Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen gratis naar het toilet tijdens Gentse Feesten

Iedereen gratis naar het toilet tijdens Gentse Feesten

http://oi61.tinypic.com/2aklaat.jpg

Zelfs al vindt de stad Gent geen 150.000 euro sponsoring voor gratis toiletcontainers voor mannen én vrouwen op de Gentse Feesten, dan nog wordt doorgegaan met het plan. Dat zegt de Gentse schepen van Feestelijkheden Christophe Peeters (Open Vld). Van het voorstel om 'een consumptie voor een plasbeurt' aan te rekenen komt dus niets in huis. "Dat voorstel bleek moeilijk organiseerbaar omdat de vijftien pleinorganisatoren niet met gelijke kassasystemen werken", klinkt het.

Eind vorig jaar besliste de Gentse gemeenteraad al unaniem om voor stadseigen evenementen gratis sanitair te voorzien, maar daar viel de Gentse Feesten niet onder. Het debat werd toen gevoerd na een burgerinitiatief van vzw Plasactie, dat al ruim tien jaar ijvert voor evenveel gratis sanitair voor mannen als vrouwen op de Gentse Feesten. Woordvoerster Baharak Bashar (Plasactie) reageert enthousiast op de principebeslissing. "Ik ben erg gelukkig en volledig verbluft, dat wil zeggen dat Plasactie haar slag heeft thuisgehaald", zegt Bashar.

Toch is het probleem voor haar niet volledig opgelost. "Er moet nu een werkplan komen om over vijf jaar een gelijke capaciteit voor mannen en vrouwen te creëren", zegt ze. Ook pleit Plasactie ervoor om het sanitair goed te onderhouden. "Dat is vanuit volksgezondheid zeer belangrijk, maar om wildplassen te vermijden moeten mensen ook gemotiveerd zijn om naar een toilet te gaan."

Start op vrijdag
De Gentse Feesten starten dit jaar voor het eerst op een vrijdag, al wordt de traditionele openingsstoet op zaterdag behouden. Eén van de veertig deelnemende groepen die volksdansen voorziet, mag omwille van veiligheidsredenen geen vendelzwaaiers meer afvaardigen.

Verder is ook het subsidiereglement voor organisatoren vernieuwd. Die moeten tegen volgende week woensdag een aanvraag doen om aanspraak te maken op een deel van de te verdelen ruim 900.000 euro. De Gentse Feesten vinden plaats van 18 tot 27 juli.

27-04-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye wil Eiffeltoren afhuren voor gasten bruiloft"

"Kanye wil Eiffeltoren afhuren voor gasten bruiloft"

http://oi58.tinypic.com/2cf607c.jpg

Steeds meer details over het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian liggen op straat. De Yeezus-zanger zou op zijn huwelijksfeest in Parijs een gigantische vuurwerkshow willen zien en hij zou de Eiffeltoren willen afhuren. Daar zouden de gasten voor de receptie gaan eten.

Ook zijn er geruchten dat er op de avond voorafgaande aan de grote dag een diner is. "Ze willen hun gasten echt een Parijs-gevoel geven. Kanye onderhandelt over een spectaculaire vuurwerkshow, net zo groot als die van de Olympische Spelen in Londen", tekende de Britse Grazia op uit de mond van een insider.

Het huwelijk staat gepland op 24 mei. Nog een opvallend gerucht over het draaiboek is de balkonscène die is geïnspireerd op het huwelijk van de Britse prins William en zijn Kate in 2011. Architecten zouden bijna 2,5 miljoen mogen verbrassen aan de bouw van dit balkon in de stijl van de mogelijke trouwlocatie, Château Louis XIV.

27-04-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dj Diplo is nieuwe vriend van Katy Perry"

"Dj Diplo is nieuwe vriend van Katy Perry"

http://oi60.tinypic.com/35a7o6c.jpg

Katy Perry is weer gelukkig in de liefde. Volgens Us Weekly heeft het er alle schijn van dat dj Diplo de nieuwe vriend van de 29-jarige zangeres is.

Katy en de 35-jarige producer werden donderdag samen gefotografeerd tijdens een etentje in New York. Daarna gingen ze naar de afterparty van superheldenfilm Amazing Spider-Man 2.

De verliefde artiesten hadden het duidelijk erg gezellig, aldus een ooggetuige. Eerst gaven de twee elkaar alleen stiekem wat kusjes, later konden ze naar verluidt niet van elkaar afblijven.

Coachella
Het was trouwens niet de eerste keer dat Perry en Diplo in elkaars gezelschap werden gespot. Twee weken terug waren ze al aan het flirten op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

In februari van dit jaar zette de Dark Horse-zangeres een punt achter haar knipperlichtrelatie met John Mayer. Dj Diplo mag onder meer rapper M.I.A. tot zijn ex-vriendinnen rekenen.

27-04-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin: "One Direction is briljant, echt waar"

Chris Martin: "One Direction is briljant, echt waar"

http://oi58.tinypic.com/2aj45s9.jpg

Coldplay-zanger Chris Martin praat in zijn eerste interview sinds de breuk met Gwyneth Paltrow over pieken en dalen in het leven. ''Iedereen moet zware hordes nemen in het leven, of het nou om liefde, geld, kinderen of ziektes gaat'', zegt Chris in een preview van het interview op Radio 1 dat de BBC alvast op YouTube plaatste.

Afgelopen tijd zag Chris Martin veel koppen over hem die niet kloppen. Hij prijst zich geukkig dat hij kon opgroeien zonder paparazzi. Hij herinnert zich een gerucht dat over hem ging. Die roddel bleef beperkt tot op het schoolplein. ''Arme Justin Bieber'', zegt Martin. ''Zo'n roddel had overal op internet kunnen staan, maar gelukkig was het in mijn geval slechts een gerucht op school dat na een paar paar dagen verstomde.''

Chris vertelt in het interview ook over zijn bewondering voor One Direction. ''One Direction is briljant, zonder dollen.''

Gwyneth (41) en Chris (37) maakten vorige maand bekend dat hun huwelijk na ruim tien jaar op de klippen was gelopen. Het nieuwe album van Coldplay heet Ghost Stories en komt uit op 19 mei.

27-04-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg woedend op racistische eigenaar basketbalteam LA

Snoop Dogg woedend op racistische eigenaar basketbalteam LA

http://oi58.tinypic.com/detfzs.jpg

Snoop Dogg is woedend op de eigenaar van basketbalteam de Los Angeles Clippers. In een filmpje scheldt hij Donald Sterling verrot vanwege een aantal racistische opmerkingen.

De vriendin van Sterling zette een foto op Instagram waarop ze met de legendarische oud-basketballer Magic Johnson poseert. Dat kon Sterling niet waarderen. "Het zit me enorm dwars dat jij zo aan iedereen wil laten zien dat je met zwarten omgaat. Is dat echt nodig?", zei hij onder meer. Even later benadrukte de zakenman dat de vrouw geen donkere mensen mee mag nemen naar wedstrijden van de Clippers.

TMZ wist een geluidsopname van het gesprek te bemachtigen en publiceerde deze. Heel Amerika valt nu over Sterling heen en dat geldt ook voor Snoop Dogg. In niet mis te verstane bewoordingen laat de 42-jarige artiest op Instagram weten wat hij van de clubeigenaar vindt. Snoop noemt hem bijvoorbeeld een 'redneck' en een 'racistisch stuk stront'. De moeder van Sterling moet het eveneens ontgelden.

27-04-2014 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney is verloofd"

"George Clooney is verloofd"

http://oi60.tinypic.com/wvzb5f.jpg

'Eeuwige vrijgezel' George Clooney zou zijn vriendin Amal Alamuddin ten huwelijk gevraagd hebben. De twee hebben zich niet zo lang geleden verloofd, vertelt een insider aan People.

De insider bevestigt dat de 52-jarige acteur zijn vriendin dé vraag heeft gesteld. "George en Amal willen het rustig aan doen, maar ze proberen het ook niet te verbergen, zo lijkt het. Ik denk dat ze willen dat hun geliefden weten dat wat ze hebben echt is en dat ze van plan zijn voor altijd samen te blijven", aldus de insider.

Volgens Us Weekly ging Clooney op één knie voor de 36-jarige Amal tijdens een recente vakantie in Cabo San Lucas, in Mexico. Ooggetuigen beweren dat de twee hun verloving op 23 april gevierd hebben in een restaurant in West Hollywood. Amal zou toen ook een 'verlovingsring' gedragen hebben.

Clooney en Alamuddin, een Britse top-advocate die gespecialiseerd is in internationaal recht en mensenrechten, werden voor het eerst samen gespot in Londen in oktober 2013. Hij had toen nog een relatie met model Monika Jakisic.

De acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam van 1989 tot 1993. Hoewel hij sindsdien verschillende vaste relaties heeft gehad, scheen een nieuw huwelijk geen optie te zijn.

27-04-2014 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We moeten meisjes leren dat ze presidenten kunnen worden"

"We moeten meisjes leren dat ze presidenten kunnen worden"

http://oi59.tinypic.com/28wpab9.jpg

Met de genen van het nog ongeboren dochtertje van Sunnery James en Doutzen Kroes lijkt het wel goed te zitten. Maar wat het topmodel betreft, kiest haar spruit een andere carrière dan zij.

Begin febrauri maakte Doutzen bekend voor de tweede keer in verwachting te zijn. Met haar man, dj Sunnery James, heeft ze al een zoon, de 2-jarige Phyllon. Waar een carrière als fotomodel voor de hand ligt, zal Doutzen echter proberen haar dochter voorzichtig in een andere richting te sturen.

"In plaats van alsmaar te zeggen hoe mooi ze is, zal ik haar juist vertellen hoe slim ze is", aldus Kroes tegen New York Post. "Ik hoop dat ze daardoor andere aspiraties krijgt."

"Hoewel ik mijn werk geweldig vind, ik heb geen invloed op de wereld", zegt Doutzen. "Ik zou het geweldig vinden als ze gaat studeren en andere ambities krijgt. We moeten meisjes leren dat ze presidenten kunnen worden en dat het niet alleen om schoonheid gaat."

27-04-2014 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau (The Scene): "Niet bang om er straks niet meer te zijn"

Thé Lau (The Scene): "Niet bang om er straks niet meer te zijn"

http://oi59.tinypic.com/6hkvaw.jpg

"Ik leef véél bewuster dan vroeger: meer van moment tot moment." In De Tijd doet de Nederlandse rockzanger Thé Lau, terminaal verklaard nadat een fatale tumor in een van zijn longen vastgesteld is, zijn verhaal.

"De prognose - nu een maand geleden - was een klap in mijn gezicht. Maar nu gaat het prima. Ik voel me fysiek goed. Ik heb me vrijwel meteen neergelegd bij het feit dat ik een kankerpatiënt ben." Thé Lau, de charismatische frontzanger van de Nederlandse rockband The Scene, windt er geen doekjes om: de dood schrikt hem niet af.

"Wat me wel afschrikt, is de fysieke pijn die meer dan waarschijnlijk mijn heengaan zal inleiden. Maar goed, er is nog altijd euthanasie, mocht dat nodig zijn. Ik heb geen zin om te creperen." Het enfant terrible van de Nederlandse rockscène mag dan wel een kei zijn in relativeren, zijn gezin heeft het een pak lastiger. "Voor hen is het erg zwaar. Ik ben er straks niet meer, mijn vrouw moet alleen door. En mijn twee zonen gaan hun vader verliezen."

Geen spijt
Lau heeft een liederlijk leven geleid: drank en sigaretten waren zijn drugs in de rock-'n-roll. Of hij van die ongezonde levensstijl nu geen spijt heeft? Geen haar. "Ik heb niet veel geduld met die vraag. Ik vind het niet zo'n constructieve invalshoek. Sommigen krijgen het, anderen niet. Nee, schuld en boete, daar heb ik niks mee."

Tot slot wijst de 61-jarige rockzanger ook op de positieve kanten van zijn terminale ziekte. "Omdat ik niet meer veel tijd heb, werk ik veel efficiënter. Ik was aan een roman bezig. Die geraakt zeker af voor ik ga."

26-04-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Destadsbader (25) ruilt VRT voor VTM

Niels Destadsbader (25) ruilt VRT voor VTM

http://oi61.tinypic.com/205v2pl.jpg

Opvallende transfer in televisieland: de populaire Ketnetwrapper en zanger Niels Destadsbader (25) verlaat de VRT voor VTM. Daar zal hij in het najaar een nieuw dansprogramma presenteren.

Met Niels Destadsbader haalt VTM één van de grootste tv-beloftes binnen. De vooral bij jonge kijkers erg populaire zanger wordt er meteen het uithangbord van een primetimeprogramma. Hij zal er de Vlaamse variant van 'Stepping Out' presenteren, een erg populair dansprogramma in Groot-Brittannië. Net als in 'Sterren op de Dansvloer' wagen BV's zich er op de dansvloer. Maar dat doen ze niet met een professionele partner, wél met hun eigen vaste partner.

Niels was in 2008 al even te zien op VTM, toen hij in 'Familie' de rol speelde van Pim. Bij de VRT was hij een jaar later dan weer te zien als zanger in 'Steracteur Sterartiest'. Dat jaar ging hij ook aan de slag als Ketnetwrapper en bouwde hij aan een carrière als zanger. Bij het grote publiek is Niels bekend als Ronald 'Ronaldinho' Decocq, de stiefzoon van Boma in 'F.C. De Kampioenen'. In 2012 presenteerde hij Junior Eurosong. Dit voorjaar was hij gastheer van 'De Eregalerij'.

Ook voor Sean Dhondt, die andere 'jonge' presentator aan de Medialaan en vast ankerpunt bij JIMtv, staan er veranderingen op til. Hij zal in het najaar te zien zijn in 'The Voice Kids'.

26-04-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar 'Belgium's Got Talent' lanceert debuutalbum

Winnaar 'Belgium's Got Talent' lanceert debuutalbum

http://oi62.tinypic.com/s4ru9v.jpg

Michael Lanzo loopt op wolkjes. Gisteren mocht de winnaar van 'Belgium's Got Talent' eindelijk zijn debuutplaat 'Het Nieuwe Licht' boven de doopvont houden. De West-Vlaamse zanger deed dat met een lanceringsconcert in het bijzijn van familie en fans.

Op het album, dat vanaf vandaag te koop is, staat onder meer een duet met Petra, één van Lanzo's grote Vlaamse voorbeelden. Eind 2013 won Lanzo de tweede editie van de VTM-talentenjacht 'Belgium's Got Talent', nadat hij eerst zestien jaar pensenkermissen had afgeschuimd in de hoop het te maken als beroepszanger.

26-04-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwyneth schept op over 'perfecte' scheiding"

"Gwyneth schept op over 'perfecte' scheiding"

http://oi62.tinypic.com/hrbv2s.jpg

Gwyneth Paltrow zou vaak opscheppen over de manier waarop ze de breuk met Coldplay-zanger Chris Martin heeft geregisseerd. De zelfvoldane houding van de actrice begint haar vrienden te irriteren.

Gwyneth (41) en Chris (37) maakten vorige maand bekend dat hun huwelijk na ruim tien jaar op de klippen was gelopen. De twee zijn sindsdien helemaal niet met modder gaan gooien en daar is de blondine bijzonder trots op.

"Ze schept de hele tijd op over hoe vredig de scheiding is verlopen", vertelt een ingewijde aan RadarOnline. "Ze zegt dat zij en Chris het tot in de puntjes hebben gepland, waardoor de breuk hun levens amper verstoort."

Niks aan de hand
"Gwyneth heeft altijd gedacht dat haar leven perfect was", gaat de anonieme bron verder. "Zelfs nu ze gaat scheiden en ze allebei op een negatieve manier in het nieuws komen, doet ze alsof er helemaal niks aan de hand is."

Eerder werd onthuld dat Gwyneths blog GOOP in financiële problemen verkeert. Dat ze voortdurend doet alsof er niets aan de hand is, vinden sommige vrienden 'onuitstaanbaar'. "Ze maakt zich belachelijk door te doen alsof alles goed gaat."

26-04-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man Amy Winehouse bezoekt eerste keer graf voor interview

Ex-man Amy Winehouse bezoekt eerste keer graf voor interview

http://oi61.tinypic.com/amed7b.jpg

De moeder van Amy Winehouse is razend op Blake Fielder-Civil, de ex-man van de drie jaar geleden overleden zangeres. Die ging onlangs voor het eerst het graf van Winehouse bezoeken. Niet om er in alle stilte te rouwen, maar om er een fotosessie te houden en een interview weg te geven.

Amy's moeder Janis, die joods is, verklaart in The Mirror: "Bij een graf foto's nemen, getuigt van een gebrek aan respect. Hij mag haar graf bezoeken, maar hij beschimpt onze godsdienst door geen hoofddeksel te dragen. Op een gewijde plek een interview geven, dat vervult me met walging. Hij heeft recht op zijn rouwproces, maar dat hij dat niet in het openbaar doet. Het was bovendien drie jaar te laat".

De vader van de zangeres, die is gescheiden van haar moeder, tweette op zijn beurt: "Blake gaf een interview bij het graf van Amy? Zeg me astublief dat het niet waar is".

"Voel me verantwoordelijk"
Fielder-Civil (32) barstte in tranen uit naast het graf van zijn ex-vrouw en bekende: "Ik voel me verantwoordelijk voor haar dood".

Hij knielde naast haar grafsteen op de Edgware begraafplaats in Londen en verklaarde: "Er zijn heel wat redenen waarom ik hier niet eerder ben geweest. Ik was bang. Misschien had ze niet zoveel drugs genomen in de jaren voor haar dood indien ze mij niet had ontmoet".

De man zat een celstraf uit wegens een gewapende overval toen Amy Winehouse in 2011 overleed aan een alcoholvergiftiging.

In mei 2007 trouwden Winehouse en Fielder-Civil in Florida. Twee jaar later zou ze van hem scheiden. Vorig jaar bekende Fielder-Civil dat hij er bij was toen de zangeres voor het eerst heroïne gebruikte.

26-04-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary-Kate Olsen koopt huis van 10 miljoen met halfbroer van Nicolas Sarkozy

Mary-Kate Olsen koopt huis van 10 miljoen met halfbroer van Nicolas Sarkozy

http://oi62.tinypic.com/2mcawjr.jpg

Mary-Kate Olsen en haar verloofde Olivier Sarkozy hebben samen een nieuwe woning gekocht. Volgens NY Post kostte het nieuwe optrekje het pas verloofde stel zo'n 13,5 miljoen dollar (bijna 10 miljoen euro).

Eerder meldde de krant al dat het stel op zoek was naar een andere woning in New York. Ze zochten specifiek naar een plek waar ze iets meer privacy zouden hebben. De twee zouden nog flink hebben afgedongen op de prijs, de woning die ze hebben gekocht zou namelijk eerder te koop hebben gestaan voor 16,5 miljoen dollar.

Onlangs bevestigde de 27-jarige mode-ontwerpster en de 44-jarige zakenman en halfbroer van voormalig president van Frankrijk hun verloving. Ze hebben sinds twee jaar een relatie en woonden al samen.

26-04-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna heeft geen beha nodig om te supporteren

Rihanna heeft geen beha nodig om te supporteren

http://oi59.tinypic.com/xnai6r.jpg

Rihanna zit niet verlegen om een provocerende of erotische videoclip maar ook in haar vrije tijd wil ze graag prikkelen. De populaire zangeres liet de hoofden draaien tijdens een basketbalmatch van de NBA door een half doorzichtig topje te dragen zonder beha.

Zoals het een ster betaamde, nam Rihanna plaats op de eerste rij tijdens de wedstrijd tussen de Brooklyn Nets en de Toronto Raptors. De supporters vonden niet enkel de wedstrijd megaspannend maar ook de outfit van de 'Umbrella'-zangeres.

Een nauw aansluitende jeans en wit topje, meer had de knappe brunette niet nodig om te stralen en op te vallen. Bovendien droeg Rihanna een zeer bijzondere clutch bij zich in de vorm van een duizend dollar-biljet. Een geslaagd 'optreden' dus.

Oh ja, de Brooklyn Nets haalden de zege nipt binnen en versloegen de Toronto Raptors met 102-98. We zouden het haast vergeten.

26-04-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zit de burgemeester echt aan de billen van Máxima?"

"Zit de burgemeester echt aan de billen van Máxima?"

http://oi61.tinypic.com/2zoc9ol.jpg

In Nederland vierden ze vandaag voor de eerste keer Koningsdag. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden in Amstelveen ontvangen door zo'n 25.000 enthousiaste mensen, maar de enige vraag die onze noorderburen momenteel bezig houdt, is: "Zat de burgemeester echt aan de billen van Máxima?". Een filmpje waarin de burgemeester van Amstelveen, Fred de Graaf, even zijn hand op de rechterbil van de koningin liet rusten, wordt er momenteel druk bekeken.

De Graaf begeleidt Máxima eerst aan haar arm tijdens de rondgang langs het publiek. Dan is te zien dat zijn hand verder naar beneden zakt. "Hij grijpt gewoon haar bil", roept iemand in het publiek die vlak bij degene stond die de beelden filmde.

Aan het geroezemoes te horen, klinkt het alsof de mensen in het publiek bijna niet kunnen geloven wat ze net zagen. "Ja, ik zag dat ook, laat een ander nog weten.

"Ongelukkig shot"
"Het is gewoon een ongelukkig shot van de burgemeester die de koningin naar een volgend onderdeel wil begeleiden", zo laat de woordvoerder van de gemeente Amstelveen, Udo van Huis, in een reactie weten. "En daar willen we het graag bij laten."

Het is ook maar de vraag of Máxima het gemerkt heeft. De koninklijke familie liet na afloop weten in ieder geval een leuke dag te hebben gehad. "De eerste Koningsdag is onvergetelijk geworden", sloot koning Willem-Alexander de dag af.

26-04-2014 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey lanceert net als Beyoncé album op iTunes

Mariah Carey lanceert net als Beyoncé album op iTunes

http://oi62.tinypic.com/5z16w5.jpg

Mariah Carey heeft goed opgelet toen Beyoncé afgelopen december vanuit het niets een album op iTunes zette. De zangeres is namelijk precies hetzelfde van plan, zegt ze tegen Billboard.

Mariah is van plan om in een keer de titel van haar nieuwe album, de nummerlijst, de albumcover en de muziek digitaal te onthullen. ''Ik moet degene zijn die dit bekendmaakt, vooral de titel'', aldus Carey. Het nieuwe album is namelijk vernoemd naar 'een persoonlijk bezit dat deel is van een entiteit die ik mijn leven lang heb gehad'.

En net als Beyoncé wil Mariah een week na de digitale release van haar plaat fysieke exemplaren beschikbaar maken. Carey werkt al sinds 2010 aan haar veertiende album, maar dit zal zeker niet haar laatste zijn. ''Ik zal altijd muziek blijven maken'', besluit Mariah.

26-04-2014 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip en Mathilde naar Normandië

Filip en Mathilde naar Normandië

http://oi59.tinypic.com/1112h60.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde vertegenwoordigen op 6 juni ons land bij de herdenking van de 70e verjaardag van de geallieerde landing in Normandië. Dat heeft het hof bekendgemaakt.

Eerder was al aangekondigd dat de Britse koningin Elizabeth met prins Philip in Normandië aanwezig zou zijn, evenals koning Willem-Alexander en koningin Máxima namens Nederland. De verwachting is dat namens Luxemburg groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa de internationale plechtigheid op het strand van Ouistreham zullen bijwonen.

De Franse president François Hollande biedt zijn buitenlandse gasten, onder wie ook de Amerikaanse president Barack Obama, een lunch aan in het kasteel van Bénouville.

26-04-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence draagt verlovingsring"

"Jennifer Lawrence draagt verlovingsring"

http://oi60.tinypic.com/2i12mpd.jpg

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult zouden wel eens verloofd kunnen zijn. Daily Mail spotte het stel gisteren op een terrasje in Londen en de blonde actrice had een ring om haar ringvinger zitten.

Alhoewel het geen typische verlovingsring is, kan de ring met een turquoise steen toch een betekenis hebben voor de relatie van Jennifer en Nicholas, denkt de Britse krant. Het stel is immers al drie jaar samen en zou ook al op huizenjacht zijn. Een verloving zou dan ook goed mogelijk kunnen zijn.

De 23-jarige Lawrence en de 24-jarige Hoult leerden elkaar kennen op de set van 'X-Men: First Class' en zijn sindsdien een stelletje.

26-04-2014 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neus Kim Kardashian weer in opspraak

Neus Kim Kardashian weer in opspraak

http://oi61.tinypic.com/11qlp95.jpg

Al een tijdje gaan er geruchten dat Kim Kardashian een neuscorrectie heeft ondergaan. En de realityster gooit nu zelf olie op het vuur door een oude foto van zichzelf op Instagram te plaatsen waarop haar neus er groter uitziet.

Ter ere van 'Throwback Thursday' postte Kim een oud kiekje van zichzelf en haar zus Khloé. Alhoewel de verloofde van Kanye West altijd ontkend heeft een operatie te hebben gehad, lijkt haar neus toch echt anders. En veel van Kims volgers speculeerden er dan ook gelijk op los.

In 2010 gaf de socialite toe dat ze altijd al onzeker is geweest over haar neus en dat ze graag een operatie wilde. Maar na een doktersbezoekje zag ze er vanaf, omdat ze door de ingreep naar eigen zeggen er niet meer als zichzelf zou uitzien.

26-04-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Hirsoux: "Nerveuzer voor vlucht dan voor halve finale"

Axel Hirsoux: "Nerveuzer voor vlucht dan voor halve finale"

http://oi57.tinypic.com/33etwt2.jpg

Axel Hirsoux vertrekt zondag naar Kopenhagen waar hij op 6 mei ons land zal vertegenwoordigen in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Backstage zal de zanger zich laten vergezellen door zijn ouders. Zijn partner gaat niet mee: "Ik moet me concentreren", klinkt het.

De spanning neemt toe, maar Axel Hirsoux is zeker van zijn stuk. Hij gelooft in wat hij kan én in zijn nummer. "Ik ben zen. Het is een wedstrijd, mijn leven hangt er niet van af, hé. Op het moment dat ik op het podium zal stappen, zal ik wel wat gezonde stress hebben, maar voorlopig heb ik dat meer voor de vlucht dan voor het Eurovisiesongfestival. Ik heb nog nooit gevlogen. Ik ben altijd met de auto op vakantie gegaan, dus ik ben curieus."

Zondag stijgt hij op, om op dinsdag 6 mei aan te treden in de eerste halve finale met zijn liedje 'Mother'. "Er is niets veranderd aan het nummer en ook de act met de choreografie van Isabelle Beernaert is dezelfde gebleven. Ingetogen. Dat is meteen ook de wijze waarop ik me in Denemarken zal presenteren. Ik zal daar niet met grote toeters en bellen proberen op te vallen. Ik blijf mezelf en ga voor de persoonlijke aanpak."

Wie uiteraard meegaat, is zijn moeder Fabienne. "Zij mag niet ontbreken. Dit wordt mijn grote moederdaggeschenk aan haar. Ook mijn vader gaat mee, net als een klein groepje vrienden. Of mijn partner er ook bij zal zijn? Normaal gezien praat ik niet over mijn privéleven, maar nee, die blijft thuis. Het Eurovisiesongfestival is mijn leven. Ik zou te veel afgeleid worden en ik wil me ten volle kunnen concentreren op de wedstrijd. We zullen wel skypen."

26-04-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!