Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell droomt van zusje voor zoontje Eric

Simon Cowell droomt van zusje voor zoontje Eric

http://oi60.tinypic.com/2yytjsx.jpg

De Britse tv-ster Simon Cowell (54) lijkt in de wieg gelegd voor het vaderschap. Hoewel zijn zoontje Eric pas drie maanden oud is, dromen Cowell en zijn vriendin Lauren Silverman al over een tweede kindje samen.

De 36-jarige Amerikaanse deed donderdagavond een boekje open over hun kinderwens. "Simon is een geweldige vader", klonk het in Londen. "We willen zeker nog een kindje. Simon zou zo graag nog een dochter hebben", onthulde ze.

De elf weken oude Eric is Simons eerste kind. Silverman heeft al een zoon uit een vorig huwelijk. In een interview vertelde de Brit onlangs dat hij voor de geboorte van Eric behoorlijk depressief was. "Ik voel me nu gelukkig. Ik geloof dat ik mijn plezier terug heb. Mijn leven is veranderd", aldus Cowell. Afgelopen week postte hij een serie foto's van zijn eerstgeborene op Instagram. "Heel erg knap, net als zijn vader", schreef Cowell bij een van de kiekjes. Hij zette ook een foto van zijn vriendin en zoontje online.

10-05-2014 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vrouw met de baard' als laatste naar Eurosong-finale

'Vrouw met de baard' als laatste naar Eurosong-finale

http://oi57.tinypic.com/maxah2.jpg

Zwitserland, Slovenië, Polen, Roemenië, Noorwegen, Griekenland, Malta, Wit-Rusland, Finland én -jawel- Oostenrijk: dat zijn de tien landen die zich vanavond wisten te plaatsen voor de Eurosong-finale, nu zaterdag. Conchita Wurst -beter bekend als de vrouw met de baard- mocht uiteraard niet ontbreken. Zij kwam als allerlaatste uit de bus, kwestie van de spanning wat op te drijven... Ter info: het gerucht dat Wit-Rusland de act van Oostenrijk niet uitgezonden zou hebben, klopt niet.

Wurst kreeg in Kopenhagen in ieder geval in het perscentrum alle handen op elkaar met haar optreden. Bij elke uithaal klonk luid applaus en gejuich. Na afloop van haar dramatische 'Rise Like a Phoenix' kreeg Conchita een staande ovatie van de internationale pers.

In de andere halve finale wisten Montenegro, Hongarije, Rusland, Armenië, Azerbeidzjan, San Marino, Oekraïne, Zweden, IJsland en Nederland zich te kwalificeren. Naast Denemarken, dat vorig jaar met zangeres Emmelie de Forest de wedstrijd won met het liedje 'Only Teardrops', zijn Italië, Engeland, Spanje, Duitsland en Frankrijk rechtstreeks geplaatst voor de finale.

10-05-2014 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie ziek van ontvoering schoolmeisjes

Angelina Jolie ziek van ontvoering schoolmeisjes

http://oi59.tinypic.com/v32hb9.jpg

Angelina Jolie voelt zich ziek bij de gedachte aan de ontvoerde schoolmeisjes in Nigeria. "Mijn diepste angst is dat het te laat is, en dat ze al verkocht zijn of misbruikt", zegt de actrice tegen de BBC.

Jolie is een van de sterren die de campagne #BringBackOurGirls steunt. Onder anderen Alicia Keys, Amy Poehler, Cara Delevingne en Leona Lewis lieten via sociale media blijken hart voor de zaak te hebben, terwijl Anne Hathaway in Los Angeles met een megafoon aandacht vroeg voor de meer dan 200 meisjes die drie weken geleden werden ontvoerd door de moslimgroepering Boko Haram. De groepering dreigt de meisjes te verkopen, omdat ze in plaats van onderwijs te volgen zouden moeten trouwen.

"Wat me kwaad maakt is de cultuur van straffeloosheid die tot deze situatie leidt", zei Angelina verder tegen BBC. "Mannen hebben het idee dat ze dit kunnen maken, dat die meisjes niet alleen geen recht op onderwijs hebben, maar ook dat ze hun bezit zijn en dat ze hen mogen misbruiken, verkopen, verkrachten. En waarschijnlijk gaan ze niet naar de gevangenis, en dat is ons falen."

Angelina zet zich sinds mei 2012 samen met de Britse minister voor Buitenlandse Zaken Willam Hague in om verkrachtingen en seksueel geweld in conflictgebieden aan te pakken.

10-05-2014 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert houdt door Filip ontslagen werknemer aan boord

Koning Albert houdt door Filip ontslagen werknemer aan boord

http://oi57.tinypic.com/2qkruw7.jpg

Vincent Pardoen, het omstreden ex-hoofd van de hofhouding van koning Albert, werd door koning Filip in april ontslagen. Nu blijkt dat Pardoen nog steeds voor koning Albert werkt als raadgever. Dat schrijft de krant De Standaard.

Hoewel Peter Degraer, rechterhand van Pardoen, diens plaats innam, zou Pardoen nog steeds dezelfde functies uitoefenen. Hij regelt alles voor koning Albert, van de boekhouding tot diens reizen.

Vincent Pardoen viel in ongenade bij koning Filip, toen hij een brief van Paola verspreidde. In die omstreden brief drukte koningin Paola haar bezorgdheid om prins Laurent, die toen in coma in het ziekenhuis lag, uit. De brief zorgde voor een verzuurde relatie tussen koning Filip en zijn ouders.

Het voorval met de brief van Paola was echter niet de eerste keer dat Pardoen het nieuws haalde. Zo lobbyde de raadgever ook al voor een hogere dotatie voor koning Albert.

10-05-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Kevin Janssens jaar samen

Josje en Kevin Janssens jaar samen

http://oi57.tinypic.com/awcj79.jpg

K3-zangeres Josje Huisman en acteur Kevin Janssens waren gisteren een jaar samen. Dat heeft de blondine zelf laten weten via een lieve boodschap op Instagram en Twitter. "Het is vandaag één jaar geleden dat deze leeuw z'n tandjes d'r in zette en ik ben oh zo blij dat hij dat deed", laat ze weten. In september 2013 ontkenden Josje en Kevin nog ten stelligste dat ze een koppel waren, maar tegenwoordig maken ze geen geheim meer van hun liefde.

10-05-2014 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pfaffs winnen rechtszaak over 'verkochte' villa

Pfaffs winnen rechtszaak over 'verkochte' villa

http://oi60.tinypic.com/13zwbpl.jpg

De riante villa van de familie Pfaff staat al enkele jaren te koop. In 2011 werd er een contract ondertekend met een Nederlandse koper. Die verkoop ging toch niet door omdat de geïnteresseerde de woning niet betaalde. De Pfaffs begonnen een rechtszaak die nu ook door hen gewonnen is.

De familie moest jaren procederen om gelijk te krijgen. De Nederlandse koper bleef de betaling van de dure villa maar uitstellen terwijl hij de woning al in gebruik had genomen. Er werd zelfs een BVBA opgericht op het adres in Brasschaat zonder dat de woning afgenomen was. "Steeds kwam de koper met een nieuw verhaal over uitstel van betaling, tot zelfs een verlenging van de afhandeling", klinkt het bij de Pfaffs.

Schadevergoeding
"De koper is verwikkeld in een groot aantal financiële zaken en zelfs faillissementen. Toch moet hij, naast de ontbinding van het contract, ook een schadevergoeding betalen." Eindelijk kan de woning dus weer verkocht worden aan nieuwe geïnteresseerden. Jean-Marie en Carmen Pfaff benadrukken nog eens dat ze fantastische tijden beleefd hebben in hun villa en uitkijken naar leuke kopers.

10-05-2014 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan stelt schilderijen tentoon in New York

Bob Dylan stelt schilderijen tentoon in New York

http://oi58.tinypic.com/2ppn8eu.jpg

De nu al mythische zanger-liedjesschrijver Bob Dylan is tussen zijn muzikale bedrijven door ook schilder. Voor het eerst is, tot einde mei, in een galerie in New York zijn schilderwerk te bewonderen (en te koop).

Tussen 1989 en 1992 maakte Dylan, geboren als Robert Zimmerman, op tournee een serie zwart-wit schetsen van wat hij zag en meemaakte. Die tekeningen doken in 1994 op in het boek "Drawn Blank Series". Zeer enthousiast erover raakte Ingrid Mössinger, directrice van het Duitse kunstmuseum Kunstsammlungen Chemnitz. Zij spoorde hem aan zijn tekeningen in schilderijen om te zetten en de 72-jarige stemde erin toe.

Dylan creëerde aldus op acht maanden 170 werken, die voor het eerst te zien waren in Duitsland in 2007.

De galerie Ross Art Group pakt nu uit met veertig originele werken en een enkele kopies. Ze zijn te koop voor prijzen tussen 2.500 en 400.000 dollar.

10-05-2014 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschimmelde dierenkadavers en muizenuitwerpselen in slagerij Jamie Oliver

Beschimmelde dierenkadavers en muizenuitwerpselen in slagerij Jamie Oliver

http://oi58.tinypic.com/rrtnc4.jpg

Een slagerij die de bekende chefkok Jamie Oliver in hartje Londen uitbaat, is wegens ernstige hygiëneproblemen tijdelijk op eigen initiatief gesloten geweest. Dat maakte de Jamie Oliver Restaurant Group zelf bekend.

In januari kreeg de Barbecoa-slagerij bezoek van de voedselinspectie die prompt uitpakte met een label dat weinig aan de verbeelding overliet: 'Aanzienlijke verbetering nodig'. Op een hygiëneschaal van 0 tot 5 kreeg de slagerij de score 1, of de op één na slechtste.

De Engelse krant 'The Times' leerde dat het onder andere om beschimmelde dierenkadavers ging, vuile messen en "aanzienlijke hoeveelheden muizenuitwerpselen". Het aanpalende restaurant haalde daarentegen een score 4. Daarop besloot de Jamie Oliver Restaurant Group meteen de slagerij enkele uren te sluiten om de problemen "energiek" aan te pakken.

10-05-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae weigert meisje handtekening te geven: boze vader schrijft zelf lied

Stromae weigert meisje handtekening te geven: boze vader schrijft zelf lied

http://oi59.tinypic.com/a1nyo4.jpg

De reacties op Waalse nieuwssites liegen er niet om: Stromae heeft geen goede beurt gemaakt nadat hij weigerde een tienjarig meisje een handtekening te geven. De vader van het kind heeft uit frustratie een aangepaste tekst van zijn wereldhit 'Tous les mêmes' gemaakt.

Het kind in kwestie leefde op een wolk toen ze te horen kreeg dat de grote Stromae in het restaurant van haar vader zou komen eten. Van vaderlief moest ze wachten met haar verzoekje tot de zanger zijn maaltijd verteerd had. Pas rond 1.30 uur 's nachts stond de hele bende recht om af te rekenen, maar Lola was nog wakker.

"Geen foto", maakte Stromae echter meteen duidelijk. Nadat de rekening afgehandeld was, probeerde het meisje het nogmaals. Een lach of vriendelijk gebaar kon er echter niet af, sterker nog: de zanger zette nog eens de puntjes op de i. "Heb je me niet begrepen? Geen foto, heb ik gezegd."

De vader deed het hele verhaal uit de doeken op Facebook, op het ritme van zijn beroemde hit. Vooral het einde hakt er hard in. "Je doet miljoenen mensen dansen dankzij je grote talent, maar mij heb je doen wenen. Ik heb je poster van de muur gehaald, je zal niet meer de eerste zijn die ik zie als ik 's ochtends wakker word, dat verdien je niet. In feite heb je gelijk: 'tous les mêmes', het zijn allemaal dezelfden."

10-05-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland wél naar finale dankzij Belg

Nederland wél naar finale dankzij Belg

http://oi58.tinypic.com/20h7ask.jpg

Dat Nederland met Ilse DeLange en Waylon wél in de finale van het Eurovisiesongfestival staat, is volgens kenners mede te danken aan het uitstekende camerawerk van de Belgische regisseur Hans Pannecoucke. De zangeres nam zelf contact op met onze landgenoot. "Ze belde me en ik ben meteen naar Nederland gereden. Ik hoorde het liedje van haar en Waylon en het had in één keer in mijn hoofd."

Pannecoucke is verrast en onder de indruk geraakt van Waylon. "We hebben het drie, vier keer gerepeteerd. Dinsdagavond is alles precies zo uitgevoerd zoals we het hebben geoefend. Waylon heeft me zelfs een beetje verbaasd. Hij komt altijd over als een vrijbuiter. Maar hij heeft het superprofessioneel gedaan. Hij is een goede acteur. De manier waarop hij het contact zocht met de camera.... Heel straf."

Spanning opgebouwd
Dat The Common Linnets eerst van bovenaf werden gefilmd, was een besluit van de regisseur zelf, meldt hij vandaag in het AD. "Op ooghoogte bestaat het risico dat óf de een, óf de ander net iets prominenter in beeld is. Daarmee kiest een cameraman partij."

"Van boven af zijn beiden op exact dezelfde manier in beeld. Ik heb na dat eerste shot bewust heel lang gewacht tot het gezicht van Ilse en Waylon te zien was. Zo bouw ik spanning op: het publiek hoort ze zingen. Maar wie zijn het? Hoe zien ze er uit?"

De juiste uitstraling
Helemaal tevreden is Pannecoucke niet, maar daar kan hij mee leven. "Het is goed gelukt de sfeer van het liedje over te brengen. Al ben ik natuurlijk nooit helemáál tevreden. Het in- en uitzoomen ging soms wat te traag. En ik vond dat Ilse en Waylon een keer niet dichtbij genoeg in beeld werden gebracht."

"Maar dat zijn details. De gewone televisiekijker zal er niet veel van hebben gemerkt. Het gaat uiteindelijk toch om dat liedje. En om de manier waarop dat wordt gezongen. Zet Ilse en Waylon met een microfoon in een zaal en iedereen is stil. Die twee hebben de juiste houding. De juiste uitstraling."

08-05-2014 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio is overwerkt

Leonardo DiCaprio is overwerkt

http://oi60.tinypic.com/29y17o6.jpg

Leonardo DiCaprio heeft de afgelopen drie jaar zo hard gewerkt dat het zijn tol begint te eisen. "Hij is momenteel echt een beetje overspannen", vertelt een bron aan RadarOnline.

"Hij heeft last van slapeloosheid", vervolgt de insider. "Iedereen zegt tegen hem dat hij het rustiger aan moet gaan doen, maar hij wil ten koste van alles heel graag veel geld verdienen in een korte tijd." Ondanks deze beslissing zou hij volgens de bron wel verlangen naar de tijd waarin hij gewoon één film per jaar maakte. "Hij maakt constant grapjes over zijn leeftijd, zijn verminderde zin in seks en dunner wordend haar. Vrienden denken dat er achter de grapjes een vorm van waarheid schuilt."

Leonardo was de afgelopen jaren te zien in onder meer 'Django Unchained', 'The Great Gatsby' en 'The Wolf of Wall Street'. Dit waren allemaal enorme hits, daarom is hij momenteel een veelgevraagd acteur. "Leonardo en zijn manager hebben daarom besloten om nu veel te werken."

Volgens de website kan de acteur zo'n 20 miljoen dollar per film vragen. Voor zijn rol in 'Inception' zou hij zelfs 59 miljoen dollar hebben gekregen.

08-05-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijkscontract Kim en Kanye nog niet klaar dus nog geen huwelijk

Huwelijkscontract Kim en Kanye nog niet klaar dus nog geen huwelijk

http://oi60.tinypic.com/5yt5j6.jpg

Deze week gingen er enorm veel geruchten de ronde dat Kanye West en Kim Kardashian al getrouwd zouden zijn. Maar nee zover is het nog niet. Het koppel is nog steeds niet rond met hun huwelijkscontract en zolang dat niet klaar is, kunnen de twee niet naar het altaar lopen.

Bronnen dicht bij de tortelduifjes hebben reeds aan entertainmentsite TMZ verteld dat het huwelijkscontract van het koppel nog niet volledig is en dus nog niet zijn getrouwd en deze week niet zullen trouwen. Ten vroegste woensdag kunnen de twee hun geloftes uitspreken voor elkaar.

In tegenstelling tot het vorige huwelijk van Kim met Kris Humphries, zijn er deze keer geen problemen bij het opstellen van het huwelijkscontract. Het koppel wil gewoon alles tot in de puntjes correct vast laten leggen, daarbij is het moeilijker geworden omdat Kanye van management is veranderd.

De entertainmentsite TMZ denkt dan ook dat het huwelijk in Parijs op het einde van de maand zal plaatsvinden. Kim Kardashian heeft al laten weten dat het huwelijk uiteindelijk toch niet zal worden gefilmd voor de realityserie van de Kardashians. "Privacy is voor ons het belangrijkste", aldus Kim.

08-05-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe roman Herman Koch nog voor publicatie aan Duitsland verkocht

Nieuwe roman Herman Koch nog voor publicatie aan Duitsland verkocht

http://oi59.tinypic.com/5ldrtc.jpg

Nog voor de publicatie van de nieuwste roman van de bekende Nederlandse auteur Herman Koch, 'Geachte heer M.', had de Duitse uitgever Kiepenheuer & Witsch de vertaalrechten gekocht.

Kerstin Gleba, Kochs Duitse uitgeefster, heeft de roman in het Nederlands kunnen lezen. "Hij is er weer in geslaagd zichzelf te overtreffen. 'Geachte heer M.' is meesterlijke vertelkunst op het hoogste niveau."

Om het Duitse lezerspubliek niet te lang op de nieuwe Koch te laten wachten, is de vertaling al in gang gezet. De grote internationale doorbraak van Herman Koch (60), die we ook kennen uit de komische tv-reeks 'Jiskefet', kwam er met de bestseller 'Het Diner' uit 2009. 'Het Diner' werd verkocht aan 37 landen en stond wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times.

'Geachte Heer M.' is uitgegeven bij Anthos en ligt sinds dinsdag in de winkelrekken.

08-05-2014 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conchita Wurst: "Ik wil mensen aan het denken zetten"

Conchita Wurst: "Ik wil mensen aan het denken zetten"

http://oi62.tinypic.com/2rhmrmc.jpg

Nu Axel Hirsoux niet doorgaat naar de finale van het Eurovisie Songfestival, is de interesse voor het liedjesfeest in Kopenhagen bij ons danig geslonken. Vanavond staat de tweede halve finale op het programma, en eigenlijk is er maar één reden waarom we toch even zullen kijken: Conchita Wurst, de vrouw met baard die Oostenrijk vertegenwoordigt.

Wurst beleefde een onbezorgde jeugd, maar toen ze in haar tienerjaren terechtkwam, merkte ze dat ze anders was dan de rest. "En dat is op zijn zachtst gezegd niet prettig. Juist op die leeftijd wil je niet buiten de boot vallen. Ik ook niet", vertelt de deelnemer aan de Nederlandse krant De Telegraaf.

"Ik hoorde er nooit bij. Het waren moeilijke jaren. Dan ga je over dingen nadenken", vervolgt ze. Conchita, die in het dagelijks leven Tom Neuwirth heet, vertelt aan de krant dat ze een bijzondere droom heeft: in de voetsporen treden van Celine Dion. Zij won 26 jaar geleden het Eurovisie Songfestival. "Precies in het jaar dat ik ben geboren. Dat kan geen toeval zijn."

Deze avond staat Conchita in de tweede halve finale van het liedjesspektakel. "Ik wil het podium aflopen en tegen mezelf zeggen: Conchita, dat heb je goed gedaan. Ik moet gewoon het beste van mezelf geven. Nee, ik ben nog niet bezig met de punten die ik misschien kan krijgen", zegt de vrouw met baard. "Ik ben veel meer bezig met mijn boodschap van positiviteit. Dat is veel belangrijker. Ik wil mensen aan het denken zetten."

Drie jaar geleden liet de zangeres haar baard staan. "Sinds mijn veertiende verkleed ik me als vrouw. Heb alles uitgeprobeerd. Maar steeds kwam het verlangen naar een baard terug. Ik wil gewoon een baard. Het staat mooi." Dat veel mensen het maar niks vinden, doet Conchita niks. "Het is zoals ik ben. Daar moet je je niet door laten leiden, want niet hoe je eruitziet, bepaalt wie je bent. Of ik de rest van mijn lichaam scheer? Ja, natuurlijk. Volledig."

08-05-2014 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: "Ik word op prachtige manier gek van Brad"

Angelina Jolie: "Ik word op prachtige manier gek van Brad"

http://oi60.tinypic.com/kamv15.jpg

In de nieuwe editie van Elle vertelt Angelina Jolie honderduit over haar relatie waarin ze op een "prachtige manier gek wordt" van Brad Pitt. Ze had nooit van haar leven verwacht de ware tegen te komen, aldus de actrice.

"Ik had nooit gedacht dat ik kinderen zou krijgen, nooit gedacht dat ik verliefd zou worden, nooit gedacht dat ik de juiste persoon zou tegenkomen. Omdat ik zelf uit een gebroken gezin kom, accepteer je min of meer dat bepaalde dingen aanvoelen als een sprookje. Daar ga je dan niet naar op zoek.''

Over de man met wie ze alweer 8 jaar haar leven deelt, heeft Angelina niets dan lof. "Je komt samen, bestaat uit twee individuen, je voelt je geïnspireerd door de ander, daagt elkaar uit, vult elkaar aan en wordt op een prachtige manier gek van elkaar. Na al die jaren hebben we een geschiedenis samen. En wanneer je dat hebt, ben je bevriend op zo'n echte, diepe manier dat er zoveel comfort en gemak is, met een diepe liefde die je krijgt als je veel met elkaar hebt meegemaakt.''

Hoewel haar 5-jarige dochter Vivienne een rol speelt naast haar moeder in 'Maleficent', weet de moeder van zes niet of ze een acteercarrière voor haar kinderen zo'n goed idee vindt. "Brad en ik hebben besloten dat we ze niet weghouden van filmsets en het plezier van het maken van films, maar we willen het ook niet toejuichen. We maken er niets goeds of slechts van. Maar ik zou liever hebben dat ze iets anders gaan doen."

08-05-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen opgenomen in ziekenhuis

Lily Allen opgenomen in ziekenhuis

http://oi62.tinypic.com/21nhxy0.jpg

Lily Allen voelt zich niet goed. Ze ligt in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. "Ik voel me wel prima hoor jongens, ik heb gewoon wat vocht nodig, want ik kan niks binnenhouden", twittert ze.

Bij dit bericht zette ze een foto van zichzelf waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis ligt. In haar arm zit een infuus. Haar fans wensen haar veel beterschap.

Eerder op de dag liet de zangeres al weten dat ze zich niet lekker voelde. "Ik kan niet stoppen met overgeven en ik heb ook koorts #poisoned", aldus Lily via Twitter.

08-05-2014 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless groetjes vanwege Lesley-Ann Poppe

Topless groetjes vanwege Lesley-Ann Poppe

http://oi62.tinypic.com/1gp02.jpg

En of het gezellig was, daar in Cyprus. Lesley-Ann Poppe heeft niet alleen de handen vol met haar borsten, ze zit ook in de laatste rechte lijn richting lancering van haar beautylijn.

"Nu back to work. Nog zes dagen voor de lancering van LA Secrets", luidt het bijschrift op zowel haar Twitter- als Facebookpagina. Elke vorm van reclame is dan mooi meegenomen, dus waarom niet poseren in ware Marilyn Monroe-stijl?

08-05-2014 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens: "Ik ben ook mama van een engel"

Brigitta Callens: "Ik ben ook mama van een engel"

http://oi59.tinypic.com/2irs0hh.jpg

Het verdriet na haar miskraam heeft Brigitta Callens en haar vriend Stefan nóg dichter bij elkaar gebracht. De twee vertrokken samen naar Andalusië om er stevig uit te waaien, schrijft TV Familie. Onderweg naar hun vakantiebestemming stond de ex-miss nog even stil bij het drama dat haar overkwam. "Een bezoekje aan de engelen", postte ze bij een foto vanuit het vliegtuig.

"Eens goed kunnen uitwaaien heeft enorm deugd gedaan. De zon heeft me nieuwe energie gegeven en witte huisjes zijn zo inspirerend. Net als de palmbomen en de duiven op straat. Ik was sowieso van plan een keer te gaan kijken naar de yogastudio's in Spanje, om te zien hoe ze dingen daar opvatten. Dat was erg leerrijk. Ik heb er ook veel getraind, want na een zwangerschap van vijf maanden moet je lichaam even ontzwangeren."

"Om ruimte in mijn hoofd te maken heb ik voor we vertrokken het hele huis opgeruimd, om er zeker van te zijn dat we thuiskomen in een zen huis. Onze tuin is groener dan groen en er hangt een goede sfeer. Om de miskraam een plaats te geven, stort ik me nu weer op mijn werk."

Brigitta heeft haar kinderdroom niet opgeborgen, maar het zal toch niet voor direct zijn. "Het eerste jaar zal het er zeker niet van komen. Nikola is er dan wel niet meer, hij zit nog steeds in mijn hart. Vijf maanden zwangerschap is niet niks, de tijd zal niet alle wonden helen, maar toch een beetje. Het eerste kind helpen vergeten met een tweede, dat werkt niet. Misschien voor andere vrouwen, maar niet voor mij.

Moederdag wordt extra pijnlijk voor de ex-Miss België. "Maar ik trek me op aan het feit dat ik mijn mama nog heb. Ik ben mama van een engeltje, zo zie ik het. Op Moederdag moet je dankbaar zijn voor wat je hebt, niet voor wat je niét hebt. Ik sta graag stil bij de dingen, maar stilstaan hoeft niet achteruitgaan te betekenen."

07-05-2014 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na vijf jaar nog niet verkocht: villa Pfaffs weer op de markt

Na vijf jaar nog niet verkocht: villa Pfaffs weer op de markt

http://oi61.tinypic.com/1zqfrtg.jpg

In en rond Antwerpen belandt het duurdere vastgoed in een zware crisis. De prijzen voor villa's in de rand en luxe-appartementen in de stad dalen tot twintig procent en raken moeilijk verkocht. En dat voelen ook de Pfaffs. Hun villa staat al vijf jaar te koop, maar vindt maar geen nieuwe eigenaar, schrijft Gazet van Antwerpen.

De villa in Brasschaat komt opnieuw op de markt na een flop met een kandidaat-koper. De Pfaffs zetten hun bekende huis in februari 2009 te koop, maar al vijf jaar zonder succes. Volgens de makelaar was er eindelijk een koper, maar uiteindelijk draaide dat op niets uit.

"We zullen de villa over een week opnieuw op de markt brengen. Het was een vervelende, complexe zaak die de familie veel kostbare tijd heeft gekost. Meer kan ik daar nu nog niet over zeggen."

De vraagprijs bedroeg in het begin 2 miljoen euro. Na twee jaar ging er al 500.000 euro af en wat de nieuwe prijs zal zijn, is nog niet geweten.

07-05-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Jessica Alba nooit naakt gaat voor de camera

Waarom Jessica Alba nooit naakt gaat voor de camera

http://oi57.tinypic.com/33mwx7c.jpg

Jessica Alba pronkt op de cover van de juni-editie van Glamour magazine, maar laat daarbij in tegenstelling tot veel van haar collega's verdacht weinig vlees zien. Net als in Alba's filmcontracten blijft de actrice ook tijdens fotoshoots trouw aan een strikte 'geen naakt'-regel. Waarom dat zo is, ontdek je hier.

De knappe brunette kampt alvast niet met een hoop complexen. Op de vraag waarom ze nooit uit de kleren gaat, antwoordde ze droog: "Ik wil niet dat mijn grootouders mijn borsten zien. Dat is het. Wat zou dat bizar zijn op Kerstmis".

Knuffelen
Verder onthulde Alba ook nog dat ze op haar 33 levensjaren nog maar twee vriendjes heeft gehad. Op haar 19de leerde ze NCIS-ster Michael Weatherly kennen, de 12 jaar oudere man die met haar maagdelijkheid ging lopen en met wie ze 3 jaar samen was. Sinds 2004 is Cash Warren Alba's trouwe wederhelft. Ze ontmoette hem op de set van de 'Fantastic Four'. Ondertussen is het duo al 6 jaar gelukkig getrouwd en kregen ze samen twee dochters. Haar geheim om de relatie sterk te houden: "Iedere avond knuffelen".

07-05-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!