Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent niet langer op intensieve

Prins Laurent niet langer op intensieve

http://oi61.tinypic.com/qsnvbr.jpg

Prins Laurent heeft de afdeling intensieve zorgen mogen verlaten. Dat bevestigt een bron die dicht bij de koninklijke familie staat. Laurent is volledig uit coma en ademt ook weer zelfstandig.

De prins vertoeft sinds 18 maart in het Sint-Lucasziekenhuis in Brussel. De coma diende naar verluidt niet alleen om zijn zware longontsteking beter te behandelen, maar ook als 'slaapkuur'. De laatste tijd liep hij er opvallend somber bij.

Laurent werd de afgelopen dagen geleidelijk aan losgekoppeld van de beademing. Hij ligt niet meer aan de kunstmatige beademing, maar zijn behandeling wordt voorgezet en er moeten nog onderzoeken gebeuren. Er is dus nog geen sprake van het ziekenhuis te verlaten, aldus diezelfde bron.

Meer vragen dan antwoorden
Gisteren deed koningin Paola nog de wenkbrauwen fronsen met een opvallend emotioneel persbericht. Daarin noemde ze Laurent onder meer haar "meest kwetsbare kind" en benadrukte ze haar goede band met Claire.

Was Paola geschrokken van de vele negatieve reacties omdat het twee weken duurde vooraleer ze haar zoon een bezoek bracht? Waarom ondertekende Albert het communiqué niet? En heeft ze iets goed te maken dan? De mededeling riep alvast meer vragen op dan ze beantwoordde.

03-04-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spotify gaat letterlijk op zwart

Spotify gaat letterlijk op zwart

http://oi60.tinypic.com/14b43h2.jpg

De apps van Spotify zien er vanaf 2008 al zo'n beetje hetzelfde uit. Weliswaar zijn de mobiele apps zo nu en dan van een nieuw jasje voorzien, maar vanaf vandaag start het Zweedse muziekbedrijf met de uitrol van een compleet nieuwe, zwarte interface voor alle apps.

Wat opvalt aan de nieuwe look van Spotify, is dat alle grijze elementen met de grond gelijk zijn gemaakt. Spotify heeft ervoor gekozen om alles volledig zwart te maken waarbij de witte teksten en kleurrijke albumillustratie de lichtpuntjes vormen. Volgens de Zweden zorgt de nieuwe interface er vooral voor dat er meer aandacht komt op de 'album art', volgens sommigen een ondergeschoven kindje sinds het naar de achtergrond verdwijnen van de grote platenhoezen.

Platformen
Naast een hippe nieuwe uitstraling moet de zwarte interface ook zorgen voor mee stroomlijning in de verschillende Spotify-apps. Als het aan het bedrijf ligt, moeten gebruikers weinig tot geen verschil merken als ze bijvoorbeeld een Windows-machine, een Mac, een Android-smartphone of een iPad gebruiken. Verder belooft de muziekservice een beter functionerende ontdek- en radiofuncties.

Als klap op de vuurpijl brengt Spotify een langgekoesterde wens van een hele hoop gebruikers in vervulling. Het bedrijf gaat toewerken naar de mogelijkheid om een 'bibliotheek' op te bouwen. In concurrerende diensten als Rdio en Google Play Music All Access is dat al mogelijk. De eerste stap naar deze nieuwe opslagmanier is het schrappen van de favorieten-optie. 

Gratis
In plaats van een sterretje kan nu op een plusje worden gedrukt waarna liedjes in de 'map' Jouw Muziek verdwijnen. Spotify is op alle platforms gratis te downloaden en te gebruiken. Voor muziek in een hogere kwaliteit en de mogelijkheid om muziek offline op te slaan is een Premium-abonnement nodig van net geen 10 euro per maand.

02-04-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur: Will Tura en Christoff samen in één show

Primeur: Will Tura en Christoff samen in één show

http://oi61.tinypic.com/2zzrfhc.jpg

Op 23 november slaan Will Tura en Christoff de handen in elkaar voor een uniek concert, waarbij de grootste hits van beide kleppers de revue zullen passeren. Een primeur voor de Vlaamse showbizz en voor de jonge schlagerkoning de perfecte aftrap van zijn 25ste jaar als zanger. "Dit is een droom die in vervulling gaat. Als ik naast Will Tura sta, denk ik nog altijd: 'Wow!'"

Ze zagen elkaar wel al eens eerder op het podium, maar toen ging het slechts om beperkte gastrolletjes. Zo mocht Christoff vier jaar geleden opdraven bij 'Tura 70' in de Ethias Arena en was Will Tura te gast bij 'Christoff & Vrienden' in dezelfde concerttempel in 2011. Tot een echt gezamenlijk project kwam het echter nooit. Tot nu.

"Het is allemaal heel snel gegaan", aldus Christoff. "Toen ik Will het voorstel deed, waren we er bijzonder snel uit. Ik kijk er in ieder geval heel hard naar uit. Toen ik jong was, mocht ik ooit eens zingen terwijl Will me begeleidde op de piano. Ik herinner me nog goed dat ik toen zwaar onder de indruk was. Gedurende mijn carrière is dat respect enkel gegroeid."

Will Tura laat weten dat hij niet lang hoefde na te denken toen het voorstel kwam, en dat hij uitkijkt naar de festiviteit. Al wordt er momenteel nog hard gewerkt om de precieze inhoud te bepalen. "Daar zijn we volop mee bezig", vertelt Christoff. "De bedoeling is zeker dat we allebei onze grootste hits brengen."

02-04-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil jij je kleden als Stromae? Dat kan voortaan

Wil jij je kleden als Stromae? Dat kan voortaan

http://oi61.tinypic.com/aaujhv.jpg

De kleurrijke kledingstijl van Stromae: je houdt ervan of je vindt het schreeuwlelijk. Wie valt voor de vrolijke stijl, een combinatie van Engelse schooluniformen en uitbundige Afrikaanse kleuren, kan voortaan terecht bij het nieuwe Belgische label Mosaert.

Dat is een initiatief van Paul Van Haver, de echte naam van Stromae, en zijn vriendin, stiliste Coralie Barbier. De naam van het label is een anagram van 'maestro', net als Stromae. De collectie bestaat voorlopig uit vier polo's en vier bijbehorende paar sokken. Voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen. 

Na de communautaire commotie rond het WK-lied dat Stromae met 'Ta Fête' leverde, zijn we benieuwd of ook deze opvallende mode het land zal beroeren. Wij vinden het alvast een streling voor het oog. En jij?

02-04-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola: "Laurent is mijn meest kwetsbare kind"

Paola: "Laurent is mijn meest kwetsbare kind"

http://oi58.tinypic.com/2hgh3r5.jpg

Koningin Paola maakt zich zorgen over de toekomst van haar jongste zoon, prins Laurent. Dat heeft ze laten weten in een persbericht. "Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare", klinkt het.

Prins Laurent verblijft sinds 21 maart in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in Brussel, waar hij opgenomen werd met een longontsteking. Gisteravond brachten koningin Paola en koning Albert, die voordien in het buitenland verbleven, voor het eerst een bezoek aan hun zoon.

Ontroerd
"Gisteren na ons bezoek aan het Sint-Lucasziekenhuis waren mijn echtgenoot en ik zeer ontroerd onze zoon Laurent te zien en vast te stellen dat dankzij een bekwaam medisch team zijn toestand verbetert en hij uit zijn kunstmatige slaap is ontwaakt", zegt koningin Paola in de mededeling. "Dag na dag volgen wij als bezorgde ouders zijn toestand op."

"Vooral zijn toekomst baart ons zorgen", gaat het verder. "Na het verlaten van het ziekenhuis zal Laurent een leven moeten kunnen opbouwen waarin hij zich samen met Claire, Louise, Nicolas en Aymeric kan ontplooien en gewaardeerd voelen, met onze steun en hulp."

Kwetsbaar
"Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare en ik schenk hem al mijn affectie en mijn aandacht", luidt het voorts in haar mededeling. "Sinds zijn opname in het Sint Lucasziekenhuis zijn mijn echtgenoot en ik voortdurend in contact zowel met Claire die wij zeer waarderen en liefhebben, als met de uitstekende medische ploeg die Laurent verzorgt."

02-04-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé aangeklaagd door twee vertrapte fans

Beyoncé aangeklaagd door twee vertrapte fans

http://oi60.tinypic.com/2zsoab8.jpg

Beyoncé wordt voor de rechter gesleept door twee fans. Raquel Castellanos en Gabriella Davidson zijn vertrapt tijdens een concert van de zangeres in Chicago en eisen nu een schadevergoeding, meldt CBS Chicago.

Raquel en Gabriella stonden op 13 december 2013 extra vroeg voor het United Center in Chicago om er zeker van te zijn dat ze vooraan zouden staan tijdens het concert. Maar naarmate de uren vorderden, werd de wachtende massa voor het stadion groter en ongeduldiger. Toen de deuren opengingen werden de dames vertrapt, raakten ze bewusteloos en braken ze botten. De fans werden naar het ziekenhuis gebracht en hebben de show gemist.

De twee vrouwen eisen nu een onbekend geldbedrag van Beyoncé, concertorganisator Live Nation en het United Center. Castellanos en Davidson zijn van mening dat zij allen schuldig zijn aan de oncontroleerbare menigte die ontstond voor het stadion en dat ze nalatig zijn geweest in het treffen van voorzorgsmaatregelen.

02-04-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen van K3 moet 100.000 euro schulden aflossen

Karen van K3 moet 100.000 euro schulden aflossen

http://oi61.tinypic.com/2rnzus3.jpg

K3-zangeres Karen Damen moet van de rechter 100.000 euro aan schulden terugbetalen. Het gaat om 80.000 euro aan openstaande facturen van haar luxevilla en 20.000 euro aan interesten. Dat meldt TV Familie.

"De rechtbank van koophandel heeft beslist dat ze mijn cliënt 100.000 euro verschuldigd is", zegt de advocaat van hoofdaannemer Rani Management in het blad. Bijna 20 aannemers werkten aan de villa van Damen. "Ook de onderaannemers zijn bijzonder opgelucht. Sommigen gingen zelfs failliet", luidt het.

Het kan nog enkele weken duren voor zij hun geld zien, want Karen en haar partner hebben nog één maand de tijd om beroep aan te tekenen. De zangeres wilde niet reageren in het blad.

02-04-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love: "Musical over Kurt Cobain komt er wellicht toch"

Courtney Love: "Musical over Kurt Cobain komt er wellicht toch"

http://oi61.tinypic.com/5v5gzn.jpg

Courtney Love had eerder gesteld dat er geen musical zou komen over haar echtgenoot Kurt Cobain, die in 1994 op zijn 27ste zelfmoord pleegde, maar ze is van mening veranderd na een gesprek met hun dochter, de 21-jarige Frances Bean.

Love in muziekblad NME: "We je nog dat ik ooit zei dat ik nooit een musical zou doen? Wel, dat klopt niet meer. Nadat we overstelpt werden met mails en berichten op sociale media van fans die aandrongen op een musical, hebben Frances en ik lang nagedacht. We zijn overeengekomen dat indien we de beste schrijvers, producers en regisseurs kunnen warm maken voor het project, er wellicht toch een Broadway-musical komt".

De 49-jarige zangeres beklemtoonde dat er "een goed verhaal" in moet zitten dat nog niet eerder verteld is en dat ze er alles voor zal doen om van de musical een succes te maken.

Voor Frances
"Ik zou talloze uren spenderen met een A-team om een project te realiseren dat Kurt op een zo respectvol en eerlijk mogelijke manier weerspiegelt. Zijn verhaal, zijn muziek en zijn erfenis zouden zo op het podium tot leven komen zodat niet alleen de wereld het zou kunnen zien maar, belangrijker nog, ook onze dochter".

"Ik voel dat Kurt zou gewild hebben dat ik dit laat gebeuren: een evenement dat hulde brengt aan zijn kunst, aan zijn fans en aan zijn familie. Als Frances en ik dan samen in de zaal zitten, zou dat de meest emotionele ervaring van ons leven zijn".

02-04-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin Gaye 30 jaar geleden doodgeschoten door vader

Marvin Gaye 30 jaar geleden doodgeschoten door vader

http://oi57.tinypic.com/2lmp5s1.jpg

Vandaag is het precies dertig jaar geleden dat Marvin Gaye, op de dag voor zijn 45ste verjaardag, werd doodgeschoten door zijn vader. De prins van de soul woonde begin de jaren tachtig in Oostende, waar hij werd opgevangen door de clubeigenaar en concertpromotor Freddy Cousaert. In die periode nam Gaye zijn grootste hit 'Sexual Healing' op en mocht Arno al eens een tong in de pan gooien voor Gaye.

Cousaert, die in de jaren zestig en zeventig in Europa de public relations verozrgde voor Mohammed Ali, overhaalde Marvin Gaye in 1980 in Oostende te komen wonen.

De man die voor Motown hits had gescoord met onder meer 'I Heard it Through the Grapevine' en 'How Sweet It Is (To Be Loved By You)' was verslaafd aan cocaïne en lag overhoop met de Amerikaanse belastingen. In 1981 woonde Gaye bij het gezin van Cousaert, later betrok hij een villa in Moere. Gaye kickte in Oostende af, trainde er, ging er naar de kerk en kwam weer op zijn plooien.

Het was ook in Oostende dat Gaye zijn hit 'Sexual Healing' en zijn comebackalbum 'Midnight Love' opnam. Dankzij Cousaert bedong hij een nieuw platencontract bij Columbia voor hij terug naar de VS vertrok. Slechts enkele jaren later schoot Gaye's vader, een dominee die het profane leven van zijn zoon streng afkeurde, de zanger dood.

Vanavond zendt OP12 naast bovenstaande documentaire ook het concert uit dat Gaye in 1981 in het Casino Kursaal in Oostende gaf.

01-04-2014 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry neemt kinderen mee op de set

Halle Berry neemt kinderen mee op de set

http://oi62.tinypic.com/9gkeap.jpg

Halle Berry heeft twee kinderen, een zesjarige dochter met haar ex en een zoontje van vijf maanden oud met haar man Oliver Martinez. Nu ze terug gaat werken, wil ze de juiste balans vinden tussen werk en gezin. Daarom neemt ze haar kinderen mee naar de set en heeft ze haar trailer omgetoverd tot een kindvriendelijk paradijs.

"Ik probeer een juiste balans te vinden in mijn leven. Mijn dochter breng ik naar school en mijn zoontje neem ik mee naar mijn werk. Daar heb ik een kinder- en speelkamer ingericht voor hem. Zo kan ik meer tijd met hem doorbrengen", vertelde de actrice.

Halle is nog geen half jaar geleden bevallen van haar zoontje maar heeft haar slanke lijn al helemaal terug. "Elke moeder zou borstvoeding moeten geven. Dat is de snelste manier om terug op je gewicht te komen", zei ze in een interview met Extra.

Haar dochter is enorm blij met haar kleine broertje: "Het lijkt wel alsof één van haar poppen tot leven is gekomen. Zij helpt hem mee verzorgen, eten geven, ze speelt met hem. Ze vindt het allemaal geweldig", aldus gelukkige mama Berry.

01-04-2014 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus opent 'toegankelijke zaak' in oude apotheek

Jeroen Meus opent 'toegankelijke zaak' in oude apotheek

http://oi59.tinypic.com/14vqq74.jpg

Jeroen Meus (36) start over enkele maanden met een nieuwe zaak in het centrum van Leuven. "Geen gastronomisch restaurant waar je weken op voorhand moet reserveren, maar iets toegankelijks", zegt hij. "We zijn nog volop aan het brainstormen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Meus opent de nieuwe zaak samen met zijn vennoot Nico Viaene. "Nico is de man die mij als jonge snaak een kans heeft gegeven in zijn toenmalige restaurant Le Fil", zegt Meus. "Ondertussen heeft hij een eigen zaak opgebouwd in het centrum van Leuven, Bar Louis, en heb ik Luzine op de kaart gezet. We waren allebei op een punt gekomen dat er tijd en vooral veel goesting was om iets nieuws te ontwikkelen. En dus hebben we de handen in elkaar geslagen."

Hoe de zaak zal heten, weet Meus nog niet. Ook aan het concept wordt nog volop gesleuteld. "Op dit moment weten we alleen heel zeker dat het geen klassiek restaurant wordt", zegt hij.

01-04-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur 'Frozen' draagt Oscar op aan dode zoon: "Hij zou het zo gewild hebben"

Regisseur 'Frozen' draagt Oscar op aan dode zoon: "Hij zou het zo gewild hebben"

http://oi62.tinypic.com/14csaio.jpg

Ryder Buck (23) stond op het punt om met zijn rockband Ryder Buck & The Breakers door te breken in Los Angeles, toen het noodlot in oktober van vorig jaar toesloeg. De zoon van 'Frozen'-regisseur Chris Buck kwam om het leven bij een verkeersongeval toen hij op de snelweg door twee auto's werd opgeschept. Ryder - die er net een chemokuur van één jaar had opzitten - was nog maar net kankervrij verklaard toen zijn ouders zijn begrafenis moesten regelen. Zijn vader besloot om zijn Oscar begin vorige maand aan hem op te dragen: "Omdat hij het zo gewild zou hebben en omdat hij er zo blij mee zou zijn." Ik ontmoette Buck en co-regisseuse Jennifer Lee in het ijshotel van Quebec, waar hun team inspiratie haalde voor het ijspaleis in 'Frozen'. Een interview.

"Hoe heeft jullie bezoek aan het IJshotel in Quebec de film beïnvloed?"

Regisseur Chris Buck:
"Ons bezoek heeft een enorme invloed gehad! Ik ben vijf jaar geleden voor de eerste keer naar hier gekomen. Ik was hier met maar twee andere mensen van de studio. Ik herinner me nog dat we al vrij snel hadden beslist om de sneeuwkoningin een paleis van ijs en sneeuw te laten maken. We wisten niet zo goed hoe we dat moesten aanpakken, maar dat veranderde van zodra we het ijshotel hadden gezien. Het was zo indrukwekkend! Ons art department is uiteindelijk drie jaar geleden een kijkje komen nemen in Quebec. Zij focusten zich op details en ze maakten filmpjes om te zien hoe licht door ijs schijnt. Er zitten zo veel details van het ijshotel in het ijspaleis van Elsa verwerkt. Het was een zeer grote inspiratie voor ons."

"Het script van 'Frozen' werd meermaals helemaal herschreven. Vanwaar kwam die beslissing om de verhaallijn compleet om te gooien?"


Regisseuse Jennifer Lee: "We hebben het heel lang moeilijk gehad omdat de sneeuwkoninging in het originele verhaal de slechterik is, maar wij wilden dat onze film over liefde versus angst ging en niet over goed versus slecht. Dat was erg frustrerend, maar het bleef moeilijk om Elsa's karakter te veranderen. Daar kwam verandering in toen we met liedjesschrijvers Bob en Kristen Lopez aan tafel zaten. Ze zeiden: 'Laten we gewoon een dag in het leven van Elsa doorbrengen en zien hoe het is voor haar om vrij te zijn.' Daar is dan het nummer 'Let It Go' uit voortgevloeid. 'Let It Go' heeft de scriptschrijvers en filmmakers laten zien dat we veel meer konden doen met Elsa dan dat we oorspronkelijk in gedachten hadden. Het werd plots veel leuker toen ze niet meer slecht was en toen haar personage veel complexer werd. We zijn een paar keer helemaal vanaf nul moeten beginnen, maar dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat."

"Hoe was het om een Oscar te winnen?"

Lee: "Ik ben in heel mijn leven nog nooit zo nerveus geweest! Ik besefte plots dat die Oscar ontzettend veel zou betekenen voor ons team van de Disney Animation Studios. Ik kon op de dag van de uitreiking amper praten, en dat is heel ongewoon! (lacht) Toen ik hoorde dat we hadden gewonnen, werd ik overmand door blijdschap en opluchting."

Buck: "Het was een geweldig moment, maar ik voelde me ook een beetje opgelucht. Ik was blij dat het allemaal achter de rug was. De nominaties werden al in januari bekend gemaakt en dan lijkt de dag van de uitreiking nog zo ver weg. Je bent er elke dag mee bezig en je zit voortdurend te hopen dat je een Oscar wint. Ik heb me heel vaak afgevraagd wanneer 'dé dag' nu eindelijk zou komen en wanneer ze die envelop nu eens gingen opendoen. Of we nu zouden winnen of verliezen, we waren er toch maar mooi bij!"

Lee: "Het duurde een eeuwigheid vooraleer (Kim Novak) die envelop had opengemaakt!"

"Jouw speech was enorm emotioneel." (Buck bedankte zijn beschermengel - zijn zoon - tijdens zijn dankwoord op de Oscars, nvdr.)

Buck: "Ik weet niet of jullie dit al weten, maar mijn zoon is bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Ik zat in New York voor interviews toen ik het nieuws te horen kreeg. De film was op dat moment nog niet uitgekomen, maar de pers had al heel veel goede dingen over ons geschreven. En dan gebeurt dit... De voorbije maanden zijn ontzettend dubbel geweest. Jen was degene die had voorgesteld om hem in mijn speech te bedanken omdat ik hem tijdens de andere uitreikingen niet had vernoemd."

Lee: "We hebben samen met de familie Buck een lange weg afgelegd, dus we hadden allemaal het gevoel dat (Bucks zoon) die dag over ons waakte."

Buck: "De bladen stonden er de dag nadien vol van: 'Wie is deze beschermengel nu eigenlijk?' Maar weet je wat, onze zoon zou het zo gewild hebben en hij zou zo blij zijn. Hij zou gewild hebben dat we hiermee door zouden gaan. Ik heb er iets positiefs uit kunnen halen. Het is heel zwaar geweest, maar ik heb ermee leren leven."

"Is het te vroeg om nu al aan een sequel voor 'Frozen' te denken?"

Buck: "Het is sowieso veel te vroeg voor ons! Ze hebben net in de pers aangekondigd dat er een show op Broadway komt, en daarvoor gaan we nieuwe nummers maken. Dat is voorlopig de enige en de volgende stap die we met 'Frozen' gaan nemen."

01-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss in confronterende campagne tegen geweld

Ex-miss in confronterende campagne tegen geweld

http://oi60.tinypic.com/2rylzsx.jpg

Stefania Fernandez, de Venezuelaanse die in 2009 de titel Miss Universe won, poseert bebloed en besmurd in een campagne tegen het aanhoudende geweld in haar geboorteland.

Sinds februari is het onrustig in het Zuid-Amerikaanse land. Er wordt geprotesteerd tegen de zittende linkse regering. Al meer dan 30 mensen kwamen om het leven door gewelddadige confrontaties tussen demonstranten en politie en tussen voor- en tegenstanders van het regime.

Campagne tegen geweld
Fotograaf Daniel Bracci vroeg Fernandez, samen met verschillende journalisten en studenten, om te poseren in zijn 'Your voice is Your Power'-campagne tegen het geweld en het schenden van mensenrechten in Venezuela. 

Bracci fotografeert zijn modellen gekneveld en bebloed en hij verspreidt de foto's sinds 11 maart via zijn Instagram-account, met de hashtag #MordazasEnVenezuela.

"Ik startte hiermee omdat ik rechtstreeks in aanraking kwam met de problematiek toen mijn grootvader overleed ten gevolge van geweldplegingen," aldus Bracci tegenover Informe 21.

01-04-2014 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga toont blote kont aan fans

Lady Gaga toont blote kont aan fans

http://oi58.tinypic.com/2wrezjk.jpg

Bij een optreden van Lady Gaga in New York kreeg het publiek heel wat meer te zien dan het had verwacht. Tussen twee nummers door draaide de zangeres zich om en liet ze even haar bikinibroek naar beneden zakken.

De fans reageerden enthousiast op het blote achterwerk van Lady Gaga, zoals te horen is in de video die een van de bezoekers op YouTube zette. Het voorval gebeurde volgens Billboard gisteravond in de Roseland Ballroom in New York.

Overigens is het niet voor het eerst dat Lady Gaga zich bloot laat zien. Ze was in augustus vorig jaar kunstzinnig naakt te zien in een promotievideo van het Marina Abramovic Institute.

01-04-2014 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Laurent huilde van geluk bij ontwaken uit coma"

"Prins Laurent huilde van geluk bij ontwaken uit coma"

http://oi62.tinypic.com/4hdzqt.jpg

Prins Laurent (50) is uit zijn coma ontwaakt, maar de zorgen blijven groot. De 'oververmoeidheid' die zijn longontsteking zou hebben verergerd is volgens ingewijden codetaal voor de spiraal van neerslachtigheid waarin de prins zich lang niet voor het eerst bevindt, zo meldt Story. Het blad gaat ook dieper in op het feit dat Laurents ouders niet uit vakantie terugkeerden om hun jongste kind bij te staan.

Donderdagmiddag opende Laurent (50) na enkele dagen kunstmatig coma opnieuw de ogen in het bijzijn van prinses Claire, hun kinderen Louise (10), Nicolas en Aymeric (8), koning Filip (53), prinses Astrid (51) en zijn goede vriend en mentor père Guy Gilbert (78) die wél naar Brussel afzakte. "Hij huilde van geluk", verklaarde de Franse 'rockpriester' achteraf.

"Als een mirakel"
"Het was fantastisch", beschreef hij het moment waarop de prins ontwaakte. "We zegden eerst een gebedje op. Plots, alsof het een mirakel was, opende monseigneur zijn ogen voor de allereerste keer sinds hij in een kunstmatig coma was gebracht. Laurent keek om zich heen en huilde. Het waren tranen van geluk."

Albert en Paola gerust
De prins herkende elke bezoeker en noemde hen één voor één bij naam. Op hun beurt spraken ze allemaal een woordje tegen hun man, broer of vriend, terwijl zijn kinderen hem knuffelden.

De priester was op vraag van prinses Astrid, die hem in het station kwam afhalen, naar Brussel gekomen. De prinses trekt zich het lot van haar broer recentelijk bijzonder aan. Ze was nog op handelsmissie in Saoedi-Arabië toen hij gehospitaliseerd werd, maar stond in nauw contact met prinses Claire om Laurents toestand op te volgen. Ook Albert en Paola lieten zich via hun schoondochter op de hoogte houden, maar onderbraken hun vakantie niet.

Pas afgelopen weekend, ruim tien dagen nadat hun zoon was opgenomen, waren ze weer in het land. Het onbegrip over hun houding is groot. Het paleis deelde niet mee waar Albert en Paola verbleven, en gaf geen reden voor hun wegblijven. Volgens een intimus waren ze gerustgesteld dat hun zoon niet in levensgevaar verkeerde en zou ontwaken, waarop ze besloten hun vakantie voort te zetten.

Zorgen en stress
Vijftien jaar geleden, toen prins Laurent werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, was koningin Paola nochtans het enige lid van de koninklijke familie dat hem opzocht.

Dit keer bleek de prins, bovenop zijn longontsteking, ook oververmoeid en verzwakt door zorgen en stress.

Over de mentale gezondheid van Laurent wordt onder intimi en royaltywatchers al lang gespeculeerd. Hij zou al jarenlang medicatie nemen om zijn geestelijk welzijn in balans te houden. Sommigen zien hierin de reden waarom Laurent nooit een druppel alcohol aanraakt.

Bipolaire stoornis
Kennissen oordelen off the record dat de prins trekken vertoont van bipolaire stoornis, waardoor zijn gemoedswisselingen tussen manisch en depressief schommelen. Bipolaire stoornis wordt vaak gelinkt aan jeugdtrauma's, iets waardoor Laurent zwaar getekend is.

De prins zou ook een netheidsmaniak zijn. "Toen Paola op een dag voor de deur stond om een bezoekje te brengen, gebood Laurent haar haar schoenen uit te trekken om het huis niet vuil te maken. De koningin was zo geschoffeerd dat ze meteen rechtsomkeer maakte", stelt een ingewijde.

Die intimus weet ook dat de prins tegelijk "bang is om iets verkeerd te doen en vertrouwen mist".

Druk van de titel
"Hij heeft als kind familiale instabiliteit gekend en heeft dat lijden zijn hele leven met zich mee gesleurd. Hij wantrouwt mensen echt", klinkt het. De prins zou ook gevangen zitten tussen het prestige van zijn titel en zijn verlangen om met rust te worden gelaten.

"Sinds kleinsaf gaat hij gebukt onder de druk van die titel, die hij als een last en tegelijk als een eer draagt. Hij wil leven zoals een man van het volk maar hij is er geen. Hij heeft er altijd van gedroomd om zelf zijn toekomst uit te bouwen. Hij wordt voortdurend verscheurd tussen die behoefte aan stabiliteit en eenvoud enerzijds, en zijn statuut anderzijds".

Werkloos
"Hij zal altijd prins zijn, maar ook altijd echtgenoot en vader, en het is niet makkelijk om daartussen je plaats te vinden." Zeker niet voor iemand die niet met autoriteit om kan en als 'slechts' elfde in lijn voor de troon voortdurend gevraagd wordt om zich te plooien naar de wensen van anderen: eerst oom Boudewijn, dan zijn vader, nu zijn broer. 'Ik ben de eerste, sinds mijn familie bestaat, die werkloos is', verzuchtte hij begin jaren 1990 al tegen wijlen Karel Van Miert".

01-04-2014 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones naast TW Classic nog 13 keer in Europa

Rolling Stones naast TW Classic nog 13 keer in Europa

http://oi61.tinypic.com/5lb4n4.jpg

The Rolling Stones geven in de maanden mei, juni en juli veertien concerten in Europa. Mick Jagger pakt de draad op maandag 26 mei weer op, bevestigde hij op de smartphone-app van de band.

The Rolling Stones braken deze maand hun tournee '14 ON FIRE' af en annuleerden zeven resterende concerten in Australië en Nieuw-Zeeland na de dood van modeontwerpster L'wren Scott, de vriendin van de 70-jarige Mick Jagger.

Tot nu werd gedacht dat The Stones de Europese tournee zouden aftrappen op Pinkpop op zaterdag 7 juni. Maandag werd echter bekend dat Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood vanaf eind mei weer zullen optreden. De Europese tournee begint in Oslo in de Telenor Arena. Na Noorwegen reist de band naar Lissabon waar ze op donderdag 29 mei optreden op het Rock in Rio Festival. Op zondag 1 juni treedt de band op in Zürich in het Letzigrund Stadion. Op woensdag 4 juni komt de band naar Tel Aviv voor een concert in het HaYarkon Park.

Roskilde
Al eerder was deels duidelijk dat de Stones in juni na de Waldbühne in Berlijn aandoen, evenals het Stade de France Parijs, het Ernst Happelstadion in Wenen, de Esprit Arena in Düsseldorf, het Circus Maximus in Rome, het stadion Bernabéu in Madrid, TW Classic in Werchter en de Tele2 Arena in Stockholm. De Europese tournee eindigt voorlopig op donderdag 3 juli op het Deense Roskilde Festival. "De tournee is een goede mix van festivals, stadions en arena's", zei Jagger eerder.

Het is zeven jaar geleden dat de Stones op het Europese vasteland optraden. De legendarische popgroep begon in februari in Abu Dhabi aan de tournee '14 ON FIRE'. Het was hun eerste optreden ooit in het Midden-Oosten. The Stones beloven de bezoekers in Europa klassiekers als 'Gimme Shelter', 'Paint It Black', 'Jumping Jack Flash', 'Tumbling Dice', 'It's Only Rock 'N' Roll', plus nog een aantal onverwachte nummers.

31-03-2014 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anastacia beter in haar vel na twee keer borstkanker

Anastacia beter in haar vel na twee keer borstkanker

http://oi60.tinypic.com/11r9m61.jpg

Anastacia kreeg in 2003 voor de eerste keer te horen dat ze borstkanker had. Ze onderging een dubbele mastectomie nadat vorig jaar opnieuw de kanker werd vastgesteld. Telkens overwon ze de kanker en de zware behandeling. Nu denkt ze alleen nog maar terug aan de pluspunten.

Ze zou dan ook niets veranderen als ze terugdenkt aan haar strijd tegen de ziekte. De zangeres noemt de tweede diagnose zelfs een nog grotere zegen. "Ik bekijk de dingen, die andere mensen zien als een obstakel, als een overwinning. Net als toen ik voor de tweede keer borstkanker kreeg. Deze keer was ik degene die alles besliste. Ik dacht: Ik kan dit aan," verklaart de zangeres.

"Bij de eerste diagnose al wou ik deze helse periode niet meemaken. Ik neem niet graag risico's, ik gok niet. Na die tweede keer koos ik meteen voor de zwaarste beslissing en liet ik mijn borsten amputeren." Anastacia is nu dan ook dankbaar dat ze haar borsten liet weghalen en ze verving door implantaten.

Zo vertelde ze in een interview aan de entertainmentsite Female First: "Ik had zeer grote borsten, dus ik was, eerlijk gezegd, heel blij toen ik zelf mijn cup kon kiezen. Na de operatie vond ik dat ik mijn lichaam had ingeruild voor iets beter, voor een lichaam van een model. Dus het hele verhaal heeft dus ook zo zijn voordelen."

31-03-2014 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Chinese president en koningin Mathilde samen op stap

Vrouw van Chinese president en koningin Mathilde samen op stap

http://oi57.tinypic.com/20kxai1.jpg

Peng Liyuan, de vrouw van de Chinese president Xi Jinping, heeft vanmorgen samen met koningin Mathilde het muziekinstrumentenmuseum (MIM) in het centrum van Brussel bezocht. Ze werden er onder meer vergast op enkele korte optredens.

Peng Liyuan en koningin Mathilde bewonderden in het museum onder meer een deel van de collectie blaasinstrumenten van Adolphe Sax, de Belgische bouwer van muziekinstrumenten die vooral bekend is voor de uitvinding van de saxofoon. Er werd daarnaast ook een deel van de collectie traditionele Chinese instrumenten getoond.

Daarna kon de Chinese first lady -zelf een voormalige zangeres- luisteren naar enkele korte optredens. Saxofonist Steven Delanoye bracht eerst het nummer 'Bluesette' van Toots Thielemans. Vervolgens bespeelde Claire Chantrenne de guzheng, een traditioneel Chinees muziekinstrument. Daarna brachten Li Jingxian en Evelyne Bohen nog een versie van 'Belle Nuit, ô nuit d'amour' van de Franse componist Jacques Offenbach en ten slotte zong Ema Keley het nummer 'L'avenir c'est l'espoir'.

Na afloop van de optredens bood Peng Liyuan het museum een pezhu -een Chinees muziekinstrument-, boeken en cd's met traditionele muziek aan. "België is niet enkel een economisch centrum van Europa, maar ook een cultureel centrum", sprak de Chinese presidentsvrouw.

31-03-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr poseert naakt en wil biseksualiteit verkennen

Miranda Kerr poseert naakt en wil biseksualiteit verkennen

http://oi57.tinypic.com/np2ddi.jpg

Zes maanden geleden maakte ze een einde aan haar huwelijk met Orlando Bloom en nu blijkt Miranda Kerr klaar om andere horizonten te gaan verkennen. Het 30-jarige model wil immers haar biseksuele fantasieën in de praktijk omzetten. "Ik voel me overigens seksueel veel zelfverzekerder naarmate ik ouder word", aldus Miranda. Om een en ander visueel te ondersteunen, poseerde ze poedelnaakt voor topfotograaf Mario Testino.

"Ik val zowel op mannen als op vrouwen", onthult ze in een interview met GQ. "Ik wil mijn biseksuele kant verkennen. Zeg nooit nooit".

"Hoe ouder ik word, hoe meer ik durf vragen naar wat ik graag heb. Wat ik heb gemerkt nu ik minder seks heb, is dat mijn lichaam minder strak is. Hoe meer seks ik heb, hoe strakker mijn buik en armen worden".

"Tussen Orlando en ik was er altijd een enorme chemie. Onenightstands zijn niets voor mij. Ik liet Orlando zes maanden wachten vooraleer ik hem nog maar kuste".

En nu? 'Ik ben aan het daten, ik geniet ervan. Twee gelukkige ouders zijn beter dan ongelukkige ouders. Nu wil ik alles verkennen en me amuseren. Ik ben niet van plan snel weer verliefd te worden".

Geruchten gaan dat Kerr, die een zoontje van drie heeft met Bloom, een nieuwe liefde heeft gevonden bij de Australische mediamagnaat James Packer.

Orlando Bloom (37) van zijn kant verklaarde in The Times Magazine dat hij nog altijd "een diepe liefde" voor zijn ex voelt. "Onze relatie is voortdurend aan het evolueren. Ik heb haar gezegd: 'We zullen voor de rest van ons leven in elkaars leven zijn en we hebben een kind, dus is het voor mij belangrijk dat we elkaar respecteren zoals we altijd hebben gedaan en dat Flynn dat voelt en begrijpt".

Bloom en Kerr voeden hun zoontje op in New York, maar Bloom zou graag hebben dat hij "thuis, in Engeland" opgroeit.

31-03-2014 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spin-off van 'Harry Potter' wordt filmtrilogie

Spin-off van 'Harry Potter' wordt filmtrilogie

http://oi60.tinypic.com/2cxx53r.jpg

'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dat J.K. Rowling schreef als een spin-off van de reeks 'Harry Potter'-boeken, wordt in drie delen verfilmd.

Het boek dat in 2001 verscheen als één van Harry Potters leerboeken aan Hogwarts, wordt verfilmd door Warner Bros en situeert zich in tijd jaren voor de aankomst van Potter op de school voor tovenarij.

Er staan drie films op stapel met als hoofdpersonage 'magizoöloog' Newt Scamander. De verhalen zijn prequels noch sequels beginnen in New York, zeventig jaar voor Potter en zijn vrienden op Hogwart neerstrijken. Dat onthulde de CEO van Warner Bros., Kevin Tsujihara, tegenover The New York Times.

31-03-2014 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!