apotheek

Jeroen Meus opent 'toegankelijke zaak' in oude apotheek

http://oi59.tinypic.com/14vqq74.jpg

Jeroen Meus (36) start over enkele maanden met een nieuwe zaak in het centrum van Leuven. "Geen gastronomisch restaurant waar je weken op voorhand moet reserveren, maar iets toegankelijks", zegt hij. "We zijn nog volop aan het brainstormen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Meus opent de nieuwe zaak samen met zijn vennoot Nico Viaene. "Nico is de man die mij als jonge snaak een kans heeft gegeven in zijn toenmalige restaurant Le Fil", zegt Meus. "Ondertussen heeft hij een eigen zaak opgebouwd in het centrum van Leuven, Bar Louis, en heb ik Luzine op de kaart gezet. We waren allebei op een punt gekomen dat er tijd en vooral veel goesting was om iets nieuws te ontwikkelen. En dus hebben we de handen in elkaar geslagen."

Hoe de zaak zal heten, weet Meus nog niet. Ook aan het concept wordt nog volop gesleuteld. "Op dit moment weten we alleen heel zeker dat het geen klassiek restaurant wordt", zegt hij.

01-04-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur 'Frozen' draagt Oscar op aan dode zoon: "Hij zou het zo gewild hebben"

Regisseur 'Frozen' draagt Oscar op aan dode zoon: "Hij zou het zo gewild hebben"

http://oi62.tinypic.com/14csaio.jpg

Ryder Buck (23) stond op het punt om met zijn rockband Ryder Buck & The Breakers door te breken in Los Angeles, toen het noodlot in oktober van vorig jaar toesloeg. De zoon van 'Frozen'-regisseur Chris Buck kwam om het leven bij een verkeersongeval toen hij op de snelweg door twee auto's werd opgeschept. Ryder - die er net een chemokuur van één jaar had opzitten - was nog maar net kankervrij verklaard toen zijn ouders zijn begrafenis moesten regelen. Zijn vader besloot om zijn Oscar begin vorige maand aan hem op te dragen: "Omdat hij het zo gewild zou hebben en omdat hij er zo blij mee zou zijn." Ik ontmoette Buck en co-regisseuse Jennifer Lee in het ijshotel van Quebec, waar hun team inspiratie haalde voor het ijspaleis in 'Frozen'. Een interview.

"Hoe heeft jullie bezoek aan het IJshotel in Quebec de film beïnvloed?"

Regisseur Chris Buck:
"Ons bezoek heeft een enorme invloed gehad! Ik ben vijf jaar geleden voor de eerste keer naar hier gekomen. Ik was hier met maar twee andere mensen van de studio. Ik herinner me nog dat we al vrij snel hadden beslist om de sneeuwkoningin een paleis van ijs en sneeuw te laten maken. We wisten niet zo goed hoe we dat moesten aanpakken, maar dat veranderde van zodra we het ijshotel hadden gezien. Het was zo indrukwekkend! Ons art department is uiteindelijk drie jaar geleden een kijkje komen nemen in Quebec. Zij focusten zich op details en ze maakten filmpjes om te zien hoe licht door ijs schijnt. Er zitten zo veel details van het ijshotel in het ijspaleis van Elsa verwerkt. Het was een zeer grote inspiratie voor ons."

"Het script van 'Frozen' werd meermaals helemaal herschreven. Vanwaar kwam die beslissing om de verhaallijn compleet om te gooien?"


Regisseuse Jennifer Lee: "We hebben het heel lang moeilijk gehad omdat de sneeuwkoninging in het originele verhaal de slechterik is, maar wij wilden dat onze film over liefde versus angst ging en niet over goed versus slecht. Dat was erg frustrerend, maar het bleef moeilijk om Elsa's karakter te veranderen. Daar kwam verandering in toen we met liedjesschrijvers Bob en Kristen Lopez aan tafel zaten. Ze zeiden: 'Laten we gewoon een dag in het leven van Elsa doorbrengen en zien hoe het is voor haar om vrij te zijn.' Daar is dan het nummer 'Let It Go' uit voortgevloeid. 'Let It Go' heeft de scriptschrijvers en filmmakers laten zien dat we veel meer konden doen met Elsa dan dat we oorspronkelijk in gedachten hadden. Het werd plots veel leuker toen ze niet meer slecht was en toen haar personage veel complexer werd. We zijn een paar keer helemaal vanaf nul moeten beginnen, maar dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat."

"Hoe was het om een Oscar te winnen?"

Lee: "Ik ben in heel mijn leven nog nooit zo nerveus geweest! Ik besefte plots dat die Oscar ontzettend veel zou betekenen voor ons team van de Disney Animation Studios. Ik kon op de dag van de uitreiking amper praten, en dat is heel ongewoon! (lacht) Toen ik hoorde dat we hadden gewonnen, werd ik overmand door blijdschap en opluchting."

Buck: "Het was een geweldig moment, maar ik voelde me ook een beetje opgelucht. Ik was blij dat het allemaal achter de rug was. De nominaties werden al in januari bekend gemaakt en dan lijkt de dag van de uitreiking nog zo ver weg. Je bent er elke dag mee bezig en je zit voortdurend te hopen dat je een Oscar wint. Ik heb me heel vaak afgevraagd wanneer 'dé dag' nu eindelijk zou komen en wanneer ze die envelop nu eens gingen opendoen. Of we nu zouden winnen of verliezen, we waren er toch maar mooi bij!"

Lee: "Het duurde een eeuwigheid vooraleer (Kim Novak) die envelop had opengemaakt!"

"Jouw speech was enorm emotioneel." (Buck bedankte zijn beschermengel - zijn zoon - tijdens zijn dankwoord op de Oscars, nvdr.)

Buck: "Ik weet niet of jullie dit al weten, maar mijn zoon is bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Ik zat in New York voor interviews toen ik het nieuws te horen kreeg. De film was op dat moment nog niet uitgekomen, maar de pers had al heel veel goede dingen over ons geschreven. En dan gebeurt dit... De voorbije maanden zijn ontzettend dubbel geweest. Jen was degene die had voorgesteld om hem in mijn speech te bedanken omdat ik hem tijdens de andere uitreikingen niet had vernoemd."

Lee: "We hebben samen met de familie Buck een lange weg afgelegd, dus we hadden allemaal het gevoel dat (Bucks zoon) die dag over ons waakte."

Buck: "De bladen stonden er de dag nadien vol van: 'Wie is deze beschermengel nu eigenlijk?' Maar weet je wat, onze zoon zou het zo gewild hebben en hij zou zo blij zijn. Hij zou gewild hebben dat we hiermee door zouden gaan. Ik heb er iets positiefs uit kunnen halen. Het is heel zwaar geweest, maar ik heb ermee leren leven."

"Is het te vroeg om nu al aan een sequel voor 'Frozen' te denken?"

Buck: "Het is sowieso veel te vroeg voor ons! Ze hebben net in de pers aangekondigd dat er een show op Broadway komt, en daarvoor gaan we nieuwe nummers maken. Dat is voorlopig de enige en de volgende stap die we met 'Frozen' gaan nemen."

01-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss in confronterende campagne tegen geweld

Ex-miss in confronterende campagne tegen geweld

http://oi60.tinypic.com/2rylzsx.jpg

Stefania Fernandez, de Venezuelaanse die in 2009 de titel Miss Universe won, poseert bebloed en besmurd in een campagne tegen het aanhoudende geweld in haar geboorteland.

Sinds februari is het onrustig in het Zuid-Amerikaanse land. Er wordt geprotesteerd tegen de zittende linkse regering. Al meer dan 30 mensen kwamen om het leven door gewelddadige confrontaties tussen demonstranten en politie en tussen voor- en tegenstanders van het regime.

Campagne tegen geweld
Fotograaf Daniel Bracci vroeg Fernandez, samen met verschillende journalisten en studenten, om te poseren in zijn 'Your voice is Your Power'-campagne tegen het geweld en het schenden van mensenrechten in Venezuela. 

Bracci fotografeert zijn modellen gekneveld en bebloed en hij verspreidt de foto's sinds 11 maart via zijn Instagram-account, met de hashtag #MordazasEnVenezuela.

"Ik startte hiermee omdat ik rechtstreeks in aanraking kwam met de problematiek toen mijn grootvader overleed ten gevolge van geweldplegingen," aldus Bracci tegenover Informe 21.

01-04-2014 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!