Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Chinese president en koningin Mathilde samen op stap

Vrouw van Chinese president en koningin Mathilde samen op stap

http://oi57.tinypic.com/20kxai1.jpg

Peng Liyuan, de vrouw van de Chinese president Xi Jinping, heeft vanmorgen samen met koningin Mathilde het muziekinstrumentenmuseum (MIM) in het centrum van Brussel bezocht. Ze werden er onder meer vergast op enkele korte optredens.

Peng Liyuan en koningin Mathilde bewonderden in het museum onder meer een deel van de collectie blaasinstrumenten van Adolphe Sax, de Belgische bouwer van muziekinstrumenten die vooral bekend is voor de uitvinding van de saxofoon. Er werd daarnaast ook een deel van de collectie traditionele Chinese instrumenten getoond.

Daarna kon de Chinese first lady -zelf een voormalige zangeres- luisteren naar enkele korte optredens. Saxofonist Steven Delanoye bracht eerst het nummer 'Bluesette' van Toots Thielemans. Vervolgens bespeelde Claire Chantrenne de guzheng, een traditioneel Chinees muziekinstrument. Daarna brachten Li Jingxian en Evelyne Bohen nog een versie van 'Belle Nuit, ô nuit d'amour' van de Franse componist Jacques Offenbach en ten slotte zong Ema Keley het nummer 'L'avenir c'est l'espoir'.

Na afloop van de optredens bood Peng Liyuan het museum een pezhu -een Chinees muziekinstrument-, boeken en cd's met traditionele muziek aan. "België is niet enkel een economisch centrum van Europa, maar ook een cultureel centrum", sprak de Chinese presidentsvrouw.

31-03-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr poseert naakt en wil biseksualiteit verkennen

Miranda Kerr poseert naakt en wil biseksualiteit verkennen

http://oi57.tinypic.com/np2ddi.jpg

Zes maanden geleden maakte ze een einde aan haar huwelijk met Orlando Bloom en nu blijkt Miranda Kerr klaar om andere horizonten te gaan verkennen. Het 30-jarige model wil immers haar biseksuele fantasieën in de praktijk omzetten. "Ik voel me overigens seksueel veel zelfverzekerder naarmate ik ouder word", aldus Miranda. Om een en ander visueel te ondersteunen, poseerde ze poedelnaakt voor topfotograaf Mario Testino.

"Ik val zowel op mannen als op vrouwen", onthult ze in een interview met GQ. "Ik wil mijn biseksuele kant verkennen. Zeg nooit nooit".

"Hoe ouder ik word, hoe meer ik durf vragen naar wat ik graag heb. Wat ik heb gemerkt nu ik minder seks heb, is dat mijn lichaam minder strak is. Hoe meer seks ik heb, hoe strakker mijn buik en armen worden".

"Tussen Orlando en ik was er altijd een enorme chemie. Onenightstands zijn niets voor mij. Ik liet Orlando zes maanden wachten vooraleer ik hem nog maar kuste".

En nu? 'Ik ben aan het daten, ik geniet ervan. Twee gelukkige ouders zijn beter dan ongelukkige ouders. Nu wil ik alles verkennen en me amuseren. Ik ben niet van plan snel weer verliefd te worden".

Geruchten gaan dat Kerr, die een zoontje van drie heeft met Bloom, een nieuwe liefde heeft gevonden bij de Australische mediamagnaat James Packer.

Orlando Bloom (37) van zijn kant verklaarde in The Times Magazine dat hij nog altijd "een diepe liefde" voor zijn ex voelt. "Onze relatie is voortdurend aan het evolueren. Ik heb haar gezegd: 'We zullen voor de rest van ons leven in elkaars leven zijn en we hebben een kind, dus is het voor mij belangrijk dat we elkaar respecteren zoals we altijd hebben gedaan en dat Flynn dat voelt en begrijpt".

Bloom en Kerr voeden hun zoontje op in New York, maar Bloom zou graag hebben dat hij "thuis, in Engeland" opgroeit.

31-03-2014 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spin-off van 'Harry Potter' wordt filmtrilogie

Spin-off van 'Harry Potter' wordt filmtrilogie

http://oi60.tinypic.com/2cxx53r.jpg

'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dat J.K. Rowling schreef als een spin-off van de reeks 'Harry Potter'-boeken, wordt in drie delen verfilmd.

Het boek dat in 2001 verscheen als één van Harry Potters leerboeken aan Hogwarts, wordt verfilmd door Warner Bros en situeert zich in tijd jaren voor de aankomst van Potter op de school voor tovenarij.

Er staan drie films op stapel met als hoofdpersonage 'magizoöloog' Newt Scamander. De verhalen zijn prequels noch sequels beginnen in New York, zeventig jaar voor Potter en zijn vrienden op Hogwart neerstrijken. Dat onthulde de CEO van Warner Bros., Kevin Tsujihara, tegenover The New York Times.

31-03-2014 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers (25) heeft een lief

Ella Leyers (25) heeft een lief

http://oi58.tinypic.com/vzvgih.jpg

Ze is één van de meest gevraagde Vlaamse actrices van het moment, maar op liefdesvlak is Ella Leyers van de markt. Tijdens De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren werd de actrice (25) al kussend gespot met een onbekende jongen, die - zo blijkt nu - haar nieuwe vriend is. "Het was niet zomaar iemand die ik daar heb leren kennen", bevestigt Ella in een interview met 'Hallo', zonder meer details prijs te geven.

Vorige week waren de twee ook aanwezig tijdens de première van 'Hamlet vs. Hamlet' in Antwerpen, waar ze niet uit elkaars buurt waren te slaan. Ondanks haar kersverse relatiestatus krijgt de dochter van Jan Leyers nog tal van oneerbare voorstellen van vreemde mannen. "Op Facebook heb ik al enkele foto's zien passeren van edele delen. Ik vind dat best beledigend eigenlijk", klinkt het.

31-03-2014 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niet gepast om verdriet van Tom en Lore op tv te tonen"

"Niet gepast om verdriet van Tom en Lore op tv te tonen"

http://oi59.tinypic.com/ezhiq1.jpg

'Scheiden doet lijden', zegt reportagemaker Erik Goens, nu VIER vanavond zijn voorlopig laatste aflevering van 'Kroost' uitzendt. "Maar het zijn schone kindjes geworden, vind ik zelf." Dat uitgerekend het portret van Tom Boonen, die pas de miskraam van vriendin Lore te verwerken kreeg, als afsluiter wordt uitgezonden, noopte Goens op de laatste minuut tot aanpassingen.

"Natuurlijk was de miskraam van Lore verschrikkelijk nieuws. In de eerste plaats voor Lore en Tom. Maar ook voor ons", beseft Erik Goens. "Een zwangerschap in een reportagereeks die 'Kroost' heet, paste perfect. En dan gebeurt dit. Ik moet daar niet flauw over doen, we hebben flink wat quotes van Lore en Tom over hun zwangerschap uit de aflevering geknipt. Het zou onkies zijn geweest om dat niet te doen. Wie verwacht dat de reportage vanavond een tranendal zal zijn, zal van een kale kermis thuiskomen. 'Kroost' staat heel hard voor familie, maar voor mij gaat het meer over hoe iemand is geworden wat hij nu is."

Goens leefde een halfjaar samen met Tom. "Dan leer je mensen kennen. Ik heb dus gezien en gevoeld hoe hij samen met Lore dat geluk en dat vreselijke nieuws heeft gedragen. Onwaarschijnlijk schoon, maar nu privé, vind ik. Het zou misplaatst zijn om nu een hele reportage op te hangen aan die miskraam. Ik ga bij aanvang van het portret vermelden dat Lore en Tom helemaal aan het einde van de opnames een drama hebben beleefd en dat is het."

"Wat we dan wel brengen? Een portret van Boonen zoals de kijker hem nog niet kent. Via een koppel fans hebben we een ongelooflijk video-archief gekregen. Van elke wedstrijd die Tom ooit reed, bestaan beelden. Die laten zien hoe hij in zijn jeugd een zeer licht ontvlambaar mannetje was. Die durfde zelfs letterlijk de boel afbreken als hij een koers verloor. Wat vaak gebeurde, want Tom verloor als knaap veel koersen. Tot zijn vader ingreep en zijn zoon leerde hoe hij moest winnen en hem leerde hoe hij met zelfbeheersing, maar ongelooflijk gebeten, moest koersen."

Erik Goens blikt tevreden terug op het eerste seizoen 'Kroost'. "Ondanks het gesternte dat niet altijd even gunstig was, ben ik blij met de cijfers die we gehaald hebben. Zelfs met het kijkcijferkanon 'Wauters vs. Waes' haalden we tot 350.000 kijkers. Ja, ik ben 'pokkefier'. Ik mag het nog niet van de daken schreeuwen, maar ik ben al bezig met de voorbereidingen van een tweede seizoen. Namen ga ik nog niet noemen, neen. Eén tipje van de sluier: Stromae staat heel hoog op mijn lijstje. Met stip."

31-03-2014 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combitickets Pukkelpop nu al uitverkocht

Combitickets Pukkelpop nu al uitverkocht

http://oi61.tinypic.com/2nndyv.jpg

Wie de drie dagen van het Pukkelpopfestival in Hasselt in zijn agenda aangekruist had maar nog geen combiticket kocht, is eraan voor de moeite. Vanmiddag meldde de organisatie dat alle combitickets de deur uit zijn.

"Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets verkocht", meldt het festival. Maar ook die gaan als zoete broodjes over de toog, waarschuwt de organisatie.

Pukkelpop vindt plaats van 14 tot 16 augustus. Headliners zijn onder meer Editors, The National, Outkast en Queens of the Stone Age. ook Balthazar, Jake Bugg, Portishead, Royksopp en Snoop Dogg zijn van de partij.

31-03-2014 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
30-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian wil snel nog een kindje"

"Kim Kardashian wil snel nog een kindje"

http://oi60.tinypic.com/jil2x2.jpg

Kim Kardashian wil snel nog een baby van Kanye West, ook al ziet ze de zwangerschap eigenlijk niet zitten. Dat zegt een anonieme bron tegen Yahoo Celebrity.

Kim en Kanye gaan in juni trouwen. De 33-jarige realityster zou vastberaden zijn om nog voor het einde van het jaar opnieuw zwanger te worden. "Kim is zo in de wolken met North dat ze helemaal vergeten is hoe moeilijk de zwangerschap voor haar was", onthult de ingewijde. Ook haar 36-jarige verloofde staat naar verluidt te springen.

Kim zou het traject al helemaal hebben uitgestippeld. "Het is belangrijk voor haar dat het leeftijdsverschil tussen North en haar broertjes of zusjes niet te groot is", aldus de insider. "Kim heeft nu haar figuur terug en vindt het heerlijk om dun te zijn. Daar wil ze nog een paar maanden van genieten. Na de bruiloft gaan ze het weer proberen."

Misschien wordt de nieuwste Kardashian-telg dus wel tijdens de huwelijksreis verwekt. "Kim zegt dat het echt ontzettend romantisch wordt en ze hebben het daar heel vaak over."

30-03-2014 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Moeder Paul Walker bereid om af te zien van voogdij"

"Moeder Paul Walker bereid om af te zien van voogdij"

http://oi59.tinypic.com/2924aah.jpg

De moeder van Paul Walker is bereid om af te zien van de voogdij over zijn 15 jaar oude dochter, heeft TMZ ontdekt. Voorwaarde is wel dat haar voormalige schoondochter en de moeder van het meisje, Rebecca Soteros, zich laat opnemen in een kliniek.

Rebecca zou een behoorlijk drankprobleem hebben, en dat zou de reden zijn dat dochter Meadow drie jaar geleden bij haar vader in Los Angeles kwam wonen. Volgens de roddelwebsite heeft Rebecca toegezegd zich te laten opnemen, en is ze alvast aan een ontwenningskuur begonnen. Ondertussen zou Meadow bij de familie Walker verblijven.

In zijn testament liet Walker weten dat hij graag wilde dat zijn moeder de voogdij over Meadow zou krijgen. Het meisje is Paul Walkers enige erfgename. Volgens de papieren in deze zaak is zijn vermogen ongeveer 11,5 miljoen euro waard, en niet 18 miljoen euro, zoals eerder werd geschat. Walkers vader beheert het vermogen totdat Meadow oud genoeg is.

30-03-2014 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam Gallagher uit Londense pub gezet om cokegebruik"

"Liam Gallagher uit Londense pub gezet om cokegebruik"

http://oi60.tinypic.com/10xfsww.jpg

Liam Gallagher is een Londense pub uitgegooid omdat hij cocaïne gesnoven zou hebben in het toilet. Volgens The Sunday People mag de voormalige Oasiszanger niet meer terugkomen in de Holly Bush, de pub waar veel beroemdheden komen.

"Hij gedroeg zich heel vervelend", vertelt een getuige. Liam zou er sjofel hebben bijgelopen en leek nogal in de war. "Hij zag er meer uit als een zwerver dan als een rijke muzikant." Toen de barman hem er aan het eind van de avond op wees dat hij nog moest betalen, ontstak Liam in woede.

Twintig minuten later ging de Beady Eye-frontman naar toilet. Kort daarna werd hij door de buitenwipper de pub uitgezet. "Hij beschuldigde Liam ervan dat hij coke snoof van de wc-bril en dat er nog een beetje op zat", aldus de bron. "Blijkbaar had hij niet eens de deur op slot gedaan. De buitenwipper zei dat hij er niet meer in kwam, waarop Liam zei: 'Maak je een grapje of zo?' Het was nogal gênant."

Zowel de eigenaars van de pub als Liams woordvoerder wilden geen commentaar leveren. In het verleden gaf Liam toe dat hij coke had gebruikt. Het is overigens niet de eerste keer dat hij een pub is uitgegooid. Vorig jaar werd hij twee keer op één dag weggestuurd bij de Londense pub The Queens, omdat hij dronken was en zich misdroeg.

30-03-2014 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dynasty'-actrice Kate O'Mara (74) overleden

'Dynasty'-actrice Kate O'Mara (74) overleden

http://oi61.tinypic.com/2qims0z.jpg

Kate O'Mara is op 74-jarige leeftijd overleden. Volgens haar manager stierf de actrice na een kort ziekbed, meldt de BBC. O'Mara is vooral bekend van haar optreden als de manipulatieve Cassandra 'Caress' Morrell in de televisieserie 'Dynasty'.

Daarnaast speelde de Britse ook in 'Triangle', 'Howards' Way' en 'Doctor Who'. Haar manager omschrijft haar als een buitengewone actrice en prijst haar energie en vitaliteit. De actrice trouwde drie keer en kreeg een zoon, die vorig jaar overleed. Amper twee weken geleden twitterde O'Mara nog aan haar fans dat ze zich "nederig en vereerd" voelde door hun aandacht.

30-03-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vervolg 'Top Gun' komt steeds dichterbij"

"Vervolg 'Top Gun' komt steeds dichterbij"

http://oi61.tinypic.com/20poxh2.jpg

Decennia na de eerste 'Top Gun'-film zijn er nog steeds plannen voor een vervolg. "We proberen die film al 30 jaar te maken en volgens mij komen we steeds dichterbij", zegt producent Jerry Bruckheimer tegen Huffington Post.

'Top Gun' verscheen in 1986 en groeide uit tot een klassieker. Bruckheimer blijft tot op het bot gemotiveerd om zijn gedroomde sequel op de actiefilm, met in de hoofdrol Tom Cruise, uit te brengen. "Don Simpson en ik probeerden iets van de grond te krijgen, maar dat lukte niet. Tom nam het over, maar hij faalde ook. En nu proberen wij het weer", zegt de filmmaker.

Voor 'Top Gun' kroop Cruise in de huid van Pete 'Maverick' Mitchell, een getalenteerde maar ook roekeloze straaljagerpiloot bij de Amerikaanse luchtmacht. Ook in het vervolg moet de 51-jarige acteur de hoofdrol spelen. "Het idee is dat alle piloten overbodig zijn geworden door drones", vertelt Bruckheimer. "Cruise gaat de piloten laten zien dat ze altijd nodig zullen zijn."

Het gaat vermoedelijk nog wel even duren voordat 'Top Gun 2' af is. "Gelukkig voor Tom heeft hij het heel erg druk, dus we moeten rekening houden met zijn agenda en een budget regelen waarmee Paramount uit de voeten kan", aldus de producent. Wie de 'Top Gun'-sequel gaat regisseren, is nog niet bekend.

30-03-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bono heeft writer's block"

"Bono heeft writer's block"

http://oi61.tinypic.com/sdn11c.jpg

Fans van U2 moeten mogelijk toch wat langer geduld hebben dan eerder gedacht. Bronnen vertellen NY Daily News dat zanger Bono moeite heeft met het schrijven van liedjes voor het nieuwe album.

"Er is geen nieuwe muziek", zegt een ingewijde. "Het is makkelijk om een nummer uit te brengen, maar niet een heel album. De plaat is gewoon nog niet af", citeert de krant een tweede bron.

Billboard berichtte eerder deze maand al dat plannen voor de release van het album zouden zijn verschoven naar 2015. Een woordvoerder van de band sprak dit later in The Guardian tegen. "Het album staat voor dit jaar op de agenda. Plannen voor een tour zijn nog niet concreet", aldus de woordvoerder.

30-03-2014 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George op de foto voor schattig familieportret

Prins George op de foto voor schattig familieportret

http://oi60.tinypic.com/2z8q251.jpg

Prins William en Kate Middleton, die volgende week voor een bezoek naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekken, hebben vandaag een nieuwe familiefoto vrijgegeven met de ondertussen 8 maanden oude prins George. De schattige foto is het eerste familieportret sinds prins George in oktober werd gedoopt en spreekt volgens verschillende media zowel oudere als jongere generaties aan met een nostalgisch 'Instagram-gehalte'.

Op de foto zitten de hertog (31) en hertogin (32) van Cambridge er ontspannen bij op de vensterbank van hun woonst in Kensington Palace, terwijl de kleine George enkel oog lijkt te hebben voor hondje Lupo.

Het familiemoment werd op de gevoelige plaat vastgelegd door sterrenfotograaf Jason Bell, die eerder al van de partij was voor de doop van prins George en ook andere officiële familieportretten van de koninklijke familie mocht nemen.

In april vertrekt de kleine prins met zijn beroemde ouders naar Australië en Nieuw-Zeeland. Ook de nieuwe nanny Maria Teresea Borrallo zal aanwezig zijn voor de reis die drie weken zal duren.

30-03-2014 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerfestival trapt vanavond negende editie af

Schlagerfestival trapt vanavond negende editie af

http://oi61.tinypic.com/xc8wlt.jpg

In de Ethias Arena in Hasselt gaat vanavond de negende editie van Het Schlagerfestival van start. Vedetten in het genre, zoals Christoff, Dennie Christian, De Romeo's, Bart Kaëll, K3, Peter Koelewijn, Nicole & Hugo en Willy Sommers zullen er vijf keer vele duizenden fans op hun grootste hits trakteren. De voorstellingen van vanavond en morgen zijn helemaal uitverkocht. Alleen voor zondag 30 maart, vrijdag 4 en zaterdag 5 april zijn er nog kaarten beschikbaar.

Duizenden schlagerliefhebbers trappen vandaag de editie 2014 af van het festival dat traditiegetrouw in de Ethias Arena in Hasselt plaatsvindt. De meeste artiesten hebben ook al meermaals hun kunnen vertoond op het Schlagerfestival. Gevestigde waarden als Christoff, Dennie Christian, Bart Kaël en De Romeo's zijn de headliners van de muzikale happening. Ook voor Nicole en Hugo, die volgend jaar hun muzikale carrière afsluiten, is het de tweede keer dat ze in Hasselt op het podium staan.

Daarnaast ook enkele nieuwkomers, met de Nederlandse rocker Peter Koelewijn en de meidengroep K3, die ongetwijfeld het grootste repertoire van meezingers op haar actief heeft.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zondag 30 maart om 14 uur en vrijdag 4 en zaterdag 5 april om 20u30. Die laatste shows zijn trouwens extra voorstellingen, gezien de ruime belangstelling. Tickets kosten 34 en 38 euro.

De verkoop voor de editie 2015, ook in de Ethias Arena, gaat trouwens ook nu al van start.

29-03-2014 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is het Lam Gods naartoe: een oer-Vlaams detectiveverhaal

Waar is het Lam Gods naartoe: een oer-Vlaams detectiveverhaal

http://oi62.tinypic.com/2z9duma.jpg

De broers Van Eyck konden niet vermoeden dat hun uit 1432 daterende 'Lam Gods' bijna 600 jaar later voor zoveel beroering zou zorgen. Terwijl het meesterwerk in de Gentse Sint-Baafskathedraal een toeristische topbestemming is en momenteel een grootste restauratie ondergaat, gaat het 'm toch vooral om dat stuk van het schilderij dat er niet meer is: 'De Rechtvaardige Rechters', sinds 11 april 1934 spoorloos verdwenen.

Krijgt historicus Paul De Ridder gelijk en komen 'De Rechtvaardige Rechters' straks boven water, of blijken zijn verklaringen een zoveelste episode in een lang verhaal vol waanzinnige hoofdstukken van meesterdieven, nazirovers en bekentenissen op het sterfbed? Feit is dat een aantal bekende theorieën al vele decennia de ronde doen, zonder de (amateur)speurders een stap dichterbij te brengen - en ondanks een premie van 20.000 euro die toenmalig minister van Cultuur Bert Anciaux in 2006 veil had om te helpen bij dure breekwerken om het schilderij te vinden.

Over het motief van de kunstroof is - bij gebrek aan identiteit van de dief - al bijzonder veel inkt gevloed: pure hebzucht, chantage, nood aan losgeld of zelfs verbergen van mystieke boodschappen die op het paneel werden aangebracht. Nog meer aandacht ging uit naar de locatie van het werk. Waterputten, kerken, verborgen ruimtes en privécollecties werden in de loop der jaren aangewezen.

1. Arsène Goedertier weet meer
Wisselagent en koster Arsène Goedertier was een van de eerste, en tot vandaag een van de enige, hoofdverdachten van de diefstal. Dat heeft hij grotendeels aan zichzelf te danken. Goedertier overleed niet lang na de kunstroof: op 25 november 1934 blies hij zijn laatste adem uit, maar niet vooraleer hij aan een vriend 'verklapte' dat hij wist waar de buit van de spectaculaire kunstroof zich bevond. Hoewel kunsthistorici en lokale amateurs tot in de 21ste eeuw naarstig naar het paneel zochten op basis van Goedertiers gefragmenteerde verklaringen, brieven en schetsen - in 2003 werd de kerk van Wetteren nog grondig onderzocht - leverde het spoor-Goedertier géén schilderij op.

2. De nazi's hebben het gestolen
Nazi's en gestolen kunstwerken: ze vormen wel vaker een droomhuwelijk. In 'The Monuments Men' - George Clooneys jongste film - wordt haarfijn uit de doeken gedaan hoe de bezetters zoveel mogelijk kunst richting Duits moederland sleepten en een ontdekking in München eind vorig jaar bewijst dat er nog heel wat geroofde kunstschatten onontdekt bleven. Liggen ook 'De Rechtvaardige Rechters' nog op een Duitse zolder stof te vergaren? Volgens de Wetterse Maria De Roo wel. Die verklaarde dat ze als dertienjarig meisje zag hoe Duitse soldaten het graf van Goedertier op het (inmiddels verdwenen) kerkhof van Wetteren openbraken om de locatie van het paneel te achterhalen. Daar zouden ze in geslaagd zijn, waarna het werk op een transport gezet werd richting Derde Rijk.

3. Het zit in Antwerpen
Een nachtmerrie voor elke Gentenaar, deze theorie. Toch is amateur-speurder Willy Nachtergaele in 2006 '100 procent zeker' dat een van Vlaanderens meest gezochte kunstschatten zich in de Scheldestad bevindt, en wel in de Sint-Laurentiuskerk, die in het jaar van de diefstal werd gebouwd. Arsène Goedertiers neef Staf zette zich in voor de parochie waarin de Sint-Laurentiuskerk staat - de dieven zouden losgeld voor het gestolen paneel hebben geëist om de bouw van de in geldnood verkerende kerk te bekostigen.

4. Het ligt toch in Gent
Of moeten ze in Gent toch niet wanhopen? Volgens een theorie uit 2008 hadden 'De Rechtvaardige Rechters' Gent nooit verlaten, en was het paneel - veilig in een zinken omhulsel - in een waterput aan de Sint-Jansvest verstopt. De lokale speurders zetten de grote middelen in: tientallen mensen gingen aan het graven, graafmachines gingen aan de slag, een parkeergarage werd opengebroken. Helaas: alweer zonder enig spoor.

In de loop der jaren gingen steeds meer theorieën rond de mysterieuze diefstal de ronde doen. De 'Rechtvaardige Rechters' werden ook al gesignaleerd in Tervuren, in Overmere-Donk en op een verborgen plekje binnen Sint-Baafs zelf. Maar tenzij de 'vooraanstaande Gentse familie' waarvan historicus Paul De Ridder gewag maakt naar buiten komt met het paneel, tasten we nog steeds even hard in het duister als de speurders in 1934.

29-03-2014 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto niet naar Venezuela vanwege onrust

Tiësto niet naar Venezuela vanwege onrust

http://oi58.tinypic.com/m9qd82.jpg

Tiësto heeft een optreden in de Venezolaanse hoofdstad Caracas afgezegd. De show van de wereldberoemde dj stond gepland voor 4 april op het terrein van de Universidad Metropolitana. In Venezuela is het al maanden onrustig. Bij anti-regeringsbetogingen zijn zeker 30 mensen gedood.

Tiësto, de artiestennaam van de Nederlander Tijs Verwest, vindt dat het nu geen tijd is om te feesten en te dansen: "It's no time to party." Hij zegt dat hij zo spoedig mogelijk een nieuwe datum zal aankondigen voor een optreden in Caracas.

Eerder deze week annuleerde de Italiaanse zanger Jovanotti zijn concert in april. Hij gaf aan niet te willen optreden om veiligheidsredenen.

29-03-2014 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt een dochter

Christina Aguilera krijgt een dochter

http://oi58.tinypic.com/1yobrb.jpg

De zwangere Christina Aguilera kan de babykamer roze verven, want ze krijgt een dochtertje. Dat liet een insider aan US Weekly weten, het blad dat de zwangerschap ruim een maand geleden onthulde.

Het wordt het tweede kindje voor de 33-jarige Aguilera. In 2008 kreeg ze haar nu 6-jarige zoon Max met haar ex-man Jordan Bratman, van wie ze in februari 2011 scheidde. Vorig jaar nam ze al een pauze van de talentenjacht The Voice om meer tijd met haar familie door te brengen en zich meer op haar muziek te kunnen focussen. Ook nu slaat ze een seizoen over: Shakira vult wederom haar plaats op de rode draaistoel op.

Christina en Matthew leerden elkaar in 2010 kennen op de set van de film 'Burlesqe'. Hij wordt voor het eerst vader, maar naast de geboorte van het kindje staat er meer spannends op het programma. Het verliefde stel stapt namelijk binnenkort in het huwelijksbootje, zo maakte de zangeres na het aanzoek op Valentijnsdag wereldkundig.

29-03-2014 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piers Morgan zwaait af met pleidooi voor betere wapenwet

Piers Morgan zwaait af met pleidooi voor betere wapenwet

http://oi62.tinypic.com/2dbozcz.jpg

De talkshow-presentator Piers Morgan besloot gisteren zijn allerlaatste 'Piers Morgan Live' met een pleidooi voor betere controle op wapenbezit in de VS. Het controversiële onderwerp is vaak langsgekomen in zijn shows.

CNN besloot onlangs een einde te maken aan de primetime nieuwsshow van Morgan. De tv-zender noemde de dalende kijkcijfers als reden voor de stopzetting. Morgan heeft zo'n drie jaar het programma gemaakt; hij was de opvolger van Larry King, toen nog met 'Piers Morgan Tonight'.

Morgan, een Brit, zei onlangs in The New York Times dat hij vermoedt dat het Amerikaanse publiek zijn benadering van onderwerpen misschien niet altijd begrijpt of op prijs stelt. Vooral in de discussie over de wapenwetgeving nam Morgan altijd duidelijk stelling.

Hij gebruikte de allerlaatste minuten van 'Piers Morgan Live' om zijn verontwaardiging over de wapenwetten in de VS te uiten. Hij haalde de dodelijke schietpartijen in Newtown (Connecticut) en Aurora (Colorado) aan, en constateerde dat zelfs na dergelijke gebeurtenissen er niets verandert.

29-03-2014 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ben 'Pol' Rottiers gaat stempelen: "Voor het eerst in mijn leven"

Acteur Ben 'Pol' Rottiers gaat stempelen: "Voor het eerst in mijn leven"

http://oi58.tinypic.com/4kcgn9.jpg

Acteur Ben Rottiers (55), vooral bekend als Pol uit 'F.C. De Kampioenen' gaat voor het eerst in zijn leven stempelen. Rottiers staat samen met zijn Kampioenencollega Johny 'Xavier' Voners op de planken maar wordt per voorstelling betaald. "De andere dagen stempel ik, voor de eerste keer in mijn leven", zucht Rottiers in Story.

"Gelukkig heeft mijn vrouw een vast inkomen, dus voorlopig panikeer ik niet. Om de straat te vegen heb ik te lang gestudeerd."

Intussen raakte ook bekend dat Rottiers op 25 mei deelneemt aan de verkiezingen. De acteur staat op de Antwerpse kamerlijst van de extreemlinkse PVDA+ en wil zich wel degelijk "inzetten en iets betekenen". "Ik heb daar nu tijd voor gekregen, omdat ik minder werk heb. Ik wil mensen proberen bewust te maken van hoe het er in de wereld en in onze eigen straat echt aan toe gaat", klonk het toen.

29-03-2014 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast 'Full House' weer samen in Dancing With the Stars?

Cast 'Full House' weer samen in Dancing With the Stars?

http://oi59.tinypic.com/dlm36g.jpg

De Amerikaanse tv-pers spreekt nu al van het strafste dat Dancing With the Stars ooit kon bieden. En maandag is het misschien zover? De productie zou dan de cast van de populaire tv-serie 'Full House' willen herenigen tijdens het dansprogramma DWTS. Dat kreeg E! News exclusief te horen.

"Er gaan traantjes vloeien", wordt het event nu al aangekondigd door een insider. "Candace Cameron zal het hebben over haar tijd als kindsterretje bij Full House en de rest van de cast zal in het publiek zitten om haar te steunen."

Voor de wat jeugdigere HLN.be-lezer: 'Full House' was een Amerikaanse, komisch tv-reeks die liep van 1987 tot 1995 en door ABC werd uitgezonden. Het ging over een allenstaande vader (Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget) met drie dochtertjes. Naast Candace Cameron (Donna Jo Tanner) zullen de tweelingbaby's Mary-Kate en Ashley Olsen (die samen Michelle Tanner vertolkten) u wel wat zeggen. Verder kroop het vierde kindsterretje Jodie Sweetin in de huid van de middelste dochter Stephanie Tanner.

Papa Danny Tanner wordt bijgestaan in de opvoeding van zijn dochters door zijn kameraad Joey Gladstone (rol van Dave Coulier) en zijn zwager Jesse Katsopolis (John Stamos). Lori Loughlin speelde Rebecca Donaldson, de vrouw van Jesse.

Eind januari kwam een deel van de cast nog eens samen in Late Night with Jimmy Fallon.

29-03-2014 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!