Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry neemt kinderen mee op de set

Halle Berry neemt kinderen mee op de set

http://oi62.tinypic.com/9gkeap.jpg

Halle Berry heeft twee kinderen, een zesjarige dochter met haar ex en een zoontje van vijf maanden oud met haar man Oliver Martinez. Nu ze terug gaat werken, wil ze de juiste balans vinden tussen werk en gezin. Daarom neemt ze haar kinderen mee naar de set en heeft ze haar trailer omgetoverd tot een kindvriendelijk paradijs.

"Ik probeer een juiste balans te vinden in mijn leven. Mijn dochter breng ik naar school en mijn zoontje neem ik mee naar mijn werk. Daar heb ik een kinder- en speelkamer ingericht voor hem. Zo kan ik meer tijd met hem doorbrengen", vertelde de actrice.

Halle is nog geen half jaar geleden bevallen van haar zoontje maar heeft haar slanke lijn al helemaal terug. "Elke moeder zou borstvoeding moeten geven. Dat is de snelste manier om terug op je gewicht te komen", zei ze in een interview met Extra.

Haar dochter is enorm blij met haar kleine broertje: "Het lijkt wel alsof één van haar poppen tot leven is gekomen. Zij helpt hem mee verzorgen, eten geven, ze speelt met hem. Ze vindt het allemaal geweldig", aldus gelukkige mama Berry.

01-04-2014 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus opent 'toegankelijke zaak' in oude apotheek

Jeroen Meus opent 'toegankelijke zaak' in oude apotheek

http://oi59.tinypic.com/14vqq74.jpg

Jeroen Meus (36) start over enkele maanden met een nieuwe zaak in het centrum van Leuven. "Geen gastronomisch restaurant waar je weken op voorhand moet reserveren, maar iets toegankelijks", zegt hij. "We zijn nog volop aan het brainstormen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Meus opent de nieuwe zaak samen met zijn vennoot Nico Viaene. "Nico is de man die mij als jonge snaak een kans heeft gegeven in zijn toenmalige restaurant Le Fil", zegt Meus. "Ondertussen heeft hij een eigen zaak opgebouwd in het centrum van Leuven, Bar Louis, en heb ik Luzine op de kaart gezet. We waren allebei op een punt gekomen dat er tijd en vooral veel goesting was om iets nieuws te ontwikkelen. En dus hebben we de handen in elkaar geslagen."

Hoe de zaak zal heten, weet Meus nog niet. Ook aan het concept wordt nog volop gesleuteld. "Op dit moment weten we alleen heel zeker dat het geen klassiek restaurant wordt", zegt hij.

01-04-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur 'Frozen' draagt Oscar op aan dode zoon: "Hij zou het zo gewild hebben"

Regisseur 'Frozen' draagt Oscar op aan dode zoon: "Hij zou het zo gewild hebben"

http://oi62.tinypic.com/14csaio.jpg

Ryder Buck (23) stond op het punt om met zijn rockband Ryder Buck & The Breakers door te breken in Los Angeles, toen het noodlot in oktober van vorig jaar toesloeg. De zoon van 'Frozen'-regisseur Chris Buck kwam om het leven bij een verkeersongeval toen hij op de snelweg door twee auto's werd opgeschept. Ryder - die er net een chemokuur van één jaar had opzitten - was nog maar net kankervrij verklaard toen zijn ouders zijn begrafenis moesten regelen. Zijn vader besloot om zijn Oscar begin vorige maand aan hem op te dragen: "Omdat hij het zo gewild zou hebben en omdat hij er zo blij mee zou zijn." Ik ontmoette Buck en co-regisseuse Jennifer Lee in het ijshotel van Quebec, waar hun team inspiratie haalde voor het ijspaleis in 'Frozen'. Een interview.

"Hoe heeft jullie bezoek aan het IJshotel in Quebec de film beïnvloed?"

Regisseur Chris Buck:
"Ons bezoek heeft een enorme invloed gehad! Ik ben vijf jaar geleden voor de eerste keer naar hier gekomen. Ik was hier met maar twee andere mensen van de studio. Ik herinner me nog dat we al vrij snel hadden beslist om de sneeuwkoningin een paleis van ijs en sneeuw te laten maken. We wisten niet zo goed hoe we dat moesten aanpakken, maar dat veranderde van zodra we het ijshotel hadden gezien. Het was zo indrukwekkend! Ons art department is uiteindelijk drie jaar geleden een kijkje komen nemen in Quebec. Zij focusten zich op details en ze maakten filmpjes om te zien hoe licht door ijs schijnt. Er zitten zo veel details van het ijshotel in het ijspaleis van Elsa verwerkt. Het was een zeer grote inspiratie voor ons."

"Het script van 'Frozen' werd meermaals helemaal herschreven. Vanwaar kwam die beslissing om de verhaallijn compleet om te gooien?"


Regisseuse Jennifer Lee: "We hebben het heel lang moeilijk gehad omdat de sneeuwkoninging in het originele verhaal de slechterik is, maar wij wilden dat onze film over liefde versus angst ging en niet over goed versus slecht. Dat was erg frustrerend, maar het bleef moeilijk om Elsa's karakter te veranderen. Daar kwam verandering in toen we met liedjesschrijvers Bob en Kristen Lopez aan tafel zaten. Ze zeiden: 'Laten we gewoon een dag in het leven van Elsa doorbrengen en zien hoe het is voor haar om vrij te zijn.' Daar is dan het nummer 'Let It Go' uit voortgevloeid. 'Let It Go' heeft de scriptschrijvers en filmmakers laten zien dat we veel meer konden doen met Elsa dan dat we oorspronkelijk in gedachten hadden. Het werd plots veel leuker toen ze niet meer slecht was en toen haar personage veel complexer werd. We zijn een paar keer helemaal vanaf nul moeten beginnen, maar dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat."

"Hoe was het om een Oscar te winnen?"

Lee: "Ik ben in heel mijn leven nog nooit zo nerveus geweest! Ik besefte plots dat die Oscar ontzettend veel zou betekenen voor ons team van de Disney Animation Studios. Ik kon op de dag van de uitreiking amper praten, en dat is heel ongewoon! (lacht) Toen ik hoorde dat we hadden gewonnen, werd ik overmand door blijdschap en opluchting."

Buck: "Het was een geweldig moment, maar ik voelde me ook een beetje opgelucht. Ik was blij dat het allemaal achter de rug was. De nominaties werden al in januari bekend gemaakt en dan lijkt de dag van de uitreiking nog zo ver weg. Je bent er elke dag mee bezig en je zit voortdurend te hopen dat je een Oscar wint. Ik heb me heel vaak afgevraagd wanneer 'dé dag' nu eindelijk zou komen en wanneer ze die envelop nu eens gingen opendoen. Of we nu zouden winnen of verliezen, we waren er toch maar mooi bij!"

Lee: "Het duurde een eeuwigheid vooraleer (Kim Novak) die envelop had opengemaakt!"

"Jouw speech was enorm emotioneel." (Buck bedankte zijn beschermengel - zijn zoon - tijdens zijn dankwoord op de Oscars, nvdr.)

Buck: "Ik weet niet of jullie dit al weten, maar mijn zoon is bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Ik zat in New York voor interviews toen ik het nieuws te horen kreeg. De film was op dat moment nog niet uitgekomen, maar de pers had al heel veel goede dingen over ons geschreven. En dan gebeurt dit... De voorbije maanden zijn ontzettend dubbel geweest. Jen was degene die had voorgesteld om hem in mijn speech te bedanken omdat ik hem tijdens de andere uitreikingen niet had vernoemd."

Lee: "We hebben samen met de familie Buck een lange weg afgelegd, dus we hadden allemaal het gevoel dat (Bucks zoon) die dag over ons waakte."

Buck: "De bladen stonden er de dag nadien vol van: 'Wie is deze beschermengel nu eigenlijk?' Maar weet je wat, onze zoon zou het zo gewild hebben en hij zou zo blij zijn. Hij zou gewild hebben dat we hiermee door zouden gaan. Ik heb er iets positiefs uit kunnen halen. Het is heel zwaar geweest, maar ik heb ermee leren leven."

"Is het te vroeg om nu al aan een sequel voor 'Frozen' te denken?"

Buck: "Het is sowieso veel te vroeg voor ons! Ze hebben net in de pers aangekondigd dat er een show op Broadway komt, en daarvoor gaan we nieuwe nummers maken. Dat is voorlopig de enige en de volgende stap die we met 'Frozen' gaan nemen."

01-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss in confronterende campagne tegen geweld

Ex-miss in confronterende campagne tegen geweld

http://oi60.tinypic.com/2rylzsx.jpg

Stefania Fernandez, de Venezuelaanse die in 2009 de titel Miss Universe won, poseert bebloed en besmurd in een campagne tegen het aanhoudende geweld in haar geboorteland.

Sinds februari is het onrustig in het Zuid-Amerikaanse land. Er wordt geprotesteerd tegen de zittende linkse regering. Al meer dan 30 mensen kwamen om het leven door gewelddadige confrontaties tussen demonstranten en politie en tussen voor- en tegenstanders van het regime.

Campagne tegen geweld
Fotograaf Daniel Bracci vroeg Fernandez, samen met verschillende journalisten en studenten, om te poseren in zijn 'Your voice is Your Power'-campagne tegen het geweld en het schenden van mensenrechten in Venezuela. 

Bracci fotografeert zijn modellen gekneveld en bebloed en hij verspreidt de foto's sinds 11 maart via zijn Instagram-account, met de hashtag #MordazasEnVenezuela.

"Ik startte hiermee omdat ik rechtstreeks in aanraking kwam met de problematiek toen mijn grootvader overleed ten gevolge van geweldplegingen," aldus Bracci tegenover Informe 21.

01-04-2014 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga toont blote kont aan fans

Lady Gaga toont blote kont aan fans

http://oi58.tinypic.com/2wrezjk.jpg

Bij een optreden van Lady Gaga in New York kreeg het publiek heel wat meer te zien dan het had verwacht. Tussen twee nummers door draaide de zangeres zich om en liet ze even haar bikinibroek naar beneden zakken.

De fans reageerden enthousiast op het blote achterwerk van Lady Gaga, zoals te horen is in de video die een van de bezoekers op YouTube zette. Het voorval gebeurde volgens Billboard gisteravond in de Roseland Ballroom in New York.

Overigens is het niet voor het eerst dat Lady Gaga zich bloot laat zien. Ze was in augustus vorig jaar kunstzinnig naakt te zien in een promotievideo van het Marina Abramovic Institute.

01-04-2014 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Laurent huilde van geluk bij ontwaken uit coma"

"Prins Laurent huilde van geluk bij ontwaken uit coma"

http://oi62.tinypic.com/4hdzqt.jpg

Prins Laurent (50) is uit zijn coma ontwaakt, maar de zorgen blijven groot. De 'oververmoeidheid' die zijn longontsteking zou hebben verergerd is volgens ingewijden codetaal voor de spiraal van neerslachtigheid waarin de prins zich lang niet voor het eerst bevindt, zo meldt Story. Het blad gaat ook dieper in op het feit dat Laurents ouders niet uit vakantie terugkeerden om hun jongste kind bij te staan.

Donderdagmiddag opende Laurent (50) na enkele dagen kunstmatig coma opnieuw de ogen in het bijzijn van prinses Claire, hun kinderen Louise (10), Nicolas en Aymeric (8), koning Filip (53), prinses Astrid (51) en zijn goede vriend en mentor père Guy Gilbert (78) die wél naar Brussel afzakte. "Hij huilde van geluk", verklaarde de Franse 'rockpriester' achteraf.

"Als een mirakel"
"Het was fantastisch", beschreef hij het moment waarop de prins ontwaakte. "We zegden eerst een gebedje op. Plots, alsof het een mirakel was, opende monseigneur zijn ogen voor de allereerste keer sinds hij in een kunstmatig coma was gebracht. Laurent keek om zich heen en huilde. Het waren tranen van geluk."

Albert en Paola gerust
De prins herkende elke bezoeker en noemde hen één voor één bij naam. Op hun beurt spraken ze allemaal een woordje tegen hun man, broer of vriend, terwijl zijn kinderen hem knuffelden.

De priester was op vraag van prinses Astrid, die hem in het station kwam afhalen, naar Brussel gekomen. De prinses trekt zich het lot van haar broer recentelijk bijzonder aan. Ze was nog op handelsmissie in Saoedi-Arabië toen hij gehospitaliseerd werd, maar stond in nauw contact met prinses Claire om Laurents toestand op te volgen. Ook Albert en Paola lieten zich via hun schoondochter op de hoogte houden, maar onderbraken hun vakantie niet.

Pas afgelopen weekend, ruim tien dagen nadat hun zoon was opgenomen, waren ze weer in het land. Het onbegrip over hun houding is groot. Het paleis deelde niet mee waar Albert en Paola verbleven, en gaf geen reden voor hun wegblijven. Volgens een intimus waren ze gerustgesteld dat hun zoon niet in levensgevaar verkeerde en zou ontwaken, waarop ze besloten hun vakantie voort te zetten.

Zorgen en stress
Vijftien jaar geleden, toen prins Laurent werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, was koningin Paola nochtans het enige lid van de koninklijke familie dat hem opzocht.

Dit keer bleek de prins, bovenop zijn longontsteking, ook oververmoeid en verzwakt door zorgen en stress.

Over de mentale gezondheid van Laurent wordt onder intimi en royaltywatchers al lang gespeculeerd. Hij zou al jarenlang medicatie nemen om zijn geestelijk welzijn in balans te houden. Sommigen zien hierin de reden waarom Laurent nooit een druppel alcohol aanraakt.

Bipolaire stoornis
Kennissen oordelen off the record dat de prins trekken vertoont van bipolaire stoornis, waardoor zijn gemoedswisselingen tussen manisch en depressief schommelen. Bipolaire stoornis wordt vaak gelinkt aan jeugdtrauma's, iets waardoor Laurent zwaar getekend is.

De prins zou ook een netheidsmaniak zijn. "Toen Paola op een dag voor de deur stond om een bezoekje te brengen, gebood Laurent haar haar schoenen uit te trekken om het huis niet vuil te maken. De koningin was zo geschoffeerd dat ze meteen rechtsomkeer maakte", stelt een ingewijde.

Die intimus weet ook dat de prins tegelijk "bang is om iets verkeerd te doen en vertrouwen mist".

Druk van de titel
"Hij heeft als kind familiale instabiliteit gekend en heeft dat lijden zijn hele leven met zich mee gesleurd. Hij wantrouwt mensen echt", klinkt het. De prins zou ook gevangen zitten tussen het prestige van zijn titel en zijn verlangen om met rust te worden gelaten.

"Sinds kleinsaf gaat hij gebukt onder de druk van die titel, die hij als een last en tegelijk als een eer draagt. Hij wil leven zoals een man van het volk maar hij is er geen. Hij heeft er altijd van gedroomd om zelf zijn toekomst uit te bouwen. Hij wordt voortdurend verscheurd tussen die behoefte aan stabiliteit en eenvoud enerzijds, en zijn statuut anderzijds".

Werkloos
"Hij zal altijd prins zijn, maar ook altijd echtgenoot en vader, en het is niet makkelijk om daartussen je plaats te vinden." Zeker niet voor iemand die niet met autoriteit om kan en als 'slechts' elfde in lijn voor de troon voortdurend gevraagd wordt om zich te plooien naar de wensen van anderen: eerst oom Boudewijn, dan zijn vader, nu zijn broer. 'Ik ben de eerste, sinds mijn familie bestaat, die werkloos is', verzuchtte hij begin jaren 1990 al tegen wijlen Karel Van Miert".

01-04-2014 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones naast TW Classic nog 13 keer in Europa

Rolling Stones naast TW Classic nog 13 keer in Europa

http://oi61.tinypic.com/5lb4n4.jpg

The Rolling Stones geven in de maanden mei, juni en juli veertien concerten in Europa. Mick Jagger pakt de draad op maandag 26 mei weer op, bevestigde hij op de smartphone-app van de band.

The Rolling Stones braken deze maand hun tournee '14 ON FIRE' af en annuleerden zeven resterende concerten in Australië en Nieuw-Zeeland na de dood van modeontwerpster L'wren Scott, de vriendin van de 70-jarige Mick Jagger.

Tot nu werd gedacht dat The Stones de Europese tournee zouden aftrappen op Pinkpop op zaterdag 7 juni. Maandag werd echter bekend dat Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood vanaf eind mei weer zullen optreden. De Europese tournee begint in Oslo in de Telenor Arena. Na Noorwegen reist de band naar Lissabon waar ze op donderdag 29 mei optreden op het Rock in Rio Festival. Op zondag 1 juni treedt de band op in Zürich in het Letzigrund Stadion. Op woensdag 4 juni komt de band naar Tel Aviv voor een concert in het HaYarkon Park.

Roskilde
Al eerder was deels duidelijk dat de Stones in juni na de Waldbühne in Berlijn aandoen, evenals het Stade de France Parijs, het Ernst Happelstadion in Wenen, de Esprit Arena in Düsseldorf, het Circus Maximus in Rome, het stadion Bernabéu in Madrid, TW Classic in Werchter en de Tele2 Arena in Stockholm. De Europese tournee eindigt voorlopig op donderdag 3 juli op het Deense Roskilde Festival. "De tournee is een goede mix van festivals, stadions en arena's", zei Jagger eerder.

Het is zeven jaar geleden dat de Stones op het Europese vasteland optraden. De legendarische popgroep begon in februari in Abu Dhabi aan de tournee '14 ON FIRE'. Het was hun eerste optreden ooit in het Midden-Oosten. The Stones beloven de bezoekers in Europa klassiekers als 'Gimme Shelter', 'Paint It Black', 'Jumping Jack Flash', 'Tumbling Dice', 'It's Only Rock 'N' Roll', plus nog een aantal onverwachte nummers.

31-03-2014 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anastacia beter in haar vel na twee keer borstkanker

Anastacia beter in haar vel na twee keer borstkanker

http://oi60.tinypic.com/11r9m61.jpg

Anastacia kreeg in 2003 voor de eerste keer te horen dat ze borstkanker had. Ze onderging een dubbele mastectomie nadat vorig jaar opnieuw de kanker werd vastgesteld. Telkens overwon ze de kanker en de zware behandeling. Nu denkt ze alleen nog maar terug aan de pluspunten.

Ze zou dan ook niets veranderen als ze terugdenkt aan haar strijd tegen de ziekte. De zangeres noemt de tweede diagnose zelfs een nog grotere zegen. "Ik bekijk de dingen, die andere mensen zien als een obstakel, als een overwinning. Net als toen ik voor de tweede keer borstkanker kreeg. Deze keer was ik degene die alles besliste. Ik dacht: Ik kan dit aan," verklaart de zangeres.

"Bij de eerste diagnose al wou ik deze helse periode niet meemaken. Ik neem niet graag risico's, ik gok niet. Na die tweede keer koos ik meteen voor de zwaarste beslissing en liet ik mijn borsten amputeren." Anastacia is nu dan ook dankbaar dat ze haar borsten liet weghalen en ze verving door implantaten.

Zo vertelde ze in een interview aan de entertainmentsite Female First: "Ik had zeer grote borsten, dus ik was, eerlijk gezegd, heel blij toen ik zelf mijn cup kon kiezen. Na de operatie vond ik dat ik mijn lichaam had ingeruild voor iets beter, voor een lichaam van een model. Dus het hele verhaal heeft dus ook zo zijn voordelen."

31-03-2014 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Chinese president en koningin Mathilde samen op stap

Vrouw van Chinese president en koningin Mathilde samen op stap

http://oi57.tinypic.com/20kxai1.jpg

Peng Liyuan, de vrouw van de Chinese president Xi Jinping, heeft vanmorgen samen met koningin Mathilde het muziekinstrumentenmuseum (MIM) in het centrum van Brussel bezocht. Ze werden er onder meer vergast op enkele korte optredens.

Peng Liyuan en koningin Mathilde bewonderden in het museum onder meer een deel van de collectie blaasinstrumenten van Adolphe Sax, de Belgische bouwer van muziekinstrumenten die vooral bekend is voor de uitvinding van de saxofoon. Er werd daarnaast ook een deel van de collectie traditionele Chinese instrumenten getoond.

Daarna kon de Chinese first lady -zelf een voormalige zangeres- luisteren naar enkele korte optredens. Saxofonist Steven Delanoye bracht eerst het nummer 'Bluesette' van Toots Thielemans. Vervolgens bespeelde Claire Chantrenne de guzheng, een traditioneel Chinees muziekinstrument. Daarna brachten Li Jingxian en Evelyne Bohen nog een versie van 'Belle Nuit, ô nuit d'amour' van de Franse componist Jacques Offenbach en ten slotte zong Ema Keley het nummer 'L'avenir c'est l'espoir'.

Na afloop van de optredens bood Peng Liyuan het museum een pezhu -een Chinees muziekinstrument-, boeken en cd's met traditionele muziek aan. "België is niet enkel een economisch centrum van Europa, maar ook een cultureel centrum", sprak de Chinese presidentsvrouw.

31-03-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr poseert naakt en wil biseksualiteit verkennen

Miranda Kerr poseert naakt en wil biseksualiteit verkennen

http://oi57.tinypic.com/np2ddi.jpg

Zes maanden geleden maakte ze een einde aan haar huwelijk met Orlando Bloom en nu blijkt Miranda Kerr klaar om andere horizonten te gaan verkennen. Het 30-jarige model wil immers haar biseksuele fantasieën in de praktijk omzetten. "Ik voel me overigens seksueel veel zelfverzekerder naarmate ik ouder word", aldus Miranda. Om een en ander visueel te ondersteunen, poseerde ze poedelnaakt voor topfotograaf Mario Testino.

"Ik val zowel op mannen als op vrouwen", onthult ze in een interview met GQ. "Ik wil mijn biseksuele kant verkennen. Zeg nooit nooit".

"Hoe ouder ik word, hoe meer ik durf vragen naar wat ik graag heb. Wat ik heb gemerkt nu ik minder seks heb, is dat mijn lichaam minder strak is. Hoe meer seks ik heb, hoe strakker mijn buik en armen worden".

"Tussen Orlando en ik was er altijd een enorme chemie. Onenightstands zijn niets voor mij. Ik liet Orlando zes maanden wachten vooraleer ik hem nog maar kuste".

En nu? 'Ik ben aan het daten, ik geniet ervan. Twee gelukkige ouders zijn beter dan ongelukkige ouders. Nu wil ik alles verkennen en me amuseren. Ik ben niet van plan snel weer verliefd te worden".

Geruchten gaan dat Kerr, die een zoontje van drie heeft met Bloom, een nieuwe liefde heeft gevonden bij de Australische mediamagnaat James Packer.

Orlando Bloom (37) van zijn kant verklaarde in The Times Magazine dat hij nog altijd "een diepe liefde" voor zijn ex voelt. "Onze relatie is voortdurend aan het evolueren. Ik heb haar gezegd: 'We zullen voor de rest van ons leven in elkaars leven zijn en we hebben een kind, dus is het voor mij belangrijk dat we elkaar respecteren zoals we altijd hebben gedaan en dat Flynn dat voelt en begrijpt".

Bloom en Kerr voeden hun zoontje op in New York, maar Bloom zou graag hebben dat hij "thuis, in Engeland" opgroeit.

31-03-2014 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spin-off van 'Harry Potter' wordt filmtrilogie

Spin-off van 'Harry Potter' wordt filmtrilogie

http://oi60.tinypic.com/2cxx53r.jpg

'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dat J.K. Rowling schreef als een spin-off van de reeks 'Harry Potter'-boeken, wordt in drie delen verfilmd.

Het boek dat in 2001 verscheen als één van Harry Potters leerboeken aan Hogwarts, wordt verfilmd door Warner Bros en situeert zich in tijd jaren voor de aankomst van Potter op de school voor tovenarij.

Er staan drie films op stapel met als hoofdpersonage 'magizoöloog' Newt Scamander. De verhalen zijn prequels noch sequels beginnen in New York, zeventig jaar voor Potter en zijn vrienden op Hogwart neerstrijken. Dat onthulde de CEO van Warner Bros., Kevin Tsujihara, tegenover The New York Times.

31-03-2014 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers (25) heeft een lief

Ella Leyers (25) heeft een lief

http://oi58.tinypic.com/vzvgih.jpg

Ze is één van de meest gevraagde Vlaamse actrices van het moment, maar op liefdesvlak is Ella Leyers van de markt. Tijdens De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren werd de actrice (25) al kussend gespot met een onbekende jongen, die - zo blijkt nu - haar nieuwe vriend is. "Het was niet zomaar iemand die ik daar heb leren kennen", bevestigt Ella in een interview met 'Hallo', zonder meer details prijs te geven.

Vorige week waren de twee ook aanwezig tijdens de première van 'Hamlet vs. Hamlet' in Antwerpen, waar ze niet uit elkaars buurt waren te slaan. Ondanks haar kersverse relatiestatus krijgt de dochter van Jan Leyers nog tal van oneerbare voorstellen van vreemde mannen. "Op Facebook heb ik al enkele foto's zien passeren van edele delen. Ik vind dat best beledigend eigenlijk", klinkt het.

31-03-2014 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niet gepast om verdriet van Tom en Lore op tv te tonen"

"Niet gepast om verdriet van Tom en Lore op tv te tonen"

http://oi59.tinypic.com/ezhiq1.jpg

'Scheiden doet lijden', zegt reportagemaker Erik Goens, nu VIER vanavond zijn voorlopig laatste aflevering van 'Kroost' uitzendt. "Maar het zijn schone kindjes geworden, vind ik zelf." Dat uitgerekend het portret van Tom Boonen, die pas de miskraam van vriendin Lore te verwerken kreeg, als afsluiter wordt uitgezonden, noopte Goens op de laatste minuut tot aanpassingen.

"Natuurlijk was de miskraam van Lore verschrikkelijk nieuws. In de eerste plaats voor Lore en Tom. Maar ook voor ons", beseft Erik Goens. "Een zwangerschap in een reportagereeks die 'Kroost' heet, paste perfect. En dan gebeurt dit. Ik moet daar niet flauw over doen, we hebben flink wat quotes van Lore en Tom over hun zwangerschap uit de aflevering geknipt. Het zou onkies zijn geweest om dat niet te doen. Wie verwacht dat de reportage vanavond een tranendal zal zijn, zal van een kale kermis thuiskomen. 'Kroost' staat heel hard voor familie, maar voor mij gaat het meer over hoe iemand is geworden wat hij nu is."

Goens leefde een halfjaar samen met Tom. "Dan leer je mensen kennen. Ik heb dus gezien en gevoeld hoe hij samen met Lore dat geluk en dat vreselijke nieuws heeft gedragen. Onwaarschijnlijk schoon, maar nu privé, vind ik. Het zou misplaatst zijn om nu een hele reportage op te hangen aan die miskraam. Ik ga bij aanvang van het portret vermelden dat Lore en Tom helemaal aan het einde van de opnames een drama hebben beleefd en dat is het."

"Wat we dan wel brengen? Een portret van Boonen zoals de kijker hem nog niet kent. Via een koppel fans hebben we een ongelooflijk video-archief gekregen. Van elke wedstrijd die Tom ooit reed, bestaan beelden. Die laten zien hoe hij in zijn jeugd een zeer licht ontvlambaar mannetje was. Die durfde zelfs letterlijk de boel afbreken als hij een koers verloor. Wat vaak gebeurde, want Tom verloor als knaap veel koersen. Tot zijn vader ingreep en zijn zoon leerde hoe hij moest winnen en hem leerde hoe hij met zelfbeheersing, maar ongelooflijk gebeten, moest koersen."

Erik Goens blikt tevreden terug op het eerste seizoen 'Kroost'. "Ondanks het gesternte dat niet altijd even gunstig was, ben ik blij met de cijfers die we gehaald hebben. Zelfs met het kijkcijferkanon 'Wauters vs. Waes' haalden we tot 350.000 kijkers. Ja, ik ben 'pokkefier'. Ik mag het nog niet van de daken schreeuwen, maar ik ben al bezig met de voorbereidingen van een tweede seizoen. Namen ga ik nog niet noemen, neen. Eén tipje van de sluier: Stromae staat heel hoog op mijn lijstje. Met stip."

31-03-2014 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combitickets Pukkelpop nu al uitverkocht

Combitickets Pukkelpop nu al uitverkocht

http://oi61.tinypic.com/2nndyv.jpg

Wie de drie dagen van het Pukkelpopfestival in Hasselt in zijn agenda aangekruist had maar nog geen combiticket kocht, is eraan voor de moeite. Vanmiddag meldde de organisatie dat alle combitickets de deur uit zijn.

"Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets verkocht", meldt het festival. Maar ook die gaan als zoete broodjes over de toog, waarschuwt de organisatie.

Pukkelpop vindt plaats van 14 tot 16 augustus. Headliners zijn onder meer Editors, The National, Outkast en Queens of the Stone Age. ook Balthazar, Jake Bugg, Portishead, Royksopp en Snoop Dogg zijn van de partij.

31-03-2014 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
30-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian wil snel nog een kindje"

"Kim Kardashian wil snel nog een kindje"

http://oi60.tinypic.com/jil2x2.jpg

Kim Kardashian wil snel nog een baby van Kanye West, ook al ziet ze de zwangerschap eigenlijk niet zitten. Dat zegt een anonieme bron tegen Yahoo Celebrity.

Kim en Kanye gaan in juni trouwen. De 33-jarige realityster zou vastberaden zijn om nog voor het einde van het jaar opnieuw zwanger te worden. "Kim is zo in de wolken met North dat ze helemaal vergeten is hoe moeilijk de zwangerschap voor haar was", onthult de ingewijde. Ook haar 36-jarige verloofde staat naar verluidt te springen.

Kim zou het traject al helemaal hebben uitgestippeld. "Het is belangrijk voor haar dat het leeftijdsverschil tussen North en haar broertjes of zusjes niet te groot is", aldus de insider. "Kim heeft nu haar figuur terug en vindt het heerlijk om dun te zijn. Daar wil ze nog een paar maanden van genieten. Na de bruiloft gaan ze het weer proberen."

Misschien wordt de nieuwste Kardashian-telg dus wel tijdens de huwelijksreis verwekt. "Kim zegt dat het echt ontzettend romantisch wordt en ze hebben het daar heel vaak over."

30-03-2014 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Moeder Paul Walker bereid om af te zien van voogdij"

"Moeder Paul Walker bereid om af te zien van voogdij"

http://oi59.tinypic.com/2924aah.jpg

De moeder van Paul Walker is bereid om af te zien van de voogdij over zijn 15 jaar oude dochter, heeft TMZ ontdekt. Voorwaarde is wel dat haar voormalige schoondochter en de moeder van het meisje, Rebecca Soteros, zich laat opnemen in een kliniek.

Rebecca zou een behoorlijk drankprobleem hebben, en dat zou de reden zijn dat dochter Meadow drie jaar geleden bij haar vader in Los Angeles kwam wonen. Volgens de roddelwebsite heeft Rebecca toegezegd zich te laten opnemen, en is ze alvast aan een ontwenningskuur begonnen. Ondertussen zou Meadow bij de familie Walker verblijven.

In zijn testament liet Walker weten dat hij graag wilde dat zijn moeder de voogdij over Meadow zou krijgen. Het meisje is Paul Walkers enige erfgename. Volgens de papieren in deze zaak is zijn vermogen ongeveer 11,5 miljoen euro waard, en niet 18 miljoen euro, zoals eerder werd geschat. Walkers vader beheert het vermogen totdat Meadow oud genoeg is.

30-03-2014 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam Gallagher uit Londense pub gezet om cokegebruik"

"Liam Gallagher uit Londense pub gezet om cokegebruik"

http://oi60.tinypic.com/10xfsww.jpg

Liam Gallagher is een Londense pub uitgegooid omdat hij cocaïne gesnoven zou hebben in het toilet. Volgens The Sunday People mag de voormalige Oasiszanger niet meer terugkomen in de Holly Bush, de pub waar veel beroemdheden komen.

"Hij gedroeg zich heel vervelend", vertelt een getuige. Liam zou er sjofel hebben bijgelopen en leek nogal in de war. "Hij zag er meer uit als een zwerver dan als een rijke muzikant." Toen de barman hem er aan het eind van de avond op wees dat hij nog moest betalen, ontstak Liam in woede.

Twintig minuten later ging de Beady Eye-frontman naar toilet. Kort daarna werd hij door de buitenwipper de pub uitgezet. "Hij beschuldigde Liam ervan dat hij coke snoof van de wc-bril en dat er nog een beetje op zat", aldus de bron. "Blijkbaar had hij niet eens de deur op slot gedaan. De buitenwipper zei dat hij er niet meer in kwam, waarop Liam zei: 'Maak je een grapje of zo?' Het was nogal gênant."

Zowel de eigenaars van de pub als Liams woordvoerder wilden geen commentaar leveren. In het verleden gaf Liam toe dat hij coke had gebruikt. Het is overigens niet de eerste keer dat hij een pub is uitgegooid. Vorig jaar werd hij twee keer op één dag weggestuurd bij de Londense pub The Queens, omdat hij dronken was en zich misdroeg.

30-03-2014 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dynasty'-actrice Kate O'Mara (74) overleden

'Dynasty'-actrice Kate O'Mara (74) overleden

http://oi61.tinypic.com/2qims0z.jpg

Kate O'Mara is op 74-jarige leeftijd overleden. Volgens haar manager stierf de actrice na een kort ziekbed, meldt de BBC. O'Mara is vooral bekend van haar optreden als de manipulatieve Cassandra 'Caress' Morrell in de televisieserie 'Dynasty'.

Daarnaast speelde de Britse ook in 'Triangle', 'Howards' Way' en 'Doctor Who'. Haar manager omschrijft haar als een buitengewone actrice en prijst haar energie en vitaliteit. De actrice trouwde drie keer en kreeg een zoon, die vorig jaar overleed. Amper twee weken geleden twitterde O'Mara nog aan haar fans dat ze zich "nederig en vereerd" voelde door hun aandacht.

30-03-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vervolg 'Top Gun' komt steeds dichterbij"

"Vervolg 'Top Gun' komt steeds dichterbij"

http://oi61.tinypic.com/20poxh2.jpg

Decennia na de eerste 'Top Gun'-film zijn er nog steeds plannen voor een vervolg. "We proberen die film al 30 jaar te maken en volgens mij komen we steeds dichterbij", zegt producent Jerry Bruckheimer tegen Huffington Post.

'Top Gun' verscheen in 1986 en groeide uit tot een klassieker. Bruckheimer blijft tot op het bot gemotiveerd om zijn gedroomde sequel op de actiefilm, met in de hoofdrol Tom Cruise, uit te brengen. "Don Simpson en ik probeerden iets van de grond te krijgen, maar dat lukte niet. Tom nam het over, maar hij faalde ook. En nu proberen wij het weer", zegt de filmmaker.

Voor 'Top Gun' kroop Cruise in de huid van Pete 'Maverick' Mitchell, een getalenteerde maar ook roekeloze straaljagerpiloot bij de Amerikaanse luchtmacht. Ook in het vervolg moet de 51-jarige acteur de hoofdrol spelen. "Het idee is dat alle piloten overbodig zijn geworden door drones", vertelt Bruckheimer. "Cruise gaat de piloten laten zien dat ze altijd nodig zullen zijn."

Het gaat vermoedelijk nog wel even duren voordat 'Top Gun 2' af is. "Gelukkig voor Tom heeft hij het heel erg druk, dus we moeten rekening houden met zijn agenda en een budget regelen waarmee Paramount uit de voeten kan", aldus de producent. Wie de 'Top Gun'-sequel gaat regisseren, is nog niet bekend.

30-03-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bono heeft writer's block"

"Bono heeft writer's block"

http://oi61.tinypic.com/sdn11c.jpg

Fans van U2 moeten mogelijk toch wat langer geduld hebben dan eerder gedacht. Bronnen vertellen NY Daily News dat zanger Bono moeite heeft met het schrijven van liedjes voor het nieuwe album.

"Er is geen nieuwe muziek", zegt een ingewijde. "Het is makkelijk om een nummer uit te brengen, maar niet een heel album. De plaat is gewoon nog niet af", citeert de krant een tweede bron.

Billboard berichtte eerder deze maand al dat plannen voor de release van het album zouden zijn verschoven naar 2015. Een woordvoerder van de band sprak dit later in The Guardian tegen. "Het album staat voor dit jaar op de agenda. Plannen voor een tour zijn nog niet concreet", aldus de woordvoerder.

30-03-2014 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!