Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenboete voor Brusselse die Holocaust-memoires verzon

Miljoenenboete voor Brusselse die Holocaust-memoires verzon

http://oi57.tinypic.com/2vv2r80.jpg

De auteur van een bestseller waarin ze het verzonnen verhaal over haar jeugd tijdens de Tweede Wereldoorlog brengt, de Belgische Misha Defonseca, moet haar uitgever 22,5 miljoen dollar (ruim 16 miljoen euro) terugbetalen. Dat heeft een Amerikaanse rechtbank beslist.

Misha Defonseca raakte bekend door "Overleven met de wolven", dat in 1997 uitkwam. Het is het levensverhaal van een jong joods meisje dat haar ouders ziet verdwijnen naar de concentratiekampen, maar zelf kan ontsnappen aan de nazi's en aan een levensgevaarlijke tocht door Europa begint. Ze overleeft alleen omdat ze opgenomen wordt in een roedel wolven.

Na een procedureslag van vijftien jaar besliste het hof van beroep van Massachusetts, waar de schrijfster woont, een eerder vonnis te schrappen waarin haar Amerikaanse uitgeverij werd veroordeeld tot het betalen van 22,5 miljoen dollar. Op het moment van de publicatie ging de uitgeverij ervan uit dat het verhaal klopte. Pas na de veroordeling trok ze op onderzoek uit en achterhaalde ze dat de schrijfster, wier echte naam Monique de Wael is, niet joodse is maar katholiek, op 12 mei 1937 in Etterbeek geboren werd en een week later werd gedoopt.

Het boek werd door een ghostwriter geschreven. De oorspronkelijke titel luidde "Misha: A Mémoire of the Holocaust years". Nadien werd het in achttien talen vertaald. In 2007 volgde een verfilming van het verhaal. Een jaar later erkende Defonseca dat het verhaal verzonnen was.

13-05-2014 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verborgen huwelijksbreuk Preud'homme na ontrouw

Verborgen huwelijksbreuk Preud'homme na ontrouw

http://oi59.tinypic.com/2lncs48.jpg

Vóór zijn vertrek naar een rijke voetbalclub in het Midden-Oosten had hij zijn vrouw in een liefdesbrief verzekerd: "Ons huwelijk blijft overeind." Maar helaas, Michel Preud'homme (55) - nu coach van Club Brugge - en echtgenote Ingrid zijn niet meer samen. Hij werd verliefd op een ander. En de afwikkeling van de breuk met Ingrid is blijkbaar géén evidente zaak, schrijft Dag Allemaal.

Véél clubs trokken Michel Preud'homme aan z'n mouw, maar alleen het Saoedische Al Shabab slaagde er drie jaar geleden in hem te verleiden tot een nieuw avontuur. "Oké", sprak de succestrainer toen, "ik zal niet verbergen dat ik dit financiële aanbod niet kon weigeren. Al moet er nog altijd een klik zijn, anders had ik het niet gedaan." Zijn vrouw en twee kinderen bleven om praktische redenen in het Nederlandse Enschede.

Twee seizoenen later bleek de chemie tussen de Saoedische club en de Belgische topcoach uitgewerkt. De officiële reden van zijn ontslag was de uitschakeling in de kwartfinale van de Aziatische Champions League. Dat Preud'homme Al Shabab kampioen had gemaakt, leken Michels Saoedische bazen gemakshalve vergeten. De échte reden van zijn vertrek uit Saoedi-Arabië is minder fraai: Michel was ginds verliefd geworden. Op een 38-jarige Française die Marjorie heet en toen ook nog getrouwd was. Het was háár echtgenoot die bij de autoriteiten in hoofdstad Riyad klacht had ingediend tegen de minnaar van zijn vrouw.

Buitenechtelijke relaties liggen zéér moeilijk in het streng islamitische Saoedi-Arabië. En er staan gruwelijke straffen op, zoals geseling, amputatie van ledematen tot zelfs onthoofding. Al Shabab kon het zich niet veroorloven een overspelige trainer in dienst te houden, en dus moest Preud'homme opstappen. Het 'ontslag om sportieve redenen' werd de wereldpers opgelepeld om Michel in schoonheid te kunnen laten vertrekken.

Michel en zijn Vlaamse echtgenote Ingrid zijn dus uit elkaar. Na meer dan twintig jaar huwelijk. Een echtelijke breuk is nooit prettig, maar bij de Preud'hommes sleept dit aan. Intieme vrienden van Ingrid weten dat zij enorm afziet. "Maar voor Michel en de kinderen probeert Ingrid dat verborgen te houden", klinkt het. "Ze kampt met psychische en lichamelijke problemen. Ingrid is letterlijk zíek van haar huwelijksbreuk die maar blijft aanslepen. Een krachtig signaal is écht nodig. Daarom kan hier niet langer over gezwegen worden, vinden wij."

13-05-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internet smult van ruzie tussen Jay-Z en zus Beyoncé

Internet smult van ruzie tussen Jay-Z en zus Beyoncé

http://oi58.tinypic.com/oiatyh.jpg

Sinds er beelden van de ruzie tussen Jay-Z en schoonzus Solange, de zus van zangeres Beyoncé, zijn gelekt, staat het internet bol van de grappen over de aanvaring. In de video die de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ gisteren publiceerde is te zien hoe Solange meerdere keren uithaalt naar de rapper. Naar de oorzaak van de ruzie is het gissen en dus fantaseren internetgebruikers erop los.

'Waarom vloog Solange haar schoonbroer in de haren?', is de vraag die in heel showbizzland gonst. Volgens bronnen gebeurde de aanvaring vorige week op een feestje van het Met Gala in New York.

Ruzie
Op de beelden is te zien hoe Solange haar schoonbroer meerdere keren fysiek aanvalt in de lift en pas tot bedaren komt als een bodyguard haar vastgrijpt. Jay-Z blijft heel de tijd ijzig kalm, zijn vrouw Beyoncé aanschouwt de ruzie als verstijfd.

"Solange schoot uit haar krammen over iets dat Jay had gezegd en nam het verkeerd op", meldde een ingewijde aan US Weekly. "Ik weet niet zeker wat het precies was, maar ze overreageerde."

#solange
Waar het conflict precies over ging, is onduidelijk, maar onder de hashtags #WhatJayZSaidToSolange en #solange wordt er intussen met veel humor over gespeculeerd op Twitter.

"On the run from Solange Tour", luidt een grap als suggestie voor een titel voor Jay-Z's nieuwe tour. De gezichten van de twee hoofdrolspelers worden ook in foto's van vechtspelletjes of worstelpartijen geplakt en er verschijnen parodie-selfies in liften.

13-05-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omwonenden Tomorrowland gaan in beroep

Omwonenden Tomorrowland gaan in beroep

http://oi60.tinypic.com/260qus4.jpg

De zeven buurtbewoners die gekant zijn tegen het dancefestival Tomorrowland in Boom hebben beslist om beroep aan te tekenen tegen de beslissing van de kortgedingrechter. Dat bevestigt hun advocate Griet Cnudde.

De buurtbewoners hadden de rechter in hoofdorde gevraagd om het festival te verbieden en ondergeschikt om de organisatoren te verplichten de geluidsnormen te laten naleven die in een woongebied gelden.

De kortgedingrechter had hun vordering ongegrond verklaard bij gebrek aan hoogdringendheid en meende ook dat hun geschil met de festivalorganisatoren en de administratieve overheden beter door de rechter ten gronde beslecht kon worden. De zeven buurtbewoners leggen zich daar niet bij neer en gaan in beroep.

12-05-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem biedt moeder excuses aan voor haatrap

Eminem biedt moeder excuses aan voor haatrap

http://oi62.tinypic.com/i4lgus.jpg

Met Headlights heeft Eminem een videoboodschap afgeleverd waarin hij het goed wil maken met zijn moeder. In de nieuwe single die op Moederdag verscheen, biedt de rapper zijn moeder zijn excuses aan voor onder meer de nare teksten die hij in het verleden over haar rapte.

"Ik haat je niet, je blijft mijn moeder", zo luidt de letterlijke boodschap van het emotionele relaas. Oldboy-regisseur Spike Lee regisseerde de video die het drama tussen Eminem en zijn moeder Deborah 'Debbie' Mathers laat zien vanuit het oogpunt van deze gebroken vrouw.

In het verleden was ze vaak doelwit van de boosheid van haar zoon, die in allerlei nummers duidelijk maakte dat zijn moeder waardeloos voor hem was. Ook weigerde hij in het verleden contact met haar te hebben, zoals in Headlights pijnlijk wordt verbeeld. In de video laat Eminem nu zien dat hij begrijpt waarom zijn moeder wanhopig was en haar toevlucht zocht in drugs en alcohol.

Hij rapt dat ze beide het slachtoffer waren van zijn vader. Hij besluit de video in de hoop dat zijn moeder zijn excuses aanvaardt.

Voor de video nam Eminem Spike Lee mee naar Detroit, waar hij zijn jeugd doorbracht. In het nummer werkt hij ook samen met zanger Nate Ruess, bekend van de indieband Fun.

12-05-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney: "Knapste acteur en knapste advocate ter wereld moeten elkaar ontmoeten"

Clooney: "Knapste acteur en knapste advocate ter wereld moeten elkaar ontmoeten"

http://oi60.tinypic.com/14x32ig.jpg

Acteur George Clooney (53) en Amal Alamuddin (36) hebben hun verloving ingeluid met een informeel feestje in Café Habana in Malibu. Op de besloten bijeenkomst in het restaurent waren onder andere supermodel Cindy Crawford en U2-zanger Bono aanwezig. Dat meldt E! News. Ondertussen is ook duidelijk dat Clooney alles in de strijd gooide om het hart van de Britse te kunnen veroveren.

Een paar dagen eerder werd het koppel gespot tijdens een romantisch diner, waarna de twee op stap gingen met een groep van negen vrienden. "Het is duidelijk dat deze twee verliefd zijn", vertelde een insider aan E! News.

Eind vorige maand raakte bekend dat de Hollywoodster verloofd was met de mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin.

Flirterige e-mails
Hij ontmoette haar eind vorig jaar op een liefdadigheidsevenement. Volgens verschillende media weigerde de Britse van Libanese afkomst het telefoonnummer van de beroemde acteur eerst te aanvaarden, waarna Clooney het over een andere boeg gooide en haar een aantal flirterige e-mails stuurde. In een van de berichten zou gestaan hebben dat "de zogezegde knapste acteur ter wereld en de knapste mensenrechtenadvocate ter wereld elkaar toch zouden moeten ontmoeten".

Verlovingsring
Ondanks dat George na een scheiding in 1993 bekend stond als tegenstander van het huwelijk, werd hij zo verliefd op Amal dat hij haar na ruim een half jaar ten huwelijk vroeg. Op een feestje in Santa Barbara heeft de Britse onlangs voor het eerst haar verlovingsring geshowd. De waarde van het diamanten kleinood wordt geschat op 551.430 euro.

12-05-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superster zo blij als een kind met kapiteinsband Kompany

Superster zo blij als een kind met kapiteinsband Kompany

http://oi61.tinypic.com/1zz4588.jpg

Wat stond Noel Gallagher gisteren te glimmen in de middencirkel van het stadion van Manchester City. Zijn favoriete ploeg had net een tweede titel in drie jaar te pakken en op de koop toe had de voormalige Oasis-zanger de kapiteinsband van Vincent "Vinnie" Kompany gekregen, een kleinood dat hij met de nodige trots droeg. Sterren onder elkaar, weet u wel.

Twee jaar geleden bevond Gallagher zich in Chili toen City op de slotspeeldag na een onwaarschijnlijke remonte de titel pakte tegen QPR. In de 91ste minuut kopte Dzeko toen de 2-2 binnen en in de 93ste minuut bevrijdde Kun Agüero de 'Sky Blues' met de 3-2. Onwaarschijnlijke vreugdetaferelen die Gallagher dit keer niet miste.

12-05-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens helpt koppels scheiden

Goedele Liekens helpt koppels scheiden

http://oi58.tinypic.com/a5hroo.jpg

Goedele Liekens zal morgen voor het eerst te zien zijn in een nieuw programma op de Nederlandse commerciële zender RTL4. In 'Divorce Hotel' gaat ze koppels met een stukgelopen huwelijk helpen bij de scheiding. "Alleen na een goed einde is een mooi begin mogelijk", vertelt Liekens aan De Telegraaf.

Iedereen kent Goedele als de seksuologe die geen blad voor de mond neemt, maar deze keer laat ze de psychologe in haar naar boven komen. In plaats van 'vechtende' koppels te verzoenen, gaat ze net deze koppels verder helpen om een einde te maken aan hun langdurige scheiding.

Goedele gaat koppels helpen om op de juiste manier uit een relatie te komen, daarbij wilt ze een vechtscheiding vermijden. "Ze dreigen af te stevenen op een vechtscheiding", zegt Goedele. "Ze zijn bijvoorbeeld al twee jaar bezig om alle praktische zaken te regelen, wonen nog in één huis maar communiceren alleen nog over de kinderen. Wij helpen hen bij het zetten van die laatste stap." De koppels zullen tijdens het programma verblijven in een luxueus 'echtscheidingshotel', tot dat de laatste details van de scheiding rond zijn.

Liekens zette in 2006 een punt achter haar huwelijk en weet dus maar al te best hoe zo'n scheiding er aan toe gaat. Ze benadrukt dat een goed huwelijk minstens even belangrijk is als een goede en vlotte scheiding. "Natuurlijk was het een ontgoocheling; je trouwt niet met het idee binnen tien jaar uit elkaar te gaan. Er is een soort van houden van gebleven. Als hij in het ziekenhuis slecht nieuws zou krijgen, ben ik de eerste of uiterlijk de tweede die hij zou bellen en andersom ook. We bespreken zelfs elkaars liefdeslevens. Zo laat hij me sms'jes lezen: wat bedoelt ze hier nu mee?"  

12-05-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vieren de sterren Moederdag

Zo vieren de sterren Moederdag

http://oi61.tinypic.com/1zgc0eq.jpg

Net zoals bij de gewone gezinnen, wordt er ook Moederdag gevierd in showbizzland. Shakira en Kim Kardashian werden zelf in de bloemetjes gezet, terwijl Beyoncé en Selena Gomez hun mama in de spotlights zetten. Madonna zette die dag haar kinderen centraal en nam foto's terwijl zij zich amuseerden. Kortom het was een liefdevolle dag gisteren.

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden. Uit het beeld dat Shakira gisteren tijdens Moederdag op Instagram met haar volgers deelde, spreekt de onvoorwaardelijke liefde die ze als mama voelt voor haar zoontje Milan. De zangeres kan niet genoeg benadrukken hoe de vijftien maanden oude peuter haar leven ten goede heeft veranderd. De foto toont hoe moeder en zoon elkaar een tedere kus geven. Milan plaatst daarbij liefdevol zijn handjes op de wangen van zijn mama.

12-05-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conchita Wurst komt naar Antwerpen

Conchita Wurst komt naar Antwerpen

http://oi58.tinypic.com/2cx9m3p.jpg

Feestje in de Antwerpse holebi-community. Winnaar van het Songfestival in het Deense Kopenhagen werd immers de 25-jarige Oostenrijkse Conchita Wurst, een zingende travestiet met baard. En laat die geboekt staan door de organisatie van de Antwerp Pride om op 10 augustus op de Grote Markt te komen optreden op het slotevent van het holebi-festival. Gay Pride-voorzitter Bart Abeel: "Het optreden lag al langer vast. Dat ze nu gewonnen heeft, is mooi meegenomen, maar de winst van Conchita is vooral een belangrijk signaal. Dat ook de Oost-en Midden-Europese landen op Conchita hebben gestemd, stemt ons hoopvol voor de toekomst zodat holebi's en transgenders in heel Europa het respect krijgen dat ze verdienen."

Wie Conchita 'Rise Like a Phoenix' live wil zien brengen, kan op 10 augustus het gratis optreden op de Grote Markt meepikken.

12-05-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Beyoncé schopt en slaat Jay-Z

Zus van Beyoncé schopt en slaat Jay-Z

http://oi59.tinypic.com/2je7mvc.jpg

Jay-Z werd vorige week fysiek aangevallen door Solange, de zus van zijn echtgenote Beyoncé. De vrouw haalde uit met haar armen en schopte haar schoonbroer stevig in een lift, dat bewijzen camerabeelden die entertainmentsite TMZ wist te bemachtigen.

Volgens bronnen gebeurde de aanval op het Met Gala vorige week in New York. Jay-Z, Beyoncé en Solange stappen samen de lift in, waarop Solange gek wordt en begint te schoppen en te roepen. De zangeres komt pas tot bedaren wanneer een bodyguard haar vastgrijpt. Jay-Z blijft ijzig kalm tijdens de hele ruzie en zijn echtgenote Beyoncé bekijkt het allemaal vanaf de zijlijn. Het is nog onduidelijk wat de exacte aanleiding tot de aanval was.

Wat opvalt, is dat de bodyguard gebruik maakt van de noodstop, waarschijnlijk om het gevecht privé te houden. Na afloop wandelen de drie samen het gebouw uit. De twee zusjes, met een duidelijk woeste Solange, stappen samen in een auto en Jay-Z vertrekt met een van zijn veiligheidsagenten.

Eergisteren werd het bekende showbizzkoppel samen gespot op een basketballwedstrijd. Toen leken de twee het nog erg goed met elkaar te kunnen vinden.

12-05-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf Chris Brown met 131 dagen verlengd

Celstraf Chris Brown met 131 dagen verlengd

http://oi60.tinypic.com/161z04x.jpg

De gevangenisstraf van Chris Brown is met nog eens 131 dagen verlengd, nadat hij tijdens een proefverlof opnieuw in de fout is gegaan. De Amerikaanse zanger werd in 2009 schuldig bevonden aan de mishandeling van zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna.

Eind vorig jaar kwam hij tijdens zijn proeftijd opnieuw in aanraking met justitie toen hij in Washington werd opgepakt omdat hij een man in zijn gezicht zou hebben geslagen. Voor de rechtbank bekende de R&B-artiest, die vorige week 25 werd, zijn agressie nog altijd niet onder controle te hebben.

De ster zit sinds maart in Los Angeles in de cel nadat hij weggestuurd was uit een ontwenningskliniek. Hoewel Brown nu een nieuwe veroordeling opliep, vermoedt zijn advocaat dat hij binnen enkele dagen zal vrijkomen. Omdat hij een ontwenningskuur volgde en al een tijd in de cel heeft doorgebracht, zou Brown maar een goeie vier maanden moeten brommen in plaats van een jaar.

Meestal leidt zo'n korte straf volgens zijn advocaat tot de vrijlating. "Ik zou verwachten dat Chris tegen maandag uit de gevangenis is", verklaarde de raadsman aan de Amerikaanse zender CNN. "Als hij er tegen maandag niet uit is, dan vermoed ik dat hij een uitzonderingsbehandeling krijgt." De ster moet overigens nog 1.000 bijkomende uren gemeenschapswerk verrichten, besliste de rechter gisteren.

10-05-2014 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOX behoedt eredivisieclubs van financiële problemen

FOX behoedt eredivisieclubs van financiële problemen

http://oi57.tinypic.com/2l95l68.jpg


De verkoop van voetbalrechten aan televisiezender Fox International heeft een groot aantal eredivisieclubs behoed in Nederland voor financiële problemen. Dat verklaren drie bronnen tegen NRC Handelsblad. Het gaat om een clubvoorzitter, een technisch-directeur en een insider die goed op de hoogte is van de financiën in het betaalde voetbal.

Uit een inventarisatie van de jaarcijfers over 2012-2013 - waarvan de laatste twee weken geleden zijn ingeleverd - blijkt dat de voetbalclubs in dat seizoen een nettoverlies leden van ruim 7 miljoen euro. Zonder het contract met Fox dat in de zomer van 2012 is afgesloten zou het verlies zijn opgelopen tot 32 miljoen euro.

Fox, de betaalzender van mediatycoon Rupert Murdoch, nam in 2012 een meerderheidsbelang in Eredivisie Live. Die zender werd 4 jaar daarvoor opgericht door Eredivisie CV, een samenwerkingsverband van alle clubs uit de Eredivisie.

10-05-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitnodiging bruiloft Kanye en Kim duikt op

Uitnodiging bruiloft Kanye en Kim duikt op

http://oi58.tinypic.com/2eqc18x.jpg

De uitnodiging voor de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West is opgedoken in de Amerikaanse media. Het is een kaart met een vrij eenvoudig ontwerp, al staan er wel goudkleurige letters op.

Us Weekly heeft de uitnodiging voor de plechtigheid in handen gekregen. Volgens het tijdschrift staan er zo'n 100 mensen op de gastenlijst. De uitnodigingen zijn halverwege april verstuurd. De kaart bevat niet veel spannende informatie. Het gaat onder meer om de datum en de dresscode voor de ceremonie en het diner in Parijs.

Overigens tasten niet alleen de fans in het duister over de bruiloft in de Franse hoofdstad op 24 mei. Eerder werd al bekend dat nog bijna niemand op de hoogte is van de details. "De gasten krijgen pas te horen waar het koppel gaat trouwen als ze aankomen in Parijs", liet een ingewijde vorige maand weten. "Kim heeft het zelfs niet aan haar zussen verteld."

Kardashian (33) en West (36) zijn sinds oktober 2013 verloofd. Een paar maanden daarvoor was hun eerste kindje North geboren. De realityster twitterde onlangs dat ze niet wil laten filmen hoe ze hun huwelijksgeloften afleggen, maar wel alles eromheen. "We willen dit dicht bij ons hart houden en zullen het via foto's met de wereld delen."

10-05-2014 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William hoopt dat prins George leert duiken

William hoopt dat prins George leert duiken

http://oi60.tinypic.com/33zdw9f.jpg

Als het aan zijn vader prins William ligt, leert prins George op een goede dag duiken. William hoopt dat zijn zoon ooit de wonderlijke onderwaterwereld leert kennen. Dit schrijft hij in een voorwoord van het tijdschrift van de Britse duikorganisatie.

Prins William nam vandaag het beschermheerschap over van zijn vader, prins Charles. Die was eerder net als zijn vader, prins Philip, beschermheer van de British Sub-Aqua Club, het landelijke bestuursorgaan van de duiksport.

William is dankbaar dat hij heeft leren duiken. "Ik ben in de gelukkige positie dat ik heb mogen duiken op prachtige plekken op de wereld. De duiksport heeft mijn ogen geopend, niet zozeer om het vaak bijzondere uitzicht. Maar ook voor de verantwoordelijkheid die we hebben voor de wereld onder water. Ik hoop dat mijn zoon prins George later ook de wonderen van snorkelen en duiken mag ervaren."

10-05-2014 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus leeft zich uit met opblaaspop en neppenis

Miley Cyrus leeft zich uit met opblaaspop en neppenis

http://oi60.tinypic.com/jfhs43.jpg

Het popzangeresje Miley Cyrus gaat steeds verder om op te vallen, in een Londense homoclub liet ze zich gisterenavond helemaal gaan met opblaaspoppen en neppenissen.

Miley gaf gisteren een geheime show in de club G-A-Y -, ze liet zich op het podium vergezellen door schaarsgeklede dansers een grote opblaasbare penis. Zelf droeg de ster een onthullende body met pailletten en probeerde het opblaasbare ding in haar mond te steken.  Toen dat niet echt lukte ging ze er wat op rijden. Ook de opblaaspop kreeg een orale verwenbeurt.

Tijdens het optreden hield Miley een speech dat iedereen een gay kantje heeft, maar bij sommigen is dat gewoon wat groter dan bij anderen. "Om dit kantje te ontdekken, heb je gewoon een cocktail nodig. Als dat niet werkt, dan moet je iets in het drankje doen. Dat is wat ik altijd doe." Miley kuste terloops nog een dwerg op het podium en bracht ook 'Party In The USA, 'We Can't Stop' en 'Wrecking Ball'."

De koningin van het twerken ging eergisteren op stap in Londen met de Britse sterren Kate Moss en Pixie Lott.

10-05-2014 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell droomt van zusje voor zoontje Eric

Simon Cowell droomt van zusje voor zoontje Eric

http://oi60.tinypic.com/2yytjsx.jpg

De Britse tv-ster Simon Cowell (54) lijkt in de wieg gelegd voor het vaderschap. Hoewel zijn zoontje Eric pas drie maanden oud is, dromen Cowell en zijn vriendin Lauren Silverman al over een tweede kindje samen.

De 36-jarige Amerikaanse deed donderdagavond een boekje open over hun kinderwens. "Simon is een geweldige vader", klonk het in Londen. "We willen zeker nog een kindje. Simon zou zo graag nog een dochter hebben", onthulde ze.

De elf weken oude Eric is Simons eerste kind. Silverman heeft al een zoon uit een vorig huwelijk. In een interview vertelde de Brit onlangs dat hij voor de geboorte van Eric behoorlijk depressief was. "Ik voel me nu gelukkig. Ik geloof dat ik mijn plezier terug heb. Mijn leven is veranderd", aldus Cowell. Afgelopen week postte hij een serie foto's van zijn eerstgeborene op Instagram. "Heel erg knap, net als zijn vader", schreef Cowell bij een van de kiekjes. Hij zette ook een foto van zijn vriendin en zoontje online.

10-05-2014 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vrouw met de baard' als laatste naar Eurosong-finale

'Vrouw met de baard' als laatste naar Eurosong-finale

http://oi57.tinypic.com/maxah2.jpg

Zwitserland, Slovenië, Polen, Roemenië, Noorwegen, Griekenland, Malta, Wit-Rusland, Finland én -jawel- Oostenrijk: dat zijn de tien landen die zich vanavond wisten te plaatsen voor de Eurosong-finale, nu zaterdag. Conchita Wurst -beter bekend als de vrouw met de baard- mocht uiteraard niet ontbreken. Zij kwam als allerlaatste uit de bus, kwestie van de spanning wat op te drijven... Ter info: het gerucht dat Wit-Rusland de act van Oostenrijk niet uitgezonden zou hebben, klopt niet.

Wurst kreeg in Kopenhagen in ieder geval in het perscentrum alle handen op elkaar met haar optreden. Bij elke uithaal klonk luid applaus en gejuich. Na afloop van haar dramatische 'Rise Like a Phoenix' kreeg Conchita een staande ovatie van de internationale pers.

In de andere halve finale wisten Montenegro, Hongarije, Rusland, Armenië, Azerbeidzjan, San Marino, Oekraïne, Zweden, IJsland en Nederland zich te kwalificeren. Naast Denemarken, dat vorig jaar met zangeres Emmelie de Forest de wedstrijd won met het liedje 'Only Teardrops', zijn Italië, Engeland, Spanje, Duitsland en Frankrijk rechtstreeks geplaatst voor de finale.

10-05-2014 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie ziek van ontvoering schoolmeisjes

Angelina Jolie ziek van ontvoering schoolmeisjes

http://oi59.tinypic.com/v32hb9.jpg

Angelina Jolie voelt zich ziek bij de gedachte aan de ontvoerde schoolmeisjes in Nigeria. "Mijn diepste angst is dat het te laat is, en dat ze al verkocht zijn of misbruikt", zegt de actrice tegen de BBC.

Jolie is een van de sterren die de campagne #BringBackOurGirls steunt. Onder anderen Alicia Keys, Amy Poehler, Cara Delevingne en Leona Lewis lieten via sociale media blijken hart voor de zaak te hebben, terwijl Anne Hathaway in Los Angeles met een megafoon aandacht vroeg voor de meer dan 200 meisjes die drie weken geleden werden ontvoerd door de moslimgroepering Boko Haram. De groepering dreigt de meisjes te verkopen, omdat ze in plaats van onderwijs te volgen zouden moeten trouwen.

"Wat me kwaad maakt is de cultuur van straffeloosheid die tot deze situatie leidt", zei Angelina verder tegen BBC. "Mannen hebben het idee dat ze dit kunnen maken, dat die meisjes niet alleen geen recht op onderwijs hebben, maar ook dat ze hun bezit zijn en dat ze hen mogen misbruiken, verkopen, verkrachten. En waarschijnlijk gaan ze niet naar de gevangenis, en dat is ons falen."

Angelina zet zich sinds mei 2012 samen met de Britse minister voor Buitenlandse Zaken Willam Hague in om verkrachtingen en seksueel geweld in conflictgebieden aan te pakken.

10-05-2014 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert houdt door Filip ontslagen werknemer aan boord

Koning Albert houdt door Filip ontslagen werknemer aan boord

http://oi57.tinypic.com/2qkruw7.jpg

Vincent Pardoen, het omstreden ex-hoofd van de hofhouding van koning Albert, werd door koning Filip in april ontslagen. Nu blijkt dat Pardoen nog steeds voor koning Albert werkt als raadgever. Dat schrijft de krant De Standaard.

Hoewel Peter Degraer, rechterhand van Pardoen, diens plaats innam, zou Pardoen nog steeds dezelfde functies uitoefenen. Hij regelt alles voor koning Albert, van de boekhouding tot diens reizen.

Vincent Pardoen viel in ongenade bij koning Filip, toen hij een brief van Paola verspreidde. In die omstreden brief drukte koningin Paola haar bezorgdheid om prins Laurent, die toen in coma in het ziekenhuis lag, uit. De brief zorgde voor een verzuurde relatie tussen koning Filip en zijn ouders.

Het voorval met de brief van Paola was echter niet de eerste keer dat Pardoen het nieuws haalde. Zo lobbyde de raadgever ook al voor een hogere dotatie voor koning Albert.

10-05-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!