Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiekemerd: Justin Bieber neemt borst Heidi Klum vast

Stiekemerd: Justin Bieber neemt borst Heidi Klum vast

http://oi61.tinypic.com/16kay9t.jpg

Tijdens een fotomomentje met Heidi Klum op een feestje in Cannes gisterenavond greep Justin Bieber zijn kans. Hij omhelsde topmodel Heidi Klum een innige en zorgde ervoor dat zijn hand via haar rug deels op haar borst belandde, zo is te zien op foto's van de Britse krant Daily Mail.

Het tweetal was op het amfAR-gala ten voordele van aidsonderzoek en met name de goedgeklede Justin Bieber had het tijdens de ontmoeting met de Duitse veertiger erg naar zijn zin. Zo is volgens Daily Mail aan de grote grijns op zijn gezicht af te lezen.

Klum leek de aanraking van de jonge muzikant minder te kunnen waarderen. Op een ander feest in Cannes had het model vooral oog voor haar toyboy Vito Schnabel. Op foto's tijdens een diner is te zien hoe de twee uitgebreid zoenen, knuffelen en in elkaars oor fluisteren.

24-05-2014 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk hint naar zwangerschap met mysterieuze tweet

P!nk hint naar zwangerschap met mysterieuze tweet

http://oi62.tinypic.com/97mvt3.jpg

P!nk heeft vandaag verwarring gezaaid met een raadselachtig twitterbericht over een mogelijke tweede zwangerschap. "Ik vind het geweldig dat ik steeds zwanger ben wanneer ik een doos met koekjes van de scouting ontdek", twitterde de moeder van de bijna driejarige Willow. "Schuldig: ik eet een chocolade-muntkoekje :)."

Veel volgers lezen de tweet als een officiële onthulling en feliciteren de Amerikaanse zangeres met haar toekomstige baby. Anderen zijn nog niet helemaal overtuigd. "Ben je weer zwanger?" vragen ze.

24-05-2014 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse hond wint filmprijs in Cannes

Hongaarse hond wint filmprijs in Cannes

http://oi62.tinypic.com/2re04mx.jpg

De hond Body uit Hongarije heeft vandaag in het Zuid-Franse Cannes de filmprijs Palm Dog gekregen. In de marge van het internationale filmfestival in de badplaats kreeg Body van hondenliefhebbers lof toegezwaaid en werd hij geaaid voor zijn rol in 'Feher Isten', Witte God in het Hongaars.

Body speelt in de film van regisseur Kornel Mundruczo de hond Hagen. Die wordt in de steek gelaten door het gezin waar hij vertoefde. Een man pikt Hagen op en maakt een vechtershond van hem.

Body is niet de enige hondenacteur in Feher Isten. Er spelen meer dan 250 honden mee en de hoofdrol Hagen wordt op sommige momenten vertolkt door Body's collega Luc.

Un Certain Regard
De futuristische prent 'White god' is eveneens bekroond met de prijs van de belangrijke nevensectie Un Certain Regard. Mundruczo wist eerder al het festivalpubliek te charmeren met sombere, misantropische films als 'Delta' (2008) en 'Tender Son' (2010).

24-05-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Rolling Stones overleden

Manager Rolling Stones overleden

http://oi61.tinypic.com/58vtt.jpg

Prins Rupert Loewenstein, de Beierse bankier die van The Rolling Stones de rijkste rockband ooit maakte, is overleden. De man werd tachtig.

Loewenstein, decennialang een goede vriend van zanger Mick Jagger en tevens peter van diens zoon James, was veertig jaar land de financiële manager van de band.

Geen fan van rock-'n-roll
Het was Loewenstein die de bandleden in de jaren zeventig adviseerde belastingsvluchtelingen te worden en hun tenten op te slaan in Zuid-Frankrijk. Loewenstein hield vol dat hij geen fan was van de muziek van de Stones.

In een autobiografie die vorig jaar verscheen, schrijft Loewenstein: "Voor heel wat buitenstaanders moet het vreemd lijken dat ik nooit een fan ben geweest van hun muziek, of van rock-'n-roll in het algemeen. Maar precies omdat ik geen fan was, kon ik rustig en haast klinisch overschouwen wat de band deed. Nooit met affectie of passie".

Een telg van het koninklijke geslacht Wittelsbach, werd Loewenstein in 1933 in Majorca geboren. Hij studeerde geschiedenis aan de Oxford universiteit en ging nadien werken in de City. Hij stond aan het hoofd van een kleine handelsbank toen hij eind de jaren zestig Mick Jagger ontmoette.

Jagger vroeg Loewenstein hem te helpen bij het stopzetten van het contract dat de Stones hadden met hun toenmalige manager Allen Klein, die de helft van hun royalties opstreek. Dat was het begin van een samenwerking die duurde tot 2007 en Jagger een fortuin van naar schatting 245 miljoen euro opleverde.

Het was ook Loewenstein die van de Stones een merk maakte, het tong-logo van de band patenteerde en met grote bedrijven sponsoringdeals sloot.

De verstandhouding tussen Loewenstein en Jagger verzuurde toen Jagger een reeks van Loewensteins potentieel winstgevende voorstellen van de hand wees.

Vorig jaar was Jagger niet opgezet met de publicatie van Loewensteins autobiografie 'A Prince Among Stones'. "Noem me maar ouderwets, maar ik vind niet dat je voormalige bankdirecteur het recht heeft je zakelijke en persoonlijke informatie te grabbel te gooien", stelde hij toen.

Loewenstein wordt morgen in Londen begraven.

22-05-2014 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Katie Price wil het terug goedmaken

Man Katie Price wil het terug goedmaken

http://oi58.tinypic.com/2cdhd1u.jpg

Kieran Hayler, de (ex)-man van voormalig glamourmodel Katie Price, heeft beloofd het terug goed te maken nadat hij een affaire had met Katie's beste vriendin. Dat laat hij weten via Twitter. Kieran en Katie verwachten hun tweede kindje samen.

Kieran heeft dan eindelijk de stilte na de storm doorbroken en laat eindelijk eens van zich horen op Twitter. Katie is vandaag jarig en daar maakt hij gebruik van om zijn huwelijk alsnog te kunnen redden. Zo zegt hij: "Gelukkige verjaardag, mijn mooie vrouw. Ik zal voor eeuwig en altijd van je houden. Ik wil jou gebroken hart helen en hoop ons sprookjeshuwelijk te kunnen verderzetten. Geloof me xx"

Hayler wil er blijkbaar alles aan doen om zijn geliefde terug te winnen, al lijkt het misschien een tevergeefse kans. Katie was helemaal kapot van het bedrog van haar man als van haar beste vriendin. Katie en Kieran hebben al een zoontje Jett, van 9 maanden oud, en zijn in blijde verwachting van hun tweede kleine spruit. Het was Katie zelf die via Twitter bekend maakte dat haar man haar had bedrogen met haar beste vriendin Jane.

22-05-2014 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe sterren fortuinen binnenrijven met Instagram

Hoe sterren fortuinen binnenrijven met Instagram

http://oi61.tinypic.com/55j71c.jpg

Dat sterren als Rihanna en Beyoncé geld krijgen om op de eerste rij van modeshows te verschijnen is geen nieuws. Maar nu raakte bekend dat sterren ook rijk worden door merken te promoten via Instagram, Twitter en andere kanalen.

Volgens de Britse tabloid The Sun hebben modehuizen 74.000 euro over om Beyoncé en Rihanna op de eerste rij te krijgen, actrice Chloe Sevigny krijgt 49.000 euro. Lily Allen mocht in 2007  in ruil voor haar aanwezigheid op de modeshow van Yves Saint Lauren kiezen wat ze wilde in een van hun boetieks.

De modehuizen weten ook wel waarom ze sterren betalen om rond te paraderen in hun kledij. Als fashionista's een handtas spotten aan de arm van Kate Moss en Cara Delevingne, zijn ze zeker dat de verkoop en de interesse in het product stijgt. De meeste PR-bureaus sturen een item naar de 100 populairste sterren in de hoop dat ze ermee gefotografeerd worden. Als dat slechts bij een van hen lukt, spreken de modehuizen al van een geslaagde campagne.

Deze trend is nu ook merkbaar op sociale media. Sterren krijgen fortuinen wanneer ze iets promoten of aanprijzen op Twitter of Instagram. Het Britse model Poppy Delevingne, de zus van Cara, is erg actief op Instagram en Twitter. Zelfs voor haar huwelijksdag liet ze zich sponsoren door een champagnemerk. In ruil daarvoor zetten zee en foto online van de bubbels met als boodschap "De perfecte champagne voor de perfecte dag @PerrierJouet #BeautifulBubbles".

Enkele dagen ervoor genoot ze van het Amerikaanse festival in kledij van Superdry. Wat ook duidelijk te merken was op haar Instagrampagina. Actrice Lea Michele zou dan weer 15.000 euro gekregen hebben om hetzelfde festival in outfits van Lacoste bij te wonen. Kim Kardashian meldt ook regelmatig welke designers ze draagt en wie haar kapsel heeft verzorgd. Iets wat ze vast en zeker niet voor niks doet.

22-05-2014 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: "Geef me ruimte"

Justin Bieber: "Geef me ruimte"

http://oi62.tinypic.com/2z9h46g.jpg

Justin Bieber heeft behoefte aan ruimte. Op het filmfestival in Cannes werd de ster horendol van alle fotografen en fans die hem continu achtervolgden en insloten. Via Instagram maakte hij zijn ongenoegen op eigenzinnige wijze kenbaar.

De jonge muzikant postte een foto waarop goed te zien is hoe hij wordt omsingeld door fotografen. "Geef me wat ruimte", schrijft hij bij het kiekje. "Ik weet dat ik er 'fly' (goed) uitzie, maar shit!"

Al meer dan 720.000 Instagrammers liken Biebers oproep op het sociale medium. Maar of Justins verzoek echt gaat helpen, is nog maar de vraag.

22-05-2014 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: "Beroemde moeders moeten niet zeuren"

Angelina Jolie: "Beroemde moeders moeten niet zeuren"

http://oi61.tinypic.com/spvnuq.jpg

Angelina Jolie ziet in dat ze in een bijzondere positie is als rijke en beroemde moeder. "Ik ben nu niet bepaald een alleenstaande moeder die twee jobs nodig heeft om rond te komen", vertelt de 'Maleficent'-actrice aan New York Daily News.

"Ik vind dat moeders in mijn positie, met alles wat we tot onze beschikking hebben, niet moeten klagen. Denk eens aan alle moeders die het echt moeilijk hebben en geen financiële middelen en steun hebben. Dat is pas moeilijk", vertelt de actrice die samen met Brad Pitt zes kinderen heeft.

Angelina geeft aan gelukkig te zijn met haar luxepositie. "Ik kan het maken om te zeggen dat ik pas terug op mijn werk ben zodra de kinderen op school zijn. En dat ze langskomen voor lunch en dat ik weer weg ben bij het avondeten." Mocht de werkdruk te hoog worden, dan neemt ze net zo makkelijk een pauze. "Ik ben in de zeldzame positie dat ik niet aan een stuk door hoef te werken. Ik kan tijd voor mijn familie nemen als dat nodig is."

In de Jolie-blockbuster 'Maleficent' mocht 5-jarige dochter Vivienne Marcheline Jolie-Pitt optreden als een jonge Aurora, maar moeder benadrukt dat ze er alles aan doet om te zorgen dat haar kroost niet naast hun schoenen gaat lopen. "Mochten ze al beslissen acteur te worden, dan zal ik zeggen dat acteren niet het belangrijkste in het leven is. Er zijn zoveel andere dingen die je met je leven kunt doen."

22-05-2014 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodregisseur woont Last Post bij

Hollywoodregisseur woont Last Post bij

http://oi57.tinypic.com/2rgdxj5.jpg

Het was bijna niemand opgevallen, maar de Nieuw-Zeelandse filmregisseur Peter Jackson woonde dinsdagavond de Last Post-ceremonie onder de Menenpoort bij. Het is al de derde keer dat de regisseur er een bezoekje brengt aan Ieper, altijd incognito. Hij brengt er eerbetoon aan zijn grootoom, wiens naam ook op de Menenpoort staat.

Regisseur Peter Jackson werd vooral bekend bij het grote publiek door het verfilmen van de Lord of the Rings-trilogie naar de boeken van J.R.R. Tolkien. De films waren stuk voor stuk kaskrakers. Hij was ook de producer van het Kuifjeverhaal 'Het geheim van de Eenhoorn'. Geen onbekende dus in Hollywood, maar blijkbaar ook niet in Ieper. Dinsdag bracht hij al voor de derde keer in enkele jaren tijd een bezoek aan de Kattenstad.

Grootoom

De belangrijkste reden voor zijn bezoek is het feit dat zijn grootoom in onze contreien is gesneuveld tijdens de Eerste Wereldoorlog. Net zoals zo veel soldaten, kreeg de Nieuw-Zeelander nooit een officieel graf en wordt hij dus herdacht met zijn naam op de Menenpoort, tussen tal van lotgenoten. Net omdat zijn bezoekjes zeer persoonlijk zijn, loopt de regisseur liever niet te veel in de belangstelling. Al heeft hij toch wat tijd gemaakt om met enkele fans op de foto te gaan. Tijdens de ceremonie zelf legde hij samen met wat andere bezoekers een krans neer om de gesneuvelde soldaten te herdenken.

Hij zou eerder ook al enkele dagen op pad geweest zijn door de regio om er de verschillende Eerste Wereldoorlog-sites te bezoeken.

Privébezoek

"Dit bezoek was voor hem strikt privé. Maar het mag duidelijk zijn dat hij een grote interesse heeft in de Eerste Wereldoorlog. Hij heeft een familieband met de streek en dat brengt hem af en toe tot bij ons. Hij is alvast altijd welkom", zegt Benoit Mottrie van de Last Post Association die de dagelijkse ceremonie organiseert.

Kortfilm

Maar de interesse van Jackson gaat verder dan wat bezoekjes. Zo regisseerde hij 'Crossing the Line', een kortfilm die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Als kind maakte Jackson ook al een kort filmpje over de Tweede Wereldoorlog, 'The Dwarf Patrol', waarin hij voor het eerst experimenteerde met special effects. In Nieuw-Zeeland is de man ook eigenaar van een restauratiebedrijf van luchtvaarttoestellen, the Vintage Aviator. Het bedrijf legt zich toe op gevechtsvliegtuigen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Een langspeelfilm over de Eerste Wereldoorlog zou voorlopig nog niet in de maak zijn, maar wie weet wat de toekomst brengt.

22-05-2014 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paul McCartney in ziekenhuis opgenomen"

"Paul McCartney in ziekenhuis opgenomen"

http://oi62.tinypic.com/2mdo2sy.jpg

Een virale infectie waardoor Paul McCartney (71) eergisteren zijn concerten in Japan en Zuid-Korea afgelastte, deed de Beatle vandaag in het ziekenhuis in Tokio belanden. Dat meldt USAToday.

e krant Sankei Sports meldt dat McCartney in het ziekenhuis werd opgenomen omdat de infectie was verergerd. Dat bericht is echter nog niet bevestigd.

Fans die aan het ziekenhuis hebben postgevat, zeggen dat ze zich zorgen maken over hun idool. Fan Kenichi Yamamoto: "Ik was al verrast toen ik hoorde dat de concerten waren afgelast, maar nu ik hoor dat hij in het ziekenhuis is opgenomen, maak ik me meer zorgen om zijn gezondheid dan om de concerten".

Eergisteren verklaarden de organisatoren nog dat McCartney op doktersbevel complete rust moest nemen.

22-05-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grap Jennifer Lawrence schiet in verkeerde keelgat

Grap Jennifer Lawrence schiet in verkeerde keelgat

http://oi57.tinypic.com/2ykcew1.jpg

Actrice Jennifer Lawrence ligt onder vuur na een grap op een feestje op het filmfestival in Cannes. Toen 'Gravity'-regisseur Alfonso Cuarón op haar afstapte gilde ze en zei ze tegen hem: "Ik gilde even mijn verkrachtingsschreeuw voor je!"

De grap schoot bij critici echter in het verkeerde keelgat. "We weten dat je altijd open en eerlijk bent in interviews, maar kom op, een grap over verkrachting?", schreef celebrity-blogger Perez Hilton. Ook op Twitter reageerden fans teleurgesteld op de misplaatste grap.

Jennifer staat bekend om haar lompe grappen, maar nu heeft ze een grens overschreden, vinden velen. "Ze is in de fortuinlijke situatie dat ze nog nooit in zo'n situatie heeft gezeten, anders had ze dit niet zomaar gedaan", schrijft Crushable. De fans hopen op een excuses van de actrice.

22-05-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tien Om Te Zien' keert (eventjes) terug

'Tien Om Te Zien' keert (eventjes) terug

http://oi61.tinypic.com/2zombkn.jpg

'Tien Om Te Zien' keert deze zomer - voor eventjes - terug. Het legendarische VTM-muziekprogramma, dat voor de gelegenheid een huwelijk aangaat met 'Tegen de Sterren Op', zal in augustus neerstrijken aan de kust voor twee unieke tv-spektakels met veel muziek en humor.

Welke kuststeden 'Tien Om Te Zien' mogen verwelkomen, is nog niet definitief beslist, maar er lopen gesprekken met Blankenberge en Nieuwpoort. Hoe het ook zij, de moeder der muziekprogramma's wordt van onder het stof gehaald. In augustus, als het WK-geweld geluwd is, wordt 'Tien Om Te Zien' opnieuw tot leven gewekt.

Weliswaar slechts eventjes, en niet meer in de vorm van een pure hitparade. Het programma gaat een muzikaal huwelijk aan met de topcast van 'Tegen de Sterren Op' en zal dus een mix worden van muziek - met een vedettenparade van hits uit de beginjaren van VTM en van actuele toppers - en humoristische sketches. Zo zou het best kunnen dat Willy Sommers en Anne De Baetzelier, het koppel dat 'Tien Om Te Zien' jarenlang aan elkaar praatte, voor de gelegenheid worden 'vertolkt' door acteurs uit 'Tegen de Sterren Op', onder wie Jonas Van Geel en Nathalie Meskens.

"We brengen 'Tien om te Zien' terug om met heel Vlaanderen de 25ste verjaardag van onze zender te vieren", vertelt VTM-woordvoerster Sara Vercauteren. "Maar voor concrete details over waar, wanneer en hoe het event zal plaatsvinden, en wanneer VTM het zal uitzenden, is het nog te vroeg. Zeker is dat we er iets speciaals van zullen maken."

21-05-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koningin Mathilde wil haar macht doen gelden"

"Koningin Mathilde wil haar macht doen gelden"

http://oi59.tinypic.com/2luzzmg.jpg

Koningin Mathilde wordt soms als een ijskoningin gezien. 'Royalty'-eindredacteur Robin Vissenaekens wil het beeld van Mathilde graag verduidelijken. "Ik heb al enkele keren met Mathilde gesproken en ze is enorm geïnteresseerd in anderen. Ze is zeer goed op de hoogte van haar dossiers en stelt pertinente vragen." Daar sluit royaltyexperte Brigitte Balfoort zich bij aan. "Mathilde laat zich niet in een hoekje duwen. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en een uitgesproken mening. Onze koningin heeft alles aan zichzelf te danken", zegt ze in TV Familie.

"Mathilde heeft namelijk hard gestudeerd en gewerkt", vervolgt Balfoort. "Ze heeft bewonderigenswaardige inspanningen geleverd. Dat kan je niet anders dan respecteren. Ze weet zich ook aan te passen aan elke gelegenheid. Of ze altijd even vriendelijk is voor haar personeel? Daar durf ik geen uitspraken over doen, maar er zijn verhalen die niet zo goed zijn voor haar imago. Maar ja, hoge bomen vangen veel wind."

"Mathilde is heel correct naar haar omgeving toe", vertelt Royalty'-verslaggever Reinout Goddyn. "Maar ze heeft een professionele relatie met haar personeel, het zijn niet haar vrienden. Mathildes persoonlijke raadgeefster werkt al jaren voor haar, maar ze spreken elkaar nog altijd aan met mevrouw. Voor Mathilde is dat normaal. Ze maakt ook duidelijk dat haar relatie met die mensen professioneel van aard is. En ja, als er iets niet juist is, dan zal het personeel dat wel te horen krijgen."

"Het klopt dat Mathilde zeer professioneel is, maar daarom is ze nog niet aangenaam in de omgang. Ze wil haar macht doen gelden", stelt royaltywatcher Thierry Debels. "Toen de heisa rond Pardoen losbrak (de ontslagen raadgever van Albert, die achteraf toch nog aan het werk bleek te zijn, nvdr), was het Mathilde die Filip verplichtte om actie te nemen. Over de relatie van Filip en Mathilde kan je veel zeggen, maar niet dat ze geen goed team zijn. Officieel heeft Mathilde geen macht, maar achter de schermen is zij de baas, heb ik al meermaals vernomen."

"Mathilde is niet het 'seuteke' waarvoor ze soms versleten wordt. Ze weet wat ze wil en dat kan je alleen maar respecteren. Ze speelt haar rol van koningin heel goed, maar het is gezichtsbedrog. De mensen die haar echt kennen, zijn negatief over haar." Debels doelt op de mensen die voor haar werken. "In haar kapsalon ziet men haar liever gaan dan komen. Nu ze koningin is, denkt ze dat ze meer mag. Dat typeert haar: een ijzeren vuist, verpakt in een fluwelen handschoen."

Het paleis wenst niet te reageren op de inhoud van het artikel in TV Familie maar benadrukt aan onze redactie dat Thierry Debels op geen enkele wijze contact heeft gehad met de koningin of met andere leden van de koninklijke familie en ook niet met de persdienst.

21-05-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassend koppel: mijn Pop-up meets Boer zkt Vrouw

Verrassend koppel: mijn Pop-up meets Boer zkt Vrouw

http://oi58.tinypic.com/2w5pn49.jpg

Een betere afloop kon Jonas (24), de afwasser van visbar Storm in Kortrijk, niet bedenken. Want hoewel hij door Stefaan te 'lelijk' bevonden werd om op te dienen in de zaal, heeft zijn opvallende passage in 'Mijn Pop-uprestaurant!' hem wel een nieuw liefje opgeleverd.

En dat is niemand minder dan Steffie (24), een van de deelneemsters uit het voorbije seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Zij had een relatie met boer Andy, tot die haar koudweg aan de kant schoof. Al is dat intussen definitief verleden tijd. "Ik heb Andy helemaal uit mijn leven verbannen. Maar goed ook, want ik ben nu ongeveer een kleine maand samen met Jonas", vertelt Steffie. "Ik kende al enkele andere werknemers in de zaak, en zo zijn we in contact gekomen. Ik heb Jonas ontmoet op restaurant. Het is nog pril, maar ik vind hem wel een schatje! Hij is nu al mijn liefje!"

Maar hoewel hun liefde nog pril is, moeten de twee nu al een eerste relatietest doorstaan. Door het programma kan Jonas namelijk op heel wat vrouwelijke aandacht rekenen. Iets wat Steffie niet weet te appreciëren. "Er lopen nu heel veel meisjes achter hem aan. Daardoor ziet hij mij niet meer staan. Mijn vrienden waarschuwen me nu al dat Jonas mij compleet verwaarloost", zucht Steffie.

21-05-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axelle Red schrapt concert na zware val

Axelle Red schrapt concert na zware val

http://oi60.tinypic.com/10ykks2.jpg

De Belgische zangeres Axelle Red zal zaterdag niet kunnen optreden in de Antwerpse Lotto Arena door een val die ze gisterenochtend maakte. Ze liep daarbij een ernstige knieblessure op aan de kruisbanden en de meniscus, zo meldt concertorganisator Greenhouse Talent vandaag.

Fans die al een ticket gekocht hadden voor het optreden van 24 mei, kunnen wel hun geld recupereren. De tickets worden tot 31 juli terugbetaald op het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht. Ook de reserverings- en portkosten worden dan gecompenseerd. Het verschuldigde bedrag wordt wel enkel aan de originele ticketbesteller terugbetaald. Wie zijn ticket aankocht via de TeleTicketService moet een terugbetaalformulier op hun website invullen.

De val heeft geen gevolgen voor de finale van het tv-programma 'The Voice' die vrijdag plaatsvindt. Daarin fungeert Axelle als coach van de broers Koen en Jo Smeets.

21-05-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga wil Conchita Wurst als openingsact

Lady Gaga wil Conchita Wurst als openingsact

http://oi60.tinypic.com/2uz4glu.jpg

Lady Gaga heeft Eurovisiesongfestivalwinnares Conchita Wurst uitgenodigd op haar 'artRAVE: The ARTPOP Ball' tournee. Ze zou graag Conchita als haar voorprogramma willen hebben tijdens haar nieuwe tournee.

Conchita Wurst werd bekend door al deelname aan de Europese liedjeswedstrijd met haar winnende nummer 'Rise Like The Phoenix', al is het ook haar uiterlijk dat voor de nodige aandacht heeft gezorgd. Conchita is dan ook geen gewone dame, maar eigenlijk een man die zich kleedt als vrouw, maar geen afscheid kon nemen van zijn baard.

Alsof de nieuwe tournee van Lady Gaga al niet extravagant genoeg was, wil ze nu ook de winnares van het Eurovisiesongfestival als haar voorprogramma tijdens haar concerten. Buiten de trofee van het Eurovisiesongfestival, heeft Conchita nu dus ook een bekende fan gewonnen. Lady Gaga zou helemaal weg zijn van de nieuwe ster en heeft haar ook gevraagd voor haar voorprogramma, al zou het momenteel enkel nog maar gaan om haar show in Istanbul op 16 september. Maar er wordt verzekerd dat er meerdere data's zullen volgen, zoals het optreden in Oostenrijk, het land dat Conchita vertegenwoordigde. Maar Lady Gaga is niet de enige geïnteresseerde. Cher liet eerder al weten dat ze enorm veel respect heeft voor Conchita's moed. Het wordt dus vechten voor de nieuwe zangeres.

21-05-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doneer tien dollar en krijg een rol in 'Star Wars: Episode VII'

Doneer tien dollar en krijg een rol in 'Star Wars: Episode VII'

http://oi59.tinypic.com/an2fd3.jpg

In ruil voor tien dollar geeft 'Star Wars'-regisseur J.J. Abrams je de kans om deel uit te maken van de cast van 'Star Wars: Episode VII'. Dat meldt The Verge. Het doel van deze stunt? Geld inzamelen voor een een liefdadigheidscampagne ten voordele van UNICEF.

In een videoboodschap vanop de 'Star Wars'-set in Abu Dhabi doet Abrams zijn wilde plannen uit de doeken. Hij zal de winnaar, door een onschuldige hand uitgeloot, en een kennis naar de Pinewood Studios in Groot-Brittannië als eregasten laten overvliegen. Daar zullen de geluksvogels door een leger aan kostuumontwerpers en make-upartiesten getransformeerd worden tot een 'Star Wars'-personage. Het is onduidelijk wat hun rollen precies zullen inhouden - de verhaallijn van Episode VII wordt immers strikt geheim gehouden - maar alleen al de kans om met een of ander vreemd masker te paraderen of een zogenaamde 'alienrace' bij te wonen, doet menig 'Star Wars'-fan in katzwijm vallen.

Iedereen die tien dollar doneert, wordt een zogenaamde 'founder member' van de 'Force for Change'-campagne. Al deze 'leden' zullen in een poule opgenomen worden, van waaruit de winnaar zal gekozen worden. Fans met meer financiële middelen maken echter een grotere kans om als uitverkorene uit de bus te komen. Zoals bij 'Kickstarter' krijgen gebruikers die meer bijdragen, meer waar voor hun geld - haal 50.000 dollar tevoorschijn en je maakt niet alleen meer kans op de hoofdprijs, maar ook krijg je de film in absolute 'eerste vertoning' te zien in december 2015.

21-05-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Pichal krijgt zevende (!) brief van homohaatster

Sven Pichal krijgt zevende (!) brief van homohaatster

http://oi62.tinypic.com/ic0fub.jpg

Radio- en televisiemaker Sven Pichal heeft (weer) een brief gekregen van een homohaatster. "Ik heb weer prijs! Ik denk dat mevrouw De Becker me deze tekst al 7 keer heeft gestuurd", liet hij op Twitter weten.

Volgens de vrouw is homofilie geen geaardheid, maar een ziekelijke neiging om in de belangstelling te staan. Het is volgens de schrijfster ook tegennatuurlijk. "Het is sodemie, een tegennatuurlijke bevrediging van de geslachtsdriften. Als het zo doorgaat, is de totale zedenverwildering weldra een feit", zijn de weinig verhullende woorden.

De vrouw sluit haar brief af met een P.S. "De bijzondere taak van de mens hier op aarde is het zorgen voor en verzorgen van nakomelingen. Mogen er in Vlaanderen nog kinderen geboren worden?"

21-05-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw tickets voor Prince in het Sportpaleis beschikbaar

Opnieuw tickets voor Prince in het Sportpaleis beschikbaar

http://oi60.tinypic.com/125j0r8.jpg

Er zijn opnieuw tickets beschikbaar voor het optreden van Prince volgende week dindag in het Sportpaleis. Dat meldt de organisatie op zijn website.

Het concert van Prince was normaal gezien uitverkocht, maar door de productie waarmee hij op 27 mei optreedt in het Sportpaleis, zijn er toch nog extra tickets vrijgekomen. Reserveren kan op de website van het Sportpaleis

20-05-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney schuift Brad Pitt aan de kant

George Clooney schuift Brad Pitt aan de kant

http://oi62.tinypic.com/ib9q8n.jpg

George Clooney heeft nog geen maand geleden zijn vriendin Amal Alamuddin ten huwelijk gevraagd of hij is al opnieuw door zijn knieën gegaan, alleen dit maal voor zijn getuige. Hoewel iedereen dacht dat Clooney Brad Pitt als zijn getuige zou vragen, is die eer nu weggelegd voor Matt Damon.

"Heel veel mensen waren er bijna zeker van dat Brad getuige zou mogen zijn, het zou enkel nog maar een formaliteit zijn om hem te vragen aangezien ze al zovele jaren goed bevriend zijn met elkaar. Maar blijkbaar is hij nog hechter met collega-acteur Matt Damon", zei een bron aan de krant The Sun. "We moeten daarvoor een paar jaar terug in de tijd gaan. Tijdens een dronken avondje, had George beloofd dat Matt zijn getuige mocht zijn als hij ooit zou trouwen, en dus heeft hij zich aan zijn woord gehouden."

Al zal Brad helemaal geen wrok voelen. De drie acteurs zijn dan ook al goede vrienden sinds de opnames van de film 'Ocean's Eleven'. Brad zal dus zeker en vast op Georges grote dag zijn twee beste vrienden aanmoedigen. "Brad heeft het nieuws goed opvangen, al zal hij proberen Matt van de kaart te brengen tijdens de speech van de getuige, voor te lachen natuurlijk."

Ondertussen is Clooney al druk in de weer met het plannen van het droomhuwelijk voor zijn verloofde. Het huwelijk zal ofwel plaatsvinden in Georges huis in Lake Como, in Italië of in Cabo San Lucas in Mexico. Na de plechtigheden zullen ze terugkeren naar Londen waar de Britse advocate werkt.

20-05-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!