Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bobby Kennedy gaf de opdracht voor de moord op Marilyn Monroe"

"Bobby Kennedy gaf de opdracht voor de moord op Marilyn Monroe"

http://oi61.tinypic.com/1zccsq8.jpg

Het was geen zelfmoord, de dood van Norma Jean Baker, beter bekend als Marilyn Monroe. Het was moord, die vierde augustus 1962. In opdracht van senator Bobby Kennedy, de jongere broer van president John F. Kennedy. Beide broers hadden een affaire met Marilyn Monroe. Het Amerikaanse sekssymbool wist op den duur wat te veel van de beruchte familie Kennedy en toen ze dreigde ermee naar buiten te komen, deed RFK haar voorgoed zwijgen. Onderzoeksjournalisten Jay Margolis en Richard Buskin staven een en ander in een nieuw boek: 'The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed'. Het verschijnt op 3 juni maar MailOnline kon het nu al inkijken.

De moordthesis werd al wel vaker geopperd en ook de betrokkenheid van de broers RFK en JFK is niet nieuw. Maar reporters Jay Margolis en Richard Buskin, die de moord nu helemaal uit de doeken doen in hun boek, zijn niet van de minsten. De eerste is een ervaren onderzoeksjournalist en expert als het op Monroe aankomt. De tweede is een bestseller-auteur van de New York Times met al 30 non-fictie titels op zijn palmares. Zij baseren zich in 'The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed' op verklaringen van ooggetuigen, zo schrijft Caroline Howe van MailOnline.

Psychiater-minnaar
Robert 'Bobby' Kennedy handelde niet alleen. Hij kon rekenen op de hulp van schoonbroer en acteur Peter Lawford, die later, volgens de auteurs, uit schuldgevoelens zou beweren: "Bobby Kennedy was vastbesloten haar het zwijgen op te leggen, ongeacht de gevolgen. Het was het zotste wat hij ooit uitstak - en ik was zo zot het te laten gebeuren."

Maar het was Marilyns psychiater - en ook al minnaar - Ralph Greenson die haar een fatale injectie rechtstreeks in haar hart gaf. Ambulanciers James Hall en Muray Liebowitz zouden getuige geweest zijn van de feiten.

In de zomer van 1962 stuurde John F. Kennedy zijn broer Bobby naar LA om Marilyon Monroe duidelijk te maken dat zij de president niet meer op het Witte Huis mocht bellen. De Amerikaanse president zou zijn vrouw Jackie niet in de steek laten om met Marilyn te trouwen. Maar Bobby werd op zijn 'missie' zelf verliefd en eindigde in bed met de sexy superster. De affaire tussen Bobby en Marilyn begon in het huis van Lawford in Santa Monica, dat ook weleens de 'westelijke vleugel van het Witte Huis' genoemd werd omdat de president er aan de lopende band de lakens deelde met starlets en filmsterren.

"Als een voetbal"
Bobby beloofde Marilyn aanvankelijk wél te zullen scheiden van zijn vrouw Ethel om met de blonde beroemdheid te kunnen trouwen, ook al gaven de Kennedy-broers Marilyn "aan elkaar door als een voetbal", zoals Lawford het stelt. Maar Bobby veranderde van mening en Marilyn dreigde ermee alles te onthullen op een persconferentie. Ze had een rood dagboekje waarin ze de vuile was van de Kennedy's genoteerd had.

RFK wou dat dagboek koste wat kost in zijn bezit krijgen. Bobby stuurde er bij haar psychiater Ralph Greenson op aan om de zaak Marilyn "op te lossen". Anders riskeerde de dokter het einde van zijn carrière en zelfs een gevangenisstraf door zijn eigen verhouding met de actrice.

Op vier augustus in de namiddag ging Bobby met Lawford nog een laatste keer op bezoek bij Monroe thuis in Brentwood om haar definitief de bons te geven. Zij wou dat niet slikken, werd hysterisch en nam een klein mes waarmee ze Bobby te lijf wou gaan. Lawford kon het uit haar hand slaan.

Bobby ging weg en kwam later op de avond terug, met twee bodyguards. Een van hen diende Marilyn kalmeringsmiddelen toe. Kennedy ging dan met Lawford op zoek naar het rode dagboek. Monroe bleef niet lang verdoofd en de twee bodyguards hielden haar vervolgens in bedwang, kleedden haar uit en gaven haar een cocktail van meer dan 30 pillen. De zoektocht naar het rode boekje kon verdergaan.

Dodelijke injectie
Rond 22u30 verlieten Kennedy, Lawford en de twee lijfwachten het huis van Marilyn Monroe. Haar huishoudster en dier zoon vonden haar later liggend op haar bed, met haar hoofd over de bedrand hangend. De ambulance werd opgeroepen. Ambulanciers James Hall en Murray Liebowitz probeerden haar te reanimeren. Maar dan kwam plots Greenson binnen en die liet het reanimeren met de speciale beademingsmachine stopzetten: "Ik ben haar arts!" Greenson haalde uiteindelijk een spuit boven die hij in de borst van Monroe wou plaatsen. Hij deed dat zo brutaal dat hij haar rib brak. De injectie met pentobarbitol zou later dodelijk blijken.

Van de vijf getuigen van de moord, zo schrijven de auteurs van het boek, zeggen drie dat Ralph Greenson verantwoordelijk was voor de dood van Marilyn Monroe. Ze doelen dan op Lawford en op de twee ambulanciers.

Volgens Hall werd het lichaam van Marilyn Monroe nog van het gastenverblijf naar haar eigen slaapkamer verlegd om het op zelfmoord te doen lijken. En dat is nog altijd de officiële doodsoorzaak van het icoon uit de jaren 50 van vorige eeuw. Ze werd 36 en vond nooit de liefde waar ze zo naar op zoek was.

John Kennedy werd vermoord in 1963 en zijn broer Robert in 1968. Greenson stierf in 1979, Lawford in 1984.

18-05-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florentijnse politici niet opgezet met huwelijk Kim en Kanye in hun stad

Florentijnse politici niet opgezet met huwelijk Kim en Kanye in hun stad

http://oi58.tinypic.com/295g4yd.jpg

Kim Kardashian en Kanye West zouden hun oog hebben laten vallen op het 16e-eeuwse fort Belvedere in Firenze om deze maand hun trouwceremonie te houden. Dat is echter niet naar de zin van enkele lokale politici omdat ze het niet vinden kunnen dat hun geliefde monument tijdelijk zal 'bezet' worden door een hiphopper en realityster.

Kanye West noemde Firenze ooit de mooiste stad van Europa en baby North zou er ook zijn verwekt. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het beroemde koppel in het Italiaanse Toscane hun huwelijk willen bezegelen. De plechtigheid zal op 24 mei aanstaande gehouden worden in het middeleeuwse fort Belvedere dat werd gebouwd door de voorname familie de'Medici en nu voornamelijk voor exposities wordt gebruikt.

Kim en Kanye hebben het kasteel volgend weekend vollidig afgehuurd voor ongeveer 300.000 euro. Een woordvoerder van de stad Firenze heeft verklaard dat het geld zal geïnvesteerd worden in gemeenteprojecten.

Het feit dat ook de kapel van de Santa Maria Novella basiliek recent werd verhuurd aan de bank JP Morgan voor een exclusief diner is koren op de molen van lokale politici. Oppositiekandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen spreken schande over de "uitverkoop van de Florentijnse monumenten".  Ze roepen op om meer respect te tonen voor de eeuwenoude bouwwerken.

Maar de huidige burgemeester ziet er geen graten in. "We respecteren de regels", aldus Dario Nardella. "Indien we door zulke events toe te laten in onze gebouwen geld in het laatje kunnen brengen voor onze gemeenschap en het onderhoud van het culturele erfgoed, dan doen we wat goed is voor Firenze.

18-05-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Solange één front op Instagram

Beyoncé en Solange één front op Instagram

http://oi58.tinypic.com/mb1uoo.jpg

Beyoncé laat de wereld graag weten dat alles weer koek en ei is tussen haar en haar zusje Solange. Na het liftincident bijna twee weken geleden, waarbij Solange de man van Beyoncé, rapper Jay-Z, aanvloog, heeft Beyoncé opnieuw een foto van hen samen op Instagram gezet.

Op het kiekje staan de zussen arm in arm, gekleed in zomerse outfits. "NewOrleans May17th 2014" schrijft Beyoncé erbij. Naar verluidt heeft Solange een huis in New Orleans. Eerder deze week plaatste Queen Bee ook al enkele foto's van zichzelf met haar zus.

"Alle families hebben problemen en wij zijn niet anders", liet Beyoncé onlangs weten in een verklaring. "Jay en Solange nemen hun verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd. Ze hebben hun excuses aan elkaar aangeboden en we gaan verder als één front."

18-05-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson maakt zondag rentree op podium"

"Michael Jackson maakt zondag rentree op podium"

http://oi60.tinypic.com/2enxnxh.jpg

Het lijkt er op dat Michael Jackson zijn rentree maakt op het podium. Natuurlijk niet in levende lijve, maar er zou een geheim spektakel op het programma staan bij de Billboard Music Awards komende zondag. De details worden geheim gehouden, maar duidelijk is wel dat het niet gaat om een eerbetoon van andere artiesten aan de King of Pop.

Bij de repetities van de awards zijn afgevaardigden van 'The Michael Jackson Estate' gesignaleerd. Ook moesten werknemers een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. Desondanks zijn er wel enkele details uitgelekt. Zo zou het gaan om een act dat naast de essentie en magie van 'MJ' ook muziek van het nieuwste album Xscape bevat.

Er wordt onmiddellijk gedacht aan een hologram, zoals eerder van Tupac werd gemaakt . Dat hologram zou lijken op een videospelletje uit 1980.

De Billboard Music Awards staan komende zondag om 20 uur lokale tijd op het programma in Las Vegas. Het is daar negen uur vroeger dan in Belgie.

17-05-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendra Wilkinson opnieuw mama

Kendra Wilkinson opnieuw mama

http://oi62.tinypic.com/o5by42.jpg

Kendra Wilkinson is vanmorgen bevallen van een meisje. Voor het model en haar partner Hank Baskett is het de tweede keer dat ze ouders worden. Ze hebben samen al een vierjarige zoon Hank Junior. "Ik voel me geweldig en ben zo gelukkig", liet de kersverse papa weten. "Kendra stelt het goed en heeft dat geweldig gedaan. Onze dochter is gezond en heeft tien vingers en tien tenen."

Kendra liet gisteren nog zelf weten dat ze naar het ziekenhuis vertrokken was. "Dit is het jongens. Het is zover. Ik zie jullie allemaal graag en tweet opnieuw als ik kan", schreef ze op Twitter.

Het koppel liet in oktober weten dat ze opnieuw in verwachting waren. "Ik ga mijn dochter leren wat ik geleerd heb. Ik wil niet dat mijn dochter ooit het gevoel heeft dat ze haar op een bepaalde manier moet gedragen om de maatschappij te imponeren. Ik wil niet dat ze een robot wordt. Ik wil dat ze haar tong uitsteekt, met haar kont waggelt, veel lacht en speelt."

Kendra plant geen derde kindje, maar heeft wel genoten van haar zwangerschap. "Ik was meer ontspannen dan bij Hank. Vorige keer was alles nieuw en wisten we niet wat we konden verwachten. Deze keer wisten we dat we gewoon konden ontspannen."

17-05-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Savage Film en Eyeworks bundelen krachten

Savage Film en Eyeworks bundelen krachten

http://oi61.tinypic.com/a2solh.jpg

De Vlaamse productiehuizen Savage Film (bekend van de film "Rundskop") en Eyeworks Belgium (bekend van films als "Marina", "Het Vonnis" en "Ben X") bundelen hun krachten. Dat heeft het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag bekendgemaakt.

Eyeworks Belgium verwerft een minderheidsaandeel in Savage Film, in 2007 opgericht door Bart Van Langendonck. De twee bedrijven produceerden samen films, zoals "Rundskop", en documentaires sinds 2010.

Rundskop-regisseur Michael R. Roskam, van wie Fox Searchlight in september de film "The Drop" uitbrengt, wordt ook minderheidsaandeelhouder in het bedrijf.

Roskam zal de taak van uitvoerend producent opnemen voor Savage-projecten zoals "The Ardennes", met in de hoofdrollen Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval en Jan Bijvoet waarvan de opnames starten in het begin van 2015, en "Galloping Mind", in een regie van Wim Vandekeybus, waarvan de opnames beginnen in augustus.

17-05-2014 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film- en Broadwayrol voor Glenn Close

Nieuwe film- en Broadwayrol voor Glenn Close

http://oi62.tinypic.com/f1iaog.jpg

Glenn Close gaat een drukke tijd tegemoet. De actrice gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van The Wife en is ook nog eens te zien in een voorstelling op Broadway: A Delicate Balance van Edward Albee. Het is voor het eerst in 20 jaar dat Close in een theaterstuk op Broadway speelt. Haar tegenspeler is John Lithgow.

A Delicate Balance gaat in november van dit jaar van start. In het stuk speelt de 67-jarige Close de getrouwde vrouw van de 68-jarige Lithgow, terwijl hun 36-jarige dochter na haar vierde scheiding weer bij hen komt wonen. Tegelijkertijd komt de alcoholverslaafde zus op bezoek.

A Delicate Balance, waarvoor Albee een Pulitzerprijs won, werd voor het eerst op Broadway gespeeld in 1966. Toen het stuk in 1996 weer opgevoerd werd, werd het bekroond met drie Tony Awards.

De opnames voor de film The Wife staan gepland voor de winter en het voorjaar van 2015 en worden gedraaid in Stockholm. Er wordt zowel Engels als Zweeds gesproken in de film. Het verhaal gaat over de vrouw van een bekende schrijver die besluit om haar man te verlaten op de avond dat hij een grote prijs voor zijn boeken in de wacht sleept.

17-05-2014 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man duikt onder rok actrice op rode loper Cannes

Man duikt onder rok actrice op rode loper Cannes

http://oi60.tinypic.com/15x47wk.jpg

Een onbekende man heeft op de rode loper in Cannes kans gezien onder de rok van actrice America Ferrera te duiken. Veiligheidsmensen trokken de man daarop razendsnel van de rode loper af.

Het incident, vlak voor de première van de film 'How to Train Your Dragon 2' wekte vooral beroering omdat er rond het bekende filmfestival in Cannes een streng decorum en strenge beveiligingsregels gelden.

Actrice Ferrera leek zich evenwel weinig van het incident aan te trekken. Tijdens de afterparty deelde ze stoïcijns handtekeningen uit, liet zich uitgebreid fotograferen en weigerde op het voorval te reageren.

17-05-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutalbum Afrojack zes keer platina

Debuutalbum Afrojack zes keer platina

http://oi58.tinypic.com/2prxt2f.jpg

Het debuutalbum van Afrojack heeft zes keer platina behaald. Forget the World is al 300.000 keer verkocht.

Afrojack, die in het echt Nick van der Wall heet, kreeg het nieuws te horen in het Nederlandse programma RTL Late Night. Het fysieke album ligt vanaf maandag in de winkels.

Aan de eerste plaat van de 26-jarige deejay uit Spijkenisse hebben wereldsterren als Snoop Dogg, Sting en 30 Seconds to Mars meegewerkt.

De grootste hits van Afrojack, waaronder The Spark, staan eveneens op Forget the World.

17-05-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Spacey onder vuur voor deze selfie

Kevin Spacey onder vuur voor deze selfie

http://oi57.tinypic.com/33ark0z.jpg

"Een van deze presidenten is een echte", tweette acteur Kevin Spacey over deze selfie naar zijn 3,4 miljoen volgers. Hij doelde op de man die naast hem staat: de Mexicaanse president Enrique Pena Nieto. En Spacey zelf vertolkt in de tv-serie 'House of Cards' de rol van een fictieve Amerikaanse president Francis Underwood. Vandaar de joke. Onschuldig allemaal? Niet zo volgens het magazine Forbes dat beweert dat Spacey dik betaald werd voor dit 'promomateriaal' voor Nieto.

Betalen politici al eens om op een positieve manier op de social media te verschijnen en hoe ethisch is dat? Die morele vraag ging plots veel luider klinken na de bewuste selfie van Kevin Spacey van 7 mei.

Want wat op het eerste gezicht een toevallige ontmoeting in Mexico lijkt, zou volgens Forbes in scène gezet zijn. Meer nog: de Amerikaanse acteur zou 8 miljoen dollar gekregen hebben voor zijn acte de présence op het event in Cancun van de Mexicaanse toeristische dienst, waar dus ook Nieto was. Niet toevallig, aldus Forbes. De foto met de president van Mexico zou deel uitgemaakt hebben van de deal.

Geen 8 miljoen in het spel
De organisator van het event ontkent dat echter, net als Kevin Spacey zelf in een nieuwe tweet vandaag: "Het verhaal dat de Mexicaanse regering mij 8 miljoen betaalde voor de selfie is onwaar! Ik was in Mexico voor het event en de ontmoeting met de president was helemaal niet gepland."

In een eerdere tweet stelde hij dat hij een grap maakte met zijn rol als president Francis Underwood en dat hij verder geen zak van de Mexicaanse politiek kent. Maar Spaceys Mexicaanse fans bleven gisteren naar hem uithalen op zijn Facebookpagina: "Schande over u. Hoe kan u zichzelf zo verkopen aan een corrupte en ongeletterde president?"

17-05-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney trouwt in de herfst in Italië of Mexico"

"George Clooney trouwt in de herfst in Italië of Mexico"

http://oi61.tinypic.com/2czca51.jpg

George Clooney en Amal Alamuddin zijn van plan in de herfst te trouwen. Wat de locatie betreft, zitten de acteur en zijn verloofde nog te dubben over Italië of Mexico, weet Us Magazine.

Volgens een insider kan Clooney bijna niet wachten. "Hij zou vandaag nog met haar trouwen als het kon. Maar hij wil haar een droombruiloft geven." De twee zouden bij het Italiaanse Comomeer of in de Mexicaanse badplaats Cabo San Lucas willen trouwen. Ze hielden onlangs in Malibu een verlovingsfeest, met vrienden als Cindy Crawford en Bono.

De 53-jarige acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam, van wie hij in 1993 scheidde. "Het is haar eerste huwelijk, en hij wil dat het zijn laatste is", aldus de bron.

17-05-2014 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Peppers komen met nieuw album

Red Hot Chili Peppers komen met nieuw album

http://oi59.tinypic.com/4t0ksk.jpg

Het Red Hot Chili Peppers-album 'I'm With You' uit 2011 krijgt een opvolger. De band is een paar maanden geleden begonnen met het schrijven van nieuwe nummers, vertelt drummer Chad Smith aan Billboard.

"Dit is mijn favoriete periode, wanneer we creatief zijn en met ideeën komen. Je begint rond 11 uur met iets wat nog geen muziek was, iedereen werkt samen en drie uur later heb je iets nieuws wat muziek is."

Het is volgens Smith nog te vroeg om iets te zeggen over de muziekstijl, maar het wordt sowieso vernieuwend. "We proberen altijd te veranderen en te groeien en nieuwe dingen te doen. We gaan niet dezelfde plaat als drie jaar geleden maken, maar iets anders."

16-05-2014 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmakers lachen om hypocriete James Franco

Filmmakers lachen om hypocriete James Franco

http://oi58.tinypic.com/2lkd5xf.jpg

De makers van het vervolg op 'Spring Breakers' vinden de kritiek van James Franco maar hypocriet. "Hoeveel sequels heeft James zelf wel niet gedaan", zegt producent Chris Hanley lachend tegen Variety. Franco, die een hoofdrol speelde in het origineel, liet eergisteren namelijk via Instagram weten niet achter de nieuwe film te staan.

"Misschien denkt hij dat alleen vervolgfilms van grote studio's artistiek verantwoord zijn", zegt Hanley, die als voorbeelden Franco's films 'Great and Mighty Oz', 'Spider Man' en 'The Rise Of The Planet of the Apes' noemt.

Hanley, die ook het origineel van scriptschrijver en regisseur Harmony Korine produceerde, werkt voor het vervolg met de schrijver Irvine Welsh ('Trainspotting') en 'Spun'-regisseur Jonas Akerlund. "Dat zijn geen zwakke of stomme artiesten", benadrukt hij. Ook laat hij weten dat alle rechten voor vervolgfilms van 'Spring Breakers' bij zijn bedrijf liggen en niet bij Korine.

James Franco, die een hoofdrol speelde in het origineel, liet eergisteren via Instagram weten niet achter de nieuwe film te staan. "Het wordt een afschuwelijke film, met een verschrikkelijke bestaansreden: geld verdienen met andermans creativiteit", schreef hij.

16-05-2014 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Justin Bieber weigert te getuigen

Manager Justin Bieber weigert te getuigen

http://oi62.tinypic.com/9qkwso.jpg

Justin Biebers manager Scooter Braun heeft geweigerd te getuigen in de zaak rondom Bieber en de vermeende mishandeling van een fotograaf. In plaats daarvan heeft Braun volgens TMZ aan de rechter gevraagd de videogetuigenis die voorafgaand aan de rechtszaak stond gepland te annuleren.

Braun is van mening dat de advocaat van de fotograaf de op video opgenomen getuigenis van Bieber zelf aan de media heeft doorgespeeld. Het popidool kwam hier niet bepaald voordelig in over. De manager zegt de advocaat daarom niet nog meer materiaal te willen geven. De advocaat is een "clown die aandacht zoekt", zegt Braun tegen TMZ.

De manager zegt verder te vermoeden dat de advocaat hem tijdens het verhoor allerlei irrelevante vragen wil stellen die bedoeld zijn de jury tegen Bieber op te zetten. Zo is er al geschreven dat hij Braun zou willen vragen waarom Bieber zich onvriendelijk gedraagt en of de zanger misschien anabole steroïden gebruikt. Deze aantijgingen zijn volgens Braun onzin.

16-05-2014 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playmate of The Year is studente Kennedy Summers

Playmate of The Year is studente Kennedy Summers

http://oi58.tinypic.com/309tunm.jpg

Kennedy Summers mag zich Playmate Of The Year 2014 noemen. De Duits-Amerikaanse studente medicijnen werd gisteravond in Hugh Hefners Playboy Mansion gefeliciteerd met haar titel door de winnares van vorig jaar, Raquel Pomplun.

De blonde Kennedy heeft meer dan alleen de eervolle titel gekregen, zo is te lezen in een online persverklaring van Playboy. Het model is 100.000 dollar, een auto en een diamanten horloge rijker. Kennedy, die in december al Playmate Of The Month was, is vanaf volgende week op de cover van Playboys juni-editie te bewonderen. In het blad staat verder een fotoreportage van 12 pagina's waarmee niet alleen Kennedy, maar ook het 60-jarige bestaan van het mannenblad wordt geëerd.

Wie niet kan wachten kan nu al terecht op de nieuwe website Playmates.com die donderdag werd gelanceerd. Via de webwinkel van het blad zijn bovendien al T-shirts en foto's van de in Berlijn geboren schoonheid te koop. Een deel van de opbrengsten gaat naar het door haar gekozen goede doel Wounded Wear, dat kleding aan gewonde soldaten geeft.

Kennedy Summers, die na haar studie plastisch chirurg wil worden, is de 55ste Playmate Of The Year. In 1960 kreeg Ellen Stratton voor het eerst die titel.

16-05-2014 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna verrast met fris roos kapsel

Rihanna verrast met fris roos kapsel

http://oi59.tinypic.com/mrv30w.jpg

Vergeet Nicki Minaj en haar verschillende kleurrijke pruiken. Rihanna dumpt haar donkere lokken en gaat voor een roze pixie cut. Riri kreeg bijzonder veel aandacht voor haar flashy look al was het toch ook weer haar kledingkeuze die alle hoofden deed omdraaien.We zijn al wat gewend van de popzangeres, ook op gebied van haar haarstijl, maar een roze coupe hadden we nog niet gezien. Al moeten de fans niet treuren om haar donkere lokken, wellicht gaat het hier gewoon om een pruik. Al gaf het haar wel de nodige aandacht.

We zijn al wat gewend van de popzangeres, ook op gebied van haar haarstijl, maar een roze coupe hadden we nog niet gezien. Al moeten de fans niet treuren om haar donkere lokken, wellicht gaat het hier gewoon om een pruik. Al gaf het haar wel de nodige aandacht.

Toch was het niet alleen het nieuwe kapsel dat mannen serieus deed opkijken, of moeten we zeggen neerkijken. De zangeres kwam gisteren tijdens een basketbalwedstrijd opdagen in een casual jeans en een witte top. Niet speciaal, lijkt op het eerste gezicht, maar zoals Rihanna het al wel vaker doet, liet ze haar beha gewoon thuis. De casual outfit combineerde ze mee een paar, natuurlijk, roze pumps en roze nagels. Zo komt Riri toch nog stijlvol voor de dag op een basketbalwedstrijd.

16-05-2014 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian en Kanye West trouwen in Firenze

Kim Kardashian en Kanye West trouwen in Firenze

http://oi58.tinypic.com/28hofb6.jpg

Kim Kardashian en Kanye West gaan in het Italiaanse Firenze trouwen. Het gerucht gaat al maandenlang de ronde dat het koppel in Parijs hun jawoord zal geven, maar nu heeft een bron dichtbij Entertainment Tonight verklapt dat ze hun gasten na een diner in Parijs naar de historische Italiaanse stad laten overvliegen.

Eén van de redenen waarom Kimye zich bedacht zou hebben, is omdat je volgens de Franse wet veertig dagen in Frankrijk moet wonen alvorens je in het huwelijksbootje kan stappen.

De 33-jarige Kim heeft ondertussen laten weten dat de bruiloft niet in haar realityreeks 'Keeping Up With The Kardashians' te zien zal zijn en dat nog niemand haar trouwjurk heeft gezien. De socialite veegde bovendien het gerucht van tafel dat ze onlangs in het grootste geheim in Californië zijn getrouwd.

Kim en Kanye, die samen een dochtertje van elf maanden hebben, verloofden zich in oktober van vorig jaar. De showbizzsterren willen er een intieme ceremonie van maken waar enkel hun beste vrienden en familie op aanwezig mogen zijn.

De tv-ster en de rapper zullen na de bruiloft op huwelijksreis gaan. De twee lassen achteraf een pauze in om zich wat meer op hun gezinnetje te focussen. De Kardashians organiseerden vorige week nog een groot verlovingsfeest voor Kim in het Peninsula Hotel in Beverly Hills.

16-05-2014 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: "Alle families hebben wel eens problemen"

Beyoncé: "Alle families hebben wel eens problemen"

http://oi62.tinypic.com/1zlawwn.jpg

Beyoncé en haar familie hebben gereageerd op het filmpje waarin te zien is hoe haar man Jay-Z wordt aangevlogen door haar jongere zus Solange. "Alle families hebben problemen en wij zijn niet anders", zo staat er in de verklaring waar onder meer TMZ over schrijft.

De verklaring benadrukt dat het incident privé was en dat vooral belangrijk is dat de familie het heeft bijgelegd. "Jay en Solange nemen beiden hun verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd. Ze hebben hun excuses aan elkaar aangeboden en we gaan verder als één front."

Sinds het filmpje, dat werd opgenomen door de beveiligingscamera in een New Yorkse hotellift, op internet verscheen, wordt er hevig gespeculeerd over de reden achter de ruzie. Solange zou onder invloed van drank en drugs zijn geweest en Beyoncé en Jay-Z zouden huwelijksproblemen hebben.

Niets van dat alles is waar, schrijft de muzikale familie nu. "We houden van elkaar en boven alles zijn we familie. Wij hebben dit achter ons gelaten en hopen dat iedereen hetzelfde doet."

16-05-2014 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerbetoon voor The Beatles door Miley en The Flaming Lips

Eerbetoon voor The Beatles door Miley en The Flaming Lips

http://oi60.tinypic.com/15db96w.jpg

De Amerikaanse band The Flaming Lips heeft een eigen versie gemaakt van het Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Twee van de Beatles-songs worden gezongen door Miley Cyrus.

Miley zingt volgens Rolling Stone de nummers Lucy in the Sky With Diamonds (waar ook Moby in te horen is) en A Day in the Life. Het album, dat de titel With A Little Help From My Fwends meekreeg, verschijnt op 28 oktober maar is vanaf zondag te bestellen. Wie het dan bestelt, kan Lucy In The Sky With Diamonds alvast downloaden. Het nummer werd indertijd berucht omdat de titel zou verwijzen naar LSD. Alhoewel The Beatles dat ontkenden, werd het door de BBC voor de zekerheid in de ban gedaan.

Tijdens een optreden liet Miley deze week haar versie van het nummer horen, waarbij twee leden van The Flaming Lips meededen. De groep nam eerder een eerbetoon aan Dark Side of the Moon van Pink Floyd op.

16-05-2014 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae grote afsluiter van Rock Werchter

Stromae grote afsluiter van Rock Werchter

http://oi59.tinypic.com/9abwrb.jpg

Het tijdschema van Rock Werchter is bekend en daarop pronkt Stromae als grote afsluiter van het festivalweekend. Op donderdag, vrijdag en zaterdag doen Skrillex, Major Lazer en Pearl Jam dienst als headliners.

14-05-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!