Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Herman Brusselmans in 'Happy'-clip van Gent

Zelfs Herman Brusselmans in 'Happy'-clip van Gent

http://oi58.tinypic.com/mhavqv.jpg

Op 5 april ingeblikt, vandaag op het net: het 'Happy'-filmpje van de stad Gent. Zoals het echte stroppendragers betaamt, dansen ook zij met een kamerbrede glimlach op de tonen van de superhit van Pharrell Williams. En zowaar, zelfs Herman Brusselmans maakt even zijn opwachting. Met onafscheidelijke sigaret in de hand, of wat had u gedacht?

Het populaire deuntje werd inmiddels al meer dan 1.500 keer gebruikt om een stad in de kijker te zetten. 139 verschillende landen deden al hun (gelukkige) duit in het zakje

30-04-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Briefje in portemonnee toonde afkeer van Cobain voor Courtney Love"

"Briefje in portemonnee toonde afkeer van Cobain voor Courtney Love"

http://oi62.tinypic.com/30w8cn8.jpg

Een niet eerder publiek gemaakte notitie die in de portemonnee van Kurt Cobain zat en vlak na zijn dood door de politie van Seattle werd 'weggestopt' in het dossier van de zelfmoordzaak van de Nirvanazanger, heeft voor ophef gezorgd nu het na 20 jaar in de openbaarheid is verschenen.

In de cynische tekst van Cobain, geschreven op een notitievel van een hotel, staat een verbastering van de traditionele Christelijke trouwgelofte. De zanger zet zijn echtgenote Courtney Love erin weg als een geldbeluste, drugsverslaafde hoer.

Godin
De tekst van dit briefje staat in sterk contrast met de officiële zelfmoordbrief, waarin Cobain Love onder andere bestempelde als een godin. Volgens kenner is het handschrift van dit ongedateerde briefje "sterk gelijkend" met dat van Cobain.

Meteen na de dood van Cobain in 1994, werd er alom gespeculeerd over de omstandigheden waaronder Cobain om het leven kwam. Sommigen wezen onmiddellijk met de beschuldigende vinger naar Courtney Love als kwade genius achter de dood van de zanger. Er werden films en boeken aan mogelijke samenzweringstheorieën gewijd.

29-04-2014 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Joel: "Ik probeerde heroïne in Amsterdam"

Billy Joel: "Ik probeerde heroïne in Amsterdam"

http://oi57.tinypic.com/2hznvit.jpg

Billy Joel heeft ooit heroïne geprobeerd. "Ik werd er zo high van en ik wist niet hoe ik ermee om moest gaan", vertelt hij in een interview dat te lezen is op de website van Rolling Stone.

De singer-songwriter vertelt dat hij het gebruikte in de tijd van het nummer Scandinavian Skies. 'Het was in de jaren 70 denk ik en we waren in Amsterdam', aldus Billy die daar geconfronteerd werd met de drugs. 'Ik wilde weten hoe het was.' Maar het lijkt erop dat het geen fijne ervaring was voor Joel. 'Je raakt er de weg van kwijt en je wil alleen nog maar naar blues luisteren', vervolgt hij. 'Je begint te kwijlen en je wordt ziek.'

In het gesprek vertelt hij ook dat hij geen nieuwe nummers aan het schrijven is. 'Ik zeg niet dat ik het nooit meer ga doen, maar nu in ieder geval niet.'

29-04-2014 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pol Goossen woest om gemartelde kreeft: "Nooit zal ik voor VIER werken"

Pol Goossen woest om gemartelde kreeft: "Nooit zal ik voor VIER werken"

http://oi57.tinypic.com/svrypi.jpg

Acteur Pol Goossen (Frank Bomans uit 'Thuis') is razend op VIER en Piet Huysentruyt. Aanleiding is het omstreden fragment uit 'Chez Piet' waarvoor de kok de poten van een levende kreeft één voor één uittrekt. "Nooit zal ik werken voor VIER", reageert Goossen in een brief aan onze redactie.

Piet Huysentruyt choqueerde de kandidaten van 'Komen Eten' - en bij uitbreiding duizenden kijkers - door dit weekend de poten van een levende kreeft één voor één uit te trekken en het levende beest dan op de grill te gooien

Goossen reageerde gisteren met een vlammende lezersbrief. "Verbijsterd, vol ongeloof en ziedend van woede zat ik te kijken naar 'grapjas' Piet Huysentruyt die voor gans Vlaanderen toont hoe je het best een kreeft kan martelen omwille van culinaire luxe, terwijl Kristof Demasure, woordvoerder van VIER, daar absoluut het probleem niet van inziet."

Notoir dierenliefhebber
De acteur noemt de verantwoordelijken bij VIER "onethisch, verwerpelijk, dieronvriendelijk gebroed". "Nog liever heb ik dat ze mij zonder verdoving de poten uittrekken, mij in tweeën snijden en alsnog levend op de grill smijten, dan dat ik mij ook maar één seconde ten dienste zou stellen van deze zender."

Goossen is een notoir dierenliefhebber. In 2011 schreef hij er zelfs een boek over. "Ik word woedend als ik dierenleed zie", klinkt het. "Wat mensen allemaal uitspoken, vind ik onvoorstelbaar. Ik kan daarvan wakker liggen. Dieren zijn weerloos, daar blijf je af."

29-04-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Sandra Bullock Tupperware-koningin?

Wordt Sandra Bullock Tupperware-koningin?

http://oi59.tinypic.com/nn1hra.jpg

Actrice Sandra Bullock gaat mogelijk Tupperware-topverkoopster Brownie Wise vertolken in een nieuw filmproject van acteur en regisseur Tate Taylor. Die laatste is vooral bekend van 'The Help'. Dat meldt nieuwssite The Hollywood Reporter.

Het plan voor een film over de steile opgang van de producent van afsluitbare plastic dozen en potjes Tupperware staat nog maar in zijn kinderschoenen. Regisseur Tate Taylor werkt daarvoor samen met producers David Hobermann en Todd Lieberman van Mandeville Films/TV ('The Fighter', 'The Muppets'). Het script zou gebaseerd zijn op het boek 'Tupperware Unsealed' van Bob Kealing.

Hoewel Bullocks naam verbonden wordt aan het project - en zij zelf zou aangegeven hebben om de rol van Tupperware-verkoopster Brownie Wise te vertolken - staat er nog officieel niks op papier. Het zou de eerste nieuwe film zijn waaraan Bullock meedoet, sinds haar rol in 'Gravity', waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg.

Tupperware-avonden
Tupperware is een geesteskind van Earl Silas Tupper, die de plastic dozen bedacht in 1948. Maar pas in de jaren 50, dankzij het verkoopgenie van Brownie Wise (1913-1992), kwam zijn idee echt van de grond. Zij is de bedenkster van het geweldig succesvolle verkoopplan om Tupperware-avonden te houden.

Wise zelf werd bovendien haast zo populair als het product dat ze verkocht. Maar na aanhoudende ruzies met Tupper werd ze door hem uit het bedrijf gegooid. Latere pogingen van Wise om een eigen firma uit de grond te stampen, bleken onsuccesvol.

29-04-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: dit wordt de cast voor de nieuwe 'Star Wars'

Officieel: dit wordt de cast voor de nieuwe 'Star Wars'

http://oi61.tinypic.com/f02csp.jpg

Het speculeren is achter de rug: Lucasfilm heeft de cast vrijgegeven voor 'Star Wars: Episode VII'. Vers bloed, onder wie Andy Serkis en Max von Sydow, zal in de sci-fiprent figureren naast oude bekenden als Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford.

"We zijn zo opgetogen om eindelijk de cast van 'Star Wars: Episode VII' te kunnen delen", klinkt het in een mededeling van regisseur J.J. Abrams. "Het is even opwindend als surreëel om de geliefde originele cast en deze briljante nieuwe performers te zien samenkomen om deze wereld tot nog maar eens tot leven brengen."

Naast Harrisson Ford (intussen bijna 72), over wie veel twijfel bestond, is ook Peter Mayhew (bijna 70) weer van de partij als Chewbacca. Volgens Abrams beginnen de opnames al binnen een paar weken. De film zelf wordt op 18 december 2015 in de zalen verwacht.

De vrijgegeven lijst met namen:
Mark Hamill - Luke Skywalker
Carrie Fisher - Princess Leia
Harrison Ford - Han Solo
Peter Mayhew - Chewbacca
Anthony Daniels - C-3PO
Kenny Baker
Adam Driver
John Boyega
Daisy Ridley
Oscar Isaac
Andy Serkis
Domhnall Gleeson
Max Von Sydow

29-04-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry opnieuw vrijgezel

Prins Harry opnieuw vrijgezel

http://oi57.tinypic.com/ajpb9z.jpg

Prins Harry heeft een punt gezet achter zijn relatie met Cressida Bonas. De 29-jarige Brit brak naar verluidt met de 24-jarige socialite omdat ze te veel aandacht nodig had. Het koppel was bijna twee jaar samen.

"Hij vond dat ze te veel aandacht nodig had en het werkte gewoon niet tussen die twee", vertelt een bron dichtbij de prins aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Harry en Cressida leerden elkaar in 2012 kennen toen Harry's nicht, prinses Eugenie, hen aan elkaar voorstelde.

Vorige maand leek alles echter nog koek en ei toen Cressida haar allereerste koninklijke evenement bijwoonde in de Wembley Arena in Londen. Er ging zelfs eventjes het gerucht de ronde dat ze plannen hadden om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, maar dat heeft Cressida altijd ontkend. "Cressida heeft het ontzettend druk en ze is met allerlei dingen bezig. Een huwelijk sluit ze voorlopig uit", aldus een ingewijde.

29-04-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seppes haring braadt niet bij Emma

Seppes haring braadt niet bij Emma

http://oi57.tinypic.com/29xhgyu.jpg

Meisjesidool uit 'The Voice' Seppe De Rooij (18) vertelde vorige week in Dag Allemaal dat z'n medekandidate Emma Lauwers (20) zijn "ideale meisje" is.  Maar Emma's hart hoort toe aan Soet.

Emma Lauwers uit het team van Axelle valt in 'The Voice' niet alleen op door haar stem, maar ook door haar looks en sympathieke persoonlijkheid. En dat is Seppe, hét meisjesidool uit het programma, niet ontgaan. Via Emma's moeder Belinda, die net als Seppe deel uitmaakt van de ploeg van Koen Wauters, leerde hij haar wat beter kennen.

"Belinda is een toffe en Emma ook natuurlijk", vertelde Seppe vorige week in Dag Allemaal. "Emma is mijn ideale meisje: heel vrouwelijk, maar toch naturel. Volledig mijn type!"

De twee gingen dan ook al een paar keer samen uit. "Maar we zijn geen koppel", benadrukte Seppe. "Emma is het type meisje waar ik op val, maar op dit moment heb ik geen tijd voor een relatie".


Emma is gecharmeerd door Seppes woorden. "Ja, we hebben een heel fijne band", reageert ze. Maar dat het meer wordt tussen hen, dat ziet ze niet gebeuren. "Ik héb al een relatie. Met Soet. We zijn al drie jaar erg gelukkig samen". Soet is jazzmuzikant, met wie Emma een bandje heeft opgericht.

29-04-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER scherpt code dierenwelzijn aan na gesprek met Gaia

VIER scherpt code dierenwelzijn aan na gesprek met Gaia

http://oi59.tinypic.com/2yjxx74.jpg

Na de ophef rond tv-kok Piet Huysentruyt die in het programma 'Chez Piet' een kreeft levend op de grill gooide, gaat tv-zender VIER zijn gedragscode over het gebruik van levende dieren in amusementsprogramma's aanscherpen. De zender doet dat na een constructief gesprek met dierenrechtenorganisatie Gaia. Beide zaten vandaag rond de tafel.

In het programma trekt de televisiekok eerst de poten van een levende kreeft uit, om die vervolgens in twee te snijden en op de grill te gooien. Gaia was niet te spreken over de uitzending en had het over 'barbaarse televisie'. De dierenrechtenorganisatie sprak VIER aan op een gebrek aan ethiek en beide partijen zaten vandaag rond de tafel.

Een constructief gesprek, klonk het achteraf zowel bij Gaia als bij de zender. "Gedane zaken nemen geen keer. Wij hebben alle begrip voor het standpunt van Gaia en zullen waakzaam zijn bij de programmatie die eraan zit te komen", zegt woordvoerder van de zender Kristof Demasure.

"Hopelijk staat Huysentruyt open voor alternatief"
Gaia reageert positief. "Ik wil zo snel mogelijk tot een duurzame oplossing komen en hoop dat Piet Huysentruyt open staat voor een alternatief waar alle belangen, respect voor dieren, gastronomische kwaliteit en het ethische imago van de zender, bij gebaat zijn", aldus Gaia-boegbeeld Michel Vandenbosch.

In de hoop dat Piet Huysentruyt daarvoor open staat, is Gaia bereid om een demonstratie te organiseren met de Crustastun, een apparaat dat kreeften en krabben verdooft en pijnloos doodt, en door een aantal topchefs in Groot-Brittannië al gebruikt wordt.

29-04-2014 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato weer helemaal de oude

Marco Borsato weer helemaal de oude

http://oi59.tinypic.com/14av2mg.jpg

Marco Borsato voelt zich weer helemaal goed na de tia die hij in januari kreeg. "Fysieke klachten heb ik eigenlijk niet, stem en lijf zijn in orde. Al duurde dat natuurlijk wel even", vertelt de zanger die van de dokter weer alles mag aan De Telegraaf.

Borsato kreeg een serieuze waarschuwing van zijn lichaam. Even vroeg hij zich af of het weer helemaal goed zou komen met hem. "Eenmaal in het ziekenhuis kwam toch die vraag in me op: wat als ik mijn laatste concert gegeven heb? Angstige momenten", vervolgt Marco.

Gelukkig verliep de revalidatie goed. "Gezien de tijd die ervoor staat, mag ik niet mopperen", aldus Marco. "Ik zat best een tijd in de rats en als je dan weer alles kunt wat je vroeger kon, is dat fantastisch." De zanger is momenteel weer aan het optreden met zijn 'Duizend Spiegels'-tour. Hiervoor vertrekt hij vandaag zelfs naar Curaçao. Het wordt zijn grootste show daar ooit. "Ik hoorde dat er 1.200 Nederlanders mee die kant op gaan, dat heb ik in mijn gekste tijden nog niet meegemaakt."

28-04-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay Z bevestigen tournee

Beyoncé en Jay Z bevestigen tournee

http://oi62.tinypic.com/2wptkw9.jpg

Er waren al enkele geruchten dat het bekendste showbizzkoppel samen op tournee zou gaan, en die zijn vandaag offcieel bevestigd. Beyoncé is bij wijze van spreken nog maar net thuis van haar vorige tournee 'Mrs. Carter World Tour' waarmee ze 130 shows uitvoerde over heel de wereld en binnenkort vertrekt ze dus alweer.

Beyoncé en Jay Z zullen te zien zijn in hun 'On the Run'-tournee. Deze zomer zullen ze een gigantisch spektakel uitvoeren in 16 verschillende steden in heel de Verenigde Staten en Canada. De ticketverkoop zal van start gaan op 2 mei, dus verwacht alvast een hoop internetproblemen die dag.

De tournee begint op 25 juni in Miami. Daarna volgen Philadelphia, Toronto, Atlanta, Houston en tot slot op 5 augustus in Los Angeles. De New York Post gaat er al vanuit dat er later nog meer concerten zullen bijkomen. Wel zullen de Europese fans in de koude blijven staan, want Queen B en Jay zullen de grote oversteek niet maken.

28-04-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine: "Er zijn ook dingen die ik niet kan"

Adam Levine: "Er zijn ook dingen die ik niet kan"

http://oi57.tinypic.com/339r1at.jpg

Adam Levine speelt naast Keira Knightley een rol in de film 'Begin Again'. Hoewel de 'Maroon 5'-zanger acteren 'moeilijk' noemt, zou hij het zeker vaker willen doen. "Het ligt er natuurlijk wel aan wat het is", vertelt hij aan USA Today.

De zanger benadrukt wel dat hij zichzelf niet ziet als een acteur. "Ik ga hier nu niet zeggen dat ik ineens een acteur ben. Dat is denk ik niet echt leuk om te zeggen."

Naast zingen en acteren is Adam ook coach in de Britse versie van The Voice en heeft hij onlangs een lijn dameskleding gelanceerd. "Maar er zijn ook genoeg dingen die ik niet kan hoor, die doe ik gewoon niet.

28-04-2014 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 miljoen Amerikanen kijken naar tv-debuut Ian Thomas

12 miljoen Amerikanen kijken naar tv-debuut Ian Thomas

http://oi57.tinypic.com/xp6gyg.jpg

12 miljoen Amerikanen hebben afgelopen weekend kennisgemaakt met Ian Thomas. En diens ontbloot bovenlijf. De Vlaamse tienersensatie, die woensdag 17 wordt, werd uitgebreid voorgesteld in 'Entertainment Tonight', het populairste en tevens langstlopende showbizzprogramma van Amerika. Sindsdien staat de telefoon van zijn manager niet meer stil.

Het is de eerste keer dat die eer een Belg te beurt valt. Aanleiding was de release van zijn nieuwe videoclip die werd geregisseerd door Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson.

In de reportage werd Ian voorgesteld als de nieuwe Justin Bieber: "Hij heeft hetzelfde haar en dezelfde strakke buikspieren", klonk het bij de presentatoren, waarop Ians sixpack uitgebreid werd vergeleken met dat van Justin Bieber. De reportage is de voorbode van een heuse promotour in de Verenigde Staten.

Het twee minuten durende item in 'Entertainment Tonight' heeft al heel wat teweeg gebracht. Zo stromen de aanbiedingen voor sponsoring, shows en tv-programma's vlotjes binnen, meldt Peter Muls, de manager van Ian Thomas. Er worden ondertussen ook gesprekken met Australië gevoerd.

28-04-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Hirsoux is vertrokken

Axel Hirsoux is vertrokken

http://oi59.tinypic.com/2itj8s0.jpg

Het Songfestival-avontuur van de 31-jarige Axel Hirsoux is officieel begonnen. Gisterochtend stapte de Waalse zanger voor het eerst in zijn leven op het vliegtuig en zette hij koers richting Denemarken.

Op 6 mei zal Hirsoux ons land vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. "Vanaf nu zal ik me twee weken lang focussen op het songfestival en mijn liedje", aldus de zanger, die volgens de bookmakers de top 5 moet halen.

28-04-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine prins George is nu al een mode-icoon

Kleine prins George is nu al een mode-icoon

http://oi60.tinypic.com/20zsilg.jpg

De appel valt niet ver van de boom, zoveel is duidelijk. De outfits die prins George de voorbije weken droeg toen hij met zijn ouders in Australië en Nieuw-Zeeland op stap was, verkopen als zoete broodjes. Net als bij mama Kate worden de designerkleren razendsnel gekopieerd door goedkopere ketens. Ook daar zijn ze in geen tijd uitverkocht.

Van een trendsetter gesproken, de kleine George heeft onbewust al ontelbare ouders aangespoord om hun kleine spruiten in zijn voetsporen te laten treden. De outfits waarmee hij op de talrijke foto's van de Royal tour Down Under verschijnt, worden massaal gekocht. Zowel de (dure) designerkleertjes als de betaalbare namaak verkopen aan sneltempo uit.

George-effect
Met amper 9 maanden op zijn teller moet de prins dus niet onderdoen voor zijn alom geprezen, stijlvolle mama. Van zodra beeldmateriaal van de trendy baby verschijnt, krioelt het van de commentaren op sociale media. De ontmaskering van de ontwerpers in kwestie volgt vaak razendsnel, net als de jacht op de goedkopere versie van de ensembles.

28-04-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: George Clooney is verloofd

Officieel: George Clooney is verloofd

http://oi58.tinypic.com/2s150sx.jpg

George Clooney en zijn vriendin Amal Alamuddin zijn verloofd. Dat werd vandaag bevestigd door een verklaring die de werkgever van Amal, een Londens advocatenkantoor, naar buiten bracht.

Het advocatenkantoor Doughty Street Chambers feliciteert het stel met de verloving, meldt Reuters. De acteur heeft tot nu toe zelf nog niet gereageerd op berichten over de verloving. Mensenrechtenadvocate Amal werd deze week gespot met een verlovingsring.

Een insider bevestigde eerder aan People dat de 52-jarige acteur zijn vriendin dé vraag heeft gesteld. "George en Amal willen het rustig aan doen, maar ze proberen het ook niet te verbergen. Ik denk dat ze willen dat hun geliefden weten dat wat ze hebben echt is en dat ze van plan zijn voor altijd samen te blijven", aldus de insider.

Volgens Us Weekly ging Clooney op één knie voor de 36-jarige Amal tijdens een recente vakantie in Cabo San Lucas, in Mexico. Ooggetuigen beweren dat de twee hun verloving op 23 april gevierd hebben in een restaurant in West Hollywood. Amal zou toen ook een 'verlovingsring' gedragen hebben.

Clooney en Alamuddin werden voor het eerst samen gespot in Londen in oktober 2013. Hij had toen nog een relatie met model Monika Jakisic.

De acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam van 1989 tot 1993. Hoewel hij sindsdien verschillende vaste relaties heeft gehad, was een nieuw huwelijk geen optie, tot nu.

28-04-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse toeriste schenkt pizza aan 'dakloze' Richard Gere

Franse toeriste schenkt pizza aan 'dakloze' Richard Gere

http://oi61.tinypic.com/1yo2f7.jpg

Een Franse toeriste stopte een dakloze in New York wat pizza toe. Wat de vrouw zich echter niet realiseerde, was dat ze de etenswaren geschonken had aan een wereldberoemd acteur: Richard Gere namelijk, die zich blijkbaar zeer overtuigend wist in te leven in zijn nieuwe filmrol.

Karine Gombeau heeft het hart op de juiste plaats, zoveel is zeker. Toen ze de dakloze man opmerkte aan de terminal van Grand Central in hartje Manhattan, werd ze zo geraakt door zijn havenloze situatie dat ze hem enkele stukjes pizza overhandigde.

De gelijkenis met de knappe gentleman uit de kaskraker 'Pretty Woman' was dan ook ver zoek. De acteur snuffelde in vuilnisbakken en plaste midden op straat zonder enige gêne.

"Wat zit er in de zak?", vroeg Gere (64) die perfect in zijn rol bleef voor de film 'Time Out of Mind'. "Ik probeerde te reageren in het Engels maar mijn antwoord was half in het Frans", aldus Gombeau. Ik zei: "Het spijt me maar de pizza is al een beetje koud." Hij antwoordde:"Ontzettend bedankt, 'God bless you'".

Ze besefte echt niet dat ze met een Hollywoodster te doen had tot een medewerker van het hotel waar ze logeerde haar twee dagen later een krantenartikel van de New York Post onder de neus duwde.

De dame stond in de krant te blinken op een foto waarop te zien was hoe ze het voedsel aan de acteur overhandigde. "Het was gewoon magisch, wat een te gek verhaal", besloot de Française.

28-04-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen gratis naar het toilet tijdens Gentse Feesten

Iedereen gratis naar het toilet tijdens Gentse Feesten

http://oi61.tinypic.com/2aklaat.jpg

Zelfs al vindt de stad Gent geen 150.000 euro sponsoring voor gratis toiletcontainers voor mannen én vrouwen op de Gentse Feesten, dan nog wordt doorgegaan met het plan. Dat zegt de Gentse schepen van Feestelijkheden Christophe Peeters (Open Vld). Van het voorstel om 'een consumptie voor een plasbeurt' aan te rekenen komt dus niets in huis. "Dat voorstel bleek moeilijk organiseerbaar omdat de vijftien pleinorganisatoren niet met gelijke kassasystemen werken", klinkt het.

Eind vorig jaar besliste de Gentse gemeenteraad al unaniem om voor stadseigen evenementen gratis sanitair te voorzien, maar daar viel de Gentse Feesten niet onder. Het debat werd toen gevoerd na een burgerinitiatief van vzw Plasactie, dat al ruim tien jaar ijvert voor evenveel gratis sanitair voor mannen als vrouwen op de Gentse Feesten. Woordvoerster Baharak Bashar (Plasactie) reageert enthousiast op de principebeslissing. "Ik ben erg gelukkig en volledig verbluft, dat wil zeggen dat Plasactie haar slag heeft thuisgehaald", zegt Bashar.

Toch is het probleem voor haar niet volledig opgelost. "Er moet nu een werkplan komen om over vijf jaar een gelijke capaciteit voor mannen en vrouwen te creëren", zegt ze. Ook pleit Plasactie ervoor om het sanitair goed te onderhouden. "Dat is vanuit volksgezondheid zeer belangrijk, maar om wildplassen te vermijden moeten mensen ook gemotiveerd zijn om naar een toilet te gaan."

Start op vrijdag
De Gentse Feesten starten dit jaar voor het eerst op een vrijdag, al wordt de traditionele openingsstoet op zaterdag behouden. Eén van de veertig deelnemende groepen die volksdansen voorziet, mag omwille van veiligheidsredenen geen vendelzwaaiers meer afvaardigen.

Verder is ook het subsidiereglement voor organisatoren vernieuwd. Die moeten tegen volgende week woensdag een aanvraag doen om aanspraak te maken op een deel van de te verdelen ruim 900.000 euro. De Gentse Feesten vinden plaats van 18 tot 27 juli.

27-04-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye wil Eiffeltoren afhuren voor gasten bruiloft"

"Kanye wil Eiffeltoren afhuren voor gasten bruiloft"

http://oi58.tinypic.com/2cf607c.jpg

Steeds meer details over het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian liggen op straat. De Yeezus-zanger zou op zijn huwelijksfeest in Parijs een gigantische vuurwerkshow willen zien en hij zou de Eiffeltoren willen afhuren. Daar zouden de gasten voor de receptie gaan eten.

Ook zijn er geruchten dat er op de avond voorafgaande aan de grote dag een diner is. "Ze willen hun gasten echt een Parijs-gevoel geven. Kanye onderhandelt over een spectaculaire vuurwerkshow, net zo groot als die van de Olympische Spelen in Londen", tekende de Britse Grazia op uit de mond van een insider.

Het huwelijk staat gepland op 24 mei. Nog een opvallend gerucht over het draaiboek is de balkonscène die is geïnspireerd op het huwelijk van de Britse prins William en zijn Kate in 2011. Architecten zouden bijna 2,5 miljoen mogen verbrassen aan de bouw van dit balkon in de stijl van de mogelijke trouwlocatie, Château Louis XIV.

27-04-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dj Diplo is nieuwe vriend van Katy Perry"

"Dj Diplo is nieuwe vriend van Katy Perry"

http://oi60.tinypic.com/35a7o6c.jpg

Katy Perry is weer gelukkig in de liefde. Volgens Us Weekly heeft het er alle schijn van dat dj Diplo de nieuwe vriend van de 29-jarige zangeres is.

Katy en de 35-jarige producer werden donderdag samen gefotografeerd tijdens een etentje in New York. Daarna gingen ze naar de afterparty van superheldenfilm Amazing Spider-Man 2.

De verliefde artiesten hadden het duidelijk erg gezellig, aldus een ooggetuige. Eerst gaven de twee elkaar alleen stiekem wat kusjes, later konden ze naar verluidt niet van elkaar afblijven.

Coachella
Het was trouwens niet de eerste keer dat Perry en Diplo in elkaars gezelschap werden gespot. Twee weken terug waren ze al aan het flirten op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

In februari van dit jaar zette de Dark Horse-zangeres een punt achter haar knipperlichtrelatie met John Mayer. Dj Diplo mag onder meer rapper M.I.A. tot zijn ex-vriendinnen rekenen.

27-04-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!